bntemp

bntemp

A Jók, a Rosszak és a Csúf

2013. szeptember 19. - s4tch

Az olasz foci arra tanítja az embert, hogy csak az eredmény számít, semmi más, és a felületes szemlélő egyébként is úgy van vele, hogy egy szar játékkal megnyert meccs után simán bemondja, hogy „annyit adtunk ki, amennyi kellett”, és hogy „lesz majd jobb is, ha rá leszünk kényszerítve”. Aztán amikor az eredmény nem tetszik, akkor egyből a kurva anyját mindenkinek, Conte szar, Pirlo szar, még a szar is szar, és rohadtul hiányzik Marchisio.

Szerintem annak ellenére, hogy a játék a meccs kétharmadában a hulladék és a középszar között ingázott, azért voltak olyan dolgok, amik azt támasztják alá, hogy se Pirlo, se Conte, se a csapat nem szar. És hogy talán Marchisio sem hiányzott annyira. Most pontokba szedjük a jót és a rosszat.

Az olasz foci arra tanítja az embert, hogy csak az eredmény számít, semmi más, és a felületes szemlélő egyébként is úgy van vele, hogy egy szar játékkal megnyert meccs után simán bemondja, hogy „annyit adtunk ki, amennyi kellett”, és hogy „lesz majd jobb is, ha rá leszünk kényszerítve”. Aztán amikor az eredmény nem tetszik, akkor egyből a kurva anyját mindenkinek, Conte szar, Pirlo szar, még a szar is szar, és rohadtul hiányzik Marchisio.

Szerintem annak ellenére, hogy a játék a meccs kétharmadában a hulladék és a középszar között ingázott, azért voltak olyan dolgok, amik azt támasztják alá, hogy se Pirlo, se Conte, se a csapat nem szar. És hogy talán Marchisio sem hiányzott annyira. Most pontokba szedjük a jót és a rosszat.

Quagliarella

Az első félidőben rá kellett gugliznunk, hányasban játszik, hogy meggyőződjünk róla, nem állították-e ki az öltözőfolyosón (trivia: a szar poén ellenére akit a sípszó előtt állít ki a bíró, ahelyett beállhat valaki a kispadról). De aztán kiderült, hogy Q még mindig kurva jó csatár, ha arról van szó, hogy nehéz lövést kivitelezve gólt kell lőni, azt pedig mindig tudtuk róla, hogy ha elkezd játszani, akkor elolvadunk a gyönyörűségtől. A cseréje akkora csubakka volt, mint ide Hanoi, hiszen nem állíthatjuk, hogy lőtt volna még egyet, de a gólja után fejelt egy kapufát, és bőven volt benne élet. (Viszont kár vágni a pofákat a lecseréléskor, ezt már megtanulhatta volna)

 

Jó voltál, lecseréllek



Tevez

Scarface a gatyáját is lemelózza minden meccsen, és ez most sem volt másképp. Rengeteget volt játékban a saját térfelén is, a második félidő vége felé is tolt olyan sprintet, hogy labdával lefutotta az emberét. Kihagyott ugyan egy rohadt nagy ziccert, amiben benne maradt a győzelmünk, de lenyűgöző a munkabírása, és olyan jelenléte van a pályán, amilyen utoljára Alexnek volt. Én Szív Tevez.

Kulcspasszok

Mondok egy számot: a Juventus játékosai tegnap 22 kulcspasszt osztottak ki egymásnak. A hat gólt vágó Real játékosai 13-at, a négyet szerző PSG-é 8-at, a szintén négyet lövő Unitedé 11-et. Pirlo egymaga ötöt vállalt, Tevez, Peluso, Chiello és a botrányos passz-, és beadási statisztikái ellenére Lichtsteiner is hármat-hármat. Ennyiből nyilván kellett volna lőni 8-10 gólt, de az, hogy a norvég kapusnak a seggéből is keze nőtt, nem modellezhető statisztikákkal. Az viszont kiolvasható, hogy ha a játék tempója lassú, a kifejtett nyomás gyakran elégtelen volt is, a Juventus számtalan helyzetet dolgozott ki.

Isla

Már az Izé ellen sem volt rossz, most ha korábban jön (és van kit fejbe rúgnia a tizenhatoson belül) megnyerhette volna a meccset. Hét passzát – Giovinco tíz perccel többet játszva csak hármat passzolt – mind jó helyre juttatta, és az övé volt az a labda, amit Tevez a 93. percben mellé lőtt, pedig be könnyebb lett volna.

Peluso

Amellett, hogy az ő beadásából született a gól, még a Juventusnál tökéletesen szokatlan módon képes volt arra a bravúrra, hogy beadásai jelentős részét jó helyre küldje (7/5 – pa-rá-dé!). Bár soha nem lesz olyan gyors, mint Lichti, olyan kemény és technikás, mint Kwadcsi, és olyan jóképű, mint Ashton, egy új Grossót látunk kirajzolódni abból a szempontból, hogy hiába használhatatlan a csávó, beadni magasan ő tud a legjobban a csapatból. Gyengébb csapatok ellen feltétlenül hasznos lesz majd.

Nyíljék ki a kloáka, ömöljék a fos szépszerével:

Conte

Persze, hogy nem tudja belőni senki helyett a helyzeteket, és nem ő tehet arról sem, hogy az ellenfél kapusa élete meccsét játszotta. De a tegnapi Juventus a világon semmi különlegessel nem készült a koppenhágai meccsre, sőt, Conte valószínűleg letudta annyival a felkészülést, hogy megmondta, ki pihen, és ki kap helyette lehetőséget. Hogy fejben mennyire nem állt készen egy kemény, hajtós BL-meccsre a csapat, azt Lichti agyament (és szar) játéka bizonyította, ami zsinórban két meccsen már kicsit soknak tűnik, és Pogba fejét is alaposan megzavarta a hirtelen jött királyság, amit egyelőre Conte nem tud kezelni.

Külön ki kell térnünk a cserékre. Nem tudjuk, Pelus megsérült-e, vagy szólt, hogy nem bírja, de Ashton Kutcher behozatalával halvány fogalmunk nincs, mi volt a célja. Annál indokoltabb volt a Lichti-Isla csere, csak ez meg késett egy félidőt. Szóval Conte levette a két szárnyvédőt, mert elégedetlen volt a beadásaikkal, de kinek adják be a labdát, ha a jól fejelő Q (kapufa, guten tag!) helyére nem a még jobban fejelő Llorente jön, hanem a Sebastian faszpörgettyű Giovinco, aki még életében nem ért fejjel a labdába.



Grinta

Vért fostunk az egyenlítésért is, de amikor Q bepofozta Pelus beadását, éppen egy jobb időszakban volt a csapat. Végre sikerült megtartani a labdát a finn térfélen, amiből egyből jöttek is a helyzetek. Én akkor biztos voltam benne, hogy legalább két góllal megnyerjük a meccset, mert a svédek nem fogják bírni a hajrát. Ebből annyi valósult meg, hogy tényleg nem bírták a végét, csak ez nem számított szart sem, mert a Juventus az egyenlítés után visszavett a tempóból, és már távolról sem tett annyit a győzelemért, amennyit az egyenlítésért még kipréselt magából. Be kellett volna tolni őket a kapujukba, a héccencségit neki!

Pirlo

Tegnap felmerült a kérdés, hogy vajon 34 évesen nem arról van-e szó, hogy az Veretlen bajnoki cím-Eb-döntő-címvédés-KonfKupa sorozatot nem bírja már, vagy csak a szezon elején van pihenő üzemmódban. Nem tudjuk, ez igaz-e, de a szokásos szélsőséges gondolatmenete végén Tyli már azt látta, hogy végünk van, ha ilyen marad, mert Conte soha a kurva életbe' nem fogja leültetni a padra. Pedig még csak nagyon panaszunk sem lehet, hiszen szórta a kulcspasszokat, jók voltak a hosszú-, és keresztlabdái is, a passzaiból simán születhetett volna akár 3-4 gól is. De nem született egy sem, viszont az tény, hogy a játékunk ritmusa Rumcájsz miatt volt punnyadt, a labdakihozatalaink miatta voltak tetű lassúak, és most nem is tudott igazi vezér lenni. És úgy tűnt, nem is nagyon akar.

Védelem


Bár Ogbonna szerintem rendben volt, ahogy korábban jeleztük, az ő baja inkább az, hogy ha nem Chiello helyén játszik, akkor valaki más kikerül a komfortzónájából – ez a valaki tegnap az elég szarul játszó Bonucci volt. De ha már szóba került Chiello, akkor tegyük hozzá, hogy az Izé elleni arcpirító hibája után újra az ő embere szerzett gólt – még ha most inkább elővehető a beadás eltakarítását elmulasztó Pogba-Ogbonna kettős. Chiellini nincs nagy formában, idén távolról sem tűnik meggyőzőnek, és mivel a védelem vezéréről van szó, van okunk aggódni.

Pogba


Szar a haja. Egyre szarabb. Azon kívül kicsit talán elszaladt a ló, mert sokat könnyelműsködik, néha kifejezetten léhának tűnik, és a labdafényezést többre becsüli egy-egy gyors passznál. Tegnap – és az Izé ellen – alig hozott jó döntést, a ziccerei pedig mindkét meccsen kimaradtak. Mondjuk ez lehet, hogy mázli, mert ha ezen a két meccsen is jól játszik, akkor már ott tartanánk, hogy Agnelli a torinói lepelből szőjön neki hálózsákot a hideg alpesi estékre.

A képen a meccs egyik kulcsszereplője. És Pogba.



Csoportállás

Tudom, hogy tavaly is így kezdtünk, bla-bla... de fél szemmel a csoport másik meccsét nézve bizony elég kellemetlen dolgot láttam. Például egy Realt, ami hátul ugyan zavarba hozható, de pusztító támadóerővel rendelkezik, és egy szintén fos védelemmel, de nagyszerű támadókkal rendelkező Galatát. A tavalyiból kiindulva ugyan még akkor sem kéne pánikba esnünk, ha nem sikerülne két hét múlva legyakni a törököket, de az biztos, hogy a tegnapi játékunk kevés lesz mindkét ellenfél ellen.

Szögletek

Mi a bánatos lófaszért nem tudunk szögletből soha gólt szerezni? Rúgtunk tegnap 16-ot (!), ebből volt egy Pogba-ziccerünk, aztán annyi. Pedig ezeket nem Lichti adja be, hanem Pirlo.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr108240798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

346364 2013.09.19. 08:18:13

Szögletek: Pirlo szarul adja be a szögleteket és a szabadrúgásokat is. Ez van. Hihetetlen nagy mester, ha mozgásból kell indítani, de álló helyből nincs a legjobb 10-ban az biztos (aki nem hiszi nézzen meg pár szabadrúgást és beadást mondjuk Alextől, hogy ne menjünk "messzi"-re). Hogy Giovinco mi a f.szt keres ebben a csapatban, azt már évek óta nem értem.

348517 2013.09.19. 09:13:15

Ami engem is zavar, az a baszk mellőzése. Korrekt a srác, nagyon kaparna, és előbb-utóbb felvenné a ritmust. Vagy nem, de legalább esélyt kaphatna, főleg egy ilyen meccsen, ahol a szar, lassú játék ellenére is, a vikingeknek helyzetük sem volt.

346514 2013.09.19. 09:30:20

Jó kis összefoglaló, gyakorlatilag egyetértek, de azért az vicces, hogy tegnap még karikaturizálva lettünk azért, aminek a nagyrésze tényszerűen is szúrhatta egy szurkoló szemét. De most komolyan, hol nem gáz eredmény az, amikor a negyedik kalapost nem gyűrjük be, és leszarom a koefficienst meg a csoportelsőséget, egy Köbenhavent a tavalyi dán banánhéj után illett volna csakazértis megverni. És igen, ha 2-1 a vége ide, egy szavam se lett volna. Én egyébként egy szóval sem állítottam, hogy szar a csapat, az eredmény szar elsősorban és a tegnapi játék (értsd: nem megfelelő tűzzel kezdtük a meccset, az említett vissza kettő az egyenlítés után, valamint a helyzetkihasználás). Tevezzel kapcsolatban is igazad van, csak gólfosót nem vettünk mellé, mert Vucsinics nem az, Q nem kap olyan bizalmat Contétól, hogy egy állandó jó formát hozzon, Llorente meg nem egy ilyen stílusú csapatban lesz gólfosó ember, ha valahol egyáltalán. Szárnyvédő is kellett volna, de Conte megszerette Kwadcsit, középen nem ad neki lehetőséget, De Cegliét el akarta adni Conte/a vezetőség, de maradt, így három ember mellé nem vettünk egy negyediket is. Lichtiben én még mindig az aktuális Nedvedet látom, fut, mint a barom, ezer fokon ég (sajnos túl sokat pofázik is, de ez van), néha még Pirlo íveléseinek a végére is odaér, de amit tegnap az utolsó passzok és egy ízben kapuralövés (?) helyett művelt, az botrányos volt. Isláról meg még mindig nem tudjuk, mire is (lenne) képes. Én ezen a poszton full rotációt alkalmaznék, hogy felváltva játsszon a két ember és folyamatosan játékban legyenek (sérülés esetén pedig jöhetne Caceres, akit másra úgyse nagyon használ már Antonio apánk, ő lett "a Folt"). Aki olvasta Ibra könyvét, az tudja, hogy Raiola egy féreg és milyen "haditerveket" dolgoz ki, ha akar valamit, úgyhogy el kell dönteni, mennyit ér meg nekünk Pogba. Vagy visszamegy a tartaléksorba és Marci cseréje lesz, aztán túladunk rajta, ha nem áldozunk rá, vagy megadjuk Minónak, amit kirinyál és akkor béke lesz (egy-két évig...). Vagy mi is elkezdünk duruzsolni Pogba fülébe, hogy rúgja ki a dagadt kufárt, de ravasz róka ez a Raiola, kötve hiszem, hogy sikerülne.

347168 2013.09.19. 09:44:16

Köszi az értékelést, egyetértek. Gio jó szögleteket tudna Llorente fejére rúgni :) (persze ez vicc, de a Sassuolo ellen megpróbálhatnánk) Én Szív Bianconeriblog

347168 2013.09.19. 09:48:51

Ja, és egy megfejtés De Ceglie becserélésére: Paolo/Ashton kedden ünnepelte a 27. születésnapját

339991 2013.09.19. 09:56:11

Kétszer inkább egy Quagliarella kellett volna, mint egy Yilmaz, a búbánatos picsa vigye el.

346364 2013.09.19. 09:57:04

[HungarianMotorMouse](#1703211): Gio tudot mit tudna jól? Frissítőt adni a többieknek (mondjuk lenne akinek csak dobni tudná). Gio-nál jelenleg minden csatárunk jobb, látatlanba mondom, hogy Llorente is.

348608 2013.09.19. 10:36:14

Hülye vagyok, ezért inkább hozzá sem szólok! mivel a az ősi skandináv rivális svéd válogatott mezében léptünk pályára, kettőzött erővel hajtottak ellenünk Tore Andre Flo-ék. Giovincot azért cserélte be Conte, hátha nem is veszik őt észre Litmanenék, és emberelőnyben teljesen kinyílnak... Bár Ravelli mindent kivédett volna akkor is...

339140 2013.09.19. 11:30:56

Conte agyából ki kell metszeni Dzsovit. Az rendben, hogy megél a lassú védők közt, de ezerszer (a Lazio ellen fényesen) bebizonyította, hogy komoly nyomás alatt képtelen támadást befejezni. Nyilván a Pescara ellen meg a BL döntőben könnyebb lesz neki mint most Lappföldön.

350141 2013.09.19. 11:37:49

Amit írtatok én sem értem hogy miért a törpenövésű (futógép) faszpörgettyű Gio-t kellet becserélni az egész ívelégetős meccs hajrájában, mikor van egy spanyol igazolásunk aki 20 méter magas. 3,5 Milliós fizetésért szerintem luxus nem becserélni. Nekem ne mondja senki hogy edzésen nem tesz le annyit az asztalra hogy legalább 1 félidőnyi lehetőséget ne kaphasson. Ha következő 2-3 meccsen nem kap lehetőséget akkor igaznak bizonyulnak a továbbadási pletykák, bár ha nem játszik akkor az ára se fog növekedni. Már kezdem sajnálni hogy eddig az összes meccsen bemelegíthetett a nagy büdös semmiért és közbe előbb becserélik pl Padoint ami vicc :) Vagy tán nem szimpatikus Conténak? még azt tudom elképzelni. Q lecserélése meg érthetetlen, volt benne annyi hogy megmutassa jobb Vucsinál és éreztesse hogy nem kispadra való.

338032 2013.09.19. 11:39:45

végre valaki.... már 2006-ban a VB-n is kivoltunk attól hogy Pirlo pajtásnak fogalma nincs a szögletek rúgásáról azóta se értem miért ő teszi a többit az idő eldönti

349781 2013.09.19. 12:08:40

Én kipróbálnám Tévezt, mint szögletrúgót, bár amíg Pirlo nálunk játszik esélytelen, hogy más végezze el a sarokrúgást, akármennyire veszélytelennek is a szögletei.

334570 2013.09.19. 12:39:06

Ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél.

334417 2013.09.19. 12:44:46

Q? Botrányos teljesítményt nyújtott (megint), a gólját leszámítva. Szerencsétlen Giovinco csak gólt nem tud rúgni, amúgy tíz(?) perc alatt agilisabb volt, mint a pofákat vágó kiskedvenc.

262910 2013.09.19. 12:46:41

némi grinta hiányzott pokolian. pogba nyilatkozta meccs után, hogy hiányzott a szokásos kaparás. conte elszúrta a felkészítést, ez nem is kérdéses, ráadásul furcsán meccselt. ezzel együtt nincs katasztrófa, nem is értem azokat, akik kapásból conte fejét követelik, és elhajtanák a fél keretet. a 2 pont kurvára hiányozhat, ebben természetesen nincs vita.

346364 2013.09.19. 12:57:01

[calciodirigore](#1703597): Inkább egy lusta pofákat vágó gólszerző csatár kell a pályára, mint egy agilis eredménytelen öröktehetség. Giovinco sokkal több lehetőséget kap, mint Q. Q mutatói mégis jobbak. Egy edzőnek pedig objektíven kell gondokodnia a csapat érdekében, nem pedig érzelmi alapon. Nyáron is látszott, hogy melyik a jobb csatár. Q esetében több kérő is volt, de Giovinco-t senki nem kereste (nyugi a tuttosport azt is lehozta volna, ha csak kimondják a nevét más klubnál). A piac beárazta a játékosokat és a piac nem szokott nagyot tévedni. Kivábcsu leszek, hogy a 12 MILLIÓ EUROS agilítás mikor lesz húzó ember a JUVE-ban (soha, vagy maximum akkor ha a középmezőnyben küzdünk a 7. helyért - ilyet meg nem szívesen látnék), vagy hogy mennyiért sikerül majd elpasszolni (kb. majd úgy mint Melo-z, meg Amauri-t).

335318 2013.09.19. 13:23:30

Hát mehet a hajkaparás, mert ezt elszúrtuk. Ez azért is bosszantó, mert tavaly is épp így volt. A Galata meg itthon ellenünk mindent meg fog tenni, mert ha kikap, akkor két kör után 0 pontos marad. Ha viszont iksz le, akkor már ők állnak jobb helyzetben és akkor kell a Real elleni győzelem. Ha megverjük a Galatát, akkor is kell a Real ellen egy pont. De a legjobb lenne a Real oda-vissza picsázni és akkor nagyjából meg is van.

350181 2013.09.19. 13:30:22

Valahol éreztem, hogy ez lesz ebből a meccsből, bár ennek ellenére fogadtam rá és egy nem mindennapi kötésemet vitte el amiben fix eredményt is eltaláltam, meg hogy páran több góllal nyernek. Conte sajnos inkább "ROSSZUL" cserél mint jól(olyan 60/40) , ez szerintem kiderült már az elmúlt 2 szezon alatt is. De Ceglie-t tudtam hogy becseréli,mert előtte olvastam hogy szülinapos,de reméltem,hogy csak a hosszabításra amikor már 1-3 nekünk erre pff. Giovinco,jó játékos,csak nem való a mi csapatunkba való,hanem egy 4-3-3-at játszó KONTRA csapatba, de erről már esett szó. Nekem leginkább az baszta fel az agyam,ahogy kezdtünk,de nem a bekapott gól miatt(az balszerencsés volt) hanem ez a lagymatag dekoncentrált semmi ami az első 20-25 percben volt,kíváncsi lettem volna a játékosaink pulzusértékeire...

348517 2013.09.19. 13:40:05

[Tommaso87](#1703672): A gól sajnos nem balszerencsés volt, hanem Pogba számította el magát a felugrásnál, ez is inkább dekoncentráció volt, ami azért is furcsa, mert mindenki azt hitte, az Inter elleni bajnoki után, hogy majd most! Ehelyett ...

295377 2013.09.19. 14:08:46

[mrdel](#1703662): Ha X lesz ők állnak jobb helyzetben? Miért is? Akkor nekünk 2, nekik 1 pontjuk lesz. Amúgy Gio kritizálásával rohadtul nem értek egye. Lehet nem volt 5 millió passza, de viszont volt pár helyzete ami ha bemegy, most ő lenne az isten. Többet csinál 14 perc alatt, mint Q. Szerintem jól játszott, ha előbb jön be ő és Isla, simán nyertünk volna. Én csak azért kritizálnám Conte-t, h miért nem előbb cserélt.

339140 2013.09.19. 14:18:30

[babo410](#1703775): Jól látod csak ez maga a probléma. Q ugyanis lőtt gólt, Dzsovi hiába szaladgál összevissza (bocs, agilis) ha a fontos pillanatokban nem képes erre. Őt a filmes idézet jellemzi röviden: "- ... és Tyutyukám, ha akkor az oroszok ellen a gólvonalon eltalálod a labdát... akkor ma te vagy a Bozsik Cucu! - De nem találtam el."

337436 2013.09.19. 14:22:44

Ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél.

350181 2013.09.19. 14:27:57

Azért szerintem, azzal mindannyian egyetértünk, hogy jó hogy Márti ment el 12 misiért és Q maradt nekünk,már csak a gólok külleme alapján is amit a két játékos szerez. De azért tényleg szar lehet Q-nak,hogy csak akkor játszik amikor igazán formában van. Jó ez a 3-5-2, de be kell látnia végre a Mesternek ,hogy egy másik felállással karöltve még acélosabbak lehetnénk ugyanezzel a kerettel. Ilyen meccseken lehetne gyakorolni a szerkezetváltást. Mert az x akkor is meglett vna sztem ha második félidőt pl 4-3-3-ban kezdjük Llorentével középen.

334417 2013.09.19. 14:43:05

[JUVEloko](#1703614): Gio nem jó. De így is motiváltabb, mint Q, aki néha ugyan beköszön egy álomgóllal, de amúgy bármi másra szinte használhatatlan. Vucsiniccsel még összehasonlítani sincs értelme. Mr. Dreamgol, aztán ennyi.

262910 2013.09.19. 14:47:17

[Tommaso87](#1703836): tevez nem fog szélen játszani. próbálgatták ott korábban a két manchesteri csapatban, nem működött, nem is élvezi. ő hamarabb játszik seconda puntát, mint szélsőt. négyvédős rendszerből a 4-3-3-at tevezzel középen, vagy esetleg a 4-3-1-2-t lehetne megpróbálni, csak előbbivel az a gáz, hogy a szélekre nem nagyon van emberünk (balra giovincót be lehet tenni, jobbra még mindig pepe felépülését várjuk), illetve ha felteszel egy vucs, tevez, q/llorente hármast elől, tetszőleges felállásban, akkor baszhatod a védekezést. ezért hiányzik nekem kurvára giak (illetve csóri pepe), és ezért él meg nagyon jól afrikában callejón.

258945 2013.09.19. 14:47:45

Ami Contét illeti, nekem van egy olyan tippem, hogy a VB után Prandelli átveszi a csapatot. Félre értés ne essék, nem küldeném el Conté, de én mintha azt érzeném, hogy a mesternek nagyon tele a töke ezzel az egész olasz közeggel.

339468 2013.09.19. 15:58:52

[calciodirigore](#1703885): Te azért nagyon előítéletesen, vagy rosszul méred fel Q kvalitásait. Ja, hogy csak néha talál be? Talán mert csak néha játszik. Nézd már meg a gól/perc mutatókat tavalyról! Vuciniccsel tényleg nem lehet összehasonlítani, más értelmezése van kettejük csatárjátékának. Amúgy azt meg tényleg nem értem, hogy a kiskedvenc kifejezést hogy lehet inkább Q-ra alkalmazni, mint Gio-ra. És itt nem a "kis" jelzőt akarom firtatni.

340726 2013.09.19. 16:08:53

Tevez: Bár a jelenlétével javult a csatársor, de legalább egy gólt én elvártam volna tőle, mert a helyzetei megvoltak - így én őt semmiképp sem emelném ki. Majd, ha eldönti az ilyen meccseket. Ha a City kiszemeltek közül Dzseko jön, ezt a meccset megnyerjük, mert Tevezzel megint nem "gólgyáros" csatárt vettünk. Ismétlem sokat javult vele a támadó alakzat, de szart se ér, ha megint nem lesz senki aki belőjje a helyzeteket. Félek, újra Vidal lesz a legveszélyesebb, ami szomorú. Giovinco: magas belső védőket a földön lehet legjobban megverni, mert lassan fordulnak. Jogos volt, hogy bejött és szerintem nem is volt annyira rossz, hogy így lehordjátok. Nem volt jó, de fikázni sem kell.

256059 2013.09.19. 17:07:47

Meglátjuk, mennyit ér ez Európában!

350181 2013.09.19. 17:11:53

@s4tch:4-3-3 így: Lichti,Bonucci/Barzagli,Chiellini/Ogbonna,Kwadcsi- Vidal,Pirlo,Pogba-Vucinic,Tevez,Marci nyilván itt is vannak kérdőjelek,de a 3-5-2 Európában tényleg csak akkor érhet valamit igazán,ha a 3 középső védő bombasztikus formában van,anno ezért is találta ki Conte És ezen meccs közben jobban lehetne változtatni, nem csak a tipikus posztcserék,ami akkor jó ha vezetünk de egy két esetet leszámítva nagyban sose tudtunk javulni szerintem

350181 2013.09.19. 17:32:16

@s4tch: A 3-5-2 is kell,mert ebben vagyunk a legstabilabbak(ha a védők nem egy átlagot hoznak),de mellé sztem jó lenne a 4-3-3 B-nek. Jól variálható,kötetlenebb posztok Anno a 3-5-2 is milyen fura volt,Lichtinek nem is jött be. Kell valami plusz! Tevezzel sokat javultunk és újultunk,de taktikában is kéne. Még valami: jó persze ez lehet hogy belemagyarázás,de a 3-5-2-vel szerintem nehezebb eredmény után futni

334233 2013.09.19. 17:49:08

Én (mivel a Real meccset néztem), ugyan csak az összefoglalót láttam és nem a teljes meccset, de nem értem ezt a sírást. Annyi helyzetetek volt, amennyivel máskor BL csoportkört lehet nyerni. Most csak egy ment be, oszt akkor mivan? Kikaptatok az Inter otthonhában? Nem. Kikaptatok a dánoktól? Nem. Persze nyilván mehetett volna jobban is a játék, de ha idegeben ikszeltek az nem világtragédia. Ha mindkét meccset bukjátok, érteném panaszáradatot, így kevésbé.

340119 2013.09.19. 20:48:31

Szerintem Pogba egyáltalán nem volt rossz, pl. gyönyörűen szerezte vissza az elvesztett labdákat. Az hogy kivételesen most nem volt mindenes, egyáltalán nem hiba. Amit én immár két éve nem látok - vagy nem értek - az az, hogy ki lesz Pirlo cseréje???? [juventino_1897](#1703186): Lichti, mint Nedved? Hozzáállásban? Maximum. :)

262910 2013.09.19. 23:35:10

[grell](#1705430): miközben egymás csatakos mellszőrét pöndörgettük, megbeszéltük dartival, hogy verratti neve jól cseng juventus legendaként. kár, hogy sosem fog itt játszani. amúgy pirlo nélkül vélhetően más rendszert játszatna conte, vagy egyszerűen bedobná pogbát szundi helyére, aztán lesz, ami lesz.

346364 2013.09.20. 10:19:07

[s4tch](#1705798): Pirlo nélkül nyugodtan meg lehetne probálni az elavult 4-4-2-t. Stabil felállás és igazából lene is hozzá két elég kreatív csatárunk, akik megoldják egy az egyben a védőkkel.Nem beszélve arról, hogy középen egy Vidal-Pogba kettős elég jól meg tudná szűrni az ellenfél támadásait. A BL-ben magasabban kavlifikált csapatok ellen meg lehetne próbálni. Dominálni ebben a felállásban nem fogunk, de gólt se nagyon kapunk majd. A 3 védős rnedszer komoly csapatok ellen elég mags kockázattal jár, főkeg Chiellini formáját elnézve.

295377 2013.09.20. 17:02:23

[JUVEloko](#1707331): 4-4-2-t szélső kp-k nélkül nehéz lenne. Asa talán, de akkor Peluso lesz a bal védő? És a 4-4-2 nagyon rossz felállás szerintem. [Tommaso87](#1704588): Így megint bennhagytad a legnagyobb fékünket. Pirlot kell kivenni, erre felállást változtatsz, és egy embert nem a posztján játszatsz? Szerintem ez halott lenne. Marchisio mint szélső támadó nulla lenne szerintem. És maradna a játékunk uolyan lassú, mert Pirlot fennhagytad. A Real ellen esélytelen. Én így el tudnám képzelni: Lichti, Barza/Bonu, Ogbonna/Chiello, Asa Vidal, Pogba, Marci Vuci, Tévez/Llorente/Q, Gio Csak akkor a szélső támadóknak nincsen cseréjük, mert Tévez, Q és Llorente nem igazán jók ott. Talán Q-t lehetne megnézni. De igazából kellett volna még igazolni a 3 támadós formációhoz.
süti beállítások módosítása