Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

bntemp

bntemp

Szexi közös poszt - szezonértékelés, I. rész

2013. május 23. - s4tch

Nem szeretnénk lelőni a meglepetést, legyen elég annyi, hogy a következő tíz év összes Pulitzer díját előre nekünk adták a szezon lecsengetését jelentő posztsorozat miatt. Csak várjatok, hamarosan jelentkezik az is.


De most először még nem az jön, hanem egy újabb közös poszt. Ritkán csinálunk ilyet, pedig általában elég jók szoktak lenni – ez nem lesz másképp hajtás után sem. A szezon legfontosabb pillanatairól fogunk beszélgetni, örömről, csalódásról, pénzről, hatalomról, férfiszexről. Utalj sok pénzt, aztán kattints a továbbra.

Nem szeretnénk lelőni a meglepetést, legyen elég annyi, hogy a következő tíz év összes Pulitzer díját előre nekünk adták a szezon lecsengetését jelentő posztsorozat miatt. Csak várjatok, hamarosan jelentkezik az is.


De most először még nem az jön, hanem egy újabb közös poszt. Ritkán csinálunk ilyet, pedig általában elég jók szoktak lenni – ez nem lesz másképp hajtás után sem. A szezon legfontosabb pillanatairól fogunk beszélgetni, örömről, csalódásról, pénzről, hatalomról, férfiszexről. Utalj sok pénzt, aztán kattints a továbbra.

Melyik volt a szezon legemlékezetesebb pillanata számodra?

s4tch: a Chelsea torinói kibelezése. Azzal tértünk vissza igazán Európába. A 3:0 értékét mutatja, hogy a későbbi EL-győztest tettük helyre.

_benito: én is a Chelsea-t mondom, de én az idegenbeli meccset, ahol 0-2-ig sem játszottunk rosszul, de aztán Vidal gólja, és végül Quagliarella egyenlítése hozta el a katarzist. Ez mondjuk cirka az ötödik meccsünk volt a szezonban, úgyhogy ez kritika is.

Darti: Kellemetlen, de én már nem is emlékszem, hogy milyen érzés volt a Chelsea-t elverni. Csendes szezon volt ez, a várakozásaimnak megfelelően alakult szinte minden. A "szinte" miatt azt mondom, hogy Marchisio utolsó másodperces mellélövése volt a legkellemetlenebb a Lazio ellen.

Dino: A Chelsea elleni idegenbeli 2-2 egészen katartikus élmény volt: úgyhogy azt választom.

Mennyi pénzt kerestél az elmúlt évben?

s4tch: a Rolls-Royce katalógusokban régebben a teljesítmény rovatot nem terhelték holmi földhözragadt számadatokkal, hanem csak annyit írtak oda, hogy "elegendő".

_benito: van egy ötfős csapatom, a NASA-tól igazoltam át őket, akiknek csak az a feladatuk, hogy a pénzemet számolják. Mert mire a végére érnek, már elavult az adat.

Darti: Én az elmúlt évben sajnos 300 milliós mínuszt produkáltam. Szerencsére még így is maradt pénzem arra, hogy a háttérből irányítva megvegyük a tumblrt a Yahoon keresztül. Ja, dollárról van szó.

Dino: A sokadik pénzszámológépem kopott el a 2012-2013-as idényben. A múltkor ránéztem a bankszámlám kivonatára, és láttam, hogy megváltozott a 16 jegyű számlaszámom: legalábbis azt hittem. Aztán felhívtam a bankot, és szóltak, hogy az nem a számlaszám, hanem az egyenlegemet jelző összeg.

Ki okozta a legnagyobb örömöt?

s4tch: Quagliarella a Chievo elleni duplájával. Akkor joggal hihettük, hogy házon belül megtaláltuk a régóta keresett top csatárt, aki helyzet nélkül is bevágja.

_benito: Pogba, amikor nem csak szájjal jelentkezett be a kezdőcsapatba, hanem a teljesítménye miatt Conte kitalálta ezt a 3-5-1-1-et, hogy egyszerre lehessen a pályán Vidal, Marchisio és Pogbinho. Aztán az Izé csodálatos bajnoki szereplése. Ezen kívül néhányszor Darti is okozott nagy örömöt.

Darti: Pogba, azzal, hogy képes volt bejátszani magát a kezdőbe. Az utolsó meccseken látottak alapján el tudom képzelni, hogy Conte nem azért nem rotált, mert egy köcsög, hanem azért, mert kizárólag Pogba volt képes az első csapat szintjét megütni.

Dino: Unalmas leszek: Pogba. Nem öröm volt ez, hanem nagyon kellemes meglepetés, hiszen egy évvel ezelőtt azt sem tudtam, hogy létezik egy Pogba nevű focista.

És a legnagyobb csalódást?

s4tch: Conte koncepciós pere. Gyomorforgató eljárás, hű lenyomata a poszt-calciopoli olasz focinak. Ha egy saját játékost kell kiemelni, fáj a szívem, de azt kell mondjam, Giovinco messze várakozáson alul teljesített. Tulajdonképp egyetlen bajnokin (az Udinese ellenin) bizonyult döntőnek - ezt már Ranieri alatt is megcsinálta a Lecce ellenében. Több van benne, viszont ha Conte sem tudja kihozni belőle...

_benito: Giovinco és Isla között őrlődöm, végül azért mondom a chileit, mert én azok közé tartoztam, akik amúgy sem vártak olyan sokat Giovincótól. Islát láttam játszani jó sokszor, és a nyálam csorgott utána, ahogy a középpálya szinte minden posztján kiválóan teljesített. Ebből láttunk idén pont egy nagy lófasznyit. Sem.

Darti: Marchisio kellemetlenül szarul játszott az idény második felében, de megbocsátom neki, mert elhiszem, hogy a gyulladt mandula hátráltatta. Giovinco nem bizonyított, ami nekem nem csalódás, mert pont ennyit láttam benne. Asamoah képtelen volt csúcsformában játszani, lehet, hogy csak ennyit tud?

Dino: Giovinco teljesítménye lehangolt. Sajnos az őszi posztom óta semmi nem változott, és én már nem is bízom abban, hogy valaha is meghatározóbb szerepet játszhat majd a csapatnál.

Melyik volt az idei legszebb Juve-gól?

s4tch: idén talán kevesebb nagy gólt vágtak a játékosaink, mint tavaly, viszont ahogy Pogba elengedte az Udinese ellen... Hol a síkosítóm?

_benito: Igen, igen, az a Pogba-gól volt a legnagyobb, ez nem is vitás, de nekem sokkal kedvesebb Chiellini fejese a Napoli ellen, mert idén a körülmények gonosz összjátéka miatt mindössze azt az egy meccset láttam élőben. És akkor már azt is elmondom, hogy azt hittem, Matri követte el (mentségemre, épp beestem a szektorba, amikor felment az égbe a Cserpákos Torony).

Darti: Pogba lövései kápráztattak el a legjobban.

Dino: Pogba mindkét, Udinese ellen szerzett gólja varázslatos volt. És persze Quagliarella ballisztikus remekműve az Izé ellen.

Hány Juve-játékossal feküdtél le idén?

s4tch: nem vagyok kicsapongó, hűséges vagyok két szerelmemhez, Cacereshez és Marronéhez.

_benito: Egyikkel sem feküdtem le. De mindegyiket megerőszakoltam.

Darti: Idén csak Dincsinek éltem.

Dino: Nekem elveim vannak: nem foglalkozom olyanokkal, akik 10 millió eurónál kevesebbet keresnek egy évben. Ezért idén főleg Párizsban lebzseltem.

Melyik volt a kedvenc idei posztod a Bianconerin? Mondj egy sajátot is.

s4tch: még mindig gyermeki lelkesedéssel olvasom a többiek posztjait, mindenkitől tudnék több kedvencet is találni. Ha muszáj kiemelnem egy írást, az _beni Caceres-imája: sokunk nevében szólt akkor házi tévésztárunk.

_benito: Szerintem ez a blog azért a világ legjobbja, mert kifejezetten kritikusan viszonyulunk szerelmünk tárgyához, és soha nem hallgatjuk el a hibákat. A Bayern elleni meccs után született két remek poszt (Dincsi és S4tchy), aztán a végén S4tchy elkövetett egy olyat, amiben az összes gondolatomat leírta a bajnoki címről. Nem csoda, hiszen előtte néhány napot együtt töltöttünk Cape Verde-n.

Darti: Mindenki csodálatos volt, magamat leszámítva. Nem fogadtunk örökbe zebrát, nem mutattunk utat a világ sportújságíróinak sem. Jövőre odateszem magam!

Dino: Idén kevesebbet tudtam a bloggal foglalkozni, de nem baj, hiszen önműködő, a remek társak elviszik a hátukon. Ha sajátot kellene említenem, akkor talán ezt mondanám, meg ezt mert tényleg kuriózumnak számítottak. Beni és S4tchy ontja a jobbnál-jobb posztokat, és ha nem is mindenben értek velük egyet, ezek az írások nagyon is megállják a helyüket. Ez zseniális,  S4tchy-től meg azért nem említek semmit, mert a többi posztja megsértődne. Dartit meg egyszerűen imádom, neki írnia sem kell.

Kit hoznál feltétlenül a csapathoz nyáron? Kiket engednél el?

s4tch: sokakkal ellentétben nem tartom tragikusnak a csatárhelyzetet, annál inkább a széljátékot. Az idényt Firenzében töltő Cuadrado szexi fiú, és a bajnokság talán legjobb szélsője, wingbacket is tudhat magas színvonalon játszani. A csatársorba régóta Dzeko a favoritom. Azokat engedném el, akik helyett tudunk/tudtunk minőségi helyettest hozni ép áron. Sajnos ebben benne lehet három saját nevelésű fiú is. :(((((((((((((((

_benito: én Quagliraella kivételével az összes csatárt elengedném, őt is csak azért nem, mert szerelmes vagyok bele, pedig nem jobb sokkal, mint a többi. Tőlem mehet Padoin és Pelus is, sőt, Giaccherinihez sem ragaszkodnék minden áron. És igen, ahogy S4tchy írta, Marronének mennie kell, mert neki most játszania kell, a Juventusban pedig nem fog.

Darti: Nem akarok FM-eset játszani, ezért nem mondom, hogy kiket hoznék. Kéne beadni tudó szélső és egy ütős csatár. A teljes csatársor mehet részemről, Q-t valami megmagyarázhatatlan oknál fogva még mindig imádom, de Matrit is. Sőt, Vucsi is szokott szexi dolgokat csinálni. De jobbakra van szükségünk.

Dino: Klasszis csatárokat, klasszis szélsőket. Utálom a mercatót, nem is értek hozzá.

Mi a Juventus 2006-os szintre való visszaépítésének következő lépése?

s4tch: 2006-ban bajnoki címet nyertünk és a BL nyolcaddöntőjében estünk ki, szóval papíron helyben vagyunk. A 2006-os világválogatottra egy ideig nem lesz forrásunk, viszont kinevelhetünk pár olyan fiatalt, akik után eleped Európa. Pogba és Vidal példája mutatja, hogy Marotta bele tud nyúlni a tutiba.

_benito: A csapatépítés fázisa lezárult abból a szempontból is, hogy squad playerekkel van teletömve a keret, akik elhivatott, elszánt harcosok, de nagy célokért küzdő csapatban nincs helyük. A keret mélysége rendben van, most a minőségén kell gyúrni, és ehhez jó csatárok kellenek. Legalább három. És szerintem fontos, hogy jövőre legalább a meccsek harmadán, de talán a felén is egy Pirlo nélküli 4-3-3-ban kell játszania a csapatnak.

Dart: Néhány költséghatékony minőségi cserére van szükség a kezdőcsapatban, valamint ki kell nyitni már a pénztárcát egy húzónév leigazolása érdekében is. Készülni kell a Pirlo utáni életre, és kell egy könyörtelen csatár.

Dino: Jövőre elődöntő a BL-ben, és jelölés az Oscar-gálán.

Mit gondolsz a magyar Juve-szurkolói közösségről?

s4tch: az a csúf helyzet állt elő, hogy egész évben nem voltam élőben meccsen, így dúsgazdag foteldrukkerként csak a hazai online közösséget tudom megítélni. Azon túl, hogy nálunk is vannak olyanok, akiknek a szar sem elég büdös (lásd Marotta vég nélküli, gusztustalan szidalmazása annak ellenére, hogy a pali egy duplanulla keretből épített két nyári mercato alatt bajnokcsapatot), _benihez hasonlóan az összetartást és az önkritikát hiányolom a társaságból. Mi értelme annak, amikor a nagyobb csoportok rendszeresen üzengetnek egymásnak? Milyen képet fest egy átlag tévénéző szemében a Juve-drukkerekről, amikor az egyik csoport vezetője a tévében vigyorogva büszkélkedik azzal, hogy egy közterületről ellopott egy közlekedési műtárgyat? Miért nem fér el egy jól futó szekér költségvetésében egy korrektúrához is értő tag alkalmazása? Miért heteroszexuális Del Piero és Vucsinics? Csupa kínzó kérdés.

_benito: majd akkor lesz érdemes véleményt mondani róla, ha kevésbé fut majd a csapat szekere, mert akkor lekopik róla néhány réteg, és jobban fog látszani a gerinc.  Az egyrészt jó, hogy bárhova megy az ember, mindig belebotlik magyar Juventinókba, de az nagyon nem tetszik, hogy egymás öljük idegenben is, pedig az egyetlen dolog, ami összeköt minket, az a csapat szeretete. De még ezen is össze tudunk veszni. Azon kívül én a gyermeki örömmel történő szurkolást részesítem előnyben, és (csak egy példa) nagy örömmel vettem, amikor a saját szerepét alaposan eltévesztve gazdasági hatalommá váló Irriducibilit feloszlatták.

Darti: Ki vagyok én, hogy fennen hangoztassam a véleményemet a hazai szurkolói közegről? Nekem ez a blog a fontos (és az itt, minket körülvevő közeg), mindenki úgy éli az életét, ahogy jónak látja. A véleményem megvan, a megfelelő helyen el is mondom. Csodálatosan bölcs vélemény.

Dino: Darti bölcsességéhez csatlakozom: nem akarok erről beszélni. A kelleténél is többet tudok a teljesen érdektelen konfliktusokról. Akiket meg becsülök, azok úgyis tudják magukról. Ezúton is üdvözlöm őket, és remélem, hogy hamarosan találkozunk.

Mi lesz jövőre?

s4tch: önbizalomtól dagadó mellkassal és egyéb testrészekkel mondhatnánk, hogy megszexuálunk mindenkit, szárazon. A bajnokságban meglehet az első tripla 1935 óta: hiába körvonalazódik egy egyszerre jó és nézhető Roma, hiába lesz versenyképes a Milan 2-3 erősítéssel és a teljes bírói karral, nincs még egy csapat ilyen mély kerettel és hasonlóan erős középpályával, védelemmel. Ha a sérülések elkerülik a csapatot, és sikerül Pirlo hullámvölgyeit kezelni, nem lehet baj. A BL lutri, a kupára viszont oda kéne figyelni akár olyan áron is, hogy 1-1 könnyebb bajnokira küldjük inkább a DZS-csapatot.

Az utolsó triplázó csapat

_benito: elég komoly az előnyünk az olasz csapatokkal szemben. Akik potenciálisan veszélyesek lehetnek, komoly változások előtt állnak (a Milannal edző-, a Napolinal edző-, és keretváltozás, a rómaiaknál bizonytalanság van, az Izé pedig nem tényező), ezért a bajnoki cím megvédésére nagyon komoly esélyt látok. És jövőre kupát is nyerünk, hogy egyszerre varrhassuk fel a harmadik arany, és az első ezüstcsillagot. A BL-ben nagy szerencse és jó sorsolás is kellene a döntőhöz (ne feledjük, a harmadik kalapból rajtolunk idén is), de persze távolról sem lehetetlen.

Darti: Nagyon fontosnak tartom, hogy a most meglévő előnyünket a következő idényben is megtartsuk. Az ésszerű építkezés lehetővé is teszi ezt, tehát kimondottan csalódás lenne, ha nem tudnánk megvédeni a címünket. A BL-ben jó lenne előrelépni. Azt nem tudom, hogy mi lesz, ezek csak a vágyaim. BL-győzelmet, de még elődöntőt sem várok el, mert baromság lenne. Legyen jó a csapat, lássuk a fejlődést a játékban és a hatékonyságban is. A többi pedig jön "magától".

Dino: Az Izének építkeznie kell, az nem megy egyik percről a másikra. A Milan esetében jó az alap, de még nincs edző. A Napolit szerintem idén szétszedhetik (a szétszedéshez elég, ha Cavanit kiveszik a rendszerből). Juve-Milan versenyfutást várok, méghozzá komolyat, kiélezettet. A BL-ben egy lépést kellene megtenni, aztán egy év múlva még egyet. Láttuk, hogy még mennyire messze vagyunk a legjobbtól (aki a Bayern).

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr168240664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

340468 2013.05.23. 23:04:06

Köszi srácok, jó móka volt az idei szezon is veletek! Egy dolgot hiányolok: olyan igazi vérgeci trollfogó posztot, ahol véres habot öklendeznek magukból a gaz ellenek szurkolói!

257237 2013.05.23. 23:23:25

A 3. kalap még nem 100%, ki lehet szurkolni a 4. selejtezőkörben, hogy páran pottyanjanak ki. De nagyon nehéz lesz, ha második helyen végzünk a csoportban, akkor a 16 között is jöhet valami bivaly. Legyen címvédés és kupagyőzelem.

343175 2013.05.24. 00:04:37

,,szerintem fontos, hogy jövőre legalább a meccsek harmadán, de talán a felén is egy Pirlo nélküli 4-3-3-ban kell játszania a csapatnak." Ez szép és jó de amíg az olasz fal ilyen biztosan áll, addig Conte nem bontaná azt meg, kivéve ha valamelyikőjük lesérülne. Barzagli is csak 32 éves, 2 jó idény simán benne van még, és az idei mutatott teljesítményük alapján se nagyon lehetne eldönteni hogy kit jegeljen. Érdekelne te kit tennél ki a kezdőből, illetve kit tennél ki bal szélre? Mert szerintem bármennyire is tud ott játszani, Chiellini még csak véletlenül se szélső, nem gyors, technikás, vagy jó beadó.

345112 2013.05.24. 00:06:14

Én nagyon szeretek ehhez a közösséghez tartozni , világi formák vagytok Ti :) köszönjük , hogy idén is irtatok nekünk , Isten tartsa meg jó szokásotokat ! Fino alla Fine

349418 2013.05.24. 00:42:40

Jó ez a blog. Senki sem komolyabb annál, mint amennyire kéne, de senki sem annyira homoszexuális és idióta hogy már zavaró legyen. Ez így fasza!

348517 2013.05.24. 08:52:16

Frankó szezont zártunk, egyedül az fáj kicsit, hogy nem játszunk a kupadöntőben, azért csak kicsit, mert annak meg kifejezetten örülök, hogy összejött egy római derbi. A Marotta-szidalmazókrol Brianék jutnak eszembe, mikor felteszik a kérdést: Mit adtak nekünk a Rómaiak?

262910 2013.05.24. 09:04:00

[rakkenroll](#1289355): ha a brian-marottát posztba öntöd, és a piszkozattól legalább kettőnknek olthatatlan erekciója lesz (ami nem nehéz, mert darti úgyis egész évben tettre kész), kitesszük. kurvajó ötlet.

338554 2013.05.24. 11:02:45

[Biankaneni400](#1288741): Akarod mondani, heteroszexuális.

348517 2013.05.24. 11:05:12

[s4tch](#1289370): megtisztelő, köszi, agyalok rajta, viszont sajnos hajlamos vagyok a lustaságra.

334570 2013.05.24. 13:55:45

Tylert kitagadtátok, mert hetero vagy bi?

350563 2013.05.24. 15:46:41

Szerintem a Marotta szídás - a normálisabbak esetében - inkább válasz arra ha valaki el van ájulva tőle. Persze szemétség őt vég nélkül basztatni egy bajnokcsapat miatt, de sose felejtsd el, hogy milyen mocskosul sok pénzt költött a 2 mercato alatt, és az egyértelműen parádés igazolások mellett azért nagyon nagy bénázások is becsúsztak, nem is beszélve az állandóan megoldatlanul hagyott gondokról. A Sampdoriánál ez király, a Juventusnál közepes. Ha meg Higuaint is idecsődíti telesírom a bugyimat, ráadásul a felsőtestével sem győzött meg. Én inkább Conténak tulajdonítom a sikereket.

348608 2013.05.25. 00:00:11

Köszi az egész éves posztokat, így tovább srácok, élmény olvasni a sorokat! Azon gondolkodott már valaki, hogy Rúni is elférne a csapatunkban?

334309 2013.05.25. 09:47:06

[gabe_nice](#1290902): a listán szóba került, én nagyon támogatnám, de ő angliában marad, szerintem.

334188 2013.05.25. 11:07:11

"(lásd Marotta vég nélküli, gusztustalan szidalmazása annak ellenére, hogy a pali egy duplanulla keretből épített két nyári mercato alatt bajnokcsapatot)" Azért ne csináljunk úgy mint hogyha egyrészt nem költött volna rengeteg pénzt az igazolásokra, másrészt nem Conte szava lenne a döntő. Én sem bírom mikor állandóan szidják, pláne, hogy a sóhersége miatt, ami hülyeség mert a Juvénál az elmúlt pár évben csak a City, Psg,Chelsea hármas költött többet Európában. De azért ne Istenítsük már. Csatárkérdés szerintem sem annyira fontos, egyszerűen Conténak kéne abbahagynia hogy két szar meccs után egy hónapra kihagy valakit a kezdőből. Higuain nem rossz vétel(persze azt még nem tudjuk mennyiért), de szerintem sokkal nem jobb mint a mostani csatáraink. Picit technikásabb az biztos, de azért ez másik liga, plusz a kiszolgálás se lesz ugyanolyan.

275619 2013.05.25. 13:04:14

Már megint nagy a pofátok! Engem csak az érdekelne, hogy ti tényleg saját magatoktól kérdeztek?:D Elképzelem, ahogy Alonso a futam után az interjú szobába teszi fel magának a kérdést: "Fernando, nagyon jól mentél, mi volt az ami miatt ilyen simán nyertétek meg a futamot?"

340942 2013.05.25. 13:09:59

Nagyon szexi poszt lett! Továbbra is hű olvasó/rajongó leszek és utalom a megszámlálhatatlan milliókat.

349355 2013.05.25. 17:42:56

Nekem az idei kedvenc gólom Vidal tizije a Milán ellen. Lehet,hogy csak egy 11-es volt, de akkor is. Egyszerűen tökéletesen hajtotta végre, és még most is beleborzongok ahogy kipókhálózta a jobb felsőt... Ui: Idén még nem fizettem. Várom a behajtó fiúkat. :D

350492 2013.05.25. 18:29:27

[ForzaBianconero](#1292703): A facebook oldalon volt egy poszt, amiben kijön, hogy ha nem számoljuk a tiziket, akkor a liga két legjobb perc/gól átlagát Q és Matri hozta. Ezek alapján tényleg nincs csatárkérdés. Nem a csatárok hibája, amikor Pirlo szervezés helyett a tökét vakargatja, Marchisio pedig alibizik. Vidal szétfutja a belét, rengeteg labdát szerez, nem tőle kell a kulcspasszokat várni (bár ad néhányat így is). Ha Conte marad a 3-5-2-nél, akkor szélsők kellenek, nem csatár. Persze Vucinic helyett jöhetne egy hajtósabb, jobb kreatív csatár, de ennek ára van, és Higuain nem megoldás. Anelka maradjon? :) A 4-3-3 más kérdés, ehhez olyan szélsők kellenek, akik védekeznek is. Isla az egyik szélen jó lehet, ha formába lendül végre (formába fog, meglátjátok). A bal oldalra kell védő (DC elég labilis) és szélső is, mert Asamoah ott végképp nem tudna érvényesülni. Én inkább őt küldeném vissza Udinébe. Bár ha jól tudom, egy évig meghosszabbítható ez a közös tulajdon. Marotta hiányossága, hogy nem mindig csap le a bargain-ekre (pl Bastos). Továbbá, ha Olaszországból kell igazolni, akkor kurvajól teszi a dolgát, biztos jók a kapcsolatai. De a külföldről való igazolás nem megy neki annyira. Valahol azt hallottam, hogy Pavel fogja ezeket a külföldi bizniszeket intézni. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz...

350492 2013.05.25. 20:08:29

A legnagyobb örömöt nekem Giaccherini 90+ perces gólja okozta a Catania elleni hazain. Szerintem akkor dőlt el, hogy a Napoli már nem lesz elég erős, hogy izgalmakat okozzon a hajrára.

340468 2013.05.25. 20:57:38

Srácok, egy nagy kérésem lenne! A Terminátor a Juvéban videót dobjátok már fel újra valahogy, vagy csak legyen elérhető valahonnan. Feljött mostanság és sajnos nem elérhető már youtubeon, pedig szívesen újranézném :D

338554 2013.05.26. 07:49:17

Az esetleges fanyalgóknak: http://www.youtube.com/watch?v=zjCDyoGSVTQ Aztán mindenki eldöntheti magának, hogy ezek közül hány találathoz kellettek a hajszálpontos beadások és/vagy az ostoba laligás védők.

338554 2013.05.26. 07:53:35

Még annyi hozzá, hogy Q-t ezeknek a góloknak már a felétől is Mr. Dreamgoalnak hívnák. Higu az egyik leginkább alulértékelt játékos a piacon (és itt mot nem a 30-40 millára gondolok, hanem hogy a Madrid is tőle válna meg esőként).

350563 2013.05.26. 10:13:48

Érdekes, szerintem meg a futballvilág legtúlértékeltebb játékosa. Már az, hogy klasszisként merülhet fel a neve vicces. Teljesen átlagos focista, Matritól és Q-tól maximum egy kicsivel megbízhatóbb.

346315 2013.05.26. 10:40:47

[neuropa](#1297411): [kingb](#1297557): Bocsi, hogy beleszólok, de csak egy két apróság. Higuaín neve nyugodtan felmerülhet klasszisként, nem rúghat bárki 180 bajnokin 105 gólt Real Madrid mezben és nem mindenki vezetheti a dél-amerikai selejtezők góllövő listáját Messi, Cavani, Falcao, Suarez és Agüero előtt. Nem kis nevek... Nem Higuaín a legjobb csatár jelenleg a világon, de ne vegyük el tőle, hogy klasszis a srác. Tavaly például úgy rúgott mindössze kettővel kevesebb gólt a bajnokságban, mint Falcao, hogy a kolumbiaira egy egész taktika épül és a tiziket is ő rúgja, míg Higuaín 17x volt csere és tizit sem rúghat. Szerintem egyébként jelenleg a futballvilág legtúlértékeltebb játékosa Neymar, akinek 50 millió a vételára, és állítólag 7 milliót fog keresni a Barcelonában évente, pedig még semmit sem mutatott európai csapatban, és múltkor ha jól emlékszem az angol válogatott elleni meccsen is besült. Én Realosként örülök, hogy nem hozzánk jött. Ehhez képest egyébként Higuaín még mindig csak 3,8 milka körül keres nálunk és 13 millióért vettük. Na mindegy, ez végül is nem Juve téma, csak gondoltam leírom a véleményem.:)

334188 2013.05.26. 10:51:50

[neuropa](#1297407): Én azt hittem, hogy az ilyen összevágott Youtube videó linkelgetés már rég el van könyvelve annak, ami:hülyeség. Ilyet bárkiről lehet csinálni. A Dreamgoal dologban igazad, van én nem is szoktam úgy hívni, azért mert van néhány(kétségtelenül) szép gólja erős túlzás ez a becenév. Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy egy technikásabb Matri a pali.

346315 2013.05.26. 11:02:42

[ForzaBianconero](#1297598): " Ilyet bárkiről lehet csinálni." Igen. Bárkiről, aki ilyen gólokat rúg. Rólam például nem lehetne.:D

334309 2013.05.26. 12:27:58

[art_ax](#1296646): parancsoljál http://tinyurl.com/pdt8t3l

350492 2013.05.26. 12:32:28

[neuropa](#1297407): Amauriról is lehetne egy ilyen videót csinálni. Mondjuk ha nem pattan el minden második rálőtt labda 5 méterre, akkor már jobb, mint Matri.

338554 2013.05.26. 13:57:43

[daneeka31](#1297781): Erről beszélek.. Nem azt akartam mondani, hogy Higu minden (második, harmadik, tökmindegy) helyzetét gólra váltja, de meg lehet nézni milyen helyekről, helyzetekből képes elengedni a jobbost/balost, míg a mi csatáraink az ötösön is inkább átveszik a bogyót. Persze van egy jó adag túlzás is a szavaimban, de ilyen gólokat sosem fogunk Matritól látni. Ez nem pusztán technika, hanem golyók kérdése is. Ettől függetlenül nálam maradhatna cserének, egy Higu-Llorente-Q-Matri támadósor nem a világ vége. Eggyel mögöttük pedig a Mirko-G10 páros küzdhetne a helyért és akkor nem is kell cserecsatárt venni, csak elengedni az ilyen Bendtner/Anelka-féléket. A nagy pénzeket inkább profi szélsőkre verném el. De ha az argentin helyett egy Jojo jön, az sem érdekel, csak legyen egy kaput bárhonnan, bárhogyan eltaláló, sok gólt szerző támadó. [ForzaBianconero](#1297598): Ennyivel azért ne láss már messzebbre az orrodnál.. Minden hülye tudja, hogy a válogatásokban látott 100%-os mutatóval nem érdemes foglalkozni, sem a mákos, vagy az "egyszer egy életben" gólokkal. De bőven van köztük olyan, amit rutinból megold, nem ugyanazt a 2 cselt erőlteti mint a mieink, nem kell az ötösre tálalni elé, nem kell kihagyhatatlan ziccerbe hozni (hogy aztán kihagyja). Nekem ennél nem kell több, egy ember úgysem fog önerőből 30 gólt verni. Még Messi sem lő pusztán saját zsenijéből, csapattársak nélkül 15-20 gólnál többet egy évben, a többi találata színtiszta csapatjáték. Ide pedig nem 100 milliós messiket, hanem 20+ millás jó csatárokat keresnek.

340468 2013.05.26. 15:25:24

[benitoNST](#1297765): Köszi, ez megvan. A Terminátoros kellene, az még zseniálisabb lett.

334188 2013.05.26. 16:21:59

[neuropa](#1297974): Mondom, szerintem nem akkora erősítés(ha tényleg 20+milla lesz akkor pláne nem). Szerintem nem annyira fontos a csatár igazolás, engem pl. megdöbbent, hogy normális balhátvédünk konkrétan 7 éve nincs, és nem is hallani soha, hogy bárki iránt érdeklődnénk. Félek, hogy Peluso lesz a megoldás. Anelka meg Bendtner tuti nem marad, eleve csak kölcsönben vannak, és nem hiszem hogy bizonyították volna, hogy kellenek nekünk. 5 csatár elég lesz arra a 2 posztra.

350492 2013.05.26. 16:25:05

[neuropa](#1297974): Csak az a baj, hogy Higuain is legalább 30 millió. Annyit meg nem ér.

349355 2013.05.26. 16:48:39

[neuropa](#1297974): G10? Ugyan már!

338554 2013.05.26. 22:00:26

[ForzaBianconero](#1298219): Már ha maradd a 2 poszt.. Az pedig egy dolog, hogy a Madrid mennyit szeretne kapni érte. Amennyi pénz elbsznak, nem lep meg, hogy 30 alatt nem adnák. Annyiban viszont továbbra sem értek egyet, hogy ha nem lesz értelmes csatárunk, akkor mi lesz ha végül sikerül a széleket megerősíteni? Kit lehet majd labdákkal tömni? Matri elfér a keretben, nagyon is, csak ne ő legyen az etalon.. Pelus pedig a Samp elleni két gólt érő bénázása után tökéletesen játszott a BL-ben a Celtic ellen (és a második meccsén is remek volt). Ha konstans hozná azt a szintet, felőlem lehetne ő a balhátvéd. [laleey](#1298257): Valami szurkolói oldalon láttam így leírva a nevét. Kicsit sem volt optimista a jövőjét illetően.. Engem sem győzött meg, bár voltak szép pillanatai, viszont közel sem volt olyan húzóember mint tavaly Parmában.
süti beállítások módosítása