bntemp

bntemp

Juventus - Napoli (élő)

2012. május 20. - s4tch

Del Piero búcsúzik a Juventustól. A legenda utolsó hivatalos Juve-tétmeccsét együtt beszéljük ki.

Del Piero búcsúzik a Juventustól. A legenda utolsó hivatalos Juve-tétmeccsét együtt beszéljük ki.

Hivatalos kezdőcsapatok:

JUVENTUS (3-5-2): Storari; Bonucci, Barzagli, Caceres; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia; Del Piero, Borriello.

Cserék: Manninger, Marrone, Giaccherini, Pepe, Quagliarella, Vucinic, Matri.

NAPOLI (3-4-2-1): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Aronica; Maggio, Dzemaili, Inler, Zuniga; Hamsik, Lavezzi; Cavani.

Cserék: Rosati, Britos, Fernandez, Dossena, Grava, Vargas, Pandev.

Ahogy a korábbi élő események alkalmával, úgy most is 25 vendéget tudok fogadni. Jó szórakozást mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr208240152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrJuventus 2012.05.20. 22:05:11

Mindig is értetlenül álltam azok előtt, akik szerint a napoli "egy szimpatikus kis olasz csapat". Az egyik leghitványabb egylet Olaszországban, a patkány lavezzivel az élen. Kb mint az inter..

ddddd 2012.05.20. 23:06:28

Hát kiszoptak a "veretlen" nagyképű zebragenyók! :D XD

kislippi 2012.05.20. 23:07:43

Legalább ne ezek a féreg senkik vették volna el a veretlenséget... Elsősorban a csapat mentalitása zavart de nem lehet szó nélkül hagyni a bírói ténykedést. Egy percig sem szabad rájuk kenni de súlyos tévedések sorát vétették. Viszont legalább lehet tanulni a történtekből. Főleg fejben de látjuk hogy egy két posztra is kell a mélyítés majd és akkor fasza lesz a következő idény. Csak a Juve!

kislippi 2012.05.20. 23:10:33

Ja és Q legalább szépen odakönyökölt annak a fasznak, grazie!

Juventino 2012.05.20. 23:17:01

Ez szánalmas volt. Szánalmas volt a hozzáállás, az első félidő, Quagliarella kiállítása és a Napoli is, tipikusan az a meccs, amikor kár volt döntőbe jutni, mert rossz szájízt hagy csak az emberben. Egészen tegnapig nyugodt voltam, aztán eszembe jutott a második Lippi-korszak első idénye, a 2001-02-es: akkor nagy küzdelem árán szereztük meg a bajnoki címet, de a Parma Torinóban rúgott góljának köszönhetően 2-2-vel megfricskázta a Juvét. Reménykedtem benne, hogy '95 köszön vissza és nem ez, de hát ez van. Legalább tudtunk volna emelt fővel veszíteni... Del Piero búcsúja is olyan tökéletesre sikerült, hogy kár volt elrontani. Na mindegy most már. Akinek meg ez okoz örömöt, hogy "kiszoptak a nagyképű zebragenyók", azok meg keressék meg a tabellán a szaros kis csapatukat, valahol a Juve alatt ott lesz az. ;)

Zenit 2012.05.20. 23:28:16

A hozzáállással volt a probléma.Talán ha nem félválról vettük volna a meccset és teljes erőbedobással játszunk akkor megnyertük volna.Ez van kikaptunk.Majd jövőre megnyerjük :) azokat meg egyáltalán nem értem akik olyanokat írnak hogy "kiszoptak a nagyképű zebragenyók".Új edző a csapat fele új volt még is veretlenül zártuk a bajnokságot ráadásul meg is nyertük :)

334474 2012.05.20. 23:49:03

Erre számítottam. 10 perc után egyértelmű volt, hogy semmi esélyünk. Semmi nem volt meg az idei játékunkból. Ettől függetlenül gyönyörű szezon volt. Alex miatt sajnálom nagyon. Nekem csak most tudatosult, hogy vége. Majdnem elsírtam magam a kocsmában ahol néztem. 15 éve nézek egy műszálas replikált Del Piero mezben minden bajnokit, csak remélni tudom, hogy valaha látok még Juventus mezben még egy ilyen embert, de az biztos, hogy számomra most valaminek vége van.

337369 2012.05.20. 23:51:30

jobb volt a napoli. remélem sokat tanul belőle mindenki. tavaly az utolsó meccsen kezdődött a veretlenség a napoli ellen, idén az utolsó meccsen zárult le a napoli ellen...

EszTénégy 2012.05.21. 00:03:37

Én az olasz kupát simán beáldoztam volna a bajnokságért úgyis. Jövőre meg a bajnokságért meg a BL-ért, mondjuk :D Sőt, esnénk ki az első körben, úgyis nulla presztízsű valamiről beszélünk, fáradnak csak a lábak a felesleges plusz meccsek miatt. Én nem az első tíz percből, hanem a kezdőnkből megmondtam előre, hogy itt nem lesz kupagyőzelem. Várható volt abszolút a középpálya motiválatlansága, Boriello bénázása, Chiellini és Buffon hiánya. Nem vártam tőlünk jó játékot, és mint valaki felettem meg is jegyezte, ez a játék nyomokba sem hasonlított az utolsó 10-12 meccsünkön látott hengerhez. Q-t én abszolút nem hibáztatom. Ha engem fojtogatnának így, én is pofánbasznám az illetőt teljes erőmből. Persze nem volt szép dolog, de emiatt elítélni nem fogom. Nagy szükségünk lesz rá jövőre!

adams 2012.05.21. 00:07:02

Conte cseszte el ,ilyen bohóc kezdővel felállni egy döntőn .. MInd1 azért köszönöm neki ezt a felejthetetlen idényt és DEL PIERONAK meg főleg ,hogy 96óta csodálhatom a játékát és szerelmes lettem a Juvéba miatta. Mivel a búcsú rossz lett maradhatna még egy évet ,de a csapat többi tagjára haragszom ,hogy nem érezték át ennek a meccsnek a súlyát(nem a kupának ,Alex utolsó meccsének) többet érdemelt a Kapitány.COnte meg részeg volt .

Forza Juve 2012.05.21. 09:20:09

Ha Muntari gólját megadták volna!

346364 2012.05.21. 09:26:50

Nem cseszte el senki. Nem volt motiváció. Én egész nap úgy éreztem ez nem lesz meg, sajnos nem lett meg. Egyébként pedig a scudetto volta fontos! Úgymond "B" csapattal toltuk a legjobb összeállítású nápoly ellen. Alex miatt kár. Aronicanak már rég ne kellett volna a pályán lennie (Marcit utolsó emberként rúgta agyon gólhelyzetben), amikor is Q teljesen jogosan és szabályosan az utcai verekedés etikettjét betartva (aronica kezdte az utcai bunyót) szépen megkínálta, sajnos nem tört el az arccsontja. A bíró természetesen bekaphatja, de az első félidőben sajnos nem akartak focizni a srácok, ez van. Forza Alex!

346364 2012.05.21. 09:28:35

[andree10](#832388): Én gyorsan rendeltem egy original DP mezt a múlt héten. Megjött, ez is megvan!!! Legalább ez megmarad!

346364 2012.05.21. 09:29:53

[ddddd](#832334): Gondolom a te világverő csapatod esetében erre nem kellett olyan sokat várni, legyen is az bármelyik :D

343365 2012.05.21. 10:31:03

Nem tudom miert fikazzatok Contet es a kezdot. Nem ezek a jatokosok jatszottak idaig is a kupaban? Miert ne kaphattak volna meg a lehetoseget a dontoben is? Az "A" megnyerte a bajnoksagot. Ne fanyalogjunk mar...

Hungarianmotormouse 2012.05.21. 10:48:06

Én becsülöm Conte-t, hogy a kupadöntőbe jutást kiharcoló csapatot küldte pályára. Az olasz kupa azért nem hordoz olyan presztízst, hogy emiatt el kellett volna venni tőlük ezt a lehetőséget. Tegnap este sajnos ADP+kupacsapat nem lett elég, hozzátéve, hogy így is meglehetett volna, ha: - Marchisio gyeptéglába integrálásákor nem az óráját nézi Brighi - kicsit nagyobb szívvel játszik kb. a csapat fele - Muntari gólját megadták volna Forza Juve!

törhetetlen üvegradír 2012.05.21. 10:52:55

Sanyi búcsúmeccse miatt egy kicsit kényszerhelyzetbe került Conte a kezdőcsapatot ill. a cseréket illetően. Az első gólig még vártunk valami maradandót, de utána már nem a taktika, hanem a kényszer miatt kellett cserélni és ez qrvára nem mindegy! Még mindig állítom, hogy ha van egy teljes értékű Buffon és Chiellini a csapatban, akkor a Juve a legjobb Barcával szemben is képes, minimum egy döntetlenre. Más kérdés, hogy a tegnapi meccsen jött ki csak igazán, hogy nincs egy biztos gólvágónk de még így is képesek voltunk megnyerni a bajnokságot, hogy nálunk inkább 5-6 ember lő 6-8 gólt idényenként, mint a világsztáros csapatoknál, ahol egy Messire, Ronaldora vagy épp Ibrára hárul minden. A legnagyobb dilemma az, hogy a piacon lévő gólzsákok egytől-egyig öntörvényű egoisták (Tevez, Drogba, Higuain...), akiket nem tudom, hogy képes lenne e hatékonyan irányítani a Conte. Sanszos, hogy nyáron még klubot vált Ibra és Balotelli csak ezekhez még nem született meg az az edző, aki képes őket úgy irányítani, hogy közben megmaradjon a többiek előtt a tekintélye. Mindegy, majd meglátjuk, hogy mit hoz az átigazolási szezon. Minden azon múlik, hogy mennyit hajlandó áldozni csapaterősítésre a Juve tulajdonosi köre...

339362 2012.05.21. 11:47:22

Minden tiszteletem a csapaté, tegnap nem jött össze, de nem számít, ez az ezüst már szépen csillog a bajnoki arany tükrében. Egyben szeretnék gratulálni a Napolinak, mert megérdemelték ezt a sikert. FORZA JUVE! FORZA ALEX!

344520 2012.05.21. 12:49:27

Én is csatlakozom azon személyekhez, akik azt mondják, hogy ez nem a "világvége". Számomra érthetetlen, ami más fórumokon zajlik, én érzem magam kínosan, hogy egy-két ember mit nem meg enged magának, olyan hangnemben szapulja a csapatot, Conte-t, Q-t. Istenem, nekik valahogyan semmi sem elég, azért jó lenne, ha tisztáznák magukban az emberek, hogy milyen elvárásokat állítanak a csapat elé. Úgy viselkednek, mintha soha az életben nem nyerhetnénk meg ezt a nyamvadt kupát.(ami, azért nem rendelkezik FA-kupa szintű presztízzsel). A Napoli igen is megérdemelte ezt a kupát, bár eléggé mocskos focit játszottak, de az egész éves teljesítményükért bőven kijárt ez nekik, és inkább ők, mint a Milanó-i csapatok. Aki már valaha sportolt, olyan szituációban, amikor neki nem volt élet-halál fontos egy eredmény, meccs, az tudhatja mennyire nehéz felpörögni, hiába motivál az edző. Ez a csapat, így is minden tőle telhetőt megtett a klubért a szurkolókért ebben az évben. Veretlenül lettek bajnokok, úgy, hogy közel sem világverő a keret minősége. Azért jó lenne helyén kezelni az eredményeket, nem egyből mindenért ugatni, 1 vereségünk, jegyzem meg az első vereségünk ebben az idényben. Majd leszűrik a tanulságot ebből a vezetőségben(igazolás), a játékosok(motiváció). Ez a keret még nem alkalmas arra, hogy a csere csapat szállítani tudjon komoly eredményeket, ez nem a 90-es évek Juventusa, még! Csapatépítés van, ami, elég jól halad. Ez elsősorban, nem ide szólt, csak már elegem van, hogy mindig az emberek első reakciója a szapulás. Én köszönök mindent fiúk innen is, amit ebben az évben véghez vittetek. Grande Capitano!

cortamelasombra 2012.05.21. 13:15:00

hát igen, a csapat még a Scudetto-t ünnepelte, az afrikai vendégegyüttes meg végre nyerni akart már valamit, valjuk be nem érdemtelenül mert bajnokság alapján egy sima 3. heylet kiosztanék nekik csakhát ugye kivett belőlük Európa, de attól még mindig jó focit játszanak, kűzdenek ez ma is bebizonyosodott. nyilván az ilyen Aeronica nevű lények azok más történet dehát ilyen minden utálható csapatba van egy (Milán, ManCity, Bayern, Reál) viszont azt sürgősen észre kell venni, hogy ott basztak meg minket hogy az egyébként rohadtul nem védekező szellemű Hamsik gyerekete, akiből nem is néztem volna ki hogy fegyelmezetten visszazár, rárakták Szundira, aki aztán kb felezte is a kiosztott passzai számát. nem a Napoli az első csapat ami megcsinálja idén, én azt nem értem a többi miért nem igy kezdte? nehezebb dolgunk lett volna jóval. amikor a csapat látványosan egy ember köré épül, aki ráadásul nem az a betonkemény ütközős fajta h lepattintson bárkit... szóval vagy Marcsinak kell felnőnie mellé jövőre, és két irányitó középpályást csak nem tudnak fogni, vagy vkinek vissza kell lépnie még segiteni, esetleg 3 védő és vkinek fel. de egymaga Pirlo a középpályán sajnos tényleg kevés lesz Európába, ha meg van 1 cseréje akkor ő is, legyen az most Marrone vagy bárki. amikor az ellenfél Pirlot elzárta akkor rezgett a léc (milán ellen idegenbe pl) most a nápoly leverte. legalább nem lesz túlzsúfolva csillaggal a mez jővőre na....

Hungarianmotormouse 2012.05.21. 13:23:02

[Godbluff](#832757): Szívemből szóltál! Majd jövőre meglesz az az ezüst csillag! Q-ra haragudni nem lehet, szegény már az életéért küzdött

337297 2012.05.21. 14:19:55

Költői kérdés, de ki az, aki juventinonak képzeli magát, és közben képes Q-t szidni a tegnapiért? Rajta legalább látszott az akarás, és ha engem fojtogatna egy ilyen Aronica-szerű szutyok, én is odabasznék egyet...

337297 2012.05.21. 14:20:29

Ja és ha Muntari gólját megadták volna, akkor tegnap a kupát is megnyertünk volna! :D

258945 2012.05.21. 14:45:46

Szégyellem, hogy ehhez az Aronica nevű féreghez valaha is közünk volt. Akarat nélkül nem megy, abban egyértelműen fölénk nőt a Napoli. Szarok voltunk na, a csapatnál csak a bíró és segítői voltak rosszabbak, konkrétan minősíthetetlenek. Tévedtek ide is oda is, még ha a mi kárunkra többet is, de ez már tényleg bohózatba illő volt, hogy ez a balfasz Brighi meg az udvaribolondjai alkottak. Eleve minek küldött a szövetség egy olyan bírót, aki engedi a kemény játékot, egy olyan meccsre ahol előre látható volt hogy rommá rugdalják egymást a csapatok?

339362 2012.05.21. 14:50:33

[Cucu](#832879): sőt, a bl-t is! :) Q kiállításán semmi nem múlt egyébként, erre, meg a meg nem adott tizire fogni a vereséget, az pont olyan ,mint Muntari meg nem adott gólja.

346607 2012.05.21. 15:41:03

Eltűnt a kommentem. Mielőtt bárki félreértené, csupán az indexes cikket szapultam, mert szerintük két szezon alatt 4 gólt szerzett Q.

337297 2012.05.21. 15:51:14

[daneeka30](#833030): Nem láttam az eltűnt kommentedet, de nem is rád értettem. :) Inkább a sok facebook-mourinho-ra. :)

Apollo440 2012.05.21. 15:56:04

sajnálom a csapatot, de nehogy már bárki szidni merje őket! fantasztikus bajnoki cím, zseniális győzelmek egész sora, (majdnem) minden percét élvezni lehetett a menetelésnek. azt sajnálom csak, hogy Alex ilyen szutyok mocskos meccs után búcsúzott, bár az ő igazi búcsúja már megvolt és az gyönyörűre sikeredett. a nápoly egy rohadt cigánybanda, akit úgy tolnak a bírók, hogy rossz nézni, mi meg gyengén nyomtuk, Chiellini nagyon hiányzott sajnos. ja és Q-nak max riszpekt, én oda is rúgtam volna a könyökös után:-)))

balazs91 2012.05.21. 16:16:17

szép lett volna duplázni, de igaza volt @cortamelasombra-nak: ráér még az ezüstcsillag, a fő, hogy idén meglett az arany! :) Az idény ettől függetlenül szép. Pierót én is sajnáltam.... Jövőre a BL-ben meg úgysem Storari kezd, és Chiellini is visszajön, ronaldócska meg Messi meg szanaszét szarja magát majd. Évi egy bukóban benne vagyok, még akkor is, ha az az olasz kupadöntő :) Forza Juve!!! (valakinél felmerült, hogy Ibra is lehet h klubbot vált. Remélem meg sem fordult senkinek a fejében, hogy az a patkány visszategye a lábát Torinóba...)

trollNo1. 2012.05.21. 16:19:05

Ezt is összecsalta nektek Moggi!

Juventino 2012.05.21. 16:21:54

[törhetetlen üvegradír](#832632): Higuain azért messze áll az öntörvényű egoistától, Mourinho gyakorlatilag minden fontos meccsen Benzemát favorizálta, mégis akárhányszor pályára lépett, küzdött, hajtott és fosta a gólokat, a bajnokságban konkrétan többet lőtt, mint a francia. Az, hogy megjegyezte a színfalak mögött, hogy szeretné, ha többet játszhatna kezdőként, még messze nem arrogancia. [Godbluff](#832757): valóban nem a világvége, de ezzel a "nincs motiváció" dologgal érdekes előjönni, miután ad 1: az idény során végig gyűrtük a kupát, akkor már miért pont a döntőben "nincs motiváció"? ad 2: hat évig nem nyertünk semmit, a keret nagy része az utóbbi két évben bő nyállal szopott és akkor egy bajnoki cím után már meg vagyunk elégedve? Mondhat bárki bármit, nekem ez csalódás. Persze ugyanúgy szeretem a csapatot, le a kalappal Conte előtt és óriási dolog a veretlenül kivívott bajnoki cím, de számomra nem került fel a pont az i-re, pláne hogy a Napoli egyáltalán nem játszott jól az idény végén, ha úgy lett volna, most övék a bronz. A szuperkupában elkenjük a szájukat!

zoli1897 2012.05.21. 16:44:53

Szerintem a bírón ment el! Nem csak azért, mert Marchisio lövésénél tizit kellett volna adni, hanem mert az ő tizijük előtt egyértelmű Juve szöglet helyett kirúgást ítélt az a paraszt.

262910 2012.05.21. 16:55:46

[daneeka30](#833030): a kommented azért tűnt el, mert linket tartalmazott, ami széttolta az oldalt. Tartalmi cenzúra csak szélsőséges esetekben van a blogon, a külcsínre viszont figyelünk. Vagy hanyagoljátok, vagy rövidítsétek le a linkeket (href.hu, pl).

346607 2012.05.21. 19:30:50

[s4tch](#833142): Ó,szánom-bánom! Nem is gondoltam rá, mikor kitettem.
süti beállítások módosítása