bntemp

bntemp

Ki kell fizetni Cavanit!

2012. június 12. - s4tch

Mivel Tyli követi az eseményeket, ez most egy tökéletesen magánjellegű meglátásokat tartalmazó poszt. A blog többi szerzőjének véleményével való egyezés a véletlen, esetleg egy rossz ütemű Montero-keresztezés műve.

A minőség megvan, most már combosodni kell. A következő szezon olyan kihívásokat tartogat, amikhez kötelező mélyíteni a keretet, mert hiába van meg az erős kezdő, már a mostani szezon végén érezhető volt, hogy néhány kulcsjátékos alaposan kidöglött. Most – az Eb után – jön egy Szuperkupa, meg a várhatóan gyilkos BL-csoport (a harmadik kalapból startol a Juve), úgyhogy olyan plusz emberekre van szükség, akik beilleszthetők a csapat játékába, nem kell velük kísérletezgetni.

Mivel Tyli követi az eseményeket, ez most egy tökéletesen magánjellegű meglátásokat tartalmazó poszt. A blog többi szerzőjének véleményével való egyezés a véletlen, esetleg egy rossz ütemű Montero-keresztezés műve.

A minőség megvan, most már combosodni kell. A következő szezon olyan kihívásokat tartogat, amikhez kötelező mélyíteni a keretet, mert hiába van meg az erős kezdő, már a mostani szezon végén érezhető volt, hogy néhány kulcsjátékos alaposan kidöglött. Most – az Eb után – jön egy Szuperkupa, meg a várhatóan gyilkos BL-csoport (a harmadik kalapból startol a Juve), úgyhogy olyan plusz emberekre van szükség, akik beilleszthetők a csapat játékába, nem kell velük kísérletezgetni.

Ezek általában drágák, ezért véleményem szerint nagyon jó, bár némileg kockázatos üzletet kötünk az Udinesével Asamoah és Isla leigazolásával (= közös tulajdonba kerülésével – wanna know more?). Isla nagyon sokoldalú, ha a térde rendben van, nagyon sokat nyer vele a csapat, mert ritka az olyan játékos, aki megfelel Conte azon követelményének, hogy legalább 2 poszton a csapat hasznára legyen. Asamoah ugyanez, és ugyanarról az öttagú középpályáról is érkezik, mint a chilei. Tudják, mi a dörgés ebben a felállásban, ami dobogót ért az Udinesének.

Emellett a Juventus megint csak okosan viszonyul a fiatalokhoz is. Conte kijelentette, Marrone eladásáról szó sem lehet, a Buffon-utód Leali pont ma van orvosin Torinóban, Pogba a Unitednek mondott nemet a Juve kedvéért (…), de nyomul a klub a pescarai csodagyerekért, és már zsebben a Nagy Holland Ígért Buoy is. A Juventus nem öreg csapat, de nem is fiatal, sőt, pont ott öreg, ahol most nagyon jó. Ez előrelátó gondolkodás, és mint ilyen, szimpatikus.

Lássuk azokat, amik nem tetszenek. Egészen egyszerűen méltatlan egy Del Pieróhoz, hogy olyan hírek kerülnek napvilágra, hogy nemet mondott a Montrealnak, meg ilyenek. És ez a klub hibája, ez a fájdalmasan röhejes helyzet csak felbosszantja az embert.

Én nem szeretem, ahogy néhány játékosával bánik a csapat. A Ziegler-sztori nem csak azért védhetetlen, mert még Grosso réme is fenyegetett néhányszor idén a bajnokságban, de jó szezonja is volt a törököknél. Felipe Melo detto, ha szereted, ha nem. De ez még oké, mert valószínűleg pénzt csinál belőlük a klub, ami a történelmi veszteséget felhalmozó évek után nem rossz. Viszont az őszintén szólva nem szimpatikus, hogy csereberélni akarunk olyanokkal, akik ezt nem nagyon szeretnék. Quagliarella, Matri, a még meg sem melegedett Pogba, Verrati, és persze Giovinco, akivel kapcsolatban mintha nem lenne egységes álláspont a klubon belül sem. Conte ha teheti, az olaszokat favorizálja, Giovinco pedig nemcsak tősgyökeres torinói, de olyan secunda punta, aki felületes szemlélő szerint átvehetné Alex helyét. Ellenzői szerint nem elég gyors/ügyes/technikás ahhoz, hogy ilyen testalkattal a legjobbak között versenyképes legyen. Nem tudjuk, kinek van igaza, és mintha a klubnál is ezen gondolkodnának.

Nagyon fontos kérdés a centeré, mert azt vennie kell még a Juventusnak a nyáron. Ami most jön, az szigorúan magánvélemény: ha nem Cavani vagy Van Persie jön, én már csalódott leszek (mérsékelten, ha Suárez). A rengeteg döntetlen és a győzelmek között egy kiegyensúlyozott, 20+-as csatár volt a különbség. Nem követhetjük el újra azt a hibát, hogy azért kelljen imádkoznunk, a pinabajuszos beszenvedjen egy gólt. És tovább megyek: minden Cavani mellett szól. Az életkora, a játékfelfogása, a munkamorálja tökéletesen illene Conte elgondolásába, így érdemes elgondolkodni rajta, hogy a Napoli – várhatóan iszonyú pofátlan – ajánlatát elfogadjuk. Buffon nem volt rossz döntés, az nem vitás, pedig ő sem öt labdáért és egy garnitúra edzőmezért jött a Parmától). Az uruguayit az is a holland elé helyezi, hogy ha lenne a Serie A-ban „legjobban védekező csatár”-díj, azt nem is kaphatná más, mint Cavani.

Vizsla szemekkel követem az Eb-t, hogy a megfelelő védőt kiszemeljem, de az eddigiek nem erősítették meg a hitemet sem Boatengben (a németben), sem Bruno Alvesben, viszont Hummels tetszetős. De erről majd külön posztban.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr568240172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338554 2012.06.12. 16:42:31

Szerintem amit Mats Hummels a portugálok ellen nyomott, az valami fergeteges volt. Különösen azért, mert a sokat hypeolt, fura keresztnevű, szemtelenül fiatal kora ellenére is rutinos német bekk közel azt hozta amire a hősköltemények alapján számítottam - még Hummels-szűz voltam. Egy álom lenne zebrában látni. (Moggi ezt is összecsalhatná nekünk.) Cavaniért én inkább több játékost adnék, mint egy Matrit, de azokat is inkább a peremvidékről, ne a kezdő közeléből. Meg természetesen egy halom pénzt (úgysem az enyém). Ellenben nektek lenne miből jelentősen támogatni a klubot, így közvetve beszállni Edinson árába. Vagy Juventina után szervezni egy gyűjtést az uru támadóra.

266797 2012.06.12. 16:49:13

Cavaniért sokat kell adni, de van az az ár amikor azt mondanám a filmesnek hogy az anyjával forgasson egy 3someot. Krasicot, Eliat, Melot mindenképp beáldoznám, a maximum a 20-25+valaki(az ár a 'valakitől függ, max 30millio), amit adnék. Most van 3 csatárunk, Matri, Quak kapitány, és Vucsinics, nem kellene eladni/cserélni egyet sem. Az nagyon szimpatikus, hogy fiatalokat is szerződtetünk: Pogba, Leali,- a biztosak, és Verratti, Destro is igencsak sokszor került szóba. Kell egy védő (Astori/Bochetti), a középpálya alakul, előre pedig akár 3 ember is kellhet. Cavani/RvP és egy Gio+Destro csomag oké lenne.. HA Verratti jönne én semmiképp nem tartanám Torinoban, célszerű lenne ha Pescaraban maradna. Manninger távozása eléggé esélyes, így Leali helyzete is érdekes lehet, azzal is sokat fejlődhet, ha Gigi és Storari mellett nyom végig egy szezont, más kérdés hogy így valószínű hogy kb egy percet sem védene.

266797 2012.06.12. 16:50:26

Az kimaradt, hogy a portugáloktól a jóisten mentsen meg bennünket!

340468 2012.06.12. 17:13:30

A Buffon vétellel való összehasonlítás azért nem teljesen stimmel, mert mintha akkor adtunk volna el egy Zidane és egy Inzaghi nevű játékost, szintén nem 5 edzőmezért és két labdáért. Nem vennék rá mérget, hogy van reális esélyünk Cavanira, remélem Marotta rám cáfol.

312878 2012.06.12. 17:29:20

Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen logika alapján lett a csapat 3. kalapos a Bl-ben??

342620 2012.06.12. 18:19:49

[r3dwolf19](#851089): a koeff hülyeség miatt. Belekerülhettek egy izmos csoportba.

343871 2012.06.12. 18:25:48

Szerintem meg nem. Cavaniért lehet sokat áldozni, de nem 50 milliót. Arról nem beszélve hogy: 1. Miért adná nekünk el a Napoli? Sok pénzért, irreálisan sok pénzért, esetleg. 2. A City vagy valamelyik arab játékszer csapat akármikor ránk licitál árban is és főleg fizetésben. Van kérője elég az urunak Marrottától én egy okos bizniszt várok, mint amilyen volt Barzagli, Vidal, Pirlo vagy most Isla és Asamoah. Dzekora gondolok, aki lehet nem védekezik olyan jól, meg kicsit rizikósabb mint Cavani, de a feléért ki lehetne kukázni a Cityból.

347041 2012.06.12. 18:53:51

Nincs mese Cavani kell! Egy jó csatárt meg kell fizetni(mondjuk lehet nem ér annyit amennyit kér érte a napoli) . ha nem mi akkor viszi más.

339362 2012.06.12. 20:13:00

vegyük meg inkább a görög válogatott samarast, igazi amauri feeling a srác. csak az a baj, hogy akkor valamennyi gólunk esztétikai les címén érvénytelen lenne.

312878 2012.06.12. 22:12:00

PatrickJane Köszi, de akkor is vicces, hogy az olasz bajnok 3. kalapos...

346514 2012.06.12. 23:47:06

Cavanival maximálisan egyet értek, de Conte állítólag Van Persie-t favorizálná (legalábbis olyasmit olvastam, hogy szerinte a holland illene leginkább a játékba), gondolom, sokat youtube-ozik, és a "Song ível, Persie kapáslő" jelenetekkel álmodik, Pirlóval a feladóban. Ettől függetlenül én is Cavaniért rimánkodom, Benito jól összefoglalta, hogy miért. Suarez számomra óriási kérdőjel, a holland ligában Cambuur Leeuwardenek meg Bredáknak szórta a gólokat, de a 'Pool-os produkcióját tekintve (az első félévével együtt) számomra Vucinic (és Lavezzi) pepitába: ő az, aki csomót köt a védők lábára, kimozdítja a védelmeket, néha ver egy bombát vagy bepöcköli a lábak közül, de topligában szerintem soha nem lesz 30+-os. Leali, Verratti must buy, fiatal olaszokat a csapatba! Matrival szimpatizálok, de az utóbbi félév alapján, ha a Cavani üzlet rajta múli, menjen. Szép, nem szép, ha Alexszel meg lehetett csinálni, akkor Matrival is meg lehet. Kizárólag a Cavani üzletért áldoznám be, legyen az csere vagy pénzzé tesszük, hogy jöjjön az uru. A Q-mániát én nem értem, a 2010-es ősz valóban parádés volt, de a 2012-es idény végére Matri klónja lett, idegesítő hibákat vétett és nem sokkal mutatott többet, mint Boris. Számomra Q, Matri és Borriello egy ideális, erős keretű Juventusban legfeljebb csere lehet, és bár Fabio talán a leglabdaügyesebb, ez csak tovább ront az idei összképen. Tekintve, hogy akkor miért nem mutatott többet... Ráadásul ő a "legkevésbé középcsatár", de nem az igazi secunda puntában sem, szóval én nem ragaszkodnék hozzá. Giovinco jelenthetne még alternatívát a támadósorban, de rajta én sem tudok kiigazodni. Ráadásul a 10-es mezt ki is kéne érdemelni, nem csak úgy "elkérni", kisbarátom. Az Asamoah-Isla üzlet szenzációs lenne, nem is értem, miért menne bele az Udinese. BL-indulók, két klasszis kulcsember, közös tulajdon bagóért, mikor a ghánait vinnék a pénzesek is? Túl szép, hogy igaz legyen. Ráadásul Isla leginkább Lichtsteiner posztján hasznos vagy Vidalén. Na most akkor: Lichti helyett Caceres és Isla? Ez luxusnak tűnik. Vidalnak játszania kell, tehát ott is tartalék, egy másik poszton meg a tartalék tartaléka? Isla jobb játékos ennél, az Interben például kezdő lenne. Vagy máris arra készülünk, hogy ha Isla térde rendben van, akkor Vidal egy-két éven belül mehet és már megvan a tartaléka? És akkor Marci mögé még ott lenne Asamoah és Marrone. Nem mondom, durva keretünk lenne, de ez hosszú távon tuti elégedetlenkedést szülne. Islák, Asamoah-k, Marchisiók viszont ne üljenek már a lelátón. Egyelőre biztatónak tűnik a mercatónk, csak nehogy C-tervek legyenek a végére.

339991 2012.06.13. 06:01:48

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a tridente két tagja is lelépne Nápolyból. Semmi oka erre a producernek és hülye döntés is lenne - egy pofátlanul magas összeg alatt mindenképpen. Kockázatosan meggyengítené ezzel a csapatát.

343455 2012.06.13. 06:18:19

[r3dwolf19](#851332): az 1 dolog, hogy olasz bajnokok vagytok, az meg egy másik, hogy évek óta semmit nem csináltatok Európában (és ez a lényeg a kiemeléseknél). Plusz az olasz bajnokság is leértékelődött.

149015 2012.06.13. 08:27:42

Én azért nemhúznék ekkora sávot Cavani és Suarez között..szerintem bármelyik jönne, az nagyot dobna a befejezőkontingensen. Aki látott pl az éven Pool meccset (a világ leggyűlöletesebb csapata számomra) , mert én igen, az láthatta, hogy a támadószekciójuk egészen konkrétan csak Suarezből áll. Azért Carollal párban, meg Hendersonokkal, Downingokkal maga mögött játszani nem olyan egyszerű történet. De így is zseniális amit néha produkál, de nyílván egyedül nemviheti hátán a vörös szarbandát. A Cavaniról leírtakkal egyetértek, de azért kíváncsi lennék, h a falban ő is mihez kezdene, elvégre a Napoliban a Cavani-Lavezzi-Hamsik tengely elsősorban a sebességéből élt. Itt meg lesz megint 60-70%os labdabirtoklás ahol nemigazán van hova futkorászni. Dzeko szerintem ideálisabb jelölt, de persze ez saját szubjektív. Aztán itt van ez a Van Persie gyerek, akinek jóformán idén volt az első normális, sérülésmentes szezonja, mert képes hónapokra kidőlni, minden szartól. Nekem mondjuk felettébb unszimpatikus a csávó, mindig is az volt és közel se tartom akkora spílernek, mint amekkora hype megy most körülötte, őt díjaznám legkevésbé ha érkezne. Arról nemis beszélve, h az Arsenal ne minket húzzon már le 30rugóval, egy még egyéves szerződéssel rendelkező játékosért.

344907 2012.06.13. 09:34:09

Mikor újultak meg a gyorskommentek?

338554 2012.06.13. 10:20:35

[juventino_1897](#851409): Arra nem is gondoltál, hogy Vidal és Isla felváltva játszanának (amennyiben létrejön a deal)? Mert így talán nem kellene Vidalt a gyengébb napjain is a pályán látni és egyikük sem halna meg év végére. Egy elit csapat nem csak egy kezdő 11-ből áll, márpedig a Juve újra az szeretne lenni. Kíváncsi vagyok hogyan alakul a nyár.

254476 2012.06.13. 12:22:50

[ggbuffon](#851517): teljesen egyetértek veled. Van Persie számomra is unszimpatikus. Viszont én Cavani és Suarez helyett Radamel Falcao mellett döntenék. Számomra ő lenne a legjobb választás.

346364 2012.06.13. 14:30:15

Nagyon jó írás én így gondolom. Az utolsó sor, azért ébreszt bennem egy kis aggodalmat. Boateng, Bruno Alves??? Remélem ez csak terelés. Ami biztos, hogy portugál és brazil focistát nem kellene igazolni, javarész szappanopera sztárok lesznek (tisztelet a kivételnek).

344520 2012.06.14. 11:12:43

Ezekkel teljesen egyetértek, én RVP-nek is nagyon örülnék, én nagyon kedvelem a stílusát, bár Cavani-nál sem panaszkodnék. Én viszont úgy gondolom, hogy most per pillanat egyértelműen Van Persie-nél van a legtöbb sanszunk. 1 év múlva lejár a szerződése, még nem nyert semmit az Arsenal-al, már nincs sok ideje hátra, most kell lépnie, jött Podolski, elvileg Giroud is oda tart, így már bőven megvan a helyettese is. De még valakit mondok, aki szvsz mindenképpen kell, nem most, de az elkövetkezendő években, az Mats Hummels. Hihetetlenül jó játékos, pofátlanul fiatal a mutatott magabiztossága mellett. Őt szívesen elnézném a védelemben.

338554 2012.06.14. 13:48:10

[Godbluff](#852595): Amit Hummels az eddigi két EB meccsen művelt az valami vicc. Nem tudtam, hogy ennyire jó. Minden helyzetre visszaér, játszva szerel, lepattognak róla a Van Persie-k. Kíváncsian várom a kieséses szakaszban, mert a dánok elleni már félig sörmeccs lesz. A hollandok meg remélem kizúgnak.

258945 2012.06.14. 15:14:39

közben Asamoah orvosin Torinóban

334474 2012.06.14. 16:36:27

Eddig nem mertem írni erről az Isla-Asamoah bizniszről, nehogy eljinxeljem. Most már egyre biztosabb a dolog. Fantasztikus igazolás, minden tekintetben. Isla a világ egyetlen játékosa, aki egy az egyben tudja játszani Pepe védekező szélsőtámadó posztját, csak egy magasabb talent level-el(+még be tud szállni hátul is mind a két szélen, alkalom adtán középen is. Jackpot!). Nekem már nem lesz izgulós a nyár, ha ők megvannak. Ráadásul bőven marad pénz a VP-Cavani kettős egyikére. Nekem mindegy melyik jön, mind a kettő más miatt baromi jó. Szimpátia alapján nálam is Cavani vezet.

295377 2012.06.14. 20:55:59

Isla és Asamoah szerintem már a miénk. Cavani meg úgy kell, mint egy falat kenyér!

295377 2012.06.14. 21:00:39

Ja és Van Persie-t remélem egy jó szezon után nem hozzuk el! Ez az első sérülésmentes idénye! Nem örülnék neki annyira. De legalább tudnám, hogy egy jó csatár jött. Csak nála lehetne attól félni, hogy előbb-utóbb lesérül. Ja és egy 29 éves lejárófélben lévő szerződésű játékosért 30 millát adni vicc. És ráadásul az első idénye, amikor 20+-os. Tavaly lőtt még jó mennyiséget, auz ennyi a pályafutása. Nálam 15 millánál nem ér többet. Suárez meg Vuci 2, nem rá lenne szüksége. Amúgy én azt olvastam, hogy Conte Cavanit kedveli mindennél jobban. és szerintem ő illene a kiszemeltek közül a legjobban a csapatba.

334474 2012.06.15. 00:42:24

[babo410](#853147): 1 jó szezon? Azért ne essünk át a ló túloldalára. VP szintű igazolásunk 2005(Viera) óta nem volt. Posztján TOP5 játékos.

258945 2012.06.15. 09:20:35

Isla is orvosin.

344520 2012.06.15. 11:03:21

Emberek én nem szeretnék semmit sem elkiabálni, hasonlóan hozzád andree10, de ezek a fejlemények teljes mértékben bizakodásra adnak okot. Most olvastam, Verratti is a miénk lesz, Pirlo utód is meg van, a középpálya nem csak a Serie A, hanem szinte egész Európa legerősebbje lett így, Az MVP kiegészül AIPV-val(Buffon "utód" is, ha minden igaz). Úgy érzem az Interesek keserűségükben szidnak minket, mert látják, hogy a mi vezetőségünk elvégzi a csapatépítést, amit ők elszalasztottak.(bár ott is vannak fiatal nagy tehetségek, csak használni kellene őket) Ha, érkezik a beígért "sztár" csatár, esetleg mellé Kolarov, vagy Armero, vagy Zapata, ezzel a kerettel eléggé fel lesz vértezve a csapat a nemzetközi harcszíntérre is. Este öröm lesz a Milanos haverommal diskurálni:D:D:D

346514 2012.06.15. 14:14:55

[Godbluff](#853533): Verrattit hol olvastad? Asamoah és Isla szinte már a zsákban, a Pirlo (Verratti), Marci (Asamoah), Vidal (Isla) középpály atomdurva lenne, a Barcelona is vért fog hugyozni, hogy lebontsa ezt a középpályát. Cavani még mindig must buy, és ha ez a négy játékos meglenne, én már csillagos ötöst adnék a mercatóra. A De Ceglie-Eszti fémjelezte baloldal még mindig pehelysúlyúnak tűnik, jó lenne, ha kiderülne Isláról, hogy a balszélen is tudja tolni. Asamoah meg alighanem eleve ballábas, de őt sem szélsőnek ismertük meg. Alakul ez, na!

254476 2012.06.15. 14:32:29

[juventino_1897](#853666): "a Barcelona is vért fog hugyozni, hogy lebontsa ezt a középpályát." :)))) ez tetszett, köszi

347068 2012.06.15. 16:55:39

Szerintem nem lenne hülye ötlet megvenni a horvátok supermariojat, eddig nagyon bejöttek az olaszokkal kib*szo csatárok(ibra,trezegol), mondjuk most biztos az egekben lesz az ára...

345341 2012.06.16. 00:05:08

Hát, ha szabad belepofáznom, szerintem Cavani megszerzésére vajmi csekély az esély, Suarez meg nem elég jó, Van Persie-ért pedig tényleg nem szabad sokat fizetni, roppant rizikós sérulésugyileg. Viszont egy, a fentebb ( a cikkben ) leírtaknak megfelelo csatár meg kell. Úgyhogy várom a fejleményeket.

258945 2012.06.17. 15:39:20

70 milliót is meg érné kifizetni Cavaniért?

295377 2012.06.17. 21:47:59

[t.junior](#855311): Ez csak az etetés része a dolognak, hogy meg tudják tartani Cavanit. De ha mégis eladnák, akkor 50 milla körül szeretnének kapni érte. Ha mi adnánk 40 millát + Giovincot, akkor sztem a miénk lenne Cavani. De lehet még egy sima 40 millás ajánlatnál is erősen gondolkodóba esnének. És közben Wenger bejelentette, hogy Robin Van Persie 37 milláért vihető. Na ő ér ennyit? Jövőre lejár a szerződése, és 29 éves. Ennyit megérne? Én inkább látnám itt akár 40 + Giovinco, vagy akár 50 milláért Cavanit. Nem hiszem, hogy olyan csatárt aki 20+ gólt biztosan hozna, és van nagyon biztató BL tapasztalata is (7meccs/5gól és 10meccs/8gól), olcsóbban meg lehet szerezni. Falcao vagy Higuaín lenne jó, de ők se olcsóbbak. Agüero 1 év után nem hiszem, hogy elhozható, Suárez meg inkább előkészítő csatár. Legalább is a Liverpoolos 1,5 éve alapján ez szűrhető le. Suárez kérdéses, hogy megoldaná e a helyzetkihasználási gondunkat. Ja és az idegenbeli mezt a Liverpool vele reklámozza, és állítólag nagyon nagy szerepe lesz a jövőben. A csapatot is hajlandóak köré építeni. Tehát ő nem mozdítható, vagy csak áron felül. Mást meg aki velünk szóba került, ás nem rizikós, nem tudok.

258945 2012.06.17. 23:00:53

[babo410](#855607): Hát ha etetés csak hogy megtartsák akkor miről beszélünk? Cavani+Giovinco ajánlat inkább 60 vagy több, mint 50 millió, mert Gio simán ér 20 milliót per pill. A sima 40 millás ajánlatunkat meg köszönnék szépen, annyit mondanának ennyit kapunk mástól is, sőt még többet, akkor minek adjuk el egy riválisnak? Az meg hogy RVP nem ér 37 milliót még nem teszi Cavani árát elfogadhatóvá. Már leírtam kit kellene kikukázni a Ciyből: Dzekot, a fele lenne Cavaninak. Félre értés ne essék, örülnék Edisonnak, csak irreális az ára. Pár adat, tavaly nem volt 160 milla a csapat össz bevétele, és majd 100 millió volt a veszteség. Persze a bevétel nőni fog jelentősen, de ezekhez a számokhoz igazítsuk azt a 40-50-60 milliót egy játékosért. Nem szabad.
süti beállítások módosítása