bntemp

bntemp

Nem Megfelelő Emberhasználat

2011. augusztus 22. - s4tch

Némi értetlenkedéssel fogadtuk a Berlusconi-kupa idei kiadását, amitől előzetesen két dolgot vártunk. Az egyik az, hogy lássuk Vidalt a pálya közepén, a másik, hogy ne sérüljön meg senki a hagyományosan tömegpusztító fegyverként számon tartott felkészülési meccsen. Egyik sem valósult meg: Conte kicsapta a chileit a balszélre (!), és bár nálunk Matri csak könnyebben sérült meg, Taiwoé komolyabbnak tűnt, és rajta kívül is két Milan-játékos dőlt ki, igaz, csak apróságok miatt. Kikapni soha nem öröm, a milánói hullarablóktól különösen nem, és bár az eredmény most még tényleg semmit nem számít, azért van néhány gondolatunk, amit az eddigiekhez hasonlóan most is megosztunk veletek.

Némi értetlenkedéssel fogadtuk a Berlusconi-kupa idei kiadását, amitől előzetesen két dolgot vártunk. Az egyik az, hogy lássuk Vidalt a pálya közepén, a másik, hogy ne sérüljön meg senki a hagyományosan tömegpusztító fegyverként számon tartott felkészülési meccsen. Egyik sem valósult meg: Conte kicsapta a chileit a balszélre (!), és bár nálunk Matri csak könnyebben sérült meg, Taiwoé komolyabbnak tűnt, és rajta kívül is két Milan-játékos dőlt ki, igaz, csak apróságok miatt. Kikapni soha nem öröm, a milánói hullarablóktól különösen nem, és bár az eredmény most még tényleg semmit nem számít, azért van néhány gondolatunk, amit az eddigiekhez hasonlóan most is megosztunk veletek.


Essünk túl a lényegen. A Milan Light szétkente a szánkat az első félidőben, a Milan C ellen a második félidőben már sokkal jobbak voltunk, de ez is csak egy szépítésre volt elég. Hagyjuk a bírózás is, mert az eredmény most tényleg nem számít, a Milan másfél, mi két tiszta büntetőt kérhetünk jogosan számon, de ez legyen a legnagyobb bajunk.



De nem ez. Hanem – ahogy Darti írt a bölcsességek bőséges tárházának számító Bianconeri-levlistán – az, hogy 73 csillió dollár elköltése után is Del Piero a legjobb játékosa a Juventusnak. Ezt persze más megvilágításba helyezi a tény, hogy Alex a világ legjobb játékosa, tehát lényegtelen, kit veszünk, akkor is ő marad a legjobbunk. Akiktől viszont egyre inkább úgy érezzük, hogy jogosan félünk, az Pirlo és Conte. Előbbi valójában nem játszott rosszul tegnap, összefogta a csapatot, osztotta a zsugákat, és még védekezésben is elakadt benne néhány labda, de változatlanul úgy érezzük, nagy hiba köré építeni egy megújuló csapatot. Az meg már Conte bűne, hogy azt a Marchisiót játszatja mellette, aki nemhogy elhalványítja, de inkább felerősíti Vidal Sasson minden gyengeségét. Marchisio az első félidő egyetlen értelmes Juve-megmozdulásával majdnem kettétörte a Milan kapufáját, de képtelen bárkit megállítani/utolérni/leszerelni, ami ugye ezen a poszton az első számú feladata lenne.


Contéhoz még annyit, hogy vett egy játékost Marchisio helyére – aki ráadásul egészen biztosan képes is lenne magasabb szinten ellátni a feladatkört – erre fogja, és kirakja a balszélre. Vidal sok mindenre alkalmas a pálya közepén, de a meglepett arcából arra következtetünk, hogy maga sem számított rá, a bal oldalon kell játszania. Méghozzá az utolsó felkészülési meccsen. Az értékelhetetlen teljesítményt nem is tudjuk az ő számlájára írni, ez bizony Conte sara. Sajnos nem kell José de Hiddinknek lenni ahhoz, hogy az ember meglássa, mit kell játszani a Juve ellen: a két szélsőhátvéd felfutása például azonnal általános zavart okoz, és ha ez nem lenne elég, a pálya közepén tátongó kurva nagy lyuk is bejátszásra kínálja magát. Összefoglalva, a középpályás védekezés egy nagy nulla.

Sajnos Kraszics is tartja rossz formáját, az egész nyáron botrányos volt, és tegnap is rengeteg támadás akadt el rajta, a beadásai – a második félidőben már volt lehetősége bőven – pedig rendre rossz helyre érkeztek. Vucsinics egy félidőnyi hereverével, és egy jó második játékrésszel mutatta, hogy lehet rá számítani, bár szerintünk Quagliarella még mindig jobb játékos nála – hogy Alexet már ne is mondjuk.

A védelem közepe rettenetes napot fogott ki, Bonucci még hagyján, de amit tegnap Chiello művelt, arra nehéz jelzőket találni. A két széle rendben volt, Lichsteiner szerencsére pont azt hozza, amit vártunk tőle: fel-le zakatol, bírja szuflával elöl-hátul. De Ceglie reméljük, nem kap csak azért lehetőséget, mert torinói, hanem Conte megversenyezteti Zieglerrel, és a jobb kerül a csapatba – vagy váltják egymást, ha ikszre áll a dolog.

Rengeteg pozitívumot nem tudunk felsorolni, a második félidő jóval erőteljesebb, dominánsabb játékát magyarázhatjuk a Milan egyre satnyább pályára küldött állományával, de tény, hogy ekkor már gördülékenyebbek voltak a támadások. Sok helyzetet alakítottunk ki, bőven benne volt a meccsben az egyenlítés, de végül két jól eltalált lövéssel kikaptunk. Még egyszer: ez nem számít (mármint a vereség), és ha akarnánk, a második félidőre alapozva hallelujázhatnánk is, de nagyon tartunk tőle, hogy hiába lett lényegesen erősebb a keret, a nem megfelelő használatból eredő hibákért a gyártó nem fog felelősséget vállalni.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr968239638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

340477 2011.08.22. 10:10:59

Vidal a válogatottban mindig a bal oldalon játszik.

324537 2011.08.22. 10:25:26

Ne is hallelujázzatok a második félidő miatt, mert ott is kb. 20 perc volt a tiétek. Ez a Milan fikázó stílusod még midig roppant idegesítő, és ez nem csak szimpla piszkálódás. Bár, tudom ez egy Juve blog...

Vero 2011.08.22. 10:29:16

Igen a baloldalon de VÉDŐT. A kettő nem ugyanaz

jakuza 2011.08.22. 10:35:33

Nekem nem tetszett az hogy az egész meccsen ívelgetős focit játszottunk. Pirló eléggé pontos jó passzokat adott. Tényleg most nemtudom eldönteni hogy szégyen vagy örömteli dolog hogy egyedül Del Piero a legjobb a csapatban. Annyira gyengék nem voltunk, lehetett volna ez döntetlen is. A milan ha észrevettétek mindig a 2.félidőben elfáradnak. De ha ígyis erősek voltak, akkor milesz ha Ibra is és Pato is játszani fog. Azért amilyen játékkal játszottunk azért az internél és a rómánál is jobbak vagyunk.Szerintem az udinését megverhetjük

jakuza 2011.08.22. 10:38:29

[Tommaso1984](#467776): Tény hogy tényleg jobbak voltatok. Félelmetes a milan Ibráék nélkül is. Nagyon összeszedett csapatotok van. De azért misem vagyunk rossz csapat.

atis123 2011.08.22. 11:04:34

[Tommaso1984](#467776): Hát ez a Milan sem egy világverő csapat az rögtön látszik. Egy valamire való csapat bucira veri őket. A BL-ben majd megis láthatod. Ennél is szomorúbb, hogy mi még nem vagyunk valamire való csapat. Lichsteiner tényleg jó volt, bár a beadásai rendre cél tévesztettek. Nehéz eldönteni, h ez az ő, vagy a támadók hibája. Inkább utóbbira hajlok. Pirlo tragikus volt. Amit ő csinál, Alex simán lehozná a középpályán. Hihetetlen, hogy még mindig milyen passzai vannak. A labdát is jobban tartja. Én egyszerűen nem hiszem el, hogy ne tudna irányítani. Quagliarella keveset játszott. Ziegler minősíthetetlen, a végén, amikor még lett volna esély egyenlíteni, megvárta míg elveszik tőle. Hihetetlen volt látni. Megye III-as szint. Jó hogy edzőmeccs, de amikor Seedorf apó az elfekvő Marchisio meg Pirlo közt elvitte... Szürreális élmény volt. Egyébként meg lehet, hogy Conte a variációs lehetőségeket próbálgatta. Vidal szélen kilőve, reméljük ennyi haszna volt ennek a vereségnek. A Pasquato gyerekben én látok fantáziát. Gyors és keresztben is tud mozogni, és hajlandó is. De ehhez középpálya is kéne, ahogy említetted.

334417 2011.08.22. 11:59:32

Szolidan jelezném, hogy nem csak a Milanból hiányzott Ibra és Silva, hanem tőlünk is a két-három még beígért igazolás.:) Konkrétan a balszélsőnk és a középső védőnk. De ha ezt nem is nézzük, a hazai pálya és az összeszokottság is a Milan mellett szólt, szerintem októberben meg lesznek csapva az új arénánkban. Tényleg gyengék voltunk az első félidőben, a két jól eltalált lövésükön kívül azonban gyakorlatilag Buffon-védésre se nagyon emlékezni. Nagyon tetszett a csapat mentalitása a második félidőben, már ezért megérte Conte.

341112 2011.08.22. 12:00:11

Nem lesz olyan rossz ez a Juve, mint ahogy ezt mutatják, majd meglátjátok!!! Alig várom már, hogy november 6-án lejöjjenek hozzánk Nápolyba! Jó kis mérkőzés lesz!

334417 2011.08.22. 12:08:45

Amúgy meg teljesen érthető volt, hogy Vidalt megpróbálta a balszélen Conte, mivel az udinei meccsig már hiába érkezik bárki is, valószínűleg nem kap egyből a kezdőben szerepet. Mivel a balszélső még nincs itt, természetes, hogy próbálkozik valakivel, aki a több poszton bevethetőségéről híres. Megnézte egy edzőmeccsen, vagy mikor tegye, bajnokin?

oláhdév 2011.08.22. 12:14:02

mindig csak a kifogások, h ez a baj az a baj... nem így van... egyszerűen nincs keresnivalótok az európai porondon ilyen játékosokkal... nem kiöregedett halakat kell igazolni, és nem is ilyen Serie A sztárokat,mert azok édes kevesek ahhoz, h pl. egy RealMadriddal mérkőzzön... nem hiszem, h Kraszics, vucsinincs, quagliererlla (vagy ki), lichtsteiner fogja hozni a változást... egy épkézláb sztárotok sincs, a nélkül meg nem fog menni...

334207 2011.08.22. 12:22:36

[calciodirigore](#467907): Óvatosan jegyzem meg, hogy a Milanból Ibra és Silva mellett hiányzott Pato, Robinho, Boateng és Mr. X. "Buffon, Pirlo illetve Del Piero rengeteget segítenek a taktika megvalósításában, mintha egy plusz kezet kaptam volna tőlük. Sajnos Vidal lábaiban csak 20 perc volt tegnap este...". OMG

334188 2011.08.22. 12:23:46

[oláhdév](#467926): Persze Messi meg Fabregas biztos jobb lenne, csak tudod ők valamiért nem jönnének. De mondj egy példát egy sztárra(lol) akire van esélyünk. Ahoz pedig valóban kevesek vagyunk hogy Real Madriddal mérkőzzünk. De egyrészt ez minden olasz csapatra igaz, másrészt idén biztosan nem is játszunk velük.

334188 2011.08.22. 12:25:29

[dzolutan](#467952): Boateng fasza játékos lehet ha hiányzóként is gólt tud rúgni.(nem is akármilyet)

334417 2011.08.22. 12:31:00

[dzolutan](#467952): Azokat írtam, akik erősítést jelentenek, Boateng meg nem hiányzot. Mr X.:))))))))))))))

334417 2011.08.22. 12:33:25

[oláhdév](#467926): Jellemző, hogy a nevét sem tudod leírni, de azért okoskodsz. Milyen emberek vannak, atyaúristen...

334207 2011.08.22. 12:35:21

[ForzaBianconero](#467963): Akkor egyszerűbben: ha nem rúgják szét, akkor valószínűleg nem annyi időt tölt a pályán, amennyit tudott tegnap. [calciodirigore](#467975): te írtad, hogy hiányzott még két új igazolás a juvéból, akkor a milánból nem hiányzott ez az állítólagos sztár(X). Aki necces, hogy valóban sztár lesz, nemúgy mint Marrotta emberei.

340477 2011.08.22. 12:39:16

[Vero](#467780): 3-4-3-ban jatszik szelsot, esetleg 3-3-1-3-ban. Egyik sem vedo, mindenesetre, es per pillanat nincs is kit oda tenni.

334417 2011.08.22. 12:40:15

[dzolutan](#467989): Jaja, Aquilani nagy sztár!

334207 2011.08.22. 12:44:22

[calciodirigore](#468001): Kaka valamivel nagyobb. De jellemzően Aqua is megtáltosodna náluk. Bár lehet azért mert kész edzőjük van.

334417 2011.08.22. 12:44:29

Jó azért ez a Mr X. sztori, amikor Galliani kitalálta, még lövése se volt róla, hogy kit is akar igazolni, de ezzel lehet kábítani az erre fogékonyakat augusztus végéig.:) Az ész a fontos, nem a haj.

334207 2011.08.22. 12:49:21

[calciodirigore](#468010): És mint tudjuk Gallianinak nincs haja, viszont hozott Taiwot, Mexest, Boát, Ibrát, kb annyiért mint amennyit bukunk diegon és Melon(plusz egy Vuci ára).

334417 2011.08.22. 13:14:52

[dzolutan](#468015): Na a Milan átigazolási politikája az egyik olyan téma, amire magasról teszek. Azért a francia zsúrfiúért fáj a szívem.:( A poszthoz még csak annyit: ha Del Pierónak van egy jobb meccse, rögtön jön a szöveg, hogy még mindig ő a legjobb játékosunk. Szerintem unalmas.:) Azért van a keretben 36 évesen, hogy néha azért megvillantsa a tudását, mégha a bántó lassúságát el is nézzük neki.

334207 2011.08.22. 13:20:51

[calciodirigore](#468062): Ja, egyszer Alexra visszaért Abate vagyki, mire a kommentátor: "Félelmetesen gyors a védő." :))))))

147668 2011.08.22. 13:22:30

[calciodirigore](#468010): Azért én annyira nem fikáznám ezt a Mr.X akciót. Itt megint a Juve volt a facepalm okozója. A Juve elengedte Aquilanit és hozta helyére Pirlót. A Milan elengedte Pirlót és hozza a helyére Aquilanit. Most ki a hülye és a szerencsétlen? Ráadásul Aquilaninak megvan a bejáratott posztja, csak be kell állnia Pirlo helyére és a 3 romboló(Bommel, Gatta, Boateng, Flamini, Ambrosini mikor milyen felállásban) ember elintézi helyette azt amit Melo egyedül nem bírt és valszeg nem kell puncizni egész évben Aqulanit mert nem ütközik le senkit, mert egyszerűen nem ilyen játékos. Aquilanival jó eséllyel erősödhet a Milan, sőt. [dzolutan](#468015): Ezek közül Ibra az aki szignifikáns erősítés, nélküle a többiek sem érnének semmit. és Ibra sem kellett semmilyen elit klubnak, mert nem kell egy sztárgázsis BL-ben használhatatlan ember. A Milan rá van szorulva, mert gyenge csapatuk van és Ibra jelenleg képes különbséget tenni az ugyanúgy gyengélkedő olasz csapatok és köztük. A BL-ben egy komolyabb sorsolással lesz majd pánikfejű Allegri ne aggódjál. Második kalaposok, egyedül a Portót verhetik meg, feltéve Boas utód nem lesz jó, plusz bejön egy City aztán már lehet majd vért szarni...

338617 2011.08.22. 13:33:34

sziasztok! (ez az első kommentem itt.) szerintem ha Pirlóhoz ragaszkodik Conte, akkor nagy hiba volt elengedni Melót _és_ Sissokót, mert így Vidal mögött csak Pazienza van azon a poszton, amelyik támogatni tudja ütközésekkel, labdaszerzésekkel, leginkább futómennyiséggel azt, amíg a művész úr alkot. Marchisio ehhez sajnos kevés, csak akkor a költői kérdés, hogy hol jó ő igazán? most szerintem is azért játszott balszélsőt a chilei, mert még nem jött meg az oda szánt igazolás. Afellay érkezésére mennyi esély van? a Tuttosportban folyton írják, szerintem ő egy rohadt jó kis játékos, és a Barcában így Sánchezzel főleg nem fog sok lehetőséget kapni. Elia, akit szintén emlegetnek, szintén nem lenne rossz, épp itt az ideje, hogy eljöjjön a Hamburgból. egyébként nem azért, de mennyiben van értelme összehasonlítani Marotta igazolásait Gallianiéval? nyilván a friss olasz bajnokhoz, a garantált BL-főtáblára "kicsit" könnyebb nagyobb neveket mozgósítani, mint egy kb. minden évben újjáépülő csapathoz, amelyik, hát, fogalmazzunk úgy, hogy idén nem indul túl fényes sorozatokban... szóval persze, felmerült Agüero, de a City többet is fizet, meg BL-ben is indul, hát nem tudom mekkora kérdés volt a srácnak a dolog.

334207 2011.08.22. 13:56:06

[LamiArpad](#468091): Galliani még szezon közben igazolta ingyen Taiwot és Mexest(asszem), illetve tavaly Ibrát, Robikát, Boatenget. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem a friss olasz bajnokság miatt igazol könnyebben.

334417 2011.08.22. 14:24:59

[Reiko](#468073): Ööö... nálam Pirlo jobb játékos, mint Aquilani, maradjunk ennyiben.:) Amúgy a Juve nem elengedte Aquilanit, hanem nem vette meg 16 millió euróért, teljesen jogosan.

147668 2011.08.22. 14:36:35

[calciodirigore](#468168): Volt. na mibe, hogy a Milan nem 16ért veszi meg, hanem max 10ért? Pirlo lehet, hogy alapvető képességeit tekintve jobb mint Aquilani viszont kettőjük közötti 5 év különbség most már érvényre jutott. Pirlo szörnyen lelassult és kiégett Aquilani pedig most egy számára kitalált posztra megy, egy kialakult játékrendszerű csapatba. A Milan egyértelműen erősödhet ezzel az üzlettel. Az kétségtelen, hogy ez a Mr.X egy elég nevetséges és átlátszó népbutítás, mert tényleg fingjuk sem volt kit kéne és tudnak megvenni, de Aquilani szerintem lendíthet a Milan játékán és most itt erről volt szó. Pirlo meg jó eséllyel a Juve vesztének egyik okozója lesz.

elodv 2011.08.22. 14:39:12

Egy massza az egész csapat, Vargas úgy kellene a bal oldalra mint az állat.

MojoJojo 2011.08.22. 14:40:41

[atis123](#467809): :DDDDDD gyakran verik bucira a Milant...de abban igazad van, h a Juve semmire nem elég. ;) de hogy ne csak kötekedjek: sztem a Juve egyik legfőbb kerékkötője Chiellini. Soha nem tartottam jónak, de ő ráadásul az a típusú belső védő, akit úgymond "felfelé buktattak": szar volt a balszélen, beküldték középre...de azóta is szar. Mint Puyol.

MojoJojo 2011.08.22. 14:43:00

[Reiko](#468073): :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hát, csak röviden: savanyú a szőlő

338617 2011.08.22. 14:56:28

[dzolutan](#468124): a legkevésbé fontos attribútumot emelted ki a tőlem :). ugye volt itt egy ilyen felvetés, hogy Marotta pancser, mert európai szinten középszereket igazol, Galliani meg mekkora zsugás, mert úgymond sztárokat hoz. nade. amire én gondolok, az a két klub jelenlegi helyzete közötti különbség. ha én lennék Mr. (nem X és Z, mert azokat már unom), hanem mondjuk M, aki egy olyan csapatból jön, amelyiknek még a Serie A-t sincs sok esélye megnyerni manapság, hát még a BL-t (és most bocs a Roma-drukkerektől, de ez az ASR) és nem vagyok Mr. E(to'o), tehát érdekel a pénzen kívül a karrierem is, akkor egy olyan csapatba mennék el, ahol lehetőségem van ezeket a címeket begyűjteni, és nem egy olyanba, amelyik még az enyémnél is rosszabbul szerepelt idén. ráadásul ne legyünk álszentek, az a Milan, amelyik a világ-legnagyobb-zsoldosa Ibrát meg tudja fizetni, az kottával sem áll szarul, tehát emiatt is megéri. tehát a BL-főtábla, a scudetto-esély az megvan a Milannál mostanában, a Juvénál meg nincs. így viszont a nagy zsugás Galliani egy olyan - idézőjelben - hátszéllel ülhet le tárgyalni bárkivel, hogy ezeket be tudja neki ígérni, a Juvétól meg igencsak merész lenne. ezért mondom, hogy a kettőt kár hasonlítgatni. remélem így érthető a dolog.

147668 2011.08.22. 15:16:26

egyébként a Juventusnál szerintem az lenne most már a járható út, hogyha csak akkor váltanának edzőt, ha tényleg képesek az aktuálisnál jobbat hozni. Egyébként ezzel a mostani kerettel (hogyha Melo nem lett volna elzavarva) Delneri vagy Ranieri tuti alkotna már valamit. Contétól ez megint kérdőjeles.

334417 2011.08.22. 15:56:31

[Reiko](#468245): Tegyük helyre ezt a Melo-dolgot, meg az elzavarást. A jó Felipe a 6.5 millás fizujáért lépett le a Galatasarayba, és elmondása szerint amíg nincs BL, addig a Juve neki továbbra sem pálya. Ő se mondta soha egy szóval sem, hogy el lett volna zavarva.

melákovics 2011.08.22. 16:05:27

[Reiko](#468245): Na Del Neri-t hagyjuk. Ranieri azzal a kerettel, amivel Ferrara beégett, szerintem már rég bajnok lett volna. Annyiban kanyarodnék vissza LamiArpad-hoz, hogy a stabil BL hiánya és a scudetto versenyből történő hamar kiszállás nem csak a játékosokat riasztja el, hanem az edzőket is. Nem tudjuk, hogy kik voltak azok a jelöltek, akiket Conte úgymond megelőzött, de ha csak annyival lesz jobb, mint Del Neri, hogy a játékosokat megfelelően tudja motiválni, akkor nem lesz olyan, hogy 2-0-ás vezetésről x-elünk le. Ez már komoly előrelépés lenne. Annyi meccset hoztunk magabiztos vezetésről döntetlenre, hogy az elképesztő. Ha ezeket megnyerjük idén, gond nem lehet. Szokták elmésen mondani, hogy a bajnokságot nem a rangadókon kell megnyerni, és bár mi nem a scudetto-ért megyünk, de ha a többi meccset hozzuk, nagy baj nem lehet. Amúgy szerintem mikor Del Neri-t kinevezték, nem volt kisebb zúgolódás, mint Conte esetében.

daneeka 2011.08.22. 16:24:36

A Milánnál a bajnoki cím és a BL a cél... Ehhez képest a Juve a dobogóra hajt. Egy balszélső, egy középpályás és egy védő hiányzik ebből a Juventusból, ezek nélkül ismét a 7. hely környéke a reális...

334207 2011.08.22. 16:43:57

[LamiArpad](#468213): Oké. Vidalt mégis meg tudták venni, Bastost meg elbasz/toszták. Akkor? Belső középpályára jött 3 ember a meglévő 3 mellé(a történet szempontjából lényegtelen, hogy 2 azóta elment),van 8(!!!) darab játékos, aki elsősorban csatárként vethető be míg balszélre még mindig nincs senki. Mindez az átigazolási időszak vége előtt 1 héttel. Majd szezon közben beépül, ha jön valaki, dejólesz.

jakuza 2011.08.22. 18:17:04

[Reiko](#468245): Olyan jó a milan hogy még azt is belemerték vésni a fűbe hogy 2:1 re megvert titeket, oszt nézze az egész világ. Azért ez elég szégyen baszdmeg. A mivereségünket még senki nem nyírta a fűbe.Remélem egész szezonba ezt kell nézni.hahahhahahahahahahhahahahah

336035 2011.08.22. 18:33:39

Tegnap az első félidő botrányos volt, de nagyon visszahúzódva játszottunk, de én csak örültem neki, hogy így alakult, mert nem lett lemészárolva senki. Vidaltól már most mindenki annyit vár, mintha egy 3x-os aranylabdás érkezett volna, de még fiatal és idő kell neki. A bal szélre kell még 2 ember és meglehet a 3. hely. Ezen a meccsen sem a győzelem volt a fontos, hanem, hogy Conte tudjon próbálkozni a kerettel, jobb is így mert nehogy éles meccsen próbálkozzunk. Ráadásul Vidal sem volt szar, csak De Cegle helyett kellett sokszor csúszva-mászva szerelnie. Jó lesz ez a csapat és Contéban is bízok, mert láttam pozitív jeleket a csapaton, amilyeneket tavaly nem. Pluszban, lehet, hogy csak engem zavar, de, ha nyer a csapat akkor már a miénk a Scudetto, ha kikapunk, akkor meg szar minden, fos a taktika kancsal Marotta, meg miért nem veszünk jó sok zsoldost hitelből, akikkel meglehet a bohócliga helyezés egyike, meg Bastos lassan már 30 éves, de még mindig sajnálunk érte kidobni 2x annyi pénzt, mint amennyit ér... Ráadásul Pirlo is egy szar, mert Ő az egyedüli játékos a keretben, aki 2m-nél távolabbra is tud passzolni a csapatban. Vicc...

338554 2011.08.22. 19:05:29

[dzolutan](#468340): "8 támadó és még mindig nincs balszélső" - erre annyit mondok, hogy jobb támadók jöttek mint akik itt voltak (Amauri, Iaquinta, Toni) de balszélsőből még nem sikerült jobbat (Vargas, Bastos, Perotti) venni mint a jelenlegiek (Pasquato), ezért nem jött [még] senki.

338554 2011.08.22. 19:07:58

[Itáliainagysándor](#468433): ++

338570 2011.08.22. 19:12:33

[Reiko](#468245): Annyira mókás, hogy egy interista akarja itt megmondani állandóan a tutit, okoskodik jobbra-balra, hogy miért szar a csapatunk satöbbi, satöbbi... Persze gondolom kellemesebb téma erről magyarázni örökké, mint arról, hogy a saját csapatod megválik a legjobb játékosától, aki nélkül kipurcan a támadójáték. Mint hallom visszahozzátok Európába Kakát, aki ugyanolyan játékos mint Dinho, Diego és a többi 3 éves szavatosságú brazil sztárocska. Jut eszembe ha fikázod Pirlót, akkor nyugodtan fikázhatod a kövi sztárigazolásotokat, Forlánt, aki mellesleg egyidős Pirlóval. Magyarán benne is max. 3 év van még hátra. Szegény a Copán már sehol nem volt és gyanítom sikerül majd megvennetek egy újabb Militót.

334207 2011.08.22. 19:40:58

[neuropa](#468463): "de balszélsőből még nem sikerült jobbat (Vargas, Bastos, Perotti) venni mint a jelenlegiek (Pasquato), ezért nem jött [még] senki." Tehát azért csóválja a farkát és ugat, mert kutya. Logikus. [Itáliainagysándor](#468433): Egy 28éves, kész játékosért sajnálunk kidobni azt az összeget, amiért elhozható, de azért vettünk diegot 25ért, Martinezt 15ért. Igaz utóbbiak nem villogtak BL-ben, meg úgy általában Európában sem, volt egy kifutott szezonjuk és annyi. De nehogy kidobjunk Bastosért 20misit. Különben is van új Giovincónk, meg az olasz utánpótlás is mára a világ egyik legjobbja.

336035 2011.08.22. 20:00:43

[dzolutan](#468498): Igazad van! Sajnáljuk kidobni az összeget, mert nagy játékosok hulltak porba ezt a mezt viselve, kidobva értük 25 milliókat feleslegesen. Az igazi nagy tehetségek álomcsapatai a Wolfsburg, Parma lenne? Inkább egy Arsenal vagy Bayern! És mégsem játszanak ott? Talán nem is akkora tehetségek. Ehhez azt is hozzátenném, hogy Moggin kívül minden transzferguru gyárt selejtet, szerencsére Marotta sokkal kevesebbet, mint Secco.

334207 2011.08.22. 20:11:00

[Itáliainagysándor](#468527): "Igazad van! Sajnáljuk kidobni az összeget, mert nagy játékosok hulltak porba ezt a mezt viselve, kidobva értük 25 milliókat feleslegesen. Az igazi nagy tehetségek álomcsapatai a Wolfsburg, Parma lenne? Inkább egy Arsenal vagy Bayern! És mégsem játszanak ott?" Valószínűleg az én hibám, de ezt most sehogy nem tudom értelmezni.

336035 2011.08.22. 20:21:52

[dzolutan](#468547): Diegot vettük 25 millióért, elbukott és elment a Wolfsburgba... Parma=Giovinco. Vili? :)

334207 2011.08.22. 20:26:56

[Itáliainagysándor](#468566): Nagyjából megvan. Erre írtam, hogy kellene itt egy Bastos, Vargas(bár ő sem sokat tett le az asztalra eddig), kész játékosok. Sajnos nem most van itt az ideje felfedezni/felnevelni az új klubikont. Persze játsszon Pasquato, kapjon félidőket, félórákat, megnyert vagy könnyebb meccseken és meglátjuk, hogy megvan-e benne a megfelelő potenciál.

atis123 2011.08.22. 21:57:39

@MojoJojo: Mondom. Majd a BL-ben meglátod :).

275991 2011.08.23. 08:24:44

az hogy Diegot így eladtuk az mindent elárul jelenlegi helyzetünkről, hogy Amauri meg Grosso megkapja az újabbnál újabb bizonyítási lehetőséget, előre tudja mindenki hogy nem élnek velük, de azért még mindig itt vannak, közben egy játékos, aki egyértelműen összeomlott, rögtön elküldeni... avval fentebb egyetértek hogy utólag visszanézve Ranieri elküldése volt a legnagyobb hiba, elkezdett építkezni, persze én is a fejét követeltem amikor 2 hónapig nem nyertünk, de egy olyan Juvéval volt második amivel egy Conte lehet kiesne, nagy kérdés ha hagytuk volna dolgozni az öreget, mára hol tartanánk egy dolog biztos lett erre a szezonra a megállíthatatlan erő találkozik a mozdíthatatlan tárgyal: Ibrahimovic bajnoki sorozata vs Berlusconi Kupa átka

338622 2011.08.23. 12:53:04

[jakuza](#468424): az a helyzet h ez inkább számukra szégyen... egy 2-1es győzelemmel felvágni az előszezon közepén... no comment. Ha a tavalyi 3-0val jöttek volna sokkal érthetőbb lenne...

338622 2011.08.23. 14:00:54

Én ezt a csapatot 4-3-3ban nyomatnám. Melo itt nagyon jó lenne. Melo-Pirlo-Vidal kp sztemm scudettora esélyes lehetne. Elől Vucinic-Quagliarella-Krasic 3as is ütős lenne sztem.

341862 2011.08.23. 17:38:46

en azt nem ertem, hogy amikor a vezetoseget okoljatok, miert mossatok mindig egybe a dolgokat? a Gigli/Blanc - Secco era az egy, az Agnelli - Marotta era egy masik, elobbi hibaiert is nem kene mindig utobbit okolni, en igazabol senkit nem sajnalok azok kozul Bamban kivul, akiket Marotta elpasszolt (az elpasszol alatt csak a teljesen eladott jatekosokat tessek erteni, Melo es Giovinco nem az)
süti beállítások módosítása