bntemp

bntemp

Örülünk-e Giovincónak?

2012. június 19. - s4tch

Megy a variálás, hogy akkor most jön, vagy nem jön Sebastian Giovinco. A Parma honlapján ma megjelent, hogy az üzlet megköttetett, a játékos játékjogának másik fele 11 millióért a Juventushoz kerül, de aztán a közleményt levették, és elnézést kértek a téves tájékoztatásért. Mi viszont szinte biztosak vagyunk benne, hogy már csak formalitások vannak hátra, és igazolva látjuk azt a feltevésünket, hogy Conte akarja a játékost.


Mivel nagyon nem ugyanazt gondoljuk, most újra egy olyan poszt következik, amiben minden szerző (kivétel a Bahamákon saját felnőtt irodalmi regényének filmváltozatát előkészítő Dino) elmondja, mit gondol a Törpe visszatéréséről. Aztán a kommentek között nyilván ugyanezt várjuk tőletek is. Hajrá!

Megy a variálás, hogy akkor most jön, vagy nem jön Sebastian Giovinco. A Parma honlapján ma megjelent, hogy az üzlet megköttetett, a játékos játékjogának másik fele 11 millióért a Juventushoz kerül, de aztán a közleményt levették, és elnézést kértek a téves tájékoztatásért. Mi viszont szinte biztosak vagyunk benne, hogy már csak formalitások vannak hátra, és igazolva látjuk azt a feltevésünket, hogy Conte akarja a játékost.


Mivel nagyon nem ugyanazt gondoljuk, most újra egy olyan poszt következik, amiben minden szerző (kivétel a Bahamákon saját felnőtt irodalmi regényének filmváltozatát előkészítő Dino) elmondja, mit gondol a Törpe visszatéréséről. Aztán a kommentek között nyilván ugyanezt várjuk tőletek is. Hajrá!

Örülünk?

_benito: Én nem annyira. Valamiért erősebben érzem Giovinco hiányosságait, mint erényeit, de talán ez csak annak köszönhető, hogy még nagyon fiatal volt, amikor bizonyítania kellett volna. Nemcsak olasz, mindjárt torinói is, ez jó.

Tyler: Egyértelműen igen, engem továbbra is gyengéd érzelmek fűznek a saját nevelésű játékokhoz.

s4tch: Szívem csücske a 2006-os primavera bajnokcsapat (érdemes végigfutni a névsoron, még a hozzám hasonló divatdrukkerek is találnak benne ismerős neveket), így természetesen örülök, ha közülük valaki visszatér.

Darti: Mivel én írok utoljára, és az önálló véleményalkotás képességének híján vagyok, ezért a többiek véleményéből gyúrok egy katyvaszt. Egyrészt örülök, mert nagyon technikás, hajtós srác, másrészt viszont szerintem annyira nem nagy király - meglátjuk, hogy általam vélt, vagy valós hiányosságait mennyire pótolják képességei.

Cuki kis csapat volt.

Milyen poszton használnád Giovincót feltéve, hogy Conte marad a mostani felállásnál?

_benito: A 3-5-2-ben kizárólag secunda puntának tudom elképzelni, és nem tartom jó ötletnek, hogy az ő kedvéért visszaálljunk a trequartistás játékra. Ha Conte újra próbálkozik a 4-3-3-mal, ott balról indulva szintén jó lehet.

Tyler: Ha a tavalyi taktikákat veszem alapul, akkor Vucsinics alternatívájaként. De hiba lenne csak abban gondolkodni, mi volt tavaly: Gio azért is hasznos lehet, mert tovább bővítheti Conte taktikai repertoárját.

s4tch: Az előző szezonban leggyakrabban két felállást játszottunk, ezekből kiindulva 4-3-3-ban baloldali támadónak, 3-5-2-ben ahogy Beni is írta, secunda puntának tudom Giovincót elképzelni. Viszont ahogy Contét ismerjük, igyekszik univerzális játékosokat keríteni, ill. a meglévőeket több poszton is használni, lásd mondjuk Pepét, aki szinte csak gyúró nem volt idén, vagy Cacerest, aki 5 pozícióban is pályára lépett tavasszal. Borítékolható, hogy Conte egy bal futónál többet lát Giovincóban, és láthatjuk őt 3-5-2-ben bal oldali középpályásként, 4-3-3-ban jobb oldalon, esetleg egy Pirlo ősi posztjához igazított 4-3-1-2-ben a rombusz hegyeként.

Darti: Baloldalon elszaladgál, bár nem tud védekezni. Középen pedig bebizonyíthatja, hogy jobb Messinél. Igen, ebben volt némi irónia.


Mi Giovinco legnagyobb erénye?

_benito: technikailag képzett, és abból a szempontból is illik a Juvéba, hogy a rövid és a hosszú passzai is jók. Ha Pirlo nincs a pályán, a szabadrúgásokat is rá lehet bízni.

Tyler: A győzelemre és támadásra törekvése, ami technikai tudással is párosul.

s4tch: A fentieken túl: nem egyposztos játékos, többféle támadó szerepkörben bevethető.

Darti: Nagyon technikás, egész gyors. Jól passzol és jól lő. Kis termete miatt jól befűzheti a benga védőket.

Mi a legnagyobb hátránya?

_benito: A testmérete. Azok a játékosok, akik ilyen testalkattal sikeresek, vagy sokkal technikásabbak, vagy lényegesen gyorsabbak nála. Miccolinak meg olyan lövése van, hogy kigyullad tőle a levegő, mint Tyli körül, amikor tüzes szambával hozza lázba az elit férfiklubok vendégeit.

Tyler: Túl gyakran próbál nagy labdát adni, nyerő húzást lépni. Ebből adódóan sok a túl kockázatos megmozdulása, hibája.

s4tch: Meg kell tanulnia védekezni. Giaccherininek némi barokkos túlzással sikerült, valahogy Giovincónak is menni fog. Muszáj, különben nem fog játszani, és jövőre 8 millióért viheti a Malaga.

Darti: Pici. Még Messinél is alacsonyabb. Tehát lényegesen jobbnak kell lennie nála, hogy ezt ellensúlyozza. Védekezésben annyira keményen kell odamennie mindenkihez, hogy gyakran tűnik emiatt szabálytalannak. Ha pedig ellene védekeznek, gyakran könnyedén elnyomják a francba - ezt pedig nem fogják mindig lefújni a bírók. Tehát ha nálunk lesz, biztosan fogunk zokogni mindenféle elmaradt szabadrúgás, büntető miatt.

Miben bízol vele kapcsolatban?

_benito: Először is abban, hogy nem kezd el duzzogni, mert padoznia kell. Másodszor abban, hogy elég intelligens lesz ahhoz, hogy beálljon a sorba, és alázatosan elfogadja a szerepét. És persze él vele.

Tyler: Hogy elhallgattatja a tamáskodókat, és igazi klasszissá válik.

s4tch: Beni lelőtte azt, amit gondolok, muszáj valamit hazudnom. Abban, hogy nem fogják meg az elvárások. Parmában már bizonyította, hogy rá lehet bízni egy csapatot, tehát a nyomást biztosan tudja kezelni.

Darti: Amit Beni már említett: ne duzzogjon, ha nem kezd orrba-szájba. Még inkább bízom abban, hogy nem kell majd padoznia, mert bebizonyítja, hogy valóban ő lesz a következő aranylabdás csodacsávónk.

Mitől tartasz?

_benito: Hogy ezzel a Juve le is zárta a csatárigazolások kérdését, és nem vesz centert, hanem megpróbálja a támadójátékát a meglévő prima puntákkal (vagy nélkülük) megoldani. Még annyit, hogy én nagyon örültem volna Joveticsnek. sokkal jobban, mint Giovincónak.

Tyler: Egy éhes medvétől. Gioval kapcsolatban senkitől, Conte egy isten, ha neki kell, igaza van.

s4tch: Giovincóval kapcsolatban csak attól, nehogy elkezdjen problémázni azon, hogy nem lehet állandó kezdő. Mondjuk az ügynöke nyilatkozataiból kiderült, hogy ezt a kérdést már tisztázták.

Darti: Egyrészt, hogy végül nem is érkezik majd Gio. Másrészt, hogy ha érkezik, akkor Neymarról végleg lemondhatok. Harmadrészt, hogy nem válik be.

Te odaadnád neki a 10-es mezt?

_benito: Idén biztosan nem.

Tyler: Leszarom a mezszámokat.

s4tch: Sándor is megmondta, valakire rá kell húzni azt a mezt is. Giovinco vonatkozó nyilatkozatát eléggé felfújták, ennek ellenére, vagy pont ezért engem egy percig nem zavarna, ha pont rajta kötne ki a Numero Dieci. Cavanin vagy van Persie-n is legalább annyira idegenül festene, hozzájuk képest Gio legalább rendelkezik juvés múlttal, kötődéssel.

Darti: Nem adnám oda senkinek ebben az idényben.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr328240178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

346364 2012.06.21. 12:49:20

Ezt is megértük, Gio jönni fog. Szerintem nem jó igazolás és valóban jobban kiütköznek a hátrányai, mint az előnyei. Mindenesetre, ha hivatalosan is JUVE játékos lesz szurkolni fogok neki. A duzzogásai miatt soha nem lesz a kedvencem és remélem azért igazolunk egy csatárt is. A legfőbb probléma Gio-val kapcsolatban, a hol és mit fog játszani kérdés, de Conte biztosan tudja a megoldást. A 10-es mezt is megkaphatja, ha annyira akarja, csak nehogy "égesse" a hátát.

317065 2012.06.21. 12:56:17

Én egyrészt örülök neki meg nem is. Jó, hogy olasz + Juve nevelés, másrészt bizonytalan a játéka. Ha hozzá tud tenni a mostani csapat játékához, akkor rendben lesz a srác. Végülis 11 millió nem olyan sok érte sztem(ha csak a feléért is), de "sztár" csatár továbbra is kéne, Giovinco érkezése kevés.

258945 2012.06.21. 13:41:28

Én sem vagyok oda Giovincoért, de hát 15 gól és 15 gólpassz, ez önmagáért beszél...másrészről nem volt szabad hagyni hogy az Interbe menjen. Ha nem válik be, nyugodt szívvel adhatunk rajta túl külföldre. A csatárkérdésről annyit, hogy a nagy sztárcsatár keresésének lehet Destro lesz a vége, bár ez az ügy már annyira bonyolult, hogy ember legyen a talpán aki kibogozza, kb tucat verziót olvastam már, feles tulajdonról, opcióról, kölcsönadásról, ki mögött ki áll stb. az se biztos hogy egyáltalán mi érdeklődünk.

344520 2012.06.21. 13:41:42

Részemről az irányába mérhetetlenül nagy a bizalom(remélem nem kell, majd csalatkoznom), ezt mindenhol meg is említem, megvédem az előítéletekkel szemben. Én azon az állásponton vagyok, hogy sokan csak beállnak a sorba és követve a róla kialakult véleményt, követik és szapulják minden elérhető formátumon. Ezeknek egy része igaz, de nagy mértékben a média is tehet a kiragadott nyilatkozatai, rosszul lekommunikált dolgok a részéről. Ezt csak egy jó szerepléssel, akarással feledheti. Akkor remélem sokan megbocsátanak neki, de hangsúlyom Tennie Kell ezért! Viszont nem aggódom a csapatbeli szerepköre meghatározhatatlanságában, ha Conte kérte(100%-ék, máskülönben tuti nem vesszük vissza) és tudjuk sokszor lenyilatkozta kedveli atomhangya játékát, akkor ő biztos tudja a szerepkörét. Pontosan azért is érkezik, hiszen ennyi pénzért, ilyen sok poszton bevethető, Olasz, Juve-nevelés, játékost lehetetlen találni. A sokszínűsége miatt gondolom Conte több helyen is be fogja vetni. Ahogy Isla is a variációk számát növeli, így ő sem 1 poszton fog játszani. Ha kialakul egy jó kohézió közte és a csatárok között, akkor nagymértékben leveszi a terhet Pirlo válláról, hiszen, mint a válogatottban, így a Juvéban is néha túl fájó volt " a labdát mindenki Pirlo-nak". Több lehetőség megbontatni a védelmet, kapocs. Bár ez mind csak fejtegetés a részemről, lehet ezek egyike sem igaz, amiket felsorolta, de fantázia biztos van benne. Így mást nem is kívánhatunk neki, mint, hogy SOK SIKERT GIO!

334474 2012.06.21. 14:01:51

Conte szeret és tud is variálni a taktikával. Rengeteg új lehetőséget kapott a kezébe Gio érkezésével. Ha épp nincs Pirlo felállhatunk a Milán formációjával egy Asamoah-Vidal-Marci Gio Vuci-Matri 4312, vagy másolhatjuk a Napoli tridente-jét Asamoah-Vidal Gio-Vucinic Matri 343. Persze alapból játszhat Vucinic alternatívájaként illetve, Be lehet dobni szélre mikor plusz támadó kell Pepe/Isla posztjára. Képességei alapján akár Vucinicet is kiszoríthatja a kezdőből, illetve egyel előrébb küldheti, ha nem érkezik a nyáron klasszis csatár. Azt se felejtsük el, hogy Giaccherini is megélt középen, szóval akár ott is szerepet kaphat. Nagyon tehetséges játékos, vissza kellett hozni, bár a szerkesztőség kétségei ugyan úgy gyötörnek engem is. Legrosszabb esetben buktunk 7-8 millát(Mondjuk ennyiért meg bármikor elpasszoljuk). Egy Elia minden évben belefér.

340638 2012.06.21. 15:18:04

A testméretéből adódó hiányosságokkal kapcsolatos kételyeimet nagyrészt eloszlatta Giaccherini sikeresnek mondható ténykedése. És tőle azért fényévekre van támadásban Giovinco. Bár leginkább őt is hasznos csereembernek, variációs lehetőségnek tekinteném, nem egy sztenderd kezdő embernek, 12 milliót meg így nem ér a fele.

266797 2012.06.21. 18:08:58

Giovinco az a fajta játékos, aki ha érzi a bizalmat, bármit meg tud csinálni. Szerintem a nyomás jót tesz a játékának, és tökéletesen beleillik a Juvéba.

320092 2012.06.21. 18:18:21

Szerintem az az óriási szerencsénk, hogy most egy olyan edző ül a kispadon, aki nem a játékosokért kifizetett pénz mennyiségét, hanem a teljesítményt helyezi előtérbe. Éppen ezért gondolom, hogy Giot csak akkor fogjuk a jövő évben a pályán látni, amennyiben hasznos tagja lesz a keretnek, alázatosan tud majd focizni. Abban bízom egyébként, hogy ő az a fajta karakter lesz, aki nem csak egy relatíve kiscsapatot tud vezetni, hanem egy nagyobb klubnál is tényezővé tud válni, ahol ráadásul még csapattársai is jobban tudják segíteni. Van egy olyan érzésem, hogy nem fogunk csalódni benne, Conte kezei alatt szépen felnő majd ez a kisgyerek.

347106 2012.06.21. 18:19:16

Én nagyon örülök neki (csak legyen már hivatalos)! Amint említették tényleg plusz variációs lehetőségek léptek be a képbe vele, illetve a másik pozitívum, hogy Vucinic-nek egyáltalán nem volt alternatívája a csapatban, mondom ezt úgy, hogy reményeim szerint számos alkalommal egyszerre lesznek a pályán. Egyébként a védekezésről meg annyit, hogy azért egy szélsőt, vagy árnyékéket nem is elsősorban ezért szeretünk (DP sem igazán szerzett labdákat, de nem is szeretnék továbbá összehasonlítani vele, ahhoz még sokat kell tennie), de például az Inter ellen is úgy született a Parma gólja, hogy Giovinco labdát szerzett, majd kiosztott egy gólpasszt. Illetve ha csak a Juve elleni meccsre gondolunk, Pirlót is sokszor támadta le. (Ettől függetlenül persze, nem a védekezésben fog ő jeleskedni)

258945 2012.06.21. 19:24:59

[Ruida](#858613): mán hivatalos, ott figyel a kopasz feje a juventus.comon

295377 2012.06.21. 20:26:27

Én örülök, h visszajött, jó játékosnak tartom. Annak ellenére is, hogy az utóbbi időben nagyon játszotta óa sértődöttet, amiért a Juve elküldte. De lehet tényleg csak a média ferdítette el amit mondott, és fújta fel az egészet. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket. Sok sikert neki.

338552 2012.06.22. 07:54:55

IGEN!!!!!

262910 2012.06.22. 08:04:55

[babo410](#858717): "az utóbbi időben nagyon játszotta óa sértődöttet, amiért a Juve elküldte" Újságírói kérdésekre őszintén elmondta a véleményét. Nekem a 2008. decemberi, leccei meccse volt a csúcs, amikor Del Piero távollétében kezdett, vágott egy hatalmas dugót, és vezér volt. Onnantól viszont alig játszatta Ranieri, majd a későbbi edzők. Elhiszem, hogy megtört benne valami, én is duzzognék, sőt, lehet, hogy hisztiznék, fenyegetőznék, szánalmasan viselkednék. Giovinco ahhoz képest egészen normálisan viselte a helyzetet, elfogadta a pármai száműzetést, és bizonyított. Engem az bánt legjobban, hogy Torinóban nem kapott több esélyt, ahogy Sanyi visszakerült a csapatba, Giovinco ment a levesbe. Pedig válogatott szintű játékos.

338211 2012.06.22. 12:23:38

Én alapvetően nem vagyok nagy kedvelője a srácnak, de az idény után 100%-ban megbízom Conte döntéseiben, tehát, ha Ő vele képzeli el a jövő Juventusát, akkor én is örülök.

320092 2012.06.22. 21:06:47

Az idegenbeli mezünk jövőre fekete lesz, természetesen három csillaggal - aki kíváncsi rá, a juventus.com egyből beledobja a képébe.

342620 2012.06.23. 11:47:58

[osoplasma](#859543): nem úgy van, h csak a boltokba kerül 3 csillaggal de amiben játszanak azon 2 lesz?

338554 2012.06.23. 13:03:44

[PatrickJane](#859853): Igen, a csillagok opcionálisan választhatók vásárláskor (a default az, hogy kérsz), de a meccseken nem lesznek. Mivel az új mez is már legalább egy hetes hír, vélhetően hiányosak az ismeretei, innen az apró pontatlanság.

295377 2012.06.23. 16:50:22

[s4tch](#859048): Igen kérdezték, elmondta, hogy nem tetszik neki, hogy elküldték. Nagyon meg volt akkor a klubra sértődve. De azt soha nem mondta, ahogy egyesek állítják, hogy SOHA nem térne vissza. Nagyon csúnyán bántunk el vele. Mikor kapott 1-1 lehetőséget rendre jó volt. Asszem Ferrara alatt volt, hogy Amauri akkor már egy ideje gólképtelen volt, erre Gio adott Amaurinak egy hatalmas gólpasszt. És megint egy jó darabig nem játszott. Én megértem, ha nem akart akkoriban visszajönni, és haragudott a klubra. És ha igazak a pletykák, akkor be lesz áldozva ő is Cavaniért Matrival + 20 millát adunk még. Na akkor jogosan lenne a klubra megsértődve!

346514 2012.06.26. 23:49:40

Matri+Gio+20 milla = Cavani? Arrivederci Seba! Matrit jobban sajnálnám, de Cavani nagyon fontos lenne. Giovinco meg abszolút "posztjanincs" játékos lenne, leginkább Vucinic cseréje. 3-5-2-ben a szélen olyan lenne, mint Giaccherini Prandellinél, támadó középpályásnak oké, de ritkán játszunk trequartistával (Giaccherini egyszer-kétszer szerepelt ott Vidal helyett), 4-3-3-ban szintén a baloson Vucinic helyett... Szóval én Cavanira szavazok. Egyébként az udinei csomag elkeveredett a postán? Tud valaki valamit arról, hogy miért nem hivatalos még Asamoah és Isla érkezése?

344520 2012.06.28. 09:10:33

Szerintem Cavani-ról le kellene mondania mindenkinek, egyszerűen én nem látok rá realitást. Persze 60 millió E, majd kiadunk egyetlen egy játékosért? Ezzel az ajánlattal a Napoli járna a legjobban. Hisz kapnak egy jó csatárt, egy jó előkészítőt és még pénzt is. Hógy issss neeee. Amúgy egyre jobban kezdem látni a jövő csapatát, amely meghatározó lesz. A mostani pletykák szerint Conte szemet vetett Hummels-re. Nagyjából ő is azokat akarja, akiket én is a csapatban tudnék:D. Tudja ki kell, helyes. De szerintem ez ordas nagy humbug, hogy a Dortmund, akkor Matrit kéri cserébe. Viszont, ha igaz lenne, hol kell aláírni:D:D Szerintem az ő stílusa pont illene a Serie A-ba.

255673 2012.06.28. 12:54:02

Cavani egy túlértékelt játékos. A szaklapok és a statisztika alapján Gio jobb volt az elmúlt két évben. Én egy az egyben sem adnám érte, nemhogy Gio-t + rengeteg pénzt, vagy Gio+Matrit (aki valamiért divat lett lenézni) Én személy szerint maradnék a Suarez, Torres, Higuain, Dzeko sornál.

255673 2012.06.28. 12:56:08

Még mielőtt valaki belekötne, szvsz Cavani nem ér - a pletykák alapján - 60 millát, esetleg 30-t... azért érzem túlértékeltnek, mert sztem ha nem is 60, de 50 alatt mozdíthatatlan és ennyit messze nem ér.

295377 2012.06.28. 14:41:14

Várjuk ki a végét mi lesz, én örülnék Cavaninak, persze 50 millát nem fogunk kiadni érte. De én Matrit nem engedném el. De állítólag érdeklődünk Hummels iránt, aki a Dortmund védője, és a Dortmund azt mondta, hogy kell nekünk Hummels? Adjuk oda Matrit. Nem szabad elengedni Matrit. Ha beletanul az új taktikába a nyáron, akkor egy rendkívül jó csatárt kapunk a személyében.

338507 2012.06.28. 15:26:53

[Shyr Kahn](#863782): a hozzászólás annyira ledöbbentett, h írnom kell: Giovinco: 10/11: 28 meccs, 7gól/3 assz., 11/12: 36 / 15/11; összesen 64meccs/36pont Cavani: 10/11: 32 / 26/6; 11/12: 32 / 23/3 össz.: 64/58 pont. Ez csak a serie a statisztika mind2nél, Cavani közel 2szer annyi pontot szerzett ezalatt...de ez nem mutatja, h csapatjáték szempontjából mennyivel hasznosabb Cavani, nem beszélve arról, h a legjobban szerelő csatárok egyike, alázatos, jó felépítésű, könyörtelen robot. Ezért remélem, Cavani nem kerül a Juvéba...sajnos elég jók lesztek ti így is Forza Milan

258945 2012.06.29. 22:29:24

Lucio Juventus játékosnak tekinthető, nagyon úgy alakulnak az események

344520 2012.06.30. 09:34:16

[t.junior](#865124): Én azok táborát erősítem, akik, azt mondják, hogy ő egy tökéletes igazolás, ismét Marotta részéről. Miért? Ha túl teszik sokan magukat azon, hogy Interes, 34 éves, lassú, ezek mellett meg kell látniuk, hogy ingyen egy világszínvonalú játékost sikerült megszerezni. Én mindig is imádtam, a Bayern-ben öröm volt nézni az előretöréseit, a fejelőképességét. Igaz az is, hogy már lassult, lehet, hogy úgy fordul, mint egy csuklós busz, de a tapasztalatot, amivel ő rendelkezik senki sem veheti el tőle. Szerintem jobb, mint ha kifizetünk most 20 milliót Hummels, Bruno A.-ért. Ő egy 2 éves megoldás, kiegészítő, akivel csak nyerhet a csapat. Hiszen most már 3 sorozatban kell helytállni, főleg, ha marad a három védős rendszer, marad pénz a csatárkérdésre. Csak egy félelmem van, remélem bőven lealkudtak a fizetési igényeiből. Hiszen az Inter is azért bontott vele szerződést, mert spórolni akar. Ez a védelem, ha összeáll kiegészülve még esetleg Kolarov vagy más balhátvéddel, Európa TOP 3-as lesz. Meg még van egy Sörensenünk is talonban, ne feledjük.

346514 2012.07.02. 21:01:59

Lúciónak 6 éve még örültem volna, most meg azt mondom, cseresorba elmegy, de Bonuccinak játszania kell! Ki fogja nőni a hibáit, fiatal, olasz, vétek lenne elpazarolni. A tegnapi gólokért is szidvolt egy tanári, sarokkal visszahúzott labdája, amiből szintén ziccer lehetett volna. Szóval ha beugrónak jön, egye fene. Végre bejelentették az udinei különítményt, bár Isla nálam most hátrányból indul, miután a Tuttosporton olvastam, hogy néhány év múlva már a Real Madridban képzeli el magát. Azért először még be kéne verekedned magad a Juve kezdőjébe, öcsisajt! Nagyon nem szeretem az ilyeneket, amikor valaki még meg sem melegedett az új állomáshelyén, és gondolatban máris tovább építi a karrierjét...
süti beállítások módosítása