bntemp

bntemp

Tátongó lyuk a pálya közepén (- Betis 0-0)

2011. augusztus 14. - s4tch

Conte sietett leszögezni, a Juventusnak idő kell még, mire úgy fog játszani, ahogy a mester szeretné, de egyáltalán nem sikerült megnyugtatnia minket. A Betis elleni edzőmeccsen – amit jó érzékkel levittek Salernóba, ahol rengetegen mentek ki – a keretből kiindulva erős Juventus kezdett, de Conte magyarázata („a spanyolok jóval előrébb tartanak a felkészülésben”) ellenére újra csak azt láttuk, hogy a csapat legnagyobb gondjára nincs ellenszer. A 0-0 tulajdonképpen igazságos, hiszen mindkét mindhárom kapusnak voltak óriási védései, de néha nyomasztóan beszorult a Juve, és újra láthattunk aggasztó jeleket. Rendhagyó videós összefoglaló következik hajtás után.

Conte sietett leszögezni, a Juventusnak idő kell még, mire úgy fog játszani, ahogy a mester szeretné, de egyáltalán nem sikerült megnyugtatnia minket. A Betis elleni edzőmeccsen – amit jó érzékkel levittek Salernóba, ahol rengetegen mentek ki – a keretből kiindulva erős Juventus kezdett, de Conte magyarázata („a spanyolok jóval előrébb tartanak a felkészülésben”) ellenére újra csak azt láttuk, hogy a csapat legnagyobb gondjára nincs ellenszer. A 0-0 tulajdonképpen igazságos, hiszen mindkét mindhárom kapusnak voltak óriási védései, de néha nyomasztóan beszorult a Juve, és újra láthattunk aggasztó jeleket. Rendhagyó videós összefoglaló következik hajtás után.

Elsősorban nem a támadásokról lesz szó ebben a posztban, mert a másik kapu előtti hitvány teljesítményt meg tudjuk magyarázni. Matri és Vucsinics most játszottak először együtt (nagyon nem érzik egymást), Kraszics is lesz még jóval élesebb/gyorsabb/pontosabb (reméljük...), és a balszélen is lesz megnyugtatóbb megoldás, mint a hosszú negyedórákra eltűnő Pasquato.

A támadásokhoz csak annyit fűznénk hozzá, hogy hiába passzol kiválóan a Pirlo-Marchisio kettős, ha már hármat tolni kellene rajta, és úgy átvinni a labdát az ellenfél térfelére, megőszülünk. Ez ellen meg ugye a legszarabb csapat is könnyedén védekezik: a balhátvéd fellép Kraszics elé, a balszélső meg mögé, a középső védők meg kitolják a két csatárt, és máris marad az oldalpassz, vagy a tötymörgő szöszmötölés a pálya közepén. De nem ez a legnagyobb gond.

Hanem az, hogy ez a Juventus – kivált ebben a felállásban – nem tud védekezni a középpályán. És itt most nem csak a fájó sebességhiányról beszélünk, hanem a helyezkedésről, az üres területek őrzéséről, és talán ami a legfontosabb a Serie A-ban (máshol ugye idén nincs dolgunk) a játék olvasásáról, az ellenfél hadmozdulatainak kiszámításáról.


Ez a jelenet nagyon sokat mond: Pasquato eleve rosszul helyezkedik, vagy 10 méterre van bárkitől, Pirlo pedig messze kimozdul a helyéről, és a labdát kergeti, amiről nem sok jót mondanak a futballal foglalkozó szakkönyvek. Ezzel el is dől, hogy Marchisiónak két embert kellene levédekeznie, ráadásul mindkettőtől távol áll, ami az ő esetében azt is jelenti, hogy beszoptuk. Ide kattintva megtekinthető a jelenet.

Második jelenetünk még durvább: egy egyszerű felpasszolt labda után fejvesztve rohannak vissza a védők, miközben a második hullámban érkezőket senki nem fogadja. Pirlo és Marchisio a képen sincsenek, így esélyük nincs játékba avatkozni, a védők pedig nem mernek kilépni, így hiába van létszámfölényben a védelem, 22 méterről, középről sima lövőhelyzete van a Betisnek. Itt a jelenet videón.


Azt mindig tudtuk, hogy Kraszicsnak nincs nagy haszna védekezésben, de ilyen szintű fegyelmezetlenséget egy jobb csapat azonnal góllal büntet, ez pedig nem fér bele. Hogy a kép közepén pulzáló szerb mi a bánatos lófaszt keres ott, azt nem tudjuk, de hogy a mozgásával felborítja az egyébként jól helyezkedő védelmet (Marcié a szabad ember, Pirlo kilép a labdásra, bezár mellé Pasquato is), az világosan látszik. Ráadásul amikor már látszik, hogy baj van, Kraszics akkor is csak sétálgat. Itt a jelenet mozgóképen.


Most inkább nem térnék vissza az unalomig mantrázott _azonnal visszahozni Felipe Melót mantrához, mert ez a vita már teljességgel teoretikus. Venni ide már nem fog senkit a Juventus, és a legjobb eset is úgy néz ki, hogy Marchisio helyén Vidal játszik, de – ahogy Tyli posztjában olvashattátok – a legnagyobb gond még mindig az, hogy Conte Pirlo köré építi a csapatot, más szóval az öreg kirobbanthatatlan. Ez pedig egyszerűen nem fér bele a pálya középén. Különösen akkor nem, ha Kraszicsra is védőfeladatot akarunk bízni, mert azt képtelen lesz ellátni. Valamit javulnak a helyzet, ha Vargast sikerülne elcsaklizni (ehhez az kell, hogy Gilardinót elvigye valaki, mert akkor Amaurit is bevehetnénk a dealbe), és akkor lehetne egy jobbra tolódó 4-3-3-as felállás, ami valamelyest stabilabbnak nézne ki, de még nyugodtabbak lennénk, ha Pazienzáról kiderülne, hogy sokkal jobb játékos, mint gondoljuk.


Két hét van a rajtig, lesz még addig másfél meccs, ahol lehet próbálkozni, de sokkal fontosabb lenne a bal szél megnyugtató rendezése. Ha legalább annyi összejön, akkor mehetnek a közönségszórakoztató 4-3-as győzelmek. Az eddigiekhez képest az is előrelépés lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr698239632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

286511 2011.08.14. 10:37:49

ez a mez... undorító. szegény Pirlo

simoon 2011.08.14. 11:02:50

én már csak abban bízom, h Conte egy hergeltebb pillanatában szilánkosra fejeli a törpe álmát... (a mez meg kibaszott jó lenne feketén, fehér csillaggal... csak ez a szín...)

z40 2011.08.14. 11:13:20

Lehet, hogy bennem van a hiba és türelmetlen vagyok, de szvsz kurva szar a helyzet. Ahányszor tegnap megláttam Pirlot a képernyőn totyogni, mindig az ugrott be, hogy 2011-ben vele a kezdőben egyszerűen nem lehetnek komoly céljaink. Lehet, hogy Melonak nagy a pofája, de hogy két klasszissal jobb megoldás lenne most Pirlo helyén, az egészen biztos.

337297 2011.08.14. 11:29:34

Nem hiszem el, hogy még mindig az a kurva mez a legnagyobb gondotok, ideje lenne már megszokni. :D (Egyébként szerintem meg nem is rossz.)

334474 2011.08.14. 11:37:51

Pont ugyan ezt gondoltam tegnap én is. Pirlo ha félisten lenne támadásban, akkor is bukóban jönnénk ki, mert látványosan nem tudunk labdákat szerezni. A mezről meg az ugrott be, hogy az elegáns rózsaszín ruhában megjelenő idős hölgy helyett, azok a vénasszonyok lettünk, akik a lehető legocsmányabb rikító lilára/rózsaszínre festik a hajukat.

334474 2011.08.14. 11:39:52

Amúgy ebeb a taktikába se Melo kéne, hanem még egy Vidalhoz hasonló játékos(Ilyen Inler féle univerzális játékosokra gondolok).

332896 2011.08.14. 11:40:48

Kivel küzd Pirlo, Fernando Alonsóval?

babo410 2011.08.14. 12:21:59

Én meg csak abban bízom, hogy Conte is észreveszi, hogy Pirlo gyenge, nem lehet vele számolni, mert bajban leszünk, és gyorsan hoznak vkit, vagy Pazienza kezd majd, és ő lesz nagyon jó! Mert bajban lesdzünk, ha a labdaszerzés nem megy. Nagyon nagyon eltolódtunk a támadások felé, és az jó, hogy támadó focit akarunk játszani, de ha nem tudunk védekezni, és lasztit szerezni, akkor bajban leszünk!

338622 2011.08.14. 12:50:12

Én már nagyon nem vagyok híve ennek a 4-4-2nek és úgy gondolom h ez a felállás a Serie Aban nagyon nagy bukta. A top csapatok közül is csak a MUnak megy de ott meg is van hozzá az alapanyag.

jakuza 2011.08.14. 13:26:03

Nekem egyáltalán nemtetszik hogy Del Piero egyre jobban agresszívá válik. Ez nem rá vall. Ő a legnagyobb király, és így viselkedik? Neki kéne írányítani a csapatot. Krasic meg rengeteget szinészkedik. Ahelyett hogy focizna.

341701 2011.08.14. 13:33:21

Ez a Juve még a tavalyinál is gyengébb lesz, sajnos. Kár volt a válogatott Aquilanit visszaengedni, meg Melot kikölcsönözni, mert még Ők is ezerrel jobbak a totyogósnál. A csatársorban meg sok a kókler. Nagyon sajnálom a Juve szurkolókat. Szomorú idény előtt állnak.

147668 2011.08.14. 13:39:47

Ó bassza meg, milyen Betis-fan vagyok, nem is tudtam, hogy lesz ilyen meccs. Pedig megnéztem volna marhára. Na mindegy. A videóból úgy néz ki elég jól firkált helyenként Betis, és összességében veszélyesebbeknek tűntek. Nekem már a kezdetektől fogva ordító baromságnak tűnt, mind Pirlo megszerzése, mind Melo elküldése. Az, hogy gyakorlatilag helyet cseréltek a kezdőben, az Contétől egy egészen nagy szakmai debilségnek tűnt már előzetesen, úgy néz ki ez realizálódik is. Nekem már Delneri kinevezése is teljesen érthetetlen volt, Contéé pedig egyenes facepalm. Az a baj, hiába Juve-ikon vagy sem, a Juventusnál már az is nagy probléma szerintem, hogy megelégszenek közepes vagy kezdő edzőkkel, pedig velük nagyon minimális az esély az előrelépésre. Ranieri továbbra is a plafon, a poszt-Calciopolis Juve történetében, ameddig az Ő színvonala alatt érkeznek az edzők, addig valószínűleg az eredmények is az ő produkciója alatt lesznek. Úgy gondolom.

Ales 2011.08.14. 13:57:00

Te amúgy mi a fasznak jössz ide állandóan okoskodni? Senki sem kíváncsi az értelmetlen közhelyeidre.

334309 2011.08.14. 14:00:01

[Reiko](#460008): van igazságod, de azt ne felejtsd el, hogy ranieri juvéjában volt egy nedved, egy camoranesi, egy három évvel fiatalabb alex és egy használható trezeguet is.

jakuza 2011.08.14. 14:06:03

[Reiko](#460008): Szerintem most az internél nagyobb a baj mint nálunk. Mi ígyis jobbak leszünk nállatok, mert a néger Eto otthagyott titeket a sok milliárdért. Hiába a pénz beszél. Egyébként meg rájöttem biztos juventuszos vagy. De nenmbaj most énis megyek tihozzátok kötöszködni.hahahahaha

147668 2011.08.14. 14:09:08

[benitoNST](#460028): Jó nyilván, de a csúcson már túl voltak bőven és Marchionni, Nocerino, Grygera féle arcok már akkor is megvoltak mégis első évben bronz, akkor még Kaká-Ancelotti-féle BL-címvédő Milan, Spalletti-féle Roma, Mancini,Ibra-féle Inter és Prandelli-Fioja között. Szóval a riválisok is jóval erősebbek voltak. Majd Mourinho mögött ezüst, később a Barcát megkínzó Hiddink-Chelseavel ádáz csata és ez már 2009 itt már 32 fölött bőven mindenki a nagy ágyuk között. [Ales](#460026): XDDDDDDD

147668 2011.08.14. 14:16:27

[jakuza](#460030): Ne viccelj, Eto'o ha elmegy - még nem biztos - szinte azonnal jön Lavezzi, és még valaki a támadószekcióba. Nyilván nem lesz könnyű pótolni, de szerintem azért nélküle sem lenne tragédia, erősítés pedig mindenképp érkezik. Az a helyzet, hogy az Inter egyetlen egy szezonra (mert nagyon akarja Moratti Guardiolát jövőre) egy olyan edzőt ültetett a padra, mint amilyet, vagy akit, nektek kellett volna hosszútávra. Szerintem ebben is előrébb jár az Inter, hogy, átmeneti és ideiglenes vészmegoldásként is nagyobb a potenciál Gasperiniben mint Conteban mint megmentőben. Aztán meglátjuk.

jakuza 2011.08.14. 14:28:20

[Reiko](#460047): Azért te is lásd be hogy Eto nélkül megfogtok gyengülni. Jöhet itt akármilyen játékos. Most olvasom hogy mit íííííírtáááál ideeeee? Guardiola? Guardiola? Guardiola? Ugye ezt tesem hiszed el. Sztár játékosokat nem bírtok leigazolni nemhogy egy szár edzőt? Mourinhónál jobb edzőtök már soha nem lesz. Az csak egy ajándék volt. Azt énis bevallom hogy Lavezzivel nem járnátok rosszul. De nem hiszem hogy a Nápoly pont most adná el amikor kitűnő formában vannak.

334417 2011.08.14. 14:45:27

[Reiko](#460008): Legalább Conte első tétmeccsét várd már meg a nyolcvankétszer elsütött ítéleteddel, tényleg kurvára unalmas. Felfogtuk, szevasz.

334417 2011.08.14. 15:00:20

Amikor olyan edzőmeccseket játszunk, hogy 1-0, 1-0, 0-0, akkor hogy jön ki a 4-3?:) Már ha itt következtetéseket vonunk le egy edzőmeccsből.

334309 2011.08.14. 15:36:33

[calciodirigore](#460091): az egyetlen csapat, amivel játszottunk, és a) erősnek mondható, b) játékban, vagy ahoz közel volt, c) olyasféle, amikkel játszani fogunk idén, kipicsázott, mint a szart (lehetett volna csúnyább is az a 2-1, és mivel sztem én láttam egyedül az országban, el kell hinned nekem)

334417 2011.08.14. 16:02:45

[benitoNST](#460128): A Sporting elleni első edzőmeccsről beszélsz, amikor a srácok a 42 fokban lenyomott erőnléti edzés után léptek pályára a bajnokságot két héttel hamarabb kezdő, és az EL-selejtezőjére is készülő ellenfél ellen? Én elhiszem, hogy szarok voltunk, csak nem túlzottan érdekel. Mint ahogy az sem, ha a jövő héten 8-0-ra kipicsázzuk a Milánt a Berlusconi kupán. Egyetlen találkozó eredménye érdekel augusztusban.:)

147668 2011.08.14. 16:37:02

@jakuza: Guardiola szerződése idén nyáron lejár, ha minden igaz. Napoli, A Milan odavissza verte őket, Leonardo nyitómeccsén leverte őket 3-1, plusz nekik lesz egy BL-csoportkörük is. Ehhez hasonló terhelésnek sosem voltak kitéve, szinte biztos vagyok benne, hogy az egész szezonjukat borítja majd. @calciodirigore: Hadd fikázzam már, azért mert TE csak azért hiszel benne mert Juve-ikon. Ez a Pirlo-Melo csere egy hatalmas nagy ökörség látatlanba is, nemhogy meg is csinálni. Egyébként mindegyik komment után írom, hogy "szerintem" illetve "meglátjuk". De ha ennyire érzékeny vagy a kritikára meg más véleményére akkor nem írok.

334309 2011.08.14. 18:05:50

[calciodirigore](#460151): nem a játékról van szó, hanem a játékfelfogásról. ezzel van a baj, mert ha elhinném, hogy marchisio és pirlo össze is szoknak, gyorsabbak nem lesznek, és a taktika sem lesz már más.

jakuza 2011.08.14. 18:27:59

[benitoNST](#460375): Teljesen igazad van.

336035 2011.08.14. 19:48:32

Azért előre ne temessük a csapatot, várható még igazolás, Vidal sem játszott még érdemben, majd, ha ő is be lesz építve és érkezik egy masszív balszélső, na akkor lehet bármiféle következtetést levonni. De, ha élesben sem lesz jobb a játék, na akkor tényleg szarban leszünk.

334417 2011.08.14. 19:52:12

[benitoNST](#460375): Azt egyedül Conte tudja, hogy pl. a taktikán hogyan finomít, nem véletlenül rendelt el zártkapus edzéseket. Komolyan ilyen egydimenziós embernek képzeled? Ha a gyorsaságról beszélünk, akkor meg nem a tetülassú Melót kell visszasírni, de mondjuk egy Lass elférne. A kezdőcsapat kb. 5-6 poszton lesz más, mint tegnap. Más lesz az is, hogy a kulcsjátékosok nem a válogatott meccséről fognak beesni. Vucinic nem mindig az első meccsét fogja játszani. Ja, és a tét is más lesz.:) [Reiko](#460200): Haver, fogalmad sincs róla, hol dolgozott, hogyan dolgozott, ezzel már beégtél egyszer idén nyáron. Majd mi kritikával illetjük, ha úgy áll a helyzet. De ha idejön egy interes okoskodó, és elkezdi nagyhangon fikázni 0 mérkőzés után az imádott klubom legendáját, azt én bizony elküldöm a picsába, és nem kell csodálkozni. Ráadásul ugyanazt mantrázod hetek óta.

336691 2011.08.15. 11:35:40

[calciodirigore](#460563): azt értsd meg, hogy nem egy meccs alapján írom ezeket, hanem a komplett felkészülés alapján. finomhangolhatsz, ahogy akarsz, de pirlo és marchisio lassú marad, és ütközni sem fog megtanulni egyik sem a következő két hétben. vidal meg kurva jó, csak egyedül nem fogja megszűrni a középpályáját. és melót igenis visszasírom, majd visszatérünk rá október környékén, hogy miért. nagyon szeretnék tévedni...

adams 2011.08.15. 23:19:44

azért jó látni,h.vannak emberek akik igazi fanok és nem divatszurkerek!én is nagyon ratyinak érzem a kp közepét.3 meccset láttam a nyáron,hát elég siralmas..Melo hiányzik majd, Diarrát elkéne hozni,különben nagy lesz a gond.milan inter napoli mind jobb csapatok sőt a lazio is jobban egyben van,na meg a roma is talány lesz..5.ek leszünk ,bár ne lenne igazam.rémes a keretünk.a bodzaszedő maradona felszopója meg szarja a gólokat az újgazdag senkiházi citybe,nekünk meg van egy vucinicünk. megjegyzem,az egyik legjobbja ennek a keretnek.oo azok a 90nes évek, Boksic ,VIalli. Zizou stb:(

342396 2011.08.16. 09:20:07

Én még új fiú vagyok a blogon, de van egy pár dolog amivel nem értek egyet. Nem értem, hogy miért van mindenki Melo eladásán ennyire kiakadva. Én ezt a dolgot nem taktikai, hanem menedzsment oldalról közelíteném meg, és máris más a kép amit látok. Conte már az elején sem csinált belőle titkot, hogy győztes mentalitású csapatot akar, és a mentális felkészítés nála nagy szerepet játszik. Ahhoz , hogy a csapat sikeres legyen, ki kell szórni a disszonáns hangokat, és Felipe abszolút ilyen volt. Erre rengeteg példa volt a sporttörténelemben, elég csak a Kemény Dénes féle vízilabda csapatra gondolni, vagy a Lippi féle Juventusra. Ezeknek a csapatoknak az ismérve az (volt) , hogy a játékosok egymásért küzdöttek és csapatként funkcionáltak. Várjuk meg mi lesz a vége én, világosabbnak látom a jövőt, most mint a Falsiopoli óta bármikor!

338570 2011.08.16. 10:15:22

[_benito](#461057): Nem lesz gyorsabb Pirlo és Marchisio ez tény. De pont ebben a játékrendszerben, amit Conte gyakoroltat egy ideje a csapattal, nem a középső középpályások gyorsaságán van a hangsúly, hanem a szélsőkén. Nekik kell támadásban felmenni a csatárok mellé, labdavesztéskor meg visszazárni a középsők mellé, akiknek a védekező feladatuk, a megakasztások, labdaszerzések lényegesebb, mint az, hogy átrobogjanak középen az ellenfél vonalain. Pirlót még kár ekézni. Amúgy néhány éve Ranierivel, a feljutás utáni évben csapnivalóak voltak a felkészülési meccsek és az eredmények, mégis begyalogoltunk a 2. helyre, ami a mostani helyzetben bravúr lenne. Szóval nem értem miért tulajdonítasz ilyen kiemelt jelentőséget a nyári felkészülési meccseknek. Egy valami azért leszűrhető, jóval gyorsabb a csapat játéka egyenlőre, mint korábban volt.

338554 2011.08.16. 16:31:19

[benitoNST](#460128): "és mivel sztem én láttam egyedül az országban" - Na ezen hatalmasat kacagtam :D Ennyire azért ne legyél öntelt, mások is fáradoznak hajnali meccsnézéssel ha a kedvenc csapatukról van szó.. Én konkrétan a Sporting, América, Chivas és Betis elleni meccsekért is fenn maradtam. A többi "gálameccset" (Cuneo, Primavera elleni 2 meccs, stb) most nem sorolom ide mert azok még ennyi jelentőséggel sem bírtak.

341862 2011.08.16. 21:31:14

nezi valaki az Arsenal-Udineset? en mostantol azt szajkozom: hozzuk el Armerot a bal oldalra, kivalo vedekezesben, balbekket is tud jatszani, ha szukseges, kibaszott gyors, jol ad be, jo a rugotechnikaja, orom volt nezni, ahogy egyszerre 3 Arsenal vedobol csinal hulyet egyetlen mozdulattal, szerintem o lenne a legidealisabb jelen helyzetben, es valoszinuleg olcsobb is lenne, mint Vargas, plusz fiatalabb is, ha valakinek van egy ismerose, akinek megvan Marotta szama, csorogjon mar ra a kedvemert, hogy igazolja le a felszemu a kolumbiait :P

341862 2011.08.17. 20:32:09

nagyon ugy nez ki jelenleg, hogy Ramirez a Fiorentinaba igazol, namost mivel a Fior altalaban 4-2-3-1-ben jatszik, es Ramirez tud baloldali kp-t is, ha kell, es mivel Lazzari, Ljajic, es Jovetic szemelyeben van mar 3 prima tamadokozeppalyasok, gyanithatoan elengedik Vargast a Juveba, szerintem mindenki jol jarna vele, a Fior penzugyileg is jol jonne ki belole + nem is gyengulne nagyot, mig a Juve betomne az utolso nagy lyukat a kezdoben, Vargas pedig nagy csapatban jatszhatna, es mivel nem lesz mar fiatalabb, ezert most lenne neki is idealis

334474 2011.08.17. 21:39:14

[mrscottpilgrim](#463746): Sztem Montolivo helyére viszik, aki meg a Milanba távozik. Bár ne legyen igazam. Mindennél jobban kéne Vargas.

341862 2011.08.17. 23:12:04

[andree10](#463810): Montolivo helyere szukon, mivel o amolyan visszavont iranyito, altalaban valakivel parban oldotta meg a vedekezest, elottuk meg a Vargas-Ljajic-Marchionni harmas, Marchionni helyere vettek Lazzarit, Ljajic kerul a padra gondolom, Jovetic lesz a tamadoharmas kozepen, Ramirez pedig kerulne a baloldalra, es jobban fog illeni, mint Vargas oda, bar az is elofordulhat, hogy Vargas vedekezo kp-t jatszana, es Montolivo (vagy Aquilani, vagy valaki, akit hoznak helyere) parja lenne, remelem nem, nagyon kellene Vargas (vagy Armero)

339991 2011.08.18. 18:07:08

Lichti hogy teljesít?

334207 2011.08.18. 21:08:39

Nincs Trofeo-poszt? :O

341862 2011.08.18. 21:29:46

az megvan, hogy Pirlo marcona Inter jatekosokat utkoz le? :O

341862 2011.08.18. 22:27:50

aztabudoskurva, Vidal mekkora golt hintett, ezt nevezem en bemutatkozasnak

334474 2011.08.18. 22:59:59

@EstiKornél: Hatalmas előrelépés nekünk a svájci. Hátul korrekt, elöl képzett, és fáradhatatlanul bejárja a jobb oldalt, nagyszerűen segíti Krasicot. Vidal meg elképesztő. Mindenhol ott volt, befutotta az egész pályát, szerzett vagy 10 labdát, adott számos remek passzt, lőtt gólt, nagyszerűen adott be a gól előtt. Elképesztően nagy nyereségünk lehet, ráadásul a kedvenc posztomon. A játékunk is rendben volt, szóval most fap-fap a bajnoki rajtig. Végre pozitívumok.

341862 2011.08.18. 23:01:40

csak 3 gondolat: - Motta ma egeszen jol jatszott, marmint nem alapjaraton, hanem onmagahoz kepest, bar az elejen szokasosan markomottazott (szeretnem levedetni az iget) - Vidal siman az ev igazolasa lehet, elkepeszto a gyerek, fut, labdat szerez, ziccerpasszokat ad, visszamegy, leutkozi az embert, nagy beadas, bombagol, kezdem elhinni, hogy ez a Juve utokepes lesz, egyreszt lattam ma Pirlot embert leutkozni, masreszt vedekezesnel a szelsok behuzodtak gyakran kozepre, szoval ha Vargas erkezne, akkor fasza kozeppalyank lenne - ha megkapjak a megfejelo tamogatast (marmint szelrol), akkor a Quagliarella-Matri-Vucinic harmas egyutt 50 golt siman osszehozhat

339991 2011.08.18. 23:37:22

[andree10](#465106): Az elől képzett kitételt betudom annak, hogy eddig kiket voltatok kénytelenek nézni a posztján, de jó hallani, hogy megmaradtak az erényei, köszi.

338554 2011.08.19. 19:37:04

[EstiKornél](#465153): Mi köszönjük, hogy elengedtétek :D Mellesleg az "eddig kiket voltatok kénytelenek nézni a posztján" meglátás igen helyénvaló.. Nekem ugyan kicsit még bátortalannak tűnik, de semmi hajmeresztőt nem csinált eddig, ami máris Motta fölé emeli. A Trofeo TIM pedig meglepően jól sikerült. Sajnálom, hogy az interé lett a kupa, a bajnokcsapat igazán elcsíphetett volna 2-3 pontot tőlük.. Most már csak abban reménykedhetünk, hogy élesben majd fordított sorrend alakul ki a dobogón.

online pharmacy no prescription canada 2011.12.17. 22:25:16

online pharmacy united states Without Prescription From Canada! Get BONUS for every order blood clots Epivir Low price without prescription kidney or liver problems Sell,No Prescription No Fees,.Buy cheapest brand JAPAN cheapest healthcare FDA Approved chest pain confusion Epivir How Can I ,Cheap generic online swelling of the hands or feet snorting.Best offers online if you have used drugs or alcohol within 7 to 10 days Advair diskus cheapest suppliers Cote d'Ivoire cod shipping online pharmacy escrow services
süti beállítások módosítása