bntemp

bntemp

Kezdődjön a szomszédok mészárlása

2012. március 20. - s4tch

„Nyertünk ma egy meccset. Ha holnap is nyerünk, az már kettő. Ha azután is, az már győzelmi sorozat.” Ez a bölcsesség Lou-tól, a Cleveland Indians edzőjétől származik, és csak azért tettem be ide, mert a Juventus már most győzelmi sorozatban van. Egyelőre egymeccsesben.

De csak azért nem kettő az az egy, mert hiába játszott ugyanolyan jól Genovában, mint Firenzében, a Marassiban a csatárok mindent kihagytak, és ha bírózni akarnánk, azt is megtehetnénk. Viszont az én fejemben ez két hasonló értékű meccs, még ha az egyikért csak egy pont járt is, mert a kicsit hosszúra nyúlt téli hullámvölgyet lassan lezártnak tekinthetjük. És jön a Milan, meg az Inter.

„Nyertünk ma egy meccset. Ha holnap is nyerünk, az már kettő. Ha azután is, az már győzelmi sorozat.” Ez a bölcsesség Lou-tól, a Cleveland Indians edzőjétől származik, és csak azért tettem be ide, mert a Juventus már most győzelmi sorozatban van. Egyelőre egymeccsesben.

De csak azért nem kettő az az egy, mert hiába játszott ugyanolyan jól Genovában, mint Firenzében, a Marassiban a csatárok mindent kihagytak, és ha bírózni akarnánk, azt is megtehetnénk. Viszont az én fejemben ez két hasonló értékű meccs, még ha az egyikért csak egy pont járt is, mert a kicsit hosszúra nyúlt téli hullámvölgyet lassan lezártnak tekinthetjük. És jön a Milan, meg az Inter.

Illetve fogalmazzunk inkább úgy, a hét végén kiderül, hogy lezártnak tekinthetjük-e, hiszen döntő fontosságú napok állnak előttünk. A keddtől vasárnapig tartó pár napban eldől egyrészt a fenti kérdés is, másrészt ennek folyományaként vagy továbbjutunk a kupában a II. Számú Hullarablók ellen, és aztán lendületből feltöröljük a pályát az I. Számú Hullarablókkal, vagy nem. Vagy csak az egyik.

A Milan elleni kupameccs triplán fontos. Ott van egyrészt az, hogy a hullarablók teteme fölött tébolyult pogót járni mindig kéjes élvezet, másrészt – ahogy korábban is mondtuk – fontos célkitűzés a Kupa megnyerése, amihez ugyebár először a döntőbe kell bejutnunk. Harmadrészt pedig egy győzelemmel talán botot dugnánk a milánói küllők közé, amivel megállítható lenne a most éppen zökkenőmentesen hasító csapat, és ez némi elbizonytalanodáshoz vezetne a bajnokságban is. Ezzel párhuzamosan új erőre kapna a kicsit megtépázott önbizalmunk is, ami az üldözés egy fontos szegmense lenne. Mert hát miért ne jelenne meg véres hab a szánkban attól, hogy az előttünk pár ponttal sertepertélő kiscsapat ellen négy meccs után is veretlenek maradunk idén, sőt!


Conte szerint az év legfontosabb meccse következik, és kik vagyunk mi, hogy vitába szálljunk vele? Mert hát ha lehámozzuk a periferiális adalékokat, akkor ott maradunk azzal a ténnyel, hogy két 7. hely után kupadöntőt játszhatunk, sőt, megnyerhetjük azt a kupát, ami egyrészt 17 év után az első lehetne, másrészt egy ezüstcsillag felfércelését is jelentené. És ha mondjuk jó alaposan meg tudnánk csapni a Milant, még az is előfordulhatna, hogy a megrogyott ellenfél porhüvelye fölött vigyorogva egy aranycsillag is felfigyelne. De ezt egyelőre hagyjuk.

Az biztos, hogy a kapuban Storari, a másik végen pedig Del Piero kezd, és meg lennénk lepve, ha a Milan-ölő Caceres kikerülne a csapatból Chiellini visszatérésével. Látva a hullafáradt Lichtsteinert, valamint az uruguayi közel tökéletes játékát (arról nem is beszélve, hogy a tomahawkján még ott szárad Amelia vére), butaság is lenne padoztatni. Ha ez valóban az év legfontosabb meccse, akkor a többi valószínűleg kevésbé fog emlékeztetni a Milánóban nyerő C csapatra, ami nem is baj, mert Pirlo varázslatos, és a két szárnysegédje is életjeleket mutat (mindkettő gólt lőtt a bohócoknak a hétvégén). Matri nincs a keretben, ami annak ellenére nem fáj egy kicsit sem, hogy legutóbb pontot érő gólt vert a Milannak, és az utóbbi hetekben látott Pepe sem hiányozna jobban, mint egy kelés a gátunkra, viszont reszketve várjuk a Vucsinics-Ale kettőst. Ennyit rólunk.



A Milan 21 fős kerettel érkezik, amiből hiányzik Boateng, Van Bommel, Abete és Robinho is, így a csatársorban Ibrahimovic mellett nincs sok variációs lehetőség: valószínűleg El Shaarawy kezd (biztosan sokan elfelejtettétek, de az odavágón gólt lőtt), bejöhet Tevez Lopez, vagy az az idős bácsi, aki még futballista korában játszott tisztességes csapatokban is. Mivel Allegri taktikai felkészültsége kizárólag egy felállást tesz lehetővé, a Milan az unalomig ismert 4-3-1-2-vel fog felállni. Emanuelsról később, a trequartista mögött Nocerino az egyetlen biztos kezdő, a másik két helyért Aquilani, Seedorf, Gattuso és Muntari harcol majd. Jobbhátvéd nincs is a Milan keretében, hacsak Bonerát nem számoljuk ide (vagy a két ifistát, akikről azt sem tudjuk, kifélék), középen viszont a szokott erősségű lesz a Milan védelme: Thiago Silva mellett szerintünk Mekszes kezd majd, a balhátvéd Antonini lesz.

Emanuelsonról azért akarunk külön is beszélni, mert szerintünk az ő környezetében fog eldőlni a meccs. A rossz emlékű milánói első félidőben (bajnoki nyilván) az volt a nagy bajunk, hogy Emanuelson folyamatosan rázárt Pirlóra, aki cserébe nem zárt rá vissza, így a balhátvédnek szerződtetett holland egyszerre oldotta meg a védekező-, és támadófeladatát azzal, hogy ott sertepertélt Pirlo környékén. Mivel egészen kiváló formában van, jó lenne, ha Pirlo energiájából futná arra is, hogy ütközzön vele (felőlünk le is könyökölheti szigorúan lendületszerzés céljából, csak ne lássa senki – egyetek, trollok!). Nem tartunk tőle, hogy Pirlo elfárad, ha a két szárnysegédje hozza, amit várunk tőle: Vidalnak és Marchisiónak sokkal jobban kell játszania, mint Milánóban, hiszen ha olyan erőtlen kis pöcsök lesznek, megint beszorul a Juve, azt pedig nem szeretnénk. Van Bommel nélkül egy egységnyit puhult a Milan középpályája, bele kell másznunk a képükbe, és úgy kell dominálnunk a középpályát, ahogy Darti a Capella táncparkettjét, amikor a nubukbőr boáját pörgeti a feje fölött.

Azért ilyen a minőség, mert még mindig párás a szemünk tőle


Vannak, akik úgy gondolják, a Milan már elengedte a kupát. Ez szerintem csak annyiból igaz, hogy valóban a legkevésbé fontos számukra a három sorozat közül, ámde a meccsen ennek kevés jele lesz. A Milan nagyon jó csapat, ezért én mindig tartok tőlük, és remélem is, hogy komolyan fogják venni a meccset, mert úgy lesz igazán élvezetes kirakni őket a vonal mellé. Ha meg beleszarnak, egyszerűen kötelező megszórni őket büntiből. Nem kell az öntyönpöntyöm 0-0, erőt kell demonstrálni, mert odaát már hajlamosak elhinni, hogy nincs nekünk olyan.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr698240012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

336679 2012.03.20. 12:35:57

Csodálatos emlék az a boa. Dinótól kaptam, a kétéves évfordulónkra. Viszont én nagyon izgulok az este miatt. Zlatan félelmetes formában van.

344520 2012.03.20. 12:36:48

Ezazzzz!!! Tökéletes feltüzelés volt ez az esti meccsre nekem. Az ebédszünetben jól esett ezt olvasni, ha majd hazaérek, vár a sör-szisszentés-lábfeltesz-őrjöngés-asszonycsönd. A milan arcon csapkodása után, minden csak jobb lehet.

aherczeg 2012.03.20. 12:48:33

"az idős bácsi, aki még futballista korában játszott tisztességes csapatokban is." nagyon nagy! teljes mértékben egyetértek, azzal is, h a legkevésbé fontos sorozat a II.Sz.H.-nak, de... de úgy néz ki, h a bl-ről lemondhatnak (rajtunk kívül senkinek nincs esélye a barca ellen :P), így egyből redukálódhat kettőre a lehetséges megnyerhető trófeák száma. másrészről azért lehet veszélyes a mai meccs, mert ha hasonló forgatókönyv zajlik, mint a milánói bajnokin (olyan nem lehet!), akkor az erődemonstráció visszafele is elsülhet. remélem ilyenektől nem kell tartani, a Mester úgy feltüzeli a CSAPATOT(szigorúan nagybetűvel), hogy már vért se kell majd inniuk ahhoz, hogy átrongyoljunk a kutyákon! FORZA JUVE!!!

Juventino 2012.03.20. 13:06:45

Remek beharangozó, néhány kiegészítés csak: Lichti eltiltás miatt nem játszhat az Inter ellen, szóval vagy egész héten pihen vagy most lesz a csapat segítségére, függetlenül attól, hogy Conte mit tervez Caceressel. Ami a Milant illeti, Mexes nem Thiago Silva párja lesz, mert Allegri állítólag pihenteti (=a kupa "a legkevésbé fontos számukra a három sorozat közül") Ibrát meg állítólag sorozza a takonykór, ezért nem biztos, hogy játszik ma, ha mégis, remélhetőleg nem lesz fizikailag toppon, csak nehogy rátüsszentsen Chiellóra, mert az Inter ellen nagy szükségünk lesz rá. Forza Juve!

335302 2012.03.20. 14:05:21

Én is azt mondom, hogy inkább most játsszon 'Steiner, mert az Inter ellen nem játszhat. Középen meg legyen Chiello-Caceres kettős, így nem kell Bonucci bénázását figyelni.

Szerencsére a Juve gyenge 2012.03.20. 14:24:37

Nagy a pofátok, pedig tavaly is szoptatok! "...fontos célkitűzés a Kupa megnyerése" Inkább az egyetlen reális célkitűzés. A következő szezonra is.

gacseer 2012.03.20. 14:54:25

[Szerencsére a Juve gyenge](#754633): és nekünk nagy a pofánk. :D 3ból 2x köténybe lépett a Milan,1, kinézőben egy 3. is, nem lennék ennyire vagány, még a végén elesel bedobás közben, idegenben külön gáz, nagyon kiröhögnek.

MrJuventus 2012.03.20. 14:55:00

@Szerencsére a Juve gyenge: "A következő szezonra is." ezt nem lehet kijelenteni ennyivel az új szezon előtt.... [Dartagnanx](#754520): ne aggódj, Giorgio rendre leveszi Zlatant a pályáról, így lesz ma is! Továbbjutunk! FORZA JUVE!

345444 2012.03.20. 15:09:40

Remélem jó meccset láthatunk este. És ami a legfontosabb, hogy ne sérüljön meg senki, már elegem van a sérülésekből. Igazából, mondanám, hogy győzelmet várok a Milantól, de tudom, hogy mennyira veszik komolyan a kupát, főleg az előttünk álló két-háron hetet tekintve. Amúgy a tegnapi edzés alapján valószínűleg se Silva se Ibra nem lesz a kezdőben, viszont ma már olyanokat olvastam, hogy az egyik lehet, hogy mégis. Mind1. Jó meccsnézést kívánok nektek! Forza Milan! :)

344703 2012.03.20. 15:12:21

a következő videót küldöm Zlatannak és Dartinak szeretettel :) www.youtube.com/watch?v=oQpwnVRXyZU Forza Juve!

344907 2012.03.20. 15:37:50

Ha viccnek szántátok, annak nagyon gyenge.

forzaalex 2012.03.20. 16:28:44

Ezt már nagyon vártam :D Licht a hétvégén nem lesz, a hétvégi formáját látva talán jó is ha kezd, de Cáceresnek is lehetne helyet csinálni valahol. Vidal helyett esetleg kezdhetne Padoín, Marci helyett pedig Giaccherini. Elöl Pepe helyett Q-t játszatnám, atom csatársor lenne az :D Alex gólt fog lőni és 2-0-ra nyerünk, akár lesz Ibra akár nem, hiszen soha nem csinál semmit a fontos meccseken, Chiello pedig ma is Ibravérben főtt virslit reggelizett, úgyhogy le fogja szedni a pályáról.

hullarabló 2012.03.20. 16:35:40

a Milan miért hullarabló, amikor szintén bűntetést kapott a csapat(holott csak a Juve+Inter a csaló geci) a kaputokba javaslom Tagliaventot, így tuti nem kaptok gólt! Juvét a Serie C2/B-be!

269797 2012.03.20. 16:42:34

Ez most közepesen viccesre és alig gyűlölködőre sikerült, mi folyik itt?!

xxx 2012.03.20. 17:09:24

mi ez a hullarablózás? gyűlölködésbe kell váltanotok, mert nem működik úgy a játék, ahogy azt elképzeltétek? nane! nem kell ezért egymásra köpködni! Forza AC MILAN!

344807 2012.03.20. 17:18:38

Zlatan Ibrahimovic influenzás, ezért El Shaarawy és Maxi Lopez fog kezdeni a Juventus ellen. A svéd a padon lesz.

forzaalex 2012.03.20. 17:35:27

[hullarabló](#754754): Talán mert a bizonyítékok alapján a Juvét nem lehetett volna kizárni, a Milant és az intert viszont ki kellett volna?

juvebt 2012.03.20. 18:34:58

Miért minek kellene szólítani őket, ettől sokkal durvább is lehetne. Juve blogon ez a minimum! Pár napja megnéztem a milan blogot(életemben először és utoljára), hát nem csodálom, hogy ide járnak. Helyzükben én is ezt tenném.

ödön 2012.03.20. 20:11:22

"Ha viccnek szántátok, annak nagyon gyenge." Mondjuk csak a feléig méltóztattan elolvasni, odáig, hogy - vélhetően humorosnak szánva - "kis csapatnak" tituláltatok egy 7X-es BL győztes csapatot. Lehet, hogy utána kurvajó a cikk! Jó meccset ma estére!

343809 2012.03.20. 20:15:47

Nem kell a Juvénak botot dugni sehová, azt már megkapták a BL-ben... [xxx](#754768): nem kell. De a tények makacs dolgok, és ősszel is hullarablóztunk. Ez kb. olyan hozzászólás, mintha egy román azt mondta volna, hogy miért kell Trianont felhánytorgatni? Gratulálok az AC Milannak a szép produkcióért, amit Allegrivel produkálnak (hidd el, nálam senki sem szorít jobban értük a BL-ben!), de attól még hullarablók maradnak, amint azt a következő, IGEN INTELLIGENS, KULTURÁLT ÚRIEMBERNEK is kifejtem. [hullarabló](#754754): nem tudom, hogy feltűnt-e, de ebben az évben 2, azaz kettő (neked kiemelném, hátha könnyebben felfogod: KETTŐ!) mérkőzésen segített a bíró, de egyik sem változtatott a végeredményen, mert az egyiken már mindegy volt, a másikon meg Matri szabályos gólját nem adták meg, így a bíró "kijavította" a korábbi hülyeségét. DE. Kezd el számolni (tudom, a te értelmi színvonaladdal nem könnyű számolni...), hány pontot (tehát: PONTOKAT! vagyis nemcsak apró hibák, ami senkit nem érdekel) vesztett a Juve a bírók miatt. Azokkal simán vezetnénk a Milan előtt. Vagyis a bírózás egy ötéves értelmi színvonalára vall. A hullarablózás pedig azért megy, mert a Juve mit nyert a következő évben? Másodosztályt! És mit veszített? Zambrotta, Cannavaro, Ibrahimović, Thuram, Emerson... És a Milan mit nyert? BL-t! És mit veszített? Lóf@szt se!!! (csak hogy valamit értségl már a szövegből te is :p) DE PERSZE ÉN MÁR ABBAN IS KÉTELKEDEK, HOGY VÉGIG TUDOD EZT OLVASNI, ABBAN MEG BIZTOS VAGYOK, HOGY NEM FOGOD FELFOGNI...

335752 2012.03.20. 20:19:09

[juvebt](#754814): az egy dolog, ha a Milant vagy a szurkolóit mert piros-fekete kötödésük van, pocskondiázod. de kibaszottul nem sportszerű néhány ember szabadidejében végzett munkáját leszólni és pocskondiázni. elképesztő szegénységre és rosszindulatra utal. fogj neki és vezess normális blogot, megtudod, hogy cseppet sem egyszerű mindig úgy és annyit írni, hogy igényesen jó legyen.

308733 2012.03.20. 20:21:44

2 győzelem, 1 döntetlen eddig nektek idén. Hát hova akartok még önbizalmat meríteni belőlünk? Jó szurkolást srácok, győzzön a jobbik. Mármint csapat. :)

343809 2012.03.20. 20:28:10

[ödön](#754915): a BL-t (vagyis az elődjét, a BEK-et) a Nottingham Forest is megnyerte kétszer, a Liverpool 5-ször. Ha az egyik csapatot erősnek nevezed, a legvadabb ultráik is kiröhögnek... [szcsaba95](#754689): én alapvetően realista vagyok, vagyis a tényeket nézem. 1. tény: a Juventus ebben a szezonban nem szenvedett vereséget. 2. tény: a Juventus és a Milan összecsapásain kétszer győztek a torinóiak (ebből egyszer idegenben), valamint volt egy idegenbeli döntetlen. 3. tény: ha a Juventus nem szenved hazai pályán 2 gólos (vagy ha a Milan 3 gólt lőne, akkor elég egy sima) vereséget, akkor a Milan kiesik. Ebből én valahogy nem az AC Milan győzelmére következtetnék...

345444 2012.03.20. 20:32:32

[Sylvester94](#754944): Ha a tényeket nézed a veretlenségi sorozat csak a 2. helyre elég. Viszont a legtöbb döntetlent egy idényben még meg lehet dönteni, én szurkolok, hidd el. Jobb másodiknak lenni 0 vereséggel, mint Bajnoknak lenni 4-5 vereséggel? :) Amúgy ez kupa, szóval a bajnoksághoz semmi köze, de ha a veretlenséget hoztad fel, akkor arról ez a véleményem.

343809 2012.03.20. 20:48:54

[szcsaba95](#754948): legjobb tudomásom szerint (bár ebben lehet, hogy tévedek) a kupában is veretlenek. Vagyis ez a veretlenségi sorozat, ami csak a 2. helyre elég, a kupában továbbjutást ér(het, ha tovább folytatódik...)

343809 2012.03.20. 21:14:20

Alex gooooooooollllllllll!!!!!!!!!!!!! Igeeen! XDXDXDXD

334474 2012.03.20. 21:35:25

Aquilani következő evolúciós szintre lépett: http://www.christiangallery.com/teeth4.jpg

334471 2012.03.20. 22:19:18

Maxi Lopez gyorsan beilleszkedett a tahók patkányfarmjára: ahogy kell, suttyomban gyomron taposta a fekvő Chiellot.

335302 2012.03.20. 22:39:28

Borriellót elcserélném egy zacskó szotyira

308733 2012.03.20. 22:40:08

[MrATx](#755083): tankcsapda, mi? :) Mutasd meg anyunak, miket irkálsz. buskisimi.

338966 2012.03.20. 22:50:34

[cs9999](#755088): kopp!!! muhahahaha :D:D:D

308733 2012.03.20. 22:57:15

[gyrxx](#755108): Mi kopp? olvasd már el mit írtam a meccsre, meg hogy mire reagáltam.

334207 2012.03.20. 23:09:49

Marchisiot mikor állították ki? Csak mert a 110. percben is Vidalnak kell faultolni...

342983 2012.03.20. 23:13:32

valaki stream??köszi

335752 2012.03.20. 23:21:21

az öreg hölgy már nem szűz uraim, milyen érzés? :))) a vereségért cserébe kaptok egy kis morzsát, megnyerhetitek a kupát. bruhaha!

338966 2012.03.20. 23:21:28

Vucinic góljára gondoltam... ;)

258945 2012.03.20. 23:25:04

milyen rendesek vagyunk, még koncot is dobtunk a milánosoknak, had örüljenek hogy rendes játékidőben 1-2 volt :D, Von Borrielo megszokhatatlan :)

258945 2012.03.20. 23:28:19

[gasbert](#755162): valamiért nem érzem teljesen őszintének ezt a "mosolyt" :), csak olyan kényszeredetnek, de majd kifejted, hogy mi, meg hogy, meg miért :)

344520 2012.03.20. 23:30:22

Úr Isten!!! Mekkora meccs, mekkora élmény!!! Köszönjük fiúk, ezt az akarást, küzdést, és persze a Milannak is, hiszen partner volt egy igazi nagybetűs Rangadónak, ami nem a keménység miatt volt az. Ha lehet kérni senki se szidja, most a Milant, se ők minket. Voltak állat teljesítmények, viszont voltak borzasztóak is. Védelem: Lichti ma nekem szürke volt, el is fáradt. A belső kettős szvsz nagyon jól hozta le a meccset, De Ceglie is hozta az utóbbi idők jó formáját. Középpálya: Vidal 8 tüdő, hatalmas küzdés, Pirlo egy isten, Giancanak is 5 tüdő, akarás, Pepe gyenge nagyon, olyan érzésem volt, mintha a többiek nem akarnának neki passzolni, ha volt lehetőség kidobni jobbra inkább helyette balra tették ki. Vucinic Juventusos pályafutása eddigi legnagyobb meccsét hozta. Folyamatos mozgás, agilis, néha passzolhatna többet, de rohadt nagyot játszott. Csatár: Del Piero megérdemelte a gólt, jól tartotta a labdát. Cserék: Boriello húzhat a bús .... Ilyen Cesena, Bologna csapatokba való, de ide még pályamunkásnak se. Caseres nagyon jól állt be, megbízhatóan játszott. Marchisio ismét szürke volt nekem, volt nagy helyzete, de kihagyta. Conte feltűnően csendes volt, bár a végére már nem bírt magával:D:D Helyette szárnysegédje viszont pörgött. Ebből meríteni kell, előre, darálni. Jöhetnek, hétvégén a I. Számú hullarablók.

334474 2012.03.20. 23:30:58

[gasbert](#755162): http://youtu.be/5hfYJsQAhl0

335752 2012.03.20. 23:33:23

[t.junior](#755179): ne foglalkozz velem, inkább örülj, hogy elértétek a kupa döntőt és egy második félidei Milan B húzta meg először az öreg hölgyet. :D

258945 2012.03.20. 23:37:56

[gasbert](#755189): ha nem haragszol magamtól idéznék "de majd kifejted, hogy mi, meg hogy, meg miért :)" na ennyi. Amúgy ha a a házigazda koncot több, illik megköszöni, illemhiányos barátom :)

334417 2012.03.20. 23:38:08

[gasbert](#755189): Ideges vagy?:)

329018 2012.03.20. 23:39:56

köszönjük sracok! DP az Isten, mintn regen! kösz, Vuci!

344520 2012.03.20. 23:39:59

[gasbert](#755189): Úgy bírom az ilyet. Most ez tőled ugyan, olyan mint amikor kérdezted, hogy miért változtatjuk folyamatosan az elvárásainkat. Most, hogy tovább jutottunk, végig erre fogjátok fogni, hogy ez a Milan B volt? Olyan nincs, esetleg, ha a Primavera csapat játszik. De ez a felnőtt nagy csapat volt. Igen pihentettetek pár játékost, lehet, hogy nem, olyan fontos nektek a kupa. Viszont akkor is a Milan játszott. Azért 25 fős a keret, hogy ne mindig azok játszanak.

335752 2012.03.20. 23:41:46

[calciodirigore](#755193): dehogy, sőt elégedett vagyok a csapatommal. :) [t.junior](#755192): a koncot nem én kellene köszönjem, "barátom" ;)

344520 2012.03.20. 23:42:42

Még egy jó hír mára, hogy újabb elismerés a Juve Stadionnak. Az Uefa nekünk adta a rendezést, így 2014 Torinóban a Juve Stadionban tartják a Európa Liga döntőt.

338554 2012.03.20. 23:58:48

[Godbluff](#755205): Zsír! Sajnos BL-döntő (főleg hazai győzelemmel) nem sűrűn lesz mostanság a korlátolt kapacitás miatt. A meccshez pedig: szerencsére kevés ocsmányságot láttunk, annál több focit. Amit nagyon sajnálok, az Borriello és Giaccherini óriási ziccere..

308733 2012.03.20. 23:59:19

Mod: értve, sorry.

258945 2012.03.21. 00:20:41

[gasbert](#755203): Mese az elvesztett szüzességről, a B-csapatról és egyéb kifogásokról. Helyszín: a Juventus Arena vendég öltözője. Időpont: a Juve-Milan olaszkupa elődöntő után. See-apó, eltorzult arcú Thiago Silva, és géniusz Nocerinó beszélgetnek. -Srácok, srácok ez baromi jó meccs volt!1-2!1-2! - mondja See-apó -Mivannyertünk? dikk? lemaradtam valamiről? továbbmentünk? kérdez közbe Nocerino. -Enye, de buta vagy, kiestünk persze, de mit számít az! 1-2! Elvettük az öreg hölgy szüzességét! Érted? Nem!...milyen öreg hölgy? hol? -Hát Clerence, nem tudom, nekem nem hiányzott ez a hosszabbítás - kapcsolódik be a beszélgetésbe Silva - ég a tüdőm,. fáj mindenem, csak kóvályogtunk már a végén a pályán, ráadásul feleslegesen. Oké, oké- mentegetőzik See-apó- értsétek meg 1-2!ráadásul B-csapattal álltunk ki!!! Artikulátlan üvöltés szakítja félbe szegény vén bolondot, a következő pillanatban taknyos Ibra egy körbepörgő tarkónrugással leteríti See-apót. Az üvöltés tovább folytatódik, Ibra tajtékozva tépi fel az öltöző ajtaját ALLEGRI!!! MI AZ HOGY B-CSAPAT????!!!! HOL VAGY?!?!? CSAK TALÁLJALAK MEG!!! Na kedves gyerekek ha taknyos Ibra nem rúgta volna tarkón See-apót, az én mesém is tovább tartott volna. Jó éjszakát, szép álmokat! :)

269797 2012.03.21. 00:25:58

Én gratulálni szeretnék! Ez egy óriási klasszikus volt, a hosszabbításra kipukkadtunk, így megérdemelt a továbbjutásotok, de örülök, hogy a veretlenséget elvettük. Nem kell magyarázkodnunk, nekünk nem ez volt az év meccse, de persze jó lett volna továbbmenni. Remélem 1 hét múlva eredményesebbek leszünk. Jó volt látni a két 10est a meccs végén mezt cserélni vagy Chiellini-Ibra pacsit ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a szurkolók mennyivel kevésbé értik a sport igazi értelmét és inkább a saját frusztráltságukat élik ki egymáson fura nicknevek meg blogok alatt.

335752 2012.03.21. 00:32:10

[t.junior](#755246): ha viccnek szántad, sajnállak, remélem Te legalább jól szórakoztál rajta. Gratula a kupa döntőhöz, jót meccseltek majd a Napolival. A veretlenségetek pedig jó, hogy pont a Milan vette el, még ha a bajnokságban álltok is. Pá!

308733 2012.03.21. 00:35:53

[sev](#755247): +1

balazs91 2012.03.21. 00:43:55

Tényleg nagyon nagy meccs volt, a koliszomszédom jól tette, hogy hazament, különben nem örült volna annak, amit lecsaptam a két óra alatt. Alex Del Piero gólja külön öröm volt számomra, mert amióta az eszemet tudom, imádom a játékát. Az, hogy az utóbbi időben már lassult, hogy úgy mondjam, "korral jár". De ma is bebizonyította a klub felé a szeretetét, mert amíg a pályán volt, hajtott. Nagyon megérdemelte Lichtensteinertől a centerezést, a befejezés meg magáért beszél. Boriello viszont egy helyzeten kívül tényleg jelét sem mutatta annak, hogy Juve-szintű játékos lenne. Ha a hosszabbításban még talált volna a Milan egy gólt, akkor őt küldtem volna el elsőnek hideg éghajlatra. Vucinic játékát kevésbé élveztem, a góljáig. Tényleg legtöbbször cselez gyors passz helyett, ez pedig nem túl jó szerintem. A meccsről: lehet, hogy oda a veretlenség rendes játékidőben, de a kupában amúgy is a cél szentesíti az eszközt. A Juventus komolyan vette a sorozatot, és megérdemelten jutott el oda, ahol most van. De egyelőre ne foglalkozzunk azzal, hanem mindenki maradjon a legfontosabb feladatánál: a Milan most szomorkodjon, hétvégén meg kapjon ki Rómában, aztán oda-vissza verje a Barcát 5-0ra, hogy még mehessenek egy kört, és a végére ott is vérezzenek el, hogy a bajnoksághoz se legyen kedvük. Mi pedig a sok döntetlen ellenére kerüljünk vissza a minket megillető pozícióba!

329018 2012.03.21. 01:25:32

köszönjük sracok! DP az Isten, mintn regen! kösz, Vuci!

258945 2012.03.21. 07:09:40

[gasbert](#755249): Köszönöm, erősen elgondolkodtam volna, hogy rosszul csinálok valamit, ha tetszett volna akár egy betűje is :).

juvebt 2012.03.21. 07:33:22

[gasbert](#755249): ha ennyire érzékeny vagy akkor talán a kollégáidat kéne először illemre tanítanod, hogy sokszor mit művelnek itt vendégként. Sőt még a te hsz-eid is átlépik nem egyszer az általad kreált korlátokat. Az hogy én ezen a blogon mikor kit szidok k...ra nem tartozik rád, és had sz..jam már le a véleményedet. Ha ezt nálatok teszem akkor okoskodhatsz. Ott joggal megteheted Troll barátom. Azért biztos nem megyek oda, hogy fölösleges feszültséget keltsek az arogáns hsz-eimmel, mint ahogy te itt nem egyszer megteszed. Majd ha vkit megsértek, figyelmeztet az akinek ez a feladata.

338064 2012.03.21. 09:05:14

[sev](#755247): Ez volt a legsportszerűbb, amit eddig itt olvastam, külön köszönet, valóban nagy meccs volt, a veretlenségünket sajnálom, bár nem oszt, nem szoroz remélem keijtitek a barcelonai feminista mozgalmat a BLből :-)

Juventino 2012.03.21. 09:24:03

Érdekes csörte volt, amiből a második 45 percet egyáltalán nem tudom hova tenni. Ha nem az volt a terv, hogy hullára fárasztjuk a Milant a Roma elleni meccs előtt, hátha pontot veszítenek, akkor nem értem, mi a búbánatos lópikulát csináltak ezek a második félidőben. Vucinic meg vicces csávó, a 90. és a 94. perc között minimum kétszer megmenthette volna a veretlenségünket, de túl közel volt a kapu. :D A Juventus nagyságát viszont mi sem jelzi jobban, mint hogy a Milan szurkolók ennyire örülnek, hogy elvették a veretlenségünket. :) Remélem, a Barcelona elleni kiesés is kevésbé lesz keserű, ha mondjuk fordítva lesz a 0-4, 3-0, mint az Arsenal ellen. ;)

340119 2012.03.21. 09:39:44

[sev](#755247): +1

335302 2012.03.21. 10:30:39

[sev](#755247): Ez egy korrekt Milanos hozzászólás volt.

344520 2012.03.21. 10:45:28

Azért, ahogy sev is írta nem volt semmi látni Del Pierot, Pirlot, Seedorfot a pályán játszani. ők így hárman kb. 100 évesek együtt. Néha úgy éreztem, 5 évvel korábban játsszuk a meccset, milyen már, hogy a pálya közepén Pirlo hozza fel a labdát és Seedorf támadja meg:D:D Ez a meccs már ezért is öröm volt nekünk szurkolóknak, ilyen korszakos zseniket látni. Azért ez a Mexes gyerek elég érdekes figura volt tegnap este. Kb Bonucci 2.

338554 2012.03.21. 10:52:20

A veretlenség témát feszegetők közül kinek nem tűnt fel, hogy a meccs vége 2-2 lett? Tegnap 90 perc után az állás úgy alakult, hogy nem döntött a továbbjutásról, ezért tovább játszottak a felek. Ha valaki a rendes játékidő 90+1. percben lövi a második Juve gólt, akkor is azt nézitek, hogy 90 perc után még 1-2 volt? Vagy technikailag ezt úgy kell érteni, hogy volt egy 2-1-es meccs, egy 1-2-es meg egy 1-0-ás?

344520 2012.03.21. 11:14:16

[neuropa](#755556): Most az időm engedte, így benéztem egy kicsit a Milan blogra. A cikk, meg a hozzászólások is kb. összefoglalhatók pár szóban: jó hogy nem jutottunk be a döntőbe, mert kinek kell az, csak plusz meccs. Elvettük a Juve veretlenségét 90. perc alatt a Milan cseréjinek a cseréjivel, ebből következik, hogy milyen erősek vagyunk. Most őszintén miért nem lehet elismerni, hogy a Juve jutott tovább egy két meccsből álló elődöntőben. És kész, ennyi. Nem kell magyarázkodni, hogy emiatt meg amiatt. Persze a szurkolói lelki világ mindig is ilyen volt bárkinél. A legrosszabból is a legjobbat kihozni. Most ők a zászlójukra ezt tűzték ki: Jók vagyunk, hiszen a Milan C-vel vettük el az öreg hölgy szüzességét. Csak akkor pont ne ők papoljanak nekünk itt arról, hogy milyeneket írunk a Milanról, hogy lefitymázzuk meg stb. Most ezzel ők is ezt teszik, mert nem ismerik el a Juve győzelmét, vagy nem tartanak minket méltónak arra, hogy elismerjék ezt. Az ő szemükben egy lesajnált csapat lennénk? Akiket a Milan C is megver?

344520 2012.03.21. 11:27:32

A Juve reggelre is tartogatott egy jó hírt számunkra: azt a jó büdös, szarházi, senki, tököm, lusta, fos Boriellót, visszaküldik Rómába, nem kell nekünk.(bocs a csúnya szavakért, de nem érdemel mást, ilyen teljesítményért:D:D)

338554 2012.03.21. 12:11:47

[Godbluff](#755607): "A győztes azt mond amit akar, a vesztes mondhat amit akar." Ennyit az általad odaát tapasztaltakról. :) Talán még annyit hozzátennék, hogy ez nem szurkolói, hanem emberi viselkedés: racionalizálni, megmagyarázni magunknak a történteket. Ha egy csaló átver, akkor beindul a saját magunk felé irányuló magyarázkodás, hogy "de hát nem vagyok olyan buta, teljesen ártalmatlannak tűnt, bárki mással is megeshetett volna". Ilyenek vagyunk, én is, más is, ezen nincs mit szégyellni, csak a vesztes félnek ezek miatt kellene hallgatnia, mert nem hangzik olyan jól a szájából a mellébeszélés.
süti beállítások módosítása