bntemp

bntemp

Mondd, Te kit választanál? Második felvonás

2010. december 09. - s4tch

Állandó vendégszerzőnk, crisss ismét beférkőzött blogunk kirekesztő és zárt közösségébe: ezúttal a szélsővédők problémájára igyekszik választ adni. Reméljük, hogy a klubvezetők is elolvassák a posztot (megérteni úgysem fogják, hiszen nem tudnak magyarul). Használati utasítás: hideg élelem és takaró legyen bekészítve. Hosszú lesz.

Állandó vendégszerzőnk, crisss ismét beférkőzött blogunk kirekesztő és zárt közösségébe: ezúttal a szélsővédők problémájára igyekszik választ adni. Reméljük, hogy a klubvezetők is elolvassák a posztot (megérteni úgysem fogják, hiszen nem tudnak magyarul). Használati utasítás: hideg élelem és takaró legyen bekészítve. Hosszú lesz.

Nem csak csatárínség van klubunk háza táján, szélső védőkre is égető szükség van. Előbbiek nem tudják segíteni utóbbiak munkáját, ám fordítva annál inkább, talán még Amauri is megszerezné első gólját idén, ha kapna pontos labdákat a fejére. Szóval kellenének azok a szélsők, mint egy falat kenyér.

Így néz ki egy rendes védősor

Ebből élünk

Kezdjük mindjárt a drága Grossóval. Ha nem igazoltuk volna le, akkor róla az egyetlen emlékünk a 2006-os VB döntő utolsó értékesített tizenegyesét követő frenetikus Hajdú B.-féle előember-üvőltés maradt volna a berlini éjszakából. 2009 augusztusa óta azonban 45 mérkőzésen bizonyította, hogy nincs helye Torinóban. Azért van pozitívum, amit felhozhatunk mellette: ugyanolyan szép keresztneve van, mint jelenlegi legeredményesebb játékosunknak.

Marco Motta. Mindenkiben megfagy a vér, ha ezt a nevet olvassa a meccs előtti beharangozók kezdőcsapatában. Mármint a juvésok szarnak be, nem az ellenfél. Nincs vele semmi baj azon kívül, hogy sacc 13 olyan jobb bekk van a Serie A-ban, mint ő. A baj azzal van, aki azt gondolta, hogy Juventus-szintű játékos lehet. Azért, ha játékban Sebők Vilinél nem is jobb, addig ne panaszkodjunk amíg nem bwin.it-ezi el a bajnokikat.


Még a saját játékát sem bírja nézni

Zdenek Grygeráért egy árva fillért nem fizetünk, annyit megért, a cseh játékosnak voltak elfogadható meccsei is, minden bizonnyal ösztönzőleg hatott rá Nedved jelenléte. Ettől függetlenül egy szürke labdarúgó, az Ajaxban sem tudott kiemelkedni, a gyönyörű Piemontba se világmegváltónak érkezett, hát nem is lett az.

De Ceglie csupaszív, aranyos srác. Juventus-nevelés, ezer szállal kötődik a klubhoz. Az utóbbi időben ő mutatta a legjobb játékot közülük, sajnálhatjuk, hogy lesérült. Én tartom magam ahhoz az állításhoz, hogy ő nem védő, hanem középpályás. Nem kell tőle megválni, nagyszerű kiegészítőjátékos, de nem szabadna meghatározó játékosnak lennie.

Armand Traorét nem szívesen bántjuk – bár a többieknek is csak építő kritikát szeretnénk szolgáltatni -, hiszen eddig mindösszesen 125 percig csodálhattuk a fiatal szenegálit franciát, de az sokat elmond róla, hogy harmadik számú bal bekkje volt az Arsenalnak.

Vincenzo Camilleri még éretlen, Frederik Sörensen pedig nem szélső

Ritka pillanat: értékelhető megmozulás a felsorolt játékosok egyikétől

Mit hozhat a jövő?

Először el kell dönteni, ki lesz a bal oldali középpályásunk, Marchisio, Dzsudzsák, vagy bárki más. Mert ha Claudionak kell betölteni ezt a szerepkört hosszútávon, akkor olyan ember kell, aki remekül tud támadni, ha viszont Zsuzssák jön, akkor a bekknek profin kell ellátnia védekezőmunkáját – egyedül.

Maradjunk a szociknál bal oldalon. Criscitót sokan szívesen látták volna újra zebracsíkosban, ám ő kategorikusan kijelentette, hogy nem akar többé a Juventusban futballozni. Nincs több kérdésünk. A Csizmán belül figyelmünk egyből Juan Manuel Vargas felé terelődik, aki immár ötödik idényében tapossa a Serie A pályáit. Mióta a firenzeieket erősíti valósággal kivirágzott, tökéletesen alkalmazkodik bármely poszthoz amely az erősebbik lábához kötődik, legyen az hátul, vagy elől. Gyors, meggyőzően szerel, kiválóan ad be, még gólt is tud szerezni. Igazán remek igazolás lenne, ám 20 millió € körüli értékét tekintve a Violák aligha válnának meg olcsón egyik legjobbjuktól, és a Real Madrid megkörnyékezése sem a mi malmunkra hajtja a  vizet. Reto Zieglert ennek az összegnek nagyjából a negyedéből meg lehetne szerezni, ám vele kapcsolatban vannak kétségeink. Delneri remekül ismeri a fiatal svájcit Doriás korszakából, ez mindenképpen jó jel, viszont közel sem biztos, hogy egy nagyobb klubban is megállná a helyét. Mondjuk egyértelműen jobb, mint a mostani balszélsőink, 6 millió €-s ára nem egy hatalmas összeg.

Vargas könyörtelenül szed le mindenkit a pályáról

Hagyjuk el Itáliát, és merjünk nagyot álmodni. Gareth Bale nevét azok is megismerhették a Bajnokok Ligája idei kiírásában, akik eddig nem hallottak a pirospozsgás walesiről. Egymaga verte meg az Intert oda-vissza, szanaszét szopatva a milánóiakat. Ez nekünk külön öröm. Hihetetlen képességekkel rendelkezik, röhögve futja le Maicont, milliméter pontosan adja be a labdát, magabiztosan lopja le a játékszert az ellenfél támadóinak lábáról, már most klasszis futballista. Sajnos elérhetetlennek tűnik, 30 millió € minimum, ráadásul nem akar távozni a Spursből jelen állás szerint, főleg nem az Öreg Hölgy kedvéért, bár én még reménykedem, hogy nagymamakomplexusos. Michel Bastos egy fokkal megközelíthetőbb kategória. Négy éve játszik Franciaországban, már igazán megutálhatta a lyoni hagymáskiflit, ellenben imádja az alpesi levegőt, így ideális lenne számára mindössze 230 kilométerrel arrébb költözni. Későn érő típus, ilyen szempontból Bale ellentéte, kvalitásaikat tekintve viszont hasonlóak. Rendkívül összetett játékos, alázatos a foci iránt. 15 millió €-s ára még finanszírozható is lenne, talán ő lenne a legideálisabb választás. Franciaországból szóba jöhet még Taiwo. A Marseille nigériai válogatottja rendkívül masszív felépítéssel büszkélkedhet, emiatt talán picit lassabb, de ő elsősorban védő. Megérett a váltásra már, Olaszország feküdne neki, nálunk biztos helye lehetne, 9 millió € érte nem fájó.

További lehetőségek: Balzaretti, Tremoulinas, Cissokho, Drenthe

Bastosban kiegyezhetünk

Nézzük, mihez kezdhetünk a másik oldalon. Itt felesleges álmodozni, az igazán kiemelkedő spílerek leigazolására esélyünk valóban egyenlő a nullával. Az abszolút nullával. Nem beszélhetünk Dani Alvesről, Maiconról, Ramosról. Viszont Mattia Cassaniról annál inkább, akit már egyébként is többször szóba hoztak a Bianconerivel, és neki is tetszene a csapatváltás. A szicíliai egyesületével egyébként is jó viszonyt ápol a klub, így a tényleges, nagyjából 7 millió €-s értékéért meg is vehetjük. Valószínűleg az olasz válogatottban is ő lesz az alapember erre posztra, miután Motta ott is kudarcot vallott. Lendületes játékos, jól védekezik a már említett Maicon után talán ő a legjobb a bajnokságban. Beillene a képbe, asszimilálódási gondjai nem lehetnek. Van der Wiel érvényesülési környezete nemzetiségét tekintve nem éppen Olaszország – kivéve, ha esetleg előtte Madridban végigszenved egy-két évet. A mindössze 22 éves játékos az Ajax meghatározó alakja, kora ellenére már jelentős nemzetközi tapasztalata van. Akár az övé is lehetne a jövő börtönszerkóban, nagy valószínűséggel meg tudna birkózni a feladattal. A nyáron Dél-Afrikában döntőig menetelt az Oranjéval, ennek ellenére ára nem ugrott a többszörösére: 10 millió €.

Emmanuel Eboué másodhegedűs lett Sagna mögött az Ágyusoknál, emiatt érthetően elégedetlenkedik. Nyáron lejár a szerződése, ezt a remek alkalmat kár lenne elszalasztani, ingyen nagy fogás lehet. Hátul jól boldogul, előre azonban kicsit lomhább, mint Wiel. A liverpooli Glen Johnson neve is többször említésre került, ám mindközül ő lenne a legnagyobb zsákbamacska. Angliában jól teljesít, ám a Calciohoz már több ész kell, ami nem biztos, hogy szorult belé. Az ára is magasnak tűnik, nagyjából egy bastosi 15 millió €, amellyel ki is szállhat a versengésből. Darijo Srnának már nem Ukrajnában lenne a helye, ideje kipróbálnia magát egy nívósabb pontvadászatban. 28 évével jó korban van, azt pedig látjuk, hogy milyen a balkáni mentalitás. Küzdőszellemből jeles, mindez technikával is párosul az összetett játéka mellé. Minden Donyeckhez köti, talán nem szívesen távozna, és nem is akarna megválni tőle klubja, akik egyébként sem szenvednek anyagi gondokkal, de egy körülbelül 16 millió €-s ajánlat esetén talán megenyhülnének.

Még egy balkáni arc jöhet, nem?

További lehetőségek: Corluka, Heitinga, Beck

Bízzunk Marotta és Delneri hozzáértésében. Ahogy a bevezetőben is írtam, a gólok nem mindig a csatárok érdemei, Amauri és Iaquinta pedig jól fejelnek alapvetően, csak valakinek a fejükre kell tennie a zsugát. Te kit választanál?

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr738239146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

336035 2010.12.09. 11:14:43

Szerintem a legnagyobb probléma jelenleg a védelem szélei, oda mindenképp kéne valakit igazolni, de kétségeim vannak afelől, hogy érdemes-e olyan hosszú padot tartani, mivel Grygera úgy fest felépült és De Cegle is elkezdte az edzőteremben erősíteni magát. Traore meg Motta is nyárig szerintem biztosan marad, így Sörensennel és Grossoval kiegészülve 3-3 játékos harcolhat a kezdő pozícióért. Nekem ez soknak tűnik, annak ellenére, hogy szerintem béna mindegyik, Sörensen is a testi adottságait figyelembe véve inkább középső sem mint szélső védő. És ezek közül reálisan csak Groso-t tudnánk eladni vagy elcserélni, de szerintem kap Ő annyi fizut, hogy ismételten elutasítson minden ajánlatot. A kp szélei is kemény piskóta. Főleg mivel Marchisio nem szélső, viszont, ha nem ott játszik akkor lehet Delneri csak a padon számít rá Sissokoval együtt, ami igencsak veszélyes, ha meg akarjuk tartani. Januárban felépül Martinez, én bízok benne mivel jó technikai adottságokkal rendelkezik és manapság Pepe is hajt mint a disznó Krasicról nem is beszélve. Így én ott is telt házat látok. A csatárok közül hiányolok én egy igazán technikás a kapura is veszélyes játékost mert, ha egy ilyen ék játszana Q mellett akkor retteghet európa. A következtetéseket levonva, szerintem a legracionálisabb döntés, hogy inkább igazoljunk nyáron, mert szerintem az anyagi helyzet sem olyan jelenleg, hogy olyan hosszú padot tartsunk. Főleg ameddig semmi sem lefutott a bajnokságban, mivel az sem biztos, hogy jövőre sikerülhet a bl helyezést megszerezni.

siculis 2010.12.09. 11:30:47

Szerintem ideje az egész csapatot úgy ahogy van lecserélni mert ez a Juve nem az a Juve... Ha ajánlani lehet akkor: Srna, Stefan Radu (Lazio) esetleg Rat (shatar) maradva a balkánon:)

337583 2010.12.09. 11:46:19

Gareth Bale csak vissza "verte meg" a zintert, oda nem. Amúgy Srna nekem is szimpatikus lenne már jó ideje. Azt hittem öregebb, 28 évesen viszont fasza lenne. Kár, hogy nem EU-s, illetve, hogy megalkották ezt a kretén szabályt.

336035 2010.12.09. 11:55:28

@siculis: Srna jobb lábas, a Juvénak egy BAL lábas bal kp-ra lenne szüksége. Radu főleg nem Juve szint Ő semmiképp ne jöjjön. És szerintem Rat sem az a taktikai zseni, aki betartja az edző utasításait. [tcs19](#257094): Azért a gólpassz bőven elég volt tőle meg, hogy Maiconnak fogalma nem volt mellette.

336677 2010.12.09. 12:15:33

nálam is Srna lenne a legjobb megoldás a jobbhátvéd posztjára, szerezhetne valami EU-s útlevelet, vagy az EU köthetne valami megállapodást a horvátokkal - csak a mi kedvünkért persze. megyek, hívom is Barrosot. ha nem ő, akkor meg Cassani jöjjön

258945 2010.12.09. 12:28:33

Contento kimaradt

262910 2010.12.09. 12:43:01

Ha lehet szavazni, akkor a felsoroltak közül Tremoulinas ill. Cassani.

336677 2010.12.09. 13:48:29

[t.junior](#257120): mert vele nem vagyunk elégedettek.

130374 2010.12.09. 13:49:35

De Ceglie bal hátvédnek sztem kíváló megoldás, felépítése nem középpályás, képzett és nem utolsósorban saját nevelés, ami egyre nagyobb erény a mai labdarúásban. Talán voltak bakijai, de ez belefér. Egy orvosnak is előbb meg kell töltenie egy temetőt, hogy rutinja legyen. Szóval De ceglie és Marchioso lehet a két ékkő a jövő Juventusában. Nem szabad, hogy az eredméynkényszer miatt elpackázzák tehetségüket a vezetők. Jobb bekk kell, aki Srna lehet. Nem is kell elemezgetni, hogy Krasiccsal mekkora szélsőduót alakítanának. Jönne még Dzseko meg Dzsudzsák és egy félelmetes keleti kontingens riogatná a Serie A mezőnyét...

255673 2010.12.09. 14:19:23

Több dologban sem értek egyet... ilyenek az emberek. Nemegyetértőek :) De Ceglie, ha így fejlődik, akkor vérbeli szélső válhat belőle, azaz: nem csak kiegészítő embernek tökéletes. Traorét felesleges bántani bármi miatt is, mert ugye tudjuk, hogy más liga és más klub, az bizony más mentalitás és akár teljesítmény is. Magyarán még abból sem érdemes következtetést levonni, hogy Ő ottan harmadik számú bal hátvéd volt csak. Fiatal, simán lehet benne potenciál. Camilleri egy meccs alapján szintén nem ítélhető meg, de az ottani teljesítménye alapján abszolút nem nevezhető éretlennek. Sztem érdemes lenne vele is foglalkozni. Regginából jött kölcsönbe és a fele játékjoga a miénk, de ami a lényeg, hogy 92-es születésű, azaz rengeteget lehet még rajta csiszolni. Lehet nem ártana kipróbálni többször is... a kupában mindenképp, bár ha tényleg igaz, hogy Agnelli legalább egy trófeát vár, akkor arra a Kupa lehet a legsanszosabb. Legalább lenne végre egy ezüst csillag a mezeken.

286390 2010.12.09. 14:21:28

[_Tyler](#257167): de rossz poén!

spy 2010.12.09. 14:21:38

Bale-röl álmodni sem lehet mert se az ára (öróla álmodik az egész PL),se Italia nem fekszik neki(szerintem teljesen támadó felfogású),Ramossal ugyan ez a helyzet. De ez Srna megérné a pénzét a balkán, játékosoknak mindig bejönn az olaszoknál vagy Ebué jönne még nálam számításba ,mert ö nagyon kemény hátul ami nem hátrány a Serie A-ban.

137366 2010.12.09. 14:44:25

Reaktiválni Mátyust...

334412 2010.12.09. 15:59:30

Csodálom, hogy Lichtsteiner kimaradt a felsorolásból, aki nem csak jó, de érdeklődik is iránta a Juve. Radu nem szélső, de a posztján jó, csak éppen ott nem férne be a csapatba. Egyébként hogy jelenleg mi a Juve szint, az szerintem legalábbis vita tárgya lehetne.

336035 2010.12.09. 16:55:28

[ejjelikornel](#257251): Érdeklődik? Hol olvastál ilyet? Amúgy valóban nem rossz játékos, viszont ár/érték arányban van nála jobb is. A juve szint nem vita tárgya, ha minőségben Chiellini, Aquilani, Krasic, Q játéktudását vesszük alapul. Románt meg elvből nem szeretnék szívesen látni a csapatban, lehet akármilyen jó, de akkor sem.

trunks 2010.12.09. 18:05:55

Hagyjuk már Lichtsteinert meg Radut. Ők egyszerűen nem Juve-szintűek. Talán ha egy fokkal jobbak, mint Grygera. Ilyenekért kár kiszórni a pénzt, már megtettük az elmúlt pár évben (Almirón, Amauri és társaik). Srna se ér 15 milliót, Bastosnak örülnék, csak kérdés, mennyire reális. De Cegliében még bíznék, Vargas meg ugyan jó játékos, de eszméletlenül ostobán játszik. Minden szögből, bármilyen távolságból rálövi a labdát a passz helyett. (Lásd csak a Juve-Fiorentinát, amin kb. 3 helyzetet puskázott el így és a gól is ebből született nagy mákkal). Nem illik a Juvéba.

334412 2010.12.09. 18:06:27

[Itáliainagysándor](#257276): Több laziale site-on is, ha kéred, megpróbálhatom előkeresni őket. Ezt a pár játékosnyi kiemelést majd minden csapattal meg lehetne tenni, hogy tessék, ez itt a szint, aztán mégis inkább a keret meg a kezdő számít. Aquailani meg a legközelebbi fél éves sérüléséig? Q meg biztos nagyon jó, meg minden, de hogy egy juventino rá hivatkozik, mint Juve szint, az nekem fura. Mindegy, nem kekeckedni akarok, csak ezek nem azok az évek, mikor olyan baromi magas Juve szintről lehetne beszélni. Radu meg román, hát Istenem. Nem egy lazialéval volt vitám abból, hogy Radu román, ezért uzsgyi a csapatból. Ezt miért kell? Legyen a Lazióban felőlem tripla annyi román, mint most, ha attól jobbak lesznek. Ráadásul Radu egy jó fej, szerény srác.

334412 2010.12.09. 18:07:23

[trunks](#257293): HAHAHAHA! Te vagy Grygerát, vagy Lichtit nem láttad játszani, de akkor meg miért mondasz ilyen nagyzolós fasza gyerek vagyok dolgokat?

334412 2010.12.09. 18:14:17

[trunks](#257293): Mellesleg, ha már ilyen "egyszerű", ahogy mondod, akkor kérlek legalább 2-3 pontban indokold meg, hogy Lichti mely okoknál fogva is nem Juve szintű. Előre is köszönöm.

336035 2010.12.09. 18:31:04

[ejjelikornel](#257294): Hivatalos infót, ha lehet, mert a sok a kacsa ilyen téren. Aquilani sérülékeny játékos ez tény, de eddig nálunk elkerülték és beválni látszik. Q nagyon jó játékos, én már évekkel ezelőtt is szívesen láttam volna juve mezben. Persze ezek nem azok az évek, de ilyen minőségű játékosok érkezésével fognak azok az évek eljönni, remélhetőleg hamarosan. Nem szeretnék én sem belemerülni a román vitába, részemről inkább történelmi vonatkozásai vannak annak, hogy miért is nem szeretnék egy románt sem a csapatban. Érthető vagy nem, hogy miért is van ez, de ez van és teljes mértékben egyetértek azon lazio szurkolókkal, akik hasonlóképpen vélekednek, mivel nagyon is érthető.

334412 2010.12.09. 20:13:51

[Itáliainagysándor](#257300): Ez most csak az első, amit kidobott, de volt ennél konkrétabb is, azt is csak megtalálom: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=73958

260706 2010.12.09. 20:17:06

Lichtsteiner szerintem is egész jó. Ha nagyon skót akarnék lenni, akkor a Balzaretti-Cassani párost igazolnám le. Bakker, mindig elmondom ilyenkor, hogy a nagy okos Secco képes volt anno apróért elbagózni Balzaretti-t, hogy hozzon a helyére egy értelmetlen Molinaro-t.. pofám leszakad.

258945 2010.12.09. 21:57:45

Ki ne kiáltsuk már Radut meg Lichsteinert klasszisoknak. Jó szezont futnak, ennyi.

334412 2010.12.09. 22:10:58

[t.junior](#257400): Raduról e helyütt nem is beszéltem, de az a te tudatlanságodnak a megnyilvánulása Lichti felé, ha úgy látod, csak ebben a szezonban jó. Aki jó szezont fut és ennyi, az pont mondjuk Aquilani. A Juve igencsak örülhetne egy Lichti féle játékosnak, nem véletlen, hogy érdeklődnek is. Ám tőled is szívesen látom azt a pár pontos értékelést, hogy Lictsteiner miért is nem elég jó a Juvéba.

258945 2010.12.09. 23:16:52

'Radu meg román, hát Istenem." Idézet tőled. Na akkor most ez hogy? Érveket vársz? Mondok.Nézzük a puszta tényeket. például 80 Seria A meccs 4 gólpassz,az utolsó két szezonban nincs egy darab gólpassz sem, igaz lőtt 2gólt, na mondjuk Grosso is tavaly, na meg az a sokat szidott,nem egyszer jogosan, szóval ez a szerencsétlen Grygera 80/6 a gólpassz mutatója.Akkor meg minek ide? minek milliókat kifizetni érte amikor ennek a csóringer csehnek jobbak a mutatói? Persze egy védőt elsősorban a védekező munkája alapján kell megítélni, de hogy hogy nem én sehogysem tudtam felfedezni a Lazio védelmében az a betonkeménységet, 12 kapott gól az szép de nem kimagasló, arról nem beszélve hogy a tavalyi szezon a kiesés elleni harcról szólt ugye.( Erősítve az egy szezonos teóriámat) Vagy valami tejfölösszájú csodagyerek lenne? 26 évesen még mindig nem fedezte fel egyetlen egy nagy csapat sem benne a klasszist, csak ilyen kétes értékű pletykák vannak, hogy esetleg, netalántán ha a csillagok állása kedvező, na akkor talán megnézi jobban egy játékosmegfigyelő a Juvétól vagy akárkitől a következő Lazio meccsen. Hagyjuk már. Jó helyen van, maradjon is ott. Na például ezért nem kell a Juvéba.

334417 2010.12.09. 23:40:56

[ejjelikornel](#257411): "Aki jó szezont fut és ennyi, az pont mondjuk Aquilani." Ezt azért gondold át mégegyszer.

trunks 2010.12.10. 00:06:04

@ejjelikornel: A Grygera-dolog talán túlzás volt, mert a cseh tényleg nagyon szerencsétlen. Viszont a pofádból és a stílusból visszavehetnél. A gondom pedig Lichtsteinerrel is az, mint a legtöbb jelenleg a Juve számára elérhető szélsőhátvéddel, hogy szép-szép, hogy egy közép/kiscsapatban meghatározóak, de még semmit nem tettek le az asztalra. Már ne haragudj, de attól, hogy a tavaly majdnem kieső Lazio alapembere, attól nem vagyok elájulva. Meg ahol 5 évvel ezelőtt Thuram és (az akkori világklasszis) Zambrotta volt (mögöttük Pessottóval és Birindellivel a padon), ott azért tegyük magasra a lécet. Na most ezt Molinaro, Grygera, Motta egyértelműen leverték, Lichtsteiner számomra kétely. Meg lehet próbálni, nem mondom, de azért egy nagycsapatnak nem ilyen játékosról kell álmodoznia. Mondjuk az is igaz, hogy nagy a pangás a piacon, ami a jó szélsőhátvédeket illeti. Balzarettit meg kár volt elküldeni, ezt már akkor is mondtam. Ahogy Criscitót is.

trunks 2010.12.10. 00:10:04

[ejjelikornel](#257411): lol Aquilaninak több remek szezonja volt a Romával, ami akármennyire is fáj, magasabb szint jelenleg, mint a Lazio. És ő azon kevesek egyike a korosztályából, aki a tehetsége alapján a világklasszis szintet is elérheti (mondjuk De Rossival együtt). Csupán nem jött ki neki eddig a lépés, legfőképp a sérülések miatt. Meg mondjuk a 'Poolba igazolás is hatalmas baklövés volt. Ettől függetlenül ne mondjuk már, hogy Aquilaninak az idei az egyetlen jó szezonja...

334412 2010.12.10. 00:52:29

[t.junior](#257434): Mit akkor hogy? Reagáltam Nagy Sándor hozzászólására a románság kérdésében, olvasd át még egyszer. Nincs azzal baj, ha halvány gőzöd sincs a mezőnybeli munkájáról és annak remekségéről, csak akkor ne állíts butaságokat. Érveid meg igen nehezen állják meg a helyüket, szóval aki példának okáért nem gigacsapatban játszik, az nem is lehet jó? Ilyen érvelést egy culétól várnék. Arra meg végképp nem tudok semmit mondani, ha te a tavalyi szezon alapján ítéled meg a Laziót, ez pont olyan dőreség, mintha a Romát az 5 évvel ezelőtti szezon alapján ítélnéd meg és slussz. Magyarán azért nem kell a Juvéba, mert nem láttad a teljesítményét, csupán a statisztikáit és különben is, nem kell a Juventusba, mert csak. Oké. [trunks](#257450): Már megint a régi nóta: te tavaly kezdtél el focit nézni, hogy csak és kizárólag az alapján ítélsz? Mert akkor értem az érveid, bocs. Halkan mondom, tavaly a Lazio 1 kupát nyert, a Juve mennyit? Az érv, hogy anno kik voltak hátul a Juventusban...? A kis csapat a Lazio tekintetében, a nagy csapat meg a Juve tekintetében csal egy kedves mosolyt az arcomra, most tényleg dedózunk? Aquilaninak meg igen, pontosan, ez az első igazán jó szezonja és még a felénél se vagyunk. Ja, pofája meg a lónak van, bebebe! [calciodirigore](#257445): Így átgondolva csak ez jutott még eszembe Aquilaniról: http://www.youtube.com/watch?v=TeDzduIlBnQ

334412 2010.12.10. 01:23:42

Na, de nem feszültséget akarok, csak sokan nem látják be az olyan játékosok nagyszerűségét, akik nem gigacsapatokban játszanak és ez hiba.

258945 2010.12.10. 08:30:34

[ejjelikornel](#257455): Van egy olyan közmondás hogy a számok nem hazudnak. A mezőnybeli munkája meg őrült módon szubjektív dolog, és gondolom te ha Lazio meccset nézel akkor is felveszed az objektivitás mágikus szemüvegét, hogy egyszerűbben fogalmazzak, elfogult vagy. Ez rendben is van egy szurkolótól. Tavaly nem játszott a svájci a Lazioban? Egy szezon alapján Amauri is klasszis, aztán hogy hogy nem még se az. Szerintem meg folyamatosságában kell nézni a dolgokat. Az arrogáns, pökhendi lekezelő stílusod meg csak hab a tortán, ha nem kezdesz tudatlanságot meg hasonlókat emlegetni a hozzászólásaidban lehet nem is válaszolok.

334412 2010.12.10. 10:29:19

[t.junior](#257477): Oké, peace. Mindenki nyugodtan gondolja azt amit akar, remélem vasárnap bizonyítja Lichti, hogy miről is beszéltem.

258945 2010.12.10. 10:53:18

[ejjelikornel](#257512): úgy legyen

crisss 2010.12.10. 19:35:27

egyébként be akartam írni Lichtsteinert a "további lehetőségek" közé, csak végül kifelejtődött.

334412 2010.12.11. 02:46:54

[crisss](#257774): Túlpörögtem, még egyszer mindenkitől bocs, de ti is pontosan tudjátok, hogy milyen érzés ha valaki bántja a szerelmeiteket. :) Főleg, ha érzésetek szerint még igaztalan is. Kurvára várom a vasárnapi meccset.

Oulambudue 2010.12.13. 12:26:22

Hasonló eset(sztem): "kis"csapat:Sevilla nagycsapat:Barcelona remek tehetségnek igérkező védő: Dani Alves eredmény:világklasszis védő a nagycsapatban. Lichtsteinernek is járhat egy esély:D

334412 2010.12.13. 17:30:34

[Oulambudue](#259359): Az biztos, hogy tegnap enyhén más szint volt, mint Sörensen vagy Grosso.

334417 2010.12.13. 18:56:24

[ejjelikornel](#259579): Sörensen 1, 18 éves, kb. két hónapja játszik felnőttek között 2, nem jobbhátvéd 3, ennek ellenére Zaratét a hóna alá kapta. K.rva jó kis játékos már most.

334412 2010.12.13. 21:52:35

[calciodirigore](#259651): No, mindezeknek körülbelül megfelel Cavanda is, csak még kevesebbet játszott a felnőttek között és nem is igazán az a posztja, ahol játszott, Kraszicsot meg ezzel együtt is egész jól fogta. Zaratét meg nem nagy dolog levenni a pályáról. Egyébként ez nem a lefitymálása volt Sörensennek, csak jeleztem, hogy Lichti nagyon jó.

JuVeFaN. 2010.12.28. 15:42:46

Ahogy Neztem Elomeccseket Marius Radu-rol akki irant meg a BARCELONA-is erdeklodik szerintem mege'rne ha a Juventus MegVenne!
süti beállítások módosítása