bntemp

bntemp

Távol Európától

2010. december 17. - s4tch

Tegnap hivatalosan is véget ért a Juventus EL szereplése - bár már a poznani meccs után nyilvánvaló volt, hogy a csapat nem juthat tovább. Ennek megfelelően nem túl izgalmas meccsen egy szokásos döntetlen lett a vége.

Tegnap hivatalosan is véget ért a Juventus EL szereplése - bár már a poznani meccs után nyilvánvaló volt, hogy a csapat nem juthat tovább. Ennek megfelelően nem túl izgalmas meccsen egy szokásos döntetlen lett a vége.

Azért nem lett volna rossz megfogadni a csoportmeccsek előtt 6 döntetlent, nem semmi szorzót jelentett volna. Ráadásul akkor lenne valami örömteli is a hatpontos szereplésben...

A tegnapi meccs legörvendetesebb eseményei a fiatal Giannetti gólszerzése, és Filippo Boniperti bemutatkozása voltak. Nem akarjuk újrakezdeni az ezen az oldalon is többször felmerült vitát arról, hogy helyes-e, vagy sem, hogy a Juventus gyakorlatilag magasról tett az Európa ligára. Mindössze annyit remélünk, hogy a végén majd azt mondhatjuk, hogy megérte.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr778239172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elodv 2010.12.17. 19:59:05

Hát igen, reméljük... bár kinek mi éri meg, nálam egy 2. hely a bajnokságban és 0 megnyert kupa nem éri meg, akkor még jobban fogok prüszkölni ha így lesz, és amúgy is, mint ahogy láttuk nem túl acélos csapatok közül sorsoltak ma du., verhető mezőnynek tartottam volna... pl. ha a poznan helyére vesszük magunkat, akkor egy a BL ben szarrá alázott Braga ellen sima továbbjutás lett volna, a 8ad döntőt meg vlszínüleg a poolal ami megint nem kis érdeklődésre tartott volna számot... presztizsértékű összecsapás lett volna. Lehet, hogy ostobaság ezen agyalni, de én nagyon mérges vagyok emiatt. Ez a Juventus, nem a Fiorentina, hogy vagy ez vagy az. Jövőre mi lesz? majd kiesünk a BL csoportkörből mert a bajnokságra kell koncentrálni. Szerintem igenis meg van a rangja az EL nek, azért láthattuk tavaly is mekkora érdeklődés kísérte az EL döntőt, az Atleti hetekig a dicsfényben dagonyázott.

trunks 2010.12.18. 11:50:29

Szerintem meg inkább legyünk 2.-ak úgy, hogy kiestünk a csoportkörben, mint 4.-ek és eljutottunk a negyed/elődöntőig. És így még lehet esélyünk a scudettóra is akár.
süti beállítások módosítása