bntemp

bntemp

Amilyen a meze, olyan a csapat

2011. július 24. - s4tch

A futballtörténelem legocsmányabb mezében játszó Juventus kikapott első idei fajsúlyos felkészülési meccsén, Torontóban a Sporting Lisszabon gyakorlatilag gond nélkül fektette ki a Juvét. A szépségtapaszt – ki más? - Del Piero szállította, aki a hajrában egy gyönyörű löbböléssel szépített, ezen kívül a retinánkba égett kínai piacos dressz és a tavalyi évet idéző játék fölött borzongva töltöttük a vasárnap hajnalt. Azért is különösen nehéz értékelni a meccset, mert az első félidőben láthattuk azt a Juvét, amely jó eséllyel így állt volna fel, ha a szezon első meccséről lett volna szó, a másodikban pedig hiába játszott kicsit jobban a csapat, olyan nevekkel találkozhattunk, mint Giandonato, Marrone és De Silvestro (meg Rinaudo, de ő az ellenfélnél). Igyekszünk megőrizni a hitet hajtás után, miközben új nevet adunk a korábban Föld nevet viselő bolygónak.

A futballtörténelem legocsmányabb mezében játszó Juventus kikapott első idei fajsúlyos felkészülési meccsén, Torontóban a Sporting Lisszabon gyakorlatilag gond nélkül fektette ki a Juvét. A szépségtapaszt – ki más? - Del Piero szállította, aki a hajrában egy gyönyörű löbböléssel szépített, ezen kívül a retinánkba égett kínai piacos dressz és a tavalyi évet idéző játék fölött borzongva töltöttük a vasárnap hajnalt. Azért is különösen nehéz értékelni a meccset, mert az első félidőben láthattuk azt a Juvét, amely jó eséllyel így állt volna fel, ha a szezon első meccséről lett volna szó, a másodikban pedig hiába játszott kicsit jobban a csapat, olyan nevekkel találkozhattunk, mint Giandonato, Marrone és De Silvestro (meg Rinaudo, de ő az ellenfélnél). Igyekszünk megőrizni a hitet hajtás után, miközben új nevet adunk a korábban Föld nevet viselő bolygónak.

Nagyon kíváncsian vártuk, milyen formációban kezd a Juventus, hiszen menet közben hallani lehetett egy erősen támadó felfogású 4-4-2-ről, és egy a tavalyinál sokkal támadóbb 4-2-3-1-ről is. A Sporting elleni kezdő az előbbihez állt közelebb, mégsem mondható klasszikusnak a formáció, sokkal inkább egy karácsonyfára (4-3-2-1) hajazott a felállás, hiszen Kraszicsnak vagy nem is volt, vagy nem vállalt védőfeladatot. Inkább a középső trojka (Pazienza, Pirlo, Marchisio) jobb szélén mozgott, a másik oldalon ugyanezt tette Quagliarella, bár mindketten visszalépkedtek a középpályára labdákért, túlzás lenne őket középpályásnak minősíteni. Nagyon kíváncsiak voltunk továbbá Pirlo szerepére, hiszen a Milanban újabban balról indult befelé, de Conte jobbnak látta, ha ott próbál meg kicsiholni valamit Vidal Sassoonból, ahol lassan egy fél évtizede egyik edzőjének sem sikerült, azaz a róla elnevezett mélységi irányító pozíciójában játszott.

Az elgondolás tehát az volt, hogy a csapat védekezésnél és labdakihozataloknál balra tolódik (Ziegler-Marchisio-Quagliarella), és így nyit területet a jobbszélen viharzó Kraszicsnak. A szerb beadásait középen Quagliarella és Matri várja, a hosszún Marchisio, a második hullámban Pirlo érkezik. Tulajdonképpen volt az első félidőnek néhány olyan pillanata, amikor működött is a dolog, legalábbis odáig, hogy megtalálták a labdák Kraszicsot, de a beadásaiból semmi veszély nem keletkezett, a Sporting védelme röhögve fejelgette ki a labdákat – mármint azokat, amik nem a kapu mögé érkeztek.

Az igazi probléma mégsem támadásban volt, hanem – óriási fájdalmunkra – ugyanazok a gondok vertek pofán, mint tavaly. Először is nagyon lassúak voltak a labdakihozatalok. Nyilván mindenki Pirlót kereste, aki gyakran 10-15 méterre állt a hátvédektől, és onnan indult meg, de hát így teljesen hiába jött vissza a felezővonalig Q, egy védővel a nyakában, háttal az ellenfél kapujának kellett volna valamit kihoznia a helyzetből. Kraszics összesen kétszer tudott megindulni az első félidőben, de emberelőnyös helyzetet az ellenfél térfelén egyszer sem tudott kialakítani a Juventus. Másodszor újra rossz volt látni, hogy pusztán a sebességgel megzavarható a Juventus védelme, egy-egy ritmusváltást úgy evett a csapat, hogy rossz volt nézni, ahogy azt is, miként üldözzük reménytelenül a labdával egy sebességi fokozattal gyorsabb portugálokat. Minden esetleges volt. Pazienza nagyjából használhatatlan, a labdát még csak-csak megszerzi, de a kihozatalában nem tud részt venni, Marchisio pedig pont annyira láthatatlan volt a balszélen, mint tavaly egész évben. Ereje – nincs neki sok – nagy részét lekötötte a szándékosan az ő oldalára tolt Sporting-támadások levédekezése, és nem fogyasztott semmilyen gyorsítószert a nyáron, így még mindig bántóan lassú ehhez a szinthez.


A 13. percben Buffon is jelezte, mire számíthatunk tőle idén, a töketlen tötymörgő kapus vastagon benne volt a Sporting első góljában, és aztán majdnem benézett egy szögletet is. A második gól egy jól eltalált lövés eredménye volt, de azt azért megkérdezném a Pazienza-Barzagli kettőstől, miként terelgethette Djalo a tizenhatos előterében zavartalanul a labdát addig, míg lövőhelyzetbe került. Az első félidő után mélyeket sóhajtozva próbáltuk elhessegetni az előző két idény rémképét.

Aztán a másodikban gyorsan kiderült, hogy nem ezen a meccsen fogunk megnyugodni. Conte ugyanis tízet (!) cserélt, csak Chiellini maradt a pályán, és felállt egy olyan Juventus, amire még a sokat próbált szurkolók sem lehettek felkészítve: Storari – Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie – Martinez, Marrone, Giandonato, De Silvestro – Del Piero, Toni.


Mivel a Sporting is rengeteget cserélt, valószínűleg ennek is köszönhetően már inkább a Juvénak voltak helyzetei a második félidőben, Toni aktív volt (egy irgalmatlan tapló faultja után akkora piros lapot kellett volna kapnia, ami kilógott volna a jegyzőkönyvből), és a balszélre érkező De Silvestro is csinált ügyes dolgokat, de sajnos egy fontos erénynek híján van a fiatal szélső: nem gyors. A meccs végén Alex elképesztően szép gólt szerzett (Dino: Del Pieróról kellene elnevezni a földet), aztán volt még egy kakaskodás, amit egy Chiellini-könyökös tüzelt fel, de az egyenlítés nem jött össze. Sajnos jogosan.

Kapusok:
Buffon bizonytalan volt, benne volt az első gólban, zavarta az eső és a nagy szél. Storarinak nem kellett nagyot védenie, de egyszer beleharapott a kapufába hátrálás közben, ami nem biztos, hogy azt mutatja, érzi a kaput.

Védelem:
Lichsteinert nem játszották át, de fellépni nem nagyon tudott, hiszen sem Kraszicstól, sem Pazienzától nem kapott elég segítséget, jobbára egy az egyben fogadta a szélsőjét. Barzagli és Chiellini lesz jobb, az első gólnál egymást zavarták, a másodiknál előbbi határozatlanul lépett ki az emberre. Zieglernek volt néhány szép szerelése, védekezésben nagyon erős (öröm ilyet látni a balszárnyon), de talán egyszer sem lépte át a félpályát. A szünet után beszállók közül Bonuccinak volt néhány hajmeresztő megmozdulása, de rajta látszott, hogy nagyon akar. De Ceglie még kicsit rozsdás, de védekezésben nem volt gond vele, Motta meg... hát, motta.

Középpálya:
Pazienza csak akkor használható, ha van mellette egy Felipe Melo Vidal, aki át tudja vinni a labdát a félpályán, mert ő erre nem alkalmas. Pirlo semmit nem mutatott abból, amit várnak tőle Torinóban, tette a dolgát a szokásos halvérű stílusában. Néhány labdával azért jelezte, hogy negyvenről bármikor kirúgja a szőrt Kraszics orrából. Marchisiót én már tavaly elintegettem, most nem mennék bele. A cserék közül Martineztől hidegrázást kaptam, legszívesebben a bőréből készült fojtópórázzal akasztanám fel Marottát, Marrone – civilben középhátvéd – elég darabos, Giandonatóban viszont érzünk valamit, csak még nem tudjuk megfogalmazni, mi az. De Silvestro aktív volt, sokat futott, kár, hogy ilyen lassan.

Csatársor:
Matri és Quagliarella mindent megtett, amit labda nélkül megtehetett, amikor játékban voltak, némi izgalom költözött a pályára. Matri az elején kihagyott egy ziccert, nem lett volna nehéz befejelnie a pontos beadást, de mellé csúsztatott. Kraszics darabos volt, mint a dorogi szén, ezt tudjuk be az alapozás fáradalmainak. A Del Piero-Toni kettős már veszélyesebb volt, a lombrágó sokat volt játékban, harcolt, küzdött, akarta mutatni, hogy helye van a csapatban, de ettől még nincs. Del Piero meg maga a Föld, ugyebár.

Egy meccs után nem mondanánk végleges ítéletet, hiszen nehéz alapozás után van a csapat, és még tanulgatják, amit Conte vár tőlük, de az első félidőben mutatott játékban azért lehetett volna sokkal több élet. Minden más lehet, ha Pazienza helyén Vidal, Marchisióén pedig Bastos, vagy Mata játszik (utóbbi szigorúan 4-4-2-ben), és persze kicsit felgyorsul minden, ami a pályán történik, mert ez a tötymörgés még a Serie A-ban is lassúnak hat.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr908239584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

334474 2011.07.24. 12:16:28

"Motta meg... hát, motta." Nice :)

334401 2011.07.24. 12:27:26

moyes szerintem tudna lendíteni a csapaton.

galtam 2011.07.24. 12:32:30

Még nem írnám le én sem a csapatot, de azért az, hogy a Sporting simán leütköz minket félpályánál, mi meg még a 16-os előtt sem lépünk ki az emberre, azért az vérlázító. A két svájci jól védekezett, felsóhajthatunk, hogy végre vannak szélső védőink.

334471 2011.07.24. 12:34:46

Jó ezt olvasni...azért Vidal és a többi érkező remélhetőleg javít majd vmennyit. A cikkért mindenesetre köszönet.

130106 2011.07.24. 12:48:14

Elöször is ha Juventus szurkolónak tartod magad,nem kötsz bele te is a mezbe és nem ezzel a humorral lököd meg a cikkedet..máshol is leírtam ma már ez tisztelgés a régmúlt elött,sajnos anno még ezt nem tudhatták hogy a sok sémás birka csak egyre tud gondolni ennek a színnek a láttán..megjegyzem,nekem se tetszik de azért a tisztelet ugye!!! Másik szép dolog hogy mély elemzésbe mész bele az elsö valamire való felkészülési meccsünk után,de a full negatív hozzáállás erösen kitünik a soraid közül..Elöször is Buffon az elsö gólban nem igazán volt benne tudod (kifele csavarodott a labda+szél..ebbe bármelyik kapus belefuthat) aki az volt az Matri aki ott hagyja üresen az emberét miközben megy a fejpárbaj..Barzagli a második gól elöidézöje egy ilyen kilépés után szerinted még lesz jobb,ez tipikus Bonucci megmozdulás volt az elözö szezonban csak ilyeneket produkált ergo ugyanaz a szint..cserepad mindkettö..ez már nem lesz jobb.De Silvestro lábában az elsö komolyabb felkészülés van mióta focizik,talán érthetö hogy nem atomgyors,de így is a legveszélyesebb emberünk volt(elfutás!! igaz pocsék befejezés..kapura lövés külivel)..Marcinál fényévekkel jobb már most a balszélen..szóval azért dicsérhetnél is nem kell két jó szó után lehúzni az illetöt.Toni megint csak negatívum az hogy ha ott van képes befejelni(még ha les is volt) és tökéletes lesz cserének ha Matri szürke,eszedbe se jut..csak hogy nincs helye a csapatba..akkor kérdem én ki lesz szerinted Matri cseréje??Amauri??Szumma szummárum lehet lehúzni a csapatot az edzöt meg kritikusan fogalmazni a láttotak alapján(én sem örülök annak amit láttam 100%) de azért kicsit mérlegeljünk..a Manchester sem szárnyal egy Chicago ellen..a Barca sem mossa le a Hajdukot..ezek felkészülési meccsek amikböl nagy konklúziót ne vonjunk már le..föleg ne az 1 hónap múlva induló bajnokságra kivetítve..kicsivel több pozitív hozzáállást,ez a cikked nagyon magyaros mentalitású ami a csapat igazi szurkolóit kicsit sértheti,mint ahogy engem is,hagyd a sárdobálást a külsösökre,koncentrálj a kevés jóra mint hogy mindenkiben a hibát látod.

289081 2011.07.24. 12:50:04

köszi a cikket, remélem még lesz pár... a juve játéka pedig - bízzunk benne hogy javulni fog!!!

258945 2011.07.24. 12:55:48

kell ide még a Vidal-Bastos-Rossi hármas

147668 2011.07.24. 12:56:54

Azért ne felejtsük el, hogy a Sporting újdonsült edzője Domingos Paciencia, aki akár a legnagyobb edzők között találhatjuk éveken belül. A 10 millió eurós költségvetésű Bragaval, második hely a bajnokságban majd EL-döntő. Kiejtve a Poolt, Benficát, Kijevet és parti meccs a döntőben a mindenkit ledózeróló Portóval. Nem kizárt és talán nem szégyen ilyet mondani, hogy felkészültebb edző mint Conte.

258945 2011.07.24. 12:58:05

[joeflame](#444932): hagyomány tisztelet ide vagy oda ez a mez borzalmas, attól még hogy jó szándék(?) vezette az elképzelést még borzasztó lett, van ilyen

130106 2011.07.24. 13:18:53

Jól van akkor rúgjunk mi is bele a hibát elkövetö tervezöbe,meg figurázzuk ki vele a csapatot..na ha szerinted ez jó szurkolói mentalitás akkor gratulálok neked..egyszer elsütjük oké,mikor kijön az új mez,de hogy ezzel élcelödünk majd hónapokon át,ha indokot ad rá a csapat az több mint gyerekes és indokolatlan.Ismétlem elég a többi agyas ellendrukker szánalmas viccelödését olvasgatni,nem kéne a saját drukkereinknek is ezen lovagolni..biztos a Fio szurkolók is ezen humorizálnak évek óta milyen csodás a lila gönc de szerintem nemigen.

14Krisz 2011.07.24. 13:21:30

Egy felkészülési meccsen egy vereségből sokkal többet lehet tanulni, mint egy győzelemből. A Sporting nyilván összeszokottabb csapat és a felkészülésben is előrébb jár. Tanulni kell a hibákból, levonni a következtetéseket és hajtani tovább.

334474 2011.07.24. 13:29:34

[joeflame](#444951): http://4.bp.blogspot.com/-PTa4agGEdIQ/TWkKppSKH-I/AAAAAAAAAFc/5XOGpZRmBe4/s1600/JuveCentSSNo.21.1997d.gif vs http://kitkross.com/storage/Juveaway1112.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1303083858316 Azért lehet ezt ízlésesen is. Rá kéne hagyni ezt a nike-ot.

balzaretti 2011.07.24. 13:29:35

[joeflame](#444932): Kedves barátom,ha Gigi nem volt benne az első gólban,akkor áruld már el,hogy miért nem állt a kapujában? ergó mit keresett az ötös vonalán?

334302 2011.07.24. 13:34:48

[joeflame](#444932): joe, tudod azért, mert szurkolsz egy csapatnak, még nem kell úgy tekinteni rá, mintha tévedhetetlen lenne - különösen az elmúlt két év után, amikor bőven bebizonyosodott, hogy nem az. buffoné az első gól, toni iszonyú lassú, és ki kellett volna állítani azért a faultért, ez a mez pedig annyira ocsmány, amilyet még a világ nem látott. _benito vagyok, a szerző, csak pajtásom van bejelentkezve, ezért innen írok.

Ales 2011.07.24. 13:35:04

Marchisiot valóban alig lehetett látni, Martinez viszont szerintem meglepően jó volt, De Silvestro lassú? Én nem így vettem észre, sztem sokkal aktívvabb volt, mint pl. Krasic. Lesz ez még jobb is idővel.

303731 2011.07.24. 13:35:14

[joeflame](#444932): "a csapat igazi szurkolóit kicsit sértheti" és még te beszél magyar mentalitásról.... XD különben is, nem kell temetni a csapatot, persze, de ha valami nem jó, azt nemhogy lehet, hanem kell is kritizálni, különben nem lesz jobb, az igazi szurkoló, ha már itt tartunk elismeri a hibákat. Aki csak bólogat, az inkább vak- mintsem "igazi" szurkoló. ehhez a csapathoz még nagyon kell Vidal és egy igaz balszélső, ami már régen nincs, aztán majd meglátjuk.

jocó 2011.07.24. 13:45:45

Gyerekek egy dolgot felejtetek el, ez sport, nem divat bemutató, itt nem divatot kéne diktálni egy mezzel, hanem arra való, hogy a pályán lévő két csapatot megtudjuk különböztetni, meg ahogy azt már több remek edzőm is kifejtette, nem a meztől leszel jó focista. Nyilván való hogy egy egyesület a saját szokása alapján múltja alapján fogja meg tervezni a mezét, ez így is van jól.

320069 2011.07.24. 13:50:35

A mez ízléstelen, a csapat pedig egy halom trágya, lehet mondani, hogy felkészülési stádium, stb. de jogos a félelem, hogy ebből alsóház lesz. Toni valóban nem való a Juventusba, mint ahogy még sokan mások. A veterán Buffon és Del Piero a legjobb embereik, még mindig, és úgy néz ki ez egy darabig így is lesz. De! Várjuk a feltámadást! Go Juve!

334302 2011.07.24. 13:52:05

[jocó](#444968): szemmel látható része a klub bevételeinek a mezeladásból származó zsuga, így nyilván nem közömbös, hogy az ember a seggét nem törli bele ebbe a pszichedelikus borzalomba, vagy az andree10 által linkelt mezért azonnal rohan az üzletbe. tehát igenis fontos, hogy néz ki a mez (még mindig _benito)

258945 2011.07.24. 13:59:23

a sporting hol jár a felkészülésben? nem játszik valami kupaselejtezőt? mert nem mindegy hogy egy csapat az alapozás közben lép pályára vagy 1-2 múlva éles meccseket kell játszania

147668 2011.07.24. 14:19:15

Egyébként szerintem a mez arculata nem rossz. Ez a cián-rózsaszín mez szörnyű bántó, nyilván én élből utáloma rózsaszínt, de vannak olyan árnyalatai amivel pofásabbá lehetett volna tenni, lásd a tavaly előtti rózsaszínes-naracsrágás barca mez is fura volt, de néha ellenfényben nem tűnt rossznak. ez a mez szörnyen ízléstelen.

130106 2011.07.24. 14:20:45

Kedves Benito Buffon annyira volt benne a gólban mint a hátvédeink akiket lefejeltek,Matri aki üresen hagyta az emberét..de ha szerinted 8 méterröl üresen leadott lövést lazán hárítani lehet,akkor persze kenjünk Buffonra..ö volt kb. a legkevésbé hibás a szereplök közül.Biztos lehetett volna szebb mez is bár részemröl én csak zebracsíkos vennék..ha vadítóan szép piros lenne vagy arany mint régebben akkor se azt venném,de persze biztos az összes csapat mindkét meze hasít csak nálunk vannak ilyen gondok. Havey..a kritikázálás a legkönnyebb,a mindenbe a negatívumot helyzetbe hozni erösen magyar hozzáállás..itt is már egyes agyasok ezután a meccs után tudni vélik mi lesz a bajnokságban..Röhej!! Akkor benito ki lesz Matri cseréje?? Toninak nem futóversenyt hanem helyezkedést és labdatartást,lefejelést kell megvalósítani,ha majd bejön az utcsó 20 percre jóesetben,ha Matri nem sérült..ö a ívelgetös, betömörülös szituációknak az embere és oda nem a gyorsaság a legfontosabb alapkövetelmény. Senki sem mondta hogy a csapat tévedhetetlen..Barzagli,Marcisio,Pazienza felejtös ez tegnap is látszott..De Silvestro simán jó lesz cserének és a csapat nem az ugri bugri Philadelphia ellen játszott..Capishe..az elsö normális felkészülési meccsen az érkezése után nemsokkal,kemény kezdés..ez lett a vége..csak azért ha gond van ne tiporjuk bele a sárgaföldbe egyböl az újjá formálódó csapatot,mert nagyon fontos az építö kritikád csak maguk a játékosok is tudják mennyi volt az ami,az állandó lehúzással pedig nem igazán az jön le nekik hogy mögöttük állunk és támogatjuk öket.Az elmúlt évekkel ne gyere..Matri,Q,Pirlo,Ziegler,Lichsteiner,Pazienza se fog szárnyakat kapni ha kívülröl kritikázlják állandóan..söt már látom elöre,hogy Vidalról is lehúzzátok majd a keresztvizet 2 rossz meccs után..ha te ettöl jobban érzed magad tedd ezt,részemröl az ilyen egyoldalú,citromba harapott cikkek nem hoznak elörelépést..szerintem Conte is elmondta mi volt a rossz a csapattal,de azért biztos finomabban egy csöppet..lehet te örülsz ha felhánytorgatják az elözö évek hibáit és nem az elörelépést veszik észre(még ha kevés is volt) és támogatnak.

147668 2011.07.24. 14:21:09

[Reiko](#445000): cián-rózsaszínes szín - az rossz

334474 2011.07.24. 15:18:42

[heinrich](#444977): Asszem a linket csak te látod, mert egy modnak engedélyezni kéne a kommentet vagy mi. :)

Fríí 2011.07.24. 18:30:18

Szerintem nem gáz ez az eredmény, nagyjából jelenleg ez a realitás.

gatyamadzag 2011.07.24. 20:27:03

Ez a mez tényleg nagyon undorítóra sikerült már bocs,hogy ezt mondom. A palermoé se kutya,de ez túl tesz rajta. Szinte alig tudtam az összefoglalóban a játékra koncentrálni,mert végig azt az idegesítő színt láttam. + az a csillag az elején... Mintha egy megasztár fellépés után fociznának és elfelejtettek mezt felvenni. Tényleg sajnálom a srácokat,hogy ilyen mezben kell az idényt végigjátszaniuk.:S

sakic 2011.07.25. 05:46:14

Jézus, aki szerint Buffon nincs benne az első gólban, az melyik meccset nézte?

Paco 2011.07.26. 02:46:56

1993 óta vagyok Juve szurkoló. Sajnos az elmúlt évek Juven-tusa elkeseredetté tett engem is a csapattal kapcsolatban. Uraim egy meccsből hiba levonni bármilyen következtetést is. "Sajnos" a Juve gazdaságilag próbál stabil maradni ennek ellenére vezeti az ez évi átigazolási kiadások összege listát. Véleményem szerint a Juventusnak csak olyan játékosokat szabad igazolni akik vért izzadnak még ezért a csodálatos magenta csillagos mezért is. A hiba ahogy Conte is mondta a mentalitással van. A kilencvenes évek Juvéja technikailag jóval a mai alatt volt, de volt egy Jugovic, Torricelli, Di Livio, Conte akik felszántották a pályát és Lippi helyett leosztották a lustálkodó csapattársak fejét, ha volt egyáltalán ilyen. Az akkori Juvéból ezért nőhettek ki klasszis játékosok mert mellettük voltak akik visszarántották az épp elszállni vágyó Vierit, Pippót, a földre. Ez hiányzik a mostani Juventusból Alex és Buffon már nem tudja átadni a szellemiséget, a többiekben pedig nincs meg. Nekünk nem elég egy évben egy nagy sztárt igazolni a keretet folyamatosan formálni kell. Egy top játékos kevés a Juvéban több ászt meg nem lehet hozni európai kupaindulás nélkül. Benito az építő kritika mindig hasznos, de nem a fanatikus drukkereknek ezt tudhatnád ha te is az vagy.

Jimi Outsider 2011.07.26. 09:53:53

A mez nekem sem tetszett, de Alex gólja után esküszöm azt mondom, hogy nem olyan okádék. Lehet csak mert esett és nem volt az a mocskosul bántó rikító színe :D
süti beállítások módosítása