bntemp

bntemp

Ez lesz idén

2013. augusztus 23. - s4tch

A nyáron kevés időnk maradt a posztolásra, hiszen számtalan fejlődő országot kellett kizsákmányolnunk, rengeteg védett állatot kellett levadásznunk, és a leány-, kábítószer-, és fegyverkereskedelmi vállalkozásaink sem mennek magunktól. De most már visszatérünk a rendes kerékvágásba, innentől lesznek posztok, móka-kacagás, befektetési és öltözködési tanácsok, buziskodás és minden, ami eddig volt. Ez itt például egyből egy közös poszt.

A nyáron kevés időnk maradt a posztolásra, hiszen számtalan fejlődő országot kellett kizsákmányolnunk, rengeteg védett állatot kellett levadásznunk, és a leány-, kábítószer-, és fegyverkereskedelmi vállalkozásaink sem mennek magunktól. De most már visszatérünk a rendes kerékvágásba, innentől lesznek posztok, móka-kacagás, befektetési és öltözködési tanácsok, buziskodás és minden, ami eddig volt. Ez itt például egyből egy közös poszt.

Hogy telt a nyár? Sok embert tettél tönkre?

_beni: Nagyon jól telt, buján tekergőző mellszőröm alól cserzett, csokibarna bőr villan elő. Elsősorban a pihenésre fókuszáltam, az üzleti ügyeimet némileg elhanyagoltam, csak a hardcore melegpornó-oldalamat fejlesztgettem saját tartalmakkal. A többi szerző segítségével, természetesen.

Dartagnanx: Én ebben jó vagyok. Tönkre van menve minden.

Tyler: Csak a szokásos, álarcban küzdöttem az igazságért, megakadályoztam néhány kisebb tömegkatasztrófát.

s4tch: Gyenge nyarat zártam, csak az álcából tartott, heteroszexuálisnak maszkírozott kapcsolatomat vágtam haza. Az ősz csak hatékonyabb lehet.


Mit gondolsz a Juventus nyaráról?

_beni: A haknitúrákból csak annyi érdekel, hogy mennyi pénzt keres velük a klub. Persze nem bánom, ha Alex egy másik kontinensen hajnali háromkor csinál egy ilyet, és mivel idén nem csinált, kicsit csalódott vagyok, de rezzenéstelen arccal fogadtam a vereségeket. Az igazolások átgondoltnak, jónak tűnnek, bár én még várok egy nevet.

Dartagnanx: Ijesztő módon kevéssé foglalkoztam a bohócmeccsekkel, Teveznek örülök. Ogbonna jó. Llorente sztem bukó, de legalább csak a fizetésébe fáj. Kíváncsi vagyok, hogy milyen mozgások lesznek a mercato végéig.

Tyler: Semmi különös, bár a szokásos nyári pletykacunami kissé már frusztráló, a felkészülési meccsek pedig mérsékelten érdekeltek.

s4tch: Remélem, a klub körül lebzselők több értékes életet tettek tönkre. Tevezben különösen bízom, vagány kurafinak tűnik, és Llorente is összetörhet pár szívet, nemtől és kortól függetlenül buknak rá az ivarérettek.


Ki lesz a legjobb igazolásunk? Ki fog megbukni?

_beni: Csalódást maximum Llorente fog okozni, mert szerintem nem játszik majd annyit, hogy rendesen játékba lendülhessen. Viszont szerintem még igazolunk valakit, és ő lesz a nagy durranás. Nem a neve, a játéka miatt.

Dartagnanx: Llorente szerintem nem olyan jó játékos, hogy akár Q vagy Matri helyett kéne használni. A Szuperkupa alapján én azt gondolom, a Tevez - Vucsi kettős sok örömet fog nekünk okozni.

Tyler: Tevez lesz a legjobb igazolás, megbukni pedig senki nem fog.

s4tch: Hatalmas felfordulás nem történt a keretben, nem nehéz rábökni a legfontosabb igazolásra: Simone Zaza hatalmas tehetség, Marotta a komplett mezőny elől happolta el. Amúgy nyilván Tevez a nagy durranás, és Llorentében van benne a bukta: utóbbi sorsa könnyen lehet, hogy Pepe kezében van.

Lesz még változás a keretben?

_beni: Lesz, egy támadó középpályás jön majd, aki csatárként is bevethető. Azon kívül legalább két ember (Matri és Quagliarella) távozik még a csatársorból, és nem marad Torinóban De Ceglie és Marrone sem.

Dartagnanx: Távozókra számítok, érkezőre nem igazán. Pedig jó lenne.

Tyler: Persze, lesz távozó és érkező is, Isla maradása pl. nagyon meglepne, de nyilván Q és Matri is megy, vagy legalábbis az egyikük. Azt pedig nagyon remélem, hogy érkezik egy baloldali wingback.

s4tch: Szerintem is hozunk még valakit. Szerb, szélső védő, K-val kezdődik a neve, és hasonlóan fasza lesz, mint Licht, csak épp a másik vonal mellett. Eladni egyértelműen muszáj, benne van a pakliban, hogy gombokért fogunk elherdálni két válogatott csatárt.

Ki volt a legszexibb férfi, akivel lefeküdtél a nyáron?

_beni: Erre a kérdésre minden nyáron ugyanaz a válaszom: Dino Vercotti.

Dartagnanx: A Seychelles-szigeteken vitorláztam, amikor az egyik kikötésnél egy jóképű arfoamerikai fiatalember felismert és felszedett a bárban.

Tyler: Nem volt ilyen :( Csak csúnya és egyáltalán nem kívánatos férfiakkal feküdtem le.

s4tch: Pierce Brosnan. Vessetek meg, de rákaptam a negyvenesekre.

Pirlo-Marchisio-Pogba-Vidal: négy ember három helyre. Ki fog padozni?

_beni: Ez a szezon egyik nagy kérdése, a válaszom az, hogy fogalmam sincs. Biztos lesz majd 4-3-3 (vagy valami ehhez hasonló), és akkor Pirlo kap pihenőt, de a default felállás szerintem ugyanaz marad, mint tavaly. Azaz a válasz: Pogba (sajnos).

Dartagnanx: Marcsi sérülése megnyitja az utat Pogba előtt, és ő élni is fog vele. Még csak 20 éves, de látszólag számos területen már most felülmúlja Marchisiót. Pogbában megvan a potenciál, hogy igazi világklasszis legyen. Persze kell hozzá az is, hogy mentálisan fejlődjön - ne tűnjön el a pályán hosszú percekre. Más kérdés, hogy Marcsi egész meccsekre tud eltűnni. Vidal és Pirlo fix pontok.

Tyler: Vidal, mert kiszorítja Padoin.

s4tch: Vucsinics. Ha felépül Marcsi, 3-5-1-1 lesz ebből. Ha Conte tartja magát a 3-5-2-höz, akkor rotálással fogja megoldani, hogy Pogba rendszeresen pályán legyen. Ha senkinek nem lesz komoly sérülése, mindegyikük 2000 perc fölött fog játszani a bajnokságban.

Barzagli-Bonucci-Chiellini-Ogbonna-Caceres: öt ember három helyre. Ki fog padozni?

_beni: Ez nem nagy kérdés, marad a tavalyi kezdőnk, és ha nincs sérülés, nem is nagyon fogjuk variálni. Ogbonnát szerintem csak azért vettük, hogy ne menjen Nápolyba.

Dartagnanx: Conte a Szuperkupán Cacerest a hátvédsorban és Lichti helyén is játszatta. Szerintem kapnak mindannyian játéklehetőséget. Ogbonna a legkevesebbet.

Tyler: Ugyanaz lesz a kezdő, mint tavaly, ez elég egyértelműnek tűnik. Hacsak Motta ki nem szorít valakit. Hosszabb távon amúgy Bonucci átveszi majd Barzagli helyét, középen pedig Ogbonna játszik majd. A legkevesebb lehetőséget Caceres kapja majd a fenti ötösből.

s4tch: Sokakkal ellentétben úgy vélem, Conte komoly szerepet szán Ogbonnának. Nem lennék meglepve, ha a BL-ben gyorsabb csapatok ellen már ősszel is kezdetné. Caceres körül sűrű a levegő, sajnos keveset fogjuk látni idén is.

Tevez-Llorente-Vucsinics-Giovinco-Matri(?)-Quagliarella(?): 6 (?) ember két helyre. Ki fog padozni?

_beni: Szerintem a default felállásban a Tevez-Vucsinics kettős kezd majd (bízom benne, hogy Vucsi felnő a feladathoz), de az elején sokat fogunk rotálni, így mind a négy (és nem hat) csatár sokat fog játszani.

Dartagnanx: Tevez - Vucsi fixnek tűnik. Tevez nagyon nagy lelkesedéssel fog játszani, ami átragad majd a lusta majdnemklasszisra is. Matri már megigényelte a vízumot Afrikába, Llorentében én nem hiszek, Q pedig Angliába fog igazolni. Ezzel máris megoldódott a probléma.

Tyler: Tevez-Vucsinics lesz a kezdő, hiszen ez a legerősebb páros, de Conte variálja majd őket rendesen.

s4tch: Ha marad a 3-5-2, akkor Tevez-Vucs lesz az alap kettős. Conte a csatárokat variálja legszívesebben, Gio sem fog hónapokig a padon rohadni. Ha Q és Márti is távoznak, az Beltrame vagy Boakye előtt is megnyithatja az utat. Bárhogy lesz, kilóra megvagyunk.

Ki lesz idén a legnagyobb ellenfél?

_beni: Bár nem látok senkit, aki felvenné velünk a harcot 10 hónapon át, azért nem lesz olyan sima a dolog, mint tavaly. Annyiból viszont hasonlítani fog rá, hogy egy darabig ugyanúgy megy majd, mint tavaly: hétről hétre változik majd, éppen kit nevez ki a sajtó anti-Juventusnak. Egyébként a Fiorentinától nagyon sokat várok.

Dartagnanx: A Napoli szerintem erős lesz, és a szokásos hátszéllel támadnak majd. A kettes számú milánói horda középszerű kerettel, viszont jónak tűnő edzővel lepheti meg a nagyérdeműt. De igazából fogalmam sincs. A szokásos társaság fog összegyűlni elöl.

Tyler: A Napoli és a Fiorentina.

s4tch: Épp hétvégén beszélgettem egy '89 óta a Nápolynak szurkoló (ráadásul heteró) barátommal, aki szerint vagy nagyot durran a Napoli, vagy hatalmas seggre ülés lesz a felforgatott keretből, az új (négy védős) játékszisztémából. Az előszezonban nem voltak reménytelenek, szerintem combosak lesznek, és Higuain is fosni fogja a gólokat. A liláktól viszont kidőlt a házi Pirlo (Pizarro), ezáltal náluk a szezonkezdetre komoly bizonytalanságot sejtek. A milánóiak közül az egyik horda tizenegyesekkel, a másik egy dobogóra lazán jó kerettel és nemzetközi terhelés nélkül támad, és akkor nem beszéltünk a végre intelligens edzőt megbízó Romáról, a keretet mélyítő Lazióról. Izgi lesz.

Lesz végre új blogdizájn? És gyorskommentek? És élő közvetítések?

_beni: Minden attól függ, mennyi pénzt utaltok. Ha lesz pénz, lesznek új feature-ök is, ha nem, posztokat sem fogunk írni. Mit gondoltok, ingyen van a ténta meg a pappír?

Dartagnanx: Lesz lesz lesz!!!!! Egyáltalán érdekelne valakit olyan élő közvetítés, ahol HANGGAL közvetítünk?

Tyler: Fogalmam sincs.

s4tch: Régóta tervezünk élő podcastot meccsek alatt. Dartinak eszetlenül szexi hangja van, úgyhogy fizessetek.

Mi lesz a legnagyobb gondja idén a csapatnak?

_beni: Nehéz kérdés, mert azt nem hiszem, hogy jóllakott lenne a társaság, és az ellenfeleket sem látom olyan erősnek, hogy bárki frusztrálttá tegye a csapatot. Szerintem a megfelelő rotáció eltalálása lesz kulcsfontosságú, mert a boldogtalan játékos nem tud beugróként jó teljesítményt nyújtani. Kulcsposztokon vagyunk nagyon sokan, ez okozhat gondot.

Dartagnanx: Pirlo nem fogja végigbírni már az idényt. Conte megint nem fog rotálni (kicsit sem, a sok rotálást én sem szeretem). A bal oldalunk még mindig megoldatlan. Továbbra sem tud senki beadni.

Tyler: Pirlo szakálla korpásodni fog, és nehezen találnak majd rá megfelelő sampont.

s4tch: Ami eddig is volt: a széljáték en bloc, és a labdakihozatal, a védekezés gyors, középpályára nagy nyomást gyakorló csapatok ellen. Remélhetőleg a helyzetkihasználás javulni fog.


Bajnok lesz a Juventus?

_beni: igen.

Dartagnanx: Igen, taktikailag még érettebb játékkal rukkolunk elő, ezt pedig egy kiegyensúlyozottabb és még inkább összeszokott keret mutatja majd be.

Tyler: Lehetséges, hogy igen.

s4tch: Nem nagyon látom, ki fog minket 9 hónapon keresztül lenyomni, de az azért beszédes, hogy sem Lippi, sem Trap nem tudott zsinórban három évben scudetto pajzsot szerezni, pedig kurva erős csapataik voltak. Amúgy ja.

Ki lesz a legjobb játékosunk idén?

_beni: Pogba és Vucsinics

Dartagnanx: Pogba berobban a köztudatba. De azt nem tudom, hogy ki lesz a legjobb. Sokan jelentkeznek erre a címre. Vidal, Pogba, Tevez a kiemelt jelöltjeim.

Tyler: Remélem, valamelyik bíró.

s4tch: Az ezerfejű!

Dino nem válaszol semmilyen kérdésre, amíg nem utal mindenki 1,000,000,000 dollárt.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr88240724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása