bntemp

bntemp

A szerkesztők a legszebb őszről

2011. december 24. - s4tch

Miután egy éve hülyeségeket beszéltünk, most újra nekifutunk: a blog szerkesztősége értékeli a Conte-éra eddigi hónapjait. Értékelés, jóslatok, szakértelem, izgalom!

Miután egy éve hülyeségeket beszéltünk, most újra nekifutunk: a blog szerkesztősége értékeli a Conte-éra eddigi hónapjait. Értékelés, jóslatok, szakértelem, izgalom!

Elégedett vagy-e a Juventus őszi szereplésével?

Dinovercotti: Maradéktalanul.

Dartagnanx: Nagyon.

_benito: A vége miatt van egy kis hiányérzetem, de én egy ilyen köcsög vagyok. Egyébként természetesen igen.

Tyler: Egyértelműen, a csapat messze felülmúlt minden várakozást.

Tippeld meg, hányadik helyen végez a csapat az idény végén!

Dinovercotti: Dobogó.

Dartagnanx: Bajnokok leszünk, kész.

_benito: A tavaszi hullámvölgy méretétől és hosszától függően a dobogó bármely fokán végezhetünk. A második lenne reális.

Tyler: A dobogó meglesz, bár a tavalyi tapasztalatok alapján májusig kellene várni az optimizmussal.

Ki volt az ősz legjobbja a Juventusból?

Dinovercotti: Buffon a kulcs. Hihetetlenül jól véd. Ár-érték arányban pedig Barzagli.

Dartagnanx: Buffon, Pepinnyó.

Benito: Az év játékosa Barzagli, de a csapat felemelkedésében óriási szerepe van Marchisiónak is. Mindenki írja Buffont, de én storarista vagyok.

Tyler: Sok jó teljesítmény volt: Marchisio, Pepe, Buffon vagy Vidal végig jók voltak, de nálam Barzagli a legjobb.

Ki volt a legjobb igazolás?

Dinovercotti: Pirlo.

Dartagnanx: Lichtsteiner

_benito: Lichtsteiner. Pirlo és Vidal is hozza magát, bár előbbi kicsit visszaesett, utóbbiban pedig több van, mint amit eddig mutatott.

Tyler: Pirlo magabiztosságot adott a csapatnak, és az ősz első felében kiemelkedően játszott, míg Lichtsteiner egy hiányposztot töltött be tökéletesen. Nálam ők ketten osztoznak a legjobb igazolás címén.

Ki okozta a legnagyobb csalódást?

Dinovercotti: Kraszics. Szinte használhatatlan.

Dartagnanx: Kraszics nem ügyes eddig.

_benito: Kraszics a játékával, Elia a nemjátékával, Conte Quagliarellával. Bonucciról tudtuk, hogy gyenge, ez nem meglepetés, és sajnos Chiellini is rosszul játszik egész ősszel.

Tyler: Kraszics egyértelműen nagy csalódás, de én Chiellinivel is elégedetlen vagyok, szinte az összes kapott gólunkban benne volt, és vastagon benne volt a Catania, a Bologna és a Genoa elleni döntetlenekben. De azért mégis maradnék Kraszicsnál.

Melyik volt az ősz legemlékezetesebb meccse?

Dino: Katartikus élményből több is akadt. A Milan elleni győzelmet azért emelném ki, mert az utolsó pillanatokban született meg.

Dartagnanx: A Napoli ellen idegösszeomlást kaptam. Azóta kezelésre járok.

_benito: Egyértelműen az Inter milánói legyőzése. A Halálcsillagra mért csapás mögött jön a Milan elleni győzelem, aztán pedig a Parma elleni meccs, ahol rabul ejtett az idei Juventus.

Tyler: A Napoli elleni feltámadás a legemlékezetesebb számomra.

Mi legyen Krasziccsal, eladnád-e, vagy talán korai lenne még leírni? Esetleg kölcsön kellene adni?

Dinovercotti: Eladnám, azzal a kitétellel, hogy a bevétel teljes egészében az enyém és a családtagjaimé lesz.

Dartagnanx: Eladnám, azzal a kitétellel, hogy Dino egy büdös fillért sem kap belőle, hanem minden pénz az enyém lesz. Komolyan: sok pénzért igen, kevésért nem - akkor inkább menjen kölcsönbe.

_benito: Az utóbbi időben nyújtott teljesítménye miatt nem kapnánk érte elég pénzt, de egy ésszerű csereügyletbe simán bevonnám. Vargas, Bastos, Park Dzsi-Szung, Armero, ilyenek jutottak eszembe elsőre.

Tyler: Legfeljebb kölcsönbe engedném el, szerintem még képes lehet összeszedni magát.

Szerinted - a realitásokat figyelembe véve - kit, kiket kellene a Juventusnak igazolnia a télen?

Dinovercotti: Nem ismerem annyira a játékospiacot, hogy bárkit tudnék ajánlani.  

Dartagnanx: Név szerint nem tudom, balhátvéd, középső védő kell. A középpályán elég szép a mozgástér, csatárokkal sem állunk rosszul. Végső megoldásként Toni és Iaquinta is bevethető. Felesleges valami középszerű csatárt leigazolni tartaléknak.

_benito: Vargast a Fiorentinából és a brazil középhátvéd srácot, akit figyelünk (Dédé - róla Egri Vitya, a brazil futball nagy ismerője azt mondta, jobb, mint Thiago Silva volt ennyi idősen). Csatár most nem kell, viszont megpróbálnám a Barcából elhozni Maxwellt, és ha a brazil nem jön össze, visszahoznám Cacarest, de most középre.

Tyler: Kellene egy balhátvéd és egy középső védő - utóbbi posztra a Chelsea-ből kirakott Alex jó is lehet. Viszont azt nem látom, hogy Borriello mivel lenne jobb Toninál vagy Iaquintánál.

Hiányzik-e valaki a nyáron távozók közül?

Dinovercotti: Senki. Zieglerről nem tudjuk, hogy milyen lett volna. Valószínűleg nem a tudásával voltak gondok.

Dartagnanx: Erről írtam is, Melóról azt hittem, hogy hiányozni fog, végül egyáltalán nem.

_benito: Még egy rossz formában játszó Ziegler is erősítés lenne a védelem bal oldalának, nem tudna olyan szar lenni, hogy ne játsszon. Melo ebből a csapatból egyáltalán nem hiányzik.

Tyler: Nem azért, mintha olyan óriási klasszis lenne, de Zieglert nem kellett volna elküldeni.

Mit vállalsz a bloggal kapcsolatban jövőre, illetve szerinted kell-e valamit változtatni rajta?

Dinovercotti: Szerintem semmit nem kell változtatni. A posztok gyakoriságáról annyit, hogy a munka, a család, a gyerekek, az antiimperialista tüntetések szervezése, illetve a rendszeres sport mellett egyszerűen nem létezhet, hogy az ember többet tudjon foglalkozni az írással.

Dartagnanx: Csodálatos ez a blog. Én minden reggel megnézem, hogy megvan-e még, és könnybe lábad a szemem az örömtől, hogy általában pont ugyanott van, ahol addig. Számos korszakalkotó ötlet van még a bugyromban, amit lassacskán fel is vezetek majd, például amikor már kicsit több időm lesz (hónapok kérdése). Tavasszal szeretnék mindenképpen egy közös meccsnézést, aminek a megszervezése egyelőre riasztó feladatként tornyosul előttem.

_benito: A Bianconeri blog új alapokra helyezte az internetet. Egyedi, mint Darti zacskóján a Nedved-tetoválás, szexisen intelligens, mint Tyli hozzám írt szonettjei, és kérlelhetetlenül maximalista, mint Dino az edzőteremben, amikor másfél tonnával szériázik. Szeretném, ha aktív közösség jönne össze a blog körül, hogy aztán minél több pénzt tudjuk szerezni tőletek saját alantas céljainkra.

Tyler: Lehetne több poszt, illetve folytatni kellene az elkezdett ötleteket (pl. Fejekbe látunk), sorozatokat (50 csillag). A magam részéről megpróbálok ezen javítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr28239868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

340119 2011.12.25. 13:25:33

1. Mi az, hogy elégedett! 2. dobogó 3. Pirlo, Barzagli, Pepe, Marchisio, Lichsteiner (picsába, én nem tudok választani) 4. Lichtsteiner 5. senki. 6. Milan elleni meccs 7. Nem adnám el. Meghágatnám egy masztodonnal, hátha észhez tér. 8. Egy balhátvéd lenne a legfontosabb ill. Pirlónak kellene egy minőségi csere, aki kicsit harcosabb. 9. Senki, habár Melót megnézném ebben a csapatban. 10. Maradok lelkes olvasó + 11 Conte egy isten? Igen. De minimum egy demiurgosz.

z40 2011.12.25. 13:30:13

1. Igen. 2. Harmadik helyen. 3. Barzagli. Tanári volt a játéka végig. 4. Lichtsteiner. Nem klasszis, de konstans jól teljesít. 5. Krasic. Nem vártam tőle sokat a tavaszi teljesítményét követően, de mostanra mintha teljesen elfelejtett volna focizni. 6. A Napoli elleni comeback, közvetlenül utána pedig a két milánói horda elleni győzelem. 7. Eladnám. 8. Egy tisztességes balhátvéd és egy középső védő nagyon kéne, de én esetleg elhoznám Palombot is olcsón a középpályára egy-két évre. A 4-3-3 feküdne neki, Conte meg úgyis szereti ezt a felállást. 9. Melo elküldését nem tartottam jó húzásnak, de tényleg nem hiányzik. Ziegler viszont jó lenne most.

ef 2011.12.25. 13:40:03

1. teljes mértékben 2. dobogó 3. Pirlo, Lichtsteiner, Marchisio 4. Lichtsteiner 5. Kraszics 6. Napoli elleni 3-3 7. mindenképp megtartanám, maximum kölcsönbe 8. alex, meg szerintem egy kiemelkedő csatár jöhetne, középszerű felesleges 9. melo: http://www.youtube.com/watch?v=uYWmNJKKDsY zieglert meg hát nem is láttuk játszani, de biztosan beférne 10. szintén lelkes olvasó :)

Marczi13 2011.12.25. 13:54:44

1 - várakozáson felüli volt az ősz 2 - nyerjük a Scudettot, azt kész, de dobogót mindenképpen 3 - Marchisio 4 - Lichtseteiner 5 - Chiellini 6 - Napoli és a miálóiak 7 - ahogy jön, de sztem mehet valakiért cserébe 8 - egy balhátvédet és egy támadó szellemű középső középpályást cserének 9 - talán Ziegler, de nem vagyok benne biztos...abban viszont igen, hogy Melo egy kicsit sem! 10 - olvasni fogom továbbra is...X)

Fekete-fehér-igen-nem 2011.12.25. 14:00:35

Fura, de egy az egyben egyetértek Tylerrel. A végén már előre válaszoltam és utólag olvastam mit írt, szinte szóról-szóra egyezett. Na hagyok még jövőre is nyálat azért...

334474 2011.12.25. 14:06:14

Fasza lett. Összességében egyetértek.

258945 2011.12.25. 14:10:40

1. Teljesen elégedett vagyok. 2. második hely és kupagyőzelem 3. egész évet nézve Barzagli, az őszt Marci 4. Liechsteiner 5. Krasic, elképesztő formahanyatlás egy év alatt. 6. Milan elleni, ha szoros marad a bajnokság az egymás elleni eredményben még nagyon sokat számíthat az a 2-0. 7. Kölcsön kellene adni, bár fogalmam sincs hova, valószínű kell a pénz és eladják. 8. Caceres a TMW szerint már a célegyenesben van, és Alexre le kellene csapni, ezenkívül Palombo kellene középre és lehet jön Boriello is,utóbbi teljesen feleslegesen. 9. Melot én hiányolom, kellene egy kis rotációs lehetőség középen, persze az az 5000 forintos kérdés hogy viselné Felipe a valószínű sok padozást. 10. Kézírással kódexbe másolom a posztokat és terjesztem az igét, a Juventizmust.

pruxta 2011.12.25. 14:20:04

Az én véleményem az, hogy egy emberrel a védelembe, és egy klasszis csatárral az idei olasz bajnokságot a Conte által ilyen jól összerakott Juventus simán megnyerné. Sok a jó csatár, de egy igazi klasszis kellene, aki 1 helyzetből gólt lő. Ha a helyzetekkel jobban gazdálkodunk, akkor nem csuszik be ennyi iksz. A Milan kicsit kevésbé motivált, és még a BL-ben is áll, ezt ki lehetne használni. Tevez ugye ott van, de ő talán nem illene a Juvéba. Én Higuainra, vagy Suarezre szavaznék.

338492 2011.12.25. 14:21:10

Tyler "Lehetne több poszt"!!Dartagnanx"balhátvéd, középső védő kell. A középpályán elég szép a mozgástér, csatárokkal sem állunk rosszul. Végső megoldásként Toni és Iaquinta is bevethető. Felesleges valami középszerű csatárt leigazolni tartaléknak."!! Egyet értek veletek!Totálisan meg mondták a frankot!

340638 2011.12.25. 14:23:56

Nagyjából egyetértek, bár én Pepében csalódtam idén, több futást vártam volna tőle. Na jó, viccet félretéve nálam is Krasic az, sokadik játékos, aki nagy reményekkel jött, aztán 1,5 év után áron alul kell elpasszolni. Télen meg hozni kéne egy Barzagli2-t balhátvédnek, csak ennyit kérek.

bubu 2011.12.25. 14:32:20

Szerintem a kezdőben alapvetően sok poszton lehetne minőségben feljebb lépni, tényleg csak kezdőbe igazolni van értelme. Krasic felesleges el kéne passzolni 15-ért ha lehet. Iaquinta Toni Amauri bérköltségétől ha megszabadul a csapat már akkor is nagyot keresünk a transzferrel. Lehet h hálátlanság mert Pepe tényleg nagyon hasznos és jó, de szerintem ő nem való a kezdőbe egyszerűen azért mindig nem lehet a labdában szerencsésen elesni. Én ide Nanit venném meg kb. 30 millióért. Hernanest hoznám a Lazio-ból mivel jövőre BL lesz, és Pirlo-n látszik h nem bírja már a heti 2 meccset, és Hernanes gyakorlatilag azt vkp-tól kezdve szélsőn át bármit tud játszani egészen a visszavont csatárig, és már bizonyított a Seria A-ban. Kb 20 millió az ára. Balbekknek pedig Kolarovot aki nem játszik a City-ben sztem 10 millióért már lepasszolnák nekünk és ő is jó volt olaszországban. Középre sztem Barzagli és Chiello nagyon jó cserének meg ott van Bonucci és Sörensen. De ide is elférne 1 rutinos védő pl Alex, Ricardo Carvalho ha Bonuccit sikerül eladni a Zenitnek.

istván 2011.12.25. 14:37:24

Azért egy elnézést kuldjetek Pirlo-nak a nyári meg nem elolegezett bizalom miatt :)

266797 2011.12.25. 15:01:31

1. Jobb lenne 2 ponttal bentebb lenni (bologna/chievo) és akkor fix elsők lennénk. 2. Dobogóval OK, mert azt látatlanban, a szezon elején is aláírtam volna, mostanában viszont egyre többet gondolok a kicsi pajzsra. 3. Egyértelmű Barzagli, egy évbe van itt, pont ennyi sárgát kapott. Tanár. 4. Lichsteiner, elképesztő munkát végez, egyedül a beadásaival van gond néha. 5.Kraszics. Nem kell magyarázni, már a kispadra sem fér oda sokszor. Eliat nem választanám, mert amikor játszott, jó volt, más kérdés hogy nem sokszor játszott. 6.A merda elleni meccs. 7. Ha valaki ad érte annyit amennyiért vettük, mehet. Más esetben maradjon a tulajdon.(köcslön mehet) 8. Ha jön Cacares, nekem jó. A LokomotivLondonos Alexben nem tudom ki mit lát, öreg, sosem volt Serie-As, brazil.. (azokkal meg sok szerencsénk volt mostanában) 9. Melo nálam is maradhatott volna, de nem hiányzik, annyi, hogy jó ha lenne. Szerettem. 10. Jöhetne már egy nagy-baráti-országok, közös-nagy-baráti meccsnézése.

273242 2011.12.25. 18:47:28

1. Igen, szerintem jól teljesített a csapat főleg az idény első 2/3-ában tetszett a játékunk is, a szezon végére korábbiakhoz mérten kicsit fásultnak éreztem a társaságot. Az összkép pozitív 2. Szerintem idén a Milan robbant a Bajnokok Ligájában és sokáig fognak jutni(elődöntőt tippelnék), ez pedig a bajnoki címükbe kerül. A Juventus lesz idén az olasz bajnok 3. Az ősz legjobbja Marchisio és Pepe, nem pusztán remek teljesítményük miatt, hanem mert tőlük vártunk legkevésbé hasonló nagy dobbantást. 4. A legjobb átigazolás nálam megbízhatóan teljesítő svájci Lichtsteiner, Ő egy állandóan jó formával tudott kirukkolni..Pirlo is pozitív csalódás, de neki volt pár gyengébb meccse és úgy érzem Vidalban és Vucinic-ben is jóval több van még 5. Krasic, sokkal többet tud ennél mint amit láthattunk tőle 6. a Parma elleni nyitómérkőzés, mert amennyi szart lenyeltünk az elmúlt évek során bombaként robbant a meglepetés az első mérkőzésen 7. Nem adnám még el, mindenképpen megvárnám a következő félévet is 8. Marco Boriello és Casceres érkezésével elégedett lennék, úgy nagyon nem nyúlnék hozzá a kerethez 9.senki

341701 2011.12.25. 19:46:09

Kraszicsnak el kellene mennie minél hamarabb, mert nem fekszik neki az olasz stílus. Ráadásul a játékvezetők sem kedvelik. Akárhogy rúgják agyon, akkor sem adnak szabadrúgást, mert elkönyvelték szimulánsnak.

338552 2011.12.25. 20:27:20

A legjobb igazolás egyértelműen Conte.

simoon 2011.12.25. 23:35:01

Elégedett vagy-e a Juventus őszi szereplésével? naná Tippeld meg, hányadik helyen végez a csapat az idény végén! dobogóval elégedett lennék (félek a tavasztól) Ki volt az ősz legjobbja a Juventusból? Barzagli, Buffon, Marchisio, Pepe Ki volt a legjobb igazolás? Conte Ki okozta a legnagyobb csalódást? Kraszics sajnos Melyik volt az ősz legemlékezetesebb meccse? Napoli Mi legyen Krasziccsal, eladnád-e, vagy talán korai lenne még leírni? Esetleg kölcsön kellene adni? nem Szerinted - a realitásokat figyelembe véve - kit, kiket kellene a Juventusnak igazolnia a télen? Pirlo helyére valakit (azt se hiszem el h voltak jó meccsei... szerintem kipukkadt) Cacarest meg boldogan várom Hiányzik-e valaki a nyáron távozók közül? Poulsen.. ja az nem most volt Mit vállalsz a bloggal kapcsolatban jövőre, illetve szerinted kell-e valamit változtatni rajta? próbálom a lehető legkevesebbszer leírni h Conte az isten, ill. nem kell semmi változás, bár az állatkerti belépő nem megnyerése fájt, szeretek nyerni..

forzaalex 2011.12.26. 00:43:28

Elégedett vagy-e a Juventus őszi szereplésével? Igen, kivéve Chievo, Genoa, Udinese. Tippeld meg, hányadik helyen végez a csapat az idény végén! Első kettő, remélem Scudetto. Ki volt az ősz legjobbja a Juventusból? Barzagli, Marchisio, Lichtsteiner, Vidal, Pepe, Buffon Ki volt a legjobb igazolás? CONTE Ki okozta a legnagyobb csalódást? Krasic, vagy ő már nem itt játszik? Melyik volt az ősz legemlékezetesebb meccse? Napoli-Juve és Juve-Milan, aztán inter-Juve Mi legyen Krasiccsal, eladnád-e, vagy talán korai lenne még leírni? Esetleg kölcsön kellene adni? Egy jó csereüzlet mehetne, illetve ha valaki jó árat kínál érte, akkor is mehet. Egyébként kapjon egy utolsó esélyt. Szerinted - a realitásokat figyelembe véve - kit, kiket kellene a Juventusnak igazolnia a télen? Cáceres elsőként, utána jöhetne esetleg egy középső kp, mert ott rövid a kispad. Ha Conte szerint kell Borriello, akkor az úgy van jól, jöjjön ő is. Hiányzik-e valaki a nyáron távozók közül? Del Neri Mit vállalsz a bloggal kapcsolatban jövőre, illetve szerinted kell-e valamit változtatni rajta? interes trollokat égessük meg közösen egy nagy máglyán, közben pedig nyalogassák Dartagnax zacskós Nedved tetkóját. Én a magam részéről beállítottam kezdőlapnak az oldalt, minden nap az első dolgom hogy megnézem, többet nem tudok tenni jelenleg :D

339468 2011.12.26. 02:23:39

1. Egy-két fásultabb meccstől eltekintve, és épp ezért szinte maradéktalanul. 2. Dobogónál alább nem adhatjuk ezek után: második hely a realitás, de szélesebb a vigyor az arcomon egy Scudetto után. Azért a Milan nagyon erős... 3. Barzagli, Lichsteiner, ők mindig hozták a szintet. Pirlo, Marci, Vidal is jól teljesítettek, de nekik azért voltak gyengébb pillanataik. 4. Lichti. 5. Krasic. 6. Napoli ellen a feltámadás miatt, a Palermo elleni pedig a könnyed és magabiztos, az Európát körbeverő, 10-15 évvel ezelőtti Juventusra emlékeztető játékával. 7. Kölcsönbe adnám valahova, és befizetném Csernus doktorhoz fél évig egy személyes mentálpszichológiai tréningre. 8. Caceres hátul bárhol elvan, Sörensen pedig eleve kéznél, kapjon csak szerepet időnként. Középre kéne valaki Pazienzanál acélosabb Pirlo-cserének. Tonit megtartanám, és akkor Boriello maradhatna a fővárosban, amúgy sem kell, hogy minden leharcolt olasz csatár megforduljon kivénhedt csataló korában zebramezben. 9. Ziegler jelenléte nyugtató lett volna, főleg az idény elején, amikor még nem tudtuk, mennyi az annyi. Melo meg most nem hiánycikk, de jövőre, BL-terhelés miatt valahogy vissza kellene rekvirálnunk őt. Bár az is igaz, hogyha meglesz a Bl-indulás, akkor azt egyértelműen sikerként elkönyvelve nem kérdőjeleződik meg Conte nyári döntése, miszerint nem tartott igényt rá.

337583 2011.12.27. 13:25:50

Elégedett vagy-e a Juventus őszi szereplésével? Igen, de 2 x bassza a csőröm, nagyon. Tippeld meg, hányadik helyen végez a csapat az idény végén! 2. Ki volt az ősz legjobbja a Juventusból? Pepe. Ki volt a legjobb igazolás? Conte, Pirlo. Ki okozta a legnagyobb csalódást? Krasic (és Amauri, amiért nem húzott el). Melyik volt az ősz legemlékezetesebb meccse? Az Inter elleni. Mi legyen Krasziccsal, eladnád-e, vagy talán korai lenne még leírni? Esetleg kölcsön kellene adni? Takarítsák el végleg. Szerinted - a realitásokat figyelembe véve - kit, kiket kellene a Juventusnak igazolnia a télen? Montolivo, Caceres. Hiányzik-e valaki a nyáron távozók közül? Melo. Mit vállalsz a bloggal kapcsolatban jövőre, illetve szerinted kell-e valamit változtatni rajta? Legyen több szavazás.

275991 2011.12.28. 09:53:13

1. Ez kérdés?? :D 2. Második 3. Barzagli 4. Conte 5. Marchisio(pozitív értelemben) 6. Fiorentina-Palermo-Napoli 5. Menni akar, ebből látszik nem egy Amauri hogy csak a pénzért Saunázon, remélem rendbe jön a karrierje 6. Caceres elég, Tonit megtartani és nem kell Boriello 7. Egyértelműen Melo, szívemhez nőtt az a barom :D 8. A magatok módján újítsátok fel én maradok szorgos olvasótok :)

339991 2011.12.28. 19:50:29

[bubu](#644371): Hernanes szélsőként nem jó, nincs benne annyi szufla, de amúgy tényleg univerzális. A 20 millió kicsit kevés, ennél jóval többért fog bármikor is eligazolni, de annyira alapember, hogy még csak találgatások sem merültek fel vele kapcsolatban. Lotito nem szép, viszont nem is hülye.

mandra 2012.01.03. 12:50:02

Elégedett vagy-e a Juventus őszi szereplésével? Ó, igen! Tippeld meg, hányadik helyen végez a csapat az idény végén! Bajnokok leszünk!!!! (de minimum a dobogó, de bajnokok leszünk és kész!) Ki volt az ősz legjobbja a Juventusból? A Buffon, Marchi, Barzagli(LÓL)-hármas közül BUFFON. *nemelfogult* Ki volt a legjobb igazolás? Lich...(meg legyen a hálátlan öreg, Pirlo....) Ki okozta a legnagyobb csalódást? Hát Krasic egyértelműen....bár Chiellini se volt idén annyira formában. (Quagliarellát meg nem szóljuk le!!!!!!!) Melyik volt az ősz legemlékezetesebb meccse? Az intert elverni mindig emlékezetes dolog, de a Milan ellenit is bírtam, a Napoli 3-3-masnál meg a TARTÁST, felállást (ami sokszor nagyon hiányzott nálunk) tudom nagyon értékelni. Mi legyen Krasziccsal, eladnád-e, vagy talán korai lenne még leírni? Esetleg kölcsön kellene adni? Uff, Amauri-feeling...birom a fejét amúgy, de talán jobb lenne eladni, nehogy a nyakunkon maradjon mint a hajaskurva. Szerinted - a realitásokat figyelembe véve - kit, kiket kellene a Juventusnak igazolnia a télen? YOANN GOURCUFF-ÖT *_* amúgy.....biztos nem Torrest vagy Borriellót :P Hiányzik-e valaki a nyáron távozók közül? Nekem személy szerint akkor is hiányzik Felipe Melo!!!! :( Mit vállalsz a bloggal kapcsolatban jövőre, illetve szerinted kell-e valamit változtatni rajta? BIANCONERIBLOG PER SEMPRE!
süti beállítások módosítása