bntemp

bntemp

Félelem és rettegés a kupában

2013. január 09. - s4tch

Mivel a picsogás nem áll távol gyenge és határozatlan személyiségünktől, amivel mindannyian rendelkezünk, ezért most megosztjuk veletek azokat a félelmeket, amik az esti meccs kapcsán felmerültek bennünk!

Conte jelentős próbatétel előtt áll a csapat együtt. Viszont a kupát hagyományosan leszarjuk. De a Juventus nem szarhatja le a kupát. Akkor most mi van? MI LESZ?!

Mivel a picsogás nem áll távol gyenge és határozatlan személyiségünktől, amivel mindannyian rendelkezünk, ezért most megosztjuk veletek azokat a félelmeket, amik az esti meccs kapcsán felmerültek bennünk!

Conte jelentős próbatétel előtt áll a csapat együtt. Viszont a kupát hagyományosan leszarjuk. De a Juventus nem szarhatja le a kupát. Akkor most mi van? MI LESZ?!

Kezdjük a bevezetőben felvetett problémával!

A Milan vélhetően legerősebb felállásában érkezik, hiszen ők már csak a kupát vagy a BL-t tudják megnyerni. Utóbbira azért szintén elég apró a reális esély, tehát a kupára koncentrálnak. Ergo, nem fognak B-csapattal bohóckodni. Idejönnek, hogy megcsapjanak minket. Más kérdés, hogy náluk sem fenékig habos kakaó az élet, hiszen Mesbah, Abbiati, Constant, Yepes, Bonera, De Jong, Zapata és Muntari is ápolásra szorul - de Robinho sem fog játszani a hírek szerint. Na, ahogy ezt leírtam, rájöttem, hogy végülis nincs mitől fosnunk. Finomítsunk: a tőlük telhetően legerősebb felállásban lépnek majd pályára.

A Juventus viszont vélhetően alapból is a második vonalnak adna lehetőséget, ami nem lesz nehéz, hiszen Chiellini, Marchisio, Vucsi, Asamoah és Pepe alapból ki van dőlve. Bár Pepe nem tud hiányozni, hiszen nem játszott eddig. Ez az út most azonban nem járható, hiszen egy csúfos vereségből érkezik a csapat a kupába. Elfogadhatatlan lenne zsinórban két vereség, amiből az egyik a kupából való kiesést is jelentené. Ugye?

Tehát Conte egyszerre fog rotálni és erős csapatot kiállítani, ami lehetetlennek tűnik. De mi megpróbálkozunk kitalálni a felállást.

Skalpokat akarunk látni!

A kapuban Storari várja majd az erőtlen milánói rohamokat.

A védelemben Barzagli, Bonucci (ha nem sérült), Caceres hármasra számítunk. Ha ma nem játszik Caceres, akkor tényleg menni fog, és mi nagyon-nagyon bús pandák leszünk. Egyébként Pelusót sem akarjuk látni egyből a hétvégi után...

Középen a Lichtsteiner, Vidal, Marrone (Pirlo helyén!!!), Giaccherini, De Ceglie ötöst várjuk. Persze lehet, hogy Padoin ismét lehetőséget kap - ahogy az is lehet, hogy Peluso játszik De Ceglie helyén, de Lichtsteiner játéka sem garantált.

A támadósorban továbbra is a Matri - Giovinco kettősre számítunk.

Komoly félelmünk van a mérkőzést illetően, benne van a levegőben, hogy kikapunk. A Samp elleni meccsen látottak nem voltak bíztatóak, nagyon nem. Sok kulcsember hiányzik. Ám érdekes módon, talán pont emiatt fogunk meglepően jól játszani. Conte biztosan kemény volt az elengedett győztes meccs miatt, és biztosan a szokottnál is jobban odafigyel a Milan elleni taktikára.

Ez a meccs fontosabb, mint a Sampdoria elleni volt. Nem szabad kiesnünk, nem szabad kiesnünk a Milan ellen, nem szabad zsinórban két vereséget elszenvedni.

Az immár egy teljes emeletet elfoglaló szerkesztőségben nincs optimista hangulat, de ez a csapat már számtalanszor bizonyította, hogy felnőtt a kihívásokhoz. Most újra bizonyítani kell.

Végül nem is lett nagy picsogás!

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr248240498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

278403 2013.01.09. 12:42:53

Ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél. Esküszöm hogy beraknám Cácerest Matri helyett a csatársorba. Sokkal jobban tolná. Jobban fejel jobban lő. Jó. Helyezkedni nem tudna. És? Matri sem tud.

339362 2013.01.09. 14:01:06

kőkemény meccs lesz, és ha kikapnánk, félő hogy hullámvölgybe kerülnénk. a milán ellen minden meccs necces, de meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a fasza gyerekek! FORZA JUVE!

334219 2013.01.09. 17:45:11

Pogbát miért hagytad ki?

277685 2013.01.09. 20:31:59

Honnan a faszomból tudjátok ilyen pontosan megjósolni a kezdőt? :D :D

346364 2013.01.10. 16:38:58

Pelusot soha többet nem akarom látni, maximum edzőmeccsen. Védekezés értékelhetetlen, előrejáték szintén. Óriási hiba volt idehozni.
süti beállítások módosítása