bntemp

bntemp

A poszt-calciopoli éra hulladékai

2011. november 11. - s4tch

Több mint öt év telt el a calciopoli óta, ez alatt az idő alatt lassan hozzászoktunk, hogy a Moggi időszak az átigazolásokat tekintve isa múlté . Míg Moggi idején a Juve ritkán fogott mellé (vagy legalábbis a csapat eredményessége nem sínylette meg mondjuk Esnaider szerződtetését), Alessio Secco, és néha Marotta is már jóval gyakrabban tett így. Nézzük, kik voltak a legrosszabbak! Figyelem, megrázó sorok következnek!

Elöljáróban még egy dolgot: a cikknek semmilyen apropója nincs, csupán már egy ideje érlelődtek az itt leírtak. A calciopoli egyfajta korszakhatár, tehát nem felelősségkeresés, vagy a világ legerősebb trollmágnesének kifejlesztése a poszt célja.

Több mint öt év telt el a calciopoli óta, ez alatt az idő alatt lassan hozzászoktunk, hogy a Moggi időszak az átigazolásokat tekintve isa múlté . Míg Moggi idején a Juve ritkán fogott mellé (vagy legalábbis a csapat eredményessége nem sínylette meg mondjuk Esnaider szerződtetését), Alessio Secco, és néha Marotta is már jóval gyakrabban tett így. Nézzük, kik voltak a legrosszabbak! Figyelem, megrázó sorok következnek!

Elöljáróban még egy dolgot: a cikknek semmilyen apropója nincs, csupán már egy ideje érlelődtek az itt leírtak. A calciopoli egyfajta korszakhatár, tehát nem felelősségkeresés, vagy a világ legerősebb trollmágnesének kifejlesztése a poszt célja.

Alapszabály, hogy csak olyan játékosok kerülhettek be a hulladék-válogatottba, akik tétmeccsen is pályára léptek a Juventusban a 2006 utáni időszakban - így a kifejezetten tartaléksorba szerződtetett Novembre, vagy Vanstrattan sajnos nem sok eséllyel indult. Képzeletbeli válogatottunk 4-4-2-ben lép pályára, bár nincs minden posztra megfelelő játékosunk - de egy selejtekből összeválogatott tizenegynél ez bőven belefér.

Emanuele Belardi - a kapuban a Regginától kölcsönben megszerzett Belardi áll, aki Buffon sérülése esetén kapott lehetőséget - sajnos. Az Inter elleni kupakiesésben (a 2007-08-as szezonban) erősen benne volt, és egyébként is kit választanánk a helyére? Buffon mégiscsak Buffon, Manninger és Storari meg kifejezetten jó volt, amikor szükség volt rájuk, utóbbi egyenesen többre hivatott, mint a Juve cserepadja. Belardi 2 évet volt itt, 2008 óta az Udinese cserekapusa. Reméljük, sok lehetőséget kap!

Marco Motta - azt hiszem, mióta a Juventusnak szurkolok, messze ő a legrosszabb jobbhátvédünk. Persze van, akikben felmerül Zebina neve, de szerintem vele elsősorban a sérülései miatt lehetünk elégedetlenek. Motta azonban talán nem is produkált jó labdaérintést, mióta nálunk van. Nem kis meglepetést jelentett, hogy a nyáron megtartottuk! Szerencsétlen öngól egy hazai meccs második percében, minősíthetetlen helyezkedés, támadásban és védekezésben egyaránt nulla. Emlékezetes volt, amikor a 36 éves Alex loholt vissza helyette egy szöglet utáni kontránál, és mentett is. Motta akkor még valahol a félpályánál járt... Rejtély, hogy Motta miként kerülhetett be az olasz válogatottba.

Dario Knezevic - egy futballista, akinek a nevével Moggi is tréfálkozott: hogy is hívják? - kérdezte az egykori transzferguru, mikor kölcsönvettük a horvát futballistát. Mi inkább azt kérdeztük, hogy mi a francot keres itt ez a vakegér, amikor nagy ritkán lehetőséget kapott. Négy alkalommal lépett nálunk pályára, ilyenkor mindig kapott gólt a csapat. A kölcsönszerződés lejárta után visszatért a Livornohoz, most is ott szerepel, a Serie B-ben.

Arrafelé húzzak el?

Leandro Rinaudo - egy tétmeccs a Juve mezében, majd egy egész éves sérülés. Emellett bicskanyitogató nyilatkozatokat hallhattunk az ügynökétől, hogy védence, ha felépül, majd bekerül a válogatottba, mert annyira hihetetlenül jó. Aha... azóta nem sok tétmeccsen kapott szerepet, nem hogy a válogatott közelébe kerülne.

Fabio Grosso - furcsa sors az övé. Majd' ötvenszeres válogatott, bajnok volt Olaszországban és a franciáknál is, a 2006-os VB hőse... És érkezése óta az egyik legtöbbet kritizált Juve játékos. Támadni még csak-csak tud (a jó meccsei mind-mind a góljairól, gólpasszairól emlékezetesek), de a védekezése nevetséges, ami egy védőnél nem számít pozitívumnak. Jellemző, hogy mind tavaly, mind az idén ingyen elengedtük volna, de senkinek nem kellett. Jövőre lejár a szerződése, akkor már hiába kapaszkodik az öltözőszekrény kilincsébe, mehet, amerre lát. Jellemző persze, hogy annyira rossz a balhátvédhelyzet a Juventusnál, hogy már kétszer is játszhatott az idén...

Jorge Martinez - az érthetetlen igazolás. 12 millió fizetett érte Marotta, állítólag Mancini is szerette volna őt a Manchester Cityhez vinni. Sajnos mi nyertük a licitet a közismerten sérülékeny játékosért, akinek volt egy jó félideje a Milan ellen, majd egycsillió hónapra megsérült. Balszélsőnek igazoltuk, kiderült, hogy ott nem tud játszani. Kipróbáltuk másutt, kiderült, hogy egyáltalán nem tud futballozni. A nyáron kölcsönbe a Cesenához került, de ott sem váltotta meg a világot: a legfrissebb hírek szerint a primavera csapattal készül.

"Ha gyorsan megsérülök, nem derül ki, hogy nem bírom levenni"

Felice Piccolo - a jelenleg a kolozsvári CFR-t "erősítő" (idén eddig egyszer játszott) védő a Juve saját nevelésű játékosa. Valószínűleg soha nem léphetett volna pályára a nevelőegyesületében, ha nincs a calciopoli és a Serie B. Így viszont hét bajnokin is lehetőséget kapott, nem egyszer a középpályán - mindig igen gyenge volt. A feljutást követően az Empolihoz került, de igazából mindenhol csak azt bizonyította, hogy magas neki az olasz bajnokság színvonala.

Cardoso Mendes Tiago - Alessio Secco egyik legnagyobb melléfogása, akinek távozásáról külön posztban emlékeztünk meg. A Lyontól érkezett 15 millió euróért, nagyjából ugyanarra a posztra, mint a szintén hulladék-csapattag Almiron. Az első féléve közepesre sikeredett, még gólpasszai is voltak, de aztán kiderült, az volt a csúcs. Egy igazán jó meccse volt, a Chelsea elleni BL visszavágó. Érte sem volt hajlandó senki pénzt adni, szerződést kellett vele bontani, hogy végre eltűnjön. Jelenleg az Atletico Madridot boldogítja. (De neki legalább van inge).

Donald kacsa... nagyon menő

Sergio Almiron - bár az Internek lőtt szenzációs gólja miatt most kedveljük (mondjuk amikor 2009-ben nekünk lőtt gólt, eléggé utáltuk), nehéz elfelejteni, hogy a 9 millióért vett egykori Empoli játékos mennyire nulla volt Juve mezben. Már félév után kölcsönadtuk a Fiorentinának, de nem nagyon sikerült sehol sem megragadnia. Még most, a Cataniában a legjobb. Ahhoz képest, hogy arról álmodott, hogy követi édesapja példáját, aki 1986-ban világbajnok lett az argentin válogatottal... 2007-ben mindenki abban reménykedett, hogy olyan gólokat lő majd, mint Buffonnak ezen a videón:

 

Amauri - a 25 milliós nulla. A leigazolását még valahogy meg lehetett magyarázni, azt már nehezebben, hogy miért kellett őt a klub történetének 11. legdrágább igazolásává tenni. Volt egy jó féléve, majd Zvara Józsefet idézően gólképtelennek bizonyult (Zvara a Vasas játékosa volt, és egyszer több mint 500 napig nem lőtt gólt. Mikor végre sikerült neki, a Nemzeti Sport címlapon hozta a nagy eseményt.). De nem csak, hogy nem lőtt gólt, hanem egyenesen a támadások megakasztója volt: állandóan szabálytalankodott, a labdák méterekre pattantak tőle. Ja, ezt mintegy 4 millió eurós évi fizetésért. Amit még most is felvesz, hiszen a nyáron nem volt hajlandó távozni. Pedig Contéék egyértelművé tették, hogy előbb reaktiválják Domokos Bélát, mint hogy Amauri még egyszer pályára lépjen a Juventusban. Persze az elmúlt időszak teljesítménye alapján senki nem akart 4 milliót fizetni neki, így inkább a Winston Bogarde-féle utat választotta. Legkésőbb a nyáron ő is eltakarodik.

Michele Paolucci - újabb saját nevelés, újabb felesleges igazolás. A 2009-10-es Ferrarával és Zaccheronival nehezített szezonban tért vissza fél évre. Játszott négy bajnoki meccsen, gólt nem lőtt, és a csapat is csak egy döntetlent ért el ezeken. Pedig Paolucci nagy reménységnek indult, az ificsapatban megdöntött minden gólrekordot. Ma a Serie B-ben, a Vicenzában játszik, 12 meccsen egy gólja van.

Persze lehet némi hiányérzetünk, hiszen maradtak ki még olyanok, akiket legszívesebben az ellenfeleinknél látnánk. Csak felsorolás-szerűen, kik azok, aki még szóba kerültek: Boumsong, Diego, Grygera, Cannavaro, Marchionni, Andrade. (Azokkal egyelőre nem foglalkozunk, akik az idén érkeztek, kapjanak legalább egy év türelmet.)

Vajon ez a csapat hanyadik helyen végezne a Serie a-ban?

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr528239738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

258945 2011.11.11. 08:50:05

Diegot ne említsük már együtt ilyen Tiago félékkel, igen aláírom, nem váltotta meg a világot nálunk és a helyére Quagliarella jött, de akkor is első szezonban 5 gól 11 gólpassz

341731 2011.11.11. 08:52:12

Ha ilyen jól tudjátok, miért nem ti ültök a kispadon?

JuvePredal91 2011.11.11. 08:56:05

Andradét még az apróbetűs részhez sem sorolnám, nagyon peches volt, amikor játszott akkor jól szerintem egy 10-15. helyen

JuvePredal91 2011.11.11. 08:57:36

Poulsen neve kimaradt ha jól látom :D

Gabenkutya 2011.11.11. 08:58:36

Motta: "Nem kis meglepetést jelentett, hogy a nyáron megtartottuk!" Nemhogy megtartottuk, hanem kifizettük érte a kivásárlási árát is, mert ugye tavaly csak kölcsönben volt nálunk. Mennyi is volt? 4 millió? Kinél bankol a Juve?

337583 2011.11.11. 09:00:42

Azt még elnézném, hogy vannak rossz igazolások, akik nem váltak be, ha hamar túl tud adni rajtuk a csapat. Az viszont durva, hogy ezek a játékosok mekkora pénznyelők.

343008 2011.11.11. 09:21:20

Amaurit egyszerűen csak nem tudtuk megfelelően hasznosítani. Voltak neki nagyon jó meccsei nálunk de az aktuális edzők megölték az egész játékot, így az övét is.

338554 2011.11.11. 09:25:22

Mit szoktak ilyenkor mondani, hiánypótló poszt? :) Amauri már-már művészi szinten űzi a semmittevést, én őt hagytam volna a végére, rögtön Tiago után.

339991 2011.11.11. 09:25:54

Talán rossz helyen teszem fel a kérdést, de annak idején milyen volt a Juventusban Giannichedda és Stendardo? Ha már 2006 utáni időszak.

DartagnanX 2011.11.11. 09:41:40

Stendardo kölcsönben volt csak Torinóban, amikor nagy középhátvéd-ínség volt. Öt meccset játszott, szerintem azokon sem végig. Nem igazán megítélhető. Vésztartaléknak emlékeim szerint bevált, egy közepes csávó, inkább jó volt, mint szar. Giannichedda közepes szintet hozott. Arra jó volt. A Serie B-ben volt amikor így állt ki a csapat: Buffon - Balzaretti, Kovac, Boumsong, Chiellini - Marchionni, Giannichedda, Paro, Nedved - Bojinov, Del Piero Mennyivel más, mint egy évvel korábban a Milan elleni Buffon - Cannavaro, Zebina, Thuram, Chiellini - Vieira, Nedved, Emerson - Ibrahimovics, Mutu, Trezeguet (a kispadon Camoranesi és Alex :))

337455 2011.11.11. 09:50:44

Salihamidzic-et csak én tartottam anti-focistának?

258945 2011.11.11. 10:01:23

[fun-tom](#599190): igen [EstiKornél](#599182): nekem Stendardoról pozitív élményeim vannak, nálunk jól játszott ha jól emlékszem, persze világ megváltást tőle se lehetett várni, én meg tartottam volna anno cserének

336677 2011.11.11. 10:03:38

Szendardo kifejezetten jó volt, amikor játszott, simán maradhatott volna, csak túl magas kivásárlási árat szabtak meg a kölcsönszerződésben. Giannichedda nem volt rossz, bár a Serie B-ben már volt, hogy kilógott (lefelé) a csapatból. Brazzo meg szerintem egy kifejezetten hasznos játékos volt, akinek egyrészt voltak igen jó meccsei, másrészt ő mindig mindent megtett a győzelemért. Fel sem merült bennem a neve, hogy beválogassam.

260706 2011.11.11. 10:09:59

[fun-tom](#599190): Igen [EstiKornél](#599182): Stendardo igazán maradhatott volna a kölcsönszerződése lejárta után, kiegészítő embernek tökéletes lett volna. [t.junior](#599165): szerintem sincs itt semmi helye Diego-nak. Nem értem sokan miért akarják az ő nyakába varrni annak a szezonnak a kudarcát.. Marchionni pedig ingyen jött és tudomásom szerint akkor írt alá előszerződést, mikor még Moggi volt a klub élén. De javítsatok ki, ha tévedek. Amúgy Piccolo helyett már akkor inkább Poulsen, nálam pedig Molinaro is cserepados, de főleg Lanzafame

forzaalex 2011.11.11. 10:19:58

A csapattal egyetértek, de az apró betűs részből Diegot, Cannavarot és Marchionnit kivenném, Canna persze a visszatérése után szar volt, de előtte 2 évig fantasztikusan játszott itt, nem véletlenül lett aranylabdás... Diegot nem értem miért kell szidni, nem az volt élete legjobb éve, de általában jól játszott, gólokat lőtt és osztotta a gólpasszokat, ha összehasonlítjuk mondjuk Tiagoval vagy Amaurival, klasszisokkal többet tett a csapatért, és legalább mindig hajtott. Nekem Marchionnival sem volt bajom, Camonak jó cserét jelentett, igaz h a 2006-os csapatba nem férne be, de az akkori újjáépülő Juventusnak tökéletes volt. De egyébként jó írás, a kezdővel tényleg teljesen egyetértek.

340119 2011.11.11. 10:48:38

Elnézést a félig offért, de ha már játékosok, akik nem váltak be … Tudja valaki, hogy Eliát mégis mi a bánatnak vettük? Tényleg nálunk derült ki, hogy nem fér a csapatba, vagy mi? Esetleg sérült? (Sehol nem olvastam) Megköszönöm, ha valaki felvilágosítana vele kapcsolatban. Jelenlegi helyzetben elég nagy mellényúlásnak tűnik. ( azzal a kb. 20 perccel, amit idáig játszott)

FJ 2011.11.11. 11:17:16

Grosso tegnap nem kis gólt vert :DD www.youtube.com/watch?v=ZEebZDWsX_0 Jó kis lista :D Sajnos pár embert már akkor ide sorolnak amikor még csak orvosin van. Pl: Barzagli és láss csodát mi lett belőle :D

forzaalex 2011.11.11. 11:20:12

[grell](#599229): 45 percet játszott, de ez a kevésbé fontosabb. Conte sokszor lenyilatkozta már, hogy időre van szüksége, mert nagyon későn jött, szoknia kell a taktikát, a légkört, az olasz focit, az olasz nyelvet, a csapatot. Sokan mondják h ez csak kifogás, de azok nem értenek hozzá. Felteszem a kérdést: kinek a kifejezett kérésére érkezett Elia? A válasz Antonio Conte. Ha direkt őt kérte, akkor nyilván nem azért tette, hogy legyen kit jegelnie a padon. Estigarribia sem játszott eleinte, mostanában meg egyre több szerepet kap. Elia amikor megkapta a lehetőséget, nagyon gyengén játszott, ami azt mutatja, hogy tényleg szoknia kell még az új helyzetet. Tavaly Del Nerinél nem volt ilyen, ő ugyanazokat nyomatta 38 fordulón keresztül, formától és egyéb dolgoktól függetlenül. Krasic fél évig szárnyalt, aztán szépen visszaesett. Ezt Eliával szerintem senki nem akarja, inkább szenvedjen fél évet, de aztán szárnyaljon éveket, szerintem. Szóval Conte látja a teljesítményeket edzésen, nyilván ha Elia megérik arra hogy bevesse, akkor meg is fogja azt tenni, a baj az, hogy nincsenek igazán sima meccseink, ahol nyugodtan lehetne kísérletezni 2-3 gólos előnynél pár új dologgal vagy emberrel, pl. Eliát vagy Quagliarellát nyugodtan be lehetne hozni. Egyébként Q-val is hasonló a helyzet, csak neki a sérülése játszik be, annak főleg a mentális következményei. Elia hamarosan kezdő lesz, ebben biztos vagyok, és én is nagyon várom már.

335361 2011.11.11. 11:31:34

Stendardót én nagyon kedveltem, míg itt volt, sajnáltam, hogy nem véglegesítettük. Marchionnit kivenném a cserepadról, igaz, hogy végtelenül ügyetlen játékos, és általában egy az egyben képtelen volt megverni a kapusokat, de a lelkességére sosem volt panasz, kicsit olyan Pepe szint. De lehet, hogy azért homályosítja el a rózsaszín köd az emlékezetemet, mert a baloldalon még ott volt Nedved, ezért Marchionno sem tűnt annyira rossznak. Diegót azért nem raknám be, mert tudjuk, hogy ügyes kis játékos, más kérdés, hogy az Olaszországba való szerződése óta folyamatosan sz.r minden csapatnál, de azért ő többre volt hivatott, míg csak tehetség volt. Belardira nem nagyon emlékszem, nekem a legerősebb gyomorgörcsöm akkor volt, amikor Chimenti álldogált a kapuban, elképesztően gyenge játékos volt. A felsorolás többi pontjával egyetértek, bár azt csodálom, hogy Molinaro még csak egyszer lett említve tekintve, hogy mekkora közutálatnak örvendett. Bár személy szerint én őt sem tenném be a hulladék kezdő tizenegybe, kifejezetten élveztem a gyorsaságát, illetve a védekezésbe is ügyesen belejött a vége felé, azt persze nem vitatom, hogy nem egy íkúbetyár ő sem, támadásban pedig kimondottan sz.r volt, amit csak azért bocsátok meg neki, mert a PES 2011-ben olcsón meg lehetett venni, és elég jól fejlődött :)))) (Te nevezed magad fociszurkolónak? Ez nem a focimenedzser meg a fifa, húzd ki a netet oszt' mennyé' vixxa jáccani!)

340119 2011.11.11. 11:37:52

[forzaalex](#599242): Köszi. Azt nem is tudtam, hogy Conte direkt őt kérte. Erről valahogy lemaradtam anno. Hát akkor remélem mihamarabb látjuk játszani.

336677 2011.11.11. 12:59:30

bár regeteget szidtam annak idején, Molinarot én nagyon szívesen elfogadnám a mai Juventusba...

260706 2011.11.11. 13:09:57

[_Tyler](#599304): azért valld be Te is őszintén, ez is csak a jelenlegi bal oldali védőinket minősíti... :)

No alla Tessera 2011.11.11. 13:16:13

Ha valakinek megvan 2005-2006 idény meccsei megoszthatná velem : )

Jimi Outsider 2011.11.11. 13:57:59

[_Tyler](#599304): Egyetértek. De Ceglinél jobb most is. Viszont én Marchionnit is szerettem, pedig tényleg egy szar volt, de néha előtört belőle egy kis zsenialitás, csak hát nagyon ritkán.

340119 2011.11.11. 14:51:26

[DartagnanX](#599188): Uhhh tényleg, Matteo Paro. Szerintem őt is idesorolhatjuk. Habár 50%-ban Juve tulajdon volt, de a calciopoli miatt hívtuk vissza a Siennától. Játszott is a B-ben, de ahogy emlékszem elég gyengén.

338552 2011.11.11. 15:05:47

[grell](#599388): Szerintem Paro egy nagyon jó kis játékos volt. Miután feljutottunk a Genoába került, ahol szintén jól kezdett, de aztán folyamatosan sérülésekkel bajlódott.

340119 2011.11.11. 15:40:08

[virracocha](#599397): Akkoriban szigorúbb voltam. :)

Vialli 2011.11.11. 17:00:14

Esnaider? beszarok! :D Másik kedvencem volt Fonseca!!! XD

336677 2011.11.11. 17:47:43

[grell](#599388): Paro annyira jól nyomta a Serie B-ben, hogy a sajtó egy része arról beszélt, hogy a válogatottban a helye. a bajnokság végére ugyan visszaesett, de egyértelműen nincs helye ezen a listán [bobix](#599311): igen, részben őket is minősíti

339362 2011.11.11. 21:45:42

Diego? Diego volt a legjobb abban a csodálatos idényben! hatalmas hiba volt eladni!

339991 2011.11.12. 02:20:33

Köszi mindenkinek a válaszokat.

338570 2011.11.12. 11:50:46

A Corriere Dello Sport szerint szerződtetni fogjuk a védelem baloldalára Dennis Aogo-t a Hamburgtól, 7 millióért. Vélemények?

martindapro 2011.11.12. 15:50:14

A kezdőcsapattal egyetértek, de a cserékkel nem teljesen. Amúgy ki ez a Gabriel Appelt-t nevű srác mer tegnapi edzőmeccsen elég szép gólt rúgott? Mikor igazoltuk le?

martindapro 2011.11.12. 16:01:06

[Bandolini](#599758): Ezzel létrejöhetne egy ex hamburgi bal oldal, de mivel "német" neki is idő kéne szerintem, hogy megszokja az olasz focit, szóval én inkább Kolarov-ot preferálom, remélem Kolarov jön.

laleey 2011.11.12. 16:30:38

[martindapro](#599893): A nyári átigazolási szezon előtt igazoltuk le őt is és a testvérét (2-2millióért ha minden igaz), majd a piac nyitásakor csatlakoztak is a csapathoz, azon belül pedig a Primverahoz. A fiatalabbik(Gabriel) védekező kp, és ő a nagyobb tehetség,(ő lőtte a gólt),míg a másik csatár(Guilherme).

hehe 2011.11.12. 19:12:21

Nagy a pofátok, pedig tavaly is szoptatok!

GrandeAlex86 2011.11.12. 20:34:19

Nálam a kapus poszt egyértelműen Chimenti-é. Iszonyatos érzés volt úgy meccset nézni, hogy ő állt a kapuban.

forzaalex 2011.11.12. 21:16:51

[GrandeAlex86](#600058): ezzel teljesen egyet értek. Hirtelen két meccs ugrik be: a 2005 őszi Milan elleni 1-3, a szezonbeli egyetlen vereségünk, ahol a másnapi cikk ezzel a címmel jelent meg: Chimentin múlt?, és az utolsó Juvés meccs, ahol a Samp ellen cumizta be Cassano gólját, aztán rácsapott az asztalra és eltörte a kezét - szerencsére...

338554 2011.11.12. 23:15:35

[GrandeAlex86](#600058): Chimenti.. Milyen ironikus, a neve alapján azt feltételezné róla az ember, hogy bármilyen lövés is tart kapura, ő kimenti. De nem. Méghozzá nagyon nem. Az a Milan elleni 1-3 nagyon bosszantó volt, két gólt konkrétan ő védett be. Buffon sérülése után gálánsan kölcsönadták Abbiatit, aki családi okokra hivatkozva (már kevésbé gálánsan, vélhetően a Milan utasítására) kihagyta a meccset. Ha akkor ő véd, szerintem max 1 gólt kapunk és meglett volna a veretlenül megnyert bajnoki cím. Persze akkor annál jobban fájt volna, hogy elveszik.

338064 2011.11.14. 09:47:51

Felipe Melo? ő nagy kihagyott ziccer volt... Giovinco? Cristiano Zanetti? Emlékeztekj még Thiago wc-s balhéjára?

338064 2011.11.14. 09:51:10

Criscito? Nocerino? ők sme töltöttek sok időt nálunk, egyik a Zenitnél kötött, másik a nagy turné után a MIlanban, bár Nocerino jobb an játszik, mint ahogy azt nálunk tette

340119 2011.11.15. 10:37:18

[lackovb](#600713): Én bírtam Criscitot. Azután lett kegyvesztett, miután Totti gólt érően lefordult róla a 2007/08 Roma –Juvén. Mivel ez még az idény elején volt, több bizalmat nem is nagyon kapott. Pedig szerintem ügyes volt és Totti nála nagyobb neveket is átfűzött. Azután Genoában bizonyította is, hogy jó játékos. Szerintem nagy hiba volt elpasszolni. (Balzarettit dettó)
süti beállítások módosítása