bntemp

bntemp

Minimum 70 %-os Juventus kell

2012. november 03. - s4tch

Furcsa érzés, hogy Olaszország derbijét, ami ráadásul a jelenlegi állás szerint a Serie A legnagyobb rangadója is, egy olyan csapattal kellene játszanunk, akivel egy épkézláb jogrendszerben csak a kupában futhatnánk össze, mert a Lega Pro lombardiai divíziójában játszik. Az évtized sportcsalását  megúszó Izé azonban nemcsak hogy az első osztályban játszik, de mindjárt a második helyen áll – természetesen a Juventus mögött.

Mivel küldetésünk az elfogulatlan, tényszerű hírközlés, és szeretnénk, ha az olvasóink is olyan szexisen tájékozottak lennének, mint mi, idén az idő szűke miatt kihagyjuk a szokásos gyűlölködést, és inkább csak a meccsre koncentrálva vezetjük fel a derbit.

Furcsa érzés, hogy Olaszország derbijét, ami ráadásul a jelenlegi állás szerint a Serie A legnagyobb rangadója is, egy olyan csapattal kellene játszanunk, akivel egy épkézláb jogrendszerben csak a kupában futhatnánk össze, mert a Lega Pro lombardiai divíziójában játszik. Az évtized sportcsalását  megúszó Izé azonban nemcsak hogy az első osztályban játszik, de mindjárt a második helyen áll – természetesen a Juventus mögött.

Mivel küldetésünk az elfogulatlan, tényszerű hírközlés, és szeretnénk, ha az olvasóink is olyan szexisen tájékozottak lennének, mint mi, idén az idő szűke miatt kihagyjuk a szokásos gyűlölködést, és inkább csak a meccsre koncentrálva vezetjük fel a derbit.

Bár szomorú látványt nyújt is a tabella Juventus alatt kezdődő része, sajnos számítottunk rá, hogy az Izé idén jó lesz. Ez a Stramaccioni, ne tagadjuk, egy fasza csávó, mindenféle allűrök nélkül teszi a dolgát, és úgy néz ki, tudja, mit csinál. Nekünk mondjuk elsőre furcsának tűnt ez a háromvédős rendszer, amihez sem jó középhátvédje, sem megfelelő wingbackjei nincsenek, de az Izénél valahogy ez is működik. Elsősorban azért, mert Ranocchia úgy játszik idén, ahogy utoljára a Bariban tette (Bonu mellett), Juan Jesus is rendben van, Samuel meg rutinból hozza, és Handanovic sem rosszabb kapus, mint Julio Cesar.

Az Izé legjobb felállása amúgy nem az a 3-5-2, amiben ma este pályára lépnek a Juventus ellen, csakhogy most nincs se Sneijder, se Coutinho, így a Napoli-féle 3-4-1-2 felejtős. Így az elsősorban ütközőkkel telerakott középpálya feladata lesz, hogy megállítsa a Juve játékának motorját biztosító fedezetsort, másodsorban valahogy felcipelje a labdát a kapu elé. Láttuk már idén az Izét dominálni is, de ezt jobbára kicsit ellen alkalmazza, most egészen biztosan kontrákra játszik majd, és az esélyeknek megfelelően megpróbálja elkerülni a vereséget a győzelemért való küzdelem kárára.

Ezzel szemben a Juventusnak kötelező megvernie az Izét. Ha nem lenne elég az évtized sportcsalásának emléke, vagy a hosszú évtizedek óta tartó csatározás minden sebhelye, akkor ott van a tény, hogy ha a Juventus győz, hét ponttal fogja vezetni a Serie A-t úgy, hogy a bajnoki címre esélyesnek vélt ellenfeleit mind legyőzte.

Ki kell csapni a lompost az asztalra: Nesze, nézzétek, mekkora! Ahogy tavaly a scudetto megnyerése melletti második legnagyobb öröm is a Muntari fejese utáni Buffon-bravúr az Izé oda-vissza lemészárolása volt, most is komoly hangulati elemnek számítana egy fényes győzelem. Tegyük hozzá, ez amúgy is ráférne a csapatra, hiszen – ahogy Tyli végtelenül intelligensen megfogalmazta okfejtésében – ilyet már elég régen aratott a csapat. A Roma bepucsítva érkezett, így nem is lehet teljes értékű, a Napoli ellen egy ikszes meccset nyertünk meg (nem mintha az nem lenne nagy erény), eközben pedig a BL-ben pedig jött egy komoly saller, ami majdnem megismétlődött a Bologna ellen a bajnokságban is. Nincs minden rendben, na.

A Juventiknows felvezetőjében olvashattunk egy érdekes felvetést, ami részben magyarázat lehet a gondjainkra is: utoljára a Sahtar ellen, egy hónappal ezelőtt állt össze a Buffon-Barzagli-Bonucci-Chiellini sor, és a Lichti-Vidal-Pirlo-Marchisio-Asamoah dominátor-ötös. Bár igaz a megállapítás, miszerint ez a legerősebb Juventus, azért észre kell vennünk néhány dolgot. Például Lichtit, akinek a beadásait egyszer már leírta úgy Darti, hogy „egy rozsomák hasonló típusú próbálkozásait idézik”, és ez nem sokat változott, még ha hátul stabilabb is, mint bárki a lehetséges cseréi közül. Vidal ki van fingva, pont, mint a legutóbbi tavasz végén, bár legutóbb már nem mozgott rosszul, Pirlo akkor igazán fasza, ha a két oldalán jó teljesítményt nyújt a chilei és Marchisio, Asamoah pedig az erős kezdés után szintén visszaesett. Marchisio a korral nemesedik, már nem vesz ki egész meccseket szabinak, ha nem is mindig látványos, mindig hasznos – és a derbiket amúgy is eléggé kedveli.


A csatárokba bele sem kezdünk újra, körbejártuk már a témát ezerféleképp, és még fogunk is róluk beszélni. A legtöbb reménnyel valóban a sokak által várt Giovinco-Vucsinics kettős kecsegtet. Mirko a nagy meccseken mindig jól játszik, Sebának pedig nagyot javult a mezőnymunkája, egy derbin szerzett győztes góllal pedig akár a csatárrotáció első helyére is lehet ugrani, és ezt ő is tudja.  Egy dolgot viszont muszáj leszögeznünk: adott esetben most nem szabad a (szokásosnak tekinthető) 70. percig várni a rosszul játszó csatár lecserélésével.

Ez utóbbi egyébként áll mindenki másra is, ha Vidalnak gyenge meccse van, adni kell egy félidőt Pogbának, mert szerintünk ő az a fajta játékos, akinek a nagy pofáját csak még nagyobbra növeli egy ilyen meccsen való szereplés lehetősége. Lichti helyett nyugodtan be lehet hozni Cacerest, aki szintén a nagy meccseken szeret gólokat lőni, de ez nyilván függ a játék képétől is, mert ha inkább védekezni kell, akkor semmiképp.

Ahogy általában, most is kulcskérdés, hogy mivel próbálkozik az ellenfél Pirlo ellen. Az Izé nem lesz annyira tökös, hogy egyszerre feltegye a Palacio – Cassano, Milito hármast egy 3-4-1-2-ben, pedig Pirlo megállítására lehet, hogy ez a legjobb megoldás – viszont tény, hogy ez egyenlő a vereséggel, ha közben Marchisio és Vidal jó napot fognak ki. Sokkal valószínűbb, hogy az ötfős középpálya egyik tagja (ha tippelnem kell, Guarín, mert jól lő messziről is) lép majd feljebb Pirlóra, miközben Gargano-Vidal és Cambiasso-Marchisio ütközetek egész sora követi egymást a pálya közepén.

Mondanunk sem kell, a meccset a szélen kell megnyerni: Asamoah, a vetítéktől csatakos, prüszkölő csődör le kell, hogy győzze a vele szemben védekező koszlott, roskatag sörházi gebét az idegesítő, a 80-as évek legidegesítőbb videódiszkóiban látható sérójával. Az sem baj, ha Lichtinek jó meccse van Nagatomóval szemben, akiről elég annyit tudni, hogy egy cesenai japán, ami már önmagában majdnem olyan vicces, mint ez. Jöhetnek befele a lapos labdák, mert gólt fejelni nem fogunk, az kurvaélet (hacsak Giorgio nem egy szöglet után), viszont ha fogadnunk kéne, fogunk gólt szerezni a 16-oson kívülről.

Sebész úr


A Juventus már 70 százalékos önmagát adva jobb csapat ennél az Izénél, 10-ből 8-szor gólokkal verné, ha lenne ilyen értelmetlen párosmeccs egyszer. A kulcs tehát valójában az, hány százalékos lesz önmagához képest a Juventus, mert 60-nal már szoros a meccs egy jó Izé ellen, 50-nel meg nyilván 50-50.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr808240372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

343175 2012.11.03. 12:45:48

Én a Pogba-Caceres csatár kettőst javaslom a meccsre.

340463 2012.11.03. 12:59:18

((Ha troll lennék, akkor biztos vmit olyasmit írnék, hogy mivel a Juve nem úszta meg az évtized sportcsalását (amit elkövetett), sőt az edzőjét is eltiltották vmiért, akkor nem gyűlölni kellene "minket", akik megúsztuk az évtized sportcsalását (amit valszeg mi is elkövettünk), hanem tanulni "tőlünk" ;) de nem vagyok troll, ilyet nem is írok le)) Ne a bíró döntse el és győzzön a jobb. Valszeg ti vagytok a jobb, de akkor derüljön ki a játék vagy valamelyik játékos villanása alapján. Ja, és szurkolok nektek - Európában, ahogy minden olasz csapatnak.

286894 2012.11.03. 13:02:08

"ha a Juventus győz, hét ponttal fogja vezetni a Serie A-t úgy, hogy a bajnoki címre esélyesnek vélt ellenfeleit mind legyőzte." Amennyiben megverjük az Izét, az Afrikai csapat győz, akkor 6 ponttal fogjuk vezetni a Serie A-t. Legalábbis én úgy számoltam. :)

342620 2012.11.03. 13:18:17

Már megint nagy a pofátok!

346364 2012.11.03. 13:20:19

[sonicscrewdriverowner](#961138): így is van, győzzön a jobb. Lehetőleg két lesgóllal és egy kamu tizivel nyerjünk 3-0ra. Azért fontos ez, hogy érezzétek milyen az amikor nem tehettek semmit, mert minden meg van "dumálva" (és kivételesen nem moratti dumálta meg). Amúgy meg nem kell itt nyalni, hogy Ti vagytok a jobbak, TUDJUK. És igen utálunk benneteket és ez sosem fog elmúlni.

340463 2012.11.03. 13:54:56

[JUVEloko](#961164): tkp igazad van (vajh ez a ténymegállapításom is "nyalásnak" számít? no, mindegy). Pont most írtam egy juvésnak a mi blogunkon, hogy 2 országot kivéve a világon mindenhol labdarúgás van. Az egyik kivétel kis hazánk, ahol "foci" van, a másik Itália, ahol "calcio" van. Csizmaországban csaltak, csalnak és csalni fognak. "Mi" és "ti" is csalók voltunk, vagyunk és leszünk. Ergo tényleg a legjobb az lenne, amit írtál: 2 lesgól és egy kamutizi.

340717 2012.11.03. 15:31:19

A meccs érdemi részével foglalkozó rész korrekt. Annyit még hozzátennék, hogy Strama akkor sem szívbajos, ha meccs közben kell felállást váltani (pl. négy védőre való átállással), úgyhogy érdekes sakkjátszma is kerekedhet este. u.i. Első facebookos kommentben egyből tippmix... Freud sikítozna örömében. :)

348568 2012.11.03. 15:54:07

Elemzés egy másik oldalról, van benne ráció, hasonlónak tartja az esélyeket, érdekes, reméljük igaza lesz. Forza Juve! http://footballcenter.hu/index.php/serie-a/112-rangado-juve-inter

346364 2012.11.03. 18:13:32

[sonicscrewdriverowner](#961206): Hát azért a bundesligában is voltak furcsa dolgok (bunda), csak ők okosan intézték, így nem lett belőle káruk.

346240 2012.11.03. 18:45:03

Este fél 11 után 5 perccel el ne sírjátok magatokat...

348105 2012.11.03. 18:59:01

[LACUSPAPUS](#961775): megpróbáljuk majd, én már bevettem az antihisztaminomat azért, félelmetes ellenfél az Inter, elégedett lennék ha 5 alatt megúsznánk

341742 2012.11.03. 19:33:50

Már megint nagy a pofátok! jók ezek a gyorskommentek, mindig megmosolyogtatnak :)

346240 2012.11.03. 19:39:06

[celerysoup](#961793): ha vége a meccsnek, lehet majd arcoskodni, addig meg legfeljebb az izomcsapat dán bajnok elleni keményen kiizzadt döntetlenen kell agyalni.. főleg, hogy most kicsit nagyobb a falat, nehogy túl nagy is legyen..

348568 2012.11.03. 20:02:39

[LACUSPAPUS](#961877): Bennem élénken él a kép ahogy moratti ugrál, hogy az EL-ben sikerült otthon kiharcolni a 2-2-t a rubin kazany ellen - köztünk az a különbség, hogy nekünk szégyen a BL-ben pontot veszteni egy dán csapat ellen míg nektek dicsőség az 1 pont is milánoban a kazany ellen... (én csöndbe lennék)

337644 2012.11.03. 20:14:02

[LACUSPAPUS](#961877): Ne szerepelj már ennyit.Geci szar a dumád.

342128 2012.11.03. 20:19:28

[Boniperti_Alex](#961941): A hozzászólásod végének finoman szólva is 0 a valóságtartalma, ezzel remélem tisztában vagy te is.

348105 2012.11.03. 20:31:24

[LACUSPAPUS](#961877): ahogy mondod, meccs után arcoskodni. Pontosan:)

341742 2012.11.03. 20:34:11

Milito-Cassano-Palacio támadóhármassal fog rohamozni az Inter... Jó meccs lesz ez :)

347217 2012.11.03. 20:39:58

Háát ez az Izé szerintem fél gőzzel veri ezt a mizu csapatocskát vagy bandát vagy minek is nevezzük turistákat! De azért nyáron örültetek az Izének, mikor az utolsó fordulóban ki osztottak egy KO-t a Milánnak és által magasba emelhettétek a bajnoki kupát :D FC I N T E R N A Z I O N A L E M I L A N O...De nyugottan tegezhettek INTERnek, de csak aki meg érdemli :DD Na mizúú ??

342137 2012.11.03. 20:51:21

Ezt is összecsalta nektek Moggi!

343021 2012.11.03. 20:52:30

Így kell kezdeni... ...és én is megjöttem egy kicsit gyalázkodni. :-D

343021 2012.11.03. 21:54:15

[LACUSPAPUS](#962284): Szia! 1. Volt ez már erősen fordítva is az elmúlt években, ami persze nem jelent semmiféle kibúvót a jelenkori olasz bírói kar teljesítményének minősége alól. 2. Nem hiszem, hogy Asamoah, vagy Vucsinics, vagy akármelyik Juve (!) játékos tehet arról, ha egy bíró hibázik. Gondolod, hogy Nagatomó, vagy Militó lesen állva feltenné a kezét, vagy ha lesgólt lő, akkor beáll a sarokba, hamut szór a fejére és mea culpázik egyet, majd aztán egész héten álmatlanul fetreng az ágyában? 3. A Csapat egyik ismérve az Ellenfél tisztelete. Minden sportban, minden játékban. 4. Van olyan csapat, amely úgy kapott Scudettót, hogy nem is nyerte meg...

338581 2012.11.03. 22:22:45

2004.10.24 Old Trafford Kamutizenegyes.. 49 meccses veretlenség vége... Déjá'Vu..

343719 2012.11.03. 22:29:19

Benneteket Puzsér nem idegesít?? Inter szurkolóként leszúrnám magam, ha ő Interes lenne és "okoskodna" a meccseken...

346240 2012.11.03. 22:38:42

[celerysoup](#962036): na most van kedve valakinek arcoskodni? FORZA INTER!!

346627 2012.11.03. 22:41:48

[terencehill92](#962472): Azt ne mondjad,hogy a Juvenak fújtak? Egyébként pedig van igazság a földön!

347217 2012.11.03. 22:44:01

:DD Na mizúú?? Úgy látom, hogy egy 70%-os Mizu banda, csak nem tudott meg verni egy majdnem 40%-os Izé csapatot...na de kérem szépen, hogy is van ez?? :D

347595 2012.11.03. 22:44:27

Nnnnna! Szépen helybe mentünk a lomposért! Lehet cincálni minket a sintéreknek. Legalább a csapatot nem nyomasztja többet a veretlenség tudata, ennek az estének ez az egy pozitív eredménye.

347595 2012.11.03. 22:46:34

[LACUSPAPUS](#962543): Van, amíg csak egyetlen ponttal is a hullarablók előtt vagyunk addig van.

348087 2012.11.03. 22:47:10

A válassz...-t mé nem lehet választani?

341742 2012.11.03. 22:47:51

[terencehill92](#962472): azért nem volt annyira kamu, Militonak nyúlt a meze rendesen, persze rájátszott, de nem mondanám teljesen jogtalan, kamutizenegyesnek, inkább véleményesnek, a juve gólja viszont egyértelmű les...

346514 2012.11.03. 22:47:56

Én Puzsér miatt nem nézem a Sportkulbot... Hú, de megérdemeltük ezt a vereséget! Ennek így kellett lennie, pont az Izé ellen. A gólunk egyértelmű les volt, Lichtit ki kellett volna állítani, és bár a rigó össze-vissza fújt és a tizenegyes nevetséges volt, Vidal lerúgása semmi, de a játékunk is az volt... Egy pillanatig sem érvényesült a játékunk, nem látszott mit akarunk, a félidő vége előtt közel 60%-os Inter labdabirtoklási fölény... Vucinic botrány, egyébként is csak Gio és Marchisio hajtott úgy, ahogy egy ilyen meccsen kéne, nameg Pirlo még futott is, Q meg negyedóra alatt veszélyesebb volt, mint Bendtner a második félidőben, de végülis teljesen érthető, hogy a 0 gólos lób@$*ó dánt kellett behozni birkózni, mert játszani úgysem tudtunk... Nem dől össze a világ, egy jobban játszó csapat megvert minket. Rohadtul fáj, hogy az Inter és Torinóban, de ez van, le kell nyelni a keserű pirulát. Benitóban meg remélem lesz annyi, hogy megírja az értékelőt is, ha már megint nem sikerült nem átlépni egy bizonyos határt, mert a "roskatag sörházi gebe" azért csak megmutatta, miből vannak a bajnokok. Istenem, de hiányzik ilyenkor Del Piero...

337804 2012.11.03. 22:48:32

hát benito, ekkora f@sszal maximum a dán bajnokot félemlítitek meg

346240 2012.11.03. 22:51:07

[juventino_1897](#962585): Életemben először azt kell mondjam, hogy egy normális Juve arctól olvastam kommentet. +1

337804 2012.11.03. 22:51:15

[juventino_1897](#962585): bárcsak több lenne a magadfajtából!

343871 2012.11.03. 22:54:26

[LACUSPAPUS](#962593): de meg lennél a normális inter drukker? :D

347595 2012.11.03. 22:55:19

[LACUSPAPUS](#962582): Átérzem milyen lehetett tavaly (is) oda-vissza ugyanez. A kevésbé szar csapat nyert, remélem tavasszal is visszatérsz ide elmondani, legalább ugyanígy, hogy fáj a vereség, de ez van. Legalább nektek jó estétek lesz a mai :)

348257 2012.11.03. 22:55:55

Házhoz jött a lóf@sz.

338072 2012.11.03. 22:57:04

[LACUSPAPUS](#962582): rohadtul nem nekünk fújt a bíró, sokkal inkább összevissza. A tizitek nagyon véleményes volt, mondjuk a győzelmetek az nem, elismerem.

346240 2012.11.03. 22:57:17

[tjunior2](#962605): nem, én a fanatikus vagyok! Számomra 2 meccs ül a képzeletbeli trónon. A ma esti, és az Inter-Juve. Ilyenkor kicsit feszültebb vagyok, de ez lényegtelen. De most úszom a boldogságban. Így most rád se haragszom.

346240 2012.11.03. 22:59:02

[GabeTR](#962608): igen, szar érzés volt. nagyon szar. Ha meg tavasszal egy 5-össel küldünk haza titeket :D akkor is itt leszek :))

343871 2012.11.03. 23:00:16

[LACUSPAPUS](#962615): én sem haragszom, még mindig a hátunkat nézitek, dobtunk neked kis koncot, rágódj rajta. Az értelmes szurkolótáraidnak még gratuláltam is.

347595 2012.11.03. 23:03:19

[LACUSPAPUS](#962621): Nem mondom, hogy legyen így, de megalkudhatunk, tavasszal szívhatod a vérünket, aztán gyere május végén gratulálni az újabb bajnoki címhez :D

348577 2012.11.03. 23:03:25

valljuk be, így volt igazságos, h kaptunk egy nem tizi tizit... nektek is jobb, nekünk is. FORZA INTER!!!!!!!!

338072 2012.11.03. 23:03:41

Másrészt ez ellen az inter ellen kellett volna a 100%-hoz közeli teljesítmény. Amúgy érett ez már nagyon, az utóbbi meccseken még a kicsik ellen is csak ritkán volt meg a középpályás kontroll, nincs sem erőnlétileg, sem mentálisan nagy formában a középső hármasunk. Meglennék lepve, ha a BL-ben a 3 meccs közül nem csúszna be legalább még egy vereség.

346240 2012.11.03. 23:03:53

[tjunior2](#962625): :)) Még jó hogy nem tudom elrontani a jó kedvemet. Egyébként melyik meccset nézted? Mert azt a koncot nem dobtátok, hanem szépen átnyújtottátok ezüsttálcán a jobb csapatnak :D

346240 2012.11.03. 23:05:46

[GabeTR](#962631): SOHA! Az idén a scudetto átköltözik milanoba!! Nem kell sokat mennie, mindössze 140 km.

347266 2012.11.03. 23:05:55

Ez az "IZÉ" jól elpicsázta a beképzelt zebrabagázst! Ezzel a f@sszal nevezhettek a kis kütyüért, amit a dánok hirdettek asszem a világ legminibbje kategóriában. Ha-ha, ez ma nagy égés volt nektek!

258945 2012.11.03. 23:11:10

[LACUSPAPUS](#962637): mi vezetjük a bajnokságok, a csatát megnyertétek de a háborúban mi állunk nyerésre :). Inkább megköszönnéd, az egész napos mentális ámokfutásod után, vagy 1 évig nem írogatnál ide újra. Köszönd meg szépen :)

337638 2012.11.03. 23:11:53

Nagy kár h Tagliaventoék odabasztak a meccsnek. Annak nagyon örülök, h végül is nem a bírókon múlott - bár mindent elkövettek - és így is nyertünk. Van bennünk kraft és tartás. Forza Inter! SZURKOLOK NEKTEK A BL-BEN.

346240 2012.11.03. 23:12:10

Új gyorskomment mikor lesz? Van néhány ötletem: - Rettegjetek jön az INTER - Buzi zebrák - Az Inter a bajnok - A sörházi gebe jobb, mint a teljes bal oldal - Minek töritek magatokat, úgyse megy

343175 2012.11.03. 23:15:16

Köszönjük, majd megfontoljuk, most pedig menj haza.

338072 2012.11.03. 23:17:33

[LACUSPAPUS](#962658): jól átmentél trollba...

346240 2012.11.03. 23:18:53

[juvetorino](#962667): köszi, itthonról netezem :D

346240 2012.11.03. 23:23:17

[Xpredy](#962674): oké, tényleg sok lesz mára belőlem, további jó éjt

340717 2012.11.03. 23:31:19

[LACUSPAPUS](#962691): Öreg, igyál egyet vagy kettőt, aztán menj aludni. Én is örülök, de erre semmi szükség. Légyszi. Kösz. [juventino_1897](#962585): Respect.

317065 2012.11.03. 23:37:42

Na csattant a pofon, remélem kellőképpen fog hatni a csapatra. :D Azt következő meccsen megnyerjük a következő 50+ os veretlenségi szériánk első meccsét :D

348576 2012.11.03. 23:54:51

Üdv! Sajnos a bíró volt a főszereplő,jobb lett volna ha a fociról szól ez a dolog. Nem azért jöttem ide Interesként,hogy gyűlőlködjek,vagy kárörvendjek,csak le szeretném írni,hogy a cikkben méltatlanul írnak Zanettiről,Ő számunkra egy legenda,mint Nektek Del Piero,tehát róla csak jót lehet mondani,vagy semmit SZERINTEM.Forza Italia!

257620 2012.11.03. 23:57:11

Gyerekek.... ez az Izé akkor most jól megizélt benneteket ? :))

308296 2012.11.04. 00:46:12

én Inter szurkolóként szégyellném magam, ha a Nerazzurri blogban ilyen írások születnének, melyek az ellenfél kapitányát úgy méltatják, ahogy nálatok ez a semmirekellő tette. ezzel titeket járat le többek között, az Inter blogban ilyen mondat soha nem fogalmazódott volna meg mondjuk Del Piero-ról, még kommentelőtől sem, nemhogy a blog egyik szerzőjétől. paraszt.

342620 2012.11.04. 00:47:37

Ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél.

342137 2012.11.04. 00:58:37

"Minimum 70 %-os Juventus kell" Számold újra...

338554 2012.11.04. 03:08:49

[LACUSPAPUS](#962543): Neked, as usual.

270563 2012.11.04. 09:04:19

Egy szurkolói blogban csak elfogult írás születhet, ez így van jó, ezért szurkolói blog, de ez a mai poszt mocskos mód felháborító. Real drukkerként nem tudok nagyobb örömöt elképzelni, mint hogy megverjük a Barcelonát, ám ennek ellenére az olyan játékosokról mint Xavi, Puyol csak az elismerés hangján tudok szólni. Ahogy fordítva is Raul vagy Cassillas is csak elismerő szavakat kapott az ellenféltől. Vannak olyan alakok a futballtörténelemben akik a saját csapatuk legendái, akiket a legnagyobb ellenfelek is elismertek. Egy Maldinit, egy Gerrardot, egy DEL PIEROT!!!! még a legvérmesebb ellendrukkerek is elismernek. Erre itt egy olyan embert hívnak "koszlott, roskatag sörházi gebének" aki 800-nál több meccset lehúzott az ellenfélnél és közel 40 évesen is stabil kezdő, emellett még véletlenül sem volt soha semmi balhéja sem a pályán sem azon kívül... Egy példakép, mint a fentebb írtak. Nem tudom Benito mi bajod, kiskorodban pár Inter drukker szétrúgta a homokváradat vagy kaptál egy kiadós análozást az Inter mezes Pierre Woodman-től de ez az utálat, ez az undor ami belőled jön az valami visszataszító. Tényleg egy kicsinyes kis paraszt vagy....

333524 2012.11.04. 12:44:28

[BeniMan](#962897): +1

347217 2012.11.04. 15:29:04

[BeniMan](#962897): 100% igazság ez így van és persze a korábban hozzászólók felől is a legendákkal kapcsolatban, ha csak ezt nem egy Irigy Hónaljmirgy paródia adja elő :D Persze vannak normális Juve szurkerek is /valahol/ de úgy látom egyre több a rossz indulatú daganat a cikk szerzőjével (benitoNST)-al az élen!

262910 2012.11.04. 16:36:48

interista vendégeink figyelmébe ajánlom: a csapattal kapcsolatos kárörvendő véleményeket bizonyos határokon belül eltűrjük, a szerkesztőket direktben mocskoló, nem pedig véleménnyel vitatkozó hozzászólásoknak viszont leginkább nyissatok saját blogot.

337638 2012.11.04. 18:37:48

Én meg azt javaslom h kicsit jobban kéne bírni a kritikát, nem pedig kitörölni egy teljesen szalonképes, kulturált hozzászólást. Vagy nem kell vállalni a közszereplést.

262910 2012.11.04. 18:50:03

[egyrejobban](#963429): én töröltem, nem _benito. kifejezetten kértem, hogy a véleményével, ne a személyével foglalkozzatok. ha neked a "szánalmas egy valami vagy" kulturált és szalonképes, akkor nyiss a kulturált és szalonképes véleményednek egy saját blogot, ez itt nem fog működni.

337638 2012.11.04. 19:46:26

[s4tch](#963446): Nem gondolom, hogy amit írtam az kevésbé volt szalonképes mint: 64.hsz: "Nem tudom Benito mi bajod, kiskorodban pár Inter drukker szétrúgta a homokváradat vagy kaptál egy kiadós análozást az Inter mezes Pierre Woodman-től de ez az utálat, ez az undor ami belőled jön az valami visszataszító. Tényleg egy kicsinyes kis paraszt vagy.." vagy a 66.hsz: "...de úgy látom egyre több a rossz indulatú daganat a cikk szerzőjével (benitoNST)-al az élen!" Elég érdekes az inger küszöböd, lehet h nekem is análoznom vagy rákos daganatoznom kellett volna az számodra normális. Vagy következetesen vagy sehogy.

337638 2012.11.04. 19:49:13

Ráadásul a törölt komment általad nem közölt része is teljesen kulturált hozzászólás volt. Részemről ennyi. Legalább meneteljetek a Blben.

262910 2012.11.04. 20:39:11

[egyrejobban](#963528): azok a figyelmeztetés előttiek, visszamenőleg nem takarítottam, és a kedvedért nem is fogok. pihenj le, holnap újult erővel készíts egy blogot "buzi benito" címmel, megtisztelve fogja magát érezni, de itt ezt a történetet zárjuk le.

337638 2012.11.06. 08:57:48

Gratulálok, akkor ennek a törölgetésnek sok értelme volt. Veled ellentétben, én sosem írnám le, hogy "buzi benito", ezt meghagyom a magadfajtáknak.
süti beállítások módosítása