bntemp

bntemp

Kezdődik!

2012. július 12. - s4tch

Ma elkezdte az új szezonra való felkészülést a Juventus: a tegnapi orvosi vizsgálatok, és az új mezek bemutatása után a csapat megérkezett a Valle d'Aosta tartományban található Chatillonba, és megkezdődik a közös munka.

Ma elkezdte az új szezonra való felkészülést a Juventus: a tegnapi orvosi vizsgálatok, és az új mezek bemutatása után a csapat megérkezett a Valle d'Aosta tartományban található Chatillonba, és megkezdődik a közös munka.

Mivel az Eb-n részt vevők, és néhány légiós kicsit hosszabb szabadságot kaptak, így a következő futballistákkal indul a felkészülés:

Kapusok: Leali, Storari

Védők: Caceres, De Ceglie, Lichtsteiner, Masi, Ziegler

Középpályások: Asamoah, Isla, Marrone, Padoin, Pepe, Vidal

Támadók: Boakye, Matri, Quagliarella, Vucinic

Ziegler neve talán meglepetés a listán, a hírek szerint őt mindenképp eladja a Juve - legalábbis, ha érkezik érte elfogadható ajánlat. A sokak számára nem túl ismert 19 ves ghánai támadó,  Richmond Boakye a Genoától érkezett (4 millióért szerezte meg a Juve), és a felkészülés során dől el a sorsa: ha meggyőzi Contét, maradhat, amúgy vélhetően visszatér Genoába. Isla Torinóban maradt, hogy a sérülése után rehabilitációt végezze, míg Lucio szombaton csatlakozik új csapattársaihoz.

Az "új Nestaként" is emlegetett Alberto Masi a nyáron érkezett a Pro Vercellitől. a 19 éves középső védő vélhetően nem marad majd a csapattal, hanem kölcsönadják, hogy játékban maradva fejlődhessen.

Hogy meglegyen a "kritikus tömeg" az edzéseken, és lehessen kétkapus edzéseket tartani, a primavera csapat több tagja is a felnőttekkel kezdi a szezont, róluk van szó:

Kapusok: Branescu, Citti

Védők: Garcia Tena Pol, Magnusson, Rugani, Untersee

Középpályások: Appelt, Bouy, Schiavone

Csatár: Padovan

Itt is van az átlagos primavera játékosnál is kevésbé ismert futballista: az 1995-ös születésű Garcia Tena Pol barcelonai születésű, játszott is mind a két helyi csapatban. Tavaly a testvérével együtt igazolt Torinóba, de az idősebb, 1990-ben született fiút azonnal kölcsön is adták Marottáék a Cuneohoz. A középső védőként játszó Garcia Tena a spanyol U17-es válogatott tagja.

Íme, a 2012-13-as szezon mezei

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr558240212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

344520 2012.07.12. 18:27:05

Conte levezényelte az edzést 5-kor, csak könnyed nyújtást, kis futás volt, majd egymás ellen játszottak kapuk nélkül. A kapusok külön edzésben részesültek. Ezután Conte indult is Rómába, hát, remélem teljes mértékben tudja magát tisztázni az őt ért vádak alól. Ugye korábban már Bonuccit és Q kihallgatták, ezekről semmilyen kiszivárgott információ, hogy mi lesz a sorsuk? Vagy, majd gondolom egyszerre fognak mindent bejelenteni, miután minden érintettet kihallgattak az ügyben.
süti beállítások módosítása