bntemp

bntemp

Legalább elaludni nem fogunk

2010. november 04. - s4tch

A Salzburg elleni döntetlennek csak egy, elhanyagolható haszna volt: a Juventus rákényszerül arra, hogy a maradék két csoportmeccsén odategye magát. Már, ha egyáltalán céljai vannak az Európa Ligában. Vannak kétségeink. Rövid bejegyzés egy, csupán a fiatalok pályára lépése miatt érdekes 0-0-ról.

A Salzburg elleni döntetlennek csak egy, elhanyagolható haszna volt: a Juventus rákényszerül arra, hogy a maradék két csoportmeccsén odategye magát. Már, ha egyáltalán céljai vannak az Európa Ligában. Vannak kétségeink. Rövid bejegyzés egy, csupán a fiatalok pályára lépése miatt érdekes 0-0-ról.

A két héttel ezelőtti posztomban már szentségeltem az Európa Liga értelmetlensége miatt. Most nem ez a kritikai vonal lesz a lényeg, de azért érintjük. "Ebben helyzetben nem tudtunk többet tenni" - nyilatkozta a lefújás után Delneri, és teljesen nyilvánvaló, hogy nem a háttérben meghúzódó motiválatlanságra célzott, hanem a csapatot sújtó rendkívüli balszerencsére, amely tovább fokozódott ma este: ezúttal Krasic és Legrottaglie sérült le. Még jó, hogy a szerb egyébként sem játszhatna a Cesena ellen, aztán csak reménykedni tudunk, hogy nem olyan súlyos a helyzet.

A Juventus játékosai a meccs után, az öltözőben

Tegyük túl magunkat a döntetlenen, ez a csapat ennél valóban nem volt többre képes. Inkább örüljünk annak, hogy (igaz, a pechsorozat miatt) négy fiatal is pályára léphetett. Az ő hangulatukat leginkább az osztrák Büchel nyilatkozata festi le: "Ez a döntetlen nem tűnik jó eredménynek, de engem most elönt a boldogság, hogy ilyen focisták mellett léphettem pályára." Ez az a mondat, amelyik leginkább megérteti velünk a helyzetet, na meg az, hogy a szurkolók nem is bántották a játékosokat, akik Del Piero vezetésével a meccset követően kimentek a kanyarhoz, hogy megköszönjék a bíztatást.

Maradt két meccs, ha minden jól megy, nem fogunk unatkozni. De ezekért a meccsekért kár akár egyetlen másodpercet is feláldozni a következő hetekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr788239074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

266549 2010.11.04. 21:58:12

Csak Amaurit bántották a véresszájú labanc ultrák. :)

260706 2010.11.04. 22:41:15

Ejj Dino, ez a kép mindent visz! ;)

marcello 2010.11.04. 23:46:45

Számoltam. Számoltam amaurinak azon megmozdulásait amikor hozzákerült a labda és a következménye nem az lett,h az osztrákok folytatták vele a játékot, hanem maradt a Juve-nál. Tehát nem helyzet kialakítás vagy ilyesmi nem, pusztán mikor maradt nálunk a labda. A szám : 5 Köszönjük amauri valóban érték vagy, csak takarodnál már el a fas*omba ! Arra is felhívnám a figyelmet,h amikor amauri pályára lépett eddig a szezonban egyetlen egyszer nyert a csapat a Lecce ellen ha jól emlékszem akkor ott menyétkedett , de se a Milan se az inter se a City ellen nem volt ott. És lám, parádé volt a Milan ellen és a két X se rossz az említettek ellen. De cáfoljatok rám ha tévedek ! amauri takarodj !!!

269464 2010.11.05. 08:32:53

az a durva, hogyha megnyernénk mindkét hátralevő meccset(több felnőtt játékossal reális esély lenne erre...), akkor tuti csoportelsők lennénk(legalábbis, ha itt is az egymás elleni számít egálnál) [marcello](#235781): az utolsó cserénknél reméltem amaurit hozzuk le, kissé bealázó lett volna neki, 0-0-nál jön egy ifis a helyére, mert gólt kéne lőni...:)

336035 2010.11.05. 12:25:36

Nyilván nem jelenthet potenciált jelenleg az EL, annak tükrében, hogy megint rengeteg a sérült játékos. Jó persze talán meg lehetett volna verni őket, ha egy kicsit nagyobb gőzön megy a csapat, viszont akkor hatalmas kockázatot vállaltunk volna, hogy lesérül ne adj isten még egy játékos (jelenleg úgy fest, hogy akármelyik poszton), akkor nem csak az EL kerül veszélybe, hanem az egész bajnokság. Szerintem ez így van jól.

286390 2010.11.05. 12:37:26

[Italiainagysandor](#235964): nem tudok nem egyetérteni. [marcello](#235781): Amaurit - jelenlegi formájában - legfeljebb egy ruhaszárítókötélre lehetne elcserélni. De lehet, hogy nincs az a ruhaszárítókötél-tulajdonos, aki szívesen belemenne ebbe az üzletbe.
süti beállítások módosítása