bntemp

bntemp

Ezért verjük 12-0-ra a Milant

2011. március 02. - s4tch

Először arra gondoltunk, előállítjuk a Milan történetének legundorítóbb csapatát, de aztán rá kellett jönnünk, hogy ez időről időre változik: mindig azoké a cím, akik pályára lépnek a tolvajbandában. Ezen a vonalon indulva nem is maradt más választásunk, mint megnézni a Milan várható kezdőjét, így most aki arra számított, hogy elmondjuk, Costacurta miért volt kutyaszar hátvéd, vagy van Basten miért iszonyúan túlértékelt, esetleg Gattuso keménykedő álca mögé rejtett homoszexualitásáról várt mélyenszántó értékelést, annak csalódást kell okoznunk. Hajtás után rámászunk a milanisták böszme nagyra nőtt arcára, és elmondjuk, miért fogja a Juventus a papírformának megfelelően 12-0-ra nyerni a szombati meccset.

Először arra gondoltunk, előállítjuk a Milan történetének legundorítóbb csapatát, de aztán rá kellett jönnünk, hogy ez időről időre változik: mindig azoké a cím, akik pályára lépnek a tolvajbandában. Ezen a vonalon indulva nem is maradt más választásunk, mint megnézni a Milan várható kezdőjét, így most aki arra számított, hogy elmondjuk, Costacurta miért volt kutyaszar hátvéd, vagy van Basten miért iszonyúan túlértékelt, esetleg Gattuso keménykedő álca mögé rejtett homoszexualitásáról várt mélyenszántó értékelést, annak csalódást kell okoznunk. Hajtás után rámászunk a milanisták böszme nagyra nőtt arcára, és elmondjuk, miért fogja a Juventus a papírformának megfelelően 12-0-ra nyerni a szombati meccset.

Abbiatit nehéz tiszta szívből gyűlölni, hiszen amikor – az ezerszer elátkozott Berlusconi Kupán Buffon megsérült – a Juventushoz került, nagyon jó formában védett, de most, hogy visszavette a Magyarországon kizárólag bányászcsapatok által favorizált piros-fekete kombót, már inkább csak egy kopasz fasisztát látunk benne. Merthogy az is. Hogy Buffon jobb nála, azt nem is kell ecsetelnünk, 1-0 ide.

Abate egy igazi kis köcsög, aki azt hiszi, attól lesz jó védő, ha odarúg mindenkinek, aki ügyesebb nála. És mivel mindenki ügyesebb nála, mindenkinek odarúg. Mostanában egészen jó formában van, ami azt jelenti, hogy nem állítják ki hetente kétszer, de ha csak az ő beadásitól kell majd tartanunk a hétvégén, akkor kacagva fogjuk végignézni, ahogy idén másodszor is megruházzuk ezt a senkiházi bandát. Sörensen már 15 évesen jobb volt nála, Grygera meg 40 évesen is jobb lesz, sima 2-0.

Nestával kapcsolatban mindenki összekeveri a Szép és a Jó jelzőket. Mert valóban jóképű srác ez az Alessandro, de hogy a védelmi miniszter becenév honnan származik, azt senki nem érti. Amíg a Juventusban játszó Cannavaro ott volt mellette, hogy javítsa a hibáit, tényleg voltak nem rossz időszakai a válogatottban, de hát egyrészt üveglábú (-hátú), másrészt sosem játszott a Juventusban, tehát igazán jó játékos nem lehet. Nestának pont annyi köze volt a vb-győzelemhez, mint Barzaglinak, úgyhogy ez lehetne döntetlent, de a mi wolfsburgi pörölyünk fiatalabb, úgyhogy coki: 3-0.

Thiago Silváról csak annyit szeretnék mondani, hogy a Catania elleni meccs előtt úgy nyilatkozott, tart a szicíliaiak elleni összecsapástól, mert Playstationön mindig nagyon megszenved az Elefántokkal, és ezért jó csapatnak tartja őket. Nem, nem viccelt, tök komolyan mondta. Egy ilyen agysebésszel most komolyan, mit akar a Milan? Bonucci szeme eközben mélyről fakadó bölcsességtől csillog, tükörsima 4-0 ide.

Jankulovskinak hívják a Milan balhátvédjét. A Juventusét meg Giorgio Chiellininek. 6-0, mert ez kettőt ér.

Marc van Bommel, a fűzfavesszőből font emésztőgödör-seprű könnyen lehet, hogy a leggusztustalanabb figura, akit valaha pályára küldött edző. Jobb napjain nem okoz súlyos sérülést, de a kiállítás bármikor benne van, úgyhogy igazából kifejezetten örülünk nekik, hogy ott lesz a pályán az Olimpicóban. Felipe Melo, a higgadt erő, aki soha nem lépi át a jó értelembe vett csibészség határait. 7-0, nyilván.

Boateng annyira afrikai, amennyire csak valaki az lehet. Megmutatják neki, merre támad a csapat, aztán megy, amíg viszik a lábai, de igazából védekező középpályásnak taktikailag képzetlen, támadónak meg ostoba. Csak azért örülünk a pályára lépésének, mert valószínűleg vagy ő, vagy Gattuso kezd. Marchisio az összes lyukán áthúzza a labdát, 8-0.

Flamoney egy rossz játékos, csak az agyatlan angol bajnokságban tűnhetett úgy, hogy van bármi haszna egy olyan embernek, akinek az egyetlen skillje az, hogy sokat tud futni. Sajnos a Serie A-ban agy nélkül nem könnyű előrejutni, Flaminiben is csak annyi a jó, hogy talán nem engedi pályára lépni Gattusót. Pepe előbb számtalanszor megalázza, utána kiállíttatja. 9-0.

Pato egy aranyos pofa, de egyelőre nem tudta feldolgozni a csodagyerek-státuszt. El is vált (21 évesen, ezért anno a Juventus kivágott a keretéből egy vb-gólkirályt, de ne akarjunk erkölcsi párhuzamot keresni a Milan és a Juve között), és hogy biztosítsa a helyét a csapatban, elkezdte Berlusconi lányát fenni. Kár, hogy a pályán nem mozog ilyen jól – szemben Krasziccsal, aki nemcsak jobb, de sokkal hasznosabb is nála. 10-0.

Robinho igazából mindent tud, amit egy jó csatárnak tudnia kell, úgyhogy igazi bravúr tőle, hogy ilyen szar játékos. Merthogy valójában semmire nem jó, csak akkor passzol, amikor lőnie kéne, önző, mint egy egyke, és szar a haja is. Vele szemben pedig maga a Juventus tornyosul: Alessandro Del Pierónak nincs párja széles e világon 11-0.

Ibrahimovicra akár még rá is foghatnánk, hogy jobb csatár Matrinál, de már többször láthattuk, ellenünk mindig sokkolja a tudat, hogy a világ legnagyobb klubját hagyta el söpredékek kedvéért. Ezért aztán mindig szarul is játszik, nem úgy, mint Matri, aki veszélyesebb, mint a telítetlen zsírsav a fitnessmacákra. 12-0.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr38239336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338211 2011.03.02. 12:53:12

[Gregory Solisar](#318519): Hogy lehet a Chelsea-t meg a Barcát egyszerre szeretni?! :O Egyébként az elmúlt 5-10 évben az Olasz foci neve mellett ott villog egy VB cím meg 3 BL győzelem, meg 2 elvesztett BL döntő. (remélem jól számoltam):)

258945 2011.03.02. 13:01:57

a következő aki a szánalmas szót használja a hozzászólásában, az kimarad egy körből :)! Amúgy az NSO van az egész mögött, hány ember regisztrált a blog miatt ilyen odaverős nickneveken mint pl."betegállatjuventuszszurkolók", "szemétszarmocsokjuve", "mostmegmondomafrankótazbiztos", "negyvenhedeszerreisleíromaztamitmindekittud" stb., több kattintás több zsé :D

Boxer33 2011.03.02. 13:02:57

@"Gregory Solisar": "Én speciel a focit minden szinten minden formában szeretem imádom ismerem leszámítva az olasz focit, 1-2 csapat 1-2 periódusát leszámítva, nincs nagyobb szégyene a focivilág elitjének mint az amit az olasz bajnokságban focinak neveznek!" Elhiszem hogy szereted és imádod a focit.Miért is vonnám kétségbe. Az hogy nem ismered az olasz bajnokság eredményeit,mondjuk egy tavalyi Bari-Fiorentina meccs eredménye nem ugrik be, egye-franc, szemrebbenés nélkül fogadom. De hogy a világ labdarúgását nem követted figyelemmel,az ziher,ha 10 évre vissza menően semmilyen eredményt nem láttál az olasz focitól...Az előttem szóló Chievo&Juve írásában megtalálod őket. Azt hiszem erre mondják,hogy öngól,kedeves Gregory Solisar. És nem is pici:D

338927 2011.03.02. 13:07:26

Ki ez a sült paraszt aki ezt a cikket írta?! Ez nem egy szánalmas ember, hanem egy igazi nagy seggfej! Előbb körbe kellene nézni a saját háza táján.

338927 2011.03.02. 13:09:41

Na valószínűleg az ilyenek mennek a meccsre balhézni szurkolás helyett, és az ilyen vadbarmok miatt fél az ember a családjával menni!

337129 2011.03.02. 13:11:09

[t.junior](#318548): A szánalmas helyett az "egy elkeseredett szurkoló támadása a sikeres rivális ellen" megfelelőbb? Egyébként én tényleg maximálisan megértem, a Tottenham elleni meccs után én is hasonlókat gondoltam az angolokról (gondolok most is), de csak nem posztolok ki teljesen komolytalan, mindenféle valóságtartalmat nélkülöző írásokat. Nem a Milanosok tehetnek a Juve sikertelenségéről. Én Milan szurkolóként örülnék egy sikeres Juventusnak, talán akkor most nem vennének el egy BL helyet.

Undyng 2011.03.02. 13:15:47

Tetszik, hogy Juve szurkolók ilyenkor is látják a fényt az alagút végén, bizakodva írnak cikket kedvenc csapatukról. De gusztustalan, amilyen stílusban íródott, minek talán jobban célja a Milan szidása, mint a Bianconero dicsérete. Milan szurkolóként soha nem jutna eszembe mondjuk Cisco Ferrara-t úgy ocsmárolni , mint ahogy te tetted Costacurta-val. Utálhatnád Gattuso-t, Ibrát vagy Flamini-t a fair play megsértéséért, de semmi jogod, mert ezzel a cikkel többször voltál sportszerűtlen és embertelen, mint ezek a játékosok pályafutásuk során együttvéve...

:DDDDD 2011.03.02. 13:24:19

gyerekeeeeeeekkk! :D:D:D:D:D:D ez micsoda? ebből csak annyit értek, h nagyon szar a Juve kerete, és még álmodni sem mertek Milan szintű keretről... 1ébként én abszolút megértem, a Juve szereplése még a kerethez képest is rettenetes. A posztírónak meg kívánom, h kapja meg Abate farkát oda, ahova szeretné, a kis kakilójába. Szárazon. Eltekintve attól, h megpróbáljuk ezt 1 gyenge viccként tekinteni, rettenetes, hogy ez megjelenik...

258945 2011.03.02. 13:26:14

[Daniel92](#318560): kimaradsz egy körből

idióta 2011.03.02. 13:27:49

a telítetlen zsírsav az, amit hasznosít a szervezet te szerencsétlen barom senki nem olvassa el a postokat mielőtt feltöltik? ez kritikán aluli, minden tekintetben

337129 2011.03.02. 13:30:28

[idióta](#318579): Te nem is vagy idióta, látom tanultál bioszt. :-)

jakuza 2011.03.02. 13:33:04

Egy vizsgálatot kéne indítani hogy a milán miből vásárolt ilyen sok jó focistát,ráadásul még a kakat is vissza veszik.AZ inter után a milánt útálom a legjobban.Remélem a tottanham szét zúzza a BL-ben,és akkor egy jót röhögünk mi juvésok.

338783 2011.03.02. 13:36:18

Ha már nem megy a kibaszott zebracsíkos szarfészek csapatodnak akkor csak a gyűlölködés marad? Szánalmas gecik vagytok 50 évig nem nyertek semmit addig meg marad a másik gyalázása. Kibaszott férgek gyülekezete az egész Juventus és szurkolótábora együttvéve. BTW a saját játékosaidról persze minden jót el lehet mondani igaz? Arany Szemetes Felipe Melo stb. Kapjátok be. Hatalmas geci vagy annak ellenére hogy nyilvánvalóan nem gondolhatod komolyan amit leírtál.

füttykös 2011.03.02. 13:36:55

Juve 2:0 Milan. ez lesz. ha nem lenne egy ilyen dilettáns edzőjük mint del neri dobogón virítanának. mondom ezt annak ellenére, hogy FORZA NERAZZURI

338144 2011.03.02. 13:46:26

Kedves Rossonerok. Idéznék a hétfői poszbtól: "Mivel a hétvégén az Inter után a Milan agyába véssük bele, hogy mi nem tudunk olyan szarok lenni, hogy az igazi söpredékkel ne bánjunk el, az egész hetet a Milan elleni rangadóra való gyűlölködő felkészülésnek szánjuk." ÉRTITEK?? Hiába feszengtek itt, akkor is fog jönni holnap, holnapután egy egy ilyen poszt. Brahiból. Ez a mai szerintem a legjobb eddig, ha fordítva írnak ilyet, akkor is röhögök...

zotya1006 2011.03.02. 13:48:36

Elég érdekes elemzés a két csapat között. Látszik hogy valaki olyan írta aki még nem látott foci meccset. Szerintem meg Nesta mellett azt a csicska Cannavarot nem kéne megemlíteni mert a semmire kapott aranylabdát meg ahogy lekerült a juve a b ligába egyből elhagyta a süllyedő hajót. A többi embert meg se lehet említeni a juvéba mert olyan emberek vannak ott akiknek nevük sincs azt se tudom honnan szalajtották őket. Amúgy meg teljesen mindegy hogy del neri e az edző vagy nem mert kb ez volt a 10. edző a az évben aztán ott tanyáznak a kieső helyen.

füttykös 2011.03.02. 13:55:03

az a szerencséje a Milannak, hogy a szezon első felét oda ajándékoztuk nekik, különben sehol nem lennének. Vénemberek gyülekezete, azzal a rohadó pofájú nyomorék Galliani vezetésével, undorító az egész úgy ahogy van...

Zsoca 2011.03.02. 14:07:08

Szép írás! Én Milan drukker vagyok, kíváncsi vagyok mi jön be ezekből a dolgokból. Jó rangadónak ígérkezik, győzzön a jobb! Forza Milan!

benitomiértlelkisérült? 2011.03.02. 14:07:16

[Zs982](#318559): az ilyenek nem járnak meccsre, v max MTK szurker lehet...máshol az ilyen hisztispicsákat csak pakolják... amúgy nemvágom ez a benito miért közölhet postokat, amikor már elég sokszor és sokan kifejezték negatív véleményüket vele kapcsolatban, ráadásul más posthoz való hszben is csak faszságot tud írni. te benito nem te írtad a Gattuso esettel kapcsolatban 2 hete, h ha focista szurkolót ver az OK(csak az nem, ha a másik csapat edzőjét)? te miért zavarod a futball-kedvelőket írásaiddal?

turbotapir 2011.03.02. 14:10:34

[benitoNST](#318355): ezt nem vágtam, köszi

134425 2011.03.02. 14:13:13

[füttykös](#318605): Robinho, Pato, Ibra, T. Silva, Abate, Flamini, Boateng, Merkel. Mind, mind vénember. És Merkel kivételével mind játszott legutóbb a Napoli ellen.

134425 2011.03.02. 14:14:47

[füttykös](#318605): Ja, hogy interes vagy? A saját csapatod átlagéletkorát kéne vizslatnod, mikor nyugdíjasokról beszélsz!

ACMfan 2011.03.02. 14:22:22

Remek, értem a viccet, ezért szeretem olvasni a juve blogot (is). DE! Kiegészíteném a Thiago Silva-ról szóló részt azzal, hogy ha a juve védőinek összesen lenne fele annyi esze, mint az említett brazil zseninek - aki szerintem a jelenlegi milán(megint miattatok, szívesen) legintelligensebb, több poszton is remekül játszó játékosa -, akkor talán nem kapnátok olyan gólokat, amilyeneket legutóbb, volt csatárotoktól... Köszönöm a figyelmet!

336691 2011.03.02. 14:22:29

[turbotapir](#318624): én is csak nemrég olvastam a sztorit http://mueses.blog.nepsport.hu/archives/2011/02/11/Es_Toto_benyomott_egyet_Baggionak/

Sanyi 2011.03.02. 14:25:07

Lehet utálni a Milant, én sem kedvelem, de pont nem a Juventus fényes győzelmeiről szól mostanában a bajnokság. Visszább az arccal haver. :)

ACMfan 2011.03.02. 14:26:05

[füttykös](#318605): A gusztustalanságokról való elmélkedésedhez remélem Moratti és Materazzi adták az ihletet. Viszont kívánom!

338826 2011.03.02. 14:47:08

[jakuza](#318584): te honnan veszed, hogy Kakat visszaveszik? milyen vizsgálatról beszélsz? a milannak nem csak elnöke, de tulajdonosa is van. senki nem beszél arról sem, hogy Abramovics miből szerezte a vagyonát.. @füttykös: troll-e vagy? szerintem csak megjátszod, mert ilyen hülye ember nincs!

258945 2011.03.02. 14:49:12

@benitomiértlelkisérült?:azért én még mindig végtelenül viccesnek tartom hogy emberek csak ezért regiznek hogy megmondják a frankót :), most telt be a pohár?

2011.03.02. 14:51:42

[hehehaha](#318433): nem csak a kattintásszámláló lesz nagy, de az idiotizmus-mérő is ki fog akadni néhányak hozzászólásán :)

337305 2011.03.02. 14:58:39

@füttykös Kurvára elegem van már ezekből a senkiházi tapló,paraszt,geci emberekből hogy öregek gyülekezete te szánalmas féreg csak meg súgom 27,3 a Milan átlag életkorra nem tudsz semmit a fociról -,-.Ezek elég hülyeségek hogy Bonnuci jobb lenne Silvánál meg hogy Barzagli jobb lenne Nestánál meg hogy Matri jobb lenne Ibránál meg hogy Del Piero jobb lenne Robinhonál most meg hogy Sörensen jobb lenne Abaténál meg hogy Boanál jobb lenne Marchisio :D de a többi ugy ahogy jó így ki számolva 6-5 nekünk :D! Forza Milan!

touristique 2011.03.02. 15:11:27

Ez a cikk úgy szidja a Milant, hogy Interesként sem voltam képes mosolyogni rajta. A csapatomnak az tenne jót, ha kikapna a Milan, de ezek után úgy érzem, a Juventusnak tenne csak igazán jót egy kiadós verés, talán felkopna a koma álla.

benitoakirály 2011.03.02. 15:28:08

[t.junior](#318674): elárulok neked 1 nagy titkot: nem kell regizni a hsz-hez. nekem elég 1értelműnek tűnt, h beírok 1 nevet a "név" mezőbe...próbáld ki, nagy csoda! csak a bányászcsapatos édesanyjába küldeném el benitot, és ismét megkérném: miután nincs köze a focihoz, és igen szerény tudással rendelkezik a témában, ráadásul kifejezetten gyenge értelmi képességekkel bír, hagyjon fel az "írással". Másrészt, bár tudom, benitonak és barátainak a magyar foci semmit nem jelent, focimeccsnek közelébe sem mentek még, és így váltak a Juventus (mások Milan, Barca stb...) legnagyobb szurkolóivá, a legkeményebben odamondanak a monitor mögül, közben egyetlen értelmetlen félmondattal intéznek el bármilyen normális megnyilvánulást, na te (ti) miért írtok foci blogot? érthetetlen, mert pénzt ebből biztos nem láttok, hírnevet sem szereztek éppen, viszont biztosan lenne más, aki foglalkozik is a focival, és szívesen írna értelmes dolgokat, vagy vicceseket...de ez a post egyik kategóriába sem sorolható. és végül meghívnám benitot Kispestre (tudatlansága miatt: 13-szoros magyar bajnok futball nevű sportban, a korábbi legnagyobb magyar focisták egyesülete), a pirosfekete bányászcsapatok poénjáért különdíjat vehet át a Fradi ellen a kanyarban.

336691 2011.03.02. 15:42:35

[benitoakirály](#318722): meghasonlottam, és azonnali jelleggel felhagyok az írással. de még lehet, hogy előtte beszélek szalai lacival, merthogy vele elég gyakran szoktam, hátha ő más véleményen van. és akkor újra megjön a hitem magamban, és mégsem hagyom abba. te vagy a legcukibb az összes szefós kommentelő közül, annyira megszerettelek. remélem, maradsz még velünk egy darabig.

füttykös 2011.03.02. 15:44:02

[_Milan és Barca Fan_](#318693): @nyád!!

338211 2011.03.02. 15:48:14

Azért itt tényleg túl komolyan veszik egyesek a dolgot. :) Persze, hogy minden valamire való juve drukker irígykedik T. Silva, illetve még egy két milanista teljesítménye láttán. Illetve én pl bármikor elcserélném Melot egy fél lábú Gattusora is, Aquilanit meg egy alvó Pirlo-ra. Szinte mindenki tisztában van vele, hogy a juve bűn szar idén, meg hogy ha pechünk akkor egy 5-öst is kaphatunk hétvégén, de minek siránkozni. Kb már 20-ra kérünk lapot, aztán ha nem jön be magunkat is kiröhögjük. Én azt hittem, hogy a sok fröcsögés helyett megjelennek majd a hozzászólások között a miért nyer a Milan 14-0-ra vagy 13-12, vagy a játékos állományunkról egy igen mélyreható elemzés ... Kár érte, hogy listavezető pozícióból csak ennyi telik a legtöbb piros-fekete drukkertől. Igazán meghagyhatnátok nekünk, hogy egy ilyen ótvaros 2011-es szezon után bohóckodjunk meg beszéljünk hülyeségeket.

258945 2011.03.02. 15:48:23

[benitoakirály](#318722): egyik előző hszemben írtam a "mostmegmondomafrankótazbiztos", és "negyvenhedeszerreisleíromaztamitmindekittud" nicknevű emberkékről, de ezt úgy tűnik mixeled :). Amúgy meg szerintem lehet próbálkozni blogírással, ha ez olyan egyszerű, senki nem tiltja meg, én kevésnek érzem magam ehhez, így marad az értelmes hozzászólások értelmetlen félmondatokkal való elintézése :)

aaa 2011.03.02. 15:49:28

Ezt gondolom viccnek szánta volna az írója, de ennél szánalmasabb próbálkozást rég olvastam! Jót röhögök majd szombat este amikor a kb 2. 3. 4. gombócot szedi majd ki a juve a hálójából! És akkor elkezdheti elemezni hogy barzagli mennyivel jobb volt mint Nesta, vagy az úriember Melo vajon miért kapott ÚJRA pirosat!

336691 2011.03.02. 15:51:21

[Chievo&Juve](#318746): elképedve nézem, hogy az emberek mennyire elbaszottul ostobák. mert még az első poszt oké, hogy volt, aki komolyan vette. de hogy ezt hogy sikerült bárkinek, akinek nagyobb az agya egy borsószemnél, komolyan venni, arról elképzelésem sincs. valószínűleg a válasz az, hogy nem nagyobb az agya egy borsószemnél. az alvó pirlós megjegyzésért jár a koki, hidegrázást kapok tőle, grygerát sem adnám oda érte :)

258945 2011.03.02. 16:09:07

[aaa](#318751): te is kimaradsz egy körből :)

értesz-e? 2011.03.02. 16:23:53

[t.junior](#318747): @benitomiértlelkisérült?:azért én még mindig végtelenül viccesnek tartom hogy emberek csak ezért regiznek hogy megmondják a frankót :), most telt be a pohár ezt te írtad, nem?és nekem szólt (tehát én írtam, amire ezt reagáltad). akkor mi nem világos?

búcsúbenitotól 2011.03.02. 16:33:32

már magyarázod a bizit.... igazán nem kell, mindig csak faszságot írsz. én viszont lelépek az irodából, búcsúzóul 2 dolog: 1: látom, ezzel a szalai lacis dologgal is le akarsz oltani, sikerült is, beszartam, h ismered, h mindennap beszélsz vele...hű azért tényleg mutasd meg neki ezt az írásodat, biztos örül, h ilyen nagyra tartod: szalai laci...neked csak kisbetűvel...ok 2:sztem nem én maradok "veletek", ahogy írtad, ha elolvasod a hszeket, számolgasd meg, mennyien éltetik ezt a remekművet, és mennyien oltanak le miatta. őszintén remélem, h te nem sokáig rontod már a levegőt "közöttünk". ezzel zárom soraim, élvezd ki a hatalmas sikert, amit ma is arattál, majd beszéld meg a szalalacival.

336691 2011.03.02. 16:36:46

[búcsúbenitotól](#318784): hüpp-hüpp

286511 2011.03.02. 17:49:09

[_benito](#318787): na most telt be a pohár. Pirlo leszólásáért a pokol tűzére kerülsz! :)

benitoteallatbazdmegazany..... 2011.03.02. 18:01:53

Benito egy igazi elvakult kis köcsög vagy. Írod itt az erőltetett soraidat és azon veszem észre magam, hogy kibaszottul nem tudok elmosolyogni rajta, pedig alapvetően értem a "poént". Hogy mersz egy ilyen posztot írni? Hogy gondolod azt, hogy te írhatsz egy ilyen hangvételű posztot? Ki a faszomnak képzeled te magad te szerencsétlen? Nagyon szívesen meghallgatnám élőben ugyanezeket a sorokat tőled. Te nagy MEGMONDÓ :)Hogy mered a Milan címerét átjavítani? Hogy mersz belenyúlni abba? Vagy ha úgy találtad a neten, hogy mered berakni a posztodba? Ki vagy te ahhoz, hogy Costacurta-t leszarozd? Gondolkozz el ezen, Te kibaszott senki.

335166 2011.03.02. 18:03:07

benito, hova süllyedtél... :(

334417 2011.03.02. 18:29:06

[benitoteallatbazdmegazany.....](#318839): :))))))

2011.03.02. 18:40:47

[benitoteallatbazdmegazany.....](#318839): és te ki vagy, hogy adnunk kellene a véleményedre? :))))))

334199 2011.03.02. 19:25:27

"Hogy mered a Milan címerét átjavítani? Hogy mersz belenyúlni abba? Vagy ha úgy találtad a neten, hogy mered berakni a posztodba?" nálam magasan ez vezet :D

134425 2011.03.02. 19:29:53

Kik vagyunk mi, mi végre születtünk erre a földre, hogy adjunk egymás véleményére? :D Amúgy a Milan-címer birizgálás tényleg gusztustalan. Nem tudom mit szólnátok, ha valaki egy s.zar kupacot tenne a Juve-címer közepére vagy a két csillag helyére?

hej 2011.03.02. 19:30:03

[momir CSilics](#318917): [té](#318880): [calciodirigore](#318868): Ti sem vagytok különbek, ha ez számotokra vicces.

hej 2011.03.02. 19:31:32

[benitoteallatbazdmegazany.....](#318839): Nyugi tesó, veled vagyok, csak éppen felesleges jártatni a szánkat. Szégyen, hogy benito a magyar médiában szerepelhet, ekkora "pártatlansággal".

337432 2011.03.02. 19:35:44

[hej](#318924): benito a médiasztár. : D : D : D hoppá az van Bastenes egy kicsit erős volt. :)

258945 2011.03.02. 19:43:17

[értesz-e?](#318775): te érted is amit írsz? vagy ez most a kérdésre kérdéssel válaszolok játék? amúgy ha társalogni szeretnél maradj egy névnél :)

334309 2011.03.02. 19:43:19

[momir CSilics](#318917): erős a mezőny, ne tagadjuk. én majd a hét végén választok kedvencet, asszem, poszt is lesz belőle, annyi anyag gyűlt össze. anyukám nem boldog viszont :) [calciodirigore](#318868): te meg mi a faszt vigyorogsz? :)

hej 2011.03.02. 20:21:22

[nesta_13](#318927): Az, hogy médiasztár túlzás. Egy két VB meccs, meg Digisportos pénteki felvezetők nem teszik sztárrá az embert.

334417 2011.03.02. 20:31:42

[hej](#318923): Ne csináld már ezt velem, 2 napja sírva röhögök rajtatok, ez csak nem bűn...:) [benitoNST](#318930): Hát apukám, minden korábbi sérelem megbocsájtva.:))

336691 2011.03.02. 20:44:56

[calciodirigore](#318984): én dinón röhögtem ordítva, amikor az első napi kommenttermés után közölte, hogy "az oktatási rendszerünk csődöt mondott". ez lesz a harvest-poszt címe :)

benitoamediakirály 2011.03.02. 20:52:59

BENITOT A DIGISPORTHOZ!!! Egri Viktorral hatalmas párost alkotnátok. Ezzel az irománynak nevezett akármivel csak azt érted el, hogy a Juvet jobban utálom mint az Intert és gondolom ezzel nem vagyok egyedül Magyar Milan szurkolóként. Az, hogy a saját fajtád támad téged mindent elárul rólad. Örülök neki, hogy vannak még tiszteletreméltó Juve szurkolók, akik kiálnak a Milan mellett. és amúgy tényleg próbálkozz be a Digisportnál szakértőként. Csak javítanál a már ígyis javíthatatlan színvonalon.

337276 2011.03.02. 20:57:02

Imádom, hogy ennyien nem értik, hogy mi az irónia. A cím is azt jelzi, hogy nem kell komolyan venni, amit Benito leírt, nekünk, juventinoknak is jut legalább valami apró öröm, ha már ennyit héderezik a csapatunk.

337276 2011.03.02. 21:00:13

[benitoamediakirály](#319021): "saját fajtád". Bravo! :)

MilanLaci 2011.03.02. 21:09:57

Siralmas. Szánalmas. Legalább megnézte volna a Serie A állását, melyik csapat is az első ott, s mely csapat kullog a megszoptattak mezőnyében.

258945 2011.03.02. 21:18:35

@_benito:Remélem azzal tisztában vagytok, hogy ha hétvégén nyer a Juve lesz itt vagy 30 hozzászólás, ha X lesz akkor 40 de ha a Milan nyer akkor 240 :). Jönnek majd a benito(randomnegatívjelző) nicknevű szamurájok :). Jó pár ember szeme vérben forog! :)

benitoamediakirály 2011.03.02. 21:25:45

[marci92](#319035): Az iróniának is megvannak a határai. Ez a cikk túlmegy minden határon. Az ilyen irományokkal csak megutáltatja magát az emberekkel ha viccnek szánta ha nem. Csak nehogy egyszer nagyot koppanjon. Nem csak Olaszországban vannak Milan ultrák. Eddig is tudtuk, hogy hatalmas Milangyűlölő, ez csak olaj volt a tűzre. További sok sikert kívánok a Magyar Milan szurkolók felbaszásához, csak nehogy valaki seggbebasszon majd benitokám. Ott már a nagy pofád se segít rajtad!

MilanLaci 2011.03.02. 21:27:50

[nesta_13](#318927): benito is, Fekete Pákó is médiasztár. Színvonal, jesszusom!

MILANboy 2011.03.02. 21:28:13

Egy középcsapat drukkere ugat egy Élcsapatról. Nane :) A Juventus hol van a BL-ben? Jaj már kiesett. Kiesett? :) BE SE JUTOTT! Nembaj, legalább az Európa Ligába, ami a középcsapatok bajnoksága, ott legalább megállja a helyét. Kivel játszanak a nyolcadban? Jaj. Már kiestek a tizenhatban. Hol estek ki? Jaj nemis a tizenhatban, hanem a csoportban..áá. Nembaj, biztos azért estek ki, hogy legyen erejük a Serie A -ra s hétről hétre verjenek mindenkit. Jaj Bologna :D:D csicska benito.

336691 2011.03.02. 21:31:16

[t.junior](#319073): a kommentelőket látva már az sem lepne meg, ha valaki tábort ütne az ajtóm előtt. aki a kutyámat bántja, kitépem a szívét, és megeszem a szeme láttára. :)

MILANboy 2011.03.02. 21:33:06

Jobb, ha nem fested az ördögöt a falra barátom. Ha igazi szurkoló lennél tudnád, hogy egy szurkoló meddig megy el, ha a kedvenc csapatáról van szó, és hogy mire képesek, saját csapatukért.. Megsúgom: mindenre.

zotyoka 2011.03.02. 21:39:31

de most gyerekek, komolyan. 14 éve szurkolok a Milannak, mégis tudtam rajta röhögni. ti tényleg halálosan komolyan veszitek ezt? ennyire buták nem lehettek

337276 2011.03.02. 21:41:13

Az NST-s bemutatkozó videóban elhangzott (talán pont Benito mondta), hogy az a célja ennek a blognak, hogy a médiáétól merőben különböző stílusban, mindenféle közhelyek unalomig ismétlése nélkül formáljanak véleményt. Azt meg csak sajnálni tudom, aki tényleg azt hiszi, hogy Benito tényleg 12-0-t tippel a meccsre, ráadásul a leírt "érvek" miatt. Lássatok már a szöveg mögé, egy csomó NST-s posztot nem is értetek, ha így gondolkoztok.

258945 2011.03.02. 21:44:02

[MILANboy](#319124): juj, a rémület ült ki az arcomra, vannak szurkolók aki MINDENRE képesek :)

_Tyler 2011.03.02. 21:45:38

[_benito](#319003): héhéhéhé, azt én írtam, baszod!!!

258945 2011.03.02. 21:48:00

[_benito](#319117): kutyát biztonságba helyezni, különben ne csodálkozz ha valamelyik testrészét az ágyadban találod! Egy igazi szurkoló ha kedvenc csapatáért van szó, csak hogy tud MINDENRE képes...ezt nekem is csak megsúgták. Írják már a nekrológod,szurkálják a voodoo babát és benitós mezeket égetnek :)

337432 2011.03.02. 21:49:38

[zotyoka](#319139): +1.

Attila 2011.03.02. 22:02:13

Ennyi buta Milan szurkoló a világon nincs, mint akik itt összegyűltek. Oké, enyhén szólva is sajátos humorú ez a poszt. Még inkább oké, hogy akármennyire is utálunk egy csapatot, a címerét nem "gyalázzuk meg". De hihetetlen, hogy ennyire primitív módon kell reagálni egy számotokra ennyire felháborító irásra. Néhány kivételtől eltekintve mind gyökerek vagytok. Ezt fogjátok is bizonyítani itt a blogon, ha véletlenül ti nyeritek a hétvégi rangadót. :) De nem fogjátok, mert a Juve a király. :)

Roger 2011.03.02. 22:24:31

[t.junior](#319073): csodálkozol?

334199 2011.03.02. 22:28:43

[hej](#318971): ugye? szerintem is csak egy celeb, én mondtam is neki :) emberek mi van veletek? a tudathasadásos kommentelés azért nagyon az alja, sztem...

Roger 2011.03.02. 22:31:27

Sok szakmai, humoros, cikiző stb. írást lehet olvasni jó ideje az nst/nepsort blogon. Mindközül messze ez a leggyengébb, legszínvonaltalanabb poszt amit olvastam. A fenti jelzők egyike sem illik rá. Ez már nem vicces, borzalom. Ráadásul ilyen eredmények mellett, amit a Juve büszkélkedhet, pofám sem lenne írni hasonlót. De hát különbözőek vagyunk - hál' istennek.

258945 2011.03.02. 23:31:31

[Roger](#319254): nem csodálkozom, tapasztalom egy ideje hogy mennyi csőlátású 1 bites ember szaladgál az utcán, lehet igaza van dinonak, ez oktatási rendszerünk csődöt mondott. Amúgy komolyan érdekelne milyen inditatásból ír valaki egy poszthoz 121.nek olyan hszt amit előtte legalább 20 ember már leírt? még a panelek is ua. nem humoros, nem vicces, Juve a béka segge alatt stb. Mondjuk a szánalmas jelzőt nem használtad ez tény, plusz pont! :)

buzivagyok 2011.03.02. 23:40:02

[t.junior](#319380): Az is tény, hogy Te benito élettársa vagy. Valamit tudhat a srác ha már ennyire véded. Tény, hogy nem csak 1bites emberekből van több az utcán, hanem melegekből is szvsz

DartagnanX 2011.03.03. 00:00:47

[buzivagyok](#319389): Ki kérem magunknak! Benito élettársa Dino, Tyler valamint én vagyunk. Mikor ki ér rá éppen.

258945 2011.03.03. 07:28:13

[buzivagyok](#319389): az is megérne egy misét hogy jutottál erre a következtetésre, gondolom ismered a mondást mindenki magából indul ki :), szóval ne zaklass van csajom

simoon 2011.03.03. 08:03:56

sírok.... ennyi humortalan zombi szép havas reggelim mellé mást nem is kérhetek de mégis: nem lehetne napi öt gyülposzt?

simoon 2011.03.03. 09:26:37

érdemben is hozzá szólnék a SZÁNALMAS fröcsögéshez: Aki bűntetésként afroamerikai hímtagot kíván benito anuszába, mégha szárazon is, az alapvetően nincs tisztában a futball fogalmával... ezért és a jövőbeli szalaizást elkerülendő ennek a SZÁNALMAS ratyinak elintéztem egy randevút szalaival (annamáricsku) a médiahatósegg keretein belül... majd ha jön a 25 csilliárd kenyai shilinges büntetés akkor kell a nagy pofa.. leszögezném, hogy nem vagyok milános... azomban éljen a duce és el a kezekkel a szentéletű vezértől továbbá... aki szerint nesta a szép és nem veszi észre gattuso félisten szerkezetét az nem is lehet jóravaló buzeráns, csak egy SZÁNALMAS kis köcsög ésmégaztán ugyan hogyan lehetne egy olyan klubbnak szurkolni amelyiknek a saját városában sincs meg szurkolói 2/3, ismertem egy öreg hölgyet aki torino szurkoló... végezetül ennek a kis ratyi kommunának további jó fröcsögést kívánok... nektek csak ennyi jut ui. SZÁNALMASAK VAGYTOK TIK MIND!!!!!!! simoon

Roger 2011.03.03. 09:30:57

[t.junior](#319380): ha jól tudom, nem feltétele az reagálásnak, hogy elolvassuk mind a 120 hozzászólást..... 20-an leírták már? Kevés! No de azt nem irták le még többen, hogy "nem értik a viccet", "mennyi hülye milanos van" stb. Ezen miért nem akadtok ki? Mégegyszer mondom, szeretem a humort a ponékodást, a zrikálást, de ez egy sz@r. Nyilván ez volt a cél..

simoon 2011.03.03. 09:36:48

hja és szeretem én a viccet, csak nem értem kocsogok

Attila 2011.03.03. 16:21:40

Ne kocsogozzál, mert megverlek! :D

336034 2011.03.03. 16:43:15

[simoon](#319474): Most, hogy mondod, Gattuso tényleg hasonlít kicsit Kratos-ra a God of War-ból. Csak azóta megmosakodott, és kiszőrösödött szépen :) @all: Van ám rossoneri.blog.nepsport.hu is, tessék hiánypótló, feltüzelő posztokat írni, ahogy egy igazi szurkolónak illik, és nem jajgatni :) Nomeg egy blogon miért ne írhatna bárki bármit?

339343 2011.03.03. 23:22:06

Te jó ég, mekkora zakót fog kapni a juventusz!De mégis mit hisznek a juve drukkerek?Del pinyéró max a botjával tudná bekotorni a labdát a kapuba, jákinta 1000 éve nem lőtt gólt, felipe melós labda nélkül is simán lejátszaná a meccset, mert ő azt úgyse tudja mire való!1edül Matri az aki ér valamit, de őt meg SILVA úgy megeszi majd, hogy közben dekázik majd 2 labdával!Egyszóval: ugye nem hiszi senki, hogy a juve akár x-re is jó lenne szombaton!?Az Európa-ligára még talán odaérhetnek, de az is kár lenne, hiszen most még a "félelmetes" Lech Poznan is előttük végzett!Röhej ez a banda!

kilkenny 2011.03.04. 18:32:19

Ez egy marha jó írás. Tetszik a stílusa. Önkritikus. Ez mindenkinek nyilvánvaló, aki vagy elmúlt 14 éves vagy életében már három regényt elolvasott. Aki megsértődik vagy leszólja - akármelyik oldalról is - szerencsétlenebb, mint a Juve idei szezonja...

valaki 2011.03.04. 19:56:48

jó kis írás a meccshez kapcsolódóan: ugyan kikaptunk a két világverő csapattól a bolognától és a leccétől, de az igazi nagycsapatok elleni eredmények(a bajnokságban): inter-juve 0-0 milan-juve 1-2 juve-roma 1-1 juve-inter 1-0 tehát nem kaptunk ki!!!!!!!! az az most sem fogunk!!!!!!!! forza juve

334375 2011.03.04. 20:59:38

kva jó lett, de azt ugye tudod, hogy azzal csak nagyobb reklámot csináltál, h nem raktad ki az olasz beharangba?:) egyébként lightosabb lett, mint az útwengeren (nekem mondjuk az nem tetszett), és gondolom több barcás troll van, mint milanos, szal fura h itt nagyobb a felháborodás.

adams 2011.03.04. 21:33:46

seva! jól látom h.te nevedet egy csernobilban született szőke ciklonról loptad???Del Pierot a szádra ne merd venni , mert a szar milannak sosem lesz még hozzá hasonló emblematikus ikonja ! ehhez tartsd magad! az meg h.ALEX NEM fiatal semmit sem von le érdeméből , te a sevád merre is van ,mert nagyon nem hallunk róla ! fasszopó majom gyerek!10éves lehetsz, buta kisfiú! Forza Juve

334319 2011.03.04. 22:01:08

Zseniális írás, gratula. :-DD (Nem szoktam szeretni az ilyen viccesnek szánt ökörködéseket, de ez most tényleg jó lett.)

334724 2011.03.04. 22:29:42

benito, gecinagy lett, szétröhögtem magam. a finom irónia a kedvencem, pláne ha rabruhából hallom. ennél nagyobbat csak akkor kacagok majd amikor holnap akkorát szoptok hogy a faszt daruval kell a szátokba emelni :o)))))))))))))))) respect, nagy cikk volt! :o)

334724 2011.03.04. 22:37:23

[_benito](#318739): hát benito, vannak arcok akiknek nem jött át, nekem viszont tetszett, bátorítson a tudat h az nst egyik legkitartóbb trolljának megkapod a lájk-ját :o))))

334724 2011.03.05. 23:18:27

hol az a 13 gól?

334417 2011.03.06. 03:58:18

[Iustizmord](#321989): Nem kellett, több idegenben lőtt góllal továbbjutottunk.

334724 2011.03.06. 11:10:26

[calciodirigore](#322012): tovább? hova? a nihilbe?

334417 2011.03.06. 16:21:15

[Iustizmord](#322107): Komolytalan embernek, komolytalan válasz.

azöregbeteghölgy beteg szurkolóinak 2011.03.07. 00:03:19

A Derby margójára - Ez nem jött be... 0-1 Benito barátunk figyelmébe Egész héten „színvonalas” írásaiddal szórakoztattál minket, ezért nem lehetünk eléggé hálásak! Mi akik ma estétől számítva is, legalább fél évig nem járunk erre majd. Mi akik ahogy írtad az olasz foci egyik leggusztustalanabb kelésének a MILAN-nak szurkolunk! Szerencsére a csapatod szombat estére is biztosította számunkra az önfeledt szórakozást! Vicces volt látni az életveszélyes Luca Tonit, a még veszélyesebb Matrit és a többieket! Buffon is bizonyított: bizonyította hogy már a kanapéról kellene néznie a meccseket évek óta... Felipe Melo is megmutatta hogy még egy honfitársba is képes bármikor simán belerúgni, akármekkorát... Chiellini pazar formában pörgött, az utolsó pillanatokban bedobott műesésén tiszta szívből nevettem.... A derék Martinez nagyot játszott szerintem, a szélvészgyors Krasicnak pedig komoly jövője lehet szerb samponreklámokban.... Az egy skilles Flamini lövőcselére bámulatosan csúszott el a világbajnok Barzagli, és Armand is ezen a meccsen került be szerintem Guardiola noteszébe.... Ami még pozitív volt nálatok hogy Sörensen dán, mert lehetne román is és akkor jobban utálnánk... Marchisio pedig szerintem elosztogathatna akár a REAC-ban is, ha meg tud egyezni Kutasival... És látthattuk a bálványotokat is, akitől megint csodát láttunk! Hát ezt nem gondoltam hogy leírom valaha de csak ámultam az Öregen! Gyerekek ahogy ez a Del Piero Sanyi bemelegít, az valami pompázatos! És ahogy figyeltem a játéktér sem akadályozta abban ,hogy tovább melegítsen! (A Milanosok segitettek is ebben némi cicázással az utolsó percekben... ),a hármas sípszóig joggolt esküszöm nektek! Iaquinta rendkívül szimpatikusan ütötte le Silvát, ahogy Bonucci is kedvesen igyekezett ütközni, a végig reklamáló Felipe Melonak meg csak egy Gombi féle szívet kellett volna mutatnia és több millióan belszerettek volna! Az egész héten ment a gyűlölködés, a civakodás, a beszólás, anyázás és minden... Zárjuk le ezt most! Igyekeztem kulturáltan megfogalmazni dolgokat, ahogy ezt Benito nem tette! Igyekeztem senkit nem megbántani, ahogy ezt Benito nem tette! Nem igyekezett. Ha komoly újságíró lenne, - ahogy nem az valószínűleg - nem ment volna le egy színvonal alá, nem írt volna le provokatívnak szánt, de otrombára sikeredett dolgokat egész héten. Ez meggyőződésem, mint ahogy az is h teljesen értelmetlen cikkeket írva nem mutatsz túl jó példát a monitor előtt üldögélő amúgy is céltalan fiataloknak, akik a nagyra nem tisztelt sportnapilap főoldaláról, két klikkel elérhetik ezeket a roppant magvas gondolatokat tartalmazó firkálmánynak sem nevezhető bejegyzéseket. A további meccsekre sok sikert kívánok a Juventus VALÓDI szurkolóinak! Ma este mi voltunk jobbak, de fel a fejjel srácok! A világ labdarúgásának attól még igenis szüksége lenne egy erős Juventusra - hogy mi szívből utáljuk! És még annyit minden gyűlölködés ellenére hogy Buffon, DP, Chiellini, Barzagli igenis nagy bajnokok, legendák! Jah és Krasic lehet a fény az alagút végén nektek! FORZA MILAN!!!!!
süti beállítások módosítása