bntemp

bntemp

Pénz-poszt

2010. december 11. - s4tch

Közelednek az Ünnepek: a fenyőgyanta és a bejgli illata mindenkit békével áraszt el és adományozásra ösztökél. Mi kihasználjuk a lélek kegyelmi állapotát, és segítséget kérünk az olvasóinktól. A lényeg a folytatásban.

Immár két hónapja működünk, és szerencsére jók a visszajelzések, sok a kommentár, és a Facebook-on is rengetegen követnek minket. Köszönjük a figyelmet, hálásak vagyunk érte. Fantasztikus dolog, hogy amikor megírok egy, a régmúlt eseményeivel foglalkozó cikket, akkor nem csak az asztalfiókomnak dolgozom, hanem talán több ezer embernek is. Ma egy-egy posztunkat többen olvassák el, mint amennyi hanglemezt eladnak egy nap az országban. Igaz, ez ingyen van - még.

De most jön a lényeg: sajnos nem tudjuk tovább tartani ezt a tempót, ezért kérjük azoknak az együttműködését, akik a Facebook-on bejelöltek minket. Jelenleg csaknem 300-an vannak (- a négy szerző), az ő segítségükre hagyatkozunk. A kérésünk a következő: minden hónapban küldjenek nekünk 1000 Ft-ot, így a blogunk bevétele kis híján eléri majd a 300 ezer forintot. És ez nagyon jó volna! Belegondoltatok már, hogy mennyivel színvonalasabb posztokat tudnánk írni ennyi pénzből? Voltak elgépelések, helyesírási hibák - de mindezek a múlt ködébe vesznének, ha volna hozzá elég pénzünk, hogy kijavítsuk őket. Nem elég menő a cikkhez mellékelt kép? Semmi gond! A pénzből fizetős képszolgáltatóktól vehetünk szuperül kinéző fotókat!

Kellenének újabb és újabb múltidézések? Fizzessetek, hogy ki tudjak menni olaszországi könyvtárakba! Mindenki jól járna! Tyler egy ősrégi laptopon szokott dolgozni - nem megérdemelne egy jobbat, hogy még viccesebb posztokat írhasson? Ugye-ugye? DartagnanX már évek óta nem látta a Bahamákat testközelből (fotókról igen): ha el tudna utazni erre az egzotikus vidékre, akkor megszűnhetne az ihlethiányos állapota - csak úgy ontaná a mókásabbnál mókásabb Delneris interjúkat! Benito? Hetente láthatjátok a Digi TV-ben szakérteni: nézzétek meg, hogy a mellette ülő Juhár Tamás milyen divatosan öltözik. Tudjátok miért? Mert van pénze rá, hogy megtegye! Benito pedig leszegett fejjel, agyonmosott ingben, koszos szemüvegben próbálja kihozni magából a maximumot. Ha az anyagi helyzete megengedné, sokkal szebb ruhákat vásárolhatna magának, ettől megnőne az ömbizalma, még jobban szakértene, és ezzel a megnövekedett magabiztosággal tudna immár posztokat is írni a blogra - természetesen ezzel is növelve az oldal élvezeti értékét.

Gondoljátok meg, kedves olvasók! Ezer forint havonta: egy-egy éjszakai tivornya ennek a többszörösét elviszi. Ez csak egy menüből álló ebéd ára. Várjuk a felajánlásokat!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr928239160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása