bntemp

bntemp

VILÁGPREMIER! Inter - Juventus beszámoló!

2011. október 28. - s4tch

Elfoglalt emberek vagyunk, és mindig szeretünk benneteket valami új hírrel megörvendeztetni. Ez a kettő együtt azt eredményezte, hogy arra jutottunk, rohadtul nem érünk rá megvárni a szombat estét!

Mi már ma beszámolunk a mérkőzés főbb történéseiről, A VILÁGON ELSŐKÉNT nálunk tudhatjátok meg, hogy miként alakult meccsünk a világ legantipatikusabb csapatának otthonában!

Spoiler Alert!! Csak az olvassa el, aki nem akar izgulni holnap. A végeredményt is tartalmazza.

Elfoglalt emberek vagyunk, és mindig szeretünk benneteket valami új hírrel megörvendeztetni. Ez a kettő együtt azt eredményezte, hogy arra jutottunk, rohadtul nem érünk rá megvárni a szombat estét!

Mi már ma beszámolunk a mérkőzés főbb történéseiről, A VILÁGON ELSŐKÉNT nálunk tudhatjátok meg, hogy miként alakult meccsünk a világ legantipatikusabb csapatának otthonában!

Spoiler Alert!! Csak az olvassa el, aki nem akar izgulni holnap. A végeredményt is tartalmazza.

Kész a popcorn, a keményebb arcok nachót melegítettek sajttal a sütőben, és marékszámra tömik az arcukba a jalapenót, pedig a csapatok még csak most érkeznek az öltözőből. Egri Viktor már a mikrofon bekapcsolása előtt elmondta, hogy szerinte az Inter szimpatikusabb csapat, és különben is, Torinóban a Torónak többen szurkolnak a Juvénál*. Bár aztán rájött, hogy kommentátorként pártatlannak kéne lenni, de már késő volt.

A hazai csapat Ranieri egyik kedvenc felállásával lép pályára:

Júlio César helyett Castellazzi védi a kaput, a brazil kisebb sérülése miatt.

Előtte Chivu, Lucio, Maicon és Nagatomo, majd Stankovic, Cambiasso, Zanetti, Sneijder, legelöl pedig ismét Militónak és Zaraténak szavazott bizalmat a szimpatikus mester.

A vendégeknél Conte a legutóbb bevált csapatot kombinálja a Milan elleni győztes csapattal. Ami szinte tök ugyanaz.

Storari, Bonucci, Barzagli, Chiellini és Lichtsteiner előtt Pirlo, Marchisio, Vidal, majd Vucinic, Matri és Pepe.

Hamarosan kezdődik az összecsapás, a bíró is letette a telefont, és barátságosan felbiccentett a lelátón ülő Morattinak. A partjelző beintett egy lest Matri ellen, de rászóltak, hogy még nem megy a meccs.

"Sportszerűen fújj, spori!!"

A csapatok már felálltak, közben kisebb zavar támadt a kispadoknál, Ranieri véletlenül a Juventushoz ült le; öreg már a mester, nem könnyű fejben tartani, hogy épp melyik csapat edzője.

"Hol vagyok?"

Végre felharsan a kezdő sípszó!

2. perc - Sneijder hosszú előreívelését nézi el Chiellini, így Milito veheti le a labdát a 16-osnál. Arra számít, hogy kimozdul a kapus, ezért fordulásból egyből ügyesen alányes! Kiváló mozdulat, de Storari pontosan a gólvonalon áll. Csemege.

3. perc - Pepe 2412 métert futott már a számítógép szerint, de még nem ért labdához.

6. perc - Pepe végre labdához jut, Lichtsteiner indítását sikerül elérnie, senkitől sem zavartatva kicselezi magát, majd beadja! Bedobás!

Egyelőre - Milito helyzetét leszámítva - főleg mezőnyjáték folyik. Conte a harmadik Negrót ropogtatja el, közben üvöltve elküldte Krasicot melegíteni.

11. perc - Nagatomo iramodik meg a szélen, de Pirlo 3 méteres becsúszással tanárian szereli. Két néző megvakul a látványtól. Pirlo egyből indítja a Nagatomo mögött helyezkedő Pepét, aki iziben megindul, Matrival kényszerítőzik, majd hatalmas lövéssel próbálja bevenni Castellazzi kapuját. Kapufa!! Őrületes támadás volt.

Castellazzi mérgesen néz Nagatomóra a kapufa után

Conte egy nézővel üvölt, majd visszaülteti Krasicot a kispadra. Ranieri felriad a nagy zajra. Del Pieronak fullja van, Quagliarella elégedetlennek tűnik... Igen, neki valóban csak két párja volt, Alexhez került a vadiúj Nike csukája. A meccs végéig még visszanyerheti.

A Juventus kezdi átvenni a játék irányítását, a nézők elégedetlennek tűnnek. Sneijder egy rossz átadása után szórványos füttyöt is hallani.

És gól!

Derült égből jön az Inter vezető találata. Vucinicet szereli saját térfelén Stankovic, egyből játékba dobja Sneijdert aki 20 méteren át cipeli a labdát, majd irtózatos bombát küld Storari felé, aki tehetetlen. 20. perc 1-0

Sneijder itt még bizakodóan néz a jövőbe

Conte leszakítja a kispad oldalát. Magához hívja Krasicot, üvölt vele néhány másodpercig, majd elküldi melegíteni Estigarribiát.

27. perc - A Juventust nagyon felpörgette, hogy hátrányba kerültek. Zsinórban dolgozzák ki a helyzeteket. Castellazzi először Matri fejesét, majd Vucinic közeli lövését hárította. Pirlo távolról próbált kiegyenlíteni, de a lövés éppen elkerülte a kaput.

Elia Zieglerrel beszél telefonon, érdeklődik, hogy milyenek a körülmények Törökországban. Vidámnak tűnik. Del Piero közben kisemmizi Quagliarellát, Krasic veszi észre, hogy ászok vannak tűzve a sportszárába! Kitör a balhé.

31. perc - Nagatomo buktatta a 16-oson belül Pepét. Az eset annyira feltűnő volt, hogy a bíró sűrű bocsánatkérések között kénytelen volt befújni a tizenegyest! Pepe akarja elvégezni a büntetőt, de Marchisio és Chiellini először lefogják, majd ráülnek. Vucinic áll a labda mögé. Gól. Egyenlít a Juventus!

Conte üvölt.

Szép számmal voltak a stadionban vendégszurkolók is

A középkezdés után szinte egyből újra a zebráknál a labda. Marchisio szlalomozik a középpályán, és kiugratja Matrit a zavarodott milánói védők között. Matri köszöni a lehetőséget és elgurítja a kapujából kirobbanó Castellazzi mellett. Mekkora pech! Ismét a kapufát találja el a Juventus.

De Vucinic érkezik leghamarabb a labdára, és csak annyi a dolga, hogy 2 méterről a kapuba gurítson. Vucinic már ünnepel, amikor a visszaérkező Lúcio a gólvonal elől szögletre kotorja a labdát. Hát ez közel volt.

Conte sírva üvölt.

42. perc - Sneijdert állítják meg lesen, a milánói játékosok egy emberként reklamálnak a bírónál. Moratti intésére két kopasz verőlegény indul el valahová.

45. perc - Tetszetősen hozza ki a zebramezes alakulat saját 16-osának előteréből a labdát. Barzagli - Pirlo - Marchisio - Matri - Pepe a labda útja. Pepe kiválóan gurítja vissza az érkező Pirlónak, aki 22 méterről tűzi rá. A labda megpattan a milánói 16-os vonalán üldögélő Vucinic fején, és védhetetlenül vágódik a léc alá! Zseniális gól, Vucinic ünnepelteti magát. 1-2 az állás!

Conte megtépi Krasic haját örömében, és elküldi melegíteni.

45 + 2. perc - Még mindig nem sikerült elvégezni a középkezdést, mert Vucinic nem hajlandó felállni az Inter 16-osának vonaláról. Hosszas unszolásra végül feláll, és elkezd a saját térfelére vánszorogni, láthatóan nem érti, hogy miért kell visszamennie, ha utána úgyis előre kell sétálnia. Sárga lapot kap értetlenségéért.

A bíró véget vet az első félidőnek.

Megszólaltattuk a két mestert az öltözőbe menet:

Ranieri: Jól kezdtünk, Sneijder igazi klasszis. Igazi bajnokokból áll a csapat, össze kell szedni magunkat és vissza kell térni a győztes útra. A második félidőben fordítunk, és idény végén megszerezzük a scudettót.

Conte: MIVAN MIVAN MIVAN? HOL VAN KRASIC?

A csapatok már megérkeztek a második félidőre. Ranieri valamiért idegesen szaladgál a kispad előtt, Ibrahimovicsot keresi. Szólnak neki, hogy nyugodjon már békében.

A bírók is megérkeznek, a játékvezető furcsán megváltozott, idősebbnek tűnik.

Elkezdődik a második félidő. Sneijder tologat a kezdőkörben, Marchisio lép oda. Ejj, ez szabálytalan volt. Tizenegyes!!! A játékvezető ellentmondást nem tűrően mutat a zebrák kapuja felé.

A bíró kiállítja a reklamáló Marchisiót.

Marchisio köszön el a vendégszurkolóktól

Conte elküldi melegíteni Krasicot.

Del Piero annyira ki van borulva, hogy felborítja a sakktáblát, pedig éppen mattot adott Eliának.

48. perc - Egyenlít az Inter. Sneijder dupláz tizenegyesből. Storari a vonalon állt egy helyben. Sneijder az egyik sarokba gurított.

Meglátszik az emberhátrány a csapaton.

A bíró nagyon kifulladt, cserét kér. Nahát, az eredeti bíró érkezik az öltözőből, biztosan elesett, azért kellett pihennie. Tiszta véraláfutás az arca!

Lecserélik a bírót.

Juventus helyzet. Tíz emberrel is sikerül feltörni az Inter védelmét. Lucio rossz embernek csúszik be, így Vidalt buktatja a labdával érkező Pirlo helyett. Azonban Andrea nem találja el a kaput 14 méterről.

Moratti most érkezett vissza a VIP-páholyba. Vajon hol lehetett mostanáig?

55. perc - hatalmas a nyomás a Juventus kapuján. Storariról egymás után pattannak le a lövések, már vetődött is! Chiellini kezdi összeszedni magát, előfordult, hogy jól helyezkedett. Vucinicnek szóltak, hogy itt az ideje a másik 16-os előterében leülni.

Krasic beálláshoz készülődik, levette a melegítőjét.

Conte szól Del Pierónak, hogy itt az ideje befejezni a Ki nevet a végén játékot, mert melegítenie kell. Az üvöltésre felriad Ranieri, és elküldi asszisztensét Zlatanért.

58. perc - Stankovic távoli lövését Storari csak oldalra tudja ütni, a szélen érkezik Sneijder, aki beível. Chiellini ismét aláfut, mögött érkezik Milito, aki kapufára fejel. A kipattanót Bonucci vágja ki. Matri fut versenyt Lucióval! A partjelző beinti a lest, de a bíró továbbengedi, hiszen Vucinic elaludt, így nem tud a játékba avatkozni. Matri lefutja Luciót. Övé a labda, 25 méterre a kaputól. Castellazzi látja, hogy baj van. Elindul kifelé. Matri tol egyet a labdán. Hosszúnak tűnik. De alányes! GÓL!

Chiellini sír.

Conte üvölt.

Vucinic felriad, nagy meglepetésre őt fogják lecserélni. Del Piero érkezik. Krasic is érkezik, Pepe helyére. Pepét egyből elviszik doppingvizsgálatra, mert 24912 métert futott, ebből 5200-at a félidei szünetben.

Ranieri toporzékol. Már megint azzal idegesítik, hogy Zlatan nem játszik már a csapatban. Szól Eto'o-nak. Cordoba kicsit sértődötten elindul melegíteni.

Tíz emberrel tartja 2-3-as előnyét a Juventus. Saját térfelükön tömörülnek, Krasic védekezni próbál. Annyira jól megy neki, mint delfinnek a repülés.

76. perc - Még sok van hátra, és nagyon fáradtak a zebrák. Del Piero beállása viszont lehetővé teszi, hogy többet tartsák elöl a labdát.

Ranieri kér nyugtatóinjekciót miután megtudja, hogy Cordobát nézte Eto'o-nak. Mi a fasz? Mondja a bölcs öreg. Végül beküldi Pazzinit Cambiasso helyére.

85. perc - Szabadrúgás 25 méterre az Inter kapujától. Del Piero tologatta a labdát keresztbe a pályán, megtolta Chivu mellett, majd átesett a lábán. Mesterien provokálta ki a szabadrúgást. 25 méter, az neki 11!

De várjunk! A bíró matat a zsebében, lapot akar adni? Sárgát? Pirosat? Kinek? Nem! A telefonját veszi elő. Ilyet se láttunk még. Bólogat. Majd mutatja Del Pierónak, hogy kicsit hátrébbról kell elvégezni a szabadrúgást. 33 méterről.

Del Piero nekifut, de a bíró belefúj! Odafut, és mutatja, hogy csak bal lábbal lőheti! A kispadnál Conte vért hány, Krasicot kiállítja a bíró.

Dráma. A közönség örjöng. Az Inter játékosai mutatják, hogy már nekik kéne jönni szabadrúgással, mert Del Piero jobb lábbal akarta elvégezni. A bíró nyugtatja őket, nyugi, mindjárt befújok egy 11-est a túloldalon. Az Inter játékosai megnyugodva állnak a labdától 3 méterre lévő sorfalba.

Úgy tűnik, már semmi akadálya a szabadrúgás elvégzésének.

A kamera közben egy pillanatra a lelátón helyet foglaló Benit és Dinót mutatja, egymás zsebében matatnak.

Alex nekifut. A sorfal is nekifut. Vajon melyikük ér előbb a labdához?! Del Piero ér oda, és ballal mesterien csavarja el a 6 tagú (Stankovic, Sneijder, Milito, Maicon, egy partjelző és a bíró) sorfal mellett. Castellazzi szemmel veri a labdát, miközben a kapuja felé csavarodik, majd a kapufát érintve, a hálóba vágódik. Góóóóóóóóóól!

"Anyátok picsáját!" - üzeni Alex a milánóiaknak.

Kettős emberhátrányban vezet a Juventus 2-4-re! Ranierit kikísérik a stadionból, a helyére Zaccheroni ül.

10 perc a hosszabbítás. Vagy negyed óra, mutatja a bíró, miután megjelenik néhány piros pötty a felsőjén.

De az extázisban játszó zebrákat már nem lehet megverni. 8 emberrel védekeznek a hitevesztett milánói csorda ellen.

Végül a 112. percben fújja le a bíró, amikor már az UEFA-ellenőrei is megérkeztek a stadionba.

A két edző nyilatkozata:

Zaccheroni: Minden rendben lesz, még csak 30 perce vagyok a csapat edzője, de már sok biztató jelet láttam. Például nem kaptunk gólt, mióta én vagyok az edző. Szeretném visszavezetni a csapatot a győztes útra, megnyerjük a scudettót. Nincs egy ekid?

Conte: Hrrrr... csapat.... hrrrr.... jó... hrrr... capitano.... hrrr... nyertünk.

Köszönjük a figyelmet, el is köszönünk. Beniék majd megírják a helyszíni beszámolót valamikor vasárnap.

 

 

*A bizonyítottan téves kijelentés cáfolatáról bővebben ennek a cikknek az alján olvashattok: Szánjuk-bánjuk

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr828239758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

337583 2011.10.28. 16:39:36

Jók a fogaid Massimo!

daneeka 2011.10.28. 16:43:45

Hatalmas! A pókerezős résznél hangosan felröhögtem. A munkahelyen. :D

humorpalanta 2011.10.28. 16:46:51

Húúúúúúúúúúúúúúú. ez nagyon nagyon nagyon jó letttt!!!!!!!!!! Sírtam a röhögéstől........ :D:D:D:D De a bíróval igazatok van sajnos...

339991 2011.10.28. 17:00:59

Ez nagyon jól sikerült, munka is volt benne rendesen. A meccs csak fele ennyire legyen szórakoztató és nem lesz baj.

334302 2011.10.28. 17:08:43

Ha viccnek szántátok, annak nagyon gyenge. Szokás szerint :)

Mimi 2011.10.28. 17:09:26

Ti nevezitek magatokat újságírónak? Végem van :DDDDDDDDDDDDD

343648 2011.10.28. 17:13:48

Zseniális! Főleg a Del Piero-s kép, és a hozzá tartozó felirat... :)

335257 2011.10.28. 17:30:32

Darti! Ez a legjobb poszt amit valaha olvastam !

335257 2011.10.28. 17:35:41

A Ranieris kép+aláírás ütős !

330110 2011.10.28. 17:45:24

El kell ismerni, télleg jó lett nagyon! Bár az nem igazán tetszik benne, h már most elkezditek a bírózást, de hát ti tudjátok.

339362 2011.10.28. 17:56:26

és egri viktor dühében a meccs végére elrágja a mikrofont, juhár tomi a stúdióból pedig félvigyorral, és pár össze nem illő szófordulattal nyugtázza a fényes győzelmet

kdavid86 2011.10.28. 17:59:45

Gratula a cikkhez! Elsírtam magam :D:D FORZA JUVE!!!

342620 2011.10.28. 18:34:17

Buzi zebrák! Remélem is h végre visszakapjuk azt amivel eddig vertek minket a bírók ebben az idényben! am meg csak azért nem tudtam nagyokat röhögni rajt mert az Interről szól:D

343490 2011.10.28. 18:40:46

@Dartagnanx: Respect, ez zseniális lett :)

343490 2011.10.28. 18:41:13

KÖCSÖG inter!

254290 2011.10.28. 19:00:43

Elsírtam magam, míg olvastam a postot. Kurvajó lett :D

340119 2011.10.28. 19:01:04

Vazzeg, ez mekkora ötlet már! :DDDDDDDD Standing ovation! Ha viccnek szántátok, annak nagyon állat.

Jackie_D 2011.10.28. 19:19:40

Gratula, kurva jó lett! :D

338144 2011.10.28. 19:45:42

Azt a huncut kurva életbe.... én is vért hányok lassan a röhögéstől... Te jóó éég :D Amikor megláttam hogy a végén Zaccheroni nyilatkozik... nem is olvastam végig onnan. Kék halál :D

Futballsznob 2011.10.28. 19:45:58

:) a posztnak, de ennyire azért nem vidám a helyzet. Mi inkább lemaradva, a Fiorentina meccs tanulságain rágódunk, némi videózással és a Vidal paradoxont bogozva. http://futballsznob.blog.hu/2011/10/28/videos_zebra_elemzes_es_a_vidal_paradoxon nektek meg gratula

gablorin 2011.10.28. 20:15:48

Ezt le kéne nyomni a showder klubban.Nagyon bejött, de én inter győzelmet várok.Forza Inter!

342337 2011.10.28. 20:24:29

uuuuuuutálom a digó focit, de ezt elolvastam és nagyon jót kacagtam!:D GRAT!

törhetetlen üvegradír 2011.10.28. 20:35:15

Zseniális poszt! Sírtam végig...:DDD

zoldember 2011.10.28. 20:51:40

Kihagytad, hogy a meccs után Moratti megkeresi a szövetségben a cimboráit és a meccset az Internek adják, a Juvetól pedig levonnak 6 pontot.

danimester1 2011.10.28. 20:54:48

Nagy a pofátok, pedig tavaly is szoptatok!Amúgy ez valami kúúúúúrv@ jó lett!!!Merda sinter!!!!

275991 2011.10.28. 20:55:22

én a ki nevet a végén és a Krasicos részeken visítottam, nomeg Elia-Ziegler :D

275991 2011.10.28. 20:57:19

ja és Pepe :D

334679 2011.10.28. 21:08:47

Inter drukkerként is azt mondom: óriási poszt, jót nevettem rajta. Mondjuk Moggi bácsi mintha kimaradt volna, de így is hatalmas. A meccsen viszont sajna nem lesz ennyi gól, a jelenlegi forma alapján viszont meglepődnék (nem panaszképpen mondom), ha nem a Juve nyerne...

sanyika 2011.10.28. 21:15:18

Ti nevezitek magatokat újságírónak?

BigBrother 2011.10.28. 22:15:53

Sok jó cikket olvastam már itt, de eddig ez a legjobb! :D

343021 2011.10.28. 22:16:16

...azért ha a fele is igaz lesz, amiatt sem leszek szomorú: 1-2. :-D Hajrá Zebrák, Alexet a kormányba, meg egyházat is el lehet nevezni róla. Pláne ha még játszana is. :-DDD

Cole 2011.10.28. 22:30:59

Zseniális. A "Del Piero kisemmizi Quagliarellát" résznél én is felröhögtem. :D

230492 2011.10.28. 22:33:34

Buzi zebrák!

djles73 2011.10.28. 22:56:07

gyerekek ez a birozas,meg a Moratti megvesz mindenkit kilora,annyira lejart lemez...csak tudnam,h ezek a hangok miert nem a '90-es evek masodik feleben vagy a 2000-esek elejen voltak hallhatoak,amikor az Inter ugye egy darab bajnoksagot sem nyert.erdekes modon en akkor se biroztam,inkabb sirtam a Gresko fele falabuak miatt Ronnieval egyutt. ahogy az angol mondja:"Get a life!"

254834 2011.10.29. 01:51:38

Félművelt, ostoba és irígy. Valamint kiváló példa arra, hogy miért is szeretik "többen" a Torot. Elégtelen. Leülhet.

kihamza 2011.10.29. 04:43:25

Buzi zebrák! Viccek vagytok..:D Erről ennyit!! az életbe nem nyertek semmit a k.rva any-tok!!!!!!!!!!

rampulla81 2011.10.29. 06:23:01

Jó kis írás. Este lealázzuk a majmokat. Forza Juve Per Sempre!

340463 2011.10.29. 07:05:58

[WallyB](#583231): de rég láttalak, jó újra látni - gyere többször! És igazad van: jók ezek a hangolások mindkét helyen nagyon, a meccs valszeg jóval uncsibb lesz mint a posztok és tényleg inkább 2x mint x2 totónyelven szólva

forzaROMA 2011.10.29. 07:22:57

"Alex nekifut, a sorfal is nekifut.." :DD sosem értem, hogy juventino-k miért nem kussolnak inkább ha bírókról, meg telefonokról, meg csalásról van szó, a scudetto-ik felét csalták és vették... ettől függetlenül a poszt csillagos hatos, kora reggel itt röhögök a gép előtt..:)

334679 2011.10.29. 07:51:01

[sonicscrewdriverowner](#583327): Köszi. Nincs időm olvasni se ezt a rengeteg blogot, kommentelni meg pláne... az azonban tény, hogy a meccseinkkel embereket lehetne vallatni mostanság. Lassan kiadhatna az Inter egy Best of Chivu összeállítást is. Fordulópontnak mondjuk ideális lenne most elindulni felfelé egy apró győzelemmel... ha már ennyit emlegeti mindkét (LOL!) mester a "győztes utat" meg a scudetto-t.

_reinhard_ 2011.10.29. 07:53:11

:D sírva röhögős! tökéletes!

Draken 2011.10.29. 08:41:36

Gratula! Vidámabbá tettétek a reggelt! Forza Juve!

Turlev 2011.10.29. 08:47:35

[kihamza](#583320): [forzaROMA](#583330): Gyerekek, Alex a képen nektek is üzen :)

atis123juve 2011.10.29. 08:53:19

Vááá, ez királyság :).Nagyon nagy lett. Különösen a döntő szabadrúgás. :) Quaglia azért pályára kerülhetett volna egy véletlen folytán. :)

257608 2011.10.29. 09:32:42

Óriási az írás !!

258945 2011.10.29. 09:34:31

[E y e t y r a n t](#583311): azt hittem ez a "Elégtelen. Leülhet." osztás már rég évek óta kiment a divatból, nem menő, de ezek szerint nem mindenhol/mindenkinél. Moratti fogait ti festettétek be ilyen sárgára? különben, hogy lehet valaki ilyen igénytelen, hogy milliárdos de nem bír erre odafigyelni, a lehelete sem lehet hétköznapi :)

334474 2011.10.29. 10:26:23

Tízből kilenc ilyen erőltetett, de ennek minden sora zseniális. Hatalmas grat!

255834 2011.10.29. 11:51:45

Gratula, tetszik az ötlet, főleg, ahogy Del Piero lealázza a kispadon a többieket. :)

337297 2011.10.29. 11:57:14

Többet röhögtem mint egyórányi rádiókabarén. :)

touristique 2011.10.29. 12:03:48

Ez is jó, bár nem értem, miért fújnak az Internek a bírók. Napoli-Juventus meccsen indokoltabb lenne.

312041 2011.10.29. 12:38:52

Zseniális !!! :D

sorger 2011.10.29. 13:41:34

Persze nem mindennel értek egyet, így a végeredménnyel sem, de azért pazar volt elolvasni! Régen vigyorogtam ennyit, a Del Pieros kártyacsata különösen remek, de egy ekkora sportember soha nem üzenne ilyen ocsmányul Milánóba... FORZA INTER!!!

laleey 2011.10.29. 15:13:09

Beszarás! Már a könnyeimmel küzdöttem, annyira nevettem, még jó, hogy itthon olvastam el.

turorudi 2011.10.29. 17:33:36

Ti nevezitek magatokat újságírónak? kurva nagy, sírva röhögtem!! :D remélem legalább az eredmény bejön a meséből! Forza Juve!

Spolettitetry 2012.05.05. 23:05:00

http://www.samialjaber.com/vb/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=1101083 http://www.forum.ot-mail.com/newreply.php?tid=39902

BeequeWanonax 2012.05.18. 13:10:41

http://bestsoftwarehere.com/stats/index.php
süti beállítások módosítása