bntemp

bntemp

Apu dagadó mellkasa vagyunk!

2013. február 13. - s4tch

...és mint az aktuális tehetségkutató zsűrijének, nekünk sincs könnyű dolgunk, ha ki akarjuk jelölni a mérkőzés legjobbját. Hajtás után megpróbáljuk megfejteni a tegnapi siker titkát, egyesével letérdelünk a sorfalt álló glasgow-i hősök elé, és azt is megosztjuk veletek, miért nem kaptuk be azt a gólt, amit Várhidi Péter és egy olasz szurkoló egymástól függetlenül megtippeltek. Elöljáróban szögezzük le: ennél többet csak kevés játékostól várhattunk.

...és mint az aktuális tehetségkutató zsűrijének, nekünk sincs könnyű dolgunk, ha ki akarjuk jelölni a mérkőzés legjobbját. Hajtás után megpróbáljuk megfejteni a tegnapi siker titkát, egyesével letérdelünk a sorfalt álló glasgow-i hősök elé, és azt is megosztjuk veletek, miért nem kaptuk be azt a gólt, amit Várhidi Péter és egy olasz szurkoló egymástól függetlenül megtippeltek. Elöljáróban szögezzük le: ennél többet csak kevés játékostól várhattunk.

Kezdjük ott, hogy bár nem számítottunk ekkora különbségre, az eredmény mindenképp papírforma. A Celtic egy lelkes, a fizikai küzdelemre rendkívül nagy hangsúlyt fektető, rengeteget futó, levegőben veszélyes csapat. Fordítsuk ezt le magyarra: kiemelkedő egyéniség és komoly játéktudás híján a hajtásra, a durvaságra, a futásra és a felívelésekre alapoztak. Eszetlen nehéz egy ilyen csapat ellen játszani, láttuk is tegnap a mérkőzés azon szakaszaiban, amikor jobban hasonlított a játék egy flipperasztal tipikus képére, mint egy futballmeccsre. Tüzeltek, futottak, löktek, rúgtak, ugrottak, mindezt addig, amíg ki nem fogyott belőlük a szufla. Az első félidőben látszólag benyomták a Juventust a kapu elé, de csak annyi történt, hogy Conte megnézett néhány száz órányi DVD-t, és kitalálta, hogyan lehet semlegesíteni a Celtic játékának a méregfogát. Azaz méregfogait: a kontrákat és a pontrúgásokat.

Kezdjük akkor Conte minősítésével: tanárbá volt a videószobában, a taktikai értekezleteket és a csapat összeállításánál is. Csendes magányában jól felmérte, mivel nyomta le a Celtic a nehezen verhető Barcelonát, tisztázta, kik és mik lehetnek a gyenge pontok, és ezt a csapatnak olyan szinten adta át, hogy gyakorlatilag kottából játszottak az ezúttal elegáns, slankító mezben parádézó fiúkák. A szögletek, pontrúgások esetében annyira határozott fellépésre sarkallta a védőket, ami gyakorlatilag nemzetközi konfliktust szült: a skótok edzőjétől kezdve Michael Owenen át egészen Joey Bartonig minden angol ajkú kiállt a szegény, elnyomott kelták mellett, mondván, túl messzire mentünk az emberfogással. Való igaz, Lichtsteiner a meccs felében Buffon személyi smasszereként funkcionált, de ehhez az is kellett, hogy Hooper semmi mást ne akarjon a pontrúgásoknál, mint indiszkrét és ismeretlenek között túlzásba hajló módon behatolni Buffon aurájába. A skót kislányok utólag azon sírtak, hogy a rigó csak a vendégjátékosokat figyelmeztette szóban a büntetőterületen belül folyó mezcibálás miatt - ennek némileg ellentmond a rendfenntartó célzattal két alkalommal is kiosztott dupla sárga. Így fordulhatott elő, hogy Padoin és Lichti is úgy kapott lapot, hogy amíg játékban volt a labda, egyszer sem faultoltak. Visszatérve Contéra, Peluso és Matri beállításával is belenyúlt a tutiba, és lehozta úgy a meccset a csapata, hogy a végig hajtó ellenfél mindössze egy ziccerig jutott.

Hiába nyomtak tehát az első félidőben a derék skótok, ha ott állt a kapuba a one and only Gigi Buffon. Januárban ami kapura ment, gól volt - de az januárban volt. Tegnap Buffon minden foghatót fogott, Commons ollózásánál és Ambrose közeli fejesénél pedig a szerencséje ill. az ellenfél rossz döntése állt mellé. Az első fél órában ő tartotta a lelket a csapatban: körbelőtték a skótok a kaput, 13 alkalommal próbálkoztak az első félidőben. Csak emlékeztetőül: a BL-ben a Juve kapujára átlagosan 10,9 lövés érkezik mérkőzésenként, ezt a skótok már az első félidőben letudták. Ha fele annyira tudnának futballozni, mint futni és Kovács Zoli-módra leszegett fejjel lődözni, ez egy baromi meleg mérkőzés lett volna - szünetig így sem volt sima, és nagy szerepe volt abban Buffon magabiztosságának, hogy nem lett melegebb.

Hasonlóan dicséret illeti a két bal oldali védőt, Cacerest és Pelusót. A nyurga olaszt nem tudjuk eléggé fényezni, hibátlan meccset futott. Mind sebességben, mind ritmusban, mind passzolásban erős volt, az első gól előtti kulcspasszt is ő lőtte Matri felé, Brown és Lustig sem tudta elvinni mellette a labdát. Martinnal közösen annyira komolyat melóztak, hogy a Chiellini nélküli meccseken először fordult elő, hogy a csapat bal oldala tűnt combosabbnak. Sőt, még a Pelus helyére beállt Padoin szintén meglepett minket, két gólhoz is hozzátett: a harmadiknál az ő labdaszerzéséből indult az akció, míg a második találatnál hokimeccsen Marchisio (Marti, Padoin) került volna a jegyzőkönyvbe: Simone csodás passzal találta meg Mártit, aki még csodásabban pörgetett Marcsi elé - a befejezésre már elfogytak a szavaink, ellenben szaporodnak a cseppkövek a szerkesztőség plafonján. Bonu és Barza teljesítményéhez legyen elég annyi, hogy ketten együtt 100%-ban hozták a légiharcokat, ami azért különösen nagy eredmény, mert a Serie A-ban inkább a földön játszanak a csapatok, a skótoknak viszont az ívelgetősdi legalább akkora hazai pálya, mint a csodás atmoszférájú Celtic Park.

Az MVP trióból ezúttal Marchisio hozta az extrát. Vártuk már tőle: a sérülése előtt sem volt az igazi, adós a tavaly menetrendhez igazítható góljaival és a kiugró teljesítményekkel. Tegnap hátára vette a középpályát, okosan osztotta be az erejét, és egy óra elteltével már fickándozott az addigra fütyülő seggel belét vonszoló Brown és Commons között. Marcsinak köszönhetjük az első gólt is: ha ő nem vágja be a Matri pöccintése után gólvonal mögül kikotort labdát, utólag fújhattuk volna a videóbizonyítékot. A vonalon álló sporttárs intézményét a tegnapi találkozó csúfosan megbuktatta, úgy véljük, tényleg csak az azonnali technikai segítség szolgálhatna bizonyosságul ilyen esetekben. Pirlo elsősorban a pontatlan passzai miatt nem kandidál a meccs legjobbja címre, Vidaltól meg a negyeddöntőben várjuk a nagy dolgokat, a pusztán vállalható teljesítmény tőle már kevés.

Viszont itt van nekünk Matri, aki pár hete több mint vállalható formában játszik. Conte a minap azt nyilatkozta róla, hogy játékos korában neki is eltartott egy darabig, mire méltó lett a Juventus mezére - ha ilyen gyakran és ilyen fontos helyzetekben látjuk a kapu mögött vigyorogni a fakopáncsot, hamar elmúlnak maradék kétségeink is Mártival kapcsolatban. Rögtön az első lehetőségére lecsapott, és egészen addig kivette a részét a mezőnymunkából, míg Peluso Padoin passzából csodás asszisztot varázsolt Marchisio elé. Fizikailag és úgy tűnik, fejben is topon van a fiú, a legjobbkor került elő. Ha már a fizikum szóba került: bő egy óra elteltével leeresztettek a hazaiak, tulajdonképp csak ki kellett várnunk, mikor fingatják ki saját magukat az őrült tempózással. Vucsinics is ekkoriban adta az első életjeleket, az első órában nem nagyon kapcsolódott be a párharcba, lelazsálta a történéseket. A kegyelemdöfést persze köszönjük, de ettől ő tud többet, jobbat, szebbet, szőrösebbet. Ja, és ne feledjük, bemutatkozott Análka, néhány okos passzt, szép átadást, lazán megtartott labdát vártunk tőle, amit hozott is. Nem reménytelen a fiú.

Mondani sem kell, mennyire kurvára elégedettek vagyunk az eredménnyel és a második félidő oktatófilmjével. Az első felvonás labdakeresésére nem vagyunk büszkék, dehát a Juventus egyelőre még nem az a csapat, amelyik idegenben képes izomból mindenkit lesimázni, ennyi bizonytalanság belefér. A második játékrészre, a helyzetkihasználásra, a magabiztos bal oldalra, a kolosszális nyugalmat sugárzó Buffonra és az elénk vágott szaros kesztyűt felvevő hozzáállásra azonban méltán lehetünk büszkék. Apu dagadó mellkasa vagyunk, bevettük Európa egyik leghangulatosabb arénáját. A trágya januárral együtt is szép szezon ez, gyerekek.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr868240560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

349137 2013.02.13. 18:24:31

Óriási poszt. A bal oldalunk tényleg parádés volt, Matri pedig nem csak pofátlanul jóképű, hanem végre a futball is megy neki. (vártam már mikor fényezitek végre:)A második gólról annyit, h Peluso már nem volt a pályán, Padoin adta a passzt Matrinak, ahogy a 3ik gólnál is szerelt, tehát jár neki a barátságos hátbaveregetés. Jah és vicces, h a futball köztudatban az olaszok a színész fetrengő csaló ge.ik és a szigetországiak a kőkemény fairplay-es mindenkit megb.szunk srácok. Most épp az ellenkezőjére derült fény.

262910 2013.02.13. 18:39:31

[Tiqo](#1086585): valóban padoiné az érdem a második gólért, mindjárt javítom.

338546 2013.02.13. 18:46:51

Az, hogy a sportszerű és fizikálisan verhetetlen britek közhelye csak egy mese, már sokkal többször napvilágra került, mint Nessie feje, úgyhogy ideje lenne elfelejteni. A jelenlegi Juventus fizikálisan nemcsak a Celtic-kel, hanem bármelyik angol élcsapattal is simán felveszi a versenyt, és a játékosai semmivel sem fetrengenek többet, mint a Premier League élcsapatainak sztárjai vagy a skót első osztály szorgos iparosai. Mindezt úgy írom, hogy egyébként nem vagyok az a kifejezett Juventus-fan. Ja, és gratulálok a továbbjutáshoz! Ez jó mulatság, férfimunka volt!

295377 2013.02.13. 19:03:10

A cikk remek lett! Matrival kapcsolatban meg az jutott eszembe, hogy lehet csak az volt a baja, hogy átálltunk a 3-5-2-re, és ezzel Matrinak is nagyobb szerepet kellett vállalnia az összjátékban. Na ezt a többi csatárunk tudja, Matrinak meg kellett tanulnia úgy játszania, hogy vissza is jön, de a helyzeteknél is pont ott legyen. Mostanában kezd belejönni. Ha így folytatja, és tényleg csak erről van szó, akkor van egy piszok jó csatárunk, akit én mióta itt van (előtte nem nagyon halottam róla, pedig nagy olasz foci fan vok), nagyon imádok. Mikor megláttam, h Peluso kezd, úgy voltam vele, h Asa biztos fáradt, DC meg nem jó a Celtic ellen. És biztos voltam benne, h Conte tudja mit csinál. Mint kiderült, tényleg tudja. Peluso nagyon jól játszott. Nem véletlen akarta őt elhozni januárban. Remélem ezek után nála ez lesz a minimum teljesítmény! Conte egy zseni, aki mindig tudja mit miért csinál. Habár sokan megkérdőjelezték januárban a döntéseit. Sőt volt olyan, aki már Conte tudásában is kételkedett. Íme bebizonyította, hogy ő mindig tudja mit miért csinál!

262910 2013.02.13. 19:09:35

amúgy elég érdekes meccs volt, 3x ilyen hosszú poszt sem lenne elég arra, hogy mindenről részletesen szó essék. néhány apróság még: - forrest cirkusza szerintem tudatosan adagolt volt. conte nem hülye, hogy a leginkább forrófejű emberét belökje ilyen helyzetbe, hacsak nem TUDTA, hogy nem fogja ledobni a láncot licht agya. szerintem kiporciózták a hisztit. mondjuk a fetrengése röhejes volt, a második félidőben kaphatott volna még egy sárgát. - vidal visszafogottsága. az első félidőben SEMMIT nem csinált. - bonucci mint extramélységi irányító. 10 hosszú passz, pirlo nem vállalt ennyit. - pirlo 10 eladott labdája, wtf - pelus 3 kulcspassza szintén wtf, csak épp kellemes meglepetés - buffon lábbal milyen magabiztos volt - forrest és padoin nem faultoltak egyszer sem, mégis mindkettő besárgult stb. meg ugye adta volna magát az ambrose-asamoah párhuzam. conte lehülyézte a firkászokat, akik egyáltalán megkérdezték, játszik-e kwadcsi egy csillió órás repülőút és másfél hónapnyi távollét után. ambrose meg beállt, és kaptak róla két gólt.

346893 2013.02.13. 19:23:51

Ezen a szinten van könnyű ellenfél.

339362 2013.02.13. 19:34:41

zseniális volt a csapat! azt egy kicsit furcsállom, hogy a skótok a játékvezetőt okolják a vereségért :)

337297 2013.02.13. 19:36:23

Hülye vagyok, ezért inkább hozzá sem szólok! Hú de szidtuk Bonut néhány éve. :) Most meg nemcsak az egyik legjobb olasz védő, hanem emellé olyanokat indít minden meccsen, hogy öröm nézni.

349073 2013.02.13. 19:39:29

Nekem Peluso tetszett, a maga botlábával...felpörgette a BL hangulat... Örülök h Gio nem játszott, talán inspirálja majd és a roma ellen ver 2-őt

338211 2013.02.13. 20:08:25

Igazából egy ilyen meccs után már mindegy meddig megyünk majd a BL-ben, mert Conte elérte az igazi célt. Szerintem senki nem fog nekünk örülni a legjobb 8 között, mi viszont bárkinek neki merünk menni vigyorogva. Taktikailag tökéletes volt a meccs, még úgy is, hogy az elejére nem számíthattak a fiúk, ilyen tempót a Serie A-ban sosem lehet tapasztalni. Az meg külön kemény, hogy a 90. perc környékén 3-0-nál egy hiba után a középpályán, Conte szinte őrjöngött az alapvonal mellett. :D

338211 2013.02.13. 20:19:12

[s4tch](#1086617): " forrest és padoin nem faultoltak egyszer sem, mégis mindkettő besárgult" Szerintem ez tudatos volt Contetól. Mivel egy pontrúgás oldalról, úgy hogy az egész Celtic a 16-os előterében van veszélyesebb, mint egy sima, futtából leadott beadás annak a két, max 3 embernek, akiket Bonuék simán levédekeznek, így szerintem úgy volt vele a mester, hogy inkább legyen több beadás, de főleg Forrest ne amperkodjon a szélen, így marad energiája ("slotja") egy balhényi sárgára.

339140 2013.02.13. 20:53:29

Celtic +: Vitatkoznék: szerintem nem iparosok. Ügyesen és baszott keményen tolták. Tán' meg kellett volna állni egy kicsit 30 perc döngölés után. (Egyébként a 62. percben jött az első momentum, hogy láthatóan oxigénhiány miatt vesztettek labdát.) Celtic -: hozták a szokásos keménységet, aztán hisztiznek, ha ők kapnak. Ezt a szó szoros értelmében nem értem és nem fogom fel, hogy hogy vinnyoghat ilyen miatt pont Lennon. (Aki egyébként ARC.) A mieink közül ez a meccs Matri és Peluso szempontjából nagyon fontos lehet a jövőre nézve, mert hát ez kell és ezek szerint tudják is hozni.

349418 2013.02.13. 22:51:42

Sajna, iramban nem lesz lassabb már nagyon semelyik ellenfél. A Shakhtar-Dortmund pl iszonyat tempós és penge volt (Nem úgy mint a várva várt labdabaszogatós RM-MU). Azon gondolkodtam, hogy tényleg nincs okunk félni senkitől nagyon, de ha véletlenül a Dortmund-al keveredünk össze, előtte tuti lekonfirmálok... Ja és Lewandowski le van akciózva, pár kiló szotyit megérne... Le vagyok nyűgözve.. Hihhetetlen ez a Götze-Lewa vonal, összjátékra annyira kombinatívak mint a mi gyermekeink, csak másfélszer gyorsabbak és kétszer pontosabbak... Elnézést, hogy most ér el a döbbenet, de nem nagyon nézem a Bundás ligát, de ezek a srácok hihhetetlenek...

262910 2013.02.13. 22:58:19

[Biankaneni400](#1087115): a dortmund már a csoportmeccseken komoly dolgokat művelt, játékban lesimáztak mindenkit, röhejesen intenzív társaság. ha tiszta véletlenül továbbmegyünk, a teljes mezőnyből őket és a barcelonát szeretném a másik ágra.

348576 2013.02.14. 01:19:19

Tegnap megnéztem a mérkőzést,elvégre mégiscsak az olasz foci szerelmese vagyok.Igazából bejött a tippemnek azon része,hogy a Juve fejben meg fogja verni ezt a Celticet,nagyon mennek,sokat futnak,kemények,hihetetlen hangulat,de taktikailag nincsenek a toppon,és buták,lehet ez így most durva amit írok,de felsoroltam az erényeiket is,ez viszont hatalmas hátrány.A Juve olaszosan taktikailag győzte le és döngölte földbe ellenfelét,precíz helyzetkihasználás,kőkemény védekezés.Pirlonak voltak eladott labdái ugyan,de öröm volt nézni ahogy elfektette a játékosokat.Nem fogok csodálkozni ha a végjáték egyik szereplője a Juve lesz.Az meg,hogy a Celtic edzője a bíróról beszél egy olyan meccsen ahol adok-kapok volt...sajnálom szegényt,és meg is értem valahol,csalódott.Viszont a játékosok ha jól olvastam a védelmet hibáztatták,meg is neveztek egy-két embert,ez azért elég amatőr hozzáállás tőlük...

275991 2013.02.14. 08:53:30

[Biankaneni400](#1087115): Juventus-Dortmund csak a Wembleybe jöhet össze, szerintem a legszórakoztatóbb meccs lenne.

346364 2013.02.14. 09:01:55

[s4tch](#1086617): Forrest fetrengése tényleg nevetséges volt, de azt azért érdemes megjegyezni, előtte azért szépen, olyan brittes fair play módszerrel az egyébként teljesen elnyomott és sallangmentesen futballozó bráun úgy megtaposta forrestet, ahogy a megye 2-ben taktikai utasításként szokta vezényelni a "józsibá" (fiam szépen megtaposod az élessel, aztán majd kiállítják rólad). A skótok nyivákolását pedig abszolult nem értem. Talán azért kaptak ki mert, a taktikájuk kimerült abban amit írtatok (bazd előre, fuss utánna, lökd fel, rúgd meg, büntetőterületen belül ess el). Talán a rögbis berögződés miatt, ott ugye szabályos a tolongás. Bráun fiú konkrétan egy bedobásnál kézzel úgy lökte el Marchisio-t, hogy majdnem elesett (kell ugye a hely a labdaátvételhez, ha nem vagy elég képzett), majd a földön fekvő Pirlo-ba rúg (akinek ugye a cipőjét sem nagyon vihetné) és még be is fenyíti szundit. A skótok edzője pedig kitalálhatna egy működő taktikát a sírás helyett, mert rajta ment el a továbbjutás esélye. Játszatta azt az Ambrost (aki egyébként tényleg jó védő), aki 48 órája nem aludt és másnapos is volt (kaptak róla két gólt) egy olyan csapat ellen, mely meccsei nagy részében a mezőnyfölényre épít és általában nyomás alatt tartja az ellenfél védelmét. Megvalósíthatatlan taktikával küldte pályára csapatát, mert azt ugye nem gondolhatta, hogy 90 percig az első 30 perchez mérhető intenzítással presszingelheti a JUVE-t (amennyiben mégis, akkor elég gyenge edzői képességei vannak). Feladta csapata erősségeit, a biztos védekezésből épített életveszélyes kontrákat, helyette 11-kel szeretett volna nyerni.

346364 2013.02.14. 09:05:31

[Cucu](#1086637): Igen, mert néhány éve botrányos játékot produkált, vagyis inkább volt egy nagyon gyeneg tavaszi szezonja. Felnőtt a feladathoz, ez egy fontos erény (pl.: Padoin nem fog, maximum egy-egy meccsen).

346364 2013.02.14. 09:07:27

[MJZJUVE](#1086639): Gio-t játszatni a vadak ellen öngyilkosság lett volna. Neki nem a celtis a megfelelő ellenfél. A Roma ellen pedig továbbra is várom a kezdő Matri-t (tehát Gio csere lesz), mivel most jól megy neki, kiharcolta magának a lehetőséget.

346364 2013.02.14. 09:16:08

[Tonhalacska](#1086773): Celtis+: Dehogynem iparosok, a profiknak nem fogy el a 62. percben a levegő, mert a profiknál van taktika és ezdő meccsel (ha kell néha labdáttart pihentet a csapat). Az, hogy 62 percig bírják, nem lehet pozitív teljesítmény sport szempontból. Gondolj bele U.Bolt 200 méteren 140 méterig órisái előnnyel vezet, majd a 141. méternél megáll, mert elfáradt, így soha nem lenne bajnok, csak epizódszereplő. Celtis-: A Barcelona legyőzése után, szerintem túlságosan (kb. mint a Zalaegerszeg Koplárovics Béla gólját követően)elhitték, hogy ők európa legjobb csapatai közé tartoznak és akár a döntőig is elmehetnek. Az eddigi eredményeik nagyon szépek és vitathatatlanok, de ez a csapat kb. ennyire képes.

262910 2013.02.14. 10:47:00

[JUVEloko](#1087467): a gazzetta pont azt emelte ki a spori értékelésénél, hogy nem hagyta magát megfélemlíteni. én értem a sírást, nyilván nem erre készültek, pocsék lehet az év meccsén ilyen rondán kikapni. hatalmas rugdosódásra számítok a visszavágón.

348517 2013.02.14. 11:11:01

Le a kalappal a srácok előtt! Viszont engem már idegesített sokszor, hogy az első félidőben nagyon behátrált a csapat, s ez Contenak se nagyon tetszett. A skótok kamikaze "taktikája" megdöbbentő volt, ők tényleg úgy érezték ez életük meccse, ami hízelgő azért. Matri játéka egyre jobban tetszik, pedig már legszívesebben kölcsönadtam volna, h úgy szerezze vissza az önbizalmát. Láthatóan tényleg sokat gyakorolják Conteval az összjátékot, kezd belejönni. Pirlonak volt pár rossz labdája, kétségtelen, viszont olyan elszánt tűz lobogott tekintetében, köszönhetően a skótok folyamatos csesztetéseinek, amit nagyon ritkán láttam nála.

349418 2013.02.14. 11:13:52

Kíváncsi leszek, hogy tudják-e majd a szurkolók ugyanazt a poklot garantálni hazai oldalról, mint tették most a derék skótok Glasgow-ban. Állítólag a mi stadionunk-at sem csak az UFO-knak és a Pápának építtették...

346364 2013.02.14. 11:20:39

[s4tch](#1087789): Na igen, remélem a visszavágón a "B" csapat nagy rúgdosódás közepette is megnyeri a meccset. Bízom bene, hogy Conte mester pihenteti majd a kulcsjátékosokat.

348517 2013.02.14. 11:42:28

[s4tch](#1087127): Én a párizsiakat is elkerülném, Ancelotti keze alatt kezdenek csapatként viselkedni.

346364 2013.02.14. 12:00:18

[rakkenroll](#1087867): [s4tch](#1087127): Szerintem, ha bejutunk a legjobb nyolcba (bejutunk), onnantól már mindegy ki jön, kár is ezen izgulni. Persze, ott is lehet könnyebb és nehezebb ellenfél. Mondjuk nekem az tetszene a legjobban, ha úgy nyernénk meg a BL-t, hogy a legjobbakat is kiejtettük (Bercelona, Dortmund, MU/Real), úgy az igazi az élmény.

348517 2013.02.14. 12:40:47

[JUVEloko](#1087894): Szeretem én is, ha rangadókat játszunk, de azok jönnek majd az elődöntőben, ill. a döntőben kéretlenül is! :) Most kiegyeznék egy Porto/Malaga vagy Galata/Schalke kaliberű ellenféllel.

339140 2013.02.14. 15:06:22

[JUVEloko](#1087482): Nézd, a vesztüket a fáradtság okozta. Ettől még igenis szépen játszottak, szerintem. Valószínű ők is azt érezték amit én (meg te) még 0-0-nál, hogy egy-kettő azért bőven beakadhat. Mentek a vérszagra (és az egyetlen reális esélyükre), nem jött be és törvényszerű kifingás lett a vége. Ha bejött volna, most nekünk lenne rossz.

262910 2013.02.14. 15:29:39

[Tonhalacska](#1088075): jó, de azért nem véletlen, hogy nem jött be a taktikájuk. mondj egy ziccert ambrose közeli gyenge fejesén kívül...

339140 2013.02.14. 17:53:01

[s4tch](#1088097): Az lehet. De tartom, hogy az egyetlen esélyük volt. És reménykedtek egy januári Buffonban. Egyébként ha Muntari gólját megadták volna... Nagyon örülök természetesen, csak próbálom reálisan megítélni amit láttam. Ezért furcsa, hogy hülyézik az ellenfél edzőjét (akinek persze utólag nem kellene hisztiznie). Persze Matri két hete még egy zsák szarér' volt piacra téve... Tudom, ilyenek a szurkolók.
süti beállítások módosítása