bntemp

bntemp

Ferrara és Delneri együtt sír

2011. december 22. - s4tch

Ti ne sírjatok, ti legalább nem úgy álltatok fel a meccs után, mint a norvég sífutók a maraton befutójában, amikor a taknyos nyál jégből készül álarccá áll össze a pofájukon. Az őszi szezon csúcsrangadója minden szempontból méltatlanra sikerült, mi viszont konkrétan leszarjuk, hogy az Udinese is gyenge volt, és természetesen csak a Juventusszal foglalkozunk.

És ha már a fenti jelző szóba került, szögezzük is le gyorsan: az udinei meccs minden egyes torinói teljesítménye méltatlan volt a közel tökéletes őszhöz. A mezőny legjobbja egyértelműen Conte volt, aki legalább a felállással megakadályozta, hogy az Udinese fecnikre kontrázza a mélabús kafferbivalyként ténfergő csapatát, arra viszont még ő sem volt képes, hogy nyolcat cseréljen.  Megint nem értjük, mi tartott megint a 71. percig, mire lekapta Matrit.

Ti ne sírjatok, ti legalább nem úgy álltatok fel a meccs után, mint a norvég sífutók a maraton befutójában, amikor a taknyos nyál jégből készül álarccá áll össze a pofájukon. Az őszi szezon csúcsrangadója minden szempontból méltatlanra sikerült, mi viszont konkrétan leszarjuk, hogy az Udinese is gyenge volt, és természetesen csak a Juventusszal foglalkozunk.

És ha már a fenti jelző szóba került, szögezzük is le gyorsan: az udinei meccs minden egyes torinói teljesítménye méltatlan volt a közel tökéletes őszhöz. A mezőny legjobbja egyértelműen Conte volt, aki legalább a felállással megakadályozta, hogy az Udinese fecnikre kontrázza a mélabús kafferbivalyként ténfergő csapatát, arra viszont még ő sem volt képes, hogy nyolcat cseréljen.  Megint nem értjük, mi tartott megint a 71. percig, mire lekapta Matrit.

Mivel az utazás sokkal jobban sikerült, mint a meccs, külön poszttal fogunk jelentkezni a tegnap letudott 1200 km-ről. Most viszont nincs kedvünk viccelődni, mert semmi vicces nem történt a Friuliban. A meccs előtt kicsit tartottunk tőle, hogy az év végére jelentősen kidöglött csapat nem fog tudni felpörögni, főleg a kulcsemberek (Pirlo és Marchisio) formája miatt aggódtunk. Ami Udinében történt, az viszont minden várakozásunkat alulmúlta.

Marchisio majdnem labdába ér


Conte csak annyit gyúrt a felálláson, hogy a játékosai arcába üvöltötte, labdavesztés után úgy rohanjanak vissza, ahogy még életükben nem. A felállás így hasonló volt ehhez, de védekezésnél azonnal visszazárt egy sima 4-4-1-1-re a csapat. Ezzel az Udinese legnagyobb fegyverét jobbára ki is vette Conte, és az első félidőben úgy tűnt, működik a dolog. A Juvénél volt a labda, irányította, uralta a játékot, de már az is látszott, hogy Pepe és Matri nincsenek nagy formában, Estigarribia pedig köszönte, nem kérte a labdákat. Lecsorgott az első félidő, tulajdonképpen bizakodtunk is a szünetben, hogy egy kicsit megélénkített csatárjátékkal meg lehet nyerni a meccset.

Ámde a második félidőre csak a játékosok bebejglizett ikertestvérei jöttek ki, akik lassabbak, ügyetlenebbek és csúnyábbak is tesóiknál. A szünet után annyira fájdalmasan rossz volt a Juventus, amilyennek idén még nem láttuk. Ha volt is két jó passz, a harmadik már biztosan annyira rossz volt, hogy azt is nehéz volt kitalálni, mi volt vele a cél. A játékosok egymást múlták alul, még azok is rosszak voltak, akiket alig tudtunk idén elővenni. Szerencsére a szervezettség megmaradt, így az udinei kontrákban sem volt sok veszély, meg hát rosszul játszott az Udinese is, ami szintén nem volt baj az eredmény szempontjából.

Igazából már nem is tudtunk dühöngeni, miért nem cserél Conte, mert mi sem tudtuk megmondani, hol nyúlnánk hozzá a csapathoz. Abban viszont egyetértettünk, hogy Chiellini egyikünknél sem jött volna vissza a második félidőre, mert amit az elsőben művelt, abból kész csoda, hogy nem kaptunk egy szakajtónyi gólt. Vidal csak simán szar volt, Marchisio ellenben új szinte vitte az alibizést. Estigarribia csalta a játékot (de legalább élt, amikor hozzá került a labda), Pepe inkább volt vicces, mint hasznos, Matri pedig az elmúlt éve messze legrosszabb meccsét játszotta. Hogy egyszer sem tudta megverni az emberét, az belefér. Az is, hogy a kapu felé sem tudott fordulni, és lövése sem nagyon volt. De az, hogy a támadások is elakadjanak rajta, mert 5 méterre sem tud passzolni, már a szünetben cseréért kiáltott.

Pirlo az első félidőben jól játszott, a másodikra hozzáfeketedett a pajtásaihoz, Lichtsteiner sem tudott sokat hozzátenni, és most még Barzagli is rengeteg marhaságot csinált. Komolyan le kell írnunk, hogy Bonucci volt a Juve legjobbja – ekkora sokkra nem számítottunk Udinében. A mezőny legrosszabbja pedig Tagliavento volt, aki nem támogatta igazán egyik csapatot sem, de véghezvitte azt a bravúrt, hogy minden második ítélete téves volt. Innen is gratulálunk.

A labdának végig nem jutott nagy szerep


Akit még feltétlenül meg kell dicsérnünk, az Del Piero, akiről már nem feltételeztük, hogy sebességbe tud tenni egy törött kuplunggal üresben pöfögő fostalicskát. Pedig megtette, és ha Lichtsteiner képes lekezelni zseniálisan okos passzát, akár nyerő ember is lehetett volna. Quagliarella szintén nem volt rossz csere, nem is értjük, Conte mi a bánatért nem hozta be korábban. Szerintünk csak simán megfelelt a döntetlen, még ha ez azt is jelentette, hogy jobb gólkülönbségével a Milan átvette a vezetést a tabellán.

Ez a poszt most csak a meccsről szól, lesz egy írás az utazásunkról, aztán elkezdjük elemezni az őszt a magunk bárdolatlan módján. Szóval a két ünnep között se felejtkezzetek meg a blogról, hiszen a ti kattintásaitok szavatolják, hogy dollármilliókat keresve megengedhessük magunknak az olyan utakat, mint az udinei.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr218239864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

337276 2011.12.22. 12:32:32

Nálam az mindent elmond a 2. félidőről, hogy egyáltalán nem sikerült a képernyőre tapadnom, hiába ment végig a meccs. Az utolsó 10 perc meg kicsit olyan volt, mintha játék közben összekacsintott volna a két csapat...

343008 2011.12.22. 12:34:36

Az ellenfélből kiemelném a két szerecsent, de leginkább Armero-t. Teljesen megfojtotta Lichtit, nagyon jó erősítés lenne a télen. 5m eur az ára a transfermarkton.

336691 2011.12.22. 12:54:22

[bighead](#641930): pedig valójában 15 alatt szóba sem állnának senkivel. amúgy ezt én is mondtam a meccs alatt

laleey 2011.12.22. 12:54:33

Az tény, hogy nem voltunk valami jók, ahogy ők se, de azért sokat nyomott a latba, hogy a csapatok elég szépen kioltották egymást. Igaz így is nyerhettünk volna....

337583 2011.12.22. 12:55:11

Ha ilyen jól tudjátok, miért nem ti ültök a kispadon? Buzi zebrák!

339991 2011.12.22. 12:56:15

Ez a kibaszott hideg nem eredményezett mást, csak elrontott 90 perceket az életből. Francért nem lehetett augusztusban letudni.

344006 2011.12.22. 13:00:03

Én örülök az X-nek, bár az első félidő alapján azt hittem nyertek. És hozzá teszem volt is lehetőségetek bőven a gol szerzésre. Forza AC Milan!

342564 2011.12.22. 13:09:43

Nagyon haragszom a csapatra hogy nemtudtuk megverni az Udinét.Így a milan lett az őszi bajnok.Iszonyatosan haragszom,itthon török zúzok. Iszonyatosan esik a hóóóó :D

342564 2011.12.22. 13:13:06

[ForzaACM](#641977): Haggyál már a milan-nal.Veszitek a meccseket,lefizetitek a bírókat.Nevetséges. Még tiszteltem is a milant de amióta sorozatban megkapjátok a kamu tizenegyeseket nahát ott látni hogy valami csalás van. A juve jobban megérdemelte volna az őszi bajnokság 1. helyét.

tom75 2011.12.22. 13:26:56

Nagy hiba lenne Krasicot elengedni, pláne az Interhez! Tegnap akár játszhatott is volna Pepe helyett. Az,hogy formán kívül játszik az önbizalom hiány az oka. 1 gól csodát tenne!

344006 2011.12.22. 13:28:04

[future2014](#642005): köszönöm a mocskolodo válaszod, kérlek törödj a csapatoddal én egy rossz szoval nem illettem. Forza AC Milan!

339362 2011.12.22. 13:33:00

én s örültem az x-nek, de azért nem olyan nagy katasztrófa az. udinében eddig mindenki szopott, jó kis csapat az udinei. mi meg továbbra is veretlenek vagyunk, a csapat ugyan valóban egy kicsit lefékezett, de Conte alatt eltunyulás biztosan nem lesz. ugyanannyi pontunk van mint a címvédő milánnak, úh jól állunk. a szünet után pár nyugisabb meccs lesz, úh akár újból el is húzhatunk egy kicsit. az viszont úgy tűnik, hogy a bajnoki cím meglehet, a bl meg mindenképpen teljesen reális cél. kicsit zavaró, hogy a tetves inter kezd éledezni, és már 5. remélem feljebb már nem jönnek.

338144 2011.12.22. 13:44:34

[future2014](#642005): Nem értem mi a rossebnek kell basztatni azt aki normális hozzászólást ír. Az őszi szezonból meg hátra van még 3 forduló, egyáltalán nem biztos hogy a Milan lesz az őszi bajnok. Engem is idegesített tegnap Esti, meg Matri... borzalmasan. Meg Pirlo is hihetetlen dolgokat csinál az utolsó 3-4 meccsen... a szezon elején tudtam, hogyha nála van a labda, és amerre megrúgja, az szentírás, mert tuti jó helyre megy... hát ez most nicns így sajna... Alex tényleg életet lehellt a csapataba, én egyébként úgy vagyok vele, hogy ha az ő öngóljával kapunk ki, akkor is tapsoltam volna amikor legközelebb beáll :D

334417 2011.12.22. 14:04:08

Nem szar volt az Udinese, csak ennyit engedtünk nekik. Valamelyik mondta is, hogy ilyen szervezett ellenfelük még nem vót'. Mi sem sírtunk az iksz miatt, láthatóan.

344349 2011.12.22. 14:11:58

[tom75](#642035): Én sem értem miért ilyen türelmetlen az utóbbi három évben a Juve. két éve Diego, most Krasic. Egy év után túladunk a várva várt játékosokon, akikért súlyos millókat fizettünk (és áron alul adjuk tovább őket), mert volt egy rossz évük/fél évük! Ráadásul Diegonak olyan szar csapattal kellett volna menetelnie, hogy az már fáj. Krasicnak meg egyértelmű hogy önbizalom hiánya van. Itt jegyzem meg pont azért mert meg lett mondva neki, "öcsi bármit csinálsz nem kellesz Conténak". Nagyon jól tudom milyen ez, pont ilyen helyzetben vagyok a klubbomnál. A mecsről annyit hogy az egész csapat enervált volt. Talán alakulhatot volna máshogy a dolog, ha Marchisio beveri azt az Estigaribia által visszatett labdát az elején. Amugy a második félidőn már in is elbóbiskoltam percekre.^^

340119 2011.12.22. 14:29:25

[calciodirigore](#642085): Igen, de még javában ment a meccs, amikor már látszott, hogy nem fogunk sírni az x miatt. Szerintem nagyon fásult volt mindenki. Jó, nyilván már év vége van és mindenki hulla, de szerintem most elkaphattunk volna az Udineset.

342564 2011.12.22. 14:29:45

[Reiro](#642059): Miért pont ezt a nevet választottad hogy Reiro? Az intereseknél meg van olyan hogy Reiko, ezt direkt csinálod tesó? Segítek név választásban ha akarod. PL:csibe,Dr genya,robot zsaru,fajankó,mázlista,balek,Szandi :D

342564 2011.12.22. 14:32:56

[grell](#642128): Igen elkaphattuk volna,meg a náthát is :) ezért felháborító ez az egész. Majd nézzétek meg hogy a milan jól elfog húzni amíg mi itt X-eket játszunk.Nevetséges.

300426 2011.12.22. 14:40:04

future342, te nem vagy 100-as.

342564 2011.12.22. 14:49:02

[juventus17](#642149): Köszi tesó.Ennek nagyon örülök hogy tetszik a véleményem.:D

Paco 2011.12.22. 15:25:24

Benito Alig vártad ezt a pillanatot te tehetségtelen senkiházi. Mi ez a fos amit te blognak mersz hívni. A Juventusnak volt egy gyengébb meccse és egyből jön az oltás érdekes év elején emlékszem a tudatlan irományaidra egészen a mai napig el is tűntél várva egy gyengébb teljesítményre és tessék ismét itt vagy. Szerintem te soha nem voltál Juve szurkoló vagy az "újságírás" ennyire elvette az eszed. Minden meccset láttam az idén igen valóban a tegnapi nagyon gyenge volt minden posztot nézve. "Nem tudjátok megmondani hol nyúljatok a csapathoz; pöfögő fostalicska" Ember tartsd meg az irományaidat magadnak lehúzod itt a szurkolókat ahelyett hogy örülnél hogy megteheted hogy minden héten ki tudsz menni követni az eseményeket. Nem akarlak sértegetni de gondolkozz mielőtt leírod ezt a moslékot. Magyarázd már meg te objektív szakember ez a "pöfögő fostalicska" mit keres a Seria A elején holtversenyben a Papa cspatával? Kérlek magyarázd már el kíváncsi vagyok az újabb ostobaságaidra, de lehet csak felzaklatnak mi ez a mostani szemét

Áron 2011.12.22. 15:36:21

Európa egyetlen veretlen topcsapata... Azért egy komoly bajnokságban (Spanyol, angol) ezzel a teljesítménnyel hányadikak lennétek???

14Krisz 2011.12.22. 15:41:32

[Áron](#642221): Egy komoly bajnokságban nem csak két csapat van (spanyol). Ami az angolokat illeti szépen kihullott a két nagy mencseszteri a komoly bajnokságban játszó Napolitól és Baseltől. Na szevasz.

338144 2011.12.22. 16:09:04

@future2014: Drága barátom... Megnyugtatlak semmi, de semmi közöm Reiko-hoz... nem kell segíteni. Volt itt a nagy büdös interneten egy olyan kis játék, hogy beírtad a neved, és kidobta, hogy milyen néven szerepelnél, ha brazil válogatott lennél... na, nekem ezt a nevet dobta ki, gondoltam használom... Te tényleg nem vagy 100as, és ez nem tetszényilvánítás most...

334474 2011.12.22. 16:18:12

OFF: Mi ez a mázsa tahóság a kommentekben? Ne legyetek már ennyire primitívek. Rivális szurkolóként fülig érne a szám, ha ennyi agresszív, gyerekes éstudatlan baromságot olvasnék a rivális blogja alatt. Pár hónapja még elég értelmes viták mentek itt. Sry a normális többségtől. ON: Pepe csatárként játszatása nagy öngól volt. Pont az erényei vesznek el, és a gyengeségei kerülnek előtérbe így. Ha Európára is készülni akarunk majd nyáron, Pirlonak meg kell találni az egyenrangú helyettesét. Nem feltétlenül mélységi irányító személyében, mert abból alig van normális. Bőven jó lenne egy olyan támadó középpályás, aki tud szélen és középen is játszani, így az alapfelállásban játszhatna szélső támadót, míg Pirlo hiányában, Vidal és Marci húzódna mögé és ő középről irányítana. Ez azért lenne fontos, mert a padra soha nem fogunk tudni Pirlo képességeit, akár megközelíteni tudó játékost igazolni, míg egy kezdő szintű univerzális középső KP(pl. Montolivo) miatt meg kéne bontani a Marci-Vidal-Pirlo hármast, amit meg nem szeretnék. Ötletek?

300426 2011.12.22. 16:27:22

[14Krisz](#642230): :DDDDD ++

melákovics 2011.12.22. 16:33:49

Nem láttam a meccset, de! Ha tényleg annyira szarok lettünk volna, ez az Udinese kitöm, mint állat. Erre lett egy 0-0. Amit meg is nyerhettünk volna. Csak halkan megsúgom, ennél jobb állapotban lévő csapatot semmisített meg Ferrara kezei alatt a Bayer és Del Neri kezei alatt a Parma (!). Mindkét meccsre vastag esélyesként mentünk és mi lett. Ez az Udinese még nem kapott ki otthon, de leginkább nyer. Mi meg a semmiből kellett, hogy kezdjünk mindent - megint. A csapat jelenlegi helyzetében és még egy esetleges téli erősítéssel is a BL helyért kell, hogy harcoljon, a bajnoki cím nem lehet elvárás. Ha jól mennek a dolgok, akkor jövőre. Conte eddig csodát tett a csapattal, de mikor ennyi a kedvtelen szarul játszó ember, akkor te a versenyhelyzetben valószínűleg sokkal jobb döntéseket hozol, mint Ő. Ez nyilvánvaló. Zárásként pedig csak annyit, hogy az ilyen meccseken aláztak meg minket az elmúlt két évben porrá. Ezt most lehoztuk döntetlennel.

melákovics 2011.12.22. 16:34:25

@ melákovics bocs Bayern

Reiro 2011.12.22. 16:35:33

[future2014](#642135): Te tényleg nem vagy 100as, és ez nem tetszényilvánítás most hanem Istenítés. Néha elég jókat írsz,de most nem vagy valami nagy formában. Tulajdonképen a csapatban ki a kedvenc játékosod?

14Krisz 2011.12.22. 16:38:25

[juventus17](#642295): Te meg mit nevetsz rajtam? Olyan vicces dolgot nem írtam hogy nevess de barom.

334474 2011.12.22. 16:39:53

[melákovics](#642302): Amúgy sztem mindkét csapat ilyen "Szép év ez, ne kúrjuk el" felfogással játszott. Mi próbálkoztunk az elején, a gól sajnos nem jött össze, aztán vissza vettünk. Egyénileg tényleg mindenki a legrosszabbat mutatta magából. Most szépen be kell húzgálni a következő 10 meccsből a kényelmesebbnek tűnő 8-at, és teljesen jól fog kinézni a római és udinei x.

melákovics 2011.12.22. 16:41:57

@ andree10 Nekem lenne, csak vajmi kevés az esély rá. Özil. Már annó Diego helyett is őt kellett volna leigazolni.

melákovics 2011.12.22. 16:45:11

[andree10](#642311): Ezt akartam írni én is, csak kicsit eldurrant az agyam. Olyan két meccsen vagyunk túl, amin az előző szezonban lazán kikaptunk volna. Én már szezon elején is azt mondta, hogy ha Conte csak annyit tud változtatni a csapaton, hogy a már megnyert meccset ne x-eljük le, bevált. Eddig amelyik meccsen vezettünk, nyertünk is, sőt volt mikor 2 gólos hátrányt mentettünk x-re. Ez minimum megsüvegelendő.

334474 2011.12.22. 16:53:59

[melákovics](#642320): Jaja, így gondolom én is. Elképesztően brutális meccssorozat végére tett pontot ez a meccs. Rangadók sora, köztük nagyon nehéz idegenbeli meccsekkel. Megmaradtunk a táblázat elején, ami még több is mint amit elvárhattunk ettől az időszaktól. Most jön az a sorozat, ahol le kell aratni a kiharcolt pontok gyümölcsét.

344471 2011.12.22. 17:15:58

[juventus17](#642295): OFF. A félreértések elkerülése végett Áron ügyesen kihasználta, hogy eddig nem regisztráltam a Nickemet. Csak ritkán foglalkozom a trollokkal, de örvendetes, hogy érdemben reagálni nem tudott ON. "Érdekes figyelni az ellendrukkerek mantráit. Először az ment, hogy még nem találkozott jó csapattal a Juve. Aztán jött az, hogy mázlija volt az ellenfelek formája/eltiltásai/sérültjei miatt. Cirka a Lazio legyőzése óta meg az megy, hogy „ez Európában kevés lesz”. Ennél az érvnél már csak az röhejesebb, hogy az Inter képtelen nem szenvedni akár a Salernitana ellen is, a Milan előtt meg úgy vezetünk két ponttal, hogy tömött sorokban feltűntek a Milan-mezes bírók a Serie A-ban. Nem játszunk Európában, de most már talán kijelenthetjük: jövőre fogunk."

342564 2011.12.22. 17:36:24

[Reiro](#642305): Most meg mibajod van,pitizel? Amúgy DP volt a kedvenc játékosom,de most Matri mert szerintem ő lesz DP utódja.Nagyon birom Krasic-ot is mert szerintem annak ellenére hogy nem játszik attól még egy fantasztikus játékos. Köszi a dícséretet öcskös :D

342564 2011.12.22. 17:38:38

[Reiro](#642305): egyébként kétszer írtad le ugyanazt( tetszényilvánítás )Mindegy én is rengeteget hibázok.Üsse kavics.

342564 2011.12.22. 17:43:47

[Paco](#642202): Te meg miért szidod ennyire Beni-t? Attól hogy neked nincs pénzed kimenni olasz-ba attól még nem kéne irigykedned.Amúgy meg a milánocskád veszi a meccseket, nem vetted észre maki?:P írok egy levelet az olasz ellenőrző szövetségnek hogy nézzenek utánna hogy mi folyik ott mert nagyon bizzar :D:D:D:D:D

339535 2011.12.22. 18:05:00

[future2014](#642405): Nőlj fel.

342564 2011.12.22. 18:08:39

[HPRRR](#642422): Miért is? Te meg szokj le a cigiről kisgyerek. Ezért kár volt ide átjönnöd.Mocskos csaló utolsó senkiházi csapatod van.:D:D:D

339535 2011.12.22. 18:10:05

[future2014](#642405): A bolognai produktum egy kicsit nekem is nehezen vállalható, de a többi büntető jogossága megkérdőjelezhetetlen. Az, hogy ezek a büntetők négy egymást követő mérkőzésen történtek már csak a sors keze. ;=)

342564 2011.12.22. 18:12:21

[HPRRR](#642422): Én egyébként tényleg bírom a Milant.Látod milyen jó vagyok hogy nagybetűvel írom? A BL ben is fogok nekik szurkolni,de tényleg, vagy a bírók hülyék vagy csal a Milan,mert olyan tizenegyesek vannak megadva hogy még az Egri is szokta mondani hogy ez nem lett volna büntető. FORZA JUVE,FORZA MILAN :D:D:D

342564 2011.12.22. 18:13:51

[HPRRR](#642429): Nekem meg másoknak is ez nagyon bizzar:D

339535 2011.12.22. 18:17:34

[future2014](#642432): A probléma ott kezdődik, amikor Egri Viktorból indulsz ki. Az az ember - ha csak egy picit is objektíven vizsgáljuk - egyértelműen Milan-ellenes. Én már leginkább angol/olasz streameken szoktam meccset nézni, mert a Digi nézhetetlen.

339535 2011.12.22. 18:20:53

[HPRRR](#642444): Vannak, de inkább csak voltak Magyarországon minőségi sportkommentátorok, mint például id.Knézy Jenő, Vitray Tamás vagy éppen Szepesi György, de ez az Egri Viktor minősíthetetlen.

342564 2011.12.22. 18:23:22

[HPRRR](#642444): Na most itt tényleg vitatkozok veled mert a hülye is látja hogy Egri Milan szurkoló.Amikor gólt lőnek iszonyatosan örül.A juvét meg agyon gúnyolja.Jó most az utóbbi időben nem.Egyébként vagy te vagy az Egri és csak ezért mondod vagy akkor figyeld meg jobban.A digi oldalán is vannak videók ott megnézheted.

300426 2011.12.22. 18:25:44

[14Krisz](#642358): félreértés elkerülve! :P Szegény kis troll szerintem ezek után már nem nagyon fog ide írogatni :) más: vajon ma még megtudjuk a "bizzar" szó jelentését?

339535 2011.12.22. 18:32:18

[future2014](#642458): Erre igazából nem nagyon lehet mit válaszolni. Ne csak nézz, láss is. [juventus17](#642463): Hehe, én is kíváncsian várom. Valahogy nehéz elképzelni, hogy több alkalommal, ugyanazt a gépelési hibát vétette volna, tehát valami új szót fogok ma tanulni :P:D:D:D

Paco 2011.12.22. 18:42:22

Gyáva vagy Benitó

előbb üt aztán kérdez 2011.12.22. 22:32:44

[Paco](#642482): Én sem értek egyet mindennel, amit itt leírnak a blogon és bizony, ha ennek hangot adok néha, akkor a nagyokosok elküldenek a picsába tehát nekem is meg van a véleményem a blog szerkesztőségéről, de ez azért egy kicsit sok. Nem tudom mi váltotta ki belőled ezeket az indulatokat Benitó iránt, de ez beteges, amit csinálsz.

338554 2011.12.22. 23:35:57

Ha már a "bizzaron" lovagolunk, akkor a "nőlj" fel is megérne egy misét. Talán nőj fel. Nő, nőtt, növekszik, nem pedig "nől". Na tessék, még a natív spell-checker is aláhúzza..

338554 2011.12.22. 23:48:42

Ja és azért csak az offra reagálok, mert a poszthoz nincs mit hozzászólnom. Benito hangulatát nem érzem át, kellett már a csapatnak a hosszabb szünet. Majd ha januárban is ilyen langyosan kezdünk, akkor azt mondom Conte valamit nagyon benézett, de addig nem érdekel a remi, akkor sem ha emiatt elfogyott a pontelőny. Azért Udine az Udine.. Nápolyban is nyerhettünk volna, meg ki is kaphattunk volna, meg persze mind a 7 döntetlent behúzhattuk volna és akkor 14 pont előnyünk lenne.. Nem jó játék az irrealitás talaján lépdelni.

Paco 2011.12.23. 01:09:11

Elnézést kérek ha kicsit elszakadt a cérna nálam. Senkit nem akarok megbántani csak ez a Benito mindig felháborít irományaival. Szerintem ezeket a kellemes szösszeneteket amit ír elküldeném (szó szerinti fordításban) az olasz Juve szurkolói csoportoknak nem tudom hogy reagálnának.Remélem észhez tér mondjuk lehet kell ilyen a csapatba mármint a szerkesztői csapatba ő a negatív töltet de akkor is lehet ezt kúltúráltan is leírni. Nem akartam megbántani az itt fórumozókat csak Benitot szeretném kérdőrevonni de hiába úgy látom.

kislippi 2011.12.23. 09:13:05

[neuropa](#642852): nő-nől A nő igealak a köznyelvi, a nől népies. A cikk meg valóban túlzóan fikás, pedig általában érdeklődéssel szoktam olvasni a meccs utáni értékeléseket.

338554 2011.12.23. 09:59:43

[kislippi](#643035): A népnyelv leginkább egyszerűsíti az ejtést ("vót", "ződ"), ami faluhelyen támadhatatlan, a "nől" viszont minden szempontból értelmetlen (amellett, hogy hibás). Nem értem miért ragaszkodnak hozzá annyian..

258945 2011.12.23. 11:09:04

A posztot olvasva az jutott eszembe, hogy ősszel elkényeztetett minket kicsit a csapat, más különben inkább arról szólna a sztori hogy a bajnokság 2. helyezettjének otthonába ahol eddig mindenki kivétel nélkül szopóágra került elhoztunk egy pontot. Innentől kezdve viszont drukkolni kell az Udinének, hogy össze ne zuhanjanak túlságosan és otthon mindenkit elkapjanak.

342564 2011.12.23. 13:06:10

[neuropa](#642852): Szerinted Egri milyen drukker? Milan nem? Szerintem az.Kíváncsi vagyok a véleményedre.

335302 2011.12.23. 13:48:08

Én nem venném elő Matrit és Pirlót sem. Matrinak nem jött be semmi Udinében, de ha egy is összejön a passzaiból, akkor ő a király (mint a Lazio ellen). Pirlóval meg az a helyzet, hogy rájöttek az ellenfelek, hogy le kell támadni minket. Ilyenkor Andrea annyit tud csinálni, hogy a saját térfelén megcsinál 1-2 cselt, és felrúgatja magát. Ez persze kockázatos, de a letámadás ellen jó fegyver. Az már nem az ő hibája, ha a többiek nem tudják kihozni a labdát. Én azt mondom, hogy ez a csapat még nincs készen, ne temessük már el 1-2 szarabb meccs után.

kislippi 2011.12.23. 14:03:48

[neuropa](#643059): forrás: Nyelvművelő kéziszótár, nem én találtam ki.

342564 2011.12.23. 14:27:45

[kislippi](#643253): Jól van értsük tanárnő.:D:D:D:D

342564 2011.12.23. 14:31:42

[Paco](#642482): Te a fekete pákó vagy?mert ezt nem így kell leírni hogy paco.:D:D

342564 2011.12.23. 14:51:23

BOLDOG KARÁCSONYT TESÓK.

Faketty 2011.12.23. 15:21:17

Gyerekeke kár itt egymást szidni. Ez a CSAPAT minden tiszteletet meg érdemel. Sajnos néha vannak gyengébb meccseink ,de ez egy jó csapat lehet idővel, FORZA JUVE!!

Jan 2011.12.23. 16:34:48

Boldog Karácsonyt, Öreg Hölgy! Forza Roma!

338144 2011.12.23. 16:47:03

[Reiro](#642305): A 29-es hozzászólás nem tőlem származik, bármennyire is ugyanaz a név... ugyhogy future nem pitizek, csak valaki szórakozik... :D Jól gondolom, hogy akinek feketével van írva a neve az nem regisztrált, akinek pedig naranccsal, az igen?

342564 2011.12.23. 17:08:21

[Reiro](#643421): Igen jó mondod tesó de a te neved is narancs sárgával van írva.Ezt már nem értem.Pedig te nem is vagy regisztrálva ugye?

291773 2011.12.23. 19:27:18

Kellemes ünnepeket minden Juve drukkernek !

266272 2011.12.23. 19:52:07

[future2014](#643436): ő is regisztrált, de aki a 29es kommentet írta, az nem

338144 2011.12.23. 20:13:53

[xxpiscisxx](#643518): [future2014](#643436): Jól mondod piscis... én, Reiro, regelve vagyok, a 29es hsz Reiro nincs... de sebaj :) Lője meg Alex az első gólját a következő meccsen, és álljunk vissza szépen az élre... Boldog Karácsonyt Mindenkinek!! A legjobbakat...

338554 2011.12.23. 21:19:32

[kislippi](#643253): Nem is téged bántalak, csak engem nagyon zavar. [future2014](#643208): Hogy Egri milyen drukker, azt meg nem mondanám, de hogy a Juvét folyton lenézi, azt szerintem már mindannyian tapasztaltuk, nem is egyszer. Na de ami fontosabb, hogy előre is boldog karácsonyt mindenkinek!
süti beállítások módosítása