bntemp

bntemp

Várjuk a hollywoodi történetet

2012. március 11. - s4tch

Amikor a bajnokság debilekből álló csapatának kispadjára több félelmetesen szar év után egy fiatal, kissé tapasztalatlan, ám nagyon lelkes edző kerül, és vele a csapat meglepő győzelmeket arat, annak ellenére, hogy senki sem szereti őket (saját szurkolóikon kívül), a bírók nem ítélnek nekik, ha pedig mégis, akkor mindenki csalást kiált, majd a legnehezebb időszakban hirtelen megsérülnek a kulcsemberek, és a kevéssé kulcsembert is kiállítják. Ráadásul az elégedetlenkedő edzőt is eltiltják, mindezt pedig a bajnokság kulcsfontosságú időszakában. Na, akkor mi szokott történni?

Amikor a bajnokság debilekből álló csapatának kispadjára több félelmetesen szar év után egy fiatal, kissé tapasztalatlan, ám nagyon lelkes edző kerül, és vele a csapat meglepő győzelmeket arat, annak ellenére, hogy senki sem szereti őket (saját szurkolóikon kívül), a bírók nem ítélnek nekik, ha pedig mégis, akkor mindenki csalást kiált, majd a legnehezebb időszakban hirtelen megsérülnek a kulcsemberek, és a kevéssé kulcsembert is kiállítják. Ráadásul az elégedetlenkedő edzőt is eltiltják, mindezt pedig a bajnokság kulcsfontosságú időszakában. Na, akkor mi szokott történni?

A DEBILEK MINDIG NYERNEK!!!

Méghozzá a legdebilebb fiú góljával, amire senki sem számít, még az édesanyja sem, aki könnyes szemmel nézi a lelátóról, hogy fiacskája méltatlanul játszhat abban a klubban, ahol olyanok rúgták a bőrt, mint Zidane, Roby Baggio, Platini és Boniperti.

Ű - Ű... labda...!

Persze a mérkőzés elején az ellenség ellenfél szerez vezetést egy jogtalan tizenegyesből, amivel az amúgy is nehéz helyzetben lévő zebramezes csapatot próbálják megtörni.

A nyomorult srácoknak azzal is szembe kell nézniük, hogy egyes szurkolók egyenesen a vereségüket várják, hátha "az majd felrázza a őket". Ami egyes bloggerek - köztük jómagam - szerint oltári baromság.

Borriello nem fog megtanulni gólt lőni egy vereség hatására. Vucsi lába sem lesz erősebb rúgásokra képes, ha végre elszórjuk mind a három pontot. Marchisio sem nyeri vissza az őszi formáját ha zokogva vonul le egyszer a pályáról. Bonucci sem bakizik kevesebbet, ha az ellenfél ünnepel a végén. Conte pedig továbbra is az általa legjobbnak ítélt kezdőcsapatot fogja a pályára küldeni, nem pedig a fórumozók által annak gondolt játékosokat.

A csapat állítólag görcsösen ragaszkodik a veretlenséghez!

Őrület, hiszen rengeteg olyan csapat van, amelyik imádja a vereségeket, és egyáltalán nem ragaszkodnak hozzá, hogy ne kapjanak ki. Nyilván azért nem nyerünk, mert nem akarunk kikapni. Hiszen ha kikapnánk, akkor nyernénk!

Ebben az izgalmas pillanatban itt az esély a csapat előtt, hogy megmutassák mire képesek, ha szarban a haza. És nyilvánvalóan így is fognak tenni. Imponálónak nem nevezhető játékkal és valamilyen fos góllal fogunk nyerni a Genoa otthonában.

Vélhetően 4-4-2-es felállással, ami kis jóindulattal majd 4-2-4-nek is lesz nevezhető.

Egy Storari - Grosso, Vidal, Caceres, Untersee - Elia, Pirlo, Marrone, Krasic - Del Piero, Quagliarella felállással mutatjuk meg, hogy hiába a sok eltiltás és sérülés, a Juventus mindenképpen veszélyes!!

Szerintem nem nagyon kell izgulni, a genovaiak elhiszik, hogy nyerhetnek. De ez egy állati nagy tévedés.

Sima 3-4-es győzelmet aratunk!

A tények (köszönjük a goal.comnak, hogy a felkérésünkre összegyűjtöttek néhány érdekességet):

  • A Genoa utolsó 7 Juventus elleni hazai meccsén csak egyszer tudott nyerni.
  • Utolsó öt meccsükön nyeretlenek, hármat el is veszítettek ezek közül.
  • Matri eddig minden Genoa elleni meccsen betalált a Juventus színeiben.
  • Mi sem nyertünk mostanában, utolsó három meccsünkön 3 pont a megszerzett mennyiség.
  • Utolsó 8 idegenbeli meccsünkön hat döntetlen született.
  • A Genoa többször veszített a Juventus ellen, mint bármelyik másik Serie A-s csapat ellen.

Az biztos, hogy X-re nem lehet fogadni a fogadóirodáknál csak 1.001-es oddsszal.

Valójában, a fentebb említett kezdővel ellentétben Conte és segítője (aki a kispadon fog ülni a meccsen) a következő kerettel utazott ellenfelünkhöz:

1 Buffon
4 Caceres
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
14 Vucinic
17 Elia
18 Quagliarella
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone

A kezdőben vélhetően nem lesznek meglepetések. Vidal hátramegy középhátvédnek, a középpályán Padoin kap helyet.

Hogy kik fognak támadni? Teljesen mindegy, mindenki egyformán nyújt rossz teljesítményt. A magam részéről Alexet kezdetném Matrival.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr998240000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagymesterb 2012.03.11. 02:07:24

En minden evilagi javamat raraktam az x-re, de nem bannam, ha foldonfutova valnek egy a genoa golvonalan csak 1 cm-el atcsorgo labda miatt a 98-ik percben.

csuma 2012.03.11. 02:34:06

Kiváló cikk! :D Hajrá debilek!

juvebt 2012.03.11. 08:24:46

Nem tudom, Conte makacssága, vagy a két belső védőnk hiánya hátráltatja jobb a csapat. Bízzunk a csodában!

MrHyde 2012.03.11. 09:02:45

kiírás szerint 1-2, vagy őszintén írom, hogy 2-3 gólos zakó. Ha megnézzük a Genoa játékosállományát, nem értem a szereplésüket. Ok, nem is a Lazio tönkreveréséből kell kiindulni, de akkor sem. Emiatt kicsit tartok a meccstől. Valahogy azért számunkra hízelgő délutánt várok, persze ezt a győzeleméhségem is mondathatja velem. Még egy dolog, a Milan hazai győzelmét sem tenném meg ma fix 1-re.

MrHyde 2012.03.11. 09:08:31

Plusz egy gondolat. Eddig a "hátunkat nézték", ok volt, hogy csak vesztett pontokat tekintve. Most már egyértelműen üldözők lettünk. Meglátjuk melyik a jobb szerep, illetve, hogy akkor most a 3-5 helyezettet nézzük-e vagy csak a Milant! Előbbi esetben maradhat a fostos gatya (szuper legkevesebb gól meg veretlenség meg...) utóbbi esetben viszont jöhetne újra a harcos Juve. Conte nem csak tanult edző, és nem csak olyan játékos edző aki már 30-40 éve nem rúgott labdába. Ezért gondolom úgy, hogy meg kell oldania és bármit mond kifelé, a játékosokkal ezt le fogja tudni rendezni.

MrHydeIrr 2012.03.11. 09:37:03

Hogy egy vereség jót tenne-e azt csak utána tudnánk meg, viszont az látható h egyik srác sem vállalja túl magát nehogy hibázzon. Persze meg vannak az egyéniségek, akik eléggé elől próbálkoznak histen az messze van, nsgy baj nem lehet (Bonucci kiállítása atért csak becsúszott ami ugye megibt nem a vállalós játékot erősíti sajna) Az is igaz h az alap olasz foci a szervezett, biztos játékra épül. Azonban lehet abban vmi, hogy a makulátlan szüzességet nem akarják elveszíteni és inkább nem mennek a buliba, hogy ne rajtuk múljon a család jó hírneve.

zzz888 2012.03.11. 12:15:38

szerintem nem csak egy vereség lendíthet át minket a holt ponton, de nem lehet tudni hogy mi az, mert van úgy hogy egy nagyon nagy gigi bravúr, vagy egy nagy gól, de akár már az is elég lehetne hogy conte mindenkinek ad egy jó kis olaszos, piemonti nyaklevest!

335302 2012.03.11. 15:50:50

11-est majd csak 2024-ben adnak legközelebb a Juventusnak.

343490 2012.03.11. 15:56:49

Gigi mekkorát fogott már az első percben! Eddig nem vagyunk rosszak, már csak be kéne lőni nekik az elsőt, utána megvan a meccs.

MrHydeIrr 2012.03.11. 16:25:33

Nem szeretnék általánosítani de Pepenek be kellene fogni inkább a száját és a folyamatos pofázás helyett 2 centiről betalálni..

MrHydeIrr 2012.03.11. 16:29:29

Na erről beszélek. Skacok az nem egy vonal volt?

266801 2012.03.11. 16:51:47

Azt hiszem, titokban leigazoltuk Mr. X-et. Ő állhat a rengeteg döntetlen hátterében. Vucinic kapuragurításai olyanok, mintha nem focizni, hanem bowlingozni menne ki a fűre. Nincs legalább egy nagytüzérünk a középpályán, akire ki kellen lépni a védőknek. Így a mi impotens tologatásunkra betömörül minden kiscsapat, és közelről figyelik, hogy mit csinál a Juve. De amit a Juve csinál az annyira fantáziátlan lett, hogy szerintem a következő meccsen már asztalnál ülve fognak a védők ultizni. Ősszel mindenki erőn felül teljesített a csapatban, most pedig mindenki a képességei alatt. Buffon mondjuk nem. Tegyük be centernek??!

343490 2012.03.11. 16:56:00

Ezen a meccsen győzelmet érdemeltünk volna! A bíróra nem térnék ki, be kellett volna rúgnunk a helyzeteinkből legalább egyet.

Juventino 2012.03.11. 17:25:02

Én a második félidő közepétől már csak röhögtem kínomban, a cserék után viszont dühöngtem: nem tudom, hogy előre megbeszélt cserék voltak vagy Alessio találta ki őket, de óriási baklövés volt! Akkor már fent kellett volna hagyni a kezdőt, hátha begyötrünk egyet, de Pepét Eliára, miközben Giaccherini már alig kap levegőt?! Az meg oké, hogy Matri le, de miért nem Q vagy Boris? Bedobták Del Pierót és Eliát, akik alig játszanak, a fejemet fogtam, hogy milyen labdakezelési hibákat követett el még Alex is... Az meg, hogy Eliának az a védekezés, hogy ráront a csávóra, két kézzel megfogja, aztán hagyja, hogy elfusson... Ugyan már! Pepe ma egyébként is elég jól tolta, kár volt kivenni a játékból. Amúgy meg: tök mindegy, milyen védelem volt, ma szét kellett volna b@$*ni ezeket a szerencsétleneket, mert közük nem volt a meccshez. Ha Egri pajtás 11-esét is befújták volna a Grifoninak, akkor csúsztunk volna full "Arsenal-tartományba". Remélem, ezek után egyik okos játékosunk sem viccelődik ilyenekkel, hogy kiesik a száján a bajnoki cím, mert hülyét csinálni sem magukból, sem a szurkolókból nem kell. Legyen meg a BL-hely és a veretlenség, meg a kupát húzzuk be, és már nem lehetünk elégedetlenek.

286511 2012.03.11. 18:11:19

az a baj srácok, hogy a debilek nyerhetnek ugyan, de ha fullba nyomjátok a kretént, nem gyün Oscar bácsi ;) 4 pont :)

258945 2012.03.11. 18:41:41

@Hispán07:gondolom sok retaltáldat tanulmányoztál már, figyelted hogy retaldáltkodnak :) Pepe gólja szabályos volt amúgy, persze ha a kismillió + 1 helyzetünkből 5öt belövünk akkor nincs miről beszélni

340119 2012.03.11. 18:47:48

[Hispán07](#743412): Ilyen helyzetkihasználással lesz az még több is mint 4 :((

EszTénégy 2012.03.11. 20:25:22

Most attól eltekintve, hogy dühítő volt a mai iksz, nem tudok nem pozitívan nézni előre. Sok-sok meccs óta nem láttam annyira erősen játszani a Juvét, mint ma a második félidőben.

loko 2012.03.12. 09:11:10

[mocsing01](#743328): A győzelemhez gólt kell lőni. A bíró nem lőhet helyettünk. Szerintem nem vezette rosszul. Ok voltak hibás döntések, de nem ezen múlt a győzelem, hanem azon amit a párom mondott meccs közben: "ezek sohasem céloznak..?" Persze nem ért a focihoz, de a lényeget megragadta ;)

Iustizmord 2012.03.12. 11:09:24

roma-inter-lazio-napoli négyest csodálnám ha a juve 0 vereséggel és 0 döntetlennel hozná le, és a palermo se biztos győzelem. a napoli amúgy is jól nyomja mostanság, a internek egy szar idényt kéne szépen lezárnia (más kérdés h adott esetben lefekszenek-e a juvénak, ha ez kell h ne a milan győzzön...szégyen lenne) a lazio és a roma dobogóért hajt a napolival versengve, szal lehet ennek még egy nagy kipukkadás és 3-4 vereség is a vége

343490 2012.03.12. 12:47:25

[loko](#743898): Szerintem borzasztóan vezette :) Egyszerűen szégyen a játékvezetés színvonala a calcioban- és itt nem arra gondolok , h folyton ellenünk fújnának, inkább az általános tevékenységük jellemzem. Igazad van annyiban , h nem a bírópajtin ment el a meccs, sőt, még a célzási problémák is igen találóak :) Ugyanakkor Pepe gólja szabályos volt, és egy tizenegyest sem kaptunk meg- mondjuk a Genoa sem, de az senkit nem érdekel :) Azért ha tegnap vhogy bedózeroljuk az elsőt, utána biztosan meglett volna a 3 pont is. Így nézve pedig ,ha a sporttárs nem egy közönséges segg, akkor megvan a meccs. Erre nem akarok hivatkozni, mert ettől függetlenül rúghatunk volna akár ötöt, de a hibák így is, úgy is befolyásolták a dolgokat.

258945 2012.03.12. 15:13:05

[Iustizmord](#743961): álmodozás az élet megrontója

295377 2012.03.12. 22:34:00

Jól játszottunk végre, Mirko se volt rossz, de azért ennél több kell tőle, mert ő a csatár, és a többi csatártól is több kell, mert nem tudunk gólt lőni. Nyáron a csatár lesz a legfontosabb igazolásunk!

Iustizmord 2012.03.13. 23:33:21

[t.junior](#744204): ugyan már királylány, persze hogy e 4 meccsen 13 pontot szereztek, +10-es gólaránnyal. én kérek bocselnézést. a festett eget már kenheted is a plafonra

Iustizmord 2012.03.13. 23:36:48

[babo410](#744572): azt hittem 2-3 bírót igazol a juve... just in case :-DDD

258945 2012.03.14. 07:38:25

[Iustizmord](#746338): ugyan, ha így lesz, a blog környékére nem nézel :)
süti beállítások módosítása