bntemp

bntemp

Juve A - Juve B 4-1

2011. augusztus 11. - s4tch

A primavera csapat elleni edzőmeccsel folytatta a felkészülést a Juve Villar Perosában. A meccs sportértéke nyilván nem túl magas, de azért megmutatjuk nektek az összefoglalót, mert nagylelkűek vagyunk.

A primavera csapat elleni edzőmeccsel folytatta a felkészülést a Juve Villar Perosában. A meccs sportértéke nyilván nem túl magas, de azért megmutatjuk nektek az összefoglalót, mert nagylelkűek vagyunk.

A meccs gólszerzői egyébként Pasquato, Iaquinta, Motta, Ziegler és a napokban a Novarától megszerzett Beltrame voltak. Ennyi a lényeg, a többi csak címszavakban: öt perc erejéig bemutatkozott Vidal, a meccs legjobbja Pasquato volt, a fiataloknál bemutatkozott Guilherme Appelt Pires (testvére, Gabriel a nagyoknál ült a kispadon), a primaverában a román Branescu kiválóan védett.

A folytatás szombaton Salernoban a Betis ellen.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr558239628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

336035 2011.08.11. 20:39:44

Ez a Pasquato gyerek remélem felkeltette Conte figyelmét és számít rá, mert óriási tehetség a srác.

bill 2011.08.11. 20:40:06

Nem tudja valaki mi volt Vidal mezszáma?Én mintha 11-es ben láttam volna.

Ozsi 2011.08.11. 22:04:16

én neten végignéztem a meccset, az első félidőben vucsinics és del piero voltak szerintem a legjobbak, és pasquato is ügyesen játszott. branescu többször is nagyszerűen harított, valamint a második félidőben játszók közül lichsteiner, matri és a nagyon akaró iaquinta volt még jó, ekkor már tele volt fiatalokkal mindkét csapat. vidal is beszállt pár percre, igen, 11es mezben volt. a primaverából branescun kívűl jól játszott még az első félidőben a 7es számú primaverás(nem tudom a nevét), valamint az egyik védő, azt hiszem corticchia vagy carfora. a másodikban beltrame emelhető ki, nem csak a gólja miatt. libertazzi és spinazzola említhető még. a 2 Pires testvért megnéztem volna egyszerre a pályán :D összességében egész jól szórakozott a közönség és az elnökség is a meccsen :D
süti beállítások módosítása