bntemp

bntemp

Azt üzenjük, végetek van!

2012. január 29. - s4tch

A legbiztosabb jele annak, hogy újra kurva jók vagyunk az, hogy amikor Vidal átment óvodásba, és ezt Floro Flores egy gyönyörű lövéssel kihasználta, a Bianconeri trópusi forróságot árasztó levlistájájára egyetlen percre ült csak rá a kétségbeesés. Még a középkörben álltak a játékosok, már az ország három feléről érkeztek a halálosan nyugodt kommentek: nyugi, ezt megnyerjük.

És megnyertük valóban. Nem kellett bíró, meg szerencse, meg ordas kapushiba, egyszerűen a jobb csapat addig szorongatta a gyengébbik ádámcsutkáját, míg utóbbinak elhomályosult a tekintete, és ernyedt testtel omlott a hóesésben is tökéletes állapotú pálya talajára. Mivel azt mindenki látta, hogy kurva jók vagyunk, ezért hajtás után a szokott elvtelen, gerinctelen módon fröcsögünk is egy kicsit, ahogy azt megszokhattátok.

A legbiztosabb jele annak, hogy újra kurva jók vagyunk az, hogy amikor Vidal átment óvodásba, és ezt Floro Flores egy gyönyörű lövéssel kihasználta, a Bianconeri trópusi forróságot árasztó levlistájájára egyetlen percre ült csak rá a kétségbeesés. Még a középkörben álltak a játékosok, már az ország három feléről érkeztek a halálosan nyugodt kommentek: nyugi, ezt megnyerjük.

És megnyertük valóban. Nem kellett bíró, meg szerencse, meg ordas kapushiba, egyszerűen a jobb csapat addig szorongatta a gyengébbik ádámcsutkáját, míg utóbbinak elhomályosult a tekintete, és ernyedt testtel omlott a hóesésben is tökéletes állapotú pálya talajára. Mivel azt mindenki látta, hogy kurva jók vagyunk, ezért hajtás után a szokott elvtelen, gerinctelen módon fröcsögünk is egy kicsit, ahogy azt megszokhattátok.

Conte – ahogy a beharangban jeleztük – tényleg lemásolta az Udinese felállását, amitől elsősorban az volt a célja, hogy egyrészt kivegye a játékból a friuliak legnagyobb fegyverét, másrészt a pálya közepére terelje az ellenfél támadójátékát. Az ötlet 1100 km távolságból veszélyesnek tűnt, hiszen a Pirlo-Giaccherini-Vidal hármasra bízni a veszélyes kontrák megállítását egyáltalán nem tűnt megnyugtatónak, de szerencsére nem mi ülünk a kispadon. Conte ugyanis úgy érezte, az udinei középpálya tengelyéből hiányzó Pinzi-Asamoah kettős, és a kényszerből középre tolt Armero ellen ott lehet megnyerni a meccset, és igaza lett.

Az első félidőben tökéletesen működött, amit kifundált, az Udinese kétszer jutott el Buffonig, mindkétszer a 16-oson kívülről lőhettek, és a szülinapos mindkétszer imponáló magabiztossággal paskolta szögletre a veszélyes kísérleteket. Aztán jött a teljesen megérdemelt vezetés, Estigarribia megverte az emberét, Quagliarella tökéletesen vált le a védőjéről, és igazából gólt fejelt, de Handanovic szemét módon odapiszkálta a labdát Matri elé, aki bányászrüszttel becsűrte, és máris négy ponttal mentünk a rondábbik mezes milánói csürhe előtt. Q-t egyébként is szeretnénk kiemelni, hiszen visszatérése óta most hasonlított leginkább tavalyi önmagára (az őszire, nyilván), veszélyesen mozgott, és fantasztikusan passzolt. Az, hogy nem vezettünk a 2. percben, csak Estigarribiának köszönhető, mert Quagliarella mélységi passzától Pirlónak is elfacsarodott a szíve.

Zorró segít a bajban!


Nem is nagyon értettük, miért őt hozta le Conte, és ahogy a lecserélt Q arcát néztük, ő sem nagyon. Az biztos, hogy abban az időszakban cserélni kellett, hiszen volt egy igen meleg 10 percünk az Udinese egyenlítése után, amikor úgy hatoltak át a vendégek kontrái a Juve középpályáján, ahogy Dino előtt szétnyílik a tömeg, amikor a Capellában a táncparkettre mennydörög. Én biztosan Matrit hoztam volna le, merthogy hiába lőtt gólt, az összjátékban haszontalan volt, a 16-oson kívül hol megjátszhatatlannak, hol ügyefogyottnak tűnt, de újra csak szerencse, hogy nem mi ülünk a kispadon. Mert az egyenlítés után pár perccel a szemtelenül jóképű harkály beforgatta az emberét, és újra eszeveszett pogózásra késztetett minket a nappaliban. Hogy az olasz stúdióban ülők ezért jogosan választották-e a meccs emberének, azt nem feladatunk eldönteni, legyen elég annyi, hogy ők a Milan ellen is Vucsinicset látták a legjobbnak. Ha ilyen jól tudják, miért nem ők ülnek a kispadon?

Nálunk az elemekkel dacoló Vanczák-klón a meccs embere


A hajrára aztán Conte felemelte a véres kardot a partvonal mellett, a védők nyugtázták a parancsot, és az utolsó 15 percben minden párharcba „Nem ejtünk foglyokat!” feliratú aláöltözetben mentek bele. Di Natalénak ki is csordultak a könnyei, hogy őtet itten báncsák, Lichtsteiner pedig még egy sallert is lekevert a magához képest valóban igen indolensen játszó Armerónak. Reméljük, nem látta senki, mert a svájci briganti olyan szintű alapemberré vált, hogy szinte pótolhatatlan, és nem örülnénk neki, ha Cacaresnek hideg lábbal egyből be kéne esnie a helyére, amíg az eltiltását tölti.

Ide kívánkozik még egy fontos dolog. A Juventus úgy tudott végig dominálni, hogy igazából kiemelkedő egyéni teljesítmény csak egy volt: Chiellinié. Vidal kifejezetten rosszul játszott (nem csak az elpasszolt labda miatt), Pirlo még mindig téli álmát alussza (1983 óta), Estigarribiától és Giaccherinitől pedig ennél sokkal többet nem is várhatunk. Ezzel nem azt mondom, hogy rosszak voltak, hiszen mindketten bőven tettek hozzá a csapat játékához, de egy igazán kiélezett meccsen – ahol mondjuk védekezni is kell – talán kevés lesz ez. Marchisio egy kacska gólpasszon kívül nem sokat csinált, Matrit pedig ekéztük már egy kicsit feljebb. Mindezek ellenére a csapat kifejezetten szép arcát mutatta, ami egyértelműen Conte dicsérete. Borzongató volt látni a Juventust, újra kezdjük elhinni, hogy tényleg ilyen kurva jók vagyunk.


A győzelem jogosságához sem a játék képe, sem a statisztikák, sem a nagy pofánk (pedig tavaly is szoptunk) alapján nem fér kétség. Ez pedig, kérem szépen, üzenet a mezőnynek. Méghozzá a legjobbkor: jön a február, ami a BL-csapatoknak a rémálma, hiszen kénytelenek már a hosszú tavasz legelején csúcsformába gyúrni magukat, és bár tiszteljük az Udinesét (és veszettül szurkolunk nekik a milánói hordák ellen), azért az már látszik, hogy a legnagyobb ellenfeleink a Milan és az Inter lesznek.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr578239920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

340468 2012.01.29. 11:13:37

[Észrevétel](#685911): És ezért imádjuk őket! Meg a meleg poénok(?) miatt!

laloo 2012.01.29. 11:15:29

[art_ax](#685916): Így van, na meg az izmos testük miatt :$

harsfalevel 2012.01.29. 11:18:23

tiszteljük az ellenfelet, kivéve a milánói csürhéket. miért játszottunk csere mezben otthon?

Jimi Outsider 2012.01.29. 11:25:45

[Észrevétel](#685911): Pont ezért jó, tiszteljük az ellenfelet, de a mezük csúnya. Jelzem a mi idegenbelink is csak azért rózsaszín, mert így tiszteleg a csapat a magyar Bianconeri blog előtt.

Pip 2012.01.29. 11:27:17

Kifogástalan hangvétel! Annyi év nélkülözés után, olyan édes azt mondani, h rohadjon meg mindenki :)))

258133 2012.01.29. 11:32:30

Nagyon jó írás. A milánói csürhe pedig tiszteljen minket, ne mi őket.

Donát 2012.01.29. 12:00:30

[Észrevétel](#685911): Senki nem kényszerít arra hogy ennek a "Primitív, elfogult, bunkó" szerzőnek az írásait olvasd! A "Primitív, elfogult, bunkó" szerzőnek üzenem hogy REMEK írás! Szép volt fiúk! CSAK A JUVE!!!

Juventino 2012.01.29. 12:01:24

Nagyjából egyetértek a Benito által leírtakkal, bár a Digisportos szakkomentátorkodás rákfenéje (értsd: rászállni valakire és akkor az már tehet bármit...) néha kicsit átitatja a sorokat. Oké, hogy Pirlo jobb volt ősszel, de tegnap a szokásos védőharmadban elcselezett/elpasszolt 1 balfékségén és a szintén szokásos ergya szabadrúgásán kívül tanárian játszott. Marchisio játszott 20 percet, ebből alig pár minutumra volt szüksége a gólpasszhoz, néha alázós cselekkel hozta ki a labdát és robotolt becsülettel, nem lőhet minden meccsen gólt, na. Esti tegnap jól nyomta, Giaccherini pedig a héten rossz szót nem érdemel, az ő fizikumával védekezésben a zavarórepülésen kívül hülyeség mást várni. Amikor megpróbált szerelni, sárga lett a vége. Ezzel párhuzamosan én értem, hogy Q-t meg kedveli a forró vérű Bianconeri-szerkesztőség, de ha Matrival összevetjük, akkor még mindig utóbbira voksolok a meccenkénti két értelmes megmozdulásával, amiből egyikkel akár meccset is nyer, mint előbbi "most akkora gólt vágok 20-ról, hogy..." aztán a kaput sem találja el. De a lényeg, hogy jók vagyunk, csak a piros-feketéktől hozzunk egy pontot, az lesz a kulcs.

337297 2012.01.29. 12:01:32

Mindig van egy új ember, aki idetéved a semmiből, és kiakad a hangnemen. Get over it. :)

predy 2012.01.29. 12:09:27

Nagyon jó írás. Még annyit hozzátennék, hogy az a páros lábú becsúszás simán piros lap, csak a szándék miatt is. Ugye volt egy ilyen odavisszakurvavanyázás a ManCity meccsen egy ilyen miatt, amikor leküldték asszem a Kompany-t. A másik, hogy esztigaribia első szezonja egy épkézláb európai csapatban, fiatal, és szerintem sokat fog tudni még adni a csapatnak. Élvezet volt nézni a meccset, és végre egy olyan stadion, ahol ha esik a hó és hideg van, nem törik el mindenkinek a lába a talaj miatt. Remélem Lichsteiner nem sérült meg, bár éppenséggel nincs formában, de így is sok múlt rajta! Forza Juve, és gratulálok a cikkhez.

zivoterian 2012.01.29. 12:13:22

tegnap születésnapom volt mint Giginek , még pont megtudtam nézni a meccset mielőtt indultunk az éjszakába , szép ajándékot adtak a srácok .

Bubu 2012.01.29. 12:16:32

Pirlo szenzációsan játszott, legközelebb ne háttal nézzétek a meccset.

juvebt 2012.01.29. 12:23:08

Tényleg félelmetes milyen jól összerakja Conte a csapatot(bár sokszor nem tetszik). Srácok! A másik ami nagy dolog, hogy a lesajnált Juve folyamatosan telt ház előtt játszik és micsoda hangulatban. Elszorult a szívem, mikor a második félideji szurkolást hallottam!

344471 2012.01.29. 12:24:36

[Észrevétel](#685911): Tökéletesen igazad van, az aljasabb milánói hordának (inter) szerintem ocsmányabb a meze.

334417 2012.01.29. 12:30:03

A meccs egyértelmű legjobbja, a minden párharcát megnyerő Andrea Barzagli meg sincs említve. Nem mintha csodálkoznék...:)

serialkillah 2012.01.29. 12:30:30

[Észrevétel](#685911): ha csak egy picit is figyeltel volna olvasas kozben akkor nem irtal volna okorsegeket tisztelet: "a legnagyobb ellenfeleink a Milan és az Inter lesznek." humor: nem vicc, ronda a mezuk kedvesseg: nincs kedvesseg az ellenfellel, konyortelenseg van elfogultsag: kurvara elfogultak vagynk elvegre ez egy juventus szurkoloi oldal primitiv: attol primitivebb nincs mint amikor egy ember alaptalan okorsegeket irkal (mint te)

juvebt 2012.01.29. 12:31:50

Nem mint ha érdekelne bárkit is Amauri kezd a Fiorentinában.

334474 2012.01.29. 13:25:26

Jó írás, csak egyre elkeseredettebben keresed a lehetőséget a negatívumok felhozására. Pirlo mostani és Vucinic visszamenőleges lehúzása feltételezi, hogy egyik meccset se láttad. Gondolom a hosszabb összefoglalóban Gia 20-30 felhozott és faszán leosztott labdája sem volt benne. Marci meccsnyerő (bravúr) gólpasszt adott. Ezért van rá szükség, mert ő a (kosaras nyelven) clutch a csapatban. Matri miután belőtte a 2. gólját újra beindult. Voltak szép cselei jó passzai, újra nagyon jól mozgott a támadó harmadban. Ezért nem cserélte le Conte. Önbizalomra volt szüksége, hogy visszatérjen a szezon első harmadában mutatott játékához. Az az edző aki nem bízik a játékosaiban, az soha nem viszi semmire. Marcit is ki lehetett volna baszni a 3. meccs után a kezdőből, ahogy Matrit is most. Szegényebbek lennénk kb 8-10 góllal meg 10-12 pontal. Barzagli meg olyan okosan, intelligensen és elegánsan játszik, ahogy csak egy klasszis olasz védő tud. Minden szerelésénél pufók angyalkáknak kéne trombitálni a háttérben.

z40 2012.01.29. 14:14:48

[calciodirigore](#686004): Egyetértek, szerintem is Barzagli volt a legjobb. Hihetetlen ez az ember!

leszarom 2012.01.29. 14:24:01

[harsfalevel](#685923): Mert mindíg a vendég csapathoz kell alkalmazkodni, Ők döntik el, hogy milyen mezben játszanak. [Észrevétel](#685911): Eleinte én is viccesnek tartottam ezt a stílust, most már inkább szánalmasnak.

pati 2012.01.29. 14:29:28

@serialkillah: ez korrekt volt. ;D

Pauleta 2012.01.29. 15:00:30

A vége felé Bonucci hibájánál hatalams volt , ahogy Chiellini előbb beérte a kis buznyák di natalét, majd a biztonság kedvéért még leütközte armerót is :D Mindig kell egy ilyen őrült a védelembe , aki minden szituációban tökös gyerek marad ;)

chiedis 2012.01.29. 15:22:16

Emiatt a cikk miatt fogok az ellenfélnek szurkolni!

bianconeri_2007 2012.01.29. 15:26:27

sziasztok! fontos győzelem volt, matri góljainál a stadion szpíkere 3x is bemondatta a stadionnal a nevét, pedig amióta ezt figyelem, mindig 1x volt szokás még a merda ellen is :D ezt ismeritek? http://www.youtube.com/user/pagno1972?feature=watch

bravesoul10 2012.01.29. 15:27:03

@andree10 A történelem legnagyobb +1-e.

drugo 2012.01.29. 15:46:50

barza = tanárúr! milan inter roma napoli stb utolsó az nem csapat ! szerinted ,hogy beszélhetnek rólunk? de kit érdekel! szálutá numerá unó!!!! és ezt az összes tudja! stadionon belül - kivül mi voltunk vagyunk és leszünk az elsők! forza grande juve!

254921 2012.01.29. 16:11:47

"rondábbik mezes milánói csürhe"..??? Ha csak sima komment lenne nem is tűnne fel.Ám hogy a blog írója minősíti így a másik csapatot,hát...Végül is hogy van a mondás? "A stílus maga az ember."

295377 2012.01.29. 16:20:58

Jó meccs volt, nyertünk, és Matri elhallgattatta a kétkedőket. Duplázott megint, és már 9 gólnál tart. 11 góllal állt tavaly ilyenkor. Remélem a 18-20 gól idén is meglesz neki. Akkor a kétkedők elhallgathatnak végleg!

269797 2012.01.29. 16:23:43

[pressing](#686245): Ezen egyébként tényleg nem kell fennakadni, ezek így nyomják, nekik belefér a buzizás is, stb. Azt hiszem amúgy sem Benito a leghitelesebb bármilyen "esztétikai" kérdésben, neki is jól áll a HD meg a 16:9 :)

295377 2012.01.29. 16:27:08

Ja és szerintem se kellene így minősíteni egy cikkben a másik csapatot, de az NSO is megengedi magának a szemét gusztustalan megjegyzéseit. Élő szöveges közvetítésükben volt tegnap: "79. perc Elnéz az asszisztens egy bedobást a Juve javára. Örülhet az Udinese: hat éve még büntetőt is kaphatott volna a Moggi-istálló ellen..." Mondjuk nem kéne a blognak ilyen mélységekig süllyednie. Amúgy meg a Milan, Roma, inter drukkerek simán minden hibás bírói döntésnél, amivel minket segítenek, jelzem nem sok ilyen volt eddig, csalóznak nagyban.

269797 2012.01.29. 16:30:19

Amúgy meg tényleg jó a Vén Kurva (csak hogy maradjunk az itteni stílusnál), még igazán nem is volt rossz meccsük. Inkább az érdekes, amiről a cikkben is van említés, hogy ha lesz egy rossz meccs, befosnak-e, vagy sem. Szerintem elég kényes az egyensúly még mindig ennél a csapatnál, bár elfáradni nem fognak, nem nagyon van miben. A Milannal meg a február dönti el, hogy mi lesz, kieshetünk mindenhonnan akár, de persze tavaly se törtünk meg amikor kellett nyertünk.

DartagnanX 2012.01.29. 16:32:24

Majd egy cikkben nyilvánosan elnézést kérünk mind a kettő milánói dögkúttól. Nem süllyedünk sehova, mi mindig ilyen mélységesen alacsonyan voltunk.

340468 2012.01.29. 16:39:32

Most komolyan. Olyan jó ez a csapat, hadd örüljünk már ennek a mi útszéli stílusunkban a saját blogunk ugarán!

269797 2012.01.29. 16:49:13

[art_ax](#686306): Figyu főnök, nem nagyon érted akkor a blog, mint platform lényegét. Mivel nyilvános ezért nem nagyon tudom értelmezni a "ti blogotok" dolgot, azon túl hogy Juve szurkolók írják. Csináljátok levlistán a mocskolódást, ha zavar hogy kommentbe ezért mások nemtetszésüket fejezik ki, de nyilván Benibácsinak is célja van ezzel, az önkifejezésen túl, bár azt sajnálom, hogy csak megírja, itthagyja pórnépnek aztán megy szakérteni a Digibe :) Bár ő legalább vágja az olasz focit...

269797 2012.01.29. 16:55:57

[DartagnanX](#686291): Ja tényleg írjatok egy cinikus jellegű cikket, amiben kifejtitek, hogy ti ilyen böszmék vagytok otthon, melegeket vertek hobbiból, ez nektek vicces, stb. De akkor se lehet felfogni ésszel, hogy erre mi szükség van, mert ez csak fröcsögés, miközben még humorotok egyébként lenne is. (dögkút, hullarablók, gennyes buzik, pedofil, stb. ez komolyan szerintetek is vicces?

340468 2012.01.29. 16:57:47

[sev](#686330): 1.Nem vagyok a főnököd. 2. bianconeri.blog.hu=a bianconeri jelentése fehér-fekete, közismert beceneve a Juventus FC-nek. A blog feladata nem a politikailag korrekt fogalmazás, hanem az alantas szurkolói igények kielégítése. A Juve szurkolóié. Ezt a blog az értékelésemben igen magas színvonalon végzi. Az, hogy leírom a véleményem, egy tök jó dolog. Meg te is leírod, meg leírta előttem jó pár ember a sajátját. Hurrá! Erre való a blogon lévő kommentelési lehetőség. Röviden összefoglalva így gondolom. Te nem, vagy nem teljesen. Az élet szép, mert az emberek különbözőek. Live long and prosper!

33 2012.01.29. 17:01:37

http://www.youtube.com/watch?v=yJGEGEgFtak&feature=youtube_gdata

DartagnanX 2012.01.29. 17:02:13

[sev](#686344): Nekiálltam írni neked valamiféle háttértörténetet, hogy miért nem fogok az őszinte tisztelet hangján írni mondjuk a kék fekete milánói hordáról. De aztán rájöttem, hogy tök felesleges.

269797 2012.01.29. 17:10:43

[DartagnanX](#686370): Kár, mert minden ilyet szívesen olvastam volna. Nem teljesen világos, hogy mivel vettem el a kedved. Talán nem tartasz elég értelmesnek ahhoz, hogy felfogjam ésszel, hogy mi szükség van erre. Arra kiváncsi lennék egyébként, hogy minden Juve blogger egyetért-e ezzel a policyvel, amit Benito folytat már egy ideje, főként az Inter meg Milan elleni derbik beharangozásaira gondolok?! Hogy a kétely egy pillanatra sem merül fel senkiben, hogy ez már sok, vagy lehetne mondjuk kevésbé sértően. Az Intert egyébként én is utálom, de nem állok neki lecigányozni Luciot vagy lebuzizni Yutot. Tényleg különbözünk...

269797 2012.01.29. 17:15:02

[art_ax](#686352): Nagyjából egyetértek a kommenteddel, de léci hagyjuk már azt az érvet, hogy ez a mi blogunk, ezért azt csinálunk, amit akarunk. Elég az, hogy neked tetszik ez a stílus, szíved joga.

340468 2012.01.29. 17:21:33

[sev](#686411): Amúgy sokkal viccesebb, ha az ellenszurkerek a gyorskommentek közül választanak, meg egyszerűbb is. A kommented lényege: Ha ezt viccnek szántátok, akkor nagyon gyenge gyorskommentnek felel meg. Opcionálisan mögé tehettél volna valami mocskolódást is és ugyanitt tartanánk. Na mindegy, ez egy jó kis forduló volt, a hátralévő meccstől függetlenül is.

334471 2012.01.29. 17:23:32

[art_ax](#686428): +1

DartagnanX 2012.01.29. 17:27:23

[sev](#686398): Ha rendszeresen idejössz felbosszantani magad, akkor biztosan tudod, hogy nem buzizhatjuk le egyik inter játékost sem, hiszen az tőlünk BÓK. Semmi személyes oka nem volt annak, hogy végül nem írtam meg. Pusztáncsak meggondoltam magam. Az inter és Milan elleni rangadókra ismét készülünk, egy hétig fogjuk a nagyérdemű idegrendszerét szétzúzni. Minden juventino élvezni fogja.

Iustizmord 2012.01.29. 17:30:39

"A rondábbik mezes milánói csürhe".még el is menne, ha nem ilyen , jobb ízlésű buzikat is megbotránkoztató magenta szerelésben tolta volna a Juve. biztos forrásból tudom, hogy Xavi, Iniesta és Messi petícióban követeli, hogy ilyen ratyi mez lehessen a Barca váltómeze :-D bár az tény, hogy mind a Milan, mind a kisöccse olyan mezben játszik ami színösszeállíása a heraldika szabályainak nem felel meg.

340468 2012.01.29. 17:34:00

[Iustizmord](#686440): Nem véletlenül dúskálunk homi szerzőkben és szurkerekben is! C U on the next gay pride festival!

269413 2012.01.29. 17:35:10

benito te ostoba, újra nulla vagy....

340891 2012.01.29. 17:45:15

[DartagnanX](#686436): hogy lehet az emlitett levlistara felkerulni ?

334471 2012.01.29. 17:47:03

Igazi élmény látni azt, hogy a kommentek 98,7%-a a "buzi szerző" és a "miért ronda az Inter meze" mondandó körül forog, és gyakorlatilag negligálja a poszt tartalmának egészét. :-) Pedig tényleg zseniális a csapat, nagyon fontos meccset nyertünk tegnap, ami később még sokat érhet (ha nem jön össze a scudetto, a fix 2. hely is garantált BL-hely), és 3 neccesebb meccs (Atalanta idegenben, Roma a kupában és ugye az Udinese most) után most végre úgy vehet kisebb levegőt a csapat, hogy mindhárom meccset meg tudta nyerni.

269797 2012.01.29. 18:01:26

[art_ax](#686428): Köszi, de el tudom mondani magamtól is, hogy mit szeretnék, nem kell az egyébként egyeseknek biztosan kímélő gyorskomment.

269797 2012.01.29. 18:11:50

[DartagnanX](#686436): Nem érzem magam felbosszantva, inkább csak továbbra is értetlenkedek, de ehhez talán jogom van, meg nyilván buta is vagyok. Bár persze azt is megértem, hogy nem változtatjátok meg a véleményeteket, meg a stílust sem, igazából ezért is kérdeztem rá, hogy akkor ezzel ott most mindenki egyetért? Ha ez így van akkor tök jó és senki senki nem érzi kicsit sem furának vagy hiteltelennek/skizofrénnek azt a dolgot, amit Benito itt művel, aztán a Digin meg teljesen mást tol. Szerintem normális ízlésű ember blogon se buzizik. Kicsit olyanok vagytok mint a Jobbik, belsős poénokkal és saját nyelvvel dolgoztok, kicsit izzadságszagú meg belterjes, de akkor továbbra is hajrá.

Deni Bodi 2012.01.29. 18:23:25

Minden jó itt ahogy van! Nyílván a milánói hullarablók sem fogalmaznak úgy hogy: Mélyen tisztelt Juventus, vagy udine-ben sem azért raktak a magyar juventinoknak egy kis folyékony hidrogént a pizzájukra mert elvárják a tiszteletet.... Mindenki azt tisztelje akit szeret! Had örüljünk már a penge csapatunknak, és had hordázzunk, dögevőzzünk, hullarablózzunk már itt ahol ez még jól is jön ki és nem sért senkit... A sértő az lenne ha mind ezt a többi csapat blogján tennénk! Minek jár ide egyáltalán más csapat szurkolója? - ez itt nagy kérdés....

334471 2012.01.29. 18:24:32

[sev](#686499): Öreg, lapozgasd egy kicsit az értelmező kéziszótárt az "önirónia", "humor" és "élcelődés" szavaknál, szemmel láthatóan rádfér.

340468 2012.01.29. 18:30:32

[sev](#686499): Ezt a jobbikosoknak ne nagyon hangoztasd, mert nem örülnének neki! Én örülök, hogy itt próbálsz jobb belátásra téríteni másokat, (igen: belsős poén "mások" bruaha) de nem értem mi végre. Ha szimplán unalomból, akkor ajánlom Del Piero összes gólját megtekintésre. Tudtad, hogy mekkora penge az öreg?

269797 2012.01.29. 18:32:01

[Deni Bodi](#686524): Ááá ez fájt, az utolsó mondat kemény... Ne haragudj, hogy ide jöttem azt, hittem szabad... Hit me with a ban. És igen igazad van, a Milan fórumon is ugyanez a stílus :)

258945 2012.01.29. 18:33:21

[sev](#686485): csak felvetődik a kérdés? kit érdekel? Most amúgy mit vársz? Írsz még 17 darab okoskodó megjegyzést és mindenki mea culpázva a térdedhez borul? :) Tudod mit, neked van igazad, 100%ig mindenben. :)

269797 2012.01.29. 18:36:00

[MrATx](#686527): Nem tudom az ember nem szótárból tanul meg fogalmakat, hanem szépirodalomból, nála okosabb emberektől, stb. De ok, akkor a személyeskedést keresd ki és kérlek hagyd is abba.

269797 2012.01.29. 18:37:40

[t.junior](#686539): Ezt is kifejtettem már az előbb, nem olvasod amit irok :) Beidézem:" Bár persze azt is megértem, hogy nem változtatjátok meg a véleményeteket, meg a stílust sem, igazából ezért is kérdeztem rá, hogy akkor ezzel ott most mindenki egyetért? Ha ez így van akkor tök jó és senki senki nem érzi kicsit sem furának vagy hiteltelennek/skizofrénnek azt a dolgot, amit Benito itt művel, aztán a Digin meg teljesen mást tol. Szerintem normális ízlésű ember blogon se buzizik." (nem idéztem még magam soha, de jó érzés)

269797 2012.01.29. 18:43:01

[art_ax](#686534): Jaja, Alex elég nagy király még mindig, remélem a Juveból vonul vissza. Nem is mondtam soha hogy a vén kurva utolsó csicskája, vagy egy buzi kis törpe, vagy egy csaló geci. Ilyeneket ti mondtok és kb. ennyi humorral (t.junior: megnéztem a jelentését, de nagyon absztrakt, nem értem :) Lassan már trollnak érzem magam, de ti tesztek azzá.

269797 2012.01.29. 18:45:19

[sev](#686548): bocs, Mr.ATX t.junior helyett

258945 2012.01.29. 18:50:28

[sev](#686543): örülök, hogy örülsz, de ne itt maszturbálj mentálisan. Fussunk neki még egyszer, költői kérdéseket tettem fel, ergo nem kell válaszolni rá. kb. annyit akartam üzenni neked, okoskodhatsz itt addig amíg belefeketedel, akkor is mindössze egy vagy a néha felbukkanó erkölcs csőszök közül, még csak nem is az érdekesebb fajtából

258945 2012.01.29. 18:53:25

na de legalább fujimaro megnyugodhat, több mint 60 hozzászólás

269797 2012.01.29. 18:55:21

[t.junior](#686558): Folyamatosan ez a blaszfémia :) Ok, mindent értettem. Nem várom, hogy megváltoztasd a véleményed, csak arra lettem volna kiváncsi, hogy mindenki egyetért ezzel a stílussal a Juve közösségen belül? De erre senki nem válaszolt, nyilván ez a kérdés is kicsit költői...

335361 2012.01.29. 19:24:53

[sev](#686562): Nem vagy egyedül. Én Juvésként tisztelem a többi csapatot, és azoknak a szurkolóit. Nincs is annál szebb, mikor egy Milanossal vagy Realossal úgy el lehet beszélgetni, hogy ne kerüljön szóba a csalózás meg a fikázás. Viszont bármennyire is túlzásnak tartom a blog stílusát, egy ideig engem is elszórakoztat, és nem azért, mert azonosulnék a hangnemmel, inkább csak objektívan szemlélem. Megértem a felháborodásod, de valóban csak egy megoldás van: nem kell olvasni.

258945 2012.01.29. 19:41:39

[sev](#686562): ne használj olyan szavakat amiknek nem vagy félreérteted a jelentését csak azért hogy milyen faszipántos csávó vagy, másra nem tudok gondolni az istenkáromlás belekeverésével a sztoriba. amúgy a válasz:igen, lehet megnyugodni, további itt tartózkodásod okafogyottá vált

pietro10 2012.01.29. 19:52:25

Egy videó a múltról és a jelenről. Az idei szezon inspirálta: http://www.youtube.com/watch?v=wB4Ie4H4KMQ

269797 2012.01.29. 19:56:39

[t.junior](#686616): A hullarablózás egy kicsit azért kimeríti a fogalmat, ezért is bátorkodtam leírni,de nem akarlak összezavarni. Inkább köszönöm, hogy vetted a bátorságot és a Juve-közösség véleményét megosztottad velem. Keshudioo kicsit árnyaltabb volt, de ő biztos kriptogobbi (just4u) vagy én kreáltam :)

Faketty 2012.01.29. 20:02:04

A blog kurva fasza, akinek nem tetszik ne olvassa! A milánoi dögevők meg leszoptak a Leccétöl, HAHAHA! FORZA JUVE!

269797 2012.01.29. 20:07:23

[Faketty](#686639): Szerintem írj posztot, a stíl-t érzed :)

Faketty 2012.01.29. 20:14:25

[sev](#686646): Hát öcsém itt ez megy, ha nem tetszik olvasd a Bibliát abban szépeket írnak :)

345096 2012.01.29. 20:43:43

inkább nézzétek a videómat vita helyett :) www.youtube.com/watch?v=wB4Ie4H4KMQ

345096 2012.01.29. 20:44:05

inkább nézzétek a videómat vita helyett :) www.youtube.com/watch?v=wB4Ie4H4KMQ

258945 2012.01.29. 21:28:17

[sev](#686630): semmi köze hozza, bár ahogy érzed, a modoros okoskodásba sok minden beleférhet

Donát 2012.01.29. 21:28:40

[bianoceri2220](#686682): Remek videó! Szép munka!

Natesz 2012.01.29. 21:37:03

@bianoceri2220: nagyon jó a videó, remélem csinálsz arról is ahogy magasba emeljük a scudettot ;)

338211 2012.01.29. 21:40:09

Most, hogy jó lett a Juve mindenki tiszteli az ellenfelét csak mi nem. Fasza. :) Azért emlékszem az elmúlt két évben ömlött ám ide (is) a sav rendesen. (Meg minden éppen létező Juve fórumra / cikkre) A meccshez: én az év elején szidtam Contét eleget, mára ki kell jelentenem, hogy rohadt jó, hogy nem én ülök a kispadon. Ez a faszi még azt szokta meg, hogy a Juve mindig, mindenkivel szemben esélyesként lép fel és személyes sértésnek veszi, ha valaki komolyan úgy gondolja, hogy le tudja a csapatát győzni. Kurva jó, hogy ilyen edző van a csapatnál. (Azért én még mindig megnézném Lippit a kispadnál, de csak azért mert 1-0 fetisiszta vagyok.)

345096 2012.01.29. 22:21:56

[Donát](#686718): köszi !!!

345096 2012.01.29. 22:22:37

[Natesz](#686726): köszi!! hát bizony készíteném már azt a videót !!! :)

345096 2012.01.29. 22:24:38

[Chievo&Juve](#686730): Fog még Lippi ide jönni még és én is megnézném őt 3szorra is. De előbb Contéval húzzúnk be mindent.... Az a szép hogy vele ez el is lenne érhető 5 éven belül...

335302 2012.01.29. 23:14:32

Szemét Cagliari csak tőlünk képes pontot rabolni.

269797 2012.01.29. 23:30:35

@t.junior: Nagyon megengedő vagy, köszönöm. De örülök, hogy azt írtad, hogy "kit érdekel? meg költői a kérdés" ahhoz képest te reagáltál rám a legtöbbet, ezért is millió köszönet :) De tényleg nem akarlak összezavarni.

Deni Bodi 2012.01.30. 01:01:37

Istenem de szééép is a káröröm... Bár a Leccét kilóra megtudták volna venni, egy-két jobb bíró árán:D....

334219 2012.01.30. 09:08:16

"Ide kívánkozik még egy fontos dolog. A Juventus úgy tudott végig dominálni, hogy igazából kiemelkedő egyéni teljesítmény csak egy volt: Chiellinié. Vidal kifejezetten rosszul játszott (nem csak az elpasszolt labda miatt), Pirlo még mindig téli álmát alussza (1983 óta), Estigarribiától és Giaccherinitől pedig ennél sokkal többet nem is várhatunk. Ezzel nem azt mondom, hogy rosszak voltak, hiszen mindketten bőven tettek hozzá a csapat játékához, de egy igazán kiélezett meccsen – ahol mondjuk védekezni is kell – talán kevés lesz ez. Marchisio egy kacska gólpasszon kívül nem sokat csinált, Matrit pedig ekéztük már egy kicsit feljebb." Benito, gratula a kritikai vénához és az őszinteségért, meg minden, de most őszintén: ha tényleg egyetlen igazi klasszisa sincs a Juvénak, nem szegénységi bizonyítvány, hogy simán vezetik a "világ legjobb bajnokságát"? Hát milyen mezőny ez? ))

258945 2012.01.30. 09:17:22

[sev](#686845): most mit csináljak ha elvisz a szívem, mert humánus ember lévén próbálok fényt gyújtani egy félművelt pojáca agyában, de az tény hogy felesleges szélmalomharc :(

334309 2012.01.30. 09:43:45

[Merlin91](#686935): egyáltalán nem

336677 2012.01.30. 09:55:46

[Merlin91](#686935): szó sincs arról, hogy a Serie A lenne a világ legjobb bajnoksága, a premiership és a bundesliga egyértelműen színvonalasabb

334199 2012.01.30. 10:00:29

[sev](#686499): személyeskedést kérsz ki magadnak, miután ízléstelen dagadtnak minősíted a szerzőt, meg skizónak? nem mintha nagyot tévednél (vigyázz, vicc!), de mégis wtf? te nem egy szegedi interes vagy, apa?

258945 2012.01.30. 10:12:21

Celino azt mondta a meccs után, hogy Nainggolan most nem megy sehova, de tavaly is ilyeneket mondott Matriról a mercato vége előtt 1-2 nappal :), aztán mégis eladta. Utolsó nap megegyeznek, de ha nem és csak abban állapodnak meg, hogy júniusban jön, az sem katasztrófa.

334309 2012.01.30. 11:59:59

[momir CSilics](#686972): nem vagyok skizó, bazmeg, chill!! :)

340119 2012.01.30. 13:19:39

Ugyan már. Örvendezzünk és ünnepeljünk! „Kár lenne pörlekedni, áskálódni azon, hogy ki ölt meg kit.”

334219 2012.01.30. 13:24:43

[benitoNST](#686959): Miért nem?

predy 2012.01.30. 13:45:19

Alpári leszek! Ha nem akarod ne olvasd! Mélységesen egyetértek a blog szerkesztőségével! a köcsög, buzi, szemétláda, gennyeskedő pöcsfejek kifejezések mind helytállóak, sőt túlzott intelligenciára vall. A kommentek nagy része olyan hatást gyakorol rám, mint amikor egy buta picsa azt írja, hogy azért ír hibásan, mert nem az ő saját gépénél ül, és más a billentyűzet! Ha csak pöfögni akartok húzzatok már innen a π-csaba! Én pl szét röhögöm maga. És nem véletlen hogy a tv-ben nem ezt kapod Benítótol, csak emlékeztetlek rá, hogy az egy (szakértői percek egy pöcstől) TV adás,mondanom se kéne, de kell, a tv-ben, ez meg egy blog. A blogban szabad használni a picsa szót, a tv-ben még nem. Szeressétek egymást! kozsó voltam.

rodrigo 2012.01.30. 14:08:57

[Natesz](#686726):

banditos 2012.01.30. 14:37:00

Legjobb blog ever! Régebben a kommentek nagy része is értelmes volt...

predy 2012.01.30. 14:55:54

Ja eszembe jutott, hogy csak annyit akartam írni, hogy nem kötelező senkinek sem ezt a blogot olvasni! nekem igen!

265240 2012.01.30. 18:15:26

"Ja eszembe jutott, hogy csak annyit akartam írni, hogy nem kötelező senkinek sem ezt a blogot olvasni! " - Nem is olvastam el, mert annál mi milanisták többek vagyunk! A minket sértő mondatot meg a Milannews.it sportújságírói nevében is kikérem magamnak! A poszt színvonala a szerzőjét minősíti!

arian988 2012.01.30. 18:39:19

Nem vagyok regisztrálva,ezért itt írok: olvastam a Serie A tavaszának előzetesét; csak annyit szeretnék javítani, hogy az első Coppa Italia-elődöntőt Milánóban rendezik, ami sztem nekünk még jobb! Forza Juve!!!

334207 2012.01.30. 20:19:38

Motta elment a Cataniába kölcsön. Hullik a férgese, már csak Grossot és Krasicot kéne elpasszolni egy-egy pár szögletzászlóért cserébe.

258945 2012.01.30. 21:04:18

[LASLOGALEAZZI](#687500): akkor ha jól értem olyat minősítesz amit nem is olvastál? :) mert ti jobbak vagytok? :)

predy 2012.01.31. 00:38:46

[LASLOGALEAZZI](#687500): a kommented meg magadat :D többek vagytok, ti milánisták. hát persze. több buzik, több bénák, több hülyék, több majomkenyérfák, ja és több mauglik is. ;) titeket még kozsó se szeret!

Steev 2012.01.31. 10:15:45

Próbáltam megérteni sev álláspontját. De nem tudok más logikus magyarázatot találni a viselkedésére, mint hogy egy fizetett/felbérelt troll. :D
süti beállítások módosítása