bntemp

bntemp

Ezt idén kell megtanulnia Contének

2012. február 07. - s4tch

A rendszeres pihenés nemcsak az agyműködésre, a vérnyomásra és a szívritmusra van jó hatással, hanem sokkal fontosabb, hogy az arcbőr feszességét is segít megőrizni. Hiszen ki nem szarja le az erős szívet, az általa szavatolt kiegyensúlyozott vérkeringést, és az agyműködést, ha közben csúnyák vagyunk, és nem szólítanak le minket jóképű férfiak.

Ez itt most csak úgy tűnik, hogy egy újabb életvezetési tanácsokkal foglalkozó poszt, holott nem egészen. A Bianconeri agytrösztje ugyanis már ott tart, hogy egyszerre szolgáltat a csapattal kapcsolatos gondolatok megvitatásra, miközben zanzásít egy előadást a pihenés fontosságáról, és a testedben ilyenkor lezajló folyamatokról. Felgyorsult a pulzusod, mint nekem szokott, amikor darti közeledik felém a tömegen utat vágva? Akkor hajts.

A rendszeres pihenés nemcsak az agyműködésre, a vérnyomásra és a szívritmusra van jó hatással, hanem sokkal fontosabb, hogy az arcbőr feszességét is segít megőrizni. Hiszen ki nem szarja le az erős szívet, az általa szavatolt kiegyensúlyozott vérkeringést, és az agyműködést, ha közben csúnyák vagyunk, és nem szólítanak le minket jóképű férfiak.

Ez itt most csak úgy tűnik, hogy egy újabb életvezetési tanácsokkal foglalkozó poszt, holott nem egészen. A Bianconeri agytrösztje ugyanis már ott tart, hogy egyszerre szolgáltat a csapattal kapcsolatos gondolatok megvitatásra, miközben zanzásít egy előadást a pihenés fontosságáról, és a testedben ilyenkor lezajló folyamatokról. Felgyorsult a pulzusod, mint nekem szokott, amikor darti közeledik felém a tömegen utat vágva? Akkor hajts.

A cirkadián ritmus tulajdonképpen az okoskodó kis buzik neve a bioritmus által diktált napi biológiai órára. Ilyenje a növényeknek is van, ezért például igazán emberbarát cselekedet megvárni, míg a tök elalszik, mielőtt legyaluljuk a főzibe. A brokkolival, mint az emberiség egyik legnagyobb ellenségével, azonban nyugodtan bánjunk el metsző kegyetlenséggel. De ez nem fontos most annyira, csak úgy elmondtuk, hogy fogyjon a fehér a papíron.

Ami fontos, az ennek a futballra gyakorolt hatása. Ott a cirkadián ritmus másképp értelmezendő, hiszen nem napokra kell bontanunk, hanem igencsak változó időintervallumokra. Például a héten nincs 6-7 nap csumcsikázni, hiszen már holnap pályára kell lépniük a fiúknak, és ez még akkor is lerövidíti a pihenési időt, ha egy jelentéktelen kiscsapat lesz az ellenfél. Namármostan, ha én Conte vagyok, akkor azonnal megerőszakolom magam igyekszem összefüggésekben gondolkodni, és a játékosaim pihenésére szánt időt úgy beosztani, mintha külön testrészekről beszélnénk. Adott esetben ez azt is jelentheti, hogy egy-egy testrészt konkrétan kicserélek egy másik hasonlóra.

Ez annál is inkább javasolt, mert a Roma elleni kupameccsen láttuk, hogy a kevésbé igénybe vett testrészek milyen jól pótolták az elsőket, hogy ne mondjuk, mindjárt jobban is. A Siena ellen azonban csupa elkínzott vénember szaladgált a pályán, pedig pont a frissesség (= kreatív gondolkodás) hiányzott ahhoz, hogy legyűrjük a 10 emberrel védekező ellenfelet. Fals érv a hideg, mert védekezni is pont olyan hidegben kellett, mint támadni, a Siena mégis megoldotta. Egyedül Borriello körül volt meleg a pályán, de ez csak tipp, és nem is mennénk bele az indoklásba.

A meccsek utáni pihenést nem lehet elég korán elkezdeni


Conte sem tűnt kifejezetten kipihentnek, ami az ő felfokozott idegállapotban töltött napjainak köszönhető, mert elmulasztotta megpillantani a padon fagyoskodó világklasszist, aki pont az olyan pillanatokban használható leginkább, mint a Siena elleni meccs hajrája. Azt sem vette észre, hogy Vidalnak mindössze annyi haszna van a pályán, hogy a cipője alatti rész nem fagy le teljesen, így a helyette futkározó csapattársak nem csúsznak meg. Matri más, ő olyan átkozott jóképű, hogy mi is mutogatnánk a tévé nyilvánossága előtt, de most talán hasznosabb lett volna a csapat szempontjából, ha pucéran szaladgál a lelátón. Mert mint csatár, szart sem csinált.

Zsupsz az ágyba!


Tekintsük meg az alvási fázisokat, hogy értsük pontosan, miből áll össze egy jól megérdemelt éjszakai pihenés. A könnyebb érthetőség kedvéért az egyes fázisok legjellemzőbb részeihez egy-egy Juve-játékost rendelünk illusztrációnak.

1. NREM fázis: könnyű alvási periódus, mely alatt a szemmozgás abbamarad, az agyhullámok tovább lassulnak, a szívritmus és a testhőmérséklet csökken. Pirlo 12 éves kora óta úgy néz ki, mint aki konstans ebben az állapotban leledzik.
2. NREM fázis: rendkívül lassú agyhullámok jellemzik. A vérnyomás csökken, a légzés lassul. Felipe Melo a rendkívül lassú agyhullámok című szócikk alá kívánkozik
3. NREM fázis: a legmélyebb alvás fázisa, az agy a leglassabb hullámokat állítja elő. Szemmozgás nincs, de a végtagizmok még képesek a mozgásra. Ebben a fázisban a legnehezebb felébreszteni valakit. A 3. és 4. fázis alapvető a test energiájának helyreállításában, és ekkor szabadulnak fel a növekedési hormonok is. Meglátjuk a leglassabb szót, és azonnal Grosso jelenik meg, aki a növekedési hormonokból tényleg sokat termel, mert colos egy lombrágó, azt ne vegyük el tőle.
REM fázis: erős agyi aktivitás jellemzi, ekkor álmodunk. A mozgatóizmok átmenetileg lebénulnak. Az erős agyi aktivitás és az álmodozó tekintet Marchisióra utalhat, de az izmok lebénálása miatt mégis Bonuccira szavazunk

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a kialvatlanság rontja az ember teljesítőképességét, növeli a balesetek kockázatát és csökkenti az immunrendszer védekező képességét. Tehát egy Siena elleni 0-0-t jelent, röviden. Még szerencsénk is van, hogy a baleset mellett legalább az immunrendszerek kiállták a -7 fok próbáját, és senki nem fázott meg.

Vidal olyan precízen betartja az utasításokat, hogy öt embernek kell felébresztenie


Fontos tudnunk, hogy az sem mindegy, hogy alszunk. Hiába kapod meg a megfelelő mennyiségű alvást, ha a minősége nem megfelelő. Egy állatkísérletben kimutatták, hogy a REM fázis elején felébresztett patkányok egy idő után elkezdtek deviáns tüneteket mutatni: piros-fekete és kék-fekete csíkokat növesztettek, bajnoki címeket kezdtek el lopkodni, és fertelmes bűzt árasztottak. Tehát nem mindegy, hogy kit és mikor (és hogyan) pihentetünk, óriási felelősség eltalálni az arányokat. Ezt Conténak még idén kell megtanulnia, mert jövőre olasz bajnokként a BL-ben, kupagyőztesként pedig az EL-ben kell helytállnia, azaz előfordulhat, hogy heti négy meccset kell játszania a csapatával.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr188239934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

258945 2012.02.07. 19:10:13

[Forza Milan!](#697689): hülye vagy nem kötélt érdemel! Kerékbe kell törni, aztán karóba húzni, közben élve megnyúzni, ez a minimum!

258290 2012.02.07. 19:13:35

Megmondom őszintén, nekem most vált világossá ,hogy ez a benito srác az, aki Juhár Tomi mellett szokott üldögélni. Nagyon meglepődtem ,hogy monitor mögül ekkora nagy legény, mikor a stúdióban olyan, mint egy elsős kisfiú. Hebeg-habog, húzza a kis száját meg idiótán röhögcsél. Ilyen blogok után azért nem lepődnék meg, ha a szemüvegedet kettétörnék a kis buksidon. Holnap pedig győzzön a jobbik, Forza Milan!

Bono 2012.02.07. 19:17:29

Kedves benitoNST! Ezek szerint van benito és van Mártha Bence, avagy létezik a blogíró és egy olasz foci (digi)szakértő. A kettő ugyanaz, de mégsem. Nem az a baj Veled, hogy szereted a Juventust, hanem az, hogy kilépve zebracsíkos énedből képes vagy ugyanitt pártatlanul szakérteni, illetve a televízióban . Tényleg furcsa a humorod. Ezek szerint ilyen vagy benitoként. Érdekes, de a digin másmilyen vagy;) Ők vajon olvasnak Téged????

Milan drukker 2012.02.07. 19:17:44

Srácok, ne égessetek már minden Milanost ezekkel az idióta kommentekkel. Azt ír amit akar, erről szól a blogolás. Ez nem újságírás, csak egy "napló" ahol mindenkinek meglehet a saját véleménye. NEM KELL ELOLVASNI, HA NEM ÉRDEKEL! Kit érdekel, ki ez a gyerek, aki ezeket írja. Én se azért találtam meg ezt a cikket, mert olvasom a bundásblogot, hanem mert nektek erről kell beszélgetni. Ki nem szarja le? Majd a pályán elkenjük őket és akkor sírhat a szájuk. Minden Milanos társam nevében elnézést kérek Gálházi mágus úr és a többiek hülye kommentjei miatt.

forzaalex 2012.02.07. 19:19:14

Sosem fogom megérteni, hogy Milanosok minek jönnek ide... Trollkodjatok az interesknél, velük úgyis nagy barátságban vagytok, hála a közös buszozásoknak.

MilanLaci 2012.02.07. 19:19:23

Többen elküldjük a Digihez ezt a förmedvényt, hátha többé nem halljuk a dadogásodat, s nem látjuk, ahogy értelmetlenül nézel ki a fejedből.

Forza Milan! 2012.02.07. 19:27:20

[t.junior](#697699): a világért se. Itt nincs olyan Milan-szurkoló, aki Benito vérét akarja. Csak szóvá tettük, hogy súlyosan skizofrén helyzetbe navigálta magát. Én még azt is gondolom, hogy elegánsabb lenne, ha az ellenfélről tisztelettel tudna szólni "a sötét napjaiban" is. Nem attól jó egy írás, ha nagyon anyázunk, patkányozunk benne. És nem attól tökös egy szerző, ha tud úgy káromkodni, mint egy baka 1942/43 telén valahol a Don mellett egy lövészárokban.

338144 2012.02.07. 19:44:36

[Forza Milan!](#697689) [Bono](#697712): : Nebassz... most szerintetek az a baj, hogy a tévében máshogy viselkedik? Vagy az hogy itt máshogy?? Ha egy helyen dolgozol az asszonnyal (nem ti, hanem általában), az gondolom nem jelenti azt hogy ott is gerincre vágod... őőő... vagy mivel a munkahelyeden nem, ezért otthon sem?? Vagy ha igen, akkor az gáz, mert máshogy vielkedsz? :D naneee... A blogger azt ír amit akar, egyébként meg örüljetek, hogy tanultatok valamit az alvási fázisaitokról, meg a ciklusaitkról :D Remek írás!! Hajrá :)

kalocsa 2012.02.07. 19:46:05

Döbbenet, amit megengedsz magadnak. Főleg, mert tulajdonképpen közszereplő is vagy.És főleg, mert éppen a foci miatt vagy közszereplő. Miért kell undorító, alpári stílusban írogatnod? Szégyelld magad, és kérj bocsánatot a Milan szurkolóktól. Remélem a Digi tv-nél is olvassák ezt a blogot, és nem engednek többet képernyőre. MERT nem érdemled meg!

juvebt 2012.02.07. 19:48:28

[Milan drukker](#697713): Minden tisztelet a tiéd, ez csak egy blog. Ez a lényeg holnap minden kiderül. [Joe](#697673): Ha most azt írnám, remélem egy leszel közölük, akkora tahó lennék mint te.

zzz888 2012.02.07. 19:50:28

baszki milánosok!! ti a barátnőtökkel/ feleségetekkel is ugyanúgy beszéltek mint öreganyátokkal???? " szia megjöttem, a hosszú nap után jól esne egy kis kényeztetés, térdelj le drága" ezt szoktátok mondani maminak is? nem hiszem, mindenkinek meg van a joga, hogy bizonyos csoportokban más stílusban beszéljen... és örülhettek ha olyan eredmény lesz holnap mint ősszel, mert most még többet fogtok kapni forza juve!

344639 2012.02.07. 19:55:41

[MilanLaci](#697715): Nekem sem tetszik beni viselkedése,mármint csak a melegséggel van bajom.De ha megfigyeltétek akkor Egrinek sincsen helye a digin mer rettentően szarul közvetíti a juve mérkőzéseket.A milan meccseken meg nagyon látszik hogy a milannak drukkol.Egyszerűen komolyan mondom hogy elkezd hisztizni ha a milan nem kap meg egy 11-est vagy nem rúgnak gólt.A juve párbajokon meg annak szurkol hogy a juve gólt kapjon,és ha gólt kapnak akkor torka szakadtából ordít.Na akkor ő sem oda való.

efokf 2012.02.07. 19:56:20

Ha viccnek szántátok, annak nagyon gyenge.

344639 2012.02.07. 19:57:18

[zzz888](#697737): Szerintem is szarrá fogjuk őket verni.Mert mi jobbak vagyunk.

344639 2012.02.07. 20:00:01

Szerintem a milan holnap csíkok nélkül fognak a saját stadionjukból el vánszorogni mint egy féreg.hahahahahaha

344639 2012.02.07. 20:04:36

Na az inter eladja sneijdert az anzsinak.Állítólag kivásárolják a hollandot.

godom 2012.02.07. 20:07:00

[benitoNST](#697674): 1. Nem azzal volt bajom, hogy marhaságokat írsz, hanem, hogy nyilvánosan olyan kijelentéseket teszel, amire még a Juventus drukkerek is fel tudnak háborodni, pedig az egyik legnagyobb, legősibb ellenfélről van szó esetükben - ugye ez már többször is megtörtént. 2. Vigyázz arra, hogy nehogy véletlenül felcseréld a két világod szerepeit, mert abban az esetben, nemhogy kamera elé, de még mögé se engednek többet. 3. Ha még eddig nem jöttél rá, vagy nem mondta el neked senki közlöm veled, hogy azzal, hogy te a kamera elé ültél a két kis külön világod egyszersmind megszűnt létezni. Ha nem érted miről beszélek, akkor egyszer cseréld fel a szerepeidet és a stúdióban add elő ezt az itteni éned. 4. Feleslegesen világosítottál fel arról, hogy te nem vagy újságíró. Hidd el nekem ez nagyon jól látszik. 5. Mivel az előbb mondtad el, hogy ez is és az is te vagy, összességében alá is írtad, hogy mennyire hiteltelen, az hogy te szakértőként segíted a DIGISport munkáját. 6. Azt is nehezen fogom fel, hogy akinek ilyen szép "írókája" van, az egy "marhaság, amit írsz" és "ha nem találod viccesnek az nem baj" típusú rigmusokkal próbál meggyőzni igazáról, de valahogy túl teszem magam rajta. 7. Fogalmam nincs, hogy tudod sokadszorra is leírni, hogy ez egy vicc, mikor nyilvánvaló, hogy vannak olyan gondolatok írásaidban, amik átlépik az elfogadhatóság igen széles skálájának mezsgyéjét. 8. Na most hogy én is trollkodtam egy kiadósat így zárszónak annyit mondok még, hogy most itt befejezem, mert félek hogy ha eljutok a büntetőig (11. pont) azt nehezen fogod tudni kivédeni.

MilanLaci 2012.02.07. 20:09:36

[Fujimaro](#697739): ,,csak a melegséggel van bajom.'' Old meg, ha gondot okoz. Talán állj hideg víz alá. :)

zzz888 2012.02.07. 20:12:20

hallod godom és többi acmilános! kevés a komment a rossonero blogon, oda írkáljatok inkább!

Forza Milan! 2012.02.07. 20:16:19

[zzz888](#697766): http://www.acmilan.hu/2012/02/07/kozossegi-oldal-olaszorszagban-a-milan-uralkodik/#.TzFQ0UeE8-Y.facebook a kevés kommentről ennyit...

344639 2012.02.07. 20:16:52

[MilanLaci](#697759): Nem én vagyok a meleg, nekem feleségem van tesó.Valamit félreértettél

zzz888 2012.02.07. 20:28:31

[Forza Milan!](#697771): gratulálok, de azt is biztosan tudod, hogy a juvénak több drukkere van a világon mint a milánocskának, de amúgy sem erre gondoltam, hanem arra hogy írjatok a miáln blogokra, vogy írjatok berlu papának hogy intézze el hogy ibra csak 2 meccs eltíltást kapjon...

Forza Milan! 2012.02.07. 20:37:22

[zzz888](#697793): reméljük, rajta van az ügyön Berlu papa. "A Juvénak több drukkere van a világon, mint a milánocskának" gondolat valóságtartalma nehezen mérhető.Ez a FB-szám viszont tény.

Milan drukker 2012.02.07. 20:37:44

Ismét Gálházi bűvészművész úrnak üzennék: egy csapatnak szurkolunk, ne nyomozzon utánam. Teljesen mindegy, hogy ki vagyok. Szarjuk le, hogy mit akar ez a benito gyerek, azt ír, amit akar. A Milan blog írójának se szólunk be, ha szidja a juvét vagy a merdát, ennyit erről. Forza Milan! És ha tudnátok ki vagyok, akkor már nem lehetne véleményem?

343425 2012.02.07. 20:38:20

botrány mennyi ostoba troll jár ide :) én hangosan felröhögtem többször is, amíg a metron végigolvastam. Mivel szemmel láthatóan godom komolyan gondolta, amiket írt, így javaslom a gyorskommentek közé: - Benito ezzel végleg alá is írtad, hogy mennyire hiteltelen, az hogy te szakértőként szerepelsz a TV-ben. -Remélem a Digi tv-nél is olvassák ezt a blogot, és nem engednek többet képernyőre. -Döbbenet, hogy közszereplőként ezt megengeded magadnak!

300426 2012.02.07. 20:47:21

Te jó ég... Most ez komoly? :D

255834 2012.02.07. 20:53:51

Sajnos egy ilyen ultraérzékeny társadalomban élünk, tulajdonképpen nem is tudsz úgy viccelni, hogy valaki ne vegye magára, vagy ne sértődjön meg. A miénknél fejlettebb kultúrák ezen már túlléptek, de, miért pont ebben ne lennénk lemaradva? [benitoNST](#697681): mondjuk azért, ez meglep. Mit mondtak? Ilyesmiért elviekben nem verhetnek rád semmit. [LASLOGALEAZZI](#697553): az is mókás, hogy te úgy megsértődsz ezen, hogy pofozkodnál, míg egy blogos bemutatkozásban a magyar médiát és a baloldalt becsmérled. Lehet, hogy a sérelmeidet nem kéne mindenhova kivetíteni.

335465 2012.02.07. 20:55:43

Bence, én eddig értelmes embernek gondoltalak, de úgy látszik neked még többet kell tanulnod, mint Contének. Gratulálok, legyetek rá büszkék kedves Juventus szurkolók.

Pirlo volt 2012.02.07. 20:58:42

[Viridis Aquilae](#697832): mondj már néhány fejlettebb kultúrát!

258945 2012.02.07. 21:02:25

[Milan drukker](#697810): nyomoz utánad? ez komoly? beszarok már bocsánat :)

MilanLaci 2012.02.07. 21:03:13

[Milan drukker](#697810): De szép dolog álarc mögül basztatni valakit. Gyáva vagy névvel vállalni Gálházi Lacival szemben a véleményedet?

300426 2012.02.07. 21:05:08

[clooney](#697834): Köszi, hívd ide a többi barátodat is, nem vagytok még elegen! __ Mit tesz a 2. hely, meg hogy nem jött össze a téli mercato, szegények nem látnak más kiutat, át kell jönni ide csoportosan és savazni benitot :D Jobb dolgotok nincs? Egy akármilyen más csapatnak a szurkolója miért nem jön ide észosztani, meg fenyegetőzni? :D Szerintem komolyan irigyek vagytok az eddig elért eredményeinkre ebben a szezonban :D

zzz888 2012.02.07. 21:05:39

[Forza Milan!](#697809): nem találtam semmi linket, de láttam nem olyan régen egy táblázatot ahol az állt világszerte több mint 180 millió juve fan van, és milán 2-3 hellyel le volt maradva a juvétól is a top 10 ben és nem és nem volt annyira régi adat...

Boateng 2012.02.07. 21:10:15

[juventus17](#697848): mondjuk éppen a Milant szidja ismét Benito. Meg holnap velünk játszotok. De ezt biztos észrevetted Te is. No, hát azért vagyunk itt ennyien...

zzz888 2012.02.07. 21:12:33

nyugi benító, minél inkább fenyegetnek téged, annál jobb a juve, mert azért jönnek ide mert nem tudják elviselni, hogy az öreg hölgy felébredt téli álmából, és csak rápihent a következő 29!!! scudettóra+ más kupákra

Forza Milan! 2012.02.07. 21:13:04

[zzz888](#697849): ezt mondom. Becslés, kósza gondolat, olvasni ilyet bőven. Ha Benito mondja, akkor a Juvénak áll, ha én mondom a Milannak. Ez vélemény, ami fontos. De! Nem tény. A FB-szám az egy konkrét adat.

Szeretünk Siena! 2012.02.07. 21:15:56

[zzz888](#697856): el tudjuk viselni az egy pont hátrányt. El tudjuk viselni, ha tisztességes csatában megnyeritek a bajnoki címet előttünk, vagy hazaviszitek a kupát. De a hangsúly a tisztességes szón van. Ami az utóbbi időszak Juves-címeiből teljességgel hiányzott.

zzz888 2012.02.07. 21:16:23

amúgy meg volt egy hivatalos táblázat, amiben azt taglalták, hogy melyik csapatnak szurkoló-divatszurkoló arány van, hát abban majdnem utolérte a margitot, meg a barkát, de a juvénál ez az arány közelebb volt a 0-hoz mint a 2-höz

zzz888 2012.02.07. 21:22:02

[Szeretünk Siena!](#697863): valahogy éreztem hogy előhozakodik valai a falsopolival... és sajnálom a milánt hogy 2006-ban megbüntették, mert nem ezt érdemelték, ugye ??? minimum ugyanazt mint mi kaptunk, de a papa a bársonyszékben intézkedett! ki most nálatok a legnagyobb sztár? ibra?! mit is nyilatkozik amikor 2006- ról kérdezik? azt hogy nem volt semmi bunda, mindent a pályán nyertünk!!! köszöntem szépen nincs több kérdésem!

343930 2012.02.07. 21:27:25

Nem azzal van baj, hogy Benito ezt gondolja. Hanem hogy az NSO címlapján fél napig díszeleg, olvassa gyerek, öreg. És igen, sok mindenkinek sok mindenért nem fér bele. Amíg mindezt egy viszonylag zárt szubkultúrában nyomta, a kutyát nem érdekelte.

Szeretünk Siena! 2012.02.07. 21:27:56

[zzz888](#697870): Ibra nem is bundázott, miért állítana mást. Nem azért vették el a címeiteket, mert Ibra csalt... Berlu? Ez fáj Neked, én megértem. Nagyon sikeres az öreg. Egyébként, csak annyit állítottam, hogy a Juve utóbbi években megnyert címei nem tisztességes körülmények között születtek. El is vették őket. Kiabálhatsz a Milanra, amit akarsz, mi tavaly a 2 címünket a pályán, tisztességes körülmények közt nyertük. Ti az utsó két sikereteket nem. Ennyi. Hívhatod Benitót, szidni a Milant.

zzz888 2012.02.07. 21:39:05

[Szeretünk Siena!](#697877): szerintem 2006 nem kaptunk annyi 11-est mint idén eddig a milán, még így sem fogtok nyerni idén semmit! elfogyott az előnyötök nektek is meg a sinternek is amit " koncepciós" perben kaptatok

Apollo440 2012.02.07. 21:41:02

Jézusom, ennyi hiperérzékeny ostoba faszt, akik idejárnak és fikázzák a teljesen bevallottan elfogult Juve-posztokat...de a legjobb a bűvész úr, aki Mádl Ferenc miniszterelnökkel is találkozott..ezen beszartam:-))) amúgy az összes milános tehet egy szívességet, ha ennyire nem érti az iróniát, de ez legyen az ő bajuk

MilanLaci 2012.02.07. 21:41:29

[zzz888](#697856): Milyen ,,más kupákra''? Vesztek egyet? Ébredj fel!

forzaalex 2012.02.07. 21:41:35

[Boateng](#697854): Máskor sem jönnek ide trollkodni más csapatok szurkolói. Néha idetéved 1-2 kósza interes, de egyébként csak a Milanosok jönnek ide tömegével problémázni. [Szeretünk Siena!](#697863): Nézz utána a Calciopolinak, főleg a legújabb nápolyi tárgyalások eredményeinek, mielőtt okoskodsz, kicsi szívem.

n3sH 2012.02.07. 21:45:39

Hihetetlen. Humorérzék??? Olvastam én már a Juvéról becsmérlő cikket és tudtam értékelni a poént, nem kezdtem el ész nélkül trollkodni.

zzz888 2012.02.07. 21:51:27

[MilanLaci](#697892): ébredjek fel? bocs de nem értem hogy mire írhatod ezeket a rendkívül sértő megjegyzést, megyek is beszélek a hudinivel hogy varázsoljon el téged és bocsánat hogy megint odamentem a ti blogotokra nethuszárkodni, feszültséget szítani,-mert szúrja a szememet a tabella állása- remélem megbocsájtasz

Szeretünk Siena! 2012.02.07. 21:55:45

[forzaalex](#697893): A kicsi szívem megszólítás, még ebben a rózsaszín mezes világban is furcsa. Lehet, hogy itt ez a divatos (Benito is utalt erre a postban), én engedelmeddel férfiemberként nem tartok igényt erre a megszólításra. Ezt nyugodtan intézd el odahaza, vagy itt, a juventinók közt, ha van rá kereslet... A lényegről: a Calciopoliban mi is érintettek voltunk. Ez egyértelmű, nem vitatható. De nem erről beszéltünk. Hanem az elvett bajnoki címekről.

Szeretünk Siena! 2012.02.07. 21:58:23

[zzz888](#697888): érdemes azt is megnézni a 11-esek kapcsán, hogy melyik Serie A-s csapat, mennyit birtokolta a labdát, mennyit tartózkodott az ellenfél térfelén, vagyis mennyire játszott technikás focit. Na ehhez képest a Milan még keveset is kapott...

MilanLaci 2012.02.07. 22:00:09

[zzz888](#697901): Nézd meg a bajnokság végén a tabella állását. Ha az öreg hölgyes szemed a kudarc fájdalmától még látni fogja...

forzaalex 2012.02.07. 22:01:23

[Szeretünk Siena!](#697907): Márpedig ha az elvett bajnoki címekről beszélünk, akkor a Calciopoliról beszélünk... Nem értem, ezen mi nem világos. Mellesleg miután idejöttél a csapatom blogjára trollkodni és oltogatod a csapatomat egy olyan helyen, ami rólunk szól, akkor úgy foglak hívni, ahogy akarlak.

forzaalex 2012.02.07. 22:02:59

[Szeretünk Siena!](#697909): Ezekben mindben a Juventus vezet. És kaptunk összesen egy 11-est, míg az inter vagy a Siena ellen vitathatatlanul jogos tiziket nem kaptunk meg. A Milan idei kamu 11-eseiről pedig nem egy videót találhatsz youtube-on.

258945 2012.02.07. 22:03:33

[MilanLaci](#697910): nem megy neked ez az oltogatás, ne erőltesd, vagy látod a jövőt? ez esetben megmondhatnád a lottószámokat.

334309 2012.02.07. 22:03:59

[Milan drukker](#697810): írj neki magánban, már nem tud ide írni, mert kivágtam, mint a gerelyt. semmi szükségünk itt ilyenekre. [Viridis Aquilae](#697832): nem volt semmi, nyilván kiröhögték a feljelentés értelmének megfelelően. [kalocsa](#697733): olvassák a blogot, sőt, szeretik is. néha még arra is megkérnek, hogy írjak bejátszók alá szöveget. [godom](#697755): miből látszik nagyon jól?

zzz888 2012.02.07. 22:05:08

[Szeretünk Siena!](#697909): mennyi volt a labda tartás aránya az őszi juve milánon??? :D lol még ti hozzátok fel? hát összesítve uefa-nál a juventusnál volt a 3. legnagyobb arányú labdabirtoklási arány európában a topligákban, csak a barca meg real volt előtte, de nem lőttél öngólt megint áá nem! :D

forzaalex 2012.02.07. 22:07:00

[Szeretünk Siena!](#697909): Egyébként meg, bár nem vagyok bíró, szóval javíts ki, ha tévedek, de úgy tudom, 11-eseket nem labdabirtoklásra vagy technikásságra szoktak adni, hanem 16-oson belüli szabálytalanságokra. Akkor pedig a Milan nem keveset kapott, hanem kb 5x annyit, mint kellett volna. De lehet hogy rosszul tudom a szabályokat.

Összetartunk, mert szeretjük a Milant! 2012.02.07. 22:18:25

Mivel Gálházi Lászlót nem engedik ide írni, de őt lehet támadni, ezért kötelességemnek érzem, hogy segítsem őt és bemásoljam a válaszát egy korábbi hsz-re: Apollo440! - Aki nem vagy más, mint maga a blogger! (A stílus maga az ember!) Akivel nem történik semmi az életben, az önmagából kiindulva azt gondolja, hogy a másik fél is valótlant állít. Ha utánanéztél volna ennek is 2001-ben rangos Kormány Kitüntetést kaptam. De ez most mellékes. Önmagadat járatod le és nem engem!

kdavid86 2012.02.07. 22:24:50

Üdv mindenkinek! Már nem is lehet mire reagálni, annyi szar összegyűlt 100 komment alatt. Igazából én szoktam más csapatok blogját olvasni, mert érdekel és a foci mint sportág, de betrollkodni nem szokásom. Az összes milanista menjen sírni a saját oldalára, ha kell linket is adok! A ti írásaitok sokkal arrogánsabbak ennél és ezt tudom, nem kell bizonygatni az ellenkezőjét. Szinte süt róla a bunkóság és a nagyképűség, úgyhogy az álszent szövegelést (minden értelemben) abba lehet hagyni. Ha nem látnátok, ez egy JUVE blog, mit vártatok pirított hógolyót? Szerintem csak zavar, hogy az éven annyi esélyetek van bármilyen címre, mint Ibrának túllépni a 0-ás IQ szintet. Mivel sikerült ilyen jól felidegesítenetek a semmin, tele fogom írni azt a szaros blogotokat (gyengébbek kedvéért:http://milan.berlusconi@szűzkurvák.hu/sikkasztok_tehát_vagyok ) ugyanilyen paraszt módon. Holnap meg elkenjük a szátokat a saját, nem bocsánat a városotok stadionjában. FORZA JUVE!!

334309 2012.02.07. 22:27:26

[Összetartunk, mert szeretjük a Milant!](#697927): ha ezt érti valaki, segítsen nekem.

L3VI 2012.02.07. 22:28:03

Nem értem mi a gond az posttal... Nyilván írhatott volna annyit is, hogy Conténak rotálnia kell, és hogy nagyon reméli, hogy megb_sz minket a Milan*! (*behelyettesítendő az aktuális ellenféllel) Akkor gondolom minden csicska örülne nagyon! Ááá ti még akkor is trollkodnátok! Valahogy én marha jól elvagyok az ellenfél blogjának szétoffolása nélkül is! De ha szeretnétek, majd járok arra és osztom az észt! :) (ám akkor jó lenne oda is ilyen gyorskomment opció, ne keljen mindig beírnom a f_szságaimat!) Nem is ezért ragadtam most klaviatúrát, hanem arról kérdezném a nálam tájékozottabb juventinókat, mit tudnak a holnapi meccs kezdési időpontjáról?? Ugyanis hallottam olyasmit még a 7végén, hogy a kupa meccs is 3kor kezdődik! Nehogy az legyen, hogy leülök megnézni este a meccset, erre kiderül, hogy a Milánt már délután szétkaptuk mit egy rossz bringát! :) (persze csak a legmélyebb tisztelet mellett)

forzaalex 2012.02.07. 22:28:28

[kdavid86](#697933): Küldtem neked egy virtuális pacsit.

forzaalex 2012.02.07. 22:29:12

[benitoNST](#697935): Ne próbálj értelmet keresni ott, ahol nincs.

forzaalex 2012.02.07. 22:31:12

[L3VI](#697936): Este lesz a meccs, 20:45-től, mint rendesen.

258945 2012.02.07. 22:32:11

[Összetartunk, mert szeretjük a Milant!](#697927): és még szerény is :), de ebben az országban plágium Pali köztársasági elnök lehet, Bayer Zsolt meg Madách díjas, én már semmin se csodálkozom. :)

kdavid86 2012.02.07. 22:32:52

[forzaalex](#697938): Zsíír. Ment vissza :D

Szeretünk Siena! 2012.02.07. 22:33:34

[forzaalex](#697913): kamutizenegyes nincs, csak, amit a bíró megad. Néha hibásan. Azt se Te, se én nem tudjuk, hogy ez tendencia, vagy a dolgok véletlenszerű alakulása. Megértelek, hogy ez fáj Neked. Sajnálom is, én is örülnék, ha csupa korrekt büntetőt kapna mindig mindenki. A 11-eseket valóban nem labdabirtoklásra adják, nem is ezt írtam. Arról beszéltem, hogy logikus, ha egy támadófocit játszó , technikás csapat több büntetőt kap, mint az általában bekkelő csapatok (és most ezt nem a Juve-Milan összevetésben értem). @zzz888: 56-44 arányban a Juvénál volt többet a labda az őszi meccsen. Ott minden szempontból jobbak voltatok. Ez vitán felül áll, nincs olyan értelmes milánói, aki ezt kétségbe vonná.

zzz888 2012.02.07. 22:35:23

56 -44 százalék? és melyk ideggondozó alapítvány számításai szerint? mert hogy az 70-30 körül volt az biztos!

Forza Milan! 2012.02.07. 22:39:45

A magam részéről a milanosok nevében a beszélgetést, illetve annak a lehetőségét megköszönöm. Elnézést, ha idetrollkodtunk, összeszaroztuk ezt a nagyszerű helyet, belekontárkodtunk a blogba. Nekem csak és kizárólag Benitóval volt/van gondom, örülök, hogy ezt elmondhattam és azt is köszönöm, hogy barátaim egy része is elmondhatta. Jó szurkolást nektek holnap, csapatotoknak jó tisztességes játékot kívánok! Forza Milan!

zzz888 2012.02.07. 22:43:22

[Forza Milan!](#697949): ezt adom ha a többi milános is ilyen korrekt lenne akkor nem lenne semmi probléma...

339362 2012.02.07. 22:45:44

Forza Benito! ez a blog a legjobb. a háborgó "tömeg" pedig.... szóval, tényleg ennyi hülye van ebben az országban????!!!!

Szeretünk Siena! 2012.02.07. 22:49:25

[zzz888](#697946): 56-44. Íme a források: ESPN: http://soccernet.espn.go.com/gamecast/_/id/327145?cc=5739 Lineups: http://www.football-lineups.com/match/109669/

Szeretünk Siena! 2012.02.07. 23:17:33

[zzz888](#697946): nézz utána! Pl. ESPN. Én emlékszem jól, 56-44 volt az arány.

340119 2012.02.07. 23:28:36

Ritkán jártok erre, ezért teljesen komolyan veszitek ezeket a posztokat. De még véletlenül se tegyétek. Meg is indoklom gyorsan miért: A Juveblog szerkesztősége rettentő módon kedveli az önirónikus humort és előszeretettel figurázzák ki saját magukat. Ilyenkor DIREKT trolloknak mutatják önmagukat, akiket nem, hogy nem kell, de nem is szabad komolyan venni. Ráadásul az ÖNGÚNYOLÁST képesek a végletekig vinni: számtalan alkalommal olvashatjátok, hogyan állítják be saját magukat eltévelyedet homoszexuálisoknak, pederasztáknak, szodomitáknak. (szóval ilyen ócska kis buziknak) Ugye ezt ti sem gondoljátok komolyan, hogy így lenne? Legalábbis nekem úgy tűnik ezt kevesebb antijuvés teszi szóvá. És ma ismét egy ilyen DIREKT komolytalan írói hang – aki biztos benne, hogy mindenki olvasni fog a sorok között, mögött – mond bicskanyitogató faszságokat mások csapatáról. Mintegy saját magát égetve, de úgy, hogy poroltóért kiált az ember. És ti tényleg elhiszitek, hogy ez komoly? Na, ne már! Buzi is meg troll is? Á, az túl szép lenne. Az igaz, hogy ha érteni szeretnénk ennek a humornak a lényegét, ismerni kell Benito írásait jó pár évvel korábbról is. (lásd régi NST – Giornata) Ő volt az egyetlen, aki könyörtelen szigorúsággal írta meg a véleményét a saját csapata bénázásáról, ami nagyon kellemetlen szerep volt viszont egyben objektív is. DE soha más csapatról nem írt semmilyen degradálót vagy bántót! A Juvét viszont lapáttal verte. (akkor joggal) Mivel a sportszerűség azt kívánja, hogy a drukker, ezért CSAK a saját csapatát ekézheti. (Egyébként akkor meg a Juvések küldték el rendszeresen a picsába. :) Szóval, nem akarom Benitot megvédeni, mert nem szorul rá, de amit ilyen hangnemben ír az vicc. És nem a Milánt vagy bárki mást gúnyolja ki, hanem a saját magát teszi vicc tárgyává, ahogy a troll szerepében megmondja a frankót. Irónia.

338554 2012.02.07. 23:56:54

Gyerekek, merő szánalom ami itt folyik.. A milanosok takarodjanak a picsába, ha nem tudnak értelmesen megnyilvánulni! Egyébként nem is tudtam, hogy minden magatartásformához külön én tartozik :D Kretének.. A tévében szépen beszél, itt meg nem, senki nem róhatja fel neki. Pártatlannak sem kell lennie, mivel a Digin is a Bianconeri blogot képviseli (ha jól tudom), ezt rendre megemlítik. Szóval pofátok lapos, ne égessétek tovább magatok!

westy 2012.02.08. 00:15:18

Egyes embereknek komoly gondjaik vannak sajnos kis hazánkban úgy tűnik.1 szórakozásból írt blog miatt fenyegetünk másokat ez most komoly? Nekem ami nem tetszik azt el sem olvasom nem még utána elkezdek 89999kommenten keresztül szitkozódni teljesen feleslegesen mert csak magadat járatod le te töketlen. Aki ezt a cukkolást nem képes elviselni annak nem való a sport mert bárhova megy az ember a világon ez így megy mióta világ a világ sőt sokkal durvábbak vannak ez hozzá tartozik.Ráadásul az ellenfél tisztelete én úgy vélem nem a szurkoló feladata aki a mindennapi életből kiszakadva végre kicsit kitombolhatja magát a stadionban vagy esetleg a tv előtt vagy elküldheti 1 fórumon a fenébe az éppen nem kedvelt vetélytársat.

334207 2012.02.08. 00:24:43

Mostmar mindent ertek: azert van az nst-n olasz beharang,mert valojaan ott lehet beszelgetni ertelmesen juves dolgokrol,ide meg gyujtitek az internet meleg es/vagy milanos es/vagy segghulye trolljait. Okos.

344639 2012.02.08. 09:21:23

[neuropa](#697974): Igen ez tényleg igazn.Beni tényleg a digin a juvét képviseli.Tomika meg szakértőként ül bent.Neki nyalizni kell a többi ellenfélnek is.Meg dícsérni kell a játékosokat.Az a legkínosabb amikor a műsorvezető feltesz egy direkt olyan kérdést tominak vagy beninek hogy de azért a milan is jó formában van.Na azért ilyenkor nehéz egy juveszurkolónak megszólania jelen esetbe tominak és beninek,hogy pedig a juvénál egyenlőre nincs az olasz bajnokságban jobb csapat.Pedig ők nem azért ülnek bent hogy kinyilvánítsák hogy ők juve szurkolók.De azért benito jobban kiáll a juvéért.

Olasz foci fan 2012.02.08. 09:29:40

Benito, hagyd már ezt a szerencsétlen gááááleáádzit. Megmondták, hogy eladja a magyar lányokat az olaszoknak, abból a pénzből meg vett magának valami kamu érdemrendet a vaterán. Jah, meg ő a cirkusz igazgatója, de hogy melyiké, azt még ő se tudja... és még te vagy a skizofrén :D

340119 2012.02.08. 09:32:57

[dzolutan](#697984): Bingo

334309 2012.02.08. 09:40:42

juventinók, törszolvasók, véreim! mindig lesznek beeső trollok, akik nem értik, mi folyik itt, és személyes sértésnek vesznek egy-egy erősebb viccet. minket ők nem érdekelnek, nektek (és magunknak) írjuk a blogot, így titeket is arra kérünk, hagyjátok figyelmen kívül az ilyeneket, mert ha levegőnek nézzük őket, eltakarodnak maguktól. lesznek persze olyanok is, akik hozzánk hasonlóan határozottan véleményt formálnak, de nem alpári stílusban, hanem vitára ösztönzően. őket továbbra is szeretettel látjuk, lássátok őket ti is úgy házigazdaként. azt is kérném, hogy a laslogaleadzit se szidjuk tovább, mert kibanoltam a büdös francba, így nem tudja megvédeni magát. ha beváltja a fenyegetését, hamarosan úgyis találkozom vele élőben, és akkor átadom neki a ti jókívánságaitokat is. :) honoljon a szívünkben béke, térjünk meg az univerzális csend szigetére, és basszuk ma agyon a milant!

284129 2012.02.08. 09:51:10

[benitoNST](#698066): Úgy legyen!

Jackie_D 2012.02.08. 10:04:12

:) Benito for President!

258945 2012.02.08. 10:23:29

[benitoNST](#698066): mindörökké Ámen!

elodv 2012.02.08. 11:21:44

benitoNST van valami szerkesztőségi e-mailcímed? mert a neved alatt futó marthab@index.inda.hu ről mailer damon jött vissza, pedig szretnék küldeni egy kis illusztrációt a mai posztodhoz, garantálom, h tetszeni fog.

pesztra 2012.02.08. 11:26:19

FORZA JUVE!

335166 2012.02.08. 11:26:25

Szerintem meg azok a trollok akik ezt vicc(es)nek gondolják, nem beszélve az írójáról, mekkora láma lehet. De részemről is téma lezárva, tobzódjatok tovább, puszi a púpotokra

334199 2012.02.08. 11:57:37

menjetek, erőszakoljátok meg a zasszonyt, és üssétek szét a gipszkarton falakat, mert egy homoblogon le lett kiscsapatozva a csapatotok. uazzeg mi van veletek?

344975 2012.02.08. 12:01:03

kb a csapatotok is ennyit ér, mint ez a cikk!!!!

Juventino 2012.02.08. 12:01:28

Én juventinónak vallom magam, és az NST-n mindig szívesen olvastam Benito írásait, de a Juve-blogon sajnos sokszor eltolódnak a hangsúlyok... Szánalmas ez az egész kommentháború, és nevetséges a DigiSportos témát belekeverni, akármikor láttam Benitót ott közreműködni, teljesen rendben volt. Tényleg semmi köze a bloghoz. Ami viszont a blogot illeti: olvasom a "konkurenciát", majd' az összes Népsportosat egyébként és csalódottan látom, hogy pont a kedvenc csapatommal foglalkozó felület vesztegeti el az írói tehetségét olcsó poénok oltárán... Én nem vagyok homofób, se álszent, a viccet is értem, de ez a "meleg-vonal" utoljára oviban volt vicces és mostanra egyre erőltetettebb. Ha ez az egyetlen Spirito Juve, ami mint szellemiség, áthatja az írások többségét és ez a közös nevező, akkor inkább ne legyen. Szerintem, persze, de én, mint Juve-drukker, sajnálattal látom, hogy ezek az elemek vannak többségben. A meccselemzések többnyire színvonalasak, születnek azért továbbra is írások, amik tartalmasak, érdekesek, átgondoltak, de vitaindító is lehet valami átgondoltan, oltás és becsmérlés nélkül. Tényleg nem értem, mi szükség van erre, de ti tudjátok. Addig is olvasok csendben, elismerem és örülök, ha valami érdekes és jó, de sajnálom, hogy úgy érzitek, vinni kell ezt az "irányt" is.

simoon 2012.02.08. 12:08:42

aztakurva trollkarnevál

334309 2012.02.08. 12:40:12

[elodv](#698153): jaja, azt régen csináltam. van egy benitonstKUKACgmailPONTcom, de ha a juvebarbis szart akarod küldeni, ne is fáraszd magad vele. :)

forzaalex 2012.02.08. 13:14:04

[sevcseny](#698197): Na, végre egy dicsérő szó :D

Gergo 2012.02.08. 13:16:27

latom sokaknak bassza a csoret, hogy a Juvenal van a legszinvonalasabb blog, sot hogy az egyik szerzonk tobbre is vitte annal, hogy a goal.com-rol forditsa a dolgokat :) nagyon sokat rohogtem ezeken a trollokon!

340717 2012.02.08. 13:45:46

[benitoNST](#698254): Áruld már el, hogy mi annyira sértőt találtál abban, hogy részvétemet nyilvánítottam a 100+ kommentnyi troll-tüzijátékért, hogy törölni kellett a kommentemet?

elodv 2012.02.08. 14:00:31

[benitoNST](#698254): csekkold elküldtem, nem nem barbi

336691 2012.02.08. 14:16:20

[GPT](#698370): link volt benne, pajtásom, ezeket automatikusan törli a rendszer, nem volt vele semmi gond.

336691 2012.02.08. 14:16:21

[GPT](#698370): link volt benne, pajtásom, ezeket automatikusan törli a rendszer, nem volt vele semmi gond.

340717 2012.02.08. 14:18:55

[_benito](#698423): Ah so, megnyugodtam, kösz. Akkor link nélkül részvétem.

Apollo440 2012.02.08. 16:03:41

[Összetartunk, mert szeretjük a Milant!](#697927):ó, ti gigantikus pöcsök.....azon röhögtem, hogy Mádl Ferenc mikor is volt miniszterelnök, ha a hülyeség fájna, ordítanátok. de nagyon hízelgő, hogy olyan a stílusom, mint Benitóé, ez a nap dicsérete:-DDD

336679 2012.02.08. 16:16:25

[_benito](#698424): Sőt, ha a rendszer nem törli automatikusan, akkor én teszem, mert szétdobja a főoldalt a hosszú link.
süti beállítások módosítása