bntemp

bntemp

Égés

2013. szeptember 18. - s4tch

A tegnapi eredményeket látva kijelenthető: a játéknap égése a Juventusé!!! Szinte hihetetlen, de egy év alatt sikerült még egyszer ugyanabba a kátyúba belelépni... Őszintén szólva (nem tudom, ki hogy van ezzel), de kicsit el is ment a kedvem ettől a BL szerepléstől. Sőt, ezek után eljutottam odáig, hogy nem vagyok hajlandó megnézni a hétvégi meccset!!! Pedig ilyet utoljára Zaccheroni ért el nálam... a játékunk körülbelül a 2 hetedik helyes év teljesítményére hajaz... Amit előadunk, az borzalom. Bővebben a hajtás után!!!

A tegnapi eredményeket látva kijelenthető: a játéknap égése a Juventusé!!! Szinte hihetetlen, de egy év alatt sikerült még egyszer ugyanabba a kátyúba belelépni... Őszintén szólva (nem tudom, ki hogy van ezzel), de kicsit el is ment a kedvem ettől a BL szerepléstől. Sőt, ezek után eljutottam odáig, hogy nem vagyok hajlandó megnézni a hétvégi meccset!!! Pedig ilyet utoljára Zaccheroni ért el nálam... a játékunk körülbelül a 2 hetedik helyes év teljesítményére hajaz... Amit előadunk, az borzalom. Bővebben a hajtás után!!!

A legjobban talán azon akadtam ki, hogy nem jött (sőt: nem játszott kezdőként) Llorente, akármilyen szar formában van, lekötött volna pár embert, meg verekedett volna középen, és esetleg lett volna még egy kapura veszélyes ember a szögleteknél, mert kurva jól fejel. Nem tudom, miért nem játszott, csak azzal ne hülyítsen még valaki, hogy Llorente tanulja a taktikát!!! Beívelt labdára érkezni, felpasszolt labdát megtartani, leosztani, védőkkel brusztolni. Ezt csinálta eddigi életében mindig, és pont erre lett volna szükség.

Meg azt szakértse már meg nekem valaki, hogy Chiellini mi a hóbortos kisördög göcsörtös f*szával játszik a pályán védekezés helyett??!!! A derbin is és tegnap is olyan hajmeresztő hibákat csinált, ami miatt szívem szerint padra ültetném. A Football Managerben már a 40. percben lecseréltem volna! Ne mondja nekem senki, hogy képzetlen, vagy a rutin hiánya miatt bakizik ekkorákat. Mit kezdjünk vele? Küldjük be Cacerest? (ha felépült) Conte elég tökös egy ilyen lépéshez? Nem hiszem - de erről kicsit később...

Conte a meccs után a cserékre gondol

A cserékről még csak annyi, hogy DECSEJJE, GIOVINCO, ISLA... Bazzeg, egy Dzsovinkót behozni a fizikailag erős dánok ellen. Giovinco... Ő aztán tényleg kezet foghat magával, hogy éles helyzetben, amikor kéne, SOHA nem képes produkálni. Aztán egy hótvak futballbarbár Decsejjét behozni, ráadásul mi a büdös francnak...

Na, de az egész hal a fejétől bűzlik!!!! Amit Conte az első félévben művelt, arra nem nagyon találnék szavakat... tényleg csak ámultam a képernyő előtt! Nem tagadom, jól indított, és nagyrészt neki is köszönhetjük a veretlen bajnoki címet. De aztán leült a sztori, és a legfájdalmasabb, hogy nem érzem a változás szelét! Őszintén szólva, én már a nyáron nem bántam volna ha elmegy! Csak nem akartam leírni, mert le lettem volna ugatva... Hogy miért kellene mennie? Nem tud túllépni a saját marhaságán, nem rotál, csökönyös... Szerintem fejbe kéne ba*ni egy téglával, h elfelejtse ezt a szar 3-5-2-es, elalvós, kizárólag Pirlotól függő, ívelgetős hugyot. 0 kreativitás, nyoma nincs a letámadásnak, meg úgy általában semminek!!!!

Láss, ne csak nézz!!!!!!!

Az elmúlt 1,5 évben nem egy javuló tendenciát látok, hanem egy sablonos, csökönyös nem is tudom mit hónapok óta. Persze nem kell mindenit 3-0-ra ütni, de a játék képe borzalmas. Ha Pirlonak nem megy (már pedig egyre kevésbé megy), akkor vagy megment minket Vidal, vagy csak a vakszerencse. Amin pl. tökéletesen le lehet mérni Conte fafejűségét, az a kirúgások elvégzése. Folyton oldalpassz egy védőnek, ami OK, ha nem támadnak le. Viszont már legalább egy éve minden ellenfelünk rájött, hogy le kell támadni, és akkor bizony azért kell izzadni, hogy úgy ki tudja vágni valaki a 16osunkról, hogy ne legyen egyből helyzet a kapunk előtt. Ez egy teljesen értelmetlen és haszontalan dolog. Hogy nem látja ezt Conte!!!!!

Az eredményekkel takarózóknak azt hozzáfűzném, hogy egy "lebutított" olasz bajnokságot nyertünk meg kétszer. Az első évben ugye nem volt nemzetközi porond, a másodikban meg ugye egyik vetélytárs sem tudott felnőni a "fergeteges" játékunkhoz. Megjósolom, hogy ilyen ütemben a következő 10 évben sem fogunk BL-t nyerni.

Sőt, nem csak a BL-re nincs esély! Már tavaly is szidtam (magamban) Contét, de úgy érzem, ez lesz az az év amikor még a Serie A-ban is szopóágra kerülünk! Vékonyka ez nagyon! Kaptunk már pofont tavaly is és abból sem tanult! Sajnos a Serie A guri-guri, kocogás, guri-guri és gól az Európában édeskevés! Ezt a hülye fejével még mindig nem vette észre!!! Akárcsak a taktika használhatatlanságát. 3-5-2???!!! Ha azt nem veszi észre, hogy ehhez egyszerűen matematikailag vagyunk kevesen, akkor egy óriási ökör!!!!! Szerintem a Juvénak nem ilyen edző kell! Továbbra is tartom, hogy a legjobb Lippi lenne, csak senki nem meri meglépni!!!

Kurva mérges vagyok!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr778240796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

311858 2013.09.18. 15:00:04

Hülye vagyok, ezért inkább hozzá sem szólok!

337297 2013.09.18. 15:02:50

Ezt ugye a facebook-hozzászólásokból gereblyézted össze? :)

342374 2013.09.18. 15:04:08

Teljesen egyetértek! Ez minimum tripla bálnafos volt! Nagyon nagy a veszélye,ha ezen az úton haladunk tovább,h idén sok kört fogunk gurulni a szopó-rollerral! Ez a 3-5-2 meg végképp faszság. Ez már tavaly világosan kiderült(Bayern München...). El kell felejteni. Gyalázat volt a tegnapi produktum.

258945 2013.09.18. 15:06:54

best of index juve fórum

334536 2013.09.18. 15:08:39

Az hagyján én Roma-drukerként vagyok kurva mérges a Juventusra. De komolyan, mi is nyertünk volna Kappanhágón.

347773 2013.09.18. 15:32:55

:D sírva röhögök, kösz _tyler (és indexes csókák), eddig ez az év posztja :D :D :D

266801 2013.09.18. 15:42:30

Contéval kétség kívül vannak bajok, de nem tudom, hogy mennyire menjek neki. Menjen neki Agnelli, mert kétség kívül meg kell magyarázni a mutatott játék okát. Az eredményről nem is beszélve. Conte azért nem egy balfasz. Ne felejtsük el, hogy a Laziot szemetgyönyörkpdtető játékkal vertük péppé most ősszel. Viszont a nem várt pofonok egyre gyakoribbak. Továbbra is tartom, az egy évvel ezelőtti eltiltása megtette a hatását. Akkor hangoztattam, hogy nagyon odabasz a csapatnak az a cirkusz. Nem ugyanazt az embert kaptuk vissza a kispadra. A másik: eddig nem "delPieróztam" de most úgy merült fel bennem a gondolat, mint szódavízben a buborék. Nagy hiba volt ilyen ordenáré módon picsán rúgni. A Tottival való bánásmódot látva pedig... Na tessék, már megint sírok... :'( És del Piero-val elvesztettünk valakit a Juventusnál, aki igazi kapitány volt a fedélzeten. És az utánamaradt űr egyre jobban érezhető. Lehetne Marchisio vagy Chiellini, sőt akár Buffon is, aki összerántja a csapatot. De sajna még hárman együtt sem rendelkeznek olyan karizmával, mint Alex. Pedig Gigi sem akárki.

340119 2013.09.18. 15:42:58

Azért most olvasnék egy rendes értékelést is. I am the only one around here?

349418 2013.09.18. 15:44:11

Már megint nagy a pofátok! Tegnap én is lemészároltam mindenkit a melóhelyemen, mikot az első 20 perc után elindultam, és láttam hogy vesztésre állunk koppenhágenben. aztán az első szünetben a livescore-on megpillenatottam Q-t, és picit megenyhültem. Utánna megint megpillantottam és gyászoltam még négy órát a gyárban. Kurva ideges vagyok én is. Olyan mintha le lennének korlátozva a srácok, hiszen magától a keret edző nélkül is oda-vissza szoptatná egész Dániát, biliárdban is... De valami van. nem tudom mi. Remélem hogy készülőben, nem elhalóban. Az az egy biztos, hogy azért az túlzás hogy mindenkinek a kurvaannyát. Mindegyik top csapat beleszokott szaladni a falba egyszer kétszer, nincs ezzel baj. Nekem az fáj a legjobban, hogy a bajnokságot 70%-os powerrel toljuk hogy a Bl-re maradjon a puskapor, és ezt látom... bár azt is meg merném kockáztatni, hogy ezt is low battery-be akarta lesunnyogni Conte. De ne feledjük, hogy tavaly is ez volt. Akkor van ok a kétségbeesésre, ha még látunk három ilyet zsinórba, akkor tényleg van, bár olyat is láttunk már... és bajnoki cím lett a vége. Szóval nyugalom feleim, ha kihívásról lesz szó biztos pörögni fog a gépezet. Szarok voltunk, fáj, de még nem derült ki semmi...

345112 2013.09.18. 15:51:11

Mekkora rohadekok vagyok :)))

346514 2013.09.18. 15:56:23

A "Giovinco kezet foghat magával" az enyém volt, kérem a jogdíjat! ;) Úgyis túl sok pénzt kaptok ezért, mindenki tippmix tétjét visszafizethetnétek nyugodtan! :D

262910 2013.09.18. 16:00:25

[grell](#1701075): ez egy rendes értékelés!!!4 (hint: holnap)

348917 2013.09.18. 16:03:26

Tyler, a helyedben elgondolkodnék azon, hogy folytassam-e a blogolást. Nem hittem, volna, hogy ennyien beszopják ezt a posztot :)

334219 2013.09.18. 16:03:33

Érdekes, mert Benito ellenben nem stílusparódiát írt az NST-re, de bizonyos dolgokban ő is ekézte Contét (ol. a cserék), sőt Pogbát is (akivel kapcsolatban 4 nappal ezelőtt mondtam neki telefonba, hogy szerintem most fog elszállni agyilag ő meg az ügynöke és jövőre tovább is állnak valamelyik csilliárdos gigászhoz...), és az a helyzet, hogy azért egyik-mésk fórumozónak igazsága is van. Ellenben semmi tragédia nem történt, Conte leüvölti mindenki arcbőrét és a törökök alaposan fel lesznek szecskázva. Ami már inkább érdekes, az a Pirlo-kérdés, a bajnokságban eddig még nem volt jó meccse, ezek szerint nem az első BL-re tartalékolt. Pirlo intelligenciáját és Pogba életkorát/fizikumát kellene összemixelni valahogy. (Legfeljebb ha rosszul sikerül, kapnánk egy álmos fekát.)

339140 2013.09.18. 16:13:56

Hát, mi folyik itt Gyöngyö... Torinóban?????????

346364 2013.09.18. 16:21:33

Nincs mese el kell ismerni a nemzetközi prondon gyenge a keret. Van egy jó kezdő 11 és pont, ha nekik nem megy, akkor nincs megmentő. Megmentők: Giovinco, Padoin, DeCeglie, Isla muhahaha. Giovinco egy bálnafos (inkább makrélafos a méretekhez ragaszkodva), mindig is az volt és nem is lesz más. Parma szintű játékos, a többi "megmentő" még ennyi sem :(. Idén már a scudetto sem biztos. Úgy néz ki, hogy a napoli jól igazolt velük számolni kell, felnőtt a feladathoz (eddig) az izé is, ott van még a milan (általában szarul kezdenek, de jó a keretük és kapnak majd elég 11-est a hosszabbításban). Nehéz lesz. Conte: Dániában azért lehetett volna olyan tökös, hogy az utolsó 10 percre mindenkit behoz aki már rúgott "értelmes" gólt (nem Isla-ra és DeCeglie-re gondoltam), de Sebastian "öröktehetségdemárrégnemfiatal" Giovinco-tól várni a sikert, na ott szálltak el az esélyek.

347168 2013.09.18. 16:24:26

Ez a poszt a Bianconeri Blog all time top10 kihagyhatatlanja! Köszi :) :) :) Forza Juve, a többi le van sz@rva!

334219 2013.09.18. 16:34:31

[JUVEloko](#1701182): Giovinco egy szinten túl egyszerűen nem focista. Lehet ironizálni az őt anyázókon, de ez még tény. A Sampdoria ellen persze mindig jó lesz.

350492 2013.09.18. 16:59:30

Már megint nagy a pofátok!

349781 2013.09.18. 18:59:49

Hehe ez óriási lett, sírok a röhögéstől! :D :D Amúgy a plagizálás bűn, szóval a Llorentés részért fizethetitek nekem a jogdíjat, úgyse tudtok mit csinálni a tengernyi pénzetekkel. A kedvenc részem: "Szerintem fejbe kéne ba*ni egy téglával, h elfelejtse ezt a szar 3-5-2-es, elalvós, kizárólag Pirlotól függő, ívelgetős hugyot." :D :D :D

336035 2013.09.18. 20:28:26

Ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél.

338552 2013.09.18. 21:29:06

Zseniális! Az egyik legjobb poszt a blog történetében.

337297 2013.09.18. 23:00:56

És baszki, nem hiszem el, a facebookon 18 kommentből minimum 12 komolyan vette a fentieket. :D

347773 2013.09.18. 23:19:22

[Cucu](#1702232): mé', nem volt komoly? :D most esik le, hogy a poszt címe lehet nem is a meccsre utal, hanem a hozzászólásokra...

350140 2013.09.19. 06:44:11

Az a szégyenletes, hogy akik itt kárognak, kb a fele nem latta a meccset(beleertve Tylert is), es a negyede meg az osszefoglalot se. Ketszer beioszeltunk idegenbe, es mar mindenki Conte fejere palyazik. Ha vki latta a meccset, az lathatta volna, h a juve lefocizta a kobenhavnt, akik talan meg most is a stadion korul keresik a labdat. Nekik volt egy lehetoseguk, berugtak, nekunk volt 9 ziccerunk, es csak egyet sikerult ertekesiteni. Ezert nem Contet kell szidni. Most otthon megverjuk a Galatat, majd megyunk ahjoz amrealhoz, akiknek sikerult 6 helyzetbol 6ot rugni, es ha ott netalantan nyerunk, akkor megint mindenki Conte segget fogja nyalni. Ezeket az ertelmetlen posztokat meg ki lehetne dobni a kukaba, mert egyszeruen nem a valosagot festik le az olvasok elott. Benito beharangozo, elmelkedo posztjai nagyon jok, s4tchy ertekelo posztjai is jol mutatjak a jatek kepet, de ezek a mellebeszelesek nem kellenek erre a blogra! Tavaly nem is voltak, de most valaki miatt lettek...

346364 2013.09.19. 08:21:52

[Merlin91](#1701206): Elég alacsony az a szint. Egy 12 millió euro-s játékosról beszélünk. Soha nem volt benne valós potenciál. Ilyen méretekkel úgy kellene tolni a focit, mint pl. Maradona, Messi..stb., egyébként esélyed sincs. Adni kellett volna Wenger papának mikor még meg akarta venni. Gondlom nyáron Ő is eladó volt, csak a kutyának nem kellett, illetve biztos futott be kölcsön ajánlat felbér fizetéssel ;).

346364 2013.09.19. 08:26:25

[barneyarmy](#1702753): "...volt 9 ziccerunk, es csak egyet sikerult ertekesiteni. Ezert nem Contet kell szidni." Ki igazolta Giovinco-t? Ki tartotta itt? Ki cserélte be? 12 millió euro-t lenne egy bal szélsőnk. Benne van ebben Conte rendesen, ennek ellenére én nem szidom Őt, mert összességében a számok alapján neki van igaza. Ettől eltekintve rosszuk vagyok Padoin és Giovinco látványától. Amauri-t (ugye megvan) mindenki már-már utálta (legalábbis amit művelt), ha jobban megnézzük Giovinco fele annyit nem tett eddig. Utánna járna a számoknak valaki?

348517 2013.09.19. 08:35:32

[barneyarmy](#1702753): "de ezek a mellebeszelesek nem kellenek erre a blogra!" - mégis kinek képzeled magad, hogy csak úgy eldöntöd mi kell és mi nem erre a blogra, ráadásul mindenki nevében?! A humorérzék egy szubjektív dolog, én se pofázok bele, hogy te mit olvass, vagy mit írj. [JUVEloko](#1702963): Padoin adta a gólpasszt.

348517 2013.09.19. 08:38:11

[JUVEloko](#1702963): Bocs, Peluso volt, mindig keverem ezt a kettőt..

346364 2013.09.19. 09:13:27

[rakkenroll](#1702980): Ez most mellékes. Giovinconak is vannak (inkább voltak) jó meccsei szép góljai. De, ha európai TOP klub szeretne lenni a JUVENTUS ismét (már pedig remélem ez a cél), kevés a néha tudok jól játszani (főleg ha hagyják). Egyébként majd nézd meg, hogy törvényszerűen az ilyen játékosok soha nem a kiélezett, meccset eldöntő szituációkban hozzák az igen szép gólokat, meccseket. Általában egy "tökmindegy" meccsen villognak (mert ott az ellenfél is hagyja őket játszani).

348517 2013.09.19. 10:04:28

[JUVEloko](#1703123): Jó, de ezek kiegészítő játékosok, csak néha kell beszállniuk, a padra jók. A törpe más tészta, túlgörcsöli.

346364 2013.09.19. 11:08:56

[rakkenroll](#1703242): Pont ez a baj, hogy nem jók a padra sem (nem a JUVE-ba). Az lenne a csere lényege, hogy változást hozzon (taktikait vagy minőségit), amikor a kezdő 11-nek nem megy, vagy fáradtak. Minőségit egyértelműen nem tudnak, a taktikait pedig Conte nem erőlteti és sztem arra sem alkalmassak a cserék.

348517 2013.09.19. 11:23:39

[JUVEloko](#1703330): Pepe, Isla, DC, az indián, Q, Pogba, a baszk, még a kicsi is, nem rossz spílerek azért a padra. Erősödik a keret, lassan, de erősödik. Persze még van hova (valaki például balra, mert Nedved óta hiánycikk).

346364 2013.09.19. 11:29:54

[rakkenroll](#1703350): Így van de ebből Conte kit szokott játszatni? Baszk: 3 perc Indián: 3,5 perc (indokolatlanul nem kap bizalmat) sérült Pepe: sérült már több mint 1 éve DC: konkrétan Őt bírom, de nem ez a szint Seria A-ban ok + a kupában. Q: sajnos Ő sem a játékperceivel lesz rekorder. Képességei jók. Pogba: nem csere Isla: talán majd egyszer Padoin: pfff Gio: pffff

262910 2013.09.19. 12:18:23

már megint giovincón, a 4. számú csatáron csámcsogunk? melyik csapatnak van ilyen 4. embere? jól lövi a pontrúgásokat, pontosan passzol, visszajön védekezni, nem keres csillagászati összegeket, nem csinálja a feszkót az öltözőben, ő a legkisebb problémánk.

348517 2013.09.19. 12:49:02

[s4tch](#1703557): Ő a legkisebb ugrifüles.

336677 2013.09.19. 12:58:20

[s4tch](#1703557): aki Vidal, Tevez és Pogba kapusba püfölt ziccerei után Gioban látja a problémát, azzal komoly problémák vannak

346364 2013.09.19. 13:04:46

[s4tch](#1703557): [_Tyler](#1703617): Nem Gio-ban látom a problémát (igazából nem is látok nagy problémát, ilyen meccs volt), csak ilyen irányban ment el a beszélgetés. "legkisebb" problémánk az már biztos. Ilyen 4. emberünk csak nekünk van, kár hogy a mester nem 4. emberként kezeli (inkább úgy 3.). A feszkót korábban csinálta, nem megy a szekér leszokott rólam, becsülendő. Sokat nem keres, csak sokba került. A fő probléma, hogy elveszi a lehetőséget mások elől (Llorente, Q), így nem tudhatjuk meg ki mennyit ér.

346364 2013.09.19. 13:06:16

[_Tyler](#1703617): Vidal és Pogba nem csatár, sztem náluk belefér. Nem lehet mindent a kp-ra tolni. A gólszerzés első sorban a csatárok dolga, az már más kérdés, hogy Vidal és Pogba azért ennél jobban el szokott kényeztetni minket. Tevez pedig dolgozik annyit mint Gio és lesz is olyan eredményes.

262910 2013.09.19. 13:20:59

[JUVEloko](#1703624): egyrészt gio a 4. ember, ez számomra elég egyértelmű: tevez, vucs a kezdők, q az első számú csere, utána jön gio. ha valaha llorente bekerül a csapatba, ő is előtte lesz. nem került sokba. tyler egyszer levezette emlékeim szerint egy blogbejegyzésben is, hogy kb. 3-4 millióba fájt a parma-transzfer. ne ragadj le a 11 milliós árnál, tedd hozzá, mennyiért vitték el, mennyi fizetést spórolt meg a klub a comproprietá alatt, és kb. ennyi jön ki. nem ő veszi el a lehetőséget mások elől, lévén nem gio állítja össze a csapatot. haragudhatsz giovincóra, fölösleges: conte döntése és felelőssége minden, ami az összeállítással kapcsolatos. egyébként lassan ott tartunk, hogy prandelli többet játszatja a gyereket, mint conte. negyed órát játszott kedden, ezzel megnyolcszorozta az idei játékperceinek a számát, ráadásul pont most nem is volt rossz. pogbától és teveztől sem fér bele a rossz döntés a kapu előtt. ez a csapat többek között azért működik, mert a csatárok rengeteg területet nyitnak a középpályásoknak. a középpályások nem jobb híján lövöldözik a gólokat. marcsi, vidal és pogba kutya kötelessége beverni a megteremtett ziccereket. az, hogy ők is kihagyták, nem gio, hanem az ő teljesítményüket árnyalja.

295377 2013.09.19. 13:41:52

[Merlin91](#1701206): Szerintem nézd meg még egyszer a keddi meccset. Ha Gio nem focista, akkor Q és Vucinic két nagy sz.rkupac! Gio abban a 14 percben sokkal többet csinált, mint Q az egész meccsen. Nem volt szerencséje, a kapus nagyon jól védett. De ha bement volna az egyik kísérlete, most tutira mindenki ódákat zengene róla. Jól játszott, jobban, mint idén bármikor Vuci, vagy kedden Q. Tudom, hogy divatos Giot fikázni, csak rohadt nagy öngól. Szerintem a keddi meccsből nem kell messzire menő következtetéseket levonni. a kapus élete formájában védett. 9-27 volt a kapura lövés és 42-58% a labdabirtoklás a javunkra. Kicsit idegesen játszottunk ez nagy hiba. És a meccs megmutatta nekem végérvényesen azt is, amit már az inter elleni meccs után is gondoltam (ahol Pirlo is hatalmasat hibázott a gól előtt), hogy Pirlonak lefőtt a kávé. Marchisio felépülésével ki kell venni Pirlot a kezdőből, és januárban igazolni kell a kp-re valakit. Ez lesz a január legfontosabb feladata. És az is megerősítést nyert bennem, amit a nyáron többször írtam, hogy Q-t és Vucit is el kellett volna adni. Legalább 30-33 millát lehetett volna hármukért kapni, és két csatárt hozhattunk volna. Ebből az egyik Gabbiadini lehetett volna. Szerintem annyit minimum tud már most 21 évesen, mint Quaga. Nem aggódok, mert Conte megoldja a dolgokat, és ha kell, akár a felálláson is fog variálni, ha az lesz a gond. Nem örülök én se a döntetlennek, nagyon csalódott vagyok, de lesz ez jobb is. Conte nagy taktikus, megoldja. Sokan írjátok, hogy makacs, nem hajlandó változtatni. Marci visszatér meglátjátok, hogy fog. És a dánok ellen is variált. Nem jött be, de nem csak az ő hibája. A játékosok többet hibáztak. Ilyen idegesen nem lehet játszani senki ellen. Nagyon lenézték az ellenfelet.
süti beállítások módosítása