bntemp

bntemp

Mondd, te kit választanál?

2013. március 14. - s4tch

A péntek délben, Nyonban esedékes BL-sorsolás elé hosszú szünet után újra közös poszttal jelentkezünk. A tematika egyszerű: a negyeddöntőbe jutott nyolc csapatból fejenként 2-2 társasággal kapcsolatban vállalkozunk némi esélylatolgatásra, így kapásból három legyet ütünk egy csapásra: a negyeddöntő előtt látatlanban a leendő elődöntős, sőt, döntős ellenfelet is leminősítjük. A Wembley-ig vezető úton csak egy biztos: ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél.

A péntek délben, Nyonban esedékes BL-sorsolás elé hosszú szünet után újra közös poszttal jelentkezünk. A tematika egyszerű: a negyeddöntőbe jutott nyolc csapatból fejenként 2-2 társasággal kapcsolatban vállalkozunk némi esélylatolgatásra, így kapásból három legyet ütünk egy csapásra: a negyeddöntő előtt látatlanban a leendő elődöntős, sőt, döntős ellenfelet is leminősítjük. A Wembley-ig vezető úton csak egy biztos: ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél.

_benito:

Barcelona

Jöhetnek, mert akinek a Milan kettőt rúg hazai pályán, annak mi ötöt, ráadásul mi sokkal jobban is védekezünk, mint a II. Hullarablók. A Barcát egységes csapatvédekezéssel és okos taktikával lehet legyőzni (lásd: milánói meccs), és ezekben feltétlenül a világ élvonalába tartozik a Juventus. Az utóbbi időben elkerültük őket, de a legutóbbi találkozás elég látványosra sikeredett.

Kerülném őket, mert egyénileg olyan mértékű zsenialitás halmozódott fel a Barcánál, ami képes bármikor eldönteni egy párharcot. Nem is kérdés, hogy egyéni képességeket tekintve a világ legjobb csapata, ráadásul a széljátékot pont úgy képzeli el, ahogy nekünk a legkevésbé fekszik: a szélsők belefe húznak, a felfutó védőkre pedig a 3-5-2-ben nem jut ember.

A legszexibb játékosuk: nekem nem tetszik egyik sem, talán az őstulok Piqué lehetne, de inkább Villát mondom. Főleg, ha tényleg leigazoljuk, mert ő tényleg az a fajta, akit tudnánk használni is.

PSG

Jöhetnek, mert sok jó játékos nem egy jó csapat, és a PSG egyelőre nem csapatként, hanem egyénileg mutatott erős jeleket. Márpedig Chiello rutinszerűen zabálja fel Zlatant, a gyors csatárokat pedig okos területvédekezéssel semlegesíti a csapatunk védelme. Már most mondom, ha megkapjuk őket, lesz kiállítás mindkét meccsen, mert halálra fogjuk szekálni az olajtól csöpögő seggű fhansziákat. És akkor arról még szót sem ejtettünk, hogy

Kerülném őket, mert... egyáltalán nem kerülném őket, egy PSG-vel vívott párharc egyértelmű esélyese lenne a Juventus.

A legszexibb játékosuk: Bár tipikus operettfutballista, azért Pastorét adom, hogy meglehetősen jó fogás. Persze, csak külsőre.

Darti:

Real Madrid

Jöhetnek, mert hozzánk azért jobbára szopni járnak Madridból. Mintha tegnap történt volna, hogy Zidane, Roby Carlos, Raul, Figo és Cambiasso egymásnak adogatták a zsepis dobozt lefújás után, hiszen a XXI. század legvarázslatosabb mérkőzésén kaptak három gólt az én kedvenc Juventusomtól. Ráadásul érdekes taktikai összecsapás is lenne Mourinho és Conte között.

Egyénileg annyira nem jók mint a Barcelona, és hajlamosak is görcsösebbé válni izgalmas helyzetekben.

+ 1: ráadásul épp itt az ideje, hogy visszavágjunk a lesgóllal elveszített BL-döntőért.

Kerülném őket, mert nekik idén a BL a legfontosabb, Mourinho összefosná magát, ha kiesnének, de az egész csapat szintúgy, tehát iszonyatosan odatennék magukat. Egyébként valójában semmi félnivalónk nincs a Realtól. Talán annyi hátrányunk lehet, hogy hagyományosan nekik fújnak a bírók, de ez a faktor Mourinhóval azért kiesett.

+ 1: jobb lenne a döntőben visszavágni az elveszített BL-döntőért. Méghozzá egy lesgóllal. MUHAHAHAHA!

A legszexibb játékosuk: Kézenfekvő lenne, hogy Ronaldót mondjam, de kemény a felhozatal. A csodálatos testű és jóképű portugál mellett ott van még mindenki kedvence, Iker is. És valljuk be, Benzema is karakteres figura. Mi itt a szerkesztőségben a fél Reállal lefeküdnénk.

Borussia Dortmund

Jöhetnek, mert... a lófaszt jöhetnek. Számomra a Dortmund a mumus. Egyedüli pozitívum az, hogy őket kéjes érzés lenne kiejteni, hiszen teljesen méltatlanul nyertek ellenünk BL-döntőt a nem is annyira távoli múltban.

Kerülném őket, mert két meccsen is jobbak voltak a Realnál, de valójában az egész csoportjukat alázták, pedig a madridiak mellett a City és az Ajax is ott volt. Bátran mondhatom, hogy a miénknél jóval erősebb csoportból jutottak veretlenül tovább. Hatékony és kegyetlen gépezet ez a csapat. Ejtse ki őket valaki más, mert a döntőben sem szeretném őket látni.

Futnak a lopott szajréval.

A legszexibb játékosuk: Rájuk sem merek nézni. Bár természetesen vonz a németes, katonás fegyelmezettség. Biztosan az ágyban is kőkemények. Válasszatok ti!

Dino:

Bayern München

Jöhetnek, mert: Nem jöhetnek - de jönni fognak. A többieknek már jeleztem, hogy vannak kiszivárgott infók a sorsolásról, az egyik ilyen, hogy a Juventust összesorsolják a bajorokkal. Ha feltétlenül kapaszkodni akarnánk valamibe, akkor az az, hogy ők sem tűnnek sebezhetetlennek: a Düsseldorf ellen megszenvedtek, és tegnap az Arsenal úgy verte őket 2-0-ra, hogy a statisztika szerint az angolok/franciák át sem léptek a müncheniek térfelére.

Kerülném őket, mert: A Juventus is komoly előnnyel vezeti a Serie A-t, de azért nincs olyan nagyon messze még a 2000-es év tavaszán leadott 9 pontos előny emléke. Na, a Bayern ehhez képest 20 pontot ver már most a Darti által rettegett Borussiára. Az értelmetlenség szintjéig dominálják a meccseiket, ha ehhez még nyártól megkapják Guardiola stílusát is, akkor onnantól kezdve bármit kinézünk belőlük. Mivel a Bundesligát már akkor is megnyernék, ha nem állnának ki a következő meccsekre, így teljes testsúllyal ránehezedhetnek a BL-re. A tavalyi döntő kudarca még dacosabbá teheti őket, és ahogyan 2001-ben is kompenzáltak, úgy most sem fogják feladni. Jelenleg a legjobb csapatnak tartom a 8 közül.

A legszexibb játékosuk: Mandžukić nevét említeném: nem egy kifejezetten szép ember, viszont van benne valami zlatanos kisugárzás, ami ellenállhatatlanná teszi őt.

Juventus

Jöhetnek, mert: Úgy tartják őket a sorozat titkos esélyeseinek, hogy szinte nincs is csatáruk. Arra pedig még nem volt példa, hogy valaki csatárok nélkül BL-t nyerjen. Nincsenek igazán jó és rossz formában sem, hozzák a kötelezőket, igazából csak a Napoli bénázásának köszönhető, hogy karnyújtásnyira vannak a bajnoki címtől.

Kerülném őket, mert: Veretlenek a BL-ben, és amiben tavaly veretlenek voltak, azt meg is nyerték. Egy viszonylag izmos csoportból jutottak tovább, a 16-os mezőny leggyengébbjén simán átléptek. Félelmetesen erős a középpályájuk, és a védelmük is kikezdhetetlen.

A legszexibb játékosuk: Sokan rávágnák Matri vagy Marchisio nevét. Én viszont Pirlót mondanám: a magabiztos férfi, aki a hátára vesz téged, úgy cipel, miközben az arcán nem látszik a szenvedés és a fájdalom.

s4tch:

Galatasaray

Jöhetnek, mert a maradék mezőny papíron egyik leggyengébb csapata. Komoly mázlival jutottak el egyáltalán a nyolcaddöntőbe: mivel a MU nyerte az első négy meccsét, ezért a török túrára már továbbjutóként a fakóval mentek el. A statisztikák alapján egyemberes csapat: könnyű recept ellenük Chiellinit ráállítani a 11 góljukból nyolcat jegyző Burak Yilmazra. Az egydimenziós támadósoron túl a védekezésükről is sokat elárul, hogy a verőemberük az a Felipe Melo, akinek az elmúlt 20 év leggyengébb torinói középpályájának gyengélkedésében kulcsszerepe volt. És hát a Galata az egyetlen csapat, amelynek Ciro Ferrara BL-gólt rúgott. Azt meg ne firtassuk, mit keres egy ázsiai ország csapata egy európai kupasorozatban.

Kerülném őket, mert bár még teljesen nem értek össze a társakkal, azért Sneijder és Drogba képességeit és meccsrutinját sem szabad letegezni, leszálló ágban is igazi big game guy lehet mindkettő. Yilmaz helyzetkihasználása egészen parádés, nem véletlenül vezeti a BL lövészrangsorát. A szurkolótáboruk félelmetes, de nem úgy, mint egy jó horror, ami ugyan fosatós, de végig tudjuk, hogy ez csak egy film: valódi fegyverekkel valódi golyókat lődöznek meccsek után Isztambul lámpavasain lógva.

A legszexibb játékosuk természetesen Drogba, akinek a testét évmilliók genetikai kiválasztódása csiszolta tökéletessé. _beni kiegészítése: beceneve LÓ, ami mindent elárul. És azok az ajkak... <3

Malaga

Jöhetnek, mert egy felkapaszkodóban lévő spanyol középcsapat nem lehet ellenfél. A leggyengébb BL-csoportot simán nyerték, de ez inkább az ősszel harmatos Milan, a mindig harmatos Anderlecht és a Hulkot idegen testként magából kitaszító Zenit érdeme. Olyan lejárt szavatosságú sosemvolt sztárokkal fenyegetnek, mint a fél Európában megbukott Julio Baptista, a 31 évesen még mindig legfeljebb ígéretesnek tartott Saviola, vagy a műmájer Joaquin. Demichelis a középhátvédjük? Ez olyan, mintha mi még mindig Brazzót jelölnénk a kezdőbe. Amilyen tökösek voltak a csoportkörben, annyira nyámnyilák voltak Portóban: nulla kapura lövés egy nyolcaddöntőben, igazán félelmetes.

Kerülném őket, mert Pellegrini kurvajó edző, aki képes a kakiból várat barbatrükkre. Mert Isco vagány fiú zseniális jobb lábbal, simán beférne a legtöbb európai csapatba, igen, a Juventusba is. Mert a spanyol csapatok technikásak, gyorsak, és... Hagyjuk, nem megy ez: ebből a nyolcasból a Malaga lenne az ideális ellenfél. Nincs rendes középpályájuk, nem kerülném őket.

A legszexibb játékosuk Toulalan, aki magas, művelt, ábrándos tekintetű, klasszikus orrú férfiszépség, sőt, már harmincon innen is őszül, ami koránál érettebbé teszi. Apakomplexusos meleg fiúk kedvence, természetesen kollektíven imádjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr798240592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

344471 2013.03.14. 09:57:32

http://www.youtube.com/watch?v=K4bcpNMNZgk

266801 2013.03.14. 10:31:59

Nem lehetne, hogy megint a Celtic-cel játsszunk?

336677 2013.03.14. 10:42:40

Ferrara gólt fejelt a Depor ellen 3-2-re megnyert hazai meccsen a 2002-03-as szezonban, viszont a Galata ellen soha nem talált be (mivel egy BL gólja volt csak, kettőt lőtt az UEFA kupában - nálunk ebből egyet - és egyet a PSG ellen a Szuper kupán)

340942 2013.03.14. 10:58:15

Hatalmas poszt! Felröhögtem a legszexibb Real játékos részen :). Annyit hozzáfűznék, hogy az a bizonyos 3-1 volt a tökéletes meccs (ha eltekintünk egy sárga laptól amit kisírtak a Margitosok és a BL győzelmünkbe került...azóta utálom azt az angol köcsögöt), de a Barca elleni negyeddöntő visszavágója volt a legnagyobb futballkatarzis amit átéltem. Első meccs 1-1, mindenki Barca győzelmet várt, Nedved álomgól, Xavi egyenlít, Pitbull piros lap, hosszabbítás, Birindelli odarajzolja középre, Zalayeta góól, vadállatias üvöltés, még mindig él bennem az érzés. A cikkhez még annyit, hogy én mazochista vagyok és a Barcával szívesen összemérném a tudásunkat, és a Dortmundon a döntőben bosszút állni. Varázslatos lenne.

257237 2013.03.14. 11:29:39

Galata, PSG, Malaga... A Madridot kerüljük el. Mou összekapta őket, és a bajnokságban kullogó csapatokat könnyebb motiválni egy BL találkozón. Ráadásul az utóbbi időben mindig továbbmentünk ellenük, és a nagy számok törvénye alapján lassan ők jönnek! A 3 B-t pedig majd a döntőben: Barca, Borussia, Bayern!

334219 2013.03.14. 11:32:52

Huh, az a Dortumund-Juve BL-döntő... Egy komplett kollégiumnyi fiúnak okozott kéjes örömet a nagypofájú olaszok megcsapása, kivétel persze az az egy szerencsétlen - szintén hatalmas pofájú - Juve drukker srác volt, aki még eredeti Juve-melegítőt is hozatott magának Torinóból, de aztán 3 napig nem lépett ki a folyosóra. ))))

334219 2013.03.14. 11:38:01

Egyébként nem fog nagycsapatot kapni a Juve a nyolc között. Málaga vagy Galata, legfeljebb PSG. Az elődöntőben pedig Barcelona.

262910 2013.03.14. 12:08:46

[_Tyler](#1145995): én úgy emlékszem, ferrarának írták jóvá a győztes gólt a 2003-as hazai bl-csoportmeccsen. sándor szerzett vezetést, sükür talán az egyetlen helyzetükből egyenlített, aztán sanyi szabadrúgásába ért bele ferrara. a depor elleni gólja jogos, de azt ahogy írod, fejelte.

334309 2013.03.14. 12:27:00

[Merlin91](#1146069): én ugyanezt éltem át a milan-barca 0-4-en, amikor a koleszben mindenki a milannak drukkolt. fantasztikus érzés volt, de aztán valaki fejbe dobott egy páncélos vitézzel (aka májkrémkonzerv). de hát kinek ne lett volna nagy a pofája, ezerből egyszer veszítettük el azt a meccset.

266801 2013.03.14. 12:34:03

[Merlin91](#1146069): ez teljesen normális életkép egy bentlakásos kisegítő iskolában

336677 2013.03.14. 13:11:21

[s4tch](#1146110): változó, hogy kinek írják a második gólt, de pl. DP karrierstatisztikáiban is nála szerepel (a 147. gólja). ha jól emlékszem, a meccs után Ferrara azt mondta, hogy nem ért bele, Alexé a gól (így utólag javították is a statisztikákat, mert az UEFA eredetileg valóban Ferrarának adta a gólt)

339140 2013.03.14. 13:13:42

Jajjjj, hogy üvöltöttem annál a Zacsi gólnál.

346514 2013.03.14. 13:28:35

A "világ legtökéletesebb futballmeccséhez" (Juve-Real 3-1) kellett egy Tacchinardi-gól a Basel ellen, ami után szépen kikaptunk és valami gyalázatos 2-1-3-as mérleggel jutottunk tovább egymás elleni eredmények-gólok-kutyafüle számítás után. Lippi egy igazi zseni volt! :) Ehhez képest most szárnyalunk. Én továbbra is úgy gondolom, hogy a Real megállítására alkalmasabb a keret és a taktikánk, pedig kontra a Real is, a Dortmundtól mégis jobban tartok (igaz, elvileg nem játszhat Hummels egyik negyeddöntős meccsen sem sérülés miatt, aki kábé a sárgák Pirlója). A Bayernben benne lehet a tegnapi pofon, plusz ha Martínez mellé sérülés miatt pont kidőlne egy középpályás, akkor az első meccsen foghatók lennének. A Barcát nem akarom. Számomra óriási illúziórombolás volt a keddi meccs, akármilyen szar is volt a Milan, kábé úgy náz ki, hogy a Barcát nem lehet megverni, legfeljebb ők veszíthetik el a meccseiket. De ha jól játszanak, akkor mindenképpen ők nyernek. Na ez qrva unalmas egy idő után. Plusz a legjobb barátom Barcás és kiszívnánk egymás vérét a 180 perc alatt, elég az 90-re is - a döntőben. ;) Így marad a Galata, PSG, Malaga hármas, nagyjából ebben a sorrendben. A törököket lebírkóznánk, a PSG-ben Zlatan egy meccsen nincs, azon lehet és kell őket megverni bárkinek, a másikon pedig élni az előny adta lehetőséggel, nem úgy, mint a Bayern tegnap (egyébként pont írtam, hogy nekik is lesz egy rossz meccsük, a kérdés, lesz -e következménye. Nem lett...). A Malaga az szopatós lenne, mert a Deport se tudtuk megverni sokáig, és hozzájuk érzem hasonlónak Pellegrini brigádját, másrészt annyira sötét lovak, hogy most se várta senki a továbbjutásukat, aztán mégis. De a lényeg, hogy izgalommal várhatjuk a pénteki sorsolást, mert mi is ott vagyunk! :)

348517 2013.03.14. 13:40:35

[Jumpman23](#1145976): :) Én a Liverpoolnak jobban örülnék, bár kezdik elkapni a fonalat..

262910 2013.03.14. 13:52:22

[_Tyler](#1146197): megnéztem közben az uefa honlapot, a tudósításban ferraráé a gól, a jegyzőkönyvben alexé. a transfermarkton ferraráé, a meccsről szóló tudósításokban szintén általában az övé. a rangadókra szomjazóknak: a chelsea és a sahtar ellen játszottunk négyet, nem is rossz mérleggel. ennek a juventusnak legalább annyira számítanak az európai pontszámok a klubranglista ill. a kalapbeosztás miatt, mint az önbizalmat növelő élmények. a negyeddöntőre aláírnám a malagát, őket alighanem sikerülne kiejteni, és ezzel bőven túlteljesítenénk a célkitűzéseket, jöhetne a jutalomjáték akárki ellen.

334309 2013.03.14. 15:07:22

[s4tch](#1146274): ha kiesünk a következő körben (mondjuk egy győzelemmel, egy vereséggel), akkor a pontszámunk alapján harmadik kalaposak leszünk, ami különösen annak fényében röhejes, hogy például az arsenal jövőre is biztosan első kalapos (lenne, ha bejutna) az uefa koefficiensnél csak az élő-pontrendszer és a tenisz világranglista pontszámai átláthatatlanabbak, de azoknak állítólag van értelmük.

338783 2013.03.14. 15:20:20

Remélem a Realt kapjátok és jól megbasszátok oda-vissza. Nyerjétek meg az egészet, de legalább döntőzzetek, egy tetszőleges német csapattal.

348576 2013.03.14. 15:38:01

Legyen nagyképűek harca: Juve-Real.Akinek nagyobb a pofája az megy tovább.

338765 2013.03.14. 15:44:37

Hülye vagyok, ezért inkább hozzá szólok! :) Én úgy gondolom, hogy egyértelmű esélyesek csak két csapat ellen vagyunk: a PSG és a Galatasaray ellen. Őket elraknánk oda-vissza. De ha a 3 spanyol vagy a 2 német közül jön valamelyik (amire valljuk meg nagy az esély), akkor ott mindenkinek egytől-egyig 100%-ot kell nyújtani. Ja és nagyon nem mindegy, hogy otthon kezdünk vagy idegenben.

342374 2013.03.14. 17:02:41

Szerintem a Barcelona az egyetlen,aki ellenfélként esélyesebb lenne nálunk. A Dortmund és a Bayern ellen 50-50%-ot mondanék,a többiektől nem lenne félnivalónk. Valamelyik éjjel megálmodtam,h a PSG-vel leszünk összesorsolva,ami nem is tűnik olyan rossz felállásnak. Szerintem simán verhetőek,nincs igaza karaktere a csapatnak,főleg Ibra nélkül. Ancelotti meg különösen nagy ballaszt számukra. Akár egy kettős győzelmet sem zárnék ki...

334219 2013.03.14. 17:39:05

[Jumpman23](#1146141): ))) Egyetem, bökcsészkar, egyébként. De hát a Juvénak tényleg nem nagyon szurkolt senki, ez van. [benitoNST](#1146137): A 94-es Milan-Barca BL-döntőt is ugyanabban a koleszben néztük. De ott megosztottabb volt a társaság. ))

262910 2013.03.14. 17:47:22

[benitoNST](#1146363): múltkor számolgattam, saccra 75-80 pont szokott kelleni a biztos második kalaphoz. az előzetes 2013-as listán 19. helyezett a csapat, 70 ponttal. ha most lefújnák a komplett európai évadot, akkor az előttünk lévők közül az izé, arsenal, liverpool, valencia négyes nem jutna bl-be, és így becsusszannánk a második kalapba. az inkább a probléma, hogy 65-70 pont környékén kibaszott sűrű a mezőny, így ha a mögöttünk lévő, 65-70 pont körüli csapatoknak (psg, zenit, tottenham) kijön a lépés, akkor pont kitúrhatnak minket a második kalapból. szóval kellene még egy kört menni, hogy tuti legyen az előrelépés. a tenisz picsaegyszerű, legközelebb elmondom két tőmondatban, miközben vetkőztetsz.

334309 2013.03.14. 18:16:24

[s4tch](#1146593): amilyen ritkán találkozunk, a vetkőztetés mindig olyan gyorsan megy, hogy odáig sem jutnál, hogy a sportág nevét kimond, de sárzó kanca!

262910 2013.03.14. 20:18:56

[benitoNST](#1146626): :-* a mai próbasorsoláson a barcelonát kaptuk. a zenit meg kiesett az el-ből, aminek akár örülhetünk is ősszel.

344419 2013.03.14. 20:42:03

Ez óriási volt srácok! Még mindig potyognak a könnyeim a röhögéstől. Dino-tól kérdezném,hogy ezt a legjobb+fő esélyes dolgot a Bayernről komolyan gondolja e? Mert én nem igazán tudom eldönteni,hogy tegnap leszarták a fiúk az egészet,ez volt a koncepció,vagy csak simán balszerencse volt. A próbasorsoláson a Juve a Barcát kapta amúgy.

348576 2013.03.14. 22:42:12

[salidigger](#1146960): Válaszolok neked egyszerű a Juve szurkolókra ugyanaz jellemző mint a Bayern pártiakra,na mi az? Segítek:nagyképűek,és a mindig a cél előtt esnek pofára,de akkor nagyon.:DDDDDDDDDDD

344419 2013.03.14. 23:33:57

[Morzsi92](#1147271): Néha azért bejön.:DDDD

348576 2013.03.15. 01:07:36

@salidigger:Ja,néha be,én is szívesen megnézném egymás ellen őket MOST.:D

344419 2013.03.15. 01:53:43

[Morzsi92](#1147515): Tőlem,de ne mi essünk pofára!:D

340942 2013.03.15. 08:21:17

[salidigger](#1147551): Nekünk nagy a pofánk, de nekünk legalább van mire!! :D

338554 2013.03.15. 09:10:21

[Morzsi92](#1147271): Ha a világ legjobb csapatáért rajongnál, neked is joggal lenne nagy a pofád. Addig viszont szopsz, morogsz. :D

344419 2013.03.15. 12:19:23

[kdavid86](#1148053): Na majd most megnézzük.:D

340942 2013.03.15. 12:22:16

[salidigger](#1148506): Gyáááá, pedig amikor kihúzták a Realt azt hittem őket kapjuk. Nagy meccs lesz. Csak tudnám hogy fog a sok nagyarcú drukker beférni a stadionokba :).

344419 2013.03.15. 12:26:35

[kdavid86](#1148524): Ez legyen a security kft.-k baja.:) Most mindkét félnél elválik sok minden.

348576 2013.03.15. 12:50:51

[neuropa](#1148115): Ha tudnád,hogy most mennyire mellé lőttél.:D Na csak összejött amire vártam.:DDD A Bayern mellett szól minden,a Juve mellett csak egy dolog,de lehet az is elég lesz:az,hogy "olaszok". Szóval Öreg Hölgy nyisd szép nagyra a szád,mert itt már nem az FTC lesz az ellenfél,és a bizony a bajorok tövig le fogják dugni a torkotokon a bránert.:DDDDDDDDDDD

257824 2013.03.15. 12:59:04

na király, legalább kiestek a picsába. :(

335110 2013.03.15. 13:29:45

Hülye vagyok, ezért inkább hozzá sem szólok! Lol, ez majdnem olyan jó, mint a Mario Gomez dal nálunk!

347773 2013.03.15. 14:12:03

[Morzsi92](#1148632): úgy dugják le, mint nektek a tottenham? :D most komolyan nincs jobb dolgod, mint hogy itt trollkodj? hiányzunk az index fórumról, vagymi?

262910 2013.03.15. 14:23:18

morzsi repült, ne várjatok tőle választ. a hasonlókat ne etessük, semmi értelme.

347773 2013.03.15. 14:28:13

[s4tch](#1148875): köszi. akkor már a 38-as hozzászólásom sem kell, kivennéd (ezzel együtt)?

346315 2013.03.15. 15:28:14

Én titeket(mármint a Juvét...Na ebből most nem mászom ki....:D), de ez most nem jött össze. Remélem már csak a döntőben fog, ergo most kiejtitek a Bayernt!:) A Real legszexibb játékosa pedig Higuaín!:P:D

346315 2013.03.15. 15:29:50

[Murasaki](#1148990): Ezt akartam írni:"Titeket akartalak a negyeddöntőben..." Mondom, hogy ebből nem mászom ki!Már az írásba is belezavarodtam!:D:D:D Annyit akartam még, hogy jót röhögtem a poszton!:D

349418 2013.03.15. 17:56:24

Egy tuti Valaki szopni fog! :D Én már annak is örülök, hogy idáig eljutottunk, és megmutattuk, hogy mennyit ér ez európában. Annyit, hogy benne vagyunk a világ legjobb nyolc csapata között, mármint inkább a legjobb 5-ben. Innen már minden ajándék, vagy nem annyira fontos. Srácok másfél év telt el Del Neri után.... ÉN MÁR MOST BOLDOG VAGYOK, BÁRMI LESZ!

340921 2013.03.16. 10:34:05

Kiválló poszt,kiválló humorral:DD Kiváncsi lennék hogy Özil benne van e fél csapatban:DD Érdekes párharc, Juve-Bayern,csúnya meccs lesz szerintem.Valahogy ugy érzem a Bayern tavaly már elszalasztotta a nagy lehetőséget hogy BL-t nyerjen.Mindenképp Juve továbbjutást szeretnék,legyen Olasz a 4ben,meg egy német is elég,arra meg ott a Dortmund,no meg egy török hogy picit oda piszkáljak Murasakinak:)Bár nekem is fájna az Argentin játékosok miatt.Nopá:)
süti beállítások módosítása