bntemp

bntemp

A világ legjobb rossz játékosa

2011. december 19. - s4tch

Érdekes figyelni az ellendrukkere mantráit. Először az ment, hogy még nem találkozott jó csapattal a Juve. Aztán jött az, hogy mázlija volt az ellenfelek formája/eltiltásai/sérültjei miatt. Cirka a Lazio legyőzése óta meg az megy, hogy „ez Európában kevés lesz”. Ennél az érvnél már csak az röhejesebb, hogy az Inter képtelen nem szenvedni akár a Salernitana ellen is, a Milan előtt meg úgy vezetünk két ponttal, hogy tömött sorokban feltűntek a Milan-mezes bírók a Serie A-ban. Nem játszunk Európában, de most már talán kijelenthetjük: jövőre fogunk.

A Novara elleni győzelemmel továbbra is a Juventus az öt európai topliga egyetlen veretlen csapata. A Juve 1949 óta nem kezdett ilyen jól, a háború utáni rekord megdöntéséhez még három meccs kell, akkor 17 Serie A-, és Olasz Kupa-meccs kellett az első lángoshoz. Bár tartunk az Udinesétől, mint Josephine a porszívótól, egyelőre élvezzük a helyzetet, és beszélünk kicsit a Novara legyőzéséről is. Hajtás után ez lesz.

Érdekes figyelni az ellendrukkere mantráit. Először az ment, hogy még nem találkozott jó csapattal a Juve. Aztán jött az, hogy mázlija volt az ellenfelek formája/eltiltásai/sérültjei miatt. Cirka a Lazio legyőzése óta meg az megy, hogy „ez Európában kevés lesz”. Ennél az érvnél már csak az röhejesebb, hogy az Inter képtelen nem szenvedni akár a Salernitana ellen is, a Milan előtt meg úgy vezetünk két ponttal, hogy tömött sorokban feltűntek a Milan-mezes bírók a Serie A-ban. Nem játszunk Európában, de most már talán kijelenthetjük: jövőre fogunk.

A Novara elleni győzelemmel továbbra is a Juventus az öt európai topliga egyetlen veretlen csapata. A Juve 1949 óta nem kezdett ilyen jól, a háború utáni rekord megdöntéséhez még három meccs kell, akkor 17 Serie A-, és Olasz Kupa-meccs kellett az első lángoshoz. Bár tartunk az Udinesétől, mint Josephine a porszívótól, egyelőre élvezzük a helyzetet, és beszélünk kicsit a Novara legyőzéséről is. Hajtás után ez lesz.

Muszáj azzal kezdenem, hogy az eddig is szimpatikus Novarát már másodszor látom idén, és egy igen szimpatikus csapatot ismertem meg bennük. Érezni rajtuk, hogy legtöbbjüknek ajándék a Serie A (a C1-ből felkerülve azt tűzték ki tavaly ilyentájt, hogy maradjanak bent a B-ben), kulturáltan teszik a dolgukat, és ha nem ez az önző fasz Meggiorini lenne a legnagyobb nevű játékosuk, valószínűleg bent is maradnának. Meg egyébként is: kit nem szeretünk, aki megcsapja az Intert?

A Juventust is szeretjük, főleg, amikor úgy kezd egy kiscsapat elleni meccset, mint a vasárnapit. Conte extra adag nyálat fröcskölt a játékosok arcába a meccs előtt, a motivációs beszéd pedig már az 5. percben meghozta a vezetést. Kell-e mondanunk, egy Novara-szintű ellenféllel szemben milyen fontos kérdés a gyors gól. A lelki szemeink előtt azt láttuk, ahogy Del Piero két védőt magára vonva zseniális passzal szökteti Quagliarellát, aki bekúrja a rövid felsőbe, és kirohan a világból. Ehelyett De Ceglie szökellt előre egy izgatott vizslakölyök mozgásával, tökéletes centerezésére gatyaszáron érkezett a világ legjobb rossz játékosa, és jöhetett a hülye golfos gólöröm (valaki mondja már meg, mi a franc ez!). Szomorúak azért nem voltunk, és egyébként is szemet szúrt, hogy Ashton Kutcher beadásai sokkal jobbak, pontosabbak voltak, mint Lichtsteineréi. Akié egyikek sem voltak.


szólj hozzá: Juventus-Novara 2-0

Marchisiónak csendesebb meccse volt, reméljük, csak tartalékolt, Pirlónak ez viszont már zsinórban a sokadik ilyenje, ami egyrészt jó hír, mert így is nyerünk, másrészt rossz, mert nagyon kéne, hogy újra jó legyen. Még mindig zseniálisan fedezi a labdát, de egyre többször vét könnyelmű hibákat és a hosszú passzok pontossága is visszaesést mutat. Ez a Novara ellen nyilván inkább belefér, mint szerdán, Udinében.

Hozzátehetjük, hogy a védelem közepe Chiellinivel sem lett megbízhatóbb, mint Bonuccival volt (Buffon két nagy védéssel fogta a meccset még 1-0-nál), De Ceglie max akkor fog lefutni valakit, ha az a valaki nem tud sprintelni a mellette ügető rénszarvasüsző mozgását látva. Giaccherini Vidal posztján is legfeljebb gyorsnak tűnik, de hiába vértezte fel magát némi önbizalommal, még mindig nem látjuk benne, hogy az idei Juvéban helye lenne. A tavalyinak az egyik legjobbja lenne.

Del Pieróról már a beharangban is írtuk, hogy izé. Sajnos erre nemhogy rácáfolt, de kőkeményen ráerősített a Novara ellen: egyszerűen úgy nézett ki, mint egy bácsi, akit bevesznek focizni a kicsik, mert nincs ki a csapat. Rettenetesen fájdalmas látvány ez, igazából nem is értjük, miért van rá szükség. Mondjuk most már kilépni sem lenne könnyű belőle, mert hogyan? Szóval ha Pepe a világ legjobb rossz játékosa, akkor lehet, hogy Del Piero a világ legrosszabb jó játékosává vált.

Kicsit azért lehetne jóképűbb. Bezzeg Marchisio!


Quagliarellának viszont összejött a gól, méghozzá szerencsére nem is egy besodort szöglet, vagy megpattanó lövés formájában, hanem egy gyönyörű fejessel. A gólöröm megmutatta, milyen fontos volt neki, hogy szinte napra pontosan egy év után újra gólt szerzett a csapatban. Nekünk pedig azért volt fontos, mert Quagliarellára minden eddiginél nagyobb szükségünk lesz Udinében, és ha jól megy neki a játék Matrival, akár bent is ragadhat.

Conte egyébként folyamatosan variálja a csapat felállását is. A vasárnapi egy kicsit visszalépés volt a szezon elején látott 4-2-4-hez, de csak az elvi formációt tekintve, hiszen egyébként egy kifejezetten támadó, de hasonlóan old school szisztémára hajaz.


A két szélsőhátvéd felrohangálása azt jelentette, hogy a támadóharmadban is emberfölényt tudott kiharcolni a Juve, és ha kicsit kevésbé rozsdásak az utolsó passzok, vagy aktívabban lép fel Marchisio és a támadásokhoz a második hullámban felügető Pirlo, már korábban összejöhetett volna a gól. Ha Giaccherini helyére berakjuk Vidalt, a csapat szerkezetét és a játékosok tudását összevetve ideális felállást kapunk. Nem ez a legerősebb Juventus, de ebben a felállásban játszik a legjobban.

Közeledik a tél, de egyelőre csak annyit bökött ki Marotta, hogy nem vesz senkit az átigazolási szezonban. Egyelőre két brazil középhátvédről (Rodolfo, Dédé) és a római Grecóról hallotunk, de még bőven lenne ötletünk. Majd ha már nem lesz miről írnunk, elmondjuk azt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr878239856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

261231 2011.12.19. 12:31:25

Nem értem ezt az éles hangnemet a Capitano felé. Valóban nem jönnek össze a dolgai így közeledve a 38-hoz, de tényleg minden meccse után le kell írni, hogy mennyire szar? A világ legrosszabb (jó) játékosa? Tényleg kell ez benito? Örülnünk kéne minden egyes másodpercnek amit még a pályán tölt, és láthatjuk a bálványunkat, nem megragadni minden lehetőséget a kritizálására. Nem sok játékos van aki megérdemli a világon, hogy tökéletesen elfogultak legyünk vele, de azt hiszem Ő ilyen. Letett már talán annyit az asztalra, hogy érinthetetlen legyen, így az utolsó évében. Asszem.

258945 2011.12.19. 12:36:24

A golfozós gólöröm azért van, mert az ügynöke mondta Simonénak, hogy oké hogy eljátszogatsz a világ egyik legismertebb csapatában, de kéne valami egyedit csinálni ahhoz hogy, jöjjön a sok reklám felkérés, meg dőljön a lé a marketingből, na ezért. Amúgy ezzel a "világ legjobb rossz játékosa" sztorival egy fasza kis brandet fel lehetne húzni Pepe köré :). Még egy megjegyzés, személy szerint semmi bajom a gólörömével, Matri csipkedésénél 100szor jobb.

336691 2011.12.19. 12:36:35

[bety@r](#638189): azt hiszem, igazad van. tényleg köcsögség így támadni, de a dolog igazságtartalma támadhatatlan. szar kimondani, de így van.

261231 2011.12.19. 12:38:14

Ja és (ha válaszolsz) ne gyere itt nekem azzal, hogy az ember azokkal a legkritikusabb akiket a legjobban szeret. Azt hiszem az ember a szüleinek se szokta minden héten a szemére hányni, hogy egyre öregebbek lesznek "hé fater má' megin' elfelejtetted lehúzni a budit, egyre szenilisebb vagy"...szép is lenne :)

261231 2011.12.19. 12:38:48

így az előző tárgytalan... :)

340638 2011.12.19. 12:54:11

Már a Juve-összeomlást váró mantrát sem nagyon hallani, bár a januárt biztos lélegzetvisszafojtva várja minden ellendrukker. "szemet szúrt, hogy Ashton Kutcher beadásai sokkal jobbak, pontosabbak voltak, mint Lichtsteineréi" Nah ezen én is filóztam, általában is ilyen szempontból simán veri a svájcit, csak másban nem. Giaccherini legnagyobb hiánya egyébként szerintem a győztes mentalitás. A többi képesség viszonylag tűrhető lenne, de mindig rossz megoldást választ, görcsöl, bénázik. Barzaglinak meg megint résen kellett lennie Chiello egyik bénázásnál, én sem érzem úgy, hogy vele sokkal stabilabbak lennénk középen.

261231 2011.12.19. 12:55:11

Mármint annak az igazságtartalma hogy ő a világ legrosszabb jó játékosa? Ez azért elég szubjektív dolog. Valamint nem tudom, hogy miért kell ilyen rendkívüli tényként kezelni, hogy már közel sem élete formájában játszik...37 évesen.

343068 2011.12.19. 13:03:17

Ha viccnek szántátok, annak nagyon gyenge.hajrá alex

334207 2011.12.19. 13:05:48

Conte cseréivel (megint) nem vagyok kibékülve: Sanyiban bőven benne volt a gól, Pepe 4 tüdejére nagyobb szükség lesz a másik zebrahorda ellen, Elia jól elszaladgált volna a helyén. Giaccherini ügyes meg aranyos, ilyesmi játékost adott el a Juve(-haj, +teljesítmény). Az olasz rendezők pedig leszophatnak: számtalan szép csel/passz/akármi volt a meccsen, melyek közül egyet sem ismételtek a sokszor másfélperces, dobásból/szögletből/fetrengésből adódó játékmegszakítás közben.

344349 2011.12.19. 13:06:25

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én tegnap már néha a falat ütöttem fájdalmamban. Borzalmas volt nézni, hogy mit szenvedünk egy ilyen meccsen, ahol 5-6 góllal kellett volna nyerni! 1. Giaccherini mi az isten nyilát csinál ebben a csapatban? Szánalmas az a gyerek. A megmozdulásainak kb. 90% szar. A tegnap már a 60 percben könyörögtem hogy az a hülye Conte vegye már le mert csak púp a csapat hátán. 2. Pepe szintén elég fos teljesítményt nyújtott a gólját leszámítva. Eltolt 1 100%os helyzetet, valamint nem tudott a kapussal szemben 2 az egyben centerezni DP-nek... hát ott már csak röhögni tudtam mint DP. 3. Nem tudom mi bajotok De Ceglie-vel, főleg azt nem értem hogy mi a bajotok a mozgásával. Sokkal jobb szélős mint Chiellini, akin látszik hogy nincs tehetsége a szélső felfutásokhoz. Mert ő egy igazi favágó középső hátvéd. 4. Eliát nem értem miért nem játszatja. Főleg ilyen mecseken, amikor gyakorolhatna. Klasszisokkal jobb mint az a Giaccherini seria C-s fos.És még mietlőtt beleköttök hogy dehát nem ugyan az a post. Simán Pepét beljebb kellett volna tolni eggyel Marchisio mellé és Eliát meg ki a szélére. Giaccherini meg mehetett volna a padra félidőben.

KaLi 2011.12.19. 13:10:04

100% igazság!

268154 2011.12.19. 13:18:12

bundás kenyér juve...:D nehéz is úgy valaki ellen győzni, ha a bíró is a csapattal van. a juve estetén ez van...bundázó csapat , de nemsokára elfogy a pénzük és mennek a seria b-be :) Buon Natale per a tutti..

DVSC 2011.12.19. 13:20:34

Van még egy veretlen csapat Európában: a DEBRECEN!!! Hajrá Loki! Forza Juve!

336691 2011.12.19. 13:25:30

[Tibi00](#638228): arany szíve, táska bepakolva? holnap föci van nulladikban, ne felejtsd el az atlaszt.

laleey 2011.12.19. 13:28:03

Idén Conte mellet (amit motiváció gyanánt művel az eszméletlen), a legnagyobb erősségünk, a csapat taktikai sokszínűsége, és az ahoz való alkalmazkodása a tavalyi után igazi felüdülés. Szerintem az intert jelenleg 1-1-8-ban is megvernénk, mert úgy összerakná őket.

gabrielt 2011.12.19. 13:29:25

"a Juventus az öt európai topliga egyetlen veretlen csapata." - amellett, hogy ez szép dolog ne felejtsük el megemlíteni, hogy azért nincs oly' nagy terhelés a fiúkon EL/BL meccsek hiányában...

pavelnedved91 2011.12.19. 13:33:11

[Tibi00](#638228): Gratulációm neked! Gondolom sokat olvasol és tisztában vagy a tényekkel.. Nézel mostanában Milan meccset? Ott nézelődj fura itéletek után... Illetve mondd meg hány juve-tizenegyes volt idén?? Lett volna rá példa, Marchisiot rútul felkenték. Hopssz. Az az Inter volt. Meglepő...

337297 2011.12.19. 13:33:36

1. Q-nak eszméletlenül örülök, ez a legfontosabb történése a meccsnek. 2. Alexet a leírtaktól függetlenül csak a Novara szerencséje és Pepe fosztotta meg a góltól. Ha 1-2 lövése fél méterrel szűkebb, vagy ha Pepe képes normálisan centerezni a kapussal szemben, akkor meglövi a gólját az Öreg is. 3. Örülök, hogy hoztuk a meccset az egyébként szimpatikus, ellenben utolsó előtti Novara ellen, de ha 1-0-nál nincs Buffon védése, akkor nem lepődtem volna meg ha 1-1-gyel végződik. 4. A meccs elején még bíztam benne, hogy Giaccherini majd belejön. Nagyon nem jött bele, a végén már könyörögtem a cseréért. (hiába) 4 és fél. Elia ilyen meccseken simán szokhatná a légkört. (főleg egy kis variáció után Giaccherini helyett)

337297 2011.12.19. 13:35:48

Csajok (és srácok), ne foglalkozzatok az ilyen kis pöcsökkel, az sokkal jobban zavarja őket ha ideböfögik a hülyeségeiket, aztán senki le sem szarja azt. ;)

blendy 2011.12.19. 13:41:21

[Tibi00](#638228): Kéne találni valami új kifogást mert ez már unalmas!

334474 2011.12.19. 13:47:51

Egy ilyen meccsen tavaly toltunk volna egy 1-2 féle eredményt(Természetesen a 91. percben rúgta volna valamelyik belsővédő 35-ről kapásból.), idén egy relatíve kényelmes 2-0 jött ki, jövőre 6-0 lesz. Progression. :)

336035 2011.12.19. 13:56:05

Mennyi edzőjelölt van itt, te jó ég... :) [Heyko](#638219): Örülni kéne még egy kiszenvedett meccs után is, nem a falat ütni. Ráadásul milyen edzői szakon végeztél, hogy kérdőre mered vonni Conte kvalitásait? Ráadásul úgy, hogy jelenleg is veretlenül vezetjük a bajokságot. [gabrielt](#638243): Minden bajnokságban vannak olyan csapatok, akik nem indulnak európai kupákban, rájuk ez nem igaz? Hagyjuk már. Conte felrázta a csapatot, játékosként is tiszteltem és nagy kedvenc volt, de edzőként hihetetlen, amit művel. Örüljünk, mert a csapatnak van gerince és tartása, ráadásul vezetünk. A sok irigy ellendrukkernek is örülni kell, mert ez azt jelenti, hogy újra félnek tőlünk.

banditos 2011.12.19. 14:14:48

"vagy aktívabban lép fel Marchisio és a támadásokhoz a második hullámban felügető Pirlo,már korábban összejöhetett volna a gól" Ennél korábbi gólt szeretnétek? Igazi maximalisták vagytok :P Egyébként imádom a De Ceglie hasonlataitokat, még-még-még!!

Gigi 2011.12.19. 14:22:38

Del Piero egy elo legenda, szivunk csucske. Nala mar csak egy dolog van elorebb, valami Jugendtus, vagy mi a lopikula, s mint ez utobbi drukkere, kicsit vegul is nem annyira vot konnyu a mogottem levo par ev. Heti rendszeresseggel ereztem ugy, hogy egy veszett sakal rendez le hatulrol, goromban. Namostugye ez nem jo. Ergo vegtelen erdektelenseggel viseltetek az irant, hogy a kedvenc, de immar haszontalan es kioregedett jatekosom a padot koptatja vagy eppen fos teljesitmenyt ad elo a palyan. Azt a tiltott "s" betus szot akarom cirka 5 honap mulva a csendhaboritas okan kierkezo rendorok orcajaba uvolteni. Oszt csokolom.

FJ 2011.12.19. 14:22:57

A Bundához meg ahhoz hogy elfogy a Juventus pénze csak ennyit fűznék hozzá: http://www.youtube.com/watch?v=3elXPIknsdc

342564 2011.12.19. 14:33:25

Egyébként nekem az is gyanús hogy az Inter feljött az 5.helyre.Lehet hogy saját önszántukból,vagy Ranieri miatt de nagyon úgylátszik hogy ők is bajnokok akarnak lenni.Remélem hogy nemengedjük meg nekik.Még inkább a Milan-nal harcoljunk mint a dögevő Moratti és Ranieri féle szemétdomb Inter ellen.

Pedro 2011.12.19. 14:34:59

Nekem csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy: ha ilyen jól tudjátok, miért nem ti ültök a kispadon?

343361 2011.12.19. 14:39:52

Ti nevezitek magatokat újságírónak? és kivételesen: Pepe szigorúan lukra jáccik! végtére is egészséges férfiembernek tűnik, tehát ez rendben van, remélem.

343361 2011.12.19. 14:43:02

egyébként mi volt azzal a Decsejje beadással? 2x megtolta bal küllővel, aztán betekerte, mint aki tud ilyet, bal belsővel (ez a mozgáskombináció valóban fura így messziről de a küllözés miatt topogott.) futni nem kellett ott, biztos lefeküdt a kiscsapat.

343361 2011.12.19. 14:45:37

á a fakkba már az első két hozzászólásba megírták ami miatt megnéztem a videjót... mind1. a címduma akkor is jó.

338159 2011.12.19. 14:52:13

Tényleg nem a legaczélosabb Ale, de azért most is csak azon a szerencsén múlt a gólszerzés, ami pályafutása alatt oly sokszor mellé állt. Na most nem. Az a tekerés HA bemegy (rühellem a HA-zást meccsek után), akkor most körbeszopta volna Bence, velem meg mindenkivel együtt. Kis csapatok ellen igen is kell Ale, mert be fog találni és be is kell, hogy találjon, mert nem lehet egy olyan szezon se, amikor nem szerzett legalább egy gólt.

338159 2011.12.19. 14:54:32

Ja és végre megtaláltátok De Ceglie mozgásának legtökéletesebb leírását...tényleg olyan, mint egy beizgult vizslakölök, mikor meglát, hogy hazaérsz :D

344349 2011.12.19. 15:59:49

[Itáliainagysándor](#638276): Semelyiken se, de a hülye is látta, hogy mennyire nem megy a szegény pöttömnek. Ahogy itt feljebb valaki írta, ideges/feszült/fél hogy elrontja, és utánna persze el is hibázza ebből kifolyólag. Le kellett volna venni félidő után.

334219 2011.12.19. 16:48:29

Nagy a pofátok, pedig tavaly is szoptatok!

300426 2011.12.19. 17:49:31

[Merlin91](#638489): jogos :D

342564 2011.12.19. 17:59:40

[Merlin91](#638489): Még jó hogy nagy a pofánk.:P 1:Veretlenek vagyunk. 2: Conte 1 ISTEN. 3:Jövőre BL szereplés lesz.Hahahahah.Minden jogunk megvan a nagyarcúskodásra:D Csak azt a csúnya Milan-t kéne valahogy eltávolítani mellőlünk.

342564 2011.12.19. 18:01:20

Ja és az Inter iszonyatosan közeledik.

GrandeAlex86 2011.12.19. 18:01:50

[Heyko](#638219): Leülhetsz, egyes.

300426 2011.12.19. 18:37:45

[Heyko](#638419): egyáltalán nem látszik rajta egyik sem, nem tudom te melyik meccset nézted, de egyáltalán nem tü''nik sem idegesnek, sem pedig feszültnek, sőt, nekem inkább magabiztosnak tü"nik, el meri tolni, meg meri csinálni a cselt, egyedül azzal van a baj, hogy nagyon könnyen elnyomják ha pl hosszan akarja szöktetni magát, illetve nincs teljesen tisztában a saját képességeivel, néha tényleg túl sokat próbál, szal a hsz-ed középső része szvsz. faszság és igazából az elsővel se értek egyet, egyáltalán nincs hátrányára a csapatnak, előre játékban nem annyira rossz, kontráknál jól jön, sőt, még a kapu elé is odakerül olykor-olykor, igaz, ott pl. Marchisio jobban feltalálja magát, de nem mindig lesz ez így, védekezésben nem annyira jó, de szerintem szépen kiveszi a részét a letámadásokból, meg kell szoknunk, eleinte én is idegbeteg voltam mikor megláttam a kezdőben, de már kezdem megszokni

300426 2011.12.19. 18:39:15

*kezdem elfogadni

254476 2011.12.19. 20:46:31

[Tibi00](#638228): te pénisz :)

254476 2011.12.19. 20:47:34

[_benito](#638192): hol vannak a Muttley-s nevetések? Csak nekem hiányzik? Jó poszt! De Alexnek több tiszteletet, már csak a NEVE miatt is :) (de van benne igazság, na)

predy 2011.12.19. 22:22:44

már csak azért is leszedtem és megnéztem a meccset, amennyit kritizáltátok DP-papát. 2 dolog ezzel kapcsolatban, hogy amíg a többiek többnyire "kapott" helyzeteket basztak el, addig DP-papa, igen is megcsinálta magnak, öregecske lassúcska, de még mindig a legtechnikásabb juventus játékos, ráadásul ha szembe fordult a kapuval, minden megmozdulása veszélyes volt a kapura. Nem találta el, na hát van ilyen. A türelmetek egy nagy kalap shit sem ér.

predy 2011.12.19. 22:25:06

a nyelvtani hibáktól eltekintve egyet értek magammal.

344349 2011.12.20. 08:48:04

[juventus17](#638603): Szerintem nézd vissza a mérkőzés második félidejét. Garantálom hogy jóval több lesz a rossz passz és kihagyott helyzet, mint a jó megoldás. Bármit mondtok, a második félidőben csak szenvedett. Semmivel se mutatott többet mint DP, amivel megérdemelte volna hogy ő maradjon fenn.

drugo 2011.12.20. 09:45:01

alex az alex de már nedved mellett lenne a helye vannak sportolok akik nem tudnak leállni /schumi/ és a saját szobrukat döntögetik sajnos! nem zár vissza és rossz döntéseket hoz folyamatosan. DeCe jó kvaja meg hatalmas volt Hát ha azt a sarkazos centerezését a golfozos csávó berugja az év golpassza! pirlo meg jol forgatta az oldalakat tökéletes labdák a szélekre! zseni a pali! marci rangadó specialista udine az ő terepe lesz! forza juve!!!!!!!

342626 2011.12.20. 14:06:21

Hát ez a kedvenc dumám hogy: "Csak a bajnokságban kell játszani" meg "Csak heti egy meccs" meg ehhez hasonlók

339991 2011.12.21. 01:43:17

Forrest soha nem tudott beadni, de nem is ezért szeretjük. A Novara pedig valóban kulturált csapat, és ami a legjobb, hogy vert helyzetben sem állnak vissza, jó meccseket játszanak mindig.
süti beállítások módosítása