bntemp

bntemp

Haragszunk

2013. január 30. - s4tch

Haragszunk tulajdonképp mindenkire.

Haragszunk Contéra, mert rengeteg hibát vétett. Mi lett volna, ha nem a visszavágó 70. perce környékén döntjük el, hogy mégis csak jó lenne bejutni a kupadöntőbe? Tényleg Padoinnal, Marronével akarta feltörölni a padlót azzal a Lazióval, amelyik összesen két dolgot tud (védekezni és helyzetet kihasználni), de azt mesterien? Tényleg pihentetni kellett Lichtsteinert, aki nem is játszhat hétvégén, és játszatni azt az Islát, aki ősz óta kb. kettő egyeneset rúgott a labdába? Mindezt gólkényszerben, a kezdő sípszó pillanatában kiesésre állva húzta meg. A Gazzetta tudósítója találóan fogalmazott: a kezdő középpálya úgy nézett ki, mintha egy nyári edzőmeccsre készültünk volna a Valle d'Aosta ellen. Ez tiszteletlenség a versenysorozattal és főképp a szurkolótáborral szemben, akkor is, ha tulajdonképp a mérkőzést szokás szerint végig dominálta a fakó a Kloséval kiegészült, tényleg hiánytalan leendő bajnoki bronzérmessel (4. helyezettel?) szemben. Haragszunk a következetlen rotáció és a végletekig forszírozott, ellenfelek által kiismert 3-5-2 miatt is.

Haragszunk a játékosokra. Giovincóra, mert nem tud egy egészségeset csökni a labdába. Mindkét félidő végén gyönyörűen került ziccerbe, az első végén trágya lövését egy gúnyos félmosoly kíséretében fogta Marchetti, a második végén meg jött a szokásos bravúr. Haragszunk azért is Giovincóra, mert a testi adottságait képtelen előnyére fordítani. Sebesebben szalad a szélnél, de inkább leáll álló helyzetben egy-egyezni. Ha véletlenül kicselez egy védőt, belevezeti a másodikba. Haragszunk Vucsinicsre is, mert a tegnap pályára küldött kezdőből egyetlenként képes lett volna játszani a futballt, ehelyett többet reklamált, mint passzolt. A törpicsekkel ellentétben ő ráadásul jódarab gyerek, mégis inkább körömpasszokkal, finomkodással próbálkozik egy erőből működő védelem ellen. Haragszunk Marrottára is, mert itt tartunk csatárfronton, és Anelkára, mert úgy tűnik, Tyler hiába bocsátotta rendelkezésére a magángépét - hol a túróban van már?! Haragszunk Agnellire, mert a Juventus és saját klasszisa szintjén röhejes egymilliót igénylő Del Pierót a világ faszára száműzött.

Haragszunk sívsejelmemre, Marronéra, aki ritka esélyeit kihasználva selymes szőrű kisnyusziként bújik el az ellen verőemberei között, és csak arra figyel, nehogy túl sok vizes lucernát nyeljen. (Háziállatokban kevésbé jártas olvasóink kedvéért, ismeretterjesztő céllal megosztjuk veletek, hogy a nyulak számára a túl sok friss gyümölcs, zöldség, nedves táplálék felpuffadást okoz, amibe a nyuszikák bele szoknak degleni. Ezért ha friss zöldséget adunk nyulunknak, vonjuk meg tőle a vizet egy időre, különben már kaparhatjuk is nekik az emlékhelyet a kert végében.) Haragszunk Marchisióra, mert bár a védekezése szokás szerint példás volt, viszont a végén a ziccert egy leendő csapatkapitánynak könyörtelenül be kell baszni. Ott feküdt előtte a Lazio széttett lábakkal, Giovinco által kitágított rektummal, és Marcsi nem volt férfi. Haragszunk Padoinra, mert vállalta a játékot. Haragszunk Islára, mert amióta megérkezett, mindössze egyszer mutatta meg, miért fizettünk ki zömök teste bal oldaláért 9 milliót.

Haragszunk Pelusóra, mert egy pechszéria a srác. Nem láttam még olyan játékost, akinek három hibáját három gól követi. Egyébként nem játszott rosszul sem tegnap, sem a Samp ellen, de ha minden egyes rossz mozdulata gólt ér, akkor inkább engedjük át ingyen az észak-afrikai vendégcsapatnak. Haragszunk ismét csak Marrottára, hogy leigazolta Kwadcsit, és magára Asamoah-ra a sivatag-esőerdő-makákó-gazella-kupa miatt. Ne értsétek félre, vonz minket a fekete kontinens változatosságával, élővilágával (ebbe beleértve a tökéletes felsőtestű csokifiúkat), de rohadtul dühítő, hogy az első számú bal wingback egy rosszul időzített megmérettetés miatt hiányzik. Haragszunk Chiellinire, mert milyen láma dolog már edzésen megsérülni - amióta ő nincs, csak egy meccset sikerült hozni a rendes játékidőben, és kb. minden kapuig eljutó lövésből gólt kapunk. Ugyanezért haragszunk a mindenkori védekezésre, mert tényleg amatőr hibákat vétünk. Milyen már, hogy Vidal a 93. percben a bejövő labdára egyedül ugrik fel Ledesma és Floccari között... (A védelem hatékonyságáról _beni bővebb poszttal készül, erősödő altesti bizsergéssel kísérve várjuk.)

Haragszunk a calcióra, az olasz közegre, a néha hónapokig kussoló, majd a vérszagra előbújó patyolat lelkű hipokritákra, a sajtóra, a kókler és/vagy elfogult sípmesterekre, akik láthatóan sikeresen demoralizálják a csapatot. Hisztizünk, reklamálunk, és már egy szabályos szerelés mögött is milánói összeesküvést sejtünk. Mondjunk úgy valóban nem könnyű leszegett fejjel végigtolni 81 percet, hogy a dilettáns Banti a mérkőzés 9. percében szögletet ítél akkor, amikor Vucsinics ért utoljára labdába, viszont Marchetti tisztán elütötte. Akkora büntető volt, mint a ház. Szóval haragszunk a szakmájában gyenge Bantira (lásd még a poszt címe alatt _beni és Dino azonos pillanatban listára küldött leveleinek fejlécét), aki a meg nem adott tizin túl egyáltalán nem védte sem az első 20 percben kétszer is egy hűtőipari szabvány szerint szabályos 1x1-es méretre felkockázott Vidalt, sem a végig gyepbe préselt Giovincót a helyenként kimondottan durva bilikék mezesektől. Haragszunk Marchettire (ugyanakkor természetesen le is borulunk előtte), félelmetes, miket fogott ellenünk. Háromszor találkoztunk velük, a két kupameccsen és a bajnokin összesen három, kaput el is találó lövésből szereztek három gólt, de ha nem Marchetti áll a Lazio kapujában, ez szumma három vereségre lett volna elég - így meg nyertek egyet, ikszeltek kettőt. Durván mumus lett a kapus, tiszteljük, féljük, imádjuk és gyűlöljük egyszerre. És persze haragszunk Fortunára, a sorsra, a karmára, a gondviselésre, merthogy egy büdös ribanc: hetek óta semmi nem megy be, a kapufáról kipattannak a lövések, a kapusok rendre a Juventus ellen nyújtják életük teljesítményét, viszont az ellenfelek helyzet nélkül rugdossák a gólokat. Nagyon nem adja a gép.

Azért annyira nem rossz a helyzet, mint ahogy a fentiek alapján tűnik. Tavaly is volt hasonló periódus, amikor pontozással simán hoztuk volna a partikat, egyszerűen a gólok nem jöttek. Most mindez azzal párosul, hogy az amúgy stabil védekezés ritka hibái rendre gólt is érnek. Igazából nem dőlt össze a világ, nem csúszott még ki a lábunk alól a talaj, továbbra is miénk a legjobb csapat Olaszföldjén. Donimáljuk a mérkőzéseket, uraljuk a játékot, dolgoztatjuk az ellenfelek kapusait. Ugyanígy kell folytatni, csak épp pontosabban. Viszont ha maradunk ennél a szériánál, nem csak lógni fog a levegőben a BL-kiesés és a helycsere a bajnoki tabella tetején. Rengeteg a tennivaló, elsősorban a fejekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr698240540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

340942 2013.01.30. 10:21:29

Sikerült kialudnom magamból a dühöt tegnap, de ezeket a sorokat olvasva megint k*rvára berágtam! Giaccherini kimaradt ha jól látom, pedig tegnap mindent csinált csak értelmes mozdulatot nem! K*rvára be vagyok rágva, este megyek focizni és úgy érzem valakit kegyetlenül megcsinálok!

334219 2013.01.30. 10:33:40

Mennyire szép, férfias poszt születne abból a levlistából, ahogy elnézem. )))

339991 2013.01.30. 10:43:24

Még a francia államelnököt kellett volna belevenni és megszületik a juventino J'accuse.

349382 2013.01.30. 11:09:35

Gratula a cikkhez, szívemből szóltatok! Én a legjobban Govinco-ra és a 94 percben nyújtott produkciójára vagyok rohadt pipa! Tökéletes passzt kapott, szépen került helyzetbe... Lehúztam a fociban több mint 15 évet (csatár poszton) és mi ezt úgy hívtuk "akárhova"... Miért is gondolta, hogy a hosszúba kell rúgni 5 méterről, amikor a rövid felsőbe pörgetve mennybe ment volna... Tényleg igaza volt a kommentátornak, csak akkor tud jól játszani, meg gólokat lőni, ha már biztosan vezet a csapat, de amikor ciki a szitu, beremeg… Egy hétig csak a kapura lövést gyakoroltatnám vele, mert egy-két szabit leszámítva nem igazán tudja eltalálni a kaput. Vucinic egy rapszodikus óriási színész (hozzáteszem a szitu a 8 percben tizi volt), soha nem küzd meg a labdákért jóformán minden (szabályos) ütközésnél ő köt ki a földön... Nem színészkedni kell, meg tizikre játszani, hanem FELSZÁNTANI A PÁLYÁT!!! Ezzel kapcsolatban pláne nem értem Conte-t, mert ha tényleg olyan harcosságot kér a játékosaitól, akkor Vuki mi a szart keres még itt??? Conte meg úgy baszta el, ahogy volt... Ha fontos a kupa, akkor igenis a legjobb csapatot küldöm a pályára nem a cserecsapatot. Egy vicc volt a Lazio első góljánál hogy Peluso végignézte, hogy a feje felett 3 cm-rel repül el a labda. Nem Juve szintű játékos, ahogy Isla sem, Padoin sem. Ilyen impotens csatársorral, harmatgyenge helyzetkihasználással nemhogy BL, de scudetto sem lesz... Néha az az érzésem, ha letteném a cigit és elmennék futni egy kicsit, ezt a produkciót, amit a csatáraink produkálnak én is simán előadnám. Remélem, hogy felhív Marotta, hogy elvigyen Torinóba, innen üzenem neki, a mobilom be van kapcsolva, ma csak 5 szál cigit fogok szívni és kimegyek futni is! U.i. Análkánál 4 évvel vagyok fiatalabb és negyed annyiért is elmennék, de elég lenne nekem az is, hogy a zebra mezt magamra húzhassam.

255347 2013.01.30. 11:26:50

Nem néztem a meccset és kurvára nem is érdekelt soha az olasz kupa! Mindenesetre a kezdőcsapat már a meccs előtt aggodalomra adott okot. Tudom, hogy gyakran súlytanak minket bírói hibák, de veretlen bajnokként egyre inkább kezdem kínomban kiröhögni a saját csapatomat ha azt látom, hogy csak a játékvezetőkkel foglalkozik az edző és a játékosok is miközben a csatársor egy csapnivaló szarrakás és ezt még Marotta megfejeli az érthetetlen - Anelka bmeg? - igazolásaival! Kapják be faszomat!

346514 2013.01.30. 11:28:56

Grazei mille, s4tch, ez az én posztom! Pontosan ezt éreztem én is, féktelen dühöt, haragudtam mindenre és (majd') mindenkire. Miközben valahol nehéz haragudni, ha a 92. percben egyenlít a csapatod, de hogy a búbánatos lónemiszervbe lehet KÉT ILYEN GÓLT kapni és a második egy perccel az egyenlítés után? A szögletnél kinyomta a streamet, mert nem akartam látni... És uténa meg nem akartam elhinni! És ráadásnak még egy ziccer... Ez az ultimate lúzerség, fájóbb, mint ha nincs az a Vidal gól... És nagyon is haragszom Contéra, mert Padoin miatt emberhátrányban voltunk az első félidőben és nem cserélte le a szünetben. Giovinco pont annyira kevés a 10-es mezhez, amennyi hiányzott a hétvégi szabinál (kapufa) és a két félidő végi helyzetnél tegnap. Del Piero beverte tavaly, Giovinco meg ennyit tud. És az a szomorú, hogy jól írta itt valaki, a csatáraink nagyjából mind erre képesek. És igen, Vucinic megint nem vállalta a felelősséget, hogy húzóember legyen. Ez az igazán szomorú és ezért kell egy "afrikait", Cavanit hozsannáznunk mindig. Parma-Napoli 1-1, jön Cavani és ők elhozzák a 3 pontot az oroszlánbarlangból, míg nálunk Conte bekiabál és ott megy a két pont... Elképesztően dühítően ostobán játszottunk, hátrányban visszapasszolt szögletek, bedobásból vissza a félpályáig, míg a Lazio egy helyzetből 3 gólt szerzett 180 perc alatt. Gratulálok... Az idegpályáim épségének megőrzése érdekében nagy ívben elkerülöm a hétvégi meccsünket. Ha szar lesz, nem lesz kár érte, ha meg nyerünk, akkor így is, úgy is örülünk. Na de ki fog itt gólt lőni?

349394 2013.01.30. 11:38:21

Ezt is összecsalta nektek Moggi! Nincs mese, eljött az ideje annak, hogy Gio végre padozzon, Márti is harabb gólt baszna mint ő. Remélem Anelkát minél hamarabb bevetjük és nem csak csereként a 75. percben fog pályára lépegetni, mert akkor mehet ő is a süllyesztőbe mint Bendő.

257237 2013.01.30. 11:39:37

Amíg nem teszünk meg mindent a sikerért, addig a szerencse sem fog mellénk állni. Conte mellényúlt ennél a meccsnél (is). A Padoin, Peluso bal oldallal halálra volt ítélve a játék, jobb oldalt pedig arra vártam, hogy Isla talán most éri el azt a 150.percet, amikor a beadása talán egy zebracsík felé száll. Lichti mellőzését én sem értem, Marrone pedig sajnos nem képviselt Pogba színvonalat. Vucsinics ha nem dobálná állandóan magát, és nem lett volna a hétvégi kirohanás a bírók ellen, akkor talán befújták volna a büntetőt (hozzáteszem, piros lapos volt). Gio lövése jó, hogy elment a kapuig, a meccs végén pedig nem hittem el, hogy nem tudja belőni (Marchetti tényleg jó volt). A Lazio pedig azt játszotta, amit kell, gratula nekik.

257237 2013.01.30. 11:50:56

Azt is hozzáteszem, hogy Klose buktatása is büntető volt.

266801 2013.01.30. 11:55:43

van egy olyan érzésem, hogy Conte eltiltása most jön ki igazán. MInt egy bokánrúgás meccs közben. Végigtolom a játékot, érzem, hogy kaptam egyet, de csak akkor kezdek sántítani, ha vége a játéknak. Túljutottunk a BL-ben, lefociztuk a címvédőt, bevettük a mezőny egyik legkeményebb várát az utolsó fordulóban, és azóta nem tudunk felpörögni. Conte görcsösön ragaszkodik egy sokszor nem működő formációhoz, formán kívüli játékosokhoz, de úgy látom a bizonytalankodása, a higgadt erő hiánya átragadt a csapatra. nem tudom mekkora pofon fogja észheztéríteni a csapatot.

348650 2013.01.30. 12:27:30

Ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél.

346364 2013.01.30. 13:39:31

Hirtelen felindulásból: "...félmosoly kíséretében fogta Marchetti, a második végén meg jött a szokásos bravúr" Nem csökkentve Marchetti érdemeit (kimondottan jó kapusnak tartom), de a "bravúr" az volt (második esetnél) ahogy Gio elképzelés nélkül 10 méterről belebikázott a labdába. Valóban nem lehetett könnyű fogni, de ha fele erővel ellövi laposan a hosszú sarkot, nincs az a kapus aki megfogja, vagy erőből a rövid felsőbe, de középre (enyhén a hosszúra) karmagasságban. Elmondom mi történt, tökéletes kiugratás, tökéletes labdaátvétel és helyzetbekerülés aztán pedig megnyomták a pánikgombot és gondolkodás nélkül csukott szemmel jött a befejezés. U18-as szinten tapasztalható ilyen.

346364 2013.01.30. 13:45:07

Marchisiora miért haragszunk? Kapott 20 percet, hogy Szundi segítségével merüljön alá a szartenger fenekére, keresse meg a kincset, majd adja át a szurkolóknak aranytálcán, úgy hogy szaros se legyen. Ehhez a többiek segítségképpen még dobálták is kakival. Ziccer? Ugyan már, belekapott egy kippatanóba (persze igen be kellett volna lőni), olyan szituban ami egyébként nem is kellett volna, hogy létrejöjjön. Annak a zsugának már a kapuban volt a helye.

346364 2013.01.30. 13:47:16

Peluso, pechszéria? Én úgy láttam, hogy simán csak rosszul helyezkedett, ez kérem nem pech. Ez hiba! És ha egy védő a saját ötösénél hibázik, az csak akkor nem gól, ha Giovinco a csatár.

340119 2013.01.30. 13:47:48

Grat a Lazionak. Peluso konkrétan rémisztő. Padoin, Marrone ilyen játékkal felesleges. Giovinco kiábrándítóan nem tud nyomás alatt - már ha a 0-0 egyáltalán nyomást jelent - teljesíteni, hátrányban még szarabb. (Pedig ügyes gyerek lenne.) Szerintem Marchisio azért hagyta ki a végén , mert sokkolta a látvány, ahogy Gio elbénázza a ziccert.

334309 2013.01.30. 13:48:10

[JUVEloko](#1070570): pontosan így volt, csak annyit pontosítanék, hogy az önbizalom nélküli játékosok felnőtt szinten is így csinálják. mirkótól soha nem látsz ilyet, mert neki nincsenek gondjai az önbizalmával - ő más miatt hibázik. giovinco technikailag nem kevésbé képzett, mint vucsinics, köztük csak annyi a különbség, hogy az egyiknek bármihez van önbizalma, a másiknak semmihez nincs. de furcsa, hogy mindenki giovinco helyzetéről beszél, holott ő legalább eltalálta a kaput (és marchetti nagyot védett), marchisiónak pedig három méterről kellett volna az üres kapuba lőnie, és máris a továbbjutást ünnepelnénk. fáj ez a kiesés, nem is gondoltam volna, hogy ennyire fog.

258945 2013.01.30. 14:17:29

[benitoNST](#1070582): mert Giovinco lett kinézve az 1. számú bűnbak szerepére az idényre. Most is sokan a nyakába varrják a kiesést, ami részben igaz is, csak egy kicsit visszás, amikor Pelusonak sikk felugorni egy beívelésnél, maikor Isla úgy fogja lenyomni ezt a szezont, hogy a beadásainak talán 20% jut be egyáltalán a 16os területére, nem emberhez, a 16osra, hogy Padoin maga sem érti mit keres itt, hogy Marrone nem véletlenül nem kap sok lehetőséget, hogy Conte ezt az elborzasztó kp-t küldi fel egy kupaelődöntő visszavágáójára stb.

346364 2013.01.30. 14:26:17

Az igazság az, amit az idény elején már sokszor és sokan fejtegettek, csak akkor még bíztunk abban, hogy Giovinco felnő a feladathoz, Matri hozza a 10gól/idényt, Vucinic egy zseni és Q felépült. Van 6 játékosunk, akik nagyon magas szinten képesek játszani együtt ezt a játékot. Amint ez az egység megbomlik már nem képesek ők sem magukkal cipelni a többieket (szimplán matek alapján ez dupla terhet jelent). A többi játékosunk mennyiségnek és kiegészítő embernek jók, többre sajnos nem képesek. Igazából nem tudunk kiállítani egy klasszis 11-et. Az említett 6 játékos: Bonucci (ő fel tudott nőni a feladathoz erre az idényre); Chiellini; Barzagli; Pirlo; Marchisio; Vidal. Buffont azért hagytam ki mert, általában semmi dolga nincs, ha az említett 6 játékos egyszerre a pályán van. A problémás csapatrészünkre visszatérve: Giovinco - nem tudott felnőni a Juventushoz. Skilljei alapján én nem is vártam soha. Fizikailag 0; technikailag talán, sebesség nem emlékszem egyetlen egy megnyert versenyfutásra sem, lövőtechnika elméletileg ez rendben van, pszichikai álloképesség zéró. Vucinic - ő valóban egy zseni (lehetne), egy általában meg nem értett zseni. Annyira kiszámíthatatlan a teljesítménye, hogy ezen a szinte már nem lehet vele komolyan számolni. Matri - én úgy látom, hogy ő szépen megitta a levét annak, hogy Giovinco-t és Vucinic-t tolja Conte a 3-5-2 miatt. Ő egy center és ebben a rendszerben nem fog soha olyan labdákat kapni amivel egy center élni tud. Neki szélekről érkező beadások kellenek, amiket lendületből kell megoldani, ösztönösen gondolkodás nélkül. Az átveszem, megcsinálom a cselt és/vagy kicsiben megjátszom soha nem fog neki menni. Az ő játékát Conte teljesen kiírta a rendszerből. Q - benne nagyon bíztam, de úgy látom a mellőzöttség kedvét szegte. Nem is csodálom, töredék játékperc alatt rúgott annyi gólt, mint Gio vagy Vuci, és így sem képes stabilizálni a helyét. Nincs meg felé a kellő bizalom. Be is szólt Allesionak, ez volt a jel (szerinte nyárom biztosan távozni fog, önszántából). Szummázva: Conte Vuci és Gio érdekében kinyírta Q-t és Matrit (+ elküldte bumerángot dobálni szegény DP-t). Ezzel nem is lett volna gond, de a probléma az, hogy említett kedvezményezettek (Vuci, Gio) nem képesek hozni az elvárt teljesítményt, így pedig morálisan összedőlt a rendszer. Matri és Q rosszkedvűek, nem érzik jól magukat, így pedig nem lehet jó teljesítményt nyújtani. Vuci leszarja, ő ilyen. Giovinco pedig úgy be van fosva, hogy azt már idegesítő nézni. Eddig azért nem volt ez feltűnő, mert az erőn fellül teljesítő kp. kihúzta őket a szarból. 2013-ban ez eddig nem sikerült és látjuk is az eredményét.

307365 2013.01.30. 14:37:52

büszke vagyok a csapatra, Conte pedig a hibái ellenére valamit nagyon tud a fociról. Idegenben a Seria A idei kiírásának leendő 4. (3?) helyezett csapata ellen az abszolút formán kívüli B csapat is végigtámadta a meccset. Van jövője a csapatnak még úgy is, ha kiesünk a BL-ből, vagy leadjuk 8 pontos előnyünket 3-ra. Magam részéről a kopasz kancsal bipsit száműzném (egyáltalán minek ez a pozíció? igazoljon Conte azt, akit akar. Lásd: bárhol a világban). Ha Pogba idővel fel tud nőni (inkább) Pirlo szerepköréhez, akkor 1-2 jó igazolással és a fölösleg kihajításával könnyfakasztó csapatunk lesz. Bírozni meg valóban fölösleges, egyrészt magunk alatt vágjuk a fát, másrészt nem lesz szimpatikusabb a csapat európai mércével (bár Fergie is ezt csinálja, neki hogy sikerülhet mindig?). Hétvégén nagyon meg fogjuk csapni a kiévót.

346364 2013.01.30. 14:41:20

[benitoNST](#1070582): Nem tudok veled egyet érteni. Giovinco csatár, Marchisio nem. Giovinco 100%-os ziccerben "elcseszte", Marchisio ezt követően jutott lehetőséghez (igaz azt ő is elcseszte). Amennyiben Giovinco csatárhoz méltó modon "beveri" a ziccert, Marchisio-t nem is említenénk most (mint ahogy valószínű Gio-t sem). Olyan sokszor kisegítette már Marchisio és Vidal a csatárokat, minden kihagyott ziccert nem kompenzálhatnak ők. Itt egyértelmű a helyzet, Gio-nak be kellett volna rúgni a ziccert és pont.

258945 2013.01.30. 14:47:49

[JUVEloko](#1070657): te azért Marchisio labdarúgó nem de? illene 3 méterről üres kapuba

346364 2013.01.30. 14:47:53

[t.junior](#1070625): Én nem szeretném Giovinco-t bűnbaknak megnevezni. Fentebb írtam is, hogy nagy részben Conte a hibás. Olyan terhet tett Giovinco-ra, amit képtelen elbírni. Ezt pedig mielőbb fel kell ismerni, mert különben mind a csapat, mind pedig Gio nagy kárát látja. Vitethatatlan, hogy tehetségesebb játékos ő annál, mint amit most mutat, de ha minden így megy tovább és nem veszik le a válláról a felelősséget könnyen ismét a parmaban köthet ki. Úgy gondolom 2-3. számú csatárnak kiváló lehetne (ezért kár, hogy DP-t nem tartották meg, ő elbírta a terheket, sőt mazoista módon kikövetelte azok cipelését), de kell mellé valaki aki húzza magával. Vuci erre nem képes, sőt nem is akarja ezt a feladatot vállalni. Szerintem jelenleg Q lenne erre alkalmas, de ilyen ősz után ezt is kétlem (kegyvesztettbek tűnik).

346364 2013.01.30. 14:54:36

[t.junior](#1070664): De igen. Valóban így van. Jelenleg a csatárokat helyzetbe tudja hozni, Marchisio, Pirlo és Vidal. Emellett helyzetbe tud kerülni, Marchisio és Vidal (úgy hogy közben védekeznek is). Következtetés a 4 csatárunk egyikére sincs igazán szüksége a csapatnak, mivel nélkülük is tartanánk ott ahol most tartunk. Döntő pillanatban nem képesek megfelelő teljesítményt nyújtani, azt inkább a kp-ra hagyják. Góljaik jelentős része nem döntötte el a meccset, csak erősítette a gólkülönbséget. Ezért menteném fel Marchisio-t, de természetsen javítania kellett volna ismét Giovinco hibáját és továbbjuttatni a csapatot.

262910 2013.01.30. 15:03:50

[t.junior](#1070625): nem gondolom, hogy részünkről gio lenne az első számú bűnbak. azt gondolom, hogy helye van az első csapatban vucsi mellett. viszont tény, hogy tegnap ő került kétszer ziccerbe, és mindkétszer rossz megoldást választott. [JUVEloko](#1070657): marcsinak attól függetlenül be kellett volna verni a kipattanót, hogy giovinco szintén ordító helyzetben hibázott. ma egyébként bocsánatot kért a szurkolóktól, ilyet azért ritkán, jellemzően joggal tesznek játékosok. ott volt az ő lábában is a továbbjutás.

255006 2013.01.30. 15:03:58

Ha Muntari gólját megadták volna!

258945 2013.01.30. 15:17:59

[s4tch](#1070689): nem rátok gondoltam

262910 2013.01.30. 15:23:08

[t.junior](#1070703): akkor ne maszatolj, nevesíts, és megerőszakoljuk az imposztort. csak papíron tiszteljük a különböző véleményeket.

346364 2013.01.30. 15:39:15

[s4tch](#1070689): Ok. Nyertetek, Marchision ment el. Olvastam én is, hogy sajnálja és bocsánatot kér. Giovinco is bocsánatot kérhetett volna nyugodtan, bár Marscision ment el a továbbjutás.

262910 2013.01.30. 15:50:37

[JUVEloko](#1070745): oké, te nyertél, heterók vagyunk. igaz, hogy ilyet nem írtál, de ha már csúsztatunk, legyen kövér.

346364 2013.01.30. 15:58:14

[s4tch](#1070770): Csúsztatás nélkül. Nekem nem tetszett, hogy Conte a meccs utáni nyilatkozatában külön kiemelte, hogy Marchisio mekkorát hibázott. 20 percet játszott, a többiek közül vannak akik 90-et és szerintem Giovinco kimondottan idegesítően játszott tegnap (idegesítően szarul), tehát lehetne végre férfi és elvihetné a balhét. Egyébként pedig minden kapcsolódó hozzászólásomba megjegyeztem, hogy igen Marchisio is elcseszte. Kiegyezünk egy eltér a véleményük és ezért legyen döntetlen típusú megoldásban ;)? Így pedig a homofób vonal is maradhatna, enyhe csúsztatással és a kamucsajokkal.

262910 2013.01.30. 16:06:34

[JUVEloko](#1070783): a post-match nyilatkozatokat általában célszerű azzal a fenntartással kezelni, hogy ezek nem sajtóközlemények, amiket az edző megír, hanem kérdésekre válaszol a csóri, és ezekből a válaszokból vágnak össze egy hírt a firkászok. nem láttam a nyilatkozatot, gondolom, direktben érkezett a marcsira irányuló kérdés. conte sem hülye, nyilván látta, miket hagyott ki giovinco. ilyen csatáraink vannak, szezon eleje óta tudjuk. a legjobb, amit tehetünk, hogy reménykedünk, análka jobb lesz, és a kapufák is befelé pattannak. minden sorozatot figyelembe véve gio és q 10-10, vucs 8 gólnál tart az évad felénél, idén mindennel együtt hatékonyabbak a csatárok, mint tavaly.

346364 2013.01.30. 16:18:26

[s4tch](#1070798): Análka tevékenysége elvileg borítékolva van. Úgy olvastam elintéztétek. 15 gól 5 hónap alatt és életbenmarad, csupán sexuális aberáció áldozatává válik. Csalódnék, ha már a blogban sem bízhatok :)

349073 2013.01.30. 16:45:16

Csak két gondolat amit megjegyeznék. - Szó sem esett újfent Arturo Vidal lassan világklasszis teljesítményéről, bevallom megint meglepett támadói erényeinek prezentálásával / azt a gólt csatár nem csinálja meg / - Valaki emlegette "ha Pogba felnő" dolgot. Paulból soha az életbe nem lesz irányító KK, mint Pirló.Véleményem szerint Ő az a játékos aki a Jövő Juventusának az ALAPEMBERE ! mint védekező kp. Meccsről: UNDORMÁNY helyzetkihasználás ( nem írtam ujat ) Conte: Magábaszáll, hogy mit merrer meddig és 7végén elképesztő gyözelem lesz :) lehet reagálni

349073 2013.01.30. 16:46:32

Már megint nagy a pofátok! :)

349382 2013.01.30. 16:55:40

Nem Marchision és nem is Giovinco-n ment el a meccs, hanem a komplett csapaton, illetve az első meccsen. Az első meccset reálisan 4-1 kellett volna nyerni, a visszavágót meg 3-1-re. Ha ez meglett volna akkor most egész másról beszélgetnénk...

262910 2013.01.30. 17:04:39

[JUVEloko](#1070816): van egy olyan hátsó gondolatom, hogy a kis kancsó az erőszakra játszik.

348517 2013.01.30. 18:25:57

[Manfredi](#1070880): Én valami ilyesmire számítottam, de Fortuna ebben a hónapban más homlokát csókolgatta. Ezek után remélem összejön a Roma-Lazio döntő.

338823 2013.01.30. 21:56:51

Ha Muntari gólját megadták volna! Mindent lehet szidni, csak felesleges. Marchisio mit csinált ? MIT ? Üres kapu ? Torres ez, v mi ?
süti beállítások módosítása