bntemp

bntemp

Tavasz óta nem játszottunk ilyen jól

2012. november 08. - s4tch

Egészen a 94. percig minden úgy alakult, ahogy terveztük: a Juventus jó játékkal, szép gólokat szerezve, tavaszi önmagát idéző dominanciát megvalósítva üti-veri a Nordkskapyypöét, eközben az ukránok egyértelműen ikszes meccset játszva tartják a döntetlen Londongrádban. Eszményi állapot, hiszen így a Juventusnak csak annyi a dolga, hogy megrakja otthon a Szpartak Fulhamet, és az utolsó fordulóra elküldheti a primaverát, hogy a gyerkőcök segge fagyjon be Donyeckben.

Aztán belerobbant a szar a pofánkba, miután a Chelsea az utóbbi egy évben szokásává vált rutint bevetve a hajrában megnyerte a színtiszta ikszre álló meccsét, és felborította a jól kigondolt továbbjutási stratégiánkat. Damn it!

Egészen a 94. percig minden úgy alakult, ahogy terveztük: a Juventus jó játékkal, szép gólokat szerezve, tavaszi önmagát idéző dominanciát megvalósítva üti-veri a Nordkskapyypöét, eközben az ukránok egyértelműen ikszes meccset játszva tartják a döntetlen Londongrádban. Eszményi állapot, hiszen így a Juventusnak csak annyi a dolga, hogy megrakja otthon a Szpartak Fulhamet, és az utolsó fordulóra elküldheti a primaverát, hogy a gyerkőcök segge fagyjon be Donyeckben.

Aztán belerobbant a szar a pofánkba, miután a Chelsea az utóbbi egy évben szokásává vált rutint bevetve a hajrában megnyerte a színtiszta ikszre álló meccsét, és felborította a jól kigondolt továbbjutási stratégiánkat. Damn it!

Ahogy a beharangozóban említettük, a dánok elleni BL-visszavágó elsősorban azért volt fontos, mert a csapatnak reagálnia kellett az Izé elleni vereségre. Egy szenvedős, a mostanában szokásos játékkal kivívott győzelem rossz előjel lett volna, szerencsére szó sem volt ilyesmiről, a Juventust tavasz óta nem láttuk ilyen agresszíven letámadni, ilyen szépen áttelepülni az ellenfél térfelére, ilyen okosan kontrázni és ilyen szép győzelmet aratni. Kivált, hogy az utolsó európai győzelmünket még Delneri alatt arattuk – a Sturm Graz ellen, muhaha!

Jók voltunk, erőszakosak voltunk, kreatívak voltunk, és végre szép gólokat is szereztünk, mert azokkal is spórolunk mostanában. Nekem Giovincóé a kedvencem, mert az nem volt olyan könnyű mozdulat, mint amilyennek látszott, de ha felidézzük a Marchisio gólját megelőző támadást, az sem volt pitiáner. Magáról a meccsről nincs sok mondanivalónk, csak néhány tanulságos apróságot szeretnénk kiemelni – elsősorban játékosokkal kapcsolatban.

A minap már jeleztük, ez már több egyszerű hullámvölgynél Lichtsteiner esetében, ezért kifejezetten megnyugtató volt látni tegnap, ahogy Isla elég jól bejátssza a jobboldalt. Ez volt a legjobb meccse, mióta leigazoltuk, és már most látszik, hogy az ő beadásai sokkal hasznosabbak, mint akár Lichtié, akár Caceresé. Ez szép munka volt tegnap, egy gól viszont a lábában maradt. Nem úgy, mint Matrinak, akinek a lábában maradt három, meg a fejében egy. Szegény Matrinhót annyira szánalmas volt nézni tegnap, amennyire csak egy ilyen helyzet az lehet: minden társ vele akart gólt rúgatni, tömték labdákkal, jöttek a ziccerek, de egyikből sem lett gól. Ráadásul nem kapusbravúrokról beszélünk, hanem elbalfaszkodott helyzetekről, mint például amikor egy az egyben állt a kapussal, de lövésig sem jutott. Nagy kérdés, van-e annyi időnk, hogy kivárjuk, míg Matri újra elkezd futballistára emlékeztetni (szerintem nincs). A Vidal-Pirlo-Marchisio tengely elég közel volt a tökéleteshez, beállt Pogba is (Vidalt váltotta meglepően korán), kicsit fújhatott Chiellini is, Quagliarella pedig az első kétgólosunk lett a BL-ben (Vidal mellett - köszi, JuvePredal91), miután bejött az ismét jól teljesítő Giovinco helyére.

Tyli üzeni: haters gonna hate


Q-nak kötelező kezdenie Pescarában, hiszen a legutóbbi BL-gólját is egy bajnoki parádézás követte, hátha megismétlődik újra, és most már nem is szürkül vissza egy meccs után. Igen, tudjuk, hogy marhaság, de kénytelenek vagyunk ilyesmikben bízni. Még annyit, hogy ha nem lett volna meg, Q-nak Matri csúsztatta a gólpasszt. Ez is valami.

Konklúzió: faszák voltunk, jól játszottunk, jobban, mint idén kvázi bármikor (kivéve Roma, de az nem számít igazán). Hosszú nyeretlenségi sorozaton vagyunk túl Európában, de a győzelem értékét nagyban csökkenti a két héttel ezelőtti borzalom, aminek jó eséllyel a kiesésünket is köszönhetjük majd. Ez a dán csapat, bár szimpatikus és kulturált játékot játszik, valószínűleg a kiesés ellen harcolna a Serie A-ban, a Juventus pedig rosszul osztotta be a játékát a velük játszott két meccsre: két közepes meccsel hat pontot szereztünk volna, erre egy rohadt jóval egyszer agyonvertük őket, de egy atomszarral semmissé is tettük az előbbit. Nem is tudjuk, jó hír, vagy rossz (nem a lófaszt), de az EL már biztosan megvan.

Kölcsön kellett volna adni a Sahtarnak tegnap


Abból a szempontból nem változott a helyzet, hogy a Rotor Londongrádot továbbra is kötelező legyőznünk hazai pályán. Ebben az esetben ugyanis két ponttal megelőznénk őket, és az utolsó körben elegendő lenne a továbbjutáshoz egy aprócska döntetlen Donyeckben – ami egyébként pontosan megfelelne az ukránoknak is, hiszen azzal csoportelsők maradnának, ha két hét múlva nyernek Dániában (és nyernek). Tény, hogy a másik szovjet csapatot sem lesz könnyebb legyőznünk, mint az egyiket. Azt ugye nem is sikerült, sőt, ha őszinték akarunk lenni, még az iksznek is örülhettünk, úgyhogy azt már tudjuk, milyen játék lesz kevés a Csjelszkij legyőzéséhez.

És ha még nem mondtuk volna, a címvédő elleni meccsünket a Lazio és a Milan foglalja majd szendvicsbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr578240386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

275991 2012.11.08. 12:42:57

Két dolog: Chiellinit a lapja miatt hoztuk le, hogy tudjon a Chelsea ellen játszani. Vidal is két gólos. Jó írás, köszönöm a fiúknak, FORZA JUVENTUS!

334309 2012.11.08. 12:52:35

[JuvePredal91](#967377): én azt sem értem, mi a fasznak kezdett?? és mi van, ha kisárgul, ami onnantól kezdve, hogy a pályán van, bármikor benne van. vidalt javítottam, köszi

348239 2012.11.08. 12:58:27

Az hogy ilyen könnyedén pörögtünk fel és vettük elő a csúcsformát meglepett. Ha olyan hullafáradtak lennének a srácok, akkor ez nem ment volna. Kezdek arra gyanakodni, hogy itt formaidőzítésről van szó, és fergeteges tavaszunk lehet, de akár az is lehet, hogy a most következő szaftos időszakra tartogatjuk a kirobbanó formát. Egyébként a taktikai ötlettelenségben meg egy olyat érzek, hogy amíg nincs Conte a padnál, hogy variáljon, addig inkább játsszuk ezt a stabil, begyakorolt szisztémát, amivel a keret minden meccset biztosan le tud hozni vállalható szinten és a padnál lévő aktuális Conte-avatartól nincs szükség belenyúlásokra. Nem tartom lehetetlennek a továbbjutást. Amellett, hogy láttuk, milyen jó a Sahtar, azért azt is láttuk, hogy nem egyértelműen jobbak, nem úgy megyünk oda, mint pl a dánok Torinóba, feltartott kezekkel. Ha igaz, hogy most felfutó ágba kerülünk akkor megcsaphatjuk őket. A Chelsea meg félelmetesnek tűnik, de nem a játéka alapján, hanem az ordas nagy mákja miatt. De most tényleg, ellenünk is akkor lőtték Vidal helyéről a gólokat, de legalább is egyet, amikor ápolták Artúr királyt. Jók vagyunk, csak egy kicsit kell adnia a gépnek.

275991 2012.11.08. 13:07:13

[benitoNST](#967384): Én sem. Főleg Chiellini, aki azért szeret odalépni, megmutatni, hogy: "Te kis köcsög, itt én vagyok az úr", bár félelmem továbbra él, mert így két fontos meccs van, a Chelsea támadói ellen, meg elképzelhető, hogy kapni fog lapot, Shaktar ellen is kelleni fog pedig. Köszönöm, életem egyik nagy érdeme(nem vagyok helyes :( ), hogy szerepelhettem Benito cikkében :D Ha Muntari gólját megadják, akkor ez nem történt volna meg :/

346607 2012.11.08. 13:16:06

Bár nem láttam az első félidőt, de a Chelsea-t egyáltalán nem lesz könnyű megrakni. Főleg, hogy nekik az X is jó lesz. Sima olaszos védekezés lesz részükről, kb mint amit a Barca és a Bayern ellen is toltak. Di Matteo vérében van ez, sajnos. Az egyetlen esély, ha a dánok még lopnak valakitől pontot. Én inkább a bajnokságra koncentrálnék, mert tavasszal nehezebb lesz a sorsolás...

346514 2012.11.08. 13:19:24

Szerintem a tegnapi után kijelenthető, hogy Giovinco a legjobb csatárunk (ezt sem hittem volna az idény elején), Quagl Gol Dzsinnek pedig játszania KELL! 29 éves az ember, nehogy már ne bírjon végig (kezdőként 60 percig) két meccset egymás után. Az Inter ellen már tekerte a kifliket is, most belövi magát és jó lesz. Tegnap pont azon gondolkoztam a 94. percig (...), hogy extrém esetben két iksszel már továbbmehetünk (deja vu '98 ősz, Amoruso, ti amo!), erre mégsem, de egy ponttal "kéz a kézben" továbbmehetnénk a bányászokkal (olyan, hogy a Cselszkijt nem ütjük, mostmár nem játszik). Pjatovnak is jár a vidra, sőt, jót röhögnék a Sahtaron, ha kivernénk őket az utolsó körben. Balf@$*ok! Egyébként simán játszhatnánk Marcisióval seconda puntában, nagyon érzi ezeket a bemozgásokat, jól lő és akkor Pogbának is lenne helye (vagy beljebb jöhetne Asamoah), de a Marci-Vidal páros is több gólt lőne egy idény alatt csatárként (is), mint Matri és Bendtner, ebben biztos vagyok.

344471 2012.11.08. 13:29:48

[daneeka30](#967406): Semmiképp nem nevezném olaszos védekezésnek amit a Chelsea művel. Olyat, mint amit a Barca ellen nyomtak meg nem fognak előhúzni. Juve meccsen kívül nem nagyon szoktam mást nézni ezért is volt meglepő amikor végül elcsíptem egy angol bajnokit. A középpályás védekezést elég lazán kezelik, néhány elvesztett labda után rendesen karmoltam a karfát. Sokat futnak és gyorsan, az rendben van, de ettől még bőven sebezhetőek. Nyilván egy gyökér lélektelen játékkal a taktika is mind1, ha viszont odatesszük magunkat, akkor simán meglehet a dolog.

338211 2012.11.08. 13:30:03

Jó ez, hogy így alakult. Legalább nem lehet alibizni, meg X-re játszani a Chelsea ellen. Teher alatt nő a pálma, ha ilyen nagy nyomás mellett ütjük a címvédőt, akkor érdemes továbbmenni, mert lesz keresnivalónk a 16 között is. (Főleg ilyen Malaga meg Schalke szintű csapatok ellen.) Amúgy a BL győzelem óta divat malacozni ezt a Chelsea-t, de a bolognai 94. perces Pogba gólnál mi sem a mákot emlegettük, hanem, hogy mentálisan erős a csapat. Szerintem ez London kék felén is így van, ráadásul a keretük is kiváló, nagyon várós a meccs. Két meccsen 6 pontot kell szerezni és ez simán meg is lehet. Szerintem nem kell összefosnunk magunkat, ez a Juvetus és bár még vannak kétkedők, már a régi fényében kezd tündökölni. Remegjen csak az angolok meg az ukránok térde attól, hogy az olasz rekorderbajnokkal kell ki-ki meccset vívniuk. Mi senki ellen nem vagyunk / lehetünk underdogok.

346607 2012.11.08. 13:35:08

[14Krisz](#967413): Oké, de simán benne van, hogy egy pontért jönnek Torinóba. Láthattuk, hogy ha kell, akkor képesek rá, papíron sokkal erősebb csapatok ellen is.

270319 2012.11.08. 13:49:42

"Rotor Londongrád", "Csjelszkij" Egy blog írójának, amit elég sokan olvasnak, illene megadni a tiszteletet az ellenfélnek, és rendesen, helyesen leírni a nevét. Bár a tisztelet szót keresni a Juventus háza táján...

341788 2012.11.08. 13:55:32

A Milan nem lesz nehéz meg a Lazio se. A Merda már nem nagycsapat, a Lazio meg négyet tud kapni Cataniában. Remélem elverjük a Динамо Челский Лондонград-ot és a Sahtarral együtt jutunk tovább.

344471 2012.11.08. 13:57:40

[ericcoo](#967425): Ez egy szurkolói blog, akinek nem tetszik ne olvassa. Jogos lenne, ha az NST-n virítana, de így aligha.

346607 2012.11.08. 13:58:57

[ericcoo](#967425): Nem unod még?

338554 2012.11.08. 14:08:30

[ericcoo](#967425): Szerinted a haverok cukkolása is tiszteletlen magatartás? Miért kell folyton ezzel a "tiszteletet a népnek" haknival házalni? Egyre jobban megértem a házigazdákat, ha az ilyen ultrakonzervatív, sótlan, penész hozzáállású embereket márcsakazértis bosszantani akarják a sajátos humorukkal. A való életben legyél tisztelettudó, az interneten sokkal kártékonyabb dolgok is vannak, mint egy kis viccelődés az ellenfél nevével. Ennél jobban már csak a "fashion police"-t utálom a különféle netes fórumokon.. A meccsen mutatott hozzáállás pedig ígéretes volt, nincs mit hozzátennem. A CFC-t ütni kell!

270319 2012.11.08. 14:08:45

[daneeka30](#967430): Nem. Második hozzászólásom volt ezen a blogon. [14Krisz](#967429): Ja hogy ez egy szurkolói blog. Ez már elég kifogás a tiszteletlenségre és bunkóságra. Már értem... Arról van szó, hogy ezt a blogot olvashatja olyan is, akiben még nem fejlődött ki a saját véleményalkotás. Az ilyen helyeken eltanulja ezt a viselkedést, aztán meg tele lesz az internet sok kicsi bunkó juvéssal... ;)

270319 2012.11.08. 14:14:04

[neuropa](#967438): "az ilyen ultrakonzervatív, sótlan, penész hozzáállású embereket" Semmit sem tudsz rólam. Máris személyeskedsz. Sokat elmond ez Rólad. Az interneten is van etika, és ti sem örülnétek neki, ha más blogokon a csapatotokat állandóan különféle gúnynevekkel látnák el. Lehet te lennél az első, aki nem venné olyan poénosan. Gondolom, nem vagytok elragadtatva, ha a Calciopolit még a mai napig is a fejetekhez vágják, csak úgy poénból, jópofaságból... Ez az internet. Ha valami zavarja a szemem, leírom róla a véleményemet, ráadásul kultúráltan. Nem kell vele egyetérteni, de az általad leírt jelzőket kikérem magamnak, mert rohadt messze vagy az igazságtól.

346607 2012.11.08. 14:22:38

[ericcoo](#967439): Nem rád gondoltam, hanem a témára. Már hetek óta megy itt ez a téma. Én személy szerint minden írásnak örülök. Hiszen ezért támogatjuk őket dollármilliókkal.

338211 2012.11.08. 14:22:38

[ericcoo](#967448): Örülünk neki, hogy szeretnéd megreformálni a blogot, az internetet meg úgy az emberi viselkedés működését is, de ha Neked ez nem tetszik / nem érted a poénokat akkor nem kell olvasni. Elég nagy fiú vagy már, el tudod dönteni, hogy mi az ami megfekszi a gyomrodat.

270319 2012.11.08. 14:29:45

"ha Neked ez nem tetszik / nem érted a poénokat akkor nem kell olvasni." Ha előre tudtam volna, hogy ilyenekkel találkozom ismételten ezen a blogon, be sem teszem ide az interaktív lábam. Azért járok ide és máshova is, hogy infot gyűjtsek a fogadásokhoz. Ezentúl ezt a blogot elkerülöm, nem kell aggódni :) Peace, sok sikert a BL-ben :)

338211 2012.11.08. 14:32:47

[ericcoo](#967457): Nyilván az etikett és a kulturált megnyilvánulás minden követelményét tartsuk szem előtt a blogon, de Te idejössz, beböfögöd, hogy tiszteletlenek és bunkók vagyunk, aztán mész is tovább. Már értem a dolgot.

339468 2012.11.08. 14:36:30

[ericcoo](#967457): nem fogsz hiányozni. Csáááááá

270319 2012.11.08. 14:41:42

[Chievo&Juve](#967458): Azt írtam, hogy illene megadni a tiszteletet. A többi már reakció volt a kolegáid válaszaira. Amúgy sehol sem látom, hogy leírtam volna, hogy itt mindenki tiszteletlen és bunkó... Csak ironikusan megjegyeztem, hogy a szurkolói blog erre kifogás. De nem fogok magyarázkodni. Ha ez itt egy bevett szokás, ti dolgotok. Fogalmam sem volt róla, hogy ezt már egy ideje állandóan a fejetekhez vágják (Ha ez nem csak nekem zavarja a szememet, akkor lesz is benne valami talán. Nem igaz?). Így már érthetőek az éles reakcióitok.

270319 2012.11.08. 14:42:48

[alphstokes](#967460): Világ dőlt össze bennem. Szevasz :D

266801 2012.11.08. 15:27:36

Lőjetek agyon, de én annyira örülök a tegnap mutatott formának, hogy az sem érdekel, hogy a cselszkíj nyert. inkább legyen így, mint hogy döntetlent játszottak volna londonban, mi meg enerváltan, kínszenvedős meccsen 1 góllal vertük volna a dánokat. pontokban akkor ugyan jobban állnánk, de így a mutatott játék szebb jövő képet fest számomra. egyébként meg nekünk a lazázás nem az utolsó fordulóra maradt meg, ellőttük azt a 2. és 3. csoportmeccsen.

348087 2012.11.08. 15:31:58

erre valók a gyorskommetek! mé nem lehet a Válassz-t választani? az a kedvencem.

338554 2012.11.08. 15:44:51

@ericcoo: Egy szóval sem mondtam, hogy ismerlek. Pont annyit állítottam rólad, amennyit az internet felporszívózására tett kísérleted alapján tapasztaltam: unalmas vagy. Félreértés ne essék, én is az vagyok, de nem ennyire. Szeretek helyesen írni, előre köszönni, segíteni az időseknek, de az anonim, minden idióta számára szűrés nélkül elérhető internetet pont nem szeretném idealizálni, arra ott a saját életem. Ráadásul ha számodra az egymás iránti tisztelet kifejezése csupán szavak szintjén manifesztálódhat, akkor nem tudom melyikünk a sekélyesebb. Én, aki unom az "igazság lovagjainak" papolását és személyeskedve felhívom rá a figyelmed, vagy te, aki szerint minden az aminek látszik és a blog nem tisztel sem istent, sem embert.

270319 2012.11.08. 16:06:11

[neuropa](#967536): "Ráadásul ha számodra az egymás iránti tisztelet kifejezése csupán szavak szintjén manifesztálódhat, akkor nem tudom melyikünk a sekélyesebb. Én, aki unom az "igazság lovagjainak" papolását és személyeskedve felhívom rá a figyelmed, vagy te, aki szerint minden az aminek látszik és a blog nem tisztel sem istent, sem embert." Első mondatodat nem tudom, hogy miből szűrted le. Gondolom, tippeltél. Nem talált. Nálam a tisztelet jóval többet jelent. A való életben való tiszteletet csak te firtatod, teljesen feleslegesen. Azt meg, hogy unalmas vagyok kijelenteni egy db. komment alapján... Nem szólnék semmit, ha minden egyes cikknél ugyanezt leírnám. De így? Te vagy hiteltelen és unalmas. Második mondatod meg simán értelmetlen. Az "igazság lovagja" jelzőt te aggattad rám, mert fel mertem rá hívni a figyelmet, hogy az ellenfél nevének mindenféle közönséges gúnyolása tiszteletlenség. Feljebb le is írtam, hogy mi lehet ennek a következménye. Vannak, akik ezt eltanulják, és nem csak a neten fogják használni. Egy blogírónak tisztában kéne lennie azzal, hogy milyen következménye lehet az írásainak. De kíváncsi lennék, Te hogy reagálnál, ha mondjuk egy chatelés közben, a Juve szó helyett állandóan a csalókat használnám. Gondolom, jót derülnél rajta, hisz csak haveri cukkolás. Kötve hiszem. Számomra az ellenfél nevének kigúnyolása bunkóság, számodra nem az. Meddő vita, ne akarjuk meggyőzni egymást ezentúl. De a személyeskedésed idegesítő... ahogy írtad, anonim, minden idióta számára szűrés nélkül elérhető internetet pont az ilyen névtelen nagylegényeknek van, mint Te.

346607 2012.11.08. 16:23:56

[ericcoo](#967561): "De kíváncsi lennék, Te hogy reagálnál, ha mondjuk egy chatelés közben, a Juve szó helyett állandóan a csalókat használnám. Gondolom, jót derülnél rajta, hisz csak haveri cukkolás. Kötve hiszem." Mindennapos dolog ez, kérlek alássan.

338554 2012.11.08. 16:26:46

[ericcoo](#967561): Ez nem vita, mert én nem akarlak semmiről meggyőzni és nem is egyedül rólad van szó. De minden nap, minden héten megjegyzi valaki, hogy ami itten megy, kérem szépen, az márpedig a tisztelet két lábbal tiprása. Nem tudnak felülemelkedni rajta, nem megy át a szűrőjükön, nem tudnak elvonatkoztatni tőle. Nem tudják mezei komolytalanságként kezelni és te sem tudod, mert akkor meg sem kellett volna szólalnom. Ezzel együtt nem téged akarlak minősíteni, nyilván egy kellően értelmes ember vagy, de ez a szélmalomharc - mert ez az - teljességgel felesleges, ha engem kérdezel. Már rég tudja itt mindenki, hogy "bunkók", mégsem változott meg semmi, nem értem mi extra motiváció lehet még a buliban. Ők nem változnak, én nem leszek boldog(talan)abb, te meg levelezhetsz reggelig az újonnan becsatlakozó emberkékkel. Ér ez annyit?

339362 2012.11.08. 16:44:02

szánalmas ez álszent megsértődés, és a tisztelet baromság! vernek otthon, vagy folyamatosan lenéznek? egyébként 4 pont kell a továbbjutáshoz, ami nem lehetetlen, de nagyon nehéz, és szerintem nem is fog összejönni.

346364 2012.11.08. 16:51:04

[neuropa](#967578): Szerintem benito regisztrált "@ericco" néven, hogy növelje a kommentek számát. Nem ér ez annyit, hogy foglalkozzunk vele. Szerintem pedig cool izének hívni az izét, és meg is érdemlik. Aki pedig olyan elvetemült, hogy az izének szurkol eleve identitási problémákkal küzd, ezért nem értékelhető a véleménye. ;)

262910 2012.11.08. 17:08:11

[ericcoo](#967439): tényleg az volt a második hozzászólásod, az elsőben pedig szintén a szerzőbe kötöttél bele. ezt az attitűdöt szokták egy t-vel kezdődő, roll-ra végződő szóval jellemezni, attól függetlenül, hogy kilóg-e a szájából a kapanyél, vagy kerek egész értelmes bővített mondatokban kötözködik-e. egyébként a vélemény szabad, de ez a blog elsősorban a juventusról szól, nem a vélemény szabadságáról, ha érted, mire gondolok. a többieknek: már így is érdemein felül foglalkoztunk népnevelő vendégünkkel.

341841 2012.11.08. 17:12:27

[JUVEloko](#967596): Ki az a Bonito? [neuropa](#967578): Nem, nem ér. ezért írtam, hogy meddő vita. Végre valamiben egyetértünk :) Csak más NST blogon nem igazán találkozom ilyennel. De ha itt ez a normális, megszokott, akkor lelketek rajta. Ha az AC Milant csúfolnátok, vagy az Intert, azt még megérteném. De a Chelseat, akikkel évtizedenként találkoztok... na mindegy, nem vagyunk egyformák.

341841 2012.11.08. 17:15:15

[s4tch](#967614): "tényleg az volt a második hozzászólásod, az elsőben pedig szintén a szerzőbe kötöttél bele." Itt a gond. Ha számodra a "szerintem nem az (vices)" belekötés, akkor megértem, hogy ezen a mércén troll vagyok. akkor nincs is miről beszélni. Ezen blogon troll lettem. Valahogy túlélem...

338554 2012.11.08. 17:23:44

[ericco](#967617): Ez egyáltalán nem normális, nem megszokott. De itt jön képbe ismét az unalom: miért kellene mindennek és mindenkinek megszokottnak és normálisnak lennie? Egyébként is definiáld kérlek a "normális" fogalmát! :) A többségi döntést vagy sormintát nem fogadom el helyes válasznak.

341841 2012.11.08. 17:28:56

"Egyébként is definiáld kérlek a "normális" fogalmát!" Nem lehet, én is a relativitás pártján állok. Minden viszonyítás kérdése ebben az univerzumban.

338554 2012.11.08. 17:43:25

[ericco](#967630): Látod, megy ez! :)

258945 2012.11.08. 17:59:37

[ericco](#967630): ha azt mondom mindenben neked van igazad, megnyugszik a lelked és odébb tekered a biciklit?

348517 2012.11.08. 18:14:47

Látom itt csupa móka-kacagás az élet! Egyesek szerint nem fontos a BL, csak a scudetto, hát lelkük rajta. Én pl anno azért szerettem meg a Juventus-t, mert megnéztem a '85-ös BEK döntőt...

339468 2012.11.08. 19:57:26

[ericco](#967630): már egyszer elköszöntél, nem? Akkor vedd már komolyan, nem kellesz ide. Amúgy meg savanyúcukor vagy, nulla humorérzékkel. És ezt nyugodtan veheted készpénznek, nem kell hozzá semmilyen személyiségteszt, ezt simán le lehet szűrni abból, hogy mibe kötöttél bele. Sírj egyet magadon, aztán változtass! Ja, és távozz, légyszi!

334376 2012.11.08. 20:37:09

[alphstokes](#967792): [t.junior](#967652): ne küldjétek már el! Tudjátok hogy minden komment 150 000 Ft! Kis péz is péz! Erikkó, írjál még valamit, ne törődjél a sok bunkóval! Gyere! Vannak itt normálisak is!

270319 2012.11.09. 08:26:20

[alphstokes](#967792): Stílusod alapján nem tudlak komolyan venni, bocsi.

346364 2012.11.09. 09:01:12

[ericco](#967617): Hogy ki az Bonito, azt én sem tudom. Viszont, ha iróniának szántad gyenge volt. Látod, látod mennyivel kifinomultabb az érzékünk az ilyen dolgok iránt. Ezért nekünk itt mindent lehet, neked pedig sajna nem. Ez van, ha nem a saját játszótéren próbálod demoralizálni a játékosokat. Nem fog sikerülni, maximum begyűjtesz pár csicskalángost a "csalók" szurkolóitól, de attól még megmarad nekünk a bunkó, tiszteletlen kutyaszaros játszóterünk. Sőt továbbmegyek mi még élvezzük is a téren a játékot. Köszönjük a morális és erkölcsi útravalót, de nem kértük. Levonhatnád a konzekvenciákat magadtól is, de én most inkább segítek. Attól, hogy valami sérti az érzékeny lelkivilágodat, és ezt felkérés nélkül közzéteszed, pontosan olyan tiszteletlenné válsz mind ami ellen felszólaltál. Megbántod azokat akik más norma szerint gondolkodnak, és ezzel diszkriminálod őket egy általad elfogadott szabályrendszer alapján. Ez kérem tiszteletlenség. Nem tiszteled az általunk elfogadott rendszer nagyszerűségét.

270319 2012.11.09. 09:14:27

[JUVEloko](#968506): Nem irónia volt, tényleg nem tudom, ki ő. A hsz-od többi részére a reakcióm: OK, elfogadom, de nem értek vele egyet. De értékeljétek már a meccset kérlek. Ahelyett, hogy itt mindenki eljátsza a fórum csendőrjét. Akkor végre nekem sem kéne reagálnom már :)

258945 2012.11.09. 09:27:15

[ericcoo](#968514): és még enyémkellhogylegyenaz utolsómondat szindrómában is szenvedsz. A meccsről nincs mit mondani, sima volt. A Chelsea-bunkert feltörjük 2 hét múlva, utána meg egy mindenkét félnek kellemes, izgalommentes döntetlennel ukrajnában átutalunk titeket az EL osztályra, ennyi.

346364 2012.11.09. 10:15:10

[ericcoo](#968514): Benito nem Bonito, ezért gondoltam íróniára és Benito a bejegyzés szerzője, mint azt fent olvashatod.

339468 2012.11.09. 10:24:19

[JUVEloko](#968560): Az iróniához iq is szükségeltetne tőle...Ergo valójában tiszteletlen volt, mert nem használta helyesen a szerző nevét. ericcoo: 50 fekvőtámasz, és 10 miatyánk a megbocsátásért. A Cselszkij nevét meg mi is azért írjuk így, mert rosszul tudjuk, nem surdibunkóságból.

338554 2012.11.09. 15:55:53

[alphstokes](#968569): Nem csak mi tudjuk rosszul, hanem ők is: http://href.hu/x/isb2

338554 2012.11.09. 15:56:58

[neuropa](#968824): Nemcsak. Az első verzióban még nem volt "hanem is".

348239 2012.11.09. 18:42:14

[Chievo&Juve](#967414): Ez a Chelsea-mákozás egyébként szerintem nem elsősorban a végén szerzett gólnak szól. Hanem annak, hogy addig a Sahtar megnyerhette volna 1000x a meccset, továbbá a Chelsea első két gólja minden volt, csak nem tudatos, kidolgozott akció. Ezek fényében mákosak, hogy a végén még ők nyerik meg a meccset.
süti beállítások módosítása