bntemp

bntemp

Ez lesz idén

2013. augusztus 23. - s4tch

A nyáron kevés időnk maradt a posztolásra, hiszen számtalan fejlődő országot kellett kizsákmányolnunk, rengeteg védett állatot kellett levadásznunk, és a leány-, kábítószer-, és fegyverkereskedelmi vállalkozásaink sem mennek magunktól. De most már visszatérünk a rendes kerékvágásba, innentől lesznek posztok, móka-kacagás, befektetési és öltözködési tanácsok, buziskodás és minden, ami eddig volt. Ez itt például egyből egy közös poszt.

A nyáron kevés időnk maradt a posztolásra, hiszen számtalan fejlődő országot kellett kizsákmányolnunk, rengeteg védett állatot kellett levadásznunk, és a leány-, kábítószer-, és fegyverkereskedelmi vállalkozásaink sem mennek magunktól. De most már visszatérünk a rendes kerékvágásba, innentől lesznek posztok, móka-kacagás, befektetési és öltözködési tanácsok, buziskodás és minden, ami eddig volt. Ez itt például egyből egy közös poszt.

Hogy telt a nyár? Sok embert tettél tönkre?

_beni: Nagyon jól telt, buján tekergőző mellszőröm alól cserzett, csokibarna bőr villan elő. Elsősorban a pihenésre fókuszáltam, az üzleti ügyeimet némileg elhanyagoltam, csak a hardcore melegpornó-oldalamat fejlesztgettem saját tartalmakkal. A többi szerző segítségével, természetesen.

Dartagnanx: Én ebben jó vagyok. Tönkre van menve minden.

Tyler: Csak a szokásos, álarcban küzdöttem az igazságért, megakadályoztam néhány kisebb tömegkatasztrófát.

s4tch: Gyenge nyarat zártam, csak az álcából tartott, heteroszexuálisnak maszkírozott kapcsolatomat vágtam haza. Az ősz csak hatékonyabb lehet.


Mit gondolsz a Juventus nyaráról?

_beni: A haknitúrákból csak annyi érdekel, hogy mennyi pénzt keres velük a klub. Persze nem bánom, ha Alex egy másik kontinensen hajnali háromkor csinál egy ilyet, és mivel idén nem csinált, kicsit csalódott vagyok, de rezzenéstelen arccal fogadtam a vereségeket. Az igazolások átgondoltnak, jónak tűnnek, bár én még várok egy nevet.

Dartagnanx: Ijesztő módon kevéssé foglalkoztam a bohócmeccsekkel, Teveznek örülök. Ogbonna jó. Llorente sztem bukó, de legalább csak a fizetésébe fáj. Kíváncsi vagyok, hogy milyen mozgások lesznek a mercato végéig.

Tyler: Semmi különös, bár a szokásos nyári pletykacunami kissé már frusztráló, a felkészülési meccsek pedig mérsékelten érdekeltek.

s4tch: Remélem, a klub körül lebzselők több értékes életet tettek tönkre. Tevezben különösen bízom, vagány kurafinak tűnik, és Llorente is összetörhet pár szívet, nemtől és kortól függetlenül buknak rá az ivarérettek.


Ki lesz a legjobb igazolásunk? Ki fog megbukni?

_beni: Csalódást maximum Llorente fog okozni, mert szerintem nem játszik majd annyit, hogy rendesen játékba lendülhessen. Viszont szerintem még igazolunk valakit, és ő lesz a nagy durranás. Nem a neve, a játéka miatt.

Dartagnanx: Llorente szerintem nem olyan jó játékos, hogy akár Q vagy Matri helyett kéne használni. A Szuperkupa alapján én azt gondolom, a Tevez - Vucsi kettős sok örömet fog nekünk okozni.

Tyler: Tevez lesz a legjobb igazolás, megbukni pedig senki nem fog.

s4tch: Hatalmas felfordulás nem történt a keretben, nem nehéz rábökni a legfontosabb igazolásra: Simone Zaza hatalmas tehetség, Marotta a komplett mezőny elől happolta el. Amúgy nyilván Tevez a nagy durranás, és Llorentében van benne a bukta: utóbbi sorsa könnyen lehet, hogy Pepe kezében van.

Lesz még változás a keretben?

_beni: Lesz, egy támadó középpályás jön majd, aki csatárként is bevethető. Azon kívül legalább két ember (Matri és Quagliarella) távozik még a csatársorból, és nem marad Torinóban De Ceglie és Marrone sem.

Dartagnanx: Távozókra számítok, érkezőre nem igazán. Pedig jó lenne.

Tyler: Persze, lesz távozó és érkező is, Isla maradása pl. nagyon meglepne, de nyilván Q és Matri is megy, vagy legalábbis az egyikük. Azt pedig nagyon remélem, hogy érkezik egy baloldali wingback.

s4tch: Szerintem is hozunk még valakit. Szerb, szélső védő, K-val kezdődik a neve, és hasonlóan fasza lesz, mint Licht, csak épp a másik vonal mellett. Eladni egyértelműen muszáj, benne van a pakliban, hogy gombokért fogunk elherdálni két válogatott csatárt.

Ki volt a legszexibb férfi, akivel lefeküdtél a nyáron?

_beni: Erre a kérdésre minden nyáron ugyanaz a válaszom: Dino Vercotti.

Dartagnanx: A Seychelles-szigeteken vitorláztam, amikor az egyik kikötésnél egy jóképű arfoamerikai fiatalember felismert és felszedett a bárban.

Tyler: Nem volt ilyen :( Csak csúnya és egyáltalán nem kívánatos férfiakkal feküdtem le.

s4tch: Pierce Brosnan. Vessetek meg, de rákaptam a negyvenesekre.

Pirlo-Marchisio-Pogba-Vidal: négy ember három helyre. Ki fog padozni?

_beni: Ez a szezon egyik nagy kérdése, a válaszom az, hogy fogalmam sincs. Biztos lesz majd 4-3-3 (vagy valami ehhez hasonló), és akkor Pirlo kap pihenőt, de a default felállás szerintem ugyanaz marad, mint tavaly. Azaz a válasz: Pogba (sajnos).

Dartagnanx: Marcsi sérülése megnyitja az utat Pogba előtt, és ő élni is fog vele. Még csak 20 éves, de látszólag számos területen már most felülmúlja Marchisiót. Pogbában megvan a potenciál, hogy igazi világklasszis legyen. Persze kell hozzá az is, hogy mentálisan fejlődjön - ne tűnjön el a pályán hosszú percekre. Más kérdés, hogy Marcsi egész meccsekre tud eltűnni. Vidal és Pirlo fix pontok.

Tyler: Vidal, mert kiszorítja Padoin.

s4tch: Vucsinics. Ha felépül Marcsi, 3-5-1-1 lesz ebből. Ha Conte tartja magát a 3-5-2-höz, akkor rotálással fogja megoldani, hogy Pogba rendszeresen pályán legyen. Ha senkinek nem lesz komoly sérülése, mindegyikük 2000 perc fölött fog játszani a bajnokságban.

Barzagli-Bonucci-Chiellini-Ogbonna-Caceres: öt ember három helyre. Ki fog padozni?

_beni: Ez nem nagy kérdés, marad a tavalyi kezdőnk, és ha nincs sérülés, nem is nagyon fogjuk variálni. Ogbonnát szerintem csak azért vettük, hogy ne menjen Nápolyba.

Dartagnanx: Conte a Szuperkupán Cacerest a hátvédsorban és Lichti helyén is játszatta. Szerintem kapnak mindannyian játéklehetőséget. Ogbonna a legkevesebbet.

Tyler: Ugyanaz lesz a kezdő, mint tavaly, ez elég egyértelműnek tűnik. Hacsak Motta ki nem szorít valakit. Hosszabb távon amúgy Bonucci átveszi majd Barzagli helyét, középen pedig Ogbonna játszik majd. A legkevesebb lehetőséget Caceres kapja majd a fenti ötösből.

s4tch: Sokakkal ellentétben úgy vélem, Conte komoly szerepet szán Ogbonnának. Nem lennék meglepve, ha a BL-ben gyorsabb csapatok ellen már ősszel is kezdetné. Caceres körül sűrű a levegő, sajnos keveset fogjuk látni idén is.

Tevez-Llorente-Vucsinics-Giovinco-Matri(?)-Quagliarella(?): 6 (?) ember két helyre. Ki fog padozni?

_beni: Szerintem a default felállásban a Tevez-Vucsinics kettős kezd majd (bízom benne, hogy Vucsi felnő a feladathoz), de az elején sokat fogunk rotálni, így mind a négy (és nem hat) csatár sokat fog játszani.

Dartagnanx: Tevez - Vucsi fixnek tűnik. Tevez nagyon nagy lelkesedéssel fog játszani, ami átragad majd a lusta majdnemklasszisra is. Matri már megigényelte a vízumot Afrikába, Llorentében én nem hiszek, Q pedig Angliába fog igazolni. Ezzel máris megoldódott a probléma.

Tyler: Tevez-Vucsinics lesz a kezdő, hiszen ez a legerősebb páros, de Conte variálja majd őket rendesen.

s4tch: Ha marad a 3-5-2, akkor Tevez-Vucs lesz az alap kettős. Conte a csatárokat variálja legszívesebben, Gio sem fog hónapokig a padon rohadni. Ha Q és Márti is távoznak, az Beltrame vagy Boakye előtt is megnyithatja az utat. Bárhogy lesz, kilóra megvagyunk.

Ki lesz idén a legnagyobb ellenfél?

_beni: Bár nem látok senkit, aki felvenné velünk a harcot 10 hónapon át, azért nem lesz olyan sima a dolog, mint tavaly. Annyiból viszont hasonlítani fog rá, hogy egy darabig ugyanúgy megy majd, mint tavaly: hétről hétre változik majd, éppen kit nevez ki a sajtó anti-Juventusnak. Egyébként a Fiorentinától nagyon sokat várok.

Dartagnanx: A Napoli szerintem erős lesz, és a szokásos hátszéllel támadnak majd. A kettes számú milánói horda középszerű kerettel, viszont jónak tűnő edzővel lepheti meg a nagyérdeműt. De igazából fogalmam sincs. A szokásos társaság fog összegyűlni elöl.

Tyler: A Napoli és a Fiorentina.

s4tch: Épp hétvégén beszélgettem egy '89 óta a Nápolynak szurkoló (ráadásul heteró) barátommal, aki szerint vagy nagyot durran a Napoli, vagy hatalmas seggre ülés lesz a felforgatott keretből, az új (négy védős) játékszisztémából. Az előszezonban nem voltak reménytelenek, szerintem combosak lesznek, és Higuain is fosni fogja a gólokat. A liláktól viszont kidőlt a házi Pirlo (Pizarro), ezáltal náluk a szezonkezdetre komoly bizonytalanságot sejtek. A milánóiak közül az egyik horda tizenegyesekkel, a másik egy dobogóra lazán jó kerettel és nemzetközi terhelés nélkül támad, és akkor nem beszéltünk a végre intelligens edzőt megbízó Romáról, a keretet mélyítő Lazióról. Izgi lesz.

Lesz végre új blogdizájn? És gyorskommentek? És élő közvetítések?

_beni: Minden attól függ, mennyi pénzt utaltok. Ha lesz pénz, lesznek új feature-ök is, ha nem, posztokat sem fogunk írni. Mit gondoltok, ingyen van a ténta meg a pappír?

Dartagnanx: Lesz lesz lesz!!!!! Egyáltalán érdekelne valakit olyan élő közvetítés, ahol HANGGAL közvetítünk?

Tyler: Fogalmam sincs.

s4tch: Régóta tervezünk élő podcastot meccsek alatt. Dartinak eszetlenül szexi hangja van, úgyhogy fizessetek.

Mi lesz a legnagyobb gondja idén a csapatnak?

_beni: Nehéz kérdés, mert azt nem hiszem, hogy jóllakott lenne a társaság, és az ellenfeleket sem látom olyan erősnek, hogy bárki frusztrálttá tegye a csapatot. Szerintem a megfelelő rotáció eltalálása lesz kulcsfontosságú, mert a boldogtalan játékos nem tud beugróként jó teljesítményt nyújtani. Kulcsposztokon vagyunk nagyon sokan, ez okozhat gondot.

Dartagnanx: Pirlo nem fogja végigbírni már az idényt. Conte megint nem fog rotálni (kicsit sem, a sok rotálást én sem szeretem). A bal oldalunk még mindig megoldatlan. Továbbra sem tud senki beadni.

Tyler: Pirlo szakálla korpásodni fog, és nehezen találnak majd rá megfelelő sampont.

s4tch: Ami eddig is volt: a széljáték en bloc, és a labdakihozatal, a védekezés gyors, középpályára nagy nyomást gyakorló csapatok ellen. Remélhetőleg a helyzetkihasználás javulni fog.


Bajnok lesz a Juventus?

_beni: igen.

Dartagnanx: Igen, taktikailag még érettebb játékkal rukkolunk elő, ezt pedig egy kiegyensúlyozottabb és még inkább összeszokott keret mutatja majd be.

Tyler: Lehetséges, hogy igen.

s4tch: Nem nagyon látom, ki fog minket 9 hónapon keresztül lenyomni, de az azért beszédes, hogy sem Lippi, sem Trap nem tudott zsinórban három évben scudetto pajzsot szerezni, pedig kurva erős csapataik voltak. Amúgy ja.

Ki lesz a legjobb játékosunk idén?

_beni: Pogba és Vucsinics

Dartagnanx: Pogba berobban a köztudatba. De azt nem tudom, hogy ki lesz a legjobb. Sokan jelentkeznek erre a címre. Vidal, Pogba, Tevez a kiemelt jelöltjeim.

Tyler: Remélem, valamelyik bíró.

s4tch: Az ezerfejű!

Dino nem válaszol semmilyen kérdésre, amíg nem utal mindenki 1,000,000,000 dollárt.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr188240722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

347168 2013.08.23. 13:25:48

Hurrá, kezdődiiiiiiik! És rögtön közös poszttal! :)

348517 2013.08.23. 13:56:15

Örülök, hogy Tyler ismét együtt rontja a levegőt veletek!

342940 2013.08.23. 14:05:56

Motta még mindig a keretben van?

334188 2013.08.23. 14:07:54

Pierce Brosnan már hatvanas. :)

262910 2013.08.23. 14:45:46

[ForzaBianconero](#1573306): nanebassz, akkor hazudott nekem. elvtelen cafka.

286511 2013.08.23. 14:51:18

"a másik egy dobogóra lazán jó kerettel és nemzetközi terhelés nélkül támad" ez lenne az inter? hol az a keret és kik alkotják..?

320092 2013.08.23. 15:38:13

Ez lesz idén: mindegyikőjüket szétbasszuk. Nem kell kérdezni, ki montá, én voltam. Ja a sinter kerete tényleg szar, ettől függetlenül a kezdő egész tűrhető. BL hely nem lesz belőle, EL viszont sanszos.

334188 2013.08.23. 15:51:55

[s4tch](#1573378): Ugyan, te még sose hazudtál, hogy ágyba vigyél valakit? Az Inter keret szerintem se nagy durranás, Napoli, Fio, Milan harcot várok a 2.-3. helyekért. Az 1. ugye nem kérdés. Aztán lehet az Udinese lesz a harmadik, jót röhögnék.

347168 2013.08.23. 16:16:49

Én a Napolitól nagyon tartok, a Milan is magára fog találni. A Fio kérdőjeles, de a rómaiak maradnak a középmezőny bajnokai, ahogy sintérék is, idén Mazzari tuti infarktust kap a kispadon. Szerintem.

351177 2013.08.23. 16:29:16

Ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél. Amúgy szerintem még a Roma is jó lesz idén. Ők is harcban lesznek a dobogóért.

340463 2013.08.23. 18:41:43

Barcsak forditva lenne es a humorotok lenne jo, az altalatok kedvelt csapat meg rosszabb... Mindegy, azert szoritok nektek a blben

338570 2013.08.23. 18:52:27

Ha Muntari gólját megadták volna!

311083 2013.08.23. 23:24:26

Már megint nagy a pofátok! Meglátjuk mi lesz. :)

273705 2013.08.24. 08:57:55

[Hispán07](#1573387): Inter kerete nem rossz. Simán benne lehet a dobogó. Tavaly is meglehetett volna, ha nincs a sok sérülés, a vezetői balfaszkodások és nem esik szét teljesen a keret. Ugyanakkor idén is benne van, hogy 8. helyet sikerül csak megcsípni. Ha megnézed sok olyan játékos van benne, aki még nem tett le sokat az asztalra, de nagy ígéret és simán robbanthat idén (Icardi, Belfodil, Botta, Kovacsics, Taider, Juan Jesus) megtűzdelve olyanokkal, akik máshol már bizonyítottak, így a lehetőség bennük van (Guarín, Rolando, Campagnaro, Pereira, Handanovics, Ranocchia) kiegészítve az öregekkel, akik elképesztű rutinjukkal hozzá tudnak tenni a játékhoz (Zanetti, Samuel, Cambiasso, Milito) és még Palacio. Ehhez hozzáveszed Mazzarit, máris nem olyan szar. Már csak egy chilei RWB hiányzik. Nincs eladó valahol? Juve idén továbbra is kurva erős. (sőt erősebb, mint tavaly) így igazán kiélezett harc a 2-7. helyért várható.

275991 2013.08.24. 11:02:39

Szóval csúnyának és nem kívánatosnak tartasz Tyler...pedig aznap este csak az én és Isten nevét üvöltötted, azt hittem.... :(

348873 2013.08.25. 11:40:23

Én idén (is) várom, hogy meglegyen végre a 10. kupagyőzelem. Erős a keret, lehet cserélgetni, az a pár meccs nem lehet kifogás semmire. Durva lenne ha egy évben raknák fel a mezre a 3 csillagot, és a 10 kupáért járó pajzsot (?).
süti beállítások módosítása