bntemp

bntemp

Előre az EL-ért!

2011. április 17. - s4tch

Az idény végére kicsit leültünk. Talán a hetedik hely okozta nihil miatt, talán mert nem történik semmi hét közben. Talán mert nem merünk álmodozni, hogy aztán újra pofára essünk. De mégiscsak fontosnak tartjuk, hogy a legnehezebb pillanatokban fellelkesítsük legalább azt a néhány millió embert, akik világszerte olvassák blogunkat.

Az idény végére kicsit leültünk. Talán a hetedik hely okozta nihil miatt, talán mert nem történik semmi hét közben. Talán mert nem merünk álmodozni, hogy aztán újra pofára essünk. De mégiscsak fontosnak tartjuk, hogy a legnehezebb pillanatokban fellelkesítsük legalább azt a néhány millió embert, akik világszerte olvassák blogunkat.

Hamarosan összecsapunk a Fiorentina szimpatikus csapatával! A drogbáró is visszatért, így már ő is riogathatja védelmünket.

Valószínűleg láthatunk egy újabb fantasztikus csatát Vargas és Motta között. Ez ősszel igen gyors öngólt és Motta teljes, hónapokig tartó lelki megzuhanását hozta. Reméljük, hogy mostanra kikezelte egy pszichológus a szorongásaiból - abban nem reménykedünk, hogy focizni is megtanult.

A kapuban várhatóan újra az a Buffon lesz, aki két hétig ismét sérült volt, de ahogy egészséges, egyből automatikusan a kapuba kerül, függetlenül attól, hogy Storari bombaformában véd, és teljesen felesleges lecserélni őt. Buffon szereplése nem jó ómen, visszatérése után sok elképesztő ostobaságot csinált, bizonytalan, nem jól mozdul ki, nem hiszem, hogy a védelmet nyugalommal tölti el jelen formájában.

Kezdőben lenne a helye.

Grosso is egészséges, ami - amennyiben a Roma elleni formáját mutatja - jó hír.

Grosso is egészséges, ami - amennyiben az idény nagyobb részében mutatott formáját mutatja - nem feltétlenül jó hír.

De Ceglie a csapattal edz! Van arra is esély, hogy a kispadra odafér már, de sokat azért ne várjunk tőle, utoljára tavaly rúgott labdába.

Matri kirobbanó formában van, remélhetőleg kitart Delneri mester amellett, hogy olyan taktikát játszat a csapattal, ami alkalmazkodik a játék képéhez és az ellenfél húzásaihoz (ahogy egy rendes edző szokta), tehát maradunk kezdésként a 4-3-3-as felállásnál.

Most már itt lenne az ideje egy mesterhármasnak.

Del Piero újra egészséges, bevethető. Itt érdemes megjegyezni, hogy az utolsó két meccset, küzdelmes körülmények között, Buffon, Chiellini és Alex nélkül hozta a csapat.

A Roma lecummantott tegnap, így egy esetleges győzelemmel az EL-helyek egyikét érhetjük el.

Álmodozzunk tovább!

Ha ma elverjük a Fiorentinát

- akkor megelőzzük a rómaiakat,
- amennyiben az Udinese kikap, vagy x-el a Napolival, 2-3 pontra kerül tőlünk,
- és még játszunk a Lazio ellen, akik előttünk az interrel találkoznak!

Tehát, ha ma nyerünk, elkezdhetünk számolgatni; mondhatjuk azt, hogy az eddigieknél reálisabban álmodozhatunk a Bajnokok Ligájáról. De erre azért nem biztatnék senkit - a mai eredménytől függetlenül.

Várható kezdőnk (gazzetta szerint): Buffon - Grosso, Barzagli, Bonucci, Motta - Melo - Pepe, Marchisio, Aquilani, Krasic - Matri

És ezt én sem vonom kétségbe.

Gyűlölködés helyett egy vicces videó a hazai bajnokságból:

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr178239406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trunks 2011.04.17. 12:26:21

Egy jó szurkoló mindig álmodozik. Tehát hajrá Juve és Catania!!!!

337369 2011.04.17. 15:07:31

"várhatóan újra az a Buffon lesz" sőt! automatikusan csk... és mindez keményen a 7. helyért - csak hogy ne rontsunk a tavalyi helyezésünkön... a lila majmos videó viszont büntet keményen :D

337369 2011.04.17. 17:04:12

nem nagyon akar összejönni az a fránya EL :S

338211 2011.04.17. 17:04:34

Ez a csapat ne akarjon semmit se szerintem a nemzetközi kupákban. Jó nekünk a 7. hely is. :( Ilyen kilátástalan játékot még nem láttam idén szerintem, Del Neri örülhet, hogy nem a Palermo padján ül ... Botrány, így tudnám egy szóval összefoglalni. Vagy nem is. Nihil.
süti beállítások módosítása