bntemp

bntemp

Érdektelenségek kicsiny boltja

2012. január 10. - s4tch

A múltkori kis színes híreken felbuzdulva megpróbálok a jövőben majd heti rendszerességgel teljesen érdektelen, ám Juventus-szurkolók számára információtartalommal bíró hírekkel szolgálni. Hosszú távon igény szerint egyre arcátlanabbul bulvárosra fordítom a stílust. Meglátjátok, milyen jó lesz!

Így, miután alaposan kitömtük a Leccét, neki is láthatunk. Ma megtudhatjátok, hogy miért ünnepel Matri és Pepe olyan furcsa módon a gólok után! Továbbá megtudhatjátok, hogy miként fogadták Borriellót a szurkolók, és ő mit szól ehhez! Exkluzív fotókat közlünk Quagliarella műtétjéről is!

A múltkori kis színes híreken felbuzdulva megpróbálok a jövőben majd heti rendszerességgel teljesen érdektelen, ám Juventus-szurkolók számára információtartalommal bíró hírekkel szolgálni. Hosszú távon igény szerint egyre arcátlanabbul bulvárosra fordítom a stílust. Meglátjátok, milyen jó lesz!

Így, miután alaposan kitömtük a Leccét, neki is láthatunk. Ma megtudhatjátok, hogy miért ünnepel Matri és Pepe olyan furcsa módon a gólok után! Továbbá megtudhatjátok, hogy miként fogadták Borriellót a szurkolók, és ő mit szól ehhez! Exkluzív fotókat közlünk Quagliarella műtétjéről is!

Mivel a szilveszteremet egy szicíliai, juve-drukker sportújságíróval töltöttem, nem haboztam kihasználni az alkalmat, hogy lefeküdjek vele kikérdezzem a mindannyiunkat leginkább foglalkoztató ügyben.

Így jutottam felbecsülhetetlen értékű információkhoz, amiket megpróbálok szenzációsan tálalni, hogy egyikőtöknek se tűnjön fel, hogy valójában semmi újat nem tudhattok meg!

Erről lenne szó:

Pepe gólöröme a golfpályáról származik. Ezt felismerni nem volt nehéz. No de! Mi van a gólöröm mögött? Talán egy szenvedélyes szerelem? Egy gyermekkori trauma? Alberto Aquilani? Természetesen ez utóbbi, aki elvitte magával Pepét golfozni, mivel balszerencsés liverpooli tartózkodása idején megtanulta a játékot, és ezzel ütötte el szabadidejét.

Pepe eleinte eléggé béna volt. Saját elmondása szerint az első 45 percben csak suhogtatott a levegőben a bottal, mint Harry Potter az első részben. Majd belejött, és azóta nagyon megszerette a golfot. Vélhetően van valami fétis a klubban a golf iránt, ugyanis kb mindenki játszik, és Pepe a saját tehetségét egyre nagyobbra tartja. Manninger és Del Piero lényegesen jobbak nála, úgyhogy rájuk felnéz, de Vucsiniccsel vetélkednek. Utóbbi ugyanis nagy mesternek tartja magát, Pepe szerint viszont béna mint a sár, és ő jobb nála.

És nézzük a másikat:

Vajon mit csinál Matri a képen? Vak tyúk is talál szemet? Egy madár? Egy dinó? Egy süket légikísérő? Nem nem. Az bizony egy FAKOPÁNCS!

A speciális gólörömöt Matri még a Cagliari játékosaként találta ki Lazzarri barátjával, mivel marhára ráértek. Annyira egyedinek találja a drága jó Alessandro, hogy mióta itt van a Juvéban, azóta is lelkesen csinálja . Értelme semmi, azonkívül, hogy valóban a világon nincs még egy csatár, aki így ünnepli góljait!

És most térjünk át friss szerzeményünkre Marco Borriellóra. Borriellóra, a gólvágóra még fiatal, bohó koromból emlékszem vissza, körülbelül 100 évvel ezelőttről. Ekkor már nem is tudom, hogy melyik csapatban játszott, de arra tisztán emlékszem, hogy a hétfői Serie A gólösszefoglaló felét ő töltötte ki, az elpuskázott helyzeteivel. Borriello fejel, Borriello rúg, Borriello vetődik, de mindig kapufa vagy mellé, vagy véd a kapus. Eltel azóta 2000 év, és tessék, nálunk van, mint 72. számú csatárcsere. Statisztikái alapján Amauri és Iaquinta is jobbak nála, a szimpátiabajnokság pedig igazságtalan lenne, hiszen Amauri annyit tett már a legtaszítóbb játékos címért, hogy nála nehéz antipatikusabbnak lenni.

De nem is ez a lényeg.

Hanem ez:

A kép felirata: Borriello: becsület és méltóság nélküli zsoldos.

A játékos még nem is csatlakozott a csapathoz, a mérkőzésre sem volt nevezve, a szurkolók mégis úgy érezték, hogy menő és trendi dolog már üzenni neki és Marottának.

Ennek oka méghozzá az az állítólagos eset, amikor Borriellót le akartuk igazolni a Milántól, azonban ő végül a Rómában kötött ki. Én mondjuk nem bánom az esetet, de a szurkolók úgy gondolták, hogy Borriello nemet mondott a Juventusnak. Borriello verziója szerint őt a Juventus és a Roma is hívta, azonban a Juventus csak kölcsönbe akarta (ez annyira nem elképzelhetetlen, ugye?), a rómaiak viszont megvették rendesen. A Milan pedig utóbbi verziót választotta, és ezért Borriello farkasnak öltözött. Most viszont újra hívta a Juve, és jött.

A képet árnyalja az az állítólagos pénzösszeg, amit a Roma adott neki, hogy fogadja el a Juventus ajánlatát.

Összességében kevés dolog szól Borriello mellett.

Ám, nézzünk más szempontokat is.

1. A csapatnak jól megy, az öltözői légkör minden jel szerint kiváló. Fontos ilyenkor egy új embert egyből támadni?

2. Ha Borriello verziója igaz, akkor nem is mondott nemet a Juvénak.

3. Ha Tevez érkezett volna, vagy Agüero, vagy Dzeko (bár egyik sem érkezett/érkezik, mert mind mocskos zsoldosok), akkor is jött volna a drapi?

4. Hány játékos nem zsoldos mostanában?

5. Ennyiért, a padra, jó lesz, nem?

Lehet, hogy nem annyira jó zebramezben látni (ahogy Vucsi érkezésnek sem tapsikolt mindenki - mostanra mégis kihagyhatatlan), ez a hozzáállás mégis inkább csak árt a csapatnak, mint használ.

Az biztos, hogy Borriello most kaparhat, ami hasznos dolog. Az edzésen egyébként külön rá szabott munkát végzett, hogy minél hamarabb bevethető legyen.

Quagliarella, mint minden bizonnyal tudjátok, megsérült a Lecce elleni meccsen. Facebook-oldalunk követői mindnekinél hamarabb tudhatták meg, hogy arccsontja (szép megnevezéssel járomcsontja) tört, megműtötték. A hírek szerint 2 hetet kell kihagynia, utána maszkkal végezhet edzéseket. Vélhetően február közepe előtt nem látjuk még a pad környékén sem. Mielőbbi jobbulást neki!

Az exkluzív képek!

Quagliarella már az altatásban, a kilógó cső gondoskodik arról, hogy ne fulladjon meg.

Az első vágások, jól látni Q arccsontját, ahol eltört. Iszonyatos a kép!

A csontfűrészt is be kellett vetni, hogy jól illeszkedjenek az eltört és szétcsúszott részek. Az ott hátul Q egyik örlőfoga!

Q a műtét után. Mutatja, hogy jól van!

 

Még egy apróság:

Facebook-oldalunkon feltettük a kérdést, hogy ki jönne el, amennyiben szerveznénk egy közös, blogos meccsnézést valahol Budapesten. Az eseményt egyelőre február 19-re, vasárnap délutánra lőttük be. A Facebookon szerveződik a rendezvény, itt valószínűleg nem is hirdetjük meg, hogy kezelhető maradjon. Megértéseteket köszönjük. Aki szavaz, az kérjük, hogy CSAK AKKOR nyomjon az IGEN gombra, ha tényleg 100%, hogy eljön. A szervezéshez fontos egy körülbelüli számot tudni. Szerintem 50-60 főnél többet nem tudunk sehol elhelyezni, de próbálkozunk.

Ha az első sikeres lesz (sikerül egyáltalán helyszínt találni), és látjuk, hogy mennyi embert mozgatunk meg és hogyan tudjuk elintézni a megfelelő helyszínt, akkor később elszabadulhat a pokol, és akár havonta összegyűlhetünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr528239886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hehehaha 2012.01.10. 23:11:57

hatalmas :D (az első képet még meg is néztem, hogy honnan van hotlinkelve :D )

Torinojuve 2012.01.11. 00:11:40

Marha jó megint teleírom a chatablakot és nem küldi el, de ha beírok 3 A betűt azt azonnal posztolja...

Klaszadi 2012.01.11. 00:16:30

"szicíliai, juve-drukker sportújságíróval töltöttem, nem haboztam kihasználni az alkalmat, hogy --lefeküdjek vele-- kikérdezzem" annyira szakadok! :DDD

Piero 2012.01.11. 11:26:10

A képes dolog nagyon találó, az elején a már említett szicíliai juve-drukker sportújságíróval történtekre utalás nekem annyira nem tetszett, de összességében szellemes bejegyzés. :)

334302 2012.01.11. 11:42:54

Eccselente, comrade.

344639 2012.01.11. 13:05:55

[Klaszadi](#662256): Ezen mit lehet annyira röhögni?Ez nem vicces hanem undi.

284129 2012.01.11. 14:26:08

Hozzátartozik a gólörömökhöz, hogy úgy látszik, Matri új ötlettel rukkolt elő, mert a hétvégén láthattuk, hogy szörfözéssel ünnepelte a gólját. Lehet átvált erre mostantól. Majd meglátjuk a következő góljánál. Reméljük sok lehetőség lesz még megfigyelni...

Dani 2012.01.11. 15:51:17

mindent bele,sok sikert!

leszarom 2012.01.11. 15:54:51

Ti nevezitek magatokat újságírónak? Ha viccnek szántátok, annak nagyon gyenge.

338823 2012.01.11. 17:03:20

Ha ilyen jól tudjátok, miért nem ti ültök a kispadon?

Hurka 2012.01.11. 18:09:40

Csernus miért szopod Pingvin farkát???

338823 2012.01.11. 18:18:11

Nagy a pofátok, pedig tavaly is szoptatok!

258528 2012.01.12. 11:29:06

Nem gondoltam volna, hogy Matri a KÖNYÖRTELEN HARKÁLY becenévre hajt! Édekes, olaszul vajon hogy hangzik?

258945 2012.01.12. 13:55:43

[Gabenkutya](#664100): Picchio implacabile

258528 2012.01.12. 15:15:03

[t.junior](#664250): köszi
süti beállítások módosítása