bntemp

bntemp

A Del Piero dilemma

2012. április 18. - s4tch

Az elmúlt hetekben egyre több embert foglalkoztat a kérdés: valóban ez Del Piero utolsó éve a Juventusban, ahogy azt az ősszel Andrea Agnelli bejelentette? Mint azóta kiderült, az a hír nem csak minket, szurkolókat lepett meg, hanem az érintettet is: azaz a klubvezetés nem egyeztetett Sándorral az ügyben. Ez már önmagában is furcsa és nehezen érthető, de az elmúlt időszak formája alapján nem csak a múltbeli teljesítménye szól amellett, hogy Alex új szerződést kapjon.

Az elmúlt hetekben egyre több embert foglalkoztat a kérdés: valóban ez Del Piero utolsó éve a Juventusban, ahogy azt az ősszel Andrea Agnelli bejelentette? Mint azóta kiderült, az a hír nem csak minket, szurkolókat lepett meg, hanem az érintettet is: azaz a klubvezetés nem egyeztetett Sándorral az ügyben. Ez már önmagában is furcsa és nehezen érthető, de az elmúlt időszak formája alapján nem csak a múltbeli teljesítménye szól amellett, hogy Alex új szerződést kapjon.

Del Piero ugyanis gólokat lőtt, gólpasszt adott, és persze jól játszott az elmúlt időszak igen fontos meccsein. A Lazio elleni szabadrúgása (amely egyébként a 700. Juvéban játszott meccsén esett - amivel persze csúcstartó a klubtörténetben) például könnyen lehet, hogy döntő lesz a bajnoki címért folytatott versenyfutásban. Azaz hiába írták/írtuk le őt, sokadjára is bizonyította, hogy nem a reklámérték vagy a múltja miatt van a keretben. Ezzel párhuzamosan pedig megerősödtek azok a hangok, amelyek Del Piero szerződéshosszabbítását követelik. Nemrégiben el is terjedt a hír, hogy a klubvezetés meggondolta magát, és egy éves szerződést kínálnak neki, majd helyet a klubvezetésben. Marotta azonban gyorsan cáfolta a híreket.

Jelenleg tehát úgy áll a helyzet, hogy ez Sanyi utolsó éve a Juventusnál, és bár rengeteg klub csábítja, ha távozik, vélhetően az Egyesült Államokban folytatja, a legesélyesebb a New York Red Bulls illetve a Los Angeles Galaxy. Egyes hírek szerint Agnelliék arra szeretnék őt használni, hogy javítsák a FIAT amerikai ismertségét. Arról is lehetett olvasni, hogy Agnelliék el akarták kerülni a tavalyi helyzetet, amikor Del Piero nyilatkozata ("hajlandó vagyok biankó szerződést aláírni, hogy a klubnál maradjak") lépéskényszerbe hozta a Juventust. Ezért idén kézbe akarták venni az irányítást, azzal, hogy korán egyértelművé teszik a szándékaikat. Őszintén szólva, kicsit Csubakka védelemnek tűnik az érvelés...

Pedig Alex többször is kijelentette, hogy szívesen maradna, és a szurkolók többsége is úgy gondolja, hogy nálunk kellene befejeznie a a pályafutását. Úgy tűnik, hogy Agnelli és Marotta más véleményen van. Azaz hiába mondta azt annak idején (és gondolja még ma is úgy) Del Piero, hogy "egy igazi lovag soha sem hagyja el a szíve hölgyét", a "hölgy" a legjobb esetben is ingadozik... Pedig anyagilag nem lenne megterhelő az újabb egy éves szerződés: Del Piero ma is az egyik legkevesebbet kereső futballista a klubnál. Sőt, üzleti szempontból is kifejezetten hasznos a klub számára, hiszen "franchise playerként" a Juve legismertebb, legjobban eladható ikonja.

Az sem állja meg a helyét, hogy feszültséget okozna a mellőzése: idén ősszel alig lépett pályára, és zokszó nélkül viselte a helyzetet. Azt meg már fentebb is írtam, hogy a játéka ma is alapján hasznára tud lenni a csapatnak. Nem a legfiatalabb (novemberben volt 37 éves), de hát ha igazak a hírek, a Juventus éppen arra készül, hogy a szintén nem tini korú Seedorfot és Nestát szerződtesse, hogy rutinjukkal segítsék a BL szereplést, illetve a fiatalok tapasztalatszerzését. Nos, ezekre a célokra keresve sem lehetne jobb embert találni Alexnél: tudása, a pályán és azon kívül mutatott magatartása sokak számára követendő példa - nem ok nélkül. A legfrissebb nyilatkozata is jól példázza mindezt:

"Arról álmodtam, hogy a Juventusból vonulok vissza. Rengeteg emlékem fűződik elmúlt két évtizedhez, csodálatosak és nem túl szépek egyaránt. Hátborzongató érzés volt átírni a klubrekordokat, de mára sok minden megváltozott. Az idei a legnehezebb idényem, nehéz volt elviselni, hogy nem, vagy csak nagyon keveset játszom. Ilyen helyzetben soha nem voltam korábban, de még ha el is ismertem, hogy aki a helyemen játszik, megérdemli azt, soha nem adtam fel, hogy küzdjek a csapatba kerülésért. Andrea Agnelli őszi bejelentése, miszerint ez az utolsó évem a klubnál, eléggé meglepett, de egy csapatkapitánynak soha nem szabad szem elől tévesztenie a klub érdekeit. A bajnokság és a kupa megnyerésére kell koncentrálnunk, és nincs szükség vitákra, ellentétekre. Mindenesetre június 30. után szerződés nélküli leszek, ami kicsit ijesztő, olyan érzés, mint amikor az ember elhagyja a gyermekkori otthonát."

A média és a szurkolók persze folyamatosan napirenden tartják a kérdést, radikálisabb szurkolókban már az is felmerült, hogy jövőre nem vesznek bérletet, sőt meccsre sem járnak, ha Alextől megszabadul a klub. Remélhetőleg azonban nem lesz szükség a tiltakozás ilyen formájára, és a Juventus mindig hűséges legendája közkívánatra a klubnál fejezi be a pályafutását. Mert számunkra a címben említett dilemma nem létezik: mi egyértelműen azt szeretnénk, hogy maradjon a Juventusnál!

Darti műve kiválóan illusztrálja, mit jelent Alex a juventinóknak (forrás: mémsport)

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr688240058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szaki 2012.04.18. 17:14:19

Hát, ha elmegy akkor az fog történni ami az 1. képkockán van, a trollface mellett :D

334191 2012.04.18. 17:14:39

Sokan nem fognak ezzel egyetérteni, de ha Del Piero amerikában köt ki, akkor onnantól a futball számomra már nem sport, csak egy játék.

335361 2012.04.18. 17:28:47

Én is Del Piero miatt szerettem meg a Juventust, első mezemen is az ő neve díszelgett, s amikor ősszel megkaptam sms-ben a hírt, hogy Agnelli azt nyilatkozta, hogy Del Piero megy, sírógörcsöt kaptam a villamoson hazafele. Az a baj, hogy minden ikon visszavonul vagy elmegy szép lassan, de helyettük nem jönnek olyan játékosok, akik annyit jelentenének a szurkolóknak, mint Alex, Pavel, Trezegól vagy Gigi.

melákovics 2012.04.18. 17:34:42

Egy élő legenda, szavak sincsenek a teljesítményére, amit letett eddig, és amit még most is meg tud mutatni. Lehet sok mindenkit magamra haragítok ezzel, de a szezon elején nem bántam, hogy nem kapott annyi szerepet. Szerintem helyénvaló az, hogy ennyi idősen már nem kap annyi lehetőséget, mert lehet nem is bírná már. Ezt tűrte zokszó nélkül, most meg mikor kell beáll, és fontos meccseket dönt el vagy góllal vagy gólpasszal. Ha ezt így találták ki, hogy a szezont egészébe nézve mindig volt/van olyan játékosunk, aki fergetegeset játszik, akkor egy zsenik. Ebben az esetben rendben is van az őszi kevés szereplése. Ellenben ezt a bánásmódot egész egyszerűen nem érdemli meg. Sokkal többet tett ő ezért a mezért, mintsem hogy így kelljen távoznia. Mert bár maga a távozás gondolata is legjobb esetben is abszurd lenne, de még mindig könnyebben emészthető, ha Ő akarna menni. Ellenben Capitano nem szeretne. Én azt mondom, hogy toljanak elé egy biankó szerződést, kapjon teljesítménybért, vagy tudja fene hova lehetne ezt még ragozni, de innen vonuljon vissza!

341788 2012.04.18. 17:44:58

Amerikában Del Pieroval népszerűsíteni a Fiatot? Ez csakis John Elkann ötlete lehet! Ki nem állhatom azt az embert

335302 2012.04.18. 17:45:14

Nem lehetne megállapodást kötni valamelyik MLS-csapattal, hogy a téli időszakban, amikor ott szünet van, egyszerűen kölcsönben szerepelhessen a Juventusnál?Ahogy annó Becks is tolta a Milanban.

melákovics 2012.04.18. 17:57:17

[daneeka29](#792583): Lehet olvasni ilyen híreket is, nem tudni mennyi igazság alapja van neki.

338144 2012.04.18. 18:01:49

[daneeka29](#792583): NEM!!! Nincs apelláta, nem kölcsönbe kell. Alexnek maradnia kell, nincs mese... hatalmasat csalódnék akkor is, ha ez a téliszünetben kölcsönbe visszajön dolog menne... Szégyen gyalázat, hogy erről egyáltalán posztot kell írni, hogy erről vitázni kell. Nem értem... off: Átnéztem ma a cselzi blogra, írtak a srácok egy közepesen erős fröcsögést a barcáról... tyűűű miket kaptak... remélem jövőre összekerülünk a bl-ben, és megkapnak egy laza Bianconeri-s gyűlölködős hetet :D Természetesen Alex góljával győzzük le őket!! :D Forza!

Delpinor 2012.04.18. 18:12:49

Ezért az emberért szerettem meg a futballt nem tudnám elképzelni más csapat mezében :'( ja és egy senki marotta meg ne pofázzon

339362 2012.04.18. 18:57:45

igen gáz,hogy a klub elárulja saját játékosát... remélem lesz fordulat az ügyben, különben - bajnoki címtől, kupagyőzelemtől függetlenül- a vezetőség bekaphatja az összes túros faszt!

295377 2012.04.18. 18:58:59

Véleményem szerint nem arról van szó, hogy Alex nem tudott arról, hogy nem hosszabbítanak vele. Csak a bejelentés módja lepte meg. És én azt is el tudnám képzelni, hogy nem igazán fekszik neki a kiegészítő szerep. Emlékeztek még arra, hogy Capello is sokat padoztatta, és akkor mennyire kiakadt rajta? És egyszer mikor Ranieri lecserélte, és nekiált duzzogni? Nem akart lejönni? Contet jobban tiszteli, vele jobb kapcsolatot ápol, Agnellivel állítólag nagyon jóban van, ezért nem lázong. De én biztos vagyok benne, hogy a távozása azzal is összefügg, hogy nem tetszik neki, hogy már csak kiegészítő szerep jut neki. Én is imádom, miatta kedveltem meg nem csak a Juvét, de a focit is. Miatta, meg Puskás Öcsi miatt. De én sajno el tudom Alexről képzelni, hogy ő még játszani akar, nem akarja elfogadni, hogy itt már kevés szerep jut neki, és inkább elmegy Amerikába játszani, és nem itt padozik. Am ti mit választotok? Itt marad, állandó kezdő, de csak a saját szobrát döntögeti, és a csapat csak a 7. helyig tud jutni, vagy elmegy Amerikába játszani, és 40 éves korában visszavonul, és jön a vezetőségbe? Én inkább az utóbbit. Fájó, de ha játszani akar, el kell engedni, mert ez ami most van neki se jó. És az októberi bejelentés nem volt szerencsés, de azt csak a részvényeseknek szánta Agnelli, gondolom azért, hogy egy nagy névre kell majd idén nyáron áldozni, kell az utódja. Nem gondolt bele, hogy a nyilvánosság elé kerül majd. És sztem előtte DP-vel tárgyaltak.

Deni Bodi 2012.04.18. 19:15:16

Valaki tudja Agnelli számát?

Deni Bodi 2012.04.18. 19:19:03

Más: Ugye ezek a hírek nem komolyak hogy Drogba, meg különböző fekete fajankók... Komolyan mondom ahány név eddig előkerült, fogtam a fejem... Meg hát azt tessék elképzelni hogy Drogba jönne Del Piero helyére...tejóisten... Rossi szalagjai bírhatták volna tovább is, mert egy nagypofájú Tevez, meg hasonlók nem hiányoznak ebbe a keretbe, ahol a szív hajt a bajnoki címért...

Faketty 2012.04.18. 19:20:58

Ő AZ ISTEN, SOHA NEM SZABAD ELENGEDNI!!! Én egy kicsivel öregebb vagyok nála, de emlékszem még a kezdeti éveire. Számomra mindig ő lesz MR JUVENTUS !!

295377 2012.04.18. 19:28:54

[Deni Bodi](#792712): Igen, akikkel szóba hoztak minket, mint nyári nagy csatár igazolások! Istenem! Ingyen jönne egy 34 éves Drogba? Vagy egy akkora zseninek tartott, am csak 8 gólos Suarez? Na ne! Remélem ha már elmegy Del Piero, akkor legalább egy jó csatárt hozzunk helyére. és nem ártana, ha olyan jönne, akire fel is lehet nézni, mert emberileg is olyan! És nem lenne baj, ha találnánk egy hasonló szintű olasz fiatal tehetséget, aki legalább annyi ideig marad, mint Alex. Kéne egy új ikon, akiről a mai fiatalok, akik majd csak mostanában fognak beleszeretni a fociba, miatta lesznek Juve fanok.

Ice Weasel 2012.04.18. 22:50:19

Amit a klub művel egyetlen szóval ki lehet fejezni: SZÉGYEN!

Juventus25 2012.04.18. 22:52:09

Teljesen komolyan kívánom, hogy ha elküldi Agnelli Alexet, akkor bombamerényletben dögöljön meg!!!!!!!!!!!! Isten a tanúm, hogy a halálát kívánnám!!! Del Pero maga a Juventus klub, míg Agnelli csak egy fa.sz tulaj.

SSLaci69 2012.04.18. 22:53:44

Maradnia kell. A Lazio elleni góljával fontos pontot húzott ki a zsebünkből, de azt mondom, ha valakitől, hát egy ilyen játékostól rendben van, ha gólt kapunk.

324480 2012.04.18. 23:01:40

Érdekes,miért gondolja mindenki hogy Amerikában fog kikötni?Én még most is látok rá 50%esélyt hogy marad.De ha mégis menne én európában maradnék egy BL-ben játszó csapatnál.

Juventus25 2012.04.18. 23:07:05

Del Piero, Di Livio, Deschamps, Nedved, Buffon, Padovano, Attilio Lombardo, Torricelli, Peruzzi, Ferrara, Conte, Iuliano, Montero, Pesotto, Inzaghi, Trezegoal, Davids...Nekem ők Istenek!!!!! persze még ott vannak Zidane, Ravanelli, Boksic, Amoruso, stb... Szerencsés vagyok, mert anno 1995 után pár meccset felvettem videóra...a szénné néztem azokat a meccseket! Pl 1996 Kek döntő PSG ellen...6-1! Vagy Monaco ellen BL elődöntő...4-1 Alex 3 góljával, köztük a zseniális szabadrúgásával.

338823 2012.04.18. 23:26:29

Hálátlanság az irányába. Sajnálom, Ronaldo, Del Piero, Nedved, Lampard, Terry. Az 5 példakép 15 éve

lol 2012.04.18. 23:36:55

Emiatt a cikk miatt fogok az ellenfélnek szurkolni!

Juventus25 2012.04.18. 23:37:27

[babo410](#792675): Értsd meg végre, nincs mit elfogadnia Alexnek!!! Nem ő választ! Már amúgy is megtette tavaly...a Juvét választotta! Nem tudom, ez miért nem volágos számodra! Őt el akarják küldeni...a rohadékok.

platini10 2012.04.19. 00:03:40

@Juventus25: akkor nezd meg ujra. az nem kek donto volt, hanem az europai szuper kupa.

261096 2012.04.19. 00:41:44

azt azért látni kell, hogy a 37 éves Del Pieronak több ész van seggében a futballhoz, mint a többi támadó társának összesen! :) "mellesleg" a klub ikonja... mindezt úgy mondom,gondolom és hiszem, hogy kifejezetten nem szeretem a Juvét! :)

308018 2012.04.19. 00:56:56

Azért az nem kevés iróniát hordoz, hogy a kivénhedt milanosok jöhetnek de Alex mehet. No meg az MU-s ikonokat mennyire más megbecsülés övezi a klub résézéröl mint Juvééknál. Nemhiába mondják, juventus ventus.

Juventus25 2012.04.19. 01:51:41

[platini10](#793423): Igen, tudom...a poén, hogy eddig is tudtam, csak elméláztam, milyen meccsek is voltak akkoriban.

balazs91 2012.04.19. 02:29:29

9 éves lehettem, amikor egy jó barátommal meccset néztünk. Tetszett a mezük, zebracsíkos volt. Sajnos arra már nem emlékszem, hogy ki ellen volt, a végeredményre sem. De attól kezdve nekem nem volt más csapat (a Fradin kívül persze): úgy hívják, Juventus. Alex a példaképem, mint sok másnak is, annak ellenére, hogy sosem játszottam csatárt (bal futó, most már inkább védő). Sok idő telt el az első szerelem óta. Kapott hideget-meleget is a klub. Alex is. Egyszerre sorolták vissza a két kedvenc klubomat, ez nagy érvágás volt. Del Piero maradt, és ezzel olyan nagy alázatról tett tanubizonyságot, amellyel minden futballszurkoló tiszteletét kivívta magának. Ergó akinek nem, az nem igazi futballszurkoló... Igen, sokszor hangoztattam már: Neki Tőlünk kell nyugdíjba mennie. Agnelli meg menjen amerre akar. Neki nem jár le a szerződése??? És stílszerű lenne Tőle egy duplázós év után visszavonulni. Esetleg még egy évet, de csak a BL miatt. A pótlásáról meg: van, amit nem lehet pénzért megvenni. Ezt úgy hívják: klubhűség. (szegény Raul...) nekem egy Amauri, egy boriello, egy akárki sosem lesz teljesértékű Juve csatár. Egy Vucinic meg ne nyilatkozza azt, hogy ADP után szeretné megkapni a 10-es mezt: ezt nem lehet egyévnyi játén után megörökölni. Mert azt a mezt vissza fogják vonultatni, miután Del Piero visszavonul. Ha nem így lesz, akkor valami el fog szakadni bennem. Fájni fog. nagyon

antihistamin 2012.04.19. 06:18:31

ez szégyen és ha megtörténik soha többet nem szurkolok a juventusnak csak is ellene :(

caffedead 2012.04.19. 07:43:30

Szerintem pedig szem előtt kellene tartani mindkét fél érdekeit és nem csak a futbalistáét. Az ember jelenlegi célja, hogy a csapattól vonuljon vissza, a csapaté pedig, hogy a keretben a cserék is bevethetőek legyenek, illetve a fő cél a fiatalítás. Nem követem az olasz trottyos bajnokságot, de a spanyolt igen, ahol nem férnének el 78 éves tatik még a kispadon sem, mert ott a legfontosabb a csapat és aztán jönnek az egyének. A meglátásom az, hogy az öreg Sanyinak ebben az idényben kellene visszavonulnia és akkor mindenki jól jár (önmagam ellen beszélek Xavi miatt, de neki is már max 1 jó idénye lesz, aztán Fabregas!). Már nem mai csirke Sanyi bácsi és látszik, hogy csak 1-1 mérkőzés erejéig képes top futballra, ami egy BL, kupa és bajnok aspiráns csapatnál egyszerűen nem fér(hetne?!?!) bele. De persze röhögnöm kell az olasz mentalitáson, hogy vegyünk egy Seedorf-ot mert az jóóó! :) Tapasztalt az öreg azt értem én, de mennyi idős is? Mivel a papírjai elvesztek az óceánba (a titanikon is ott volt már), így kb 100 éves lehet, de semmi pontos adat. :) Egyébként sok Del Piero gólt és szép mozzanatot láttam már, nagyon is úgy gondolom, hogy nem ezt érdemli és meg kell hajolni előtte, amit a csapatért tett a 2. vonalban. Igazi klubikon, innen kell visszavonulnia az idény végén.

303731 2012.04.19. 07:49:23

senki sem jönne DP helyett... Drogba sem... A kezdőbe veszünk majd remélhetőleg csatárt, DP meg akármekkora ISTEN, már csak a padról tud segíteni. Nem mondom, hogy Drogba kell nekünk, csak hát ez hülyeség, hogy Alexet váltaná. Hasonló olasz tehetség meg jelenleg nem létezik. DE Csatárt mindenképpen fogunk venni, függetlenül attól, hogy Sanyi marad-e vagy sem.

DartagnanX 2012.04.19. 08:04:39

Jaj, beírtam a cikk felkerülése után, de nem jelent meg valamiért, hogy bár hízelgő, de a képet nem én készítettem. Egyszerűen LOPTAM! (Forrás: az internet)

prievara jános 2012.04.19. 08:19:50

Könny csillog a szemem sarkában, keserű a szám íze... Hogy történhet ez? Miért? Miért?

bianconeri2220 2012.04.19. 08:47:11

http://9gag.com/gag/3909434/ Osszátok küldjétek !!! Terjedjen az ige!!!

345392 2012.04.19. 09:01:43

Egy Juve szurkolóval kevesebb lesz a földön ha ezt megcsinálják! Teljesítménye alapján befér e vagy sem? Nem olyan az erőnléte? Nincs a csapat hasznára? Önmaga a jelenléte a Juventus! Kérem miket írunk?? Aki szereti szerette ezt a klubbot a többsége nem a Juventusba szerelmes, hanem a játékosba, játékosokba! Nem hiába lett ikon, és a világ talán legtiszteltebb játékosa! Mert nem úgy teljesít?? Miért? Rajta kívül mindenki mindig tökéletes formában van?? Pff...kérem, én egy percig SE írtam le..

345392 2012.04.19. 09:03:17

Ez nagyjából olyan, mintha a Milan szurkolók Maldini-t írták volna le..

338783 2012.04.19. 09:44:35

Szerintem a klublegendáknak meg kell hagyni a lehetőséget, hogy akkor vonuljanak vissza a klubtól, amikor nekik tetszik. Nem is keres sokat, szerintem ne ő legyen a Juventus Raulja.

loko 2012.04.19. 10:40:05

[keshudioo](#792554): Hát igen, mert helyettük ilyenek a fiatal sztárok, mint C.Roni, Neymar...stb. Lehetnek jó játékosok, de az ikonok mindig is többek voltak, mint jó játékosok. Egyébként valahol ez nem a fiatal játékosok hibája, ilyen rossz irányba mozdult el a világ.

339376 2012.04.19. 11:48:58

Fiatot népszerűsíteni Amerikában? Ugyan már! Arra ott a mezreklám. Kurjanak fel egy kib*szott Fiat emblémát a Los Angeles Galaxy mezéra azt' szevasz. Del Piero a kedvencem, ő az Isten. Klubikon. Ha eladják, én biztosan nem veszek Fiatot. Azt nem mondom, hogy a Juvét megutálom, de hiányérzetem biztosan lesz.

258945 2012.04.19. 12:43:34

Ferrara utolsó évében nem nagyon játszott, a padot koptatta, meg az öltözői hangulatot generálta, kapott egy nyugdíjas évet a Juvéban visszavonulás előtt, Alex még Ferrarahoz képest is más nagyságrend. Nem értem ezt az egész ügyet. Andrea Agnelli vagy inkább John Elkan nem szívleli Alexet??? Nekem nagyon olyan érzésem van hogy ez személyes dolog. Közben meg a 35 éves Drogbát idehozni ki tudja mennyiért...bár ez utóbbi kacsa.

258945 2012.04.19. 12:44:19

[ka](#793592): a Milan sem bánt szépen Maldinivel.

balazs91 2012.04.19. 16:10:41

[arideandre](#793726): Fiatot amúgy se vennék :) papírautó :P

334417 2012.04.20. 00:07:45

Meddig akartok várni? Amíg valóban eljön a mélypont, és már a padra sem fog odaférni? Tökéletesnek látszó időpont ez a búcsúra. Fájni fog, de ha nem most, akkor majd jövőre, vagy azután. Kisebb nimbusszal.

338554 2012.04.20. 00:29:01

[calciodirigore](#794459): Jogos.. Eddig erre nem gondoltam, de ha már idén ilyen keveset játszik, mi lesz majd ha már a klasszisa is megkopik? Egyáltalán ha innen vonul vissza (ami egy profi klubnál egyébként is hálátlan feladat - lásd: Inzaghi), mi lesz az amerikai álommal? Most még elmehet úgy, hogy megtanítja néhány dologra az újvilági barbárokat. A klub eljátszhatja, hogy egyszerűen nem tart rá igényt, ugyanakkor tudhatja is, hogy Del Piero a saját szemébe köpne, ha nyilvánosan felvállalná távozási szándékát. Így a szobor megmarad, a klub pedig könnyebben elnyeli majd a népharagot. Mivel köztük valószínűleg ilyen nincs, a későbbiekben tárt karokkal várják, akár télire kölcsönbe, akár a vezetőségbe. Eddig ezt szeretném legjobban elhinni.

335302 2012.04.20. 14:28:11

[Reiro](#792609): Márpedig játszani akar, és ott a hátán tudna cipelni jónéhány csapatot, míg a Juventusnál maradva csak kiegészítő szerep jutna már neki. És a legnagyobb szükség úgyis a téli időszakban lenne itt rá, amikor bajnoki, kupa és BL-meccsdömping van...

335752 2012.04.20. 15:53:33

Egyáltalán nem kapcsolódik Alexhez, de gondoltam megosztom veletek. Birindelli a bukaresti Dinamo másodedzője lett. http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/a-venit-la-dinamo-a-deschis-televizorul-si-ramas-masca-nu-mi-a-venit-sa-cred-primul-contact-al-lui-birindelli-cu-fotbalul-romanesc-9550581

295377 2012.04.20. 20:41:53

[Juventus25](#793374): Te mért vagy olyan biztos benne, hogy mindenki hülye a vezetőségben, csak Del Piero lehet szép? Én meg azt nem tudom elképzelni, hogy odaálltak elé, és elküldték melegebb éghajlatra. Én hiszem, hogy ez nem így ment, hogy nem kellesz, szia, azt csinálsz amit akarsz, de idén már csak keveset játszol, jövőre meg mehetsz amerre látsz. Én ebben nem hiszek. Itt valami történt a klub és Alex között, amiért nem hosszabbítanak vele. De aztán lehet a bajnokság végén mégis maradhat.

258945 2012.04.20. 23:04:18

közben emlékezzünk meg Immobiléről, jubilál, meglőtte a 25.gólját az idényben a Pescarában, ha nem sérül le, simán meglesz a 30 is.
süti beállítások módosítása