bntemp

bntemp

Grande Conte és kisconte játszik

2011. október 03. - s4tch

A földöntúli örömnek és a kapucinus barátokra jellemző szerénységnek egyszerre van itt az ideje, sporttársak! Legyőztük a Milant, méghozzá úgy, hogy a címvédő csak percekig volt meccsben, akkor sem nagyon. Conte bevállalta a 4-1-4-1-et, mint a huzat. Nem volt itt szó arról, hogy visszahúzódik mellé Vidal és Marchisio, amikor ki kell hozni a labdát, a két belső fedezet csak akkor tűnt fel Pirlo két oldalán, amikor a Milan felállt a Juve térfelén (= nagyon ritkán).

Conte úgy okoskodott, nyomás alatt fogja tudni tartani a Milant annyira, hogy a labdakihozataloknál megzavart ellenfél nem tud felfejlődni egyetlen hatékony ellencsapásra sem. Vidal és Marchisio tehát idejük nagy részét a Milan térfelén töltötték, és hála a fásult Milannak, rengeteget voltak játékban, különösen a talán élete legjobbját nyújtó Marchisio (akiről akkor is ezt mondanánk, ha nem lőtt volna két gólt).

A földöntúli örömnek és a kapucinus barátokra jellemző szerénységnek egyszerre van itt az ideje, sporttársak! Legyőztük a Milant, méghozzá úgy, hogy a címvédő csak percekig volt meccsben, akkor sem nagyon. Conte bevállalta a 4-1-4-1-et, mint a huzat. Nem volt itt szó arról, hogy visszahúzódik mellé Vidal és Marchisio, amikor ki kell hozni a labdát, a két belső fedezet csak akkor tűnt fel Pirlo két oldalán, amikor a Milan felállt a Juve térfelén (= nagyon ritkán).

Conte úgy okoskodott, nyomás alatt fogja tudni tartani a Milant annyira, hogy a labdakihozataloknál megzavart ellenfél nem tud felfejlődni egyetlen hatékony ellencsapásra sem. Vidal és Marchisio tehát idejük nagy részét a Milan térfelén töltötték, és hála a fásult Milannak, rengeteget voltak játékban, különösen a talán élete legjobbját nyújtó Marchisio (akiről akkor is ezt mondanánk, ha nem lőtt volna két gólt).

Talán már az első félidőben, de biztos, hogy sokkal korábban gólt szerzett volna a Juventus, ha mindenki úgy játszik, ahogy ők. De sajnos Kraszics újabb borzasztó teljesítménnyel rukkolt elő, Pepe pedig némileg túlbiztosította Chiellinit, talán ha kétszer egy-egyezett Bonerával, pedig ott kínálkozott esély a meccs megnyerésére. Vucsinicsnek egy szép lövésen és a gólpasszon kívül csak rossz megmozdulása volt, mi mégsem Matrira cseréltük volna, de erről majd később. A lényeg, hogy a támadószekció nem fogott ki nagy napot, a lövések pedig valahogy mindig pont Vidalra jöttek ki, aki a parkoló és a shop mellett egyszer az egyik kandeláberen fészkelő alpokaljai poszáta fészkét veszélyeztette jelentősen, mást nem.


Egy idő után aztán Conte is ráérzett, hogy a Milan nem kivár, hanem tényleg ennyire nincs üzemanyaga, így a világon semmi félnivaló nincs tőle. Feljebb parancsolta a két szélső védőjét, az 50. perctől kezdve Lichsteiner és Chiellini folyamatosan a felezővonal környékén legelt, Kraszicsot pedig Giaccherini váltotta (vajon mivel zsarolja Contét?). A Juve pedig jött előre, mint a veszedelem. Nem valami fantáziadúsan, nem is igazán átgondoltan, de nagy akarással, fejet leszegve. Ment a győzelemért, ami végül a futball igazságosságának mintapéldánya lett: egyrészt a Milan egy nagy lófaszt érdemelt azért, amit Torinóban mutatott, nem pontot, másrészt azért, mert Machisiónak járt ez, de nagyon. A tökéletes nirvána akkor jött volna el, ha a másodikat a balhátvédként is kiválóan teljesítő Chiellini fejeli – Lichti beadásából –, de egyetlen percig sem szeretnénk azt a látszatot kelteni, hogy elégedetlenek vagyunk a Machisio-lövésből beleventézett Abbiati-gól miatt (mielőtt felmerülne: NEM volt lesen Matri).


Reméljük, kedves mindnyájuk is nézték a lefújás utáni pillanatokat. Ahogy Conte ölelgette a játékosait a pályán, attól elfacsarodott az ember szíve, mégsem ez az, ami miatt Darti a meccs után azt írta Münchenből sms-ben, hogy Conte az apám. Hanem a 17-2-es kapura lövési arány, ami kiválóan mutatja, mit tett a Juventusszal röpke 4 hónap alatt (mármint nem Darti). Ennek a csapatnak van hite, van ereje és van arca. Nyerni akar. Gólt akar szerezni. És lehet nevetni rajta, de akkor is ott van benne a Spirito Juve. Ennyi egyelőre elég is, mind a játék, mind az eredmények jelentőset léptek elő tavaly óta.

És most fogjuk be az orrunkat egy kicsit, mert hozzuk a vájdlingot a jeges vízzel. A tavalyi Juventusból kiesett januárban egy olyan játékos, aki valóban fontos láncszem volt, de feleannyira sem, mint mondjuk most Pirlo, a csapat pedig összeesett, mint a szüreti széklet. Tehát óvatosan a reménykedéssel, mert bármikor benne van egy ilyesmi, és bárkit tud pótolni a csapat, de Pirlót például egyáltalán nem – még a tegnapi Marchisióval sem.

Mi annyira nagyképű szarháziak vagyunk, hogy még most is képesek vagyunk kritizálni. Szerintünk Vidal túl közel játszik az ellenfél kapujához ahhoz képest, hogy mennyire hasznos ott. Valahogy jó lenne elérni, hogy az ő lövéseire kifutó akciók bárki másra jöjjenek ki, mert ez nem erős oldala, úgy  látszik. Aztán ott van a balhátvéd posztja, ahol már Chiellónak kell játszania, és ez Conte baromsága. És az is, hogy Vucsinics folyamatosan ott van a kezdőben, miközben a keret magasan legjobb csatára, Quagliarella a padot melegíti. Nem tudjuk, mi történt Conte és Q között, de valami biztosan, mert a nápolyi kis cigó minden skilljében jobb, mint Vucsinics, még sincs a pályán, még akkor sem, amikor pont azt játssza a csapat, amiben a legjobb. Quagliarella kiválóan lő távolról, sokkal gyorsabb, mint a montenegrói, és tavaly tökéletesen bizonyította azt is, hogy képes mindenestül a hátára venni egy olyan halovány támadósort, mint a tegnapi. Szerencsére a Milan túl punnyadt volt ahhoz, hogy kiderüljön, mit tud együtt Bonucci és Barzagli. Egyéb negatív észrevételünk nincs.

Pozitív annál több, de az elmúlt két év önsanyargató óvatosságra intett minket. Már látjuk, hogy ez jó, de nem merjük elhinni. Előbukkant a napocska, de mi máris az égbolt távoli sarkát pásztázzuk, hogy merről jön a viharfelhő. Gyöngyözik a korsó sör, de még lehet, hogy búza/kukorica/citromos/alkoholmentes. Már félmeztelen a csaj, de még attól tartunk, hogy pöcse van. Értitek, na.

Sehol egy felhő, lager lesz az, és előbukkan a mókuci is


A Milan legyőzésével a rajt tökéletesnek mondható, a Juventus vezeti az olasz bajnokságot, és a játéka (na meg az ellenfeleké) alapján egyelőre akár esélyesnek is nevezhetnénk. De ne szaladjunk odáig, mert a tegnapi teljesítmény nem teszi meg nem történtté a cataniai, részben a sienai és a Bologna elleni meccsen történteket. Csak zárójelbe teszi őket, mondván, olyat is tudunk. Meg olyat is, mint tegnap. De azt mindenképpen észben kell tartanunk, hogy ez a Milan három hét alatt hét meccset játszott, a dél-amerikaiak fociztak nyáron is, és sérültjeik is vannak, úgyhogy a legyőzésük valahol kötelező feladat volt, ha a Juventus komolyan be akart jelentkezni a végső győzelemre.

Csak szólunk előre, hogy Veronában sokkal nehezebb lesz. De akármilyen formában jön is össze, biztosan nem okoz olyan eufóriát, mint a tegnapi. Köszönjük, srácok, gyönyörű volt! Szeretünk benneteket, és végre viszonozzátok is, a hétszentségeteket!

Bizonyára feltűnt mindenkinek, hogy a posztban kizárólag marchisiós képeket tettünk, ami nem véletlen. Ennek az az oka, hogy mióta a Juventus visszajutott, nem láttunk a pálya közepén olyan teljesítményt egyetlen játékostól sem, amit tegnap mutatott Marchisio. És igen, azt gondoljuk, hogy Conte pontosan arra várt - vagy talán ő tudta - hogy a vámpírszemű kiscsávó megmutassa, milyen lenne Antonio Conte a XXI. századi futballba applikálva. Hát ilyen.

UPDATE! Kitettük a Facebook oldalunkra, de betesszük ide is:

"Úgy gondolom, sokkal jobban játszott a Juventus, örülhettünk, hogy megúsztuk 2-0-al. Még szerencsénk is volt, hogy nem kaptuk meg korábban az első gólt. Ha őszinte akarok lenni, egyetlen percig sem éreztem, hogy esélyünk volt ma"

Ibrahimovic az Aftonbladetnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr918239718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jakuza 2011.10.03. 13:25:17

Ez a Conte szerintem 10 évig a juve edzője lesz. És 10 éven keresztül bajnokságot fogunk nyerni. Aggodalomra semmi okunk nincs,vereségünk nincs.Ha még a Nápoly ellen ki is kapunk akkor sem szégyen. A milannak van szégyenkezni oka. Cassano meg Ibra szart nem értek. Így tényleg senki nem állhat az utunkba. De a Nápoly kibaszottul erős csapat, és az nagyon nem jó.Az intert meg hadjuk azokat mindenki megveri.

337455 2011.10.03. 13:34:08

[andree10](#542385): hát ha eltekintünk attól a csekélységtől, hogy Vucinic végülis csatár, ergo a gólszerzés az egyik feladata, akkor nem tudom milyen szemmel lehetne azt látni, hogy "tökéletesen hozta a feladatát"?! :) Egyébként én nagyon vártam, hogy Pirlo bevasalja azt a szabadrúgást, mintegy irányt mutatva az őt fikázó Milan drukkereknek, miszerint onnan már ő nem is hiányzik.

337455 2011.10.03. 13:34:50

bocs. ha nem tekintünk el tőle.

puniman 2011.10.03. 13:40:58

[Chievo&Juve](#542413): Izlesek es pofonok, en Del Nerivel voltam igy. Nem tudott valtoztatni, ujat huzni stb. Amugy felolem barki-es toled sem sajnalnam a poziciot- ulhetne a kispadon, amennyiben dobogora vezeti a csapatot. Szerintem iden a latottak alapjan ez realis elvaras. "mert ez a Milan bűn gyenge volt": mindenki ugy jatszik, ahogy hagyjak Szerintem nem lehet egy meccsre ramondani, h mervado foleg ugy, h sajnos a napolynak mar nem csak a hazai palyan fujnak oda...

337455 2011.10.03. 13:41:12

Bocs, de a szedett-vedett csapat blogjáról át kell kopiznom ezt a hozzászólást, mert én jót röhögtem rajta, nevessetek hát ti is :) 7. Bobogoal (Válasz erre) 2011. 10. 03. 13:00 Ez nem volt véletlen, egyszerűen a juventust akarja bajnoknak az olasz szövetség. Ekkorát nem lehet hibázni, érik a calciopoli 2.

334474 2011.10.03. 13:52:02

[fun-tom](#542539): Szerintem ez nem így van. Pláne nem egycsatáros rendszerben. A csapatnak támadásban az a feladata, hogy helyzeteket alakítson ki. Totál mindegy kire van kijátszva. Egy Treznél vagy Pipponál igazad lenne, de ez most teljesen más volt. Ettől függetlenül összesen hiányzott neki kb 20 centi két lövésénél.

270730 2011.10.03. 14:03:44

Az tény, hogy Conte ugyanolyan csupaszív edző, mint amilyen játékos volt. Alapvetően jól is építi fel a csapatot. De én félek, hogy lassan kipukkad majd a lufi, mert hibákat is találni tömkelegével. Valaki magyarázza meg nekem hogy Vucinic és Vidal mit keresett a pályán a meccs végéig? Mert a kezdő tagságuk érthető, de miután látni lehetett, hogy ez a Milan semmi másra nem képes csak arra rúgni a labdát amerre állnak, mit keresett egy alapvetően védekező középpályás a second striker szerepkörben a teljes 2. félidőben úgy, hogy a védekezéshez nem igazán kellett hozzá tennie, a támadáshoz meg láttuk mennyit sikerült. A montenegróinak az 50.perctől kezdve nem volt normális megmozdulása, rossz passzok és rossz labdaátvételek, amit hozzátett azt egy Primavera csatár is hozzá tette volna. Az első félidőben tényleg nagyon jó volt, de a 2.ban csak fék. A csapat tényleg nagyot küzdött és nagyon megérdemelte a győzelmet, de Conte egy 89. perces félpályás Ibra gólt érdemelt volna...

337644 2011.10.03. 14:08:31

én haragszom Contéra ,mert az oké h.Eliát nem játszatja még ,bár Dzákkerinitől a hideg kiráz...de Eszti se játszott még egy percet se Q tegnap meg még a padon se volt....tudja vki h.Q miért nem volt a padon se,??

337644 2011.10.03. 14:08:32

én haragszom Contéra ,mert az oké h.Eliát nem játszatja még ,bár Dzákkerinitől a hideg kiráz...de Eszti se játszott még egy percet se Q tegnap meg még a padon se volt....tudja vki h.Q miért nem volt a padon se,??

334474 2011.10.03. 14:14:34

Nem csak szerintem volt kurva jó Vidal, Vucinic és Gia, akiket itt a legtöbben már név alapján fikáznak. http://img827.imageshack.us/img827/9176/psimaged.jpg

puniman 2011.10.03. 14:17:15

Beszarok... vezetjuk a tabellat, legyalazzuk a Milant, ti meg szidjatok az edzot... Mit csinaltatok az elozo ket szezonban? Lepfenet kuldtetek Del Nerinek , meg Ciro-nak? Van vkinek hire? El meg a ket fent emlitett uriember?:D

255930 2011.10.03. 14:18:00

És a közönségről még nem is beszéltünk. Nagyon kellett már a Juvénak egy ilyen stadion, egy ilyen remek közönséggel! nagy öröm volt látni a szurkolókat, akik remek hangulatot teremtettek! Grazie!

338554 2011.10.03. 14:18:11

[adams23](#542610): Na végre egy újabb felület ahol károghatsz, yay! Kit érdekel, hogy miért nem játszottak?! Majd játszanak ha eljött az ideje, addig meg Pepével és Giaccherinivel verjük a Milant 2-0-ra, problem? Majd ha Q egész évben padozik, akkor én is morcos leszek. Marchisiot már rég padra ültettem volna, de akkor nem kapja meg azt a bizalmat amit tegnap megszolgált. Szerintem Vucinic is rá van szorulva erre, ezért stabil kezdő. Majd ha beindul a szekér akkor jöhet Q és a többiek.

334309 2011.10.03. 14:21:50

[andree10](#542628): hát, ha pepe 7-es, akkor tőlem vucsinics is lehet az :)

340119 2011.10.03. 14:44:18

Teljesen egyetértek minden sorral. Nagyon jó volt látni az akarást és játékot. És az eredményt végre. Marchisiot mindig is jó játékosnak tartottam, kicsit amolyan Tardelli örökösének. Chielliniről pedig mindig tudtuk, hogy klasszis védő, de engem meglepett, hogy focizik is. A továbbiakban kénytelen leszek a tegnap mutatott játékát számon kérni rajta. :) Olyan érzésem volt, mintha magabiztosabb lenne a balszélen és ettől valahogy megmutatta mit is tud kezdeni a labdával. Pedig játszott ő már ezen a poszton, de akkor nem hagyott bennem ekkora nyomot. A legnagyobb az a jelenet volt, amikor Vucsunics a Milan 16-osánál szöktette Chiellot, aki a kapura tört. Még a kakaómat is félrenyeltem a meglepetéstől. De Conte öleléseit jobb érzés volt látni, mint az eredményjelzőt. Satan Ibrahimovic pedig úgy focizott mintha gyónni jött volna. Amit ezúton is köszönök neki.

343305 2011.10.03. 14:54:11

@andree10: Nekem egy kicsit sántítanak az osztályzatok néhol. Vidal, Pepe 7? Pepe végigrobotolta a meccset,de támadásban nem okozott különösebb veszélyt.. Vidal lábára meg fel kéne szerelni egy 10k-s betondarabot, hátha le tudja szorítani a lövéseit. Krasic.. hagyjuk is, nagyon bírom, de tegnap megint vállalhatatlanul foss volt. Chiello pedig world class, élmény volt nézni amit játszott. Mellé társult még Mariska és úgy összességében a csapat is lenyűgöző volt. Bármi is lészen ezek után ,abban biztos vagyok ,h a tegnapi mentalitásunk immár a csapat arculata, és ezt Contenak köszönhetjük. Forza Conte! Sempre Juve!

hahahehe 2011.10.03. 14:56:40

[deep purple](#542712): Gondolj bele, ez a fos Milan otthon 2 gólt rúgott nektek...

340119 2011.10.03. 15:02:56

[Banzaj](#542715): Vidalt nem akartam nagyon ekézni mivel nem volt rossz, de egyetértek. Illett volna legalább egyszer eltalálnia a kaput a jó pár lehetősége közül. Főleg mivel most előrébb játszott mint szokott és ez a poszt megkívánja a pontosságot. Első rangadó, biztos izgult. :)

339362 2011.10.03. 15:05:53

[deep purple](#542712): hát, nekünk csak erre futja. de a mi öltözőnkben legalább nyugodtan kehet zuhanyozni...

334309 2011.10.03. 15:06:05

[deep purple](#542712): tudod, csak a gyűlölködésnél nem moderálunk ostobaság miatt, itt viszont már igen.

147668 2011.10.03. 15:10:55

Azért tegyük hozzá, hogy a Milan botrányosan szar eddig, ha nincs a Nou Campos Silva fejes az utolsó percben, most állna a bál ott. A Juve nagyot harcolt, de bőven lesznek itt gondok, Conte sajátosan állítja össze mindig a kezdőcsapatot. A rangadókon eddig is jó volt a Juve, a kis csapatok ellen voltak a problémák, amik most is megvannak. Siena, Bologna, Catania meccsek igencsak neccesek voltak.

284129 2011.10.03. 15:11:45

Szerintem ez a deep purple nem más mint 10xavi10 csak pepitában.

338159 2011.10.03. 15:15:06

Először is: Ti nevezitek magatokat újságírónak? Másodszor sírtam ezen: Előbukkant a napocska, de mi máris az égbolt távoli sarkát pásztázzuk, hogy merről jön a viharfelhő. Gyöngyözik a korsó sör, de még lehet, hogy búza/kukorica/citromos/alkoholmentes. Már félmeztelen a csaj, de még attól tartunk, hogy pöcse van. Értitek, na.

343305 2011.10.03. 15:15:27

[grell](#542730): @grell: Lehet beszélgetnie kéne Amaurival, h hogyan kell totálisan érdektelenül pályára lépni a Juve mezben :) Na jó, ez még viccnek is szörnyű.. :) Valószínűleg igazad van, én sem fedeztem fel rajta h túlgondolná ezeket a szituációkat. Ha sikerülne a Mutu féle vegyi üzemből csempészni valami idegnyugtatót a vízébe a meccsek előtt.. :D

338554 2011.10.03. 15:25:52

[Jimi Outsider](#542744): Az nekem is tetszett, kivéve egy dolgot: a búzasör. Kronenbourg 1664, nem kukoricadarából (ahogy a Borsodi Búza és a legtöbb magyar sör), hanem búzából. Francia finomság, ne tessék leszólni. :)

130885 2011.10.03. 15:30:50

[hahahehe](#542717): Nem igaz, az egyiket fejelték!

130885 2011.10.03. 15:32:42

Ja, hogy itt csak szeretni lehet a Zebrákat? Akkor tényleg nem érdemes az "erőlködés"! :)

simoon 2011.10.03. 15:33:48

[fun-tom](#542555): a marhája :))))

339362 2011.10.03. 15:43:36

[deep purple](#542770): ez itt nem a buzi klub. ha esetleg még a 3003-as meccs miatt szeretnéd zalayetát alázni, akkor van 1 szomorú hírem: már nem nálunk játszik

338211 2011.10.03. 15:43:39

[deep purple](#542770): Az ilyen agyatlanságokra csak annyit tudok írni, hogy a meccs alapján kettővel vagyunk jobbak a Barca-nál, tehát nem lehet minket utálni. :D Én már csak azt látom, hogy a törölt üzeneteidre reagáltak páran, de ha kultúrált formában fejtetted volna ki a véleményedet akkor biztosan nem lett volna moderálás a vége.

339362 2011.10.03. 15:45:44

off:tudtátok hogy van inter blog is? furcsa. nem hittem volna,hogy itthon 8-nál több inter drukker él.

343305 2011.10.03. 15:52:29

[juuvee](#542802): Mi az az Inter? :) Nem véletlenül azt a csaló mongol hordát nevezik így akik lenyúltak minket két scudettóval? :D

Énvagyokaz,LeClaire 2011.10.03. 15:54:41

Nem kell túlértékelni a tegnapi győzelmet. Egyszerűen csak felmostuk a gyepet a Milannal a stadionavatót követően. És lehetne reklamálni, mert elég sokára érkezett meg a "vileda-csapat" hozzá... Legközelebb jöhetnének mindjárt az első fordulóban. Nem szoktam magam elragadtatni ennyire, de a tegnapi Juve nyomokban már emlékeztet arra csapatra, amelyiket 16-18 éve megszerettem. És ez egyértelműen Conte érdeme.

337455 2011.10.03. 15:55:42

[Banzaj](#542816): dede! az az olasz bajnokcsapat (lol...), amiben alig játszik olasz.

339362 2011.10.03. 16:03:25

[Banzaj](#542816): inkább sunyi képű zsebtolvajokra asszociálnék :) kék tréning gatyó, fekete bőrdzseki, de mobiljuk is van, az már kiderült!

336704 2011.10.03. 16:04:55

Buzi zebrák!

339362 2011.10.03. 16:05:25

nem tud valaki olyan angry bird verziót, ahol a disznók kék-fekete vagy piros-fekete színekben pompáznak?

334413 2011.10.03. 16:19:05

Tavaly márciusban úgy érkeztem Olaszországba, hogy ha azt mondtam, hogy a Juvét kedvelem, akkor jogosnak tartottam, hogy kiröhögnek a csapattal együtt. Mert nem is volt csapat. De tegnap este büszkén álltam ki a konyha közepére és az összes interista lakótársam arcába üvöltöttem, hogy: Juve! Juve! Mert ez már csapat! Csak így tovább!

rotykos 2011.10.03. 16:22:45

[soggy](#542846): minden sorával egyetértek!

343305 2011.10.03. 16:41:04

[fun-tom](#542829): [juuvee](#542842): Találtam egy videót az inter nyári felkészüléséről :D Jól látható módon a területvédekezést gyakorolja a csapat, és külön kiemelném azt a részt amikor Samuel-lehet h Chivu az?- egy az egyben védekezi le a csíkos pulóverű úriembert :D :D http://www.youtube.com/watch?v=LV_hm-ZWZFk

340119 2011.10.03. 16:47:27

[soggy](#542846): Teljesen korrekt posztot írtál, (Ground zero) úgyhogy ezt nem veszem be. :)

doma 2011.10.03. 16:58:07

sziasztok! Milandrukker vagyok és ezért nagyon fáj a tegnapi meccs,de gratulálok,a játék minden elemében fölénk nőttetek,és bár gólok nevetségesen mákosak voltak enélkül is mehetettetek volna már 2vel simán.

130885 2011.10.03. 17:02:53

[Chievo&Juve](#542797): Teljesen kulturált formában mnodatm el a véleményemet, miszerint a 0-0 egy igazán szép és gyönyörű, olaszos eredmény lett volna! De juuvee megemlítette, hogy ez állítólag nem a buzi klub. Nem tudom, mért kell ezt neki bizonygatnia, de azt nem is nekem kell tudni! :) Szerintem az egyáltalán nem mindegy, hogy valaki csak a bajnokságban bizonyít, vagy van mellette BL is. Így meg főleg, hogy a Juve még a Realra is rávert az igazolások terén.

343009 2011.10.03. 17:07:06

Alapvetően egyetértünk, részletekben viszont vitatkoznánk. Például Krasic azért is játszott látszólag szarul, mert Conte arra utasította, hogy befele húzódva teret nyisson Lichtinek az egy-egyekre Zambróval, illetve komoly védő feladatai voltak, labdavesztésnél azonnal csapdázta Sedorfot a svájcival és Vidallal hármasban. Szerintünk róla beszélt Conte, amikor a meccs után a csapatért feláldozott egyéneket hangsúlyozta. Giaccherinivel szemben pedig simán elfogult a vélemény, remekül állt be, védekezésben agresszív volt és komoly szélsőjátékot csinált. Ha érdekelne a bővebb véleményünk, kicsit más hangsúllyal, akkor itt: http://futballsznob.blog.hu/2011/10/03/juventus_es_milan_a_2_0_utan Grande Pirlo

343305 2011.10.03. 17:10:45

[deep purple](#542955): Nem zavarnak a legyek a képeden? Különben meg igazán olaszos eredmény lett az 1-0 a sziklakemény Gijon ellen.

341523 2011.10.03. 17:13:24

Lichtsteiner még mindig így írja a nevét... :)

342483 2011.10.03. 17:34:32

Szidhatnalak benneteket egy hetig, de nem foglak. Egyszeruen jobbak voltatok. Gratula. Viszlat tavasszal:-)

jakuza 2011.10.03. 18:20:40

[deep purple](#542955): Nem értem hogy a csere mezetek miért fekete? Már gyászoljátok a szezont hogy a bajnokságot a real nyeri?Egyenlőre a real-nál jóval szarabbak vagytok.Azért biztos irigykedtek a királyi gárdára nem? Iszonyatos formában vannak. Most biztos hogy övék lesz a bajnokság. Alázzák csak le a szaros barcát. Egyébként minek nevezitek magatokat katalánnak vagy spanyolnak.Mert ha katalánok vagytok akkor húzzatok a rákba a katalán bajnokságba.

chiedis 2011.10.03. 18:24:46

[deep purple](#542955): A kutya nem kíváncsi rád szarházi. Sem itt, sem nálunk. Kis taknyos, szar lesz idén nézni a Barca kezdődő leépülését ! Off: Grat a győzelemhez, go to the top !

266549 2011.10.03. 19:38:32

[juuvee](#542842): "inkább sunyi képű zsebtolvajokra asszociálnék :) kék tréning gatyó, fekete bőrdzseki, de mobiljuk is van, az már kiderült!" Esküszöm, én is mindig erre asszociálok az inter kapcsán, vagy műbőrkabátárusokra. :)

jakuza 2011.10.03. 20:24:56

Meleg vagyok de vállalom.

269666 2011.10.03. 20:57:45

Ti nevezitek magatokat újságírónak?

Iustizmord 2011.10.03. 23:15:54

hát grat...

vialli 2011.10.03. 23:48:00

nézzétek lássátok sírjatok http://www.youtube.com/user/juventus

339140 2011.10.04. 00:55:26

A bosnyák beszólt valaha a Juvénak mióta lelépett?

334536 2011.10.04. 08:55:59

Vucsnak csak rossz megmozdulása, szerintem ő volt a mezőny legjobbja. Mindig megtalálható volt és még gólpasszt is adott.

286390 2011.10.04. 09:02:46

[Tonhalacska](#543829): szinte kizárólag pozitív nyilatkozatokat tett. Őt inkább azért bántják, mert pont az Interhez igazolt 2006-ban. [popp](#544286): Vucinic nagyon jól játszott.

258945 2011.10.04. 09:05:25

[Tonhalacska](#543829): ja, pont ezt akartam írni én is mint Dino, Ibra mindig nagyon korrektül nyilatkozott a Juventusról, még az Interben is azt nyilatkozta, hogy az elvett bajnoki címeket a Juve a pályán nyerte meg, ami kék-fekete játékosként elég necces volt neki,

334474 2011.10.04. 09:32:14

Újranéztem a meccset. Még érthetetlenebb lett számomra ez a Vucinicet fikázó vonal. Nálam a csak rossz megoldásba nem fér bele, hogy: 1. félidő: 2 védővel a nyakán lefordul és kapura lő, kapufára emel, egy csel után a hosszú mellé bombáz. 2. félidő: csel után kapu mellé csavar, kvázi gólpasszt ad Marcinak. Emellett meg számtalan jó passz, megjátszott labda. A negatív oldalon pár elrontott passz van, de pl labdát nem nagyon veszített el úgy, hogy belefordult volna védőbe, vagy értelmetlenül húzogatott volna. A második félidő közepére elfáradt, ez látszott, én akkor már lehoztam volna, de az utolsó 10 perc teljesítményével erre is rácáfolt. Pont olyan negatív előítélet van vele szemben mint Chiellinivel pozitív. Mivel a 4 próbálkozásából nem lett gól, így egy darab szar, míg Giorgio 2 elképesztő helyezkedési hibája után Pepe és Buffon bravúrral mentett, így kedvencünk klasszis balvédő.

338554 2011.10.04. 10:00:42

[t.junior](#544297): Necces? Ibrának semmi sem necces :D ő csak megmondja a frankót. Lerúgta volna az inter fanokat is ha ezért betalálják :)

258945 2011.10.04. 10:56:14

[neuropa](#544384): hát inkább úgy mondanám akkora az egoja a csávónak, hogy pont magasról tesz rá mit sápítozik körülötte néhány véglény :)

342564 2011.10.04. 12:53:10

[deep purple](#542955): Nem értem hogy a csere mezetek miért fekete? Már gyászoljátok a szezont hogy a bajnokságot a real nyeri?Egyenlőre a real-nál jóval szarabbak vagytok.Azért biztos irigykedtek a királyi gárdára nem? Iszonyatos formában vannak. Most biztos hogy övék lesz a bajnokság. Alázzák csak le a szaros barcát. Egyébként minek nevezitek magatokat katalánnak vagy spanyolnak.Mert ha katalánok vagytok akkor húzzatok a rákba a katalán bajnokságba

343009 2011.10.04. 17:17:11

Csináltunk egy videót Pirlo vasárnapi meccséről, benne az "Angyal" valamennyi passzával. Ha érdekel mitől kegyeg újra szív csapatodban, nézz rá: http://futballsznob.blog.hu/2011/10/04/pirlo_all_inclusive Ha adsz magadra, kötelező.

334474 2011.10.04. 17:28:26

@Futballsznob: Ilyet akartam múlt héten Marciról most meg Vucinicről, de rohadt pepecses munka. Majd nyáron a szezonról. :) Btw kár hogy már nem elérhető, biztos jó volt. :D

babo410 2011.10.04. 17:53:24

Nagyon jól játszottunk! És am ha a Milan elleni győzelemnek így örül Conte, vajon az inter legyőzése után milyen örömmámorban fog úszni?

342564 2011.10.04. 18:38:30

[babo410](#545214): Az intert ugy hazavágjuk evvel a juvéval hogy csak lesni fognak az ökrök.Annyira de annyira utálom az intert hogy mán hányingerem van tőlük.Most is kikaptak a nápolytól 3-0-ra.Hát akkor meg mi 5-öt rúgunk nekik.De azért a nápolytól azért félek.Mert ők meg iszonyatosan jó formában vannak. Az a Cavani kibaszottul jó focista.Conte meg Isten.

343009 2011.10.04. 20:39:55

Videót ígértem, megszereltük. Ki tudja meddig, de most még látható Pirlo valamennyi megmozdulása a Milan ellen: http://futballsznob.blog.hu/2011/10/04/pirlo_all_inclusive ha megint lekapná a megosztó, feltesszük újra

338554 2011.10.04. 21:24:00

Azért én nyugodtabb lettem volna ha Gasperini fostalicskáját kell a földbe döngölnünk. Így sajnos valszeg nem gurítunk egy laza ötöst, de Ranieri kutyáit is kötelező sírva hazaküldeni és Milánóban is megtaposni.

ivanandras 2011.10.05. 14:34:38

A világegyetem, az univerzum legjobb játékosának a sex és passzmachine-nak ömlesztett passzai juve geci mezben, nézzzzzétek! http://www.dailymotion.com/video/xlh3bc_art_creation#from=embediframe i love Pirlo

xxx 2011.10.06. 15:35:12

Buzi zebrák!

341778 2011.10.06. 19:04:28

[neuropa](#545580): http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2010/11/22/A_Juventus_lesz_a_bajnok/ várjunk még azzal, hogy ti kit fogtak rommá verni, a parmán kívül eddig sem sikerült senkit, pedig az 5 fordulóból 3 kiesés ellen küzdő ellenfél volt. nyögtök ti még hangosan, conte robot és futó csapata fogalmatlansága miatt.

338554 2011.10.06. 20:32:32

[garlandrivera](#548989): Csakhogy én nem a papírformáról beszéltem, hanem arról a CSAPATRÓL amelyik mákos, ám teljesen megérdemelt gólokkal verte az elvileg jóval erősebb címvédőt. Erre a sorsra jut az inter is ({[ahogyan tavaly]}), majd meglátod. Az 5 fordulóból a Parmának kijárt már a verés, a milánóiaknak (riválisok, vagy mi) pedig bárhol, bármikor jár, mert ilyen a futball. A többi meccsen nem tudott nyomást gyakorolni a csapat, de lesz ez még jobb is, viszont 38-ból soha egyetlen csapat sem fog 38-at nyerni, ezt kár is felhánytorgatni, főleg egy ilyen (sok éve) alakuló, egyelőre nem túl acélos csapatnak. De attól még az internek jár ami jár, ki fognak kapni.

ivanandras 2011.10.07. 07:17:49

Bele se merek gondolni mi lesz velünk bundás gecikkel, ha Pirlo neadjisten megsérül....oda a scudettos álmainknak :( Innen is kivánok erőt, egészséget az univerzum és világegyetem legjobb játékosának, azaz Pirlonak. Csak az IsteniPirlo!

258945 2011.10.07. 11:50:41

[garlandrivera](#548989): nahát ezt sem mondták még el itt vagy 183an, de ígérem ha így folytatod és tiéd lesz a 250edik "mégnemlehetebbőlmeszebbmenőkövetkeztetéstlevonnimerttavalyismivót" hsz, ígérem biztosítok neked valami tárgynyereményt.

258945 2011.10.07. 11:51:53

[ivanandras](#549800): meghasonlott állapotban lehetsz, Pirlo-Juve, nehéz feldolgozni

benő 2011.10.07. 12:22:13

Nagy a pofátok, pedig tavaly is szoptatok!

simoon 2011.10.08. 15:03:29

már már beletörődne az ember pirlóba... aztán beböfög a törpe...

ivanandras 2011.10.08. 20:14:00

[t.junior](#550173): Végre valaki, aki megérti, hogy min megyek keresztül, higgyétek el,nehéz időszakon megyek most keresztül, és nem könnyű ez nekem, olyan, mint mikor megbolydul az ember hormonháztartása....

341778 2011.10.09. 16:19:19

[t.junior](#550171): Ha olyan sokan mondják, akkor talán van is benne valami. És ezt te is tudod, más különben nem hisztériáznál. ______________________________________ Egyébként Quagliarella helyzetéről mit gondoltok? Tevezre állítólag ti is rá vagytok mozdulva, valszeg az végképp betenné neki a kaput. Nekünk geci jól jönne Q, de kizártnak tartom, hogy valamilyen úton módon hozzá kerüljön.

341778 2011.10.09. 16:23:31

[neuropa](#549097): De jó neked, hogy tudod mi fog történni. Lottó ötös viccből nem találod el, vagy hogy van ez? Ranieri mindenhol jó munkát végzett, és most kapta talán a legjobb keretet amióta visszatért Olaszországba. Conténak meg legalább annyi hülyesége van, mint jó húzása, úgyhogy kicsit korainak tartom a karnevál hangulatot, meg az ilyen szintű elszállást, de hát annál nagyobbat koppansz majd, hogyha máshogy alakulnak a dolgok. Egyébként a kommenteidből kiindulva, nem is tudom mit kínlódok veled, eléggé komolyan vehetetlen vagy.

Jamon 2011.10.09. 20:24:36

@garlandrivera: Valóban sokan mondják el itt a blogon is, talán e miatt is mondta neked t.junior, hogy nagyon hiányzott (már-már hiánypótló volt)egy újabb "figyelmezető, jól megmondó" komment tőled. (ebben persze szerintem csak te látsz hisztéritát más nem nagyon) Kár lenne Q-ért, bár Tevez nyílván jobb, mint Q, viszont nem nagyon hiszem, hogy idejönne. (ami nem is baj, az ilyen játékosok jobban illenek az interbe, minden szempontból) Valóban vannak Contenak hülyeségei, de sajnos senkit nem érdekel, amíg a Juventus nevével kezdődik a tabella, így viszont kicsit nehéz téged is komolyan venni, miután nyáron nem volt olyan hozzászólásod, ami ne azzal kezdődött volna, hogy mekkorát fog majd égni a Juve Conte-val.

338554 2011.10.09. 20:38:58

[garlandrivera](#553911): Bruhaha :) Akkor ne vegyél komolyan, nem kötelező, egyébként sem érdekel a rólam alkotott véleményed. Akinek kell, az komolyan tud venni, nekem ennyi elég. Ranieri jó munkája alatt egy stabil közepes teljesítményt érthetünk, semmi mást. Aki mer az nyer, de ő többnyire csak nyel a szezon végén. Persze a menesztésekor még nem tudtuk, hogy azok az érmek jó eredménynek számítottak, de végleges megoldásként amúgy sem lehetett volna rá gondolni. Lottery is a tax on people who are bad at math, so I'm not interested. Valamint a jövőbe sem látok, mindössze bízom a kedvenc csapatomban. Szerintem mi nyerünk, szerinted ti, aztán valamelyikünknek majd igaza lesz; de ez olyan nyilvánvaló, hogy nem értem minek kellett belekötnöd.

GrandeAlex86 2011.10.10. 00:01:15

posztot : )

258945 2011.10.10. 08:46:49

@garlandrivera:Mindössze arra próbáltam rámutatni, hogy egy nem létező dologra reagálsz te és még 183 haverod. Megnézheted, 1-2 kivételtől eltekintve itt senki nem írta hogy most már miénk a scudetto stb, ti még is egyfolytában ezen rugóztok, esküszöm többet foglalkoztok vele mint a Juventus szurkolók. Rendkívül érdekelne mi ennek az oka?

338554 2011.10.10. 11:02:02

[t.junior](#554679): Az ok: megpróbálják elbszni az örömünk, ha már nekik csak ennyi jutott 5 forduló alatt. :) Azért vetítik előre a hosszútávú szívást, mert egyelőre nem szívunk és így ezen nincs mibe belekötni, ellenben jól be lehet böffenteni, hogy várjunk csak a szezon végéig. Milyen bölcs..

339362 2011.10.10. 14:28:22

legyen má' új cikk!

ivanandras 2011.10.10. 16:50:33

[juuvee](#555068): Az imádnivaló Pirloról kéne egy remek kis poszt! CsakaPirlo!!!

donát 2011.10.11. 08:12:21

@GrandeAlex86:Pont ezt akartam írni! Szabin vannak a kedvenc blogereink?

donát 2011.10.11. 08:20:52

Gyurcsány, Orbán és a többi kutya mind tudja, hogy egy POSZT elég! De HÉJ nem vagyunk mi államfők! Csak egy csapat csőcselék! AKINEK A BELE ÚJ HÍRRE ÉG! Posztot ízibe! :)

DartagnanX 2011.10.11. 13:52:09

Dino és Benito összeverekedtek a szerkesztőségben, az iMacek és MacBookok a földre hullottak, ott összetörtek. Tyler közbe akart avatkozni, de a nagy lökdösődésben kizuhant az ablakon, kórházban van. Ezért most nem tudunk a megszokott tempóban posztolni. Beni és Dincsi elutaztak egy békülő hétvégére Zalakarosra - annyira jól sikerült, hogy hiába van kedd, még nem tértek vissza. Én pedig egy buzibárból wifizek éppen, de ne aggódjatok, hamarosan újult erővel támadunk!

337369 2011.10.11. 21:22:00

[DartagnanX](#556914): Ha viccnek szántátok, annak nagyon gyenge. :) ti pihenhettek, a csapat viszont 3 forduló alatt megmutathatja mivel számolhatunk idén. 9 pont jó, 7 pont so-so, 6 pont khm, az alatt visszatérnek a rémálmok...

339362 2011.10.12. 18:28:36

[DartagnanX](#556914): úgy várjuk az új cikket, mint etióp gyerek a kajaosztást!

improve search engine rankings 2011.10.26. 12:25:44

gday bianconeri.blog.nepsport.hu owner found your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramtically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer improved search engine rankings seo program backlinks backlink building Take care. steve

check backlink 2011.11.14. 19:00:24

how's things bianconeri.blog.nepsport.hu owner found your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer link popularity service seo rating backlink service high pr backlinks Take care. steve

Byncbyhoppy 2011.11.17. 13:39:12

What about the English invent football championship?

backlinks 2011.11.27. 22:19:21

hiya and welcome bianconeri.blog.nepsport.hu blogger discovered your website via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer google check rank seo guy backlink service back link building Take care. John

higher search engine rankings 2011.12.31. 21:36:30

great to meet you bianconeri.blog.nepsport.hu owner found your site via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer better search engine rankings consultant seo backlinks automatic backlinks Take care. Jay

how to get backlinks 2012.02.12. 14:09:46

hiya bianconeri.blog.nepsport.hu owner discovered your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best backlinks service Take care. Jason

seo backlink 2012.04.08. 16:43:53

aloha bianconeri.blog.nepsport.hu owner found your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best backlinks Take care. Jason
süti beállítások módosítása