bntemp

bntemp

A demonstráció

2013. január 06. - s4tch

Az Izé veresége minden juventínót elégedettséggel töltött el, jól alakul a hétvége, gondolhattuk, miközben leültünk a tévé elé, ahol mondjuk nem közvetítették a meccsünket, de az internet segítségével orvosolhattuk a dolgot. Nézzük, mi is történt kedvenc csapatunkkal.

Az Izé veresége minden juventínót elégedettséggel töltött el, jól alakul a hétvége, gondolhattuk, miközben leültünk a tévé elé, ahol mondjuk nem közvetítették a meccsünket, de az internet segítségével orvosolhattuk a dolgot. Nézzük, mi is történt kedvenc csapatunkkal.

Egy nagyon vicces posztot akartam írni, amit még az sem befolyásolt, hogy kikaptunk mint a szar. De végül rájöttem, hogy annyira sajnos nem is vicces. Pedig micsoda ötlet volt, Dinóval egymás vállát csapkodtuk a röhögéstől telefonálás közben.

Helyette inkább anyázunk picikét, nem is az eredmény miatt, ami szintén elképesztően gáz, de méginkább más dolgok zavarnak minket.

Szedjük pontokba a meccs során tapasztalt bosszantó dolgokat.

1. Peluso? Miért kezd egy játékos, aki két napja érkezett a csapathoz. Marrona és Caceres is bevethetők voltak. Peluso két hibája két gólt ért.

2. Padoin? Nem ügyes sajnos. Két jó beadása volt. No, de nem ezen a meccsen, hanem összesen mióta nálunk játszik. A hozzászólásokban írjatok róla jó dolgokat, mert mi nem látunk SEMMIT a fiúban. A nevében benne van, hogy hova való.

3. Bíró? Oké, befújt egy teljesen jogos 11-est. Majd kiosztott egy teljesen jogos pirosat. Aztán amikor Matri ellen egyértelműen szabálytalankodtak ismét a 16-oson belül, érdekes megoldást választott. Mivel nem volt pofája 15 perc alatt két 11-est befújni a megadott piros mellé, ezért kifelé fújt, ám Matrinak nem adott sárgát! Pedig ha Matri műesést követett (volna) el, akkor mérlegelés nélkül kellett volna adni neki... Ergo tudta a spori, hogy nem teljesen tiszta a helyzet, de megkönyörült a Sampon. Itt még nem bosszantott, hiszen eléggé úgy tűnt, hogy simán meglesz a meccs. Nem sokkal később Bonuccit fogták két kézzel, de ő csak úgy tud elesni, mintha egy mesterlövész szedte volna le robbanólövedékkel a lelátóról, így azt simán továbbengedte a bíró. Bár láttunk már ilyenért is 11-est. A gond az, hogy a Matri elleni szabálytalansággal ugye 9 emberre fogyatkozott volna a Samp, és jó eséllyel 2 góllal mentünk volna. Így már 3 Peluso sem szúrhatta volna el a meccset egy még bénább Buffon segítségével sem.

4. Marchisio? Ha egy fontos kupameccs előtt valaki elkezd bicegni egy Samp elleni meccsen, le kéne cserélni, nem? Nem megvárni, míg a mobil intenzív osztály viszi le hordágyon... Egyelőre nem tudunk sokat róla, de nem lenne meglepő, ha nem csak a Milan elleni találkozót hagyná ki. Mérgesek vagyunk! (Eddig infó: térdficam, akár szalagsérüléssel)

Rátesz egy lapáttal, ha Bonucci is megsérült. Mert akkor komoly vesszőfutás elé nézhetünk a következő meccseken: Chiellini, Bonucci, Marchisio kiesésével hatalmasat gyengülünk.

Nagy győzelmet arattak.

5. Pogba? Beni úgy fogalmazta meg, hogy Poulsen óta a leggyengébb teljesítményt nyújtotta. Mentségére legyen mondva, hogy fiatal fiú még, tehát pár évet várnunk kell a tartós kiegyensúlyozott játékára. Be kell érnie.

6. Cserék? Marchisio hordágyon jött le. Le kellett volna hozni hamarabb. Padoin végigjátszhatta a meccset, De Ceglie nem.

7. Buffon? Jézusom. Na jó, a második gól kurvanagy volt. Inkább Peluso hibája, mint Buffoné.

Ez a meccs demonstráció volt.

Azt demonstrálta, hogy miként tudjuk simán elbukni a bajnokságot, hogy miként tudunk leadni győztes meccset hazai pályán. Valamint azt is, hogy Conte bizony képes hibázni, nem is kicsiket.

Most pedig mindenki kezdjen el imádkozni Marchisio egészségéért! Mert nem az eredmény számít (hosszú még a bajnokság), hanem az, hogy képesek legyünk felállni belőle. Az pedig nehéz lesz kulcsemberek nélkül - hiszen mindenki elég leharcolt vagy sérült

Ez sokkal rosszabb, mint három nyomorult pont elvesztése

Vidal, Marchisio, Bonucci, Vucinic, Asamoah kiesése túl sok egyszerre. Ráadásul úgy tűnik, hogy nincs pénz a téli átigazolási szezonban új játékosokra. Pedig egyre több kellhet.

Kíváncsian, és nem túl magabiztosan várjuk a Milan elleni kupameccset.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr448240494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

266272 2013.01.06. 20:50:22

Marchisio FB-ja szerint úgy tűnik nem komoly. Reméljük a további vizsgálatok is ezt mondják majd.

348873 2013.01.06. 20:59:19

Marcsit már nem lehetett lecserélni, mert nem volt több csere. Ő mégis fent maradt, kétszer lőtt kapura, és nem kocogás közben sérült meg. Ezt azért nem minden játékos csinálja meg. Lehet, hogy azért voltak ilyen nyomottak a srácok, mert a "szünet" alatt jól meg lettek dolgoztatva. Persze egy Samp ellen azért így is győzni kéne, de ez benne van. Amikor vucsi bejött De Ceglie helyére, akkor nem tudom miért hozta le Conte Mártit, amikor pont egy bója kellett középre. Mégis így döntött, én elhiszem neki, hogy így kellett csinálni. Sajnos úgy látom, hogy Marrone-ben nem bízik Conte (és talán már nem is fog). Inkább behoztam volna, mint Giakkot.

348873 2013.01.06. 21:01:10

Ja, és tavaly sem ment egy darabig a téli szünet után. Most sem ment. Ebből azonnal következik az idei bajnoki cím. :)

347168 2013.01.06. 21:09:33

Nem lesz egyszerű Chiello nélkül, a mai meccs ezt mutatta nekem.

258945 2013.01.06. 21:17:55

[kilopo](#1033365): a Pogba csere előtt is sántikált már Marci. Ez most így jött össze, nem érzem hogy tragédia történt, a kupa meccs pont lényegtelen.

278403 2013.01.06. 21:23:45

[kilopo](#1033365): Marcsi már az első félidőben lesérült. Azóta bicegett. Aztán rásérült. Még mindig le lehetett volna cserélni. Csak eztán sérült rá végleg

278403 2013.01.06. 21:25:56

Egyébként a poszthoz nagyon hasonló véleményt formáltam meg én is. Mintha a sajátomat olvastam volna itt vissza. Teljesen egyetértek. igylattam.blog.hu/2013/01/06/juve-samp

348873 2013.01.06. 21:31:10

[t.junior](#1033404): ez elkerülte a figyelmem. Szerintem sincs gond, de én bírom a kupát. Ha választani kellett volna, akkor inkább ott egy milán verés, mint ma egy samp elleni győzelem. Tudom, ezzel a véleménnyel nem sokan fognak osztozni :)

334219 2013.01.06. 21:32:21

Ha Muntari gólját megadták volna!

338554 2013.01.06. 21:55:01

Már tavaly is láttuk mi történt a téli alapozás utáni fordulókban: ólomlábak mindenfelé, gyenge játék, kutyaszar forma, elhullajtott pontok. Nem mondom biztosra, hogy most is ennek a jeleit láttuk, de a zsebpénzemet feltenném rá. Ehhez hozzávesszük azt, hogy a gép idén nem úgy ad mint tavaly, aztán máris megkaptuk eredményül a meccs összefoglalóját. Szerintem kár ilyen korán károgni.

136816 2013.01.06. 22:27:49

Vááá, én is már régen ittam hideg vizet a meccsre, mikor megláttam hogy Marchisio összeesett. Na akkor fel ment bennem a pumpa. Nagyon aggódok :S

346514 2013.01.06. 23:26:31

Ami Marchisiót illeti, a vizsgálatok szerint semmi komoly, egy csúnya zúzódással megúszta. Viszont mától nem kérdés, hogy Marci a legnagyobb juventinók egyike, igazi bandiera, amiért a pályán maradt küzdeni. Amikor először kért ápolást, magamban motyogva kérleltem a képernyő előtt, hogy ne menj vissza, nem ér annyit... Vidal nagy kedvencem (tényleg, miért nem játszott ma hátrányban sem?), de ma Marchisio megelőzte nálam. Ami a meccset illeti, borzalmas, trágya, pfej. Hülyebíró, hülyeconte, de Vucinic menjen már a pi**@ba, lécci! Megvolt a 30 perce arra a bizonyos gólra, hogy rúgja, rúgassa, beszuggerálja, de 11-ről felsőlécet lőni, úgy, hogy a két védő kétfele szalad, ő meg tisztán, szembe a kapuval... Az ilyen helyzetekben mutatkozik meg, ki klasszis, ki nem, na erről ennyit. Vucinic NEM klasszis, ahogy Llorente sem. Peluso egyértelműen Conte hülyesége, szerintem sem kellett volna mélyvízbe dobni, de a csapat kollektíve csődöt mondott, mert az, hogy én elhiszem 1-0, 10 embernél, hogy oké, lehet pihenni a milan elleni meccsre, az egy dolog. Az, hogy a bíró elhiszi és nem ad második 11-est, az egy másik, ne mérlegeljél, köcsög! De hogy a drágalátos fekete-fehér mezesek, na az szégyen! Buffonban legalább volt annyi, hogy magára vállalta az első gólt, de a többiek is jelentkezhetnének a második félidőért egy csoportos vidrázásra. És amit Darti felvetett: Padoin, WTF?! Oké, Conténál van ez a dolog, hogy amíg ő itt van, addig Padó, Caceres és nem t'om még ki itt lesz, mert ők az ultimate csapatemberek, NA DE: Caceressel akkor most mi van? Mi a búbánatos lópikula az, hogy Guardiola és most Conte is padmelegítőnek használja ezt a korrekt ki játékost? A Cagliari gólja inkább Vidal baromsága volt, az uru szépen lehozta a meccset, szerintem. Chiellini továbbra sincs, akkor miért kellett most Pelusót játszatni? De ha már játszik, miért nem került be caceres jobb futónak? Egyetlen olyan "skillje" sincs Padoinnak (azt leszámítva, hogy olasz), amiben ne lenne jobb Caceres. Padoin meg nem gólveszélyes sehogyse, ami megint Caceres mellett szól(na). Jó ez a fene nagy nemzeti érzés, meg én is azt mondom, hogy forza fiatal olaszok, de nem a kétballábasok. Padointól egyedül a Giovincónak visszagurított labda van meg, amit a kis zsebrakéta természetesen fölélőtt. Az "első gól fóbiája" miatt nagy lutri volt nekiadni a 11-est is, de végül is mindegy, ki hagyja ki, ha meg bemegy, nem panaszkodunk. Csak a többi ne lett volna... Benito, légy szíves szervízeltesd az üveggömbödet, mert a Fio sima hazaija vereség, az Inter x-e sima vereség, a mi kínkeserves győzelmünk kínkeserves bukó. Így még kárörvendeni sincs kedvem...

266801 2013.01.06. 23:54:57

szerintem egész egyszerűen lebecsülték a 10 emberes Sampdoriat. amikor baj van, akkor pedig nehéz felpörögni. ez nem olyan, mint amikor egy jó csapat ellen, hajtós meccsen kell a gól, hanem amikor egy olyan csapatot kellene begyárni, amelyik tudja, hogy sokkal szarabb a Juve-nél. ez a samp minden erejével védekezett, a szerencse pedig érthetően vele volt. hiányolom az átlövéseket, olyan rúgótechnikával, mint a Pirloé lőni kellene távolról. főleg mikor mindenki a passzokat várja tőle. tudni kell egy ilyen meccsen váratlant húzni, de nem látom a csapatban azt, akiben ilyen skill bennevan. Vucinic lehetne, ha... Giovinco mindig akkor veszélyesebb, ha szélen matat a labdával. De ugye egyszerre beadni és érkezni nem tud. egyelőre. :) Peluso-val szemben kicsit túlreagált kritikának érzem, amit írnak róla a szirkolók. Még a Juve-és kulcstartóra rá sem akasztotta az öltözőszekrénye kulcsát, máris kezdő lett. Ráadásul egy dekoncentrált, gyenge napot kifogó csapatban. Ott, ahol még Buffon sem az erőt sugározta magából. nem csoda, hogy ő sem volt valami meggyőző. elnézve Cavani ma esti produkcióját pedig csak sóhajtozom. veszettül illene ebbe a csapatba. viszont ő legfeljebb akkor hagyja ott a napolit, ha csalódást keltő helyen végeznek a szezon végén. és akkor sem lesz olcsó. Drogba kellene. ha csak fél évre, ha csak egy évre, de kellene. nehogy több gondunk is legyen annál, hogy nincs gólerős csatárunk. szerintem ez a pofon még jól is jöhet. Mert nem mindegy kinek az arcán csattan. Conte ugyanis okos. Ő tanul az ilyesmiből.

266801 2013.01.06. 23:57:42

bocs a saját magam számára is ismeretlen szavakért

336679 2013.01.07. 00:12:53

[Jumpman23](#1033646): Részemről nem is Pelusót szidtam, hanem azt, hogy kezdett. Lehet, hogy jó játékos, csak ez most nem látszott, és nem is biztos, hogy most kellett volna megpróbálni megmutattatni vele.

336679 2013.01.07. 00:13:53

[t.junior](#1033404): Szerintem nagyon fontos a kupa is. Főleg, ha a Milan ellen játszunk. A Milan a legerősebb csapattal fog kiállni, az biztos. Most megvolt az első vereségünk Contéval a padon... 10 ember ellen. Nem kéne zsinórban két vereség.

345333 2013.01.07. 00:31:55

Pado védelmében: sztem nem nagyon találna se marrotta, se conte más játékost aki ilyen alacsony fizuval, ilyen kevés játéklehetőséggel ezt a szintet hozza(nyilván nem a mai teljesítményére gondolok, de azér ennél jobban szokta tolni)Ő vállalja h padozik nálunk cserébe mi fogadjuk el h nem egy messi. Plusz sztem eggyel beljebb többet tudna hozzátenni, én azt a posztot jáccatnám vele amit giaccherini szokott) OFF: jhungary fb-oldalán olyan hányinger kommentek vannak h az vmi hihetetlen.olyan szintű mérhetetlen, alpatalan, hozzánemértő proli fikázás megy h esküszöm egyesek nem méltók arra h juveszimpatizánsnak nevezhessék maguk. nyilván tisztelet a kivételnek de az ottani hozzászólók fele nem érdemli meg h bajnok legyen a csapata...és évvégén majd ezek istenezik contét meg juvesempréznek. HÁNYINGER bocs de ezt ki kellett adnom és akiknek szól úgyse fogták vna fel...

149015 2013.01.07. 01:49:25

Padoinnal szerintem alapjaiban semmi baj, hoz egy megbízható átlagot, de aztán annyi, átlagmeccsekre épp elég szokott lenni, most is megvolt egy halom ziccer de elqrtuk. Peluso: én nem fogom elásni a csávót, mert úgyvagyok ezekkel a "ócsóé" pléjerekkel, h várjuk ki a végét, de azt elfelejtitek, h már a 20.percben kikellett vna szórni (ha a Samp játékost olyan könnyen kiszórta két sárgával) egy hátulról történő brutális belépőért. De ha már ennyire lehetőséget akart neki adni Conte akkor miért nem Decsejje helyén? Barzagli: nem esett róla szó a cikkben, pedig a mai játéka nála is megérne egy misét Matri: aki ziccerben inkább arra bazírozik h a seggében loholó védő menetszelére alapozva elkezdi előadni a hattyúk halálát, pláne mikor elég erősen kifelé lóg a szekere a csapatból, az jó lenne ha továbbállna vmelyik kiscsapathoz, vagy vigye a Milan aztán legyenek boldogok. Alapjáraton se erre a büntetőre se a Samp pirosra nemvolt szüksége a csapatnak főleg h utána végigkompenzálta a spori a meccset. Matri sárgájának kérdése ugyanakkor jogos felvetés. Conte: Fura ezt kimondani, de nekem az idei éves ténykedése nem igazán tetszik, értem ezalatt h annyira mereven áll taktikailag a csapathoz, h fáj nézni. Már a Cagliari ellen is tettenérhető volt, de akkor összemákoltuk a meccset (mert valljuk be oda az kellett) Persze ez eredmények őt igazolják és ő jelen pillanatban az ideális Juve edző, de bizony ebben a meccsben (mint jópár tavalyi X-ünkben is) vastagon benne van. Pogba: nem ítélkezek külsőről, de nemtudtam nem észrevenni a középső Balotelli tarajt, mellé még késik az edzésről, ha lehetőséget kap flegmán és rengeteg hibával játszik, nem mellesleg még szarul is. Remélem nem akar az agyhalott olasz hasonmása sorsára jutni, hisz a tehetsége vitathatatlan.

258945 2013.01.07. 08:52:22

[Dartagnanx](#1033658): Kicsit sarkítva fogalmaztam, mert sokkal jobban érdekelt Marci esetleges sérülése, mint a kupa meccs. Egy Milan elleni tétmeccs mindig fontos, főleg úgy, hogy nekik ez az egyetlen esélyük, hogy elérjenek valamit az évben, itthon revansot kell venni, de azért nem fogom szidni Contét ha 1-2 embert pihentet. A tegnapi meccshez még annyit, hogy Contét ismerve lehet Islanak meszeltek a Juventusnál, ha már Padoint is hamarabb beteszi a mester...

266801 2013.01.07. 09:15:46

[Dartagnanx](#1033657): igen, értettem, ezért is írtam hogy a szurkolók reakcióját tartom durvának. FB-on, fórumon, a Vatikánban, itt-ott... Valóban nem a kezdőben lenne a helye. mert Juve-szinten még kezdő. :)

338554 2013.01.07. 09:18:13

Ha Peluso Lucio pótlására érkezett, akkor eddig csillagos ötös. Viccet félretéve Barza teljesítménye valóban siralmas volt itt-ott, gondolok arra mikor bukdácsolva próbálta megszerezni a labdát, mire elesett és kapott egy respekt-szabit. Vagy három ilyet előadott tegnap. Ettől függetlenül továbbra sem az egyéni hibák sokaságának tulajdonítom a tegnapi malőrt, valami egységes bizonytalanságot (kimerültséget?) éreztem a hátsó és középső csapatrészeken. Matri csak önmagát hozta, Vuci és Gio szerintem akart, Q halovány volt, de rá sem panaszkodnék kimondottan. Na meg egyébként is, amíg mi egyet botlunk, a többiek hármat.. Persze én sem erre bazírozok hosszú távon.

346607 2013.01.07. 10:00:55

Szerintem felesleges rögtön elővenni Pelusot és Padoint. A második félidőben Pirlo is csak alibizett, őt mégse bántja senki. Pogbával sem volt komolyabb baj, nem várhatjuk, hogy ennyi idősen minden meccsen ragyogjon. Igazából az első félidőben sem volt komolyabb helyzet. Nekem Matri lerántása és Giovinco felélövése maradt meg a tizit megelőző szituáción kívül. Egyszerűen ennyire képes a csapat Chiellini, Vidal, Asamoah és Lichti hiányában.

338554 2013.01.07. 10:34:05

[daneeka30](#1033848): "Egyszerűen ennyire képes a csapat Chiellini, Vidal, Asamoah és Lichti hiányában." - Azért ez erős.. Tegnap nem a maximumot láttuk ettől a csapattól, márpedig ez a kijelentés ezt sugallja. Nem ezen a négy emberen múlik, hogy most nem a kiesés elkerüléséért küzd a csapat.

340942 2013.01.07. 11:01:05

Sajnos nem láttam egészében a meccset, gólokból is csak a Samp második gólját. De úgy érzem meg se fogom nézni az összefoglalót. :S Icardit nem akarjuk leigazolni?? :D

338823 2013.01.07. 11:58:21

Már megint nagy a pofátok!

342608 2013.01.07. 11:59:40

Ezt is összecsalta nektek Moggi!

342608 2013.01.07. 11:59:56

Meglátjuk, mennyit ér ez Európában!

342608 2013.01.07. 12:00:10

Már megint nagy a pofátok!

334219 2013.01.07. 12:39:09

[neuropa](#1033857): Chiellini és Vidal hiánya valóban akut probléma, de Asamoaht és Lichsteinert azért lehetne pótolni. Egyik se élete formájában játszott ősszel, a jobb meccseik ellenére sem. Én nem érzem, hogy ez a tegnapi egy B-Juve lett volna ()az összeállítás alapján), ha viszont tényleg ennyire gyengébbek a pótszereplők, akkor meg baj van. ))

346514 2013.01.07. 12:40:28

[ggbuffon](#1033682): Mutass egy olyan edzőt, aki soha nincs benne a rossz eredményekben. Én olvasgattam Barcás véleményeket, és bizony az isteni Pep is kapott hideget-meleget néhanapjn, nem is alaptalanul. Ami nekem nem tetszik, ez az újdonsült Mourinho hasonlítgatás, pláne, hogy jelenleg nem csak az érdemek miatt ül. Conte is jobban tenné, ha nem a szájkaratéval foglalkozna meg a Capello-csapattal, ami már igencsak a múlt, hanem azzal, ami előttünk van. Ha a Milan ellen is ilyen szégyentelenül csaljuk majd a futballt, az hatással lesz a Parma elleni csörtét illető érdeklődésemre. Ezért jó amúgy a nagy előny, mert egy-egy rossz eredmény még belefér, a korábbiakat pedig reakció követte. Ettől függetlenül a könnyelműség és az érdektelenség eme szemet szúró keveréke nem várt kellemetlen újdonság a csapat részéről. És bár Marci előtt leborultam már tegnap, a Samp ellen az is kiderült, hogy nem Pirlo, hanem a Principe-Vidal tandem pótolhatatlan. Pláne, ha Pogbának nem megy. Ez az a kettős, aki a dinamikát teszi a finesz mellé és sajnos egyikük hiánya már azt eredményezheti, hogy defektet kapunk, főként, ha senki más nem hoz extrát. A Buffon potya meg pláne nem segített az ügyünkön.

338554 2013.01.07. 13:20:28

[Merlin91](#1033959): Úgy értettem, hogy egy Sampot 4 hiányzóval is ütnie kell egy januárban 8 ponttal nyomuló csapatnak. Vidal és Giorgio nem az ilyen ellenfelek bedarálásához szükségesek, hanem a BL-szintű ellenfelek támadógépezetének megakasztásához. A kiesőjelölteket B csapattal is illik nagy nehezen megverni, ez a csapat alapzatának a feladata, nem a csúcsdíszeké.

346607 2013.01.07. 13:30:38

[neuropa](#1033857): Akik a pályán voltak, azok is nagyon lelketlenül játszottak, ebben igazat adok.

262910 2013.01.07. 13:50:52

szerintem nem történt tragédia. sajnos az első félidőben nem vertük be a helyzeteket, és a második félidő második felében is töketlenkedtünk kapu előtt, a samp meg 3 kontrából rúgott két gólt. van ilyen: a fior is úgy kapott ki tegnap, hogy körbelőtte a kaput, a pescara meg 3x rúgott kapura... mondjuk a második félidő elején a listán bundát kiáltottam, annyira trágyán játszottunk, főleg a középpályán (pirlo, pogba, padoin). peluso védelmében: bonuccinak kellett másfél szezon, mire elkezdett működni. chiellininek még több. két gólt kaptunk az újoncról, ezzel együtt szerintem barza rosszabbul játszott. volt, hogy pirlo próbált barza helyére visszasprintelni egy kontránál, de a legszebb az volt, amikor dombitibizett egyet, és átszaladt a felpattanó labda alatt. riasztó volt.

262910 2013.01.07. 13:52:09

[s4tch](#1034013): mármint barza dombitibizett, nem pirlo. kajakóma alatt nem szabad írni.

269350 2013.01.07. 14:01:15

Ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél.

348517 2013.01.07. 14:49:01

Tüskés Vanek szerint az nevet utoljára, aki először üt. Neki sem lehet mindig igaza! Piszok Alfrédék jól állták tegnap a sarat, de ehhez az is kellett, hogy mi saját magunkat pofozzuk hülyére. Kiderült továbbá, h Conte sem tévedhetetlen, de ami a jó: ezt ő is tudja magáról (lásd meccs utáni nyilatkozat). Menni kell tovább!

307365 2013.01.07. 16:33:01

én 3 dolgot emelnék ki, ami (vagy aminek a hiánya) megfogott meccs közben: 1, átlövés zero 2, cselek zero 3, ha a 29. beívelés sem jó, akkor miért kell erőltetni jobbról, balról és középről is? ilyen szempontból delnerizaccheroni játékstílusa köszönt vissza azzal a különbséggel, hogy most nem a védősortól érkeztek a lasztik. Ennek ellenére azt mondom, hogy ennek a csapatnak nincs ellenfele még a Serie A-ban (sem), be fogjuk húzni a bajnokságot, ilyenek előfordulnak. Kupa: felőlem mehet a levesbe. Játsszanak a fiatalok és essünk ki szépen, gyorsan és látványosan.

334265 2013.01.07. 18:23:14

Ez a vereség jót is tehet, hisz nyomatékosítva lett mi a fő probléma (még), venni kell egy csatárt. A hiányzó láncszem. Ne feledjük, ha lenne egy TOP csatár, aki a kihasználatlan helyzetek 50%át beveri, még jobb lenne a gólkülönbség. Ez kritika is, mert az a támadószekció, aki ilyen hátszéllel ennyi gól képes lőni, elgondolkozhat. És nem bánt a vereség annyira, nem kell sokat visszamenni az időben, akkor az egymás után 5 nyeretlen meccs sokkal nagyobb probléma volt. A Conte éra alatt az ilyen bukták után mindig erőt vett a csapat!

334265 2013.01.07. 18:23:14

Ez a vereség jót is tehet, hisz nyomatékosítva lett mi a fő probléma (még), venni kell egy csatárt. A hiányzó láncszem. Ne feledjük, ha lenne egy TOP csatár, aki a kihasználatlan helyzetek 50%át beveri, még jobb lenne a gólkülönbség. Ez kritika is, mert az a támadószekció, aki ilyen hátszéllel ennyi gól képes lőni, elgondolkozhat. És nem bánt a vereség annyira, nem kell sokat visszamenni az időben, akkor az egymás után 5 nyeretlen meccs sokkal nagyobb probléma volt. A Conte éra alatt az ilyen bukták után mindig erőt vett a csapat!

338211 2013.01.07. 20:43:34

Szerintem túl van ez reagálva. Nem nyerhet meg minden meccset a csapat, olyan nincs, hogy akkor Conte innentől sosem kap ki. :D Amikor jött az Inter elleni vereség mindenki azt írta, hogy úgy gondolta, egy agyon nyert, elflegmázott, peches meccs lesz az egy kis csapat ellen. Tessék. Annyira komolytalan a mezőny a Juve játékerejéhez és edzői kvalitásához mérve jelenleg a Serie A-ban, hogy bőven beleférnek ilyen meccsek. Magát a meccset Giovinco tizije után kilőttem, mondván ez innentől nagyon unalmas 1-0 vagy 2-0 lesz. Egy óra múlva ránéztem az eredményre, látom, hogy 2-1 nem ide. Fel se ment a vérnyomásom csak elmosolyodtam: Conte is ember. (Azt hozzátéve, hogy a nagy csapatoknál mindig a január-február a leghúzósabb, a bomba forma a BL elődöntő környékére esik be, ha minden jól megy.)
süti beállítások módosítása