bntemp

bntemp

Nem szeretem a sört

2013. április 01. - s4tch

...és mivel Münchenről az Oktoberfest jut eszembe, a Bayern nevének említésekor kapásból gyomorémelygést kapok az egyből beugró rám böffentett sör szagától. A kiváló útwengeres fiúkák úgyis lelőtték a lehetséges poénok nagy részét az Arsenal-Bayern előtt, így gyűlölködéssel, trollfogással kevésbé fogunk foglalkozni. Diszkrét buzizás, esélyünksincsezés, mintaszartúgyleverjükőketezés viszont lesz.

...és mivel Münchenről az Oktoberfest jut eszembe, a Bayern nevének említésekor kapásból gyomorémelygést kapok az egyből beugró rám böffentett sör szagától. A kiváló útwengeres fiúkák úgyis lelőtték a lehetséges poénok nagy részét az Arsenal-Bayern előtt, így gyűlölködéssel, trollfogással kevésbé fogunk foglalkozni. Diszkrét buzizás, esélyünksincsezés, mintaszartúgyleverjükőketezés viszont lesz.

Ti milyen fejet vágtatok, amikor megtudtátok, hogy nem a Malagát, nem is a Galatát, sőt, nem a PSG-t kaptuk, hanem Az I. Nagy Bayern Monacót? A létező egyetlen germán klubcsapatot, rekordmeistert, Kahn és Effenberg egykori táplálóját. Azt a klubot, amely szurkolói ha lehet, még nálunk is gőgösebbek, és képesek széttrollkodni egy egyszerű sajtóhírt. Azt a klubot, amelyikről mindenkinek a pénz, a stabilitás, az előre odaítélt hazai bajnoki cím jut eszébe. Meg Effenberg. Senki sem szeretne a bőrnadrágosokkal játszani. Még akkor sem, ha a bőrt - igaz, kissé más szabásminta mentén - mi is szívesen viseljük, tépjük le egymásról. A Bayern kellemetlen, a Bayern esélyes, a Bayern modern, a Bayern úgyis szarrá ver titeket, a Bayern évek óta épül, a Bayern végre erőpróba lesz, a Bayern végre kicsap titeket, mint traktoros a taknyot, a Bayern nem a Pescara, ezek kilencet rúgtak az Augsburgnak vagy Freiburgnak vagy a Cottbusnak, sőt, mindnek. A Bayern végre kiveri a nagypofájú juvedrukkereket. (Ha így lesz, én a gumilabdás Gomezt kérem.) A Bayern stílusa nem fekszik a Juventusnak, a Bayern a széleken kibaszott erős, a Bayern rengetegszer lő kapura és csak a Barcelona birtokolja többet a labdát, a Bayern erős. Végre kaptatok egy tisztességes ellenfelet, hagyjuk má' a Celticet meg a szar Cselzit, megtudjátok, hol lakik a Fußball Istene, púposok. A Bayern túl erős, a Bayernnél nincs sok erősebb csapat a világon, a Bayern erős, erős, erős. Ribéry, Kroos, Robben, Guardiola. A Bayern a modern futball prototípusa, 4-2-3-1, erősek, széljáték, labdabirtoklás, erősek, helyzetkihasználás, toronymagas esélyesek, erősek, meglátjuk, mennyit ér ez Európában.

Kussmá'.

A BL nem a Bundesliga. Otthon valóban rivális nélkül tolják a münyheniek, a statisztikáik lenyűgözőek, +65-ös a gólkülönbségük, egész évben egyszer kaptak ki, zsinórban 10 bajnokit nyertek, már márciusban bajnokok lehettek volna (hehe), ha a 20 ponttal lemaradt Dortmund nem nyer Stuttgartban, és így tovább. Valóban impresszív. Viszont árnyalja a képet, hogy a BL-ben már becsúszott két zakó a nyolc meccsen, és majdnem annyi dugót kaptak, mint a bajnokságban 27 meccsen összesen (10 vs 13). Ja, és tegyük az eredményeik mellé az ellenfeleiket: a kétpólusú (Barcareál és a többiek) spanyol bajnokságban ősszel bukdácsoló, most is csak 6. Valencia, a franciáknál erős középcsapatnak számító, erre az évadra lerabolt (két legjobbjuk, Hazard és Debuchy is lelépett Anglia felé) Lille, a félelmetes BATE a csoportban, és a minden szezonra lerabolt Arsenal a 16 között nem az a névsor, amitől egy Bayernt félteni kellene. Papírforma, hogy itt vannak, de nem papírforma, ahogy: a csoportban kikaptak a fehéroroszoktól, és az Arsenal londoni felkockázása után általános meglepetésre sikerült meleggé tenniük a visszavágót. A Bayern otthon vitán felül A Csúcsragadozó, a BL-ben egy szem londoni erődemonstrációval egyelőre semmivel nem mutattak többet, mint a PSG, a Real, a Dortmund - vagy mondjuk a Juventus.

Mi ugyanis úgy vagyunk veretlenek a BL-ben, hogy Conte máig érthetetlen eltiltása nyomán a csoportkört vészedzőkkel nyomtuk végig. Ugyan sikerült 33 (!) lövésből mindössze egy gólt rúgni a Nörskjöppingje ellen, és a Sahtar kurvára meglepett minket Torinóban a tempójával és Willian kiszámíthatatlanságával, de ezt leszámítva hibátlan a bizonyítvány: az évad addigi legfontosabb felmérőjén lazán legyalultuk az akkor még egyben lévő Chelsea-t, a donyecki visszavágón átmentünk a pótvizsgán, és a Barcelona-verő (persze ezzel együtt sem túl félelmetes) Celticnek is okosan odaadtuk a labdát, hadd pattogtassák, majd mi meg lőjük közben a gólokat. Zsinórban 5 nyert meccsnél járunk, ezeken 13:0 a gólkülönbség. A dán Beckmann szabija volt az utolsó kapott dugó a BL-ben, még októberben. A Juve-Chelsea-re visszatérve: talán az a mérkőzés mutatott rá legjobban, milyen golyókat tudunk növeszteni, ha komoly a tét.

Nem kell hangsúlyozni, miért van szükség a golyókra: a Bayern megtestesíti mindazt, amitől a mai Juventusnak tartania kell. Nem jó matchup ez nékünk. A Juventus szereti kontrollálni a mérkőzéseket - a Bayern is, csak jobban csinálják nálunk. A Juventusnak nem a legjobb a helyzetkihasználása - a Bayern kevés helyzetet engedélyez ellenfeleinek. A Juventus nem szereti, ha Pirlót kiveszik az összjátékból - a pattanásos, rút veres kiskamaszból csaknem férfivá, tankönyvi melegbálvánnyá érett Schweini tökéletesen alkalmas a feladatra. A Juventus nem szereti a masszív széljátékot - a Bayernnél a Lahm-Müller ill. az Alaba-Ribéry párosoknál kevés gyorsabb, jobban passzoló, veszélyesebb két szél létezik az Óperencián innen. Ez a négy szélső összesen 30 gólpasszt osztott ki, és 22 gólt szerzett a bajnokságban, és a BL-ben is 6+6-nál járnak. Ez nekünk külön gondot jelent a vonal mellett várható germán létszámfölény miatt: 3-5-2-ben alapjáraton csak 1-1 wingback védekezik oldalanként. Ezt Conte a hasonlóan agresszív (bár korántsem ilyen eredményes) Celtic ellen úgy oldotta meg, hogy védekezésben az 5-3-2 helyett 4-4-2-es formációra álltunk át: Padoin visszalépett jobb bekknek a védőhármas mellé, Bonucci kiment balhátvédnek, előttük pedig a Vidal, Pirlo, Pogba, Peluso négyes biztosított. Az eredmény: az odavágón a skótok 71%-ban a széleken támadtak, Torinóban sikerült őket 36%-ban középre, a saját vadászterületünkre szorítani. Bár Conte szinte bigott módon ragaszkodik idén az alaptaktikához, szinte biztosra vesszük, hogy a Bayern abnormálisan combos szélei (mindössze a támadásaik 26%-a fut középen, Európában talán a Malaga és az Arsenal fektet ilyen hangsúlyt a szárnyakra) ellen hasonló barbatrükkre készül. Ezen kívül még egy fundamentális módosítást pedzegetnek olasz forrásaink: előfordulhat, hogy az ötfős középpályáról egy sorral előrébb kerül Marchisio, és így próbálunk több labdát szerezni, megtartani a támadó harmadban. Való igaz, az egyébként tavaszra jó formát mutató Matri és Quagliarella nem a labdatartás apostolai, és pontatlanabbul is passzolnak, mint Principino. Ez akár azon az áron sem rossz ötlet, hogy így a legrosszabb helyzetkihasználással bíró Vucsinics lenne az egyetlen csatár a pályán - majd bebassza Vidal. Vagy Pogba harmincról. Vagy Bonucci egy szöglet után. Vagy Licti, Marcsi védők mögé bejátszott labdájából.

A Bayernnél egy érdemi hiányzó van: Javi Martinez az Arsenal elleni hazai anális motozás során kisárgázta magát a negyeddöntő odavágójáról. Heynckes simán a padra ülteti a hétvégén összesen hatot vágó Robben-Pizarro párost, és a legerősebb aktuális összeállításukkal (Neuer - Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Ribéry, Kroos, Müller - Mandzukic) fogunk ölre menni. Nálunk már csak a nem egyértelmű alapfelállás miatt is több a kérdőjel: ha Marchisio árnyékéket játszik, akkor a középpályára Pogba kerül. Az egymeccses eltiltással (mivanbazmeg?!) "büntetett" Cambiasso által meghajlított Giovinco és Vucsinics is együtt edzett ma a többiekkel, de lehet, hogy egyikük sem lép pályára. A délutáni hírek szerint jó esély van a szokásos 3-5-2-re, elől a hétvégén is látott Q-Márti kettőssel. Vidal állítólag belázasodott, tegyük jégre hamar.

A történelem nem szolgál különösebb támponttal: eddig 3 BL-évadban találkoztunk a bőrbugyisokkal, 3-1-2 a mérleg. 2004-ben oda-vissza nyertünk 1:0-ra, a következő szezonban mindkét meccset a hazai csapat nyerte 2:1-re, majd a világ legrosszabb Juventusa egy müncheni döntetlen után rútul zakózott otthon. Mondjuk ki, dögunalmas párharc ez eddig. A német csapatok elleni örökmérlegünk egyébként nem rossz: 24-10-17, 75:62-es gólkülönbséggel - de ez nem EGY német csapat, hanem A német csapat lesz. A Bayern nagy labdabirtoklási fölényben lehet, a játék elsősorban a Juve térfelén zajlik, és nehéz lesz lezárni a széleket - ezekkel nyugodtan számolhatunk. A kérdés az, hogy az adódó néhány lehetőségünkkel hogyan bánunk. Ha nagylelkűen, mint Marsellus Wallace a szüzessége elvesztését végigbámuló szemtanú életével, akkor baszhatjuk a továbbjutást. Ha könyörtelenül, mint Darti a kéjszobában, akkor bármi lehet. A bajnokságban már odavertünk egy rangadón, most jön a nagy falat. Még öt BL-meccsen szeretnénk izgulni - holnap meg lehet ágyazni a májusi bizsergésnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr528240612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

343175 2013.04.02. 00:41:58

,,A kérdés az, hogy az adódó néhány lehetőségünkkel hogyan bánunk. Ha nagylelkűen, mint Marsellus Wallace a szüzessége elvesztését végigbámuló szemtanú életével," Kurva Nagy 5 ös :D :D :D :D

344419 2013.04.02. 00:55:47

Annyi kiegészítés,hogy Van Buytent csak ti szeretnétek a kezdőben látni,az öreg Don inkább Boatenget játszatja majd-a belga az Arsenal ellen is csak kényszerből játszott lévén Boa eltiltott.Persze Jupp még gondolhatja másképp is. Amúgy nagy párharc lesz,ha semleges lennék,még jól is szórakoznék,de így marad az ideg,meg a fél doboz cigi meccsenként.:))

257237 2013.04.02. 02:04:25

Ez rendben van. Ahogy olvastam, egyszerűen hallottam mindent a fülemben, amit telefröcsögtek a milán/izé/bájer'/nápoly trollok az elmúlt hetekben. Én egy embertől fosok, Mandzukic-tól, aki eddig tökéletesen súlytalan volt a BL-ben, de általában az ilyen csatárok szokták szopatni a Juve defense-t. A széleken a támadástámogatást valóban nem lehet összehasonlítani, amikor nekünk 0,6 jó beadásunk van meccsenként. Ebben előrébb vannak jóval, kíméletlenül le kell védekezni. Attól tartok, hogy 1 csatárral indulunk (az is Vucsi) és ez meghatározza majd a játékunkat. Én nekik mennék a Márti-Q duóval és kiadnám a parancsot, lőni, mint Wyatt Örp a kis homo Neuernak.

344859 2013.04.02. 02:16:04

Meglátjuk, mennyit ér ez Európában!

286030 2013.04.02. 07:48:48

Én inkább Riberytől félek. Ha pályára lépne Gio, nehogy azt higgye róla hogy egy kiskorú francia kurvát lát és rátelepedjen :D Szegényt így is állandóan tosszák hátulról és a földet nyaldossa :D Meg úgy igazából kp-tól felfele nem igazán lóg ki náluk senki lefelé :( Épp ezért lesz édes a győzelem :) Forza Juve! Most majd kiderül hogy mennyit ér ez majd Európában :)

346514 2013.04.02. 09:46:07

Nem kell félni semmitől! Ha bennünk marad a Húsvét és nyuszik leszünk, akkor kikapunk. Ha okosan játszunk és frusztráljuk a Bayernt, elérhetünk egy jó eredményt. Ha Marci játszik 3-5-1-1-ben az ék mögött, az talán a legjobb megoldás, csak Pogba ne szedjen be két sárgát és ne Vucsi legyen az ék, hanem valami gólszerző forma. Én így állnék fel: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Vidal, Pirlo, Asamoah (!), Peluso - Marchisio, Quagliarella.

266801 2013.04.02. 10:58:19

lehet, hogy nyuszi vagyok, de én fosok az esti meccstől. két arca van a bayern-nek, mind a kettőt láttuk az Arsenal ellen. Utóbbiban bízok. Mert a londoni meccsen nagyon könyörtelenül váltották gólra az Arsenal védelmének hibáit. És ma este koncentrálni fognak, nem úgy, mint a müncheni visszavágójukon. Ugyanakkor is félnek tőlünk, és ebből előnyt kovácsolhatnánk.

262910 2013.04.02. 11:03:11

[juventino_1897](#1176176): kwadcsit nem most kéne megpróbálni középen. nem azért, mert nem jó ott, hanem azért, mert nem tudjuk, milyen ott. pogba viszont simán felvette a tempót a bl-ben és a bajnokságban is, sőt, kakasos mezben sem lógott ki a spanyolok ellen. ha marcsi megy árnyékéknek, akkor szerintem csak pogba léphet a helyére. amúgy a gazzettában kurvanagy kép van a két csapat várható kezdőjéről. a germánoknál van buyten a centerhalf, nálunk meg sima 3-5-2 van, a hétvégi márti-q duóval. nyilván nem szentírás egyik sem.

262910 2013.04.02. 11:05:13

[Jumpman23](#1176290): tudtommal két igazi tétmeccse volt idén a bayernnek: a dortmund elleni a kupában, és az arsenal elleni odavágó. mindkettőt csípőből lehozták. nem fogják lelazsálni a ma estit sem.

346607 2013.04.02. 11:44:36

Én is a félők közé tartozok. Azt szeretném, ha ma még nem dőlne el a továbbjutás, maradna esély a hazai visszavágóra. Persze jó lenne bosszút állni az 1-4 miatt, de ez nem ma lesz...

334207 2013.04.02. 11:54:21

GIF-ek óriásiak! :D

339140 2013.04.02. 12:03:36

A Vidal átigazolásos cikk kommentjei zseniálisak. A sok öntudatos barom...

346607 2013.04.02. 12:23:20

[Tonhalacska](#1176359): "Ha Melo-t elpasszolják, akkor szerintem a Juve sincs beljebb. Vidal nem szebb, nem okosabb és nem jobb, mint a brazil." Tényleg, mennyire hiányzik Felipe Melo!

262910 2013.04.02. 12:51:28

[daneeka30](#1176388): érdekes visszaolvasni a sajátjaink reakcióit is. egészen mást mondott a kollektív tudatunk két hetedik helyből érkezvén, mint most. amúgy lahm és dante, nálunk pedig licht, marcsi és vidal állnak 1-1 sárgára az eltiltástól. kár, hogy pogba csak egy van.

262910 2013.04.02. 12:53:24

uefa-féle presskit kurvasok statisztikával: http://href.hu/x/jlwc imádom az ilyesmit, estére bemagolom.

340942 2013.04.02. 12:58:40

[Tonhalacska](#1176359): Élvezet volt visszaolvasni a sok megmondóembert. Ez a nem leszünk sehol, Vidal nem jobb mint Melo, úgyse nyerünk semmit, örüljünk az EL-nek, és a járókeretes Del Piero. Sok mindent elértünk azóta és ezért fogok ma büszkén leülni a TV elé és egy jó CSEH sör mellett végigszurkolni az estét :).

343537 2013.04.02. 14:05:03

Már megint nagy a pofátok!

346607 2013.04.02. 14:53:33

http://href.hu/x/jlx5

348517 2013.04.02. 14:54:47

Már nagyon várom a meccset, kemény lesz, de fosni nem kell, mi nem holmi hamburg vagyunk, ráadásul gólt, gólokat fogunk rúgni. Mirkót ma szívesen megnézném Q-val, majd Anelka-val párban.

346607 2013.04.02. 14:54:54

[s4tch](#1176419): Konkrétan a halál faszára kívántam a világfocit. Pirlot meg elcseréltem volna egy zsák tökmagra.

346364 2013.04.02. 15:00:56

[salidigger](#1175700): Boateng-et is szívesen látjuk. Véleményem szerint ott és szinte csak ott sebezhető a Bayern. Ami azért némi bizakodásra is okot adhat, hiszen szereünk középen támadni.

346364 2013.04.02. 15:04:04

[Jumpman23](#1176290): Félsz? Mitől? Mégis milyen ellenfelet szeretnél egy BL negyeddöntőben? Itt már nem fog "könnyű" ellenfél jönni. Egyébként is fosson a bayern, mindenki őket tartja az esélyessebbnek, így nekik lesz ciki, ha mégsem....

346607 2013.04.02. 15:35:38

Ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél.

344419 2013.04.02. 16:20:38

[JUVEloko](#1176556): A belső védelmünk is akkor sebezhető,ha a széleken mögéjük tud kerülni az ellenfél-ezt láttuk az Arsenal elleni visszavágón,de még ehhez is kellett az,hogy Alaba leseggeljen az első gól előtt.Egy az egyben persze,hogy darabos az összes belső védőnk,de odáig nem nagyon jut senki,hogy egy az egyben vigye rájuk a lasztit.Na és persze a pontrúgások.Mondjuk abban biztos vagyok,hogy jobban koncentrálnak majd egy szögletnél,mint szombaton 8-0nál.:)

266801 2013.04.02. 16:46:53

[JUVEloko](#1176561): a hétvégéi 9-2 nem téveszt meg. Sőt, örülök neki. Amikor egy csapatnak ennyire összejön minden, ott a következő meccsen pont az ellenkezője történik. Remélem, a Bayern korai gólömléstől szenvedve ma impotens támadójátékot mutat be. Nekik kell menni az ellején. szerintem 90es perces nyomást nem bírunk ki. Be kell verni egyet nekik, hogy idegbeteg módon gólkényszerben játszanak. Akkor végük. Müller, Kroos, Ribéry, Mandzukic - életveszélesek. Ugyanakkor azt gondolom, hogy amekkora hátrány, hogy nincs egy bivaly csatárunk, akkora előny is, hogy bárki beköszönhet. Igazad van, kurva jól összerakott csapat vagyunk. És ez a döntő. Nem félek. :)

266801 2013.04.02. 17:05:29

bréking: még egy nagyon fontos adalék, valószínűleg ez dönt majd! minden évtized 3. évében volt olasz csapat a BL, illetve a BEK döntőjében. ('63, '73, '83, '93, '03) egyszerűen imádom az ilyen értelmetlen statisztikákat! :P

348873 2013.04.02. 17:47:11

Ide is beírom, hátha... Hogy működik az az UEFA-s stream, amit egyszer említettek? Talán 2€-t kell fizetni, és HD-ben lehet nézni a meccset.

346315 2013.04.02. 19:20:00

Nem szeretem a Bayernt, nagyon fogok drukkolni nektek,de szerintem ez döntetlen lesz, aztán hazai pályán kiejtitek őket!:)

262910 2013.04.02. 19:38:07

[kilopo](#1176777): megnézed akár most az uefa.com-ot, jobb szélen, felül, a mérkőzés mellett látsz egy stilizált tévét, arra kattintva elég egyértelmű a folytatás. valóban 2 euróba kerül a stream, igen korrekt minőséget és angol kommentárt ad az uefa. egy e-mailes regisztráció és egy bankkártya szükséges. első alkalommal kb. 10 perc, onnantól 1-2 perc alatt jutsz el addig, hogy effektíve nézheted a videót, szóval ne 20:42-kor láss hozzá, mert lemaradsz matri vezető góljáról.

348873 2013.04.02. 19:45:44

[s4tch](#1176944): köszi, megtaláltam, de nekem most 3€-t ír.

262910 2013.04.02. 19:56:20

[kilopo](#1176949): akkor evvan... biztos jól csinálod, vélhetően emeltek egy laza 50%-ot. hosszú évek óta rengeteg meccset néztem már így, végig 2 euró volt a sarc az egyenes kieséses szakaszban is.

338554 2013.04.02. 22:27:04

Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti Atom Anti

339468 2013.04.02. 23:01:36

[neuropa](#1177339): maradt is egy súlytalan atommag szintjén... Amúgy nekem Pirlo fájt nagyon. Ezt a meccset a középpályán szúrtuk el nagyon, és egyértelműen azért, mert Pirlo nem ugyanazon a fordulatszámon pörög már, mint fénykorában, mint Vidal vagy Marci mellette. Nagyon gyorsan kell találni a pótlására valakit, mert jövőre már a bajnokságban is visszahúzó tényező lesz. Köszönjük meg neki nagyon a tavalyi évet, mert a harmincadik nélküle nem lett volna meg, köszönjük meg az ideit, mert a harmincegyedikben is fontos szerepe lesz, de itt a vége ennek a sztorinak, háttérbe kell vonni őt, mert lassan többször kerékkötője már a játékunknak, mint amennyit tud segíteni. Nem bántásként, de be kell látni, pályafutása végére ér lassan. Három évre jött hozzánk, most a második végén járunk, jövőre már kell valaki helyette, és Pirlo a cserepadról beszállva, és rotáláskor még sokat segíthet nekünk. De a kezdőben szerintem ez a két év volt a történet. Érdemei maximális elismerése mellett... Már a visszavágón is Marronét játszatnám, mert a müncheniek teljesen megfojtották kiváló borászunkat.

266272 2013.04.03. 00:16:18

[alphstokes](#1177503): Tehát ha Pirlot megfojtották, akkor majd Marrone megoldja? Érdekesen gondolkodsz... Egyébként meg ha már mindenképp 3 védővel álltunk fel, legalább meghúzhatta volna ezt a 3-5-1-1-et, teljesen felesleges volt 2 csatárral játszanunk. Azt sem értettem, minek jön Gio, már akkor jöhetett volna Pogba. Egyébként meg a sokak által szidott Vucinic 20 perc alatt többet csinált, mint Q+Matri együtt.

344859 2013.04.03. 00:20:59

Ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél.

339468 2013.04.03. 00:27:14

[xxpiscisxx](#1177683): Pirloval esélyét sem látom, hogy mutassunk valamit. Nyilván tisztában vagyok azzal, hogy Marrone-ra ekkora feladatot rakni őrültség, mert nincs játékban (ebben nagyon komoly mulasztásunk van amúgy), de veszítenivalónk nincs vele, és váratlant húznánk, akár még be is jöhet. Pirlo játékát teljesen kiismerték, semlegesítették, és ez úgy megfogta a középpályánkat, hogy a labdát nem tudtuk kihozni a térfelünkről gyk. 60 percen át.

266272 2013.04.03. 00:37:08

[alphstokes](#1177701): Csak az a baj, hogy azért lenne váratlan, mert nem lenne értelme :) Egyébként Marcsi is nagyon gyenge volt, kb a 20. percben egy felívelt labdánál hallottam először a nevét.

346514 2013.04.03. 00:47:20

[alphstokes](#1177503): nekem meg Conte fájt nagyon. Azzal együtt, hogy ez az első BL-idénye, Jupp meg már nyert és vesztett is döntőt, mióta követem a sorozatot, és azzal együtt, hogy a rémálomkezdés nyilván alaposan betett a taktikának, itt most nagyon leszerepelt. Vagy ő vagy a csapat, de leginkább mindenki. Az első félidőt még meg lehetne magyarázni azzal, hogy a korai gól sokkja, de a széleket egyáltalán nem tudtuk tartani, ráadásul középen is teljesen súlytalanok voltunk. Az viszont, hogy a szünetben nem cserélt, mikor látszott, hogy kvázi kettős emberhátrányban nyomjuk, mert a két ék labdát nem kapott, a védekezésben meg haszontalanok, az vállalhatatlan. Ráadásul nem látszott nyoma egyéb szerkezeti váltásnak sem, és ha nem kapjuk a másodikat, talán megint vár a 70. percig, de mire? Hogy ki tudjuk -e húzni 0-1-gyel? A végeredmény ránk nézve hízelgő, a játék képe meg durván az EB-döntőt idézte... A megérzéseimről annyit, hogy egészen bizakodó voltam ma délutánig, de mikor olvastam, hogy Buffon szerint ez a meccs mutatja meg, hol a helyünk, már éreztem, hogy beszed egy potyát. Hogy aztán mi lett volna anélkül, már sosem tudjuk meg, de nagyon remélem, hogy Gigi téved, mert ennek alapján lószart sem érünk. Ez van, így esett, de mostmár kutya kötelességünk lesz nekiesni a Bayernnek és nyerni, 2-1-re, 3-2-re, 10-9-re, leszarom igazából, vagy kapjunk ki 2-3-ra, de csípjünk, harapjunk, ÜTKÖZZÜNK legalább vagy valami legyen, mert nem így szeretnék emlékezni erre a BL-idényre, hogy a meleg szart is kiverték belőlünk! Antonio apánknak meg legalább lesz valami, ami eltereli a figyelmét az olasz közállapotokról, és bízom benne, hogy kihívásnak veszi, nem búcsúlehetőségnek.

346187 2013.04.03. 00:48:10

[alphstokes](#1177701): Najó, ennyire talán azért nem elveszett a párharc, hogy Pirlo helyett Marrone... ez nem az ő szintje. Még a Serie A sem, nem hogy a BL... Schweini két perc alatt szétkapná. Egyébként két nagy gond volt: esélyünk sem volt a középpályán, alig nyertünk meg párharcot, pedig erre készültünk szerintem külön. A másik a labdakihozatal volt, egyszerűen nem tudtuk átpaszírozni a kppályán a labdát, mégis baszakodtunk hátul, holott ha előrebasszuk, jobban jártunk volna, ehelyett sokszor a saját térfelünkön már elvesztettük a golyót... Q és Márti rém gyenge volt, Vucsi és Gio máris több színt hozott, de ezt már a félidőben is meg kellett volna lépni. Pogba is javított a játékunkon (mondjuk nem volt nehéz...), de nem eleget. Én nem tudok szó nélkül elmenni a bíró mellett. Nem miatta kaptunk ki, de a ragyás arcú piros lapja, a lesgól és Lichti jogtalan és eltiltással járó sárga lapja eléggé belenyúlt a párharcba... A rothadó pofájú utólagos eltiltása picit enyhíthetne a dolgon, de nem sokat. Azért nem reménytelen a helyzet. Itt van végre egy ellenfél és egy szituáció, ami a Juve múltjához méltó! Ha nagy csapat akarunk lenni, akkor előbb-utóbb az ilyen párharcokban kell a bravúr. Miért ne most...?!

346514 2013.04.03. 00:56:27

[xxpiscisxx](#1177683): beszarok, Vucsinicsnek megint jó a sajtója. :D Mit csinált 20 perc alatt? A Bayern visszaállt és adott egy kis területet, néha végre előre tudtunk menni, sőt, néhány kósza beívelésre, lövésfélére is futotta. El tudtuk juttatni a labdát az elöl lévőkhöz, így jó, hogy próbáltak vele kezdeni valamit. De ez most kajak megint Vucsinics érdeme? Miért nem írod mindjárt azt, hogy megváltoztatta a játék képét? :D Lőtt gólt? Nem. Adott gólpasszt? Nem. Akkor meg ennyi erővel mondhatnám, hogy ugyanannyit tett hozzá a meccsünkhöz, mint bárki más. Bocsi, nem személyes, fáradt vagyok és csalódott, valószínűleg igazi seggfej is, de azé' nehogymár ezért is megdícsérjük a montenegrói Maradonát. Ma inkább senkit se

257237 2013.04.03. 02:25:45

Na, sikerült picit lehiggadni...Hiába jó ez a München, - jelenleg sokkal jobb, mint mi - ha mi saját magunkat vertük meg. A labda-kihozataloknál egyszerűen visítottam, hogy miért-miért-miért. 3 passzt nem voltunk képesek egymás után jól megcsinálni, és a térfél közepén visszaadtuk a labdát. Sokkal jobban jártunk volna, ha előrevágjuk, és felállt védelemre hozzák a labdát, akkor egy tökéletes játék esetén egy 2000-es EB elődöntőhöz hasonló bekkelést ki tudtunk volna eszközölni, ami nem túl látványos, de szegény ember ugye... A széleket nem sikerült megfogni, Lichti és Pelus nem értek vissza. Ezen pl. rögtön lehetett volna változtatni, én már az 1. félidő közepén lekapom Mártit és hozom Pált, a szélsőket meg visszatolom (noha bíztam a 2 csatárban). A középpálya fuccsolt be, így semmilyen labdát nem láttak elől. Pirlo valami öregfiúk tornán érezte magát, Marcsit észre sem vettem, Artúr Király pedig hozta a bajnokságbeli formáját. A legrosszabb mégis Conte-t volt látni, Alessio-i "mélységekben" dirigálta a mérkőzést. Nem láttam rajta semmit, hogy hozzátenne a játékhoz, bár a tv közvetítés nem szolgáltat túl sok reprezentatív infót. Gio behozását teljesen értelmetlennek tartottam egy Van Buytennel szemben, Vucinak meg valóban volt 1 jó passza. Ő a szegény ember Mandzukic-a. Azt tegyük hozzá, hogy a 2. gól után tudatosan visszaállt az efcébájá, nem a két csatár virgonckodása miatt lett több területünk. A bírónak meg a k.anyját! A lesgólnál tényleg nehéz volt megmondani azt a 20-30 cm-t, de ha egyszer az, akkor a mr. puhlpitus ne jöjjön azzal, hogy miért nem fogta meg Buffon a labdát. Hát attól, hogy valaki baromságot csinál a pályán, attól meg kell adni a szabálytalan gólt?!Miről beszélünk? A sporinak oda-vissza voltak faszságai, de scarface talpalásánál ismét csak kamilláztam. És ez a féreg Torinoban pályára léphet... A végén hiányoltam Vidaltól vmi törlesztőt, ha már úgysem játszhat a visszavágón. Summa-summarom, ne felejtsük el, honnan indultunk és hova tartunk. 2011. nyarán elindult egy munka, amit jövőre meg kellene koronázni. A visszavágón legyünk tökösek és csávósak, hogy abból kellő erőt tudjunk meríteni a bajnokság hátralevő részére!Mindent bele!

334219 2013.04.03. 07:38:10

Ha Muntari gólját megadták volna, akkor most a milanosok feje fájna ettől a pofontól. ))) Nagyon sima lett, én nem osztom azokat a véleményeket, hogy a Juve magát verte meg és hogy Pirlo gyengesége az oka, egyszerűen minden abból következett, hogy a Bayern más szinten áll. Nem csak a Juvéhoz képest. Kinyírták, fűbe taposták a Juve játékát, elvették tőle a labdát és azzal szórakoztak. Ha elöl is olyan gyilkosok lettek volna, mint a mezőnyben, nagyon csúnya lett volna a vége, így legalább egy emlékezetes visszavágó esélye még megvan.

337423 2013.04.03. 08:20:03

Azt nem tudom, hogy a taktika volt-e hibás, vagy a kezdő összeállítás, de nagy problémák voltak az biztos. Nem igazán értem azt, hogy miért Matrira lődöztük fel a labdákat akiről szinte köztudott, hogy a kaputól 45 méterre, annak háttal nem ér semmit a játéka. Ha már ezzel a felállással játszottunk sokkal értelmesebb lett volna Anelka játszatása aki, sokkal labdabiztosbab és jobb az összjátékban is. Elől a másik gond Giovinco játszatása. Vagy nem is az, hogy játszik, hanem az, hogy ráívelgetjük a labdákat... Középpályánk az utóbbi időben nem igazán találja magát. Pirlo lassú volt és körülményes, Vidal durván kezdett és sokszor kísértette a sárgát, amit végül egy elég felesleges dologért kapott meg! Marci pedig szinte láthatatlan volt az első félidőben végig. A védelmünk, pedig szinte többször hozta zavarba saját magát, mint a németek. Ez a felesleges hátul passzolgatás idegesítő és veszélyes is volt. Chiellininek is jobban kéne figyelnie, mert az utóbbi időben nem túl tiszta a játéka, és ha elkezdenek rászállni a bírók nem sok meccset fog befejezni. Buffon, pedig a bravúrok mellett, tényleg bizonytalan volt, ez a kifutások milyenségén és mennyiségén látszott leginkább. Remélem a visszavágón mi rúgunk egy gyors gólt és nem fullad unalomba az egész.

338823 2013.04.03. 08:33:13

Meglátjuk, mennyit ér ez Európában!

338072 2013.04.03. 08:53:45

Conté-re egy kicsit dühös vagyok. Az addig oké, hogy tökös volt, és megpróbálta a saját játékát játszatni a csapatával, de amikor látta ezt a semmit, hogy gyakorlatilag a labdát sem tudjuk kihozni, képtelen volt belenyúlni a meccsbe (sajnos most már nem először) A két csatárunknak semmi értelme nem volt, a középpályát simán meglehetett volna erősíteni, ha már van egy Pogba-nk. És most látszik az, hogy mennyire volt tudatos a Celtic ellen játék; semennyire. Ugyanúgy megfojtottak minket, mint most a bajorok! Ha még focizni is tudnának, akkor most ők játszanának a Bayern-nel... Ezektől függetlenül be kell ismerni; ez a München egy szinttel előttünk jár, nekik még a padon is klasszisok ülnek, nekünk meg a kezdőben vannak kutyaütők...

346514 2013.04.03. 09:30:38

Lichti is kutyaszar volt tegnap (persze Pelus is, csak tőle nem is vártam sokkal többet egy Bayern ellen...), pedig Svájc csak egy meccset játszott és a hétvégén még rá is pihenhetett. Ezzel a felállással és a "nem-cserével" Conte gyakorlatilag vágóhídra küldte a fiúkat, kíváncsi vagyok, mit látott a szemükben a szünetben... Mindenesetre bebizonyosodott, hogy ez a 3-5-2 a jelenlegi kerettel megvalósíthatatlan felsőkategóriás ellenfél ellen. Hiába jó a belső középpályánk, ha egy elvilg széljátékra épülő taktikával a játékunknak "nincs széle". Pepe sérülése jól betett nekünk, mert tegnap egy 4-3-3, ahol Pepe és mitt'omén, Giaccherini besegít a szélre és csak egy éket vesztünk a semmiben rohangálással, jobb lett volna. Az meg, hogy pont Buffon betlizik, a sors kegyetlen tréfája, de ha az a kettő nem gól, ellenben kapunk másik hármat, nem szólhattunk volna egy szót sem. A Conte-éra legfájdalmasabb, legmegalázóbb veresége volt, pedig szoptunk itthon az Izé ellen is... Az ellendrukkerek "odaát" már a kettős győzelemre készülnek, remélem, hogy becsületből fityiszt mutatunk nekik. Elvégre a Sahtar elleniből is tanult Conte. Viszont mégegyszer ennyire lélektelen, Juventushoz méltatlan produkciót nem viselek el, akkor már személyre szabott keményvonalas anyázás következik vagy preventív jelleggel bannolom magam egy hétre.

266272 2013.04.03. 09:33:45

Jó lenne, ha valaki hozzáértő leírná, hogy kellett volna kihoznunk a labdákat. Már leírták előttem is, de egyszerűen nem hittem el, mit műveltünk kirúgásoknál. Buffon megpróbálja kicsiben, de közben ott vannak Chiellini mellett, akkor nekifut, és mégis inkább kipaszolja Barzanak, akire egyből odaér egy német, visszapasszolja, tovább Chiellininek, és bedobás... Ennél az is jobb, ha a félpályánál szépen leveszi mondjuk Schweinsteiger. Vidal nélkül nagyon nehéz lesz, helyette Pogba bizonyíthat, viszont azt nem tudom, mi lesz a jobb oldalon? Padoin? Szerintem akkor is jobban járunk, ha egy teljesen új felállást kipróbálunk...

334417 2013.04.03. 09:59:34

Felesleges bűnbakot keresni, ez a csapat ezen a szinten, főleg Vucinic nélkül egyelőre ennyit tud, ettől még nem lettek gyengébb focisták, mint eddig voltak. A reális céhoz, a scudettóhoz ez bőven elég, és lehet erősíteni, hogy zárjuk az ollót az európai élmezőnyhöz is - nekünk még van hova fejlődni, nekik már nem nagyon. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Ja amúgy Vucinic ennél sokkal komolytalanabb meccseket szokott lelazsálni, mint amit Quagliarella tegnap, vagy a védője ölében hőzöngő Matri, a kis kedvencek mégsem kapják az ívet.

346607 2013.04.03. 10:09:00

Ne vegyük már elő szerencsétlen Contét! Az ő tapasztalatlansága, hogy idegenben egy sokkal erősebb ellenféllel szemben sem szakított a jól bevált taktikájával. Ha bejön, akkor most mindenki a higgadtságát, tökösségét dícsérné. Nem jött be, de ehhez kellettek a körülmények is. A Bayern egyénileg és csapatként is jobb a Juventusnál, ezt tudtuk előre. Azt is tudtuk előre, hogy a németeknél lesz többet a labda, és nekik lesz több helyzetük. A helyzetek viszont a Juve előtt is megvoltak, de nem sikerült őket belőni. Ha egy bemegy, akkor rögtön más a leányzó fekvése. Nem lehet mindig a Celtic elleni helyzetkihasználást hozni sajnos. Ettől függetlenül nem történt tragédia, menni kell tovább, megnyerni a 31. scudettót. A visszavágó már csak formaság, a Bayern tuti lő gólt, 4et pedig nem fognak kapni. Pláne Lichtsteiner helyén Padoinnal... Clattenburg pedig egy utolsó náci szarházi.

339468 2013.04.03. 10:23:22

[calciodirigore](#1178181): Q-t, Matrit felesleges bántani, félpályáig nem jutott el a labda, nemhogy hozzájuk. Vuci ugyanezt hozta volna, az utolsó fél óra azért lehetett pozitívabb, mert a müncheniek engedtek a szorításból. Amúgy igazából azért volt szar tegnap meccset nézni, mert nem a Juventus volt a pályán, hanem egy megijedt, hamisítatlan kiscsapat. Nyilván ezt a bemerevedett 3-5-2 alapozta meg, erről váltani kellett volna, de legalábbis a visszavágóra már nem ebben a felállásban kéne kimennünk.

266272 2013.04.03. 10:23:48

[calciodirigore](#1178181): Q-t én nem bántanám, alig jutott el hozzá a labda, néha legalább megtartotta, vissza tudta passzolni a kp-nak, illetve nem egyszer jött vissza a saját 16osunkhoz. Ellenben Matri botrányosan gyenge volt, egy labdát nem tudott megtartani, 4-5 méterre pattant tőle minden átvétel után.

334417 2013.04.03. 10:27:21

[alphstokes](#1178258): De, többször is eljutott hozzájuk a labda, de Quagliarellát elnyomják, megelőzik, Matri pedig nem tud labdát kezelni. Ezért úgy jöttek vissza a bogyók, mint a falról, így valóban úgy tűnhetett, hogy el sem jut hozzájuk a labda. Vucinic pedig azért volt jobb, mert 1, nem hagyja magát elnyomni, 2, sokkal labdaügyesebb játékos. Giovinco nem volt jobb, pedig ugyanakkor játszott.

336978 2013.04.03. 10:28:19

Szerintem elég gyenge volt a bíró: - nem adott sárgát Ribérynek, - megadott egy lesgólt, - sárgát adott a Bayern játékosának, pedig a Juvés szinészkedett - Nem adott tizenegyest a Bayern javára, mikor vBuytent a nyakánál fogva húzta vissza a Juve hátvéd - volt még egy szitu, ahol tizit kellettt volna adnia a bajorok javára, hátulról történő becsúszás, csak lábat ért, labdát nem, - Vidalt már az első félidőben ki kellett volna állítani a Ribéryvel szemben mutatott ámokfutása miatt. Szóval sokat tévedett ide-oda.

257237 2013.04.03. 10:32:22

[szeps](#1178270): milyen sárgát szerettél volna riberynek? A többi lap össze-vissza ment, a műesések pedig nem voltak azok (Lichti és LG).

257237 2013.04.03. 10:33:41

[szeps](#1178270): A lesgól pedig tényleg kevésen múlt, de ha Párizsban nem vették észre a 2 m-es lest, akkor itt mit várunk?

336978 2013.04.03. 10:37:19

Ja, és elfelejtettem Chiellini sorozatos könyökléseit, ami után neki sem szabadott volna már a pályán lennie.

346607 2013.04.03. 10:37:29

[szeps](#1178270): Lichti sárgája? Ha VBuyten lerántása tizi, akkor Lichti esése kettő.

339468 2013.04.03. 10:39:12

[calciodirigore](#1178268): Gio-t nem is értettem, minek küldtük fel, a 45 kilójával esélytelen a sörön-sonkán felnevelt müncheni hústornyok ellen. De a Vuci kérdésben nem jutunk egyezségre. Egyszerűen megdöbbentő volt látni, hogy három értelmeset nem tudunk passzolni egymás után. Egyrészt a 3-5-2, másrészt Pirlo teljes semlegesítése miatt. Azt el tudom képzelni, hogy a Bayern pihentetés miatt állt vissza az utolsó fél órában, azért nekik is bírni kell erővel azt a felpörgetett tempót, amivel letámadtak minket már a labdakihozatal első fázisában. Ezt a pálya mellől biztos lehet érzékelni, ha így van, én tévén keresztül csak feltételezni merem.

346607 2013.04.03. 10:39:35

Ja, Ribery csak sárgát érdemelt szerinted? Akkor nincs is min vitatkozni. Köszönjük a részvételt, menj haza és ünnepelj!

336978 2013.04.03. 11:02:56

[mindenes01](#1178274): 54. hsz-hez. Igazából semmilyet, de nevezhetjük narancssárgának. :)

339362 2013.04.03. 11:41:11

gratula a bajoroknak! jobbak mint mi, ez van. 10% esély maradt a továbbjutásra, a visszavágón nem ártana, ha 4-4-2-ben tolnánk, akkor talán lehetne valamit kezdeni a széleken. Azért nem kell elkeseredni, a bajoroknak nagyon megy az idén. szerintem így is ott vagyunk a világ legjobb 5 csapatában ( barca, bayern, real, MU, JUVE)

346514 2013.04.03. 12:50:27

[calciodirigore](#1178181): [daneeka30](#1178191): szerintem nem arról van szó, hogy Q és Matri lelazsálta a meccset, mert egyszerűen nem tudtuk kihozni a labdát. Az meg, hogy eljutott hozzájuk a bőr... Ha indításnak nevezzük az előrebaszkodott labdákat, amiből egy-kettő valóban ember felé ment, akkor valóban eljutott néhány labda a német 16-os előterébe, de mire levették a labdát, mindig két bajor figyelt, fel nem nagyon lépett/mert lépni senki, két-három ebernek kellett volna megoldani 4-5 ellen. Ha a lelazsáláson azt érted, hogy miért nem léptek vissza és támadtak le, az megint más kérdés, de amikor Matri visszajött és felé passzolták, elpasszolta ő is, ráadásul még inkább nem volt előtte ember, így esélytelen volt, hogy a félpályánál tovább jussunk, akár csak pillanatokra is. De mivel a Bayern amúgy is agresszíven támadta a széleket és a középpálya közepét kihagyták a játékból, a csatároknak relatíve haszna csak akkor lett volna, ha a szélre zárnak ki. Erre meg talán az edzőnek kellett volna felhívni a figyelmet. Támadni nem kell Contét, de azért túl van már néhány nagy csatán és tavaly bizonyította, hogy tud belenyúlni, meccselni. Az viszont, hogy tegnap nem tette meg már a félidőben, az védhetetlen. Egyébként lehet, hogy les volt a második gól, de nem érdemeltünk volna csak egy gólos vereséget, ha őszinték akarunk lenni. [alphstokes](#1178258): a beszari, ijedt kiscsapat hozzáállásunkat szerintem nem feltétlenül a bemerevedett 3-5-2 alapozta meg, sokkal inkább a korai gól. Ha viszont arra gondolsz, hogy nyomát sem láthattuk a 4-4-2-be tolódásnak vagy bármiféle védelmi alakzatba állásnak a német rohamoknál, akkor egyetértek és valószínűleg ugyanez lett volna a meccs képe. Tényleg nem értem, mi volt az elképzelés és elképzelni sem tudom, mitől lesz ez jobb jövő héten. Annyiban nyilván más lesz a meccs képe, hogy a Bayern nem presszingel ilyen iszonyat durván. Bár ha azt vesszük, hogy ToniK sérülése miatt Jupp várhatóan a Javi Martinez, Gustavo, Schweini sorral kezd középen, a szélen meg szarok vagyunk, akkor nem tudom, miben reménykedhetnénk. Legfeljebb Ribery utólagos eltiltása enyhíthetne a várható nehézségeken.

346607 2013.04.03. 13:38:14

[juventino_1897](#1178557): Conte a Celtic ellen idegenben ugyanezt csinálta (semmit). Akkor simán bejött, mindenki őt dícsérte a meccs után, hogy milyen jól kivárt. A helyzetek most is megvoltak 2-0-nál is. Meggyőződésem, hogy tanult az esetből. Mourinho sem az első BL-idényében nyert.

348517 2013.04.03. 14:57:19

@daneeka30: De a Celtic nem vezetett már az első percben. Nagyon bíztam abban, hogy Conte a szünetben kitalál valamit, és szerzünk egy kúrva gólt, vagy legalább izgalmassá tesszük a meccset, így az volt az érzésem, mintha a játékosok is csak a meccs végét várnák, minél kevesebb bekapott góllal. Nagyon megfogott mindenkit az első percben történtek, ez kétségtelen, tegnap nem reagáltuk le valami jól, majd Torinóban!

266801 2013.04.03. 16:56:56

Lőjetek agyon, de akkor sem értem, miért nem lép pályára Anelka. BL-rutinja van. Képes megtartani a labdákat, erős testfelépítésű. Képes váratlant húzni. És szerintem még hajtana is. Bármennyire kedvelem Matrit, és szurkolok Giovinco-nak, ha komoly terveink vannak a BL-ben sajnos egyikük sem bevethető ezen a fronton. ÉS lövésem nincs, hogy mit fog hozzátenni a játékunkhoz Llorente. Bár tegnap még egy Cavani-val sem lettünk volna beljebb. Sajnos az MVP középpályánkat verték tönkre. Vidal ezúttal is árnyéka volt önmagának, Pirlot erőből elnyomták, Marchisio meg talán a partjelzővel cserélhetett süteményreceptet. Lövésem nincs mit csinált a pályán. Szóval lehet szidni a Q-Matri párost, de lófaszt kaptak a középpályától, nem támogatást. Azt már meccs előtt tudtuk, hogy nem lehet kihúzni a játékot szélekre. Átlövéssel lehetett volna operálni, amit egy jó csel után Vidal bemutatott. Bár akkor meg talán épp jobb lett volna Q-nak passzolni. De egy-két Pogba-bika elklet volna szerintem. Tény, hogy az ajándék gól az első percben csak növelte a Bayern önbizalmát, nekünk pedig azt a keveset is elvette. Nem tudom, hogy a taktika volt nagyon elkúrva, vagy a hiba ott volt, hogy semmi nem valósult meg abból, amit Conte kért meccs előtt. Buffont utoljára két éve láttam így elpasszolgatni a labdákat. Picsába, Kalapúr!
süti beállítások módosítása