bntemp

bntemp

Bírói csalással nyert a Juve

2012. február 09. - s4tch

Ez így egyszerűen nem mehet tovább! Nagy reményekkel vártuk a Milan elleni kupameccset, mert a bajnokság mellett a kupában is komoly célokat fogalmaztunk meg, erre jön egy ilyen teljesítmény, mint ez a tegnapi.

Szerencsénk volt, és a bírók is csaltak a javunkra, ezt szögezzük le. De ami a legfontosabb, kis híján újabb bosszantó döntetlent értünk csak el egy kiscsapat otthonában, ezen pedig muszáj lesz változtatni. Csak a szerencsének, és a játékvezetőnek köszönhettük, hogy nem ismétlődött meg a Genoa elleni 2-2, szerencsére Moggi pénztárcájából futja a kupameccsekre is. Egy ilyen teljesítmény Milánóban talán elég, de egy erősebb csapatnál már komoly bajban leszünk. És a hétvégén megyünk Bolognába, belegondolni is rossz...!

Ez így egyszerűen nem mehet tovább! Nagy reményekkel vártuk a Milan elleni kupameccset, mert a bajnokság mellett a kupában is komoly célokat fogalmaztunk meg, erre jön egy ilyen teljesítmény, mint ez a tegnapi.

Szerencsénk volt, és a bírók is csaltak a javunkra, ezt szögezzük le. De ami a legfontosabb, kis híján újabb bosszantó döntetlent értünk csak el egy kiscsapat otthonában, ezen pedig muszáj lesz változtatni. Csak a szerencsének, és a játékvezetőnek köszönhettük, hogy nem ismétlődött meg a Genoa elleni 2-2, szerencsére Moggi pénztárcájából futja a kupameccsekre is. Egy ilyen teljesítmény Milánóban talán elég, de egy erősebb csapatnál már komoly bajban leszünk. És a hétvégén megyünk Bolognába, belegondolni is rossz...!

Pirlótól például ez a 80 százalékos passzpontosság most még belefért, hiszen középszerű játéksokkal találta szembe magát, de ha majd jön a Kone-Diamanti-Pulzetti hármas, akkor majd csak nézeget nagyokat. Elmondtuk már százszor, egyszerűen muszáj javítanunk az ilyen játéktudású csapatok elleni mérlegünkön, különben nem jutunk semmire. Most mázlija volt Contének, hiszen győzelem lett a vége, de ehhez kellettek a bírók is, ezt őszintén be kell vallanunk.

Ott volt például az a csúnya Borriello-szabálytalanság a milánói tizenhatosán belül. Azért nyilvánvalóan büntető járt volna a Milan javára, de Mazzoleni játékvezetőt valószínűleg Moggi alaposan lefizette, mert szemet hunyt az eset fölött. De még nekünk is elvörösödött a fejünk a szégyentől, amikor lefújta Ibrahimovic gólját, hiszen tökéletesen látszott, hogy csak egy kicsit ért hozzá kézzel a labdához, ezt pedig a Milannál szabályosnak fogadja el az ember. Caceres második góljánál Giaccherini árnyéka legalább másfél méteres lesen volt, ezt sem fújta le. Az elsőnél meg Borriello szabálytalanul nézett Amelia szemébe, és ezzel sportszerűtlen magatartást valósított meg. Örülhet, hogy nem állították ki! Már ez önmagában elég lenne, de még nem is említettük a meccs utolsó helyzetét, ami egészen biztosan góllal zárult volna, ha a játékvezető nem ítél tévesen kirúgást. Mindannyian jól láttuk: Storari igenis hozzáért a labdához, egy szöglet pedig fél gól. Mivel ez már a 6. szöglete lett volna a Milannak, biztosan gólt szerez belőle.

Az ujjak hosszábból a pénisz méretére lehet következtetni, Chiellini döntőbírót kér


Aztán ott van ez a védelem is. Oké, hogy Barzagli levette a pályáról Ibrahimovicot, és megint hiba nélkül játszotta végig az egész meccset, de nem tudna egy kicsit jóképűbb lenni? Botrány ez a haj, meg a tartása is olyan furcsa. A Bologna ellen baj lehet ebből. Chielliniről már nem is szólva, mert hát hiába mutatta be a szezon legnagyobb mentését Ibra lövésénél, ha közben egyáltalán nem ügyelt a helyes testtartásra, ráadásul összemocskolta a fehér mezét. És ha valaki hátulról azt hiszi, sötét mezben van, és neki passzol? Akkor mi van, mi?

Caceresről csak annyit, hogy reméljük, nem látjuk többet a pályán. A legnagyobb baj vele, hogy nincs erőnléte. Csak kétszer ért fel a másik kapu elé jobbhátvédből, ami nem megengedhető egy Juve-szintű csapatnál. Most jöhettek azzal, hogy gólt lőtt mindkettőből, de hosszú távon nem ez számít. Egyébként is, a második lövése nem volt elég pontos, hiszen majdnem elindult rá Amelia, mielőtt mégsem.

Contének is jár a megrovás. Oké, hogy nem számottevő játékerejű az ellenfél, de akkor sem illik megalázni azzal, hogy a cseresorral vered meg a saját pályáján. Még kevésbé, hogy mindkét gólodat a csere-jobbhátvéd szerzi. A klub etikai alapelvei az ellenfél tiszteletét mindennél előrébb helyezik, erre nemcsak felállt egy Padoin-Giaccherini-Pirlo-Estigarribia középpályával (a legtöbb juventino tavaly azt sem tudta volna a négyből háromról, hogy kicsodák), de még becserélte ide Marronét is. Ez nem volt szép tőle. Tudjuk jól, ez csak kisiklás volt tőle, Bolognában már biztosan erősebb csapatot küld pályára, de akkor is meg kellett említenünk.

Szarozik a beillesztőkód, a képre kattintva jó minőségű videó vár a főoldalon


Bízunk benne, hogy mindenki tanult a hibáiból, hiszen hamarosan újra találkozunk ezzel a csapattal ugyanebben a stadionban. Az a meccs abból a szempontból is más lesz, hogy talán a szurkolóik is tiszteletüket akarják majd tenni az olasz bajnok-, és kupagyőztes előtt, és kilátogatnak a stadionba, mert kicsit cikis volt végig a Juve-szurkolók éneklését hallgatni. De nekünk saját magunkkal kell foglalkoznunk akkor is: három hét múlva megmutatjuk, hogy a bírók támogatása nélkül, a meccset komolyan véve, a legerősebb kezdőnkkel mit tudunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr138239940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

extas 2012.02.09. 12:33:58

Nem veszi észre a srác h kiröhögi mindenki..hah:D (ezután jönnek a "teköcsög barom" meg a "szoptatok" meg a "ideges vagyok és ugatok" kommentjei!)-jah és haha :)

bmacsai 2012.02.09. 12:35:13

szerintem rogytak már meg térdeig szappanozás közben is a szerkesztőség közös fürdőhelyiségében, de értékelem. Valamint a kis szefósokat is, elhiheted.

Gabellini 2012.02.09. 12:37:41

@puniman: Te egy igazi elemző vagy, Neked egy sportműsorban lenne a helyed.. csak maradj inkább a curlingnél! Nekem tetszett a Juve játéka, annak ellenére, hogy gyerek korom óta Milanos vagyok! De nem érzem akkora szenzálciónak, hogy egy pörgős, fiatalos (bocsi Pirlo és az öregek) Juve elveri a nagyon tartalékos Milant. Ha objektíven akarod elemezni akkor mérd fel kik mentek fel a pályára Juve és Milan mezben és máris meglátod, hogy a bravúr tavasszal volt, amikor teljes kerettel megverték a Milant. A meccs és a bajnokság a Juventusé, ezt csak az cáfolja, aki elfogult, vagy nem ért a focihoz!

334309 2012.02.09. 12:42:02

[Devss](#699476): viszlát, kisfiam

Marczi13 2012.02.09. 12:44:53

[Devss](#699454): hát most mit mondjak...Raúl van a képeden...hol is játszik? nem a Schalkéban? a cikkhez meg csak annyit, hogy nagyon ütött, ez kellett nekem, mert eléggé megfáradtam a melóban...X)

extas 2012.02.09. 12:44:53

Aza helyzet, ne mtudom h hogy vagytok vele, de én ne mutálom a Milan-t, bocs de a a szívem összes gyűlölete az Intert illeti :( (bocsi Milanosok) ne mtudom h mit ettem de ezek az átok Real-osok valami úton módon megülik agyomrom....lehet h valami betegséget terjesztenek-ej-ej... (lassan jön a káromkodás...LOL)

Gabellini 2012.02.09. 12:46:42

[benitoNST](#699483): Kiállítottad?! :) Pont ezt csinálják mindig csapatával is. :)

geeri 2012.02.09. 12:48:15

"Caceres második góljánál Giaccherini árnyéka legalább másfél méteres lesen volt, ezt sem fújta le. Az elsőnél meg Borriello szabálytalanul nézett Amelia szemébe, és ezzel sportszerűtlen magatartást valósított meg..." Hát ezen beszartam :D kurva jóóóó! :D

extas 2012.02.09. 12:49:32

ha-ha csoda h nem kapott lapot :D

zzz888 2012.02.09. 13:03:43

aki azzal jön hogy sok volt a sérült a milánnál, az azt is látta remélem, hogy abból a csapatból, ami kezdő 11-nek számít, abból 4-en játszottak tegnap a kezdőben..., ja bocs, még bejött 25 percre vucinic. de ha azt mondjátok, hogy a ti általatok istenített karvaly, tiágó silvá ármándó brazil szappanopera sztár, meg még nem tom ki nem kezdő általában nálatok akkor tényleg elhiszem, hogy azért kaptatok ki...

Gabellini 2012.02.09. 13:09:28

[zzz888](#699502): "Allegri kiemelte, hogy csapata visszaesésének (februárban a Serie A-ban a Laziótól kikapott, a Napolival ikszelt a Milan) a testi és a szellemi fáradtság az oka, a sok sérülés miatt ugyanis a keret többi tagja kevesebbet tud pihenni."

334233 2012.02.09. 13:11:45

[Devss](#699425): Érdekes. Én alapvetően Real szurkoló vagyok, de kb. ugyanattól kezdve szurkoltam a Juve-nak is, és figyelemmel kísérem a csapatot. Mégse jövök trollkodni egy Juve blogra egy Olasz Kupa elődöntő után... "ezért utálják sokan a juvéseket is... majdnem olyan gyökerek mint a barcások." Hát a te szinteden lehet is, de ilyenek vannak a Real-nál is. De elárulok egy titkot, vannak értelmes, normális barcások is, akikkel lehet normális beszélgetést folytatni. Talán egyszer majd te is eljutsz arra a szintre...

Gabellini 2012.02.09. 13:19:40

[IronRock](#699511): Devss már nincs közöttünk.. :) kisírta magának a pirosat! Én is szeretem a Real jatékát és a legjobb csapatnak tartom a világon. Jobbnak, mint az egyoldalas Barcát! De tényleg nincs helye itt a Real-Barca rivalizálásnak. Bár egy párhuzam azért van. A Milan és a Real imázsát is rombolja egy két tahó játékos. A Realét Pepe, Ramos, Marcelo, a Milanét Ibra, vanBommel. Az összes meccsükben benne van a kiállítás, amivel a saját csapauk versenyét nehezítik, miközben az ellen (Barca, Juve) szépen, szerényen kullog előre.

nagymesterb 2012.02.09. 13:29:26

Ez fantasztikus lett, gratulalok!

forzaalex 2012.02.09. 13:40:24

[kjetil](#699529): Gratulálok, sikerült alulmúlnod minden eddigi troll Milanost, ami nagy szó! Te lettél az év leghülyébb látogatója, kérlek a jövő hét során vedd át a díjadat!

344639 2012.02.09. 13:44:53

Nem értem, hogy mi ez a juve elleni ellenszenv? Megérdemelten nyertünk,mert jobbak voltunk.Cacares mindkét gólja érvényes volt,és az Ibra meg kezezett,még jó hogy nemadják meg neki a gólt.Úgyhogy semmiféle bírói csalás nem történt.Cacares 2. gólja meg hatalmas volt,legalább a juve szurkolók ezt lássák már be.A milan mind védelemben mind középpályán sokat nem ért.DP-t Thiago állandóan üresen hagyta és így lőhetett volna 5 gólt is.Valljuk be a meccs legszarabb játékosa THIAGO SILVA volt.A juve egyálltalán nem játszott rosszul sőtt evvel a szar kerettel még kíválóan fociztak.Szerintem ti más mérkőzést néztetek.

344639 2012.02.09. 13:46:16

[kjetil](#699529): Hát pedig átfogod élni te kis csikó.

344639 2012.02.09. 13:47:32

Jelenleg a milan 1 gyenge középszintű csapat.A hétvégén atveszi az ő helyüket az Udinese.hahahahahahahahahaa

344639 2012.02.09. 13:57:49

[zzzzztop](#699550): Az mi hogy jew-e drukker?:D:D:D:D:D:D:D:D

269797 2012.02.09. 13:58:27

[Fujimaro](#699540): A normális kommentelőknek szerintem nem a Juve-val vagy a Juve győzelemmel van bajuk, hanem a Juve-blog szellemiségével. Tudod, Milan szurkolóként azért nem szívesen olvassa az ember, hogy bűzölgő patkányok vagyunk, meg a többi Mártha Bence-féle kedvességeket. Ha esetleg ismerős a név a tv-ből az nem véletlen :) Ahogy a kudarcokat tavaly, úgy a sikereket most sem tudják az ellenfél ócsárolása nélkül átélni. Nyilván Forza Milan!!!

pesztra 2012.02.09. 14:00:17

[kjetil](#699529): annyi eszed van mint egy pillangónak :) Forza Juve!

334233 2012.02.09. 14:02:00

Lezárás leszen ebből, akárki meglássa...

forzaalex 2012.02.09. 14:03:53

[Fujimaro](#699540): Ha ezt a cikkre értetted, akkor nézz utána a szótárban vagy a google-ban az irónia szónak.

Apollo440 2012.02.09. 14:10:35

[sev](#699554): drága kicsi hiperérzékeny milános troll, hadd segítsek neked: EZ EGY JUVE SZURKOLÓI OLDAL! vagyis, hogy ha nem értenéd, ide azok járnak olvasgatni és kommentelni, akik a Juvét szeretik és nem a Milant. nagy ívben leszarom, a többi Juve-drukkerrel együtt, hogy neked a blog szellemiségével van bajod. ha nem tetszik, ne gyere ide és ne olvasd az oldalt. csinálj egy milan-blogot és ott nyugodtan leírhatsz hasonlókat a Juvéról, senki sem megy majd oda sírni közülünk, hogy de csúnya gonosz bácsik vagytok. inkább húzzatok el innen.

madr1d 2012.02.09. 14:11:21

Buzi zebrák!

madr1d 2012.02.09. 14:16:01

remélem jövőre lesz egy juve-Real, ja h nem fogtok továbbjutni, bocsmár:DD

uatis 2012.02.09. 14:17:27

@sev: tudod sev, elég rossz érzés volt az nekünk, h anno a calciopoli után mi vittük el a balhét, ti meg megúsztátok egy ejnye-bejnyével. mindenki tudja, h ti is az inter is és még sorolhatnám ki még, ugyanúgy viselkedett abban az időben, mint mi, a büntetés meg csak minket ért. másképp nem ment volna a felemelkedésetek milánió majmok... ezek után nem tartom jogosnak a véleményed, amíg élek ócsárollak, sőt, amíg élek átkozom az összes rohadt gengsztert a bandátokban, és igen, megint beigazolódik, h a jó felülemelkedik a rosszon... viseld felemelt fejjel, mint mi anno azt, h megpróbáltatok kivégezni minket. nem sikerült.... ;)

uatis 2012.02.09. 14:19:54

[madr1d](#699569): nézz már utána haver, h a kedves madridod mikor verte el utoljára a juvét és húzz el innét, de gyorsan... én még nagyon is emlékszem egy "standing ovation"-ra a bernabeuban, ami del pieronak szólt...

dvLn1 2012.02.09. 14:22:45

ez nagyon kemeny :D neha hangosan felnevettem :D amugy szep volt fiuk,mindig igy kellene !

343021 2012.02.09. 14:27:08

...valahogy így is lehet csinálni a dolgot. :-) Mondjuk én a Heysel óta vagyok Juve szurkoló, de egyetlen más csapatról sem mondok rosszat. Alexnek szobrot, meg vezetői beosztást a klubházban. :-) ...én azért megvárom a visszavágót is. :-)

madr1d 2012.02.09. 14:37:25

[uatis](#699575): rúgott vagy 200 gólt abból 120t büntetőből 50t szabadból...nagy játékos tényleg

sacris 2012.02.09. 14:39:04

Nagy az arcotok patások. Tényleg...? Tudjátok-e mi az a BL?

344639 2012.02.09. 14:51:27

[sacris](#699593): Hazt hiszed hogy nemtudjuk akkor majd meglátod.

uatis 2012.02.09. 14:53:47

[madr1d](#699590): :D:D vicces srác vagy te, inkább vicces légy, mint ha csak egy egyszerű kuki lennél... te figyi már, mutass már a madridban olyan embert, aki kibírja 19 évig, a csapat élő legendájává válik. a juve a szív csapata, a madrid mié? a seggemé? pfej vagy haver, de rendesen...

madr1d 2012.02.09. 14:54:44

[Gabellini](#699520): Ramosnál nagyobb tanár középen az utóbbi 10 évben nem nagyon volt, szóval ilyen bárzájikkal hasonlítani erős

344639 2012.02.09. 14:55:08

[sev](#699554): De ezért vagyunk szurkolók hogy az ellenfélt és szurkolóit iszonyatosan piszkáljuk,és ha 1-ők vagyunk akkor meg lenézzük őket.Azért azt ne várd már el 1 juve szurkolótól hugy kinyalja a milan seggét főleg hogy nyertünk.Mutassa meg a milan hogy innen tovább tud jutni a kupában kiejtve a juvét.

madr1d 2012.02.09. 14:56:08

[uatis](#699607): szív csapata mikor meg kiestek lépett mindenki, még a hatalmas gigantikus juvés cannavaro is, de mért pont hozzánk azt nem tudom^^

344639 2012.02.09. 14:56:59

[madr1d](#699609): De most hogy jön ide a Real? Ők jobb csap mert a bajnokságot csak 2 csapat játsza.Azért hasonlítsd már össze azt a bajnokságot meg az olaszt.

344639 2012.02.09. 14:58:19

[madr1d](#699611): A barcelónát ti meg soha sem fogjátok legyőzni majom.Mi meg minden nagy csapatot legyőztünk.hahhahahahahaha

madr1d 2012.02.09. 15:01:12

[Fujimaro](#699614): ha neked az inter, milan nagycsapat akk gratulálok...egy valencia szét kapná az egész olasz ligát tavaly a milant negyedóra alatt elintéztük, visszavágón meg bohóckodott a csapatt, rúgattunk kettőt pippoval

uatis 2012.02.09. 15:05:10

[madr1d](#699611): ne haragudj haver, de elég ostoba vagy, épp azzal példálózol ami alátámasztja az igazamat.. számoljunk csak utána, hány friss világbajnok vonult a másodligába anno, választotta a szívet a pénzzel szemben? ti, madridisták ezt nem is érthetitek, hisz a legendáitok még azelőtt lelépnek, mielőtt azok lehetnének, vagy elüldözik őket.. inkább hagyjuk haver, m semmi esélyed..

predy 2012.02.09. 15:05:22

zseniális cikk. gratulálok.

cs4szi 2012.02.09. 15:07:09

[madr1d](#699611): Ramos egy buzi, nem tanár :) A realnál mióta Hierro visszavonult, azóta nem is volt normális hátvédjük... Hogy Cannavaro miért hozzátok ment? Hát valószínüleg balf*sz volt, a real meg akkoriban kezdte gyűjteni az ilyen C. Ronaldo fogyatékosokat. A Barcelonát meg majd elverjük helyettetek is :)

zzzzztop 2012.02.09. 15:09:00

[madr1d](#699619): Valencia, hagyjál már. :D Van más csapat a PD-ben is a bárkán és a margiton kívül? Elintéztétek? 2-0-t nem nevezném annak. Bohóckodtatok? Ahogy a bárka elleni meccseken...

'Niel 2012.02.09. 15:16:01

Kedves szövegíró és vele egyetértők! Ez a textus oly fantasztikusra sikerült, hogy még mi, a legelvetemültebb piros-fekete szurkolók is pironkodva kuncogunk rajta. Ezek az éles hangú, nyilvános sértések, ócska gúnyolódások, amit itt olvashatunk, méltán tesz koronát oly szeretett magyar nyelvünkre. Minden benne van, amit egy buta, agresszív, unintelligens drukkertől várhatunk. Ezért külön gratulálok, hiszen nem könnyű az értelmi színvonalunkról ily sokszínű módozattal bemutatót tartani. Igen, nálunk is vannak nagyszájú, véres szemű rajongók. De olyanok is akadnak, akik nem mindig a bírót hibáztatva kovácsolnak olcsó, mondvacsinált kifogásokat, ha vereségre kerül a sor. Közéjük tartozok jó magam is. Bennünk ott van az ellenfél tisztelete és elismerése is, ha megérdemli. Tiszteljük Barzaglit, akitől -valljuk be- elég kevesen várták a megváltást, de a Juve védelmében kirobbanthatatlan kulcsemberré vált, szinte hiba nélkül. Tiszteljük Del Pierot, akiből már azt is kinéznénk, hogy 45 évesen is egy vad tangótánchoz hasonló cselsorozattal vágtázik el a kapuig. Tiszteljük Cacerest is, aki legalább profi futballistaként elvállalta a lövést, ahelyett, hogy a tizenhatos vonaláról csínybe adja hátra a labdát, mint sajnos nálunk mindenki. Tiszteljük a Juvét, mert a tegnap este folyamán jobbnak bizonyult. De mielőtt bármelyikőtök is elszállna a diadal mámorában, és elkezdenétek fikázni a tegnap pályára lépő piros-feketéket, azt is nézzétek, hogy ki felett arattatok ekkora győzelmet, és kit fikáztok ennyire: egy olyan Milant, amely tizenegy fontosabbnál fontosabb játékos kellett, hogy nélkülözzön, köztük Patot, Boatenget, Cassanot, Aquilanit, Gattusot, Nestát és Abatét. Sorolhatnám még, de nem elég ennyi? Így nem diadal minket legyűrni, sőt, várható volt. Várható, hiszen nehéz sorozat közepén állunk, úgy, hogy vár ránk egy Bajnokok Ligája nyolcaddöntő is az Arsenal ellen. Kis híján bosszantó döntetlen egy kiscsapat otthonában? Ez a "kiscsapat" (a tavalyi bajnok, csak hogy emlékeztesselek titeket) legalább játszik az európai kupaporondon, azon belül is a legrangosabb sorozatban. Ti -emlékeim szerint- egy teljesen jelentéktelen hetedik helyet értetek el a bajnokságban, lemaradva minden nemzetközi küzdelemről. Azért, ha már így viccelődtök, legalább magatokat ne járassátok le. Ha juve-drukker lennék, ELVÁRNÁM, hogy legalább a kupában és a bajnokságban jöjjenek az eredmények, ha már minden mást nélkülöznie kell egy „Juve-szintű” csapatnak. A szövegből csak egy tény rajzolódott ki számomra világosan. AZ, hogy féltek tőlünk. Féltek, mert tudjátok, hogy hosszú még a bajnokság. Féltek, mert tisztában vagytok vele, hogy ha felépülnek a sérültjeink, újra/minimum fej-fej mellett leszünk a tabella élén. Ezt pedig bóknak vesszük. Kár, hogy a tiszteletnek nem jutott szerep a kedves irományotokban, de nem szomorkodunk. „Egyszer visszanyal a fagyi.”

258945 2012.02.09. 15:21:13

[madr1d](#699611): Emersont se hagyd ki,:) lepasszoltuk a fiókcsapatnak a kiöregedő sztárokat, inkább megköszönnéd :D, azóta se nyertetek semmit

zzz888 2012.02.09. 15:21:19

[madr1d](#699590): mi a faszt keresel te itt? aki nem ismeri el hogy ADP mit csinált, és nem csak a juve történelmében, hanem az egész futball világ történelmében, az valószínűleg, az egyik zárt osztályon benntlakó lehet csak, és még a gyógyszereidet is elfelejthetted bevenni, mert ez így elég okos megnyílvánulásod volt!

balazs91 2012.02.09. 15:24:06

Nem tudom én sem, miért kell ide bekeverni a Barca-real trollkodást. Ha a bajnoki címeket és a nemzetközi sikereket nézzük, akkor tegnap Olaszország legnagyobb klubjai közül kettő csapott össze. Minden dícséret Contéé, voltak fenntartásaim vele szemben, mert hát fiatal, volt Juvés, részrehajlás, stb... ADP csapattársáról van szó... De olyan csapatot épített, amely EURÓPÁBAN EGYEDÜLIKÉNT ebben az idényben még nem talált legyőzőre. Én nagy Alex-rajongóként Del Piero tegnapi teljesítményével nem voltam elégedett, oké, hogy 37 éves, és már a labdát sem tudja sokszor úgy megtartani, de a régi fény már megfakult kissé. Az meg Conte érdeme, ha megtalálja az őt pótolni tudó embereket. Kell még fejlődni, hogy a kiscsapatok ellen hozzuk a kötelezőket, akkor a dupla sem lehetetlen idén... Forza Bianconeri!!! :)

sacris 2012.02.09. 15:30:59

['Niel](#699644): Egy hétköznapi csapat hétköznapi sikere ilyesmit vált ki a hétköznapi szurkolóiból. Hagyjuk őket, örömködjenek amíg csak tehetik...! Elvégre évek óta nem volt rá módjuk

uatis 2012.02.09. 15:31:27

['Niel](#699644): az már egyszer fix, h igyekeztél nagyon szépen mívelni a szavakat, de ettől nem hinném, h felsőbbrendűnek kéne lenned, pedig azt próbálod sugallni. nézd, a te milánod tavaly úgy nyert bajnokságot, h senki nem volt az útjában, ha már most a sérültek mögé próbálsz bújkálni a tegnapi csúfos vereségetek után, akkor el ne felejtsd azt megemlíteni, h az utolsó 2 szezonban pontosan nem tudom, de úgy 100 sérülése volt a juve játékosainak, ezekből következik a formaingadozás, és persze a két 7dik hely. azzal, h idejössz és okoskodsz a felsőbbrendű dumáddal, meg h ti nem szidtok másokat, még ellenszenvesebbé válsz. nem elég, h itália 2 legnagyobb gengsztere irányítja a csapatod, nem elég, h az idei szezonban csak úgy vagytok képesek (még) tartani velünk a lépést, h 166 tizit kaptatok a bíróktól, még illemre is akarsz tanítani. ez ejnye-bejnye kategória. na tipli haver..

269797 2012.02.09. 15:32:10

[Apollo440](#699566): Ne haragudj, te hol olvastad a Milan blogon, hogy pl. bűzölgő és tolvaj patkánynak nevezünk titeket, de ok, nektek ez a stílus. És ezt egyébként az az ember nyomja, aki a Digitv-n szakért, kicsit más mondandóval. Ne haragudj, de tényleg hagyjuk már azt, hogy a Juve-blogra csak Juve-sok írhatnak. Ez tök nagy félreértése mindennek; ha ezt szeretnéd akkor csináljatok egy kis zárt levlistát (hányszor kell elmondanom), egy ilyen belterjes cuccot.

zzz888 2012.02.09. 15:35:55

mi 2006- os falsopoli jogán nevezhetünk bármilyen milánói kötödésű drukkert bűzölgő és tolvaj patkánynak!!!

fecoo 2012.02.09. 15:39:12

Buzi zebrák! nyugi skacok,nem lesz igazi csatárotok:( Higuain meg Benzema nem olyan hülye, hogy egy bohóccsapathoz szerződjön, ahol a nyugdíjas büntetőkirály még játszogat:) emersonékról meg azt gondoltuk h 1 évre elférnek ingyen...de ami olaszba elég, az itt már nem:s

zzz888 2012.02.09. 15:44:36

[fecoo](#699678): inkább fesdd tovább cr(7IQ) lábkörmeit, mert sietnie kell a gaybarba, és nem lesz időd orálisan kielégíteni!

zzz888 2012.02.09. 15:44:41

[fecoo](#699678): inkább fesdd tovább cr(7IQ) lábkörmeit, mert sietnie kell a gaybarba, és nem lesz időd orálisan kielégíteni!

uatis 2012.02.09. 15:47:25

[sev](#699667): tudod, amíg a pályán tudtuk tartani az ellentéteket és jó meccsekkel döntöttük el ki a jobb addig nem volt semmilyen fikázás, de nyilvánvaló, h az inter és nem mellesleg a milan műve volt, h 2006ban még a védekezés jogától is megfosztva száműzve lettünk, m mertünk titeket éveken keresztül szanaszét verni a pályán, ti meg alattomos módon, minden kiskaput kijátszva eltiportatok minket, a milan nevetséges büntetése, az h az inter bünti nélkül megúszta, mi pedig 6dik éve próbálunk újjáépülni, megérteni miért tettétek ezt velünk büdös parasztok, ne haragudj, de nem tudunk rólatok szépen beszélni...

258945 2012.02.09. 15:48:56

[fecoo](#699678): ja, ingyen, 11,5 milláért XD, ha már vitatkozol vértezd már fel magad egy kis tudással, így túl könnyű :)

322404 2012.02.09. 15:50:02

szedd ki Iker! http://www.youtube.com/watch?v=zw1QyoW9PTE

269797 2012.02.09. 15:52:11

[uatis](#699572): Elég sok dolgot keversz meg elhallgatsz. 1.A Milant nem büntették meg? Tőlünk is elvettek helyezéseket, ja hogy utána megnyertük a BL-t, az egy óriási mázli volt, mert játékost nem igazoltunk jóformán (sőt pl. elment Seva). De 2007 után semmit nem nyertünk egészen mostanáig, szerinted miért, pontosan azért mert kiesett egy csomó bevétel. Intert nem lehetett megelőzni, annyira megerősödtek (pl Ibra is odament). Úgyhogy egybemosni minket az Interrel elég nagy aránytévesztés. 2.A Juve érintett vezetői bűnösek voltak? Bár ezen a fórumon nem szabad a calciopoliról beszélni, hiszen itt a "jogászprofesszorok" már bebizonyították, hogy igazából a Juve nem tett semmit, Moggi szent ember, de kérlek nézd meg azt az összefoglalót, amit a Sport1 készített annak idején a vélelmezett bírói hibákról. Vagy elég csak a Juve-Milan 2005-ös bajnokságot eldöntő meccsét megnézned. Leegyszerűsítve egyáltalán nem gondolom unfair dolognak azt, hogy a legnagyobb büntetést a calciopoli legnagyobb korábbi haszonélvezője kapja (2 bajnoki cím). 3. A Juvenak az elmúlt pár évben jóval a nettó átigazolási szummája, mint a Milannak, akkor ki is lett kivégezve? 4. Köszönöm, hogy azonosítottál engem az ún. "Milan maffiával" és hogy ócsárolni fogsz, stb. Tudod a blogon az a jó, hogy te bárki lehetsz és bármit mondhatsz, mert nem kell az arcodat adni hozzá, úgyhogy hajrá ócsárolj, hiszen névtelen maradhatsz. Pont ez a különbség a Juve blog szerzőkkel, mert nekik tudjuk a nevüket, Mártha Bence és Hegedűs Henrik, ugyanis nso,digitv "szakértők". Ezért nem fér bele ez a stílus szerintem, ha valaki olasz focit szakért nyilvánosan, attól elvárás, hogy ne fröcsögjön (szerintem). Ez a közszereplők felelőssége, nem kell ezt elfogadni vagy elismerni, de attól még van. Nem muszáj a Digiben sem ülni azt hiszem.

334309 2012.02.09. 15:54:17

[t.junior](#699691): egyrészt, meg hát amikor legutóbb találkozott a két csapat, a nyugdíjas tizikirály vezetésével a juve oda-vissza leosztotta a realt. ezen volt olyan nehéz túllépnie fecooonak, hogy muszáj volt kreténségeket beböfögnie az éterbe.

344520 2012.02.09. 16:04:50

Úr isten, ezt nem hiszem, el, hogy miért kell állandóan a milanos, interes most még a realos szurkolók nyavajgását olvasni itt? Esküszöm, aki lefikázza a Capitanot és 150 tízeneggyes rúgóna ledegradálja az vagy egy 10 éves gyerek és nem tudja mi az a foci, vagy egyszerűen buta. Azért, meg ez is megmosolyogtató, hogy Sergio Ramost az elmúlt 10 év legjobb védőjének nevezni eléggé nevetséges és Barzaglit meg lefitymázza. Kösz, de nem cserélném el, itt legalább Barza játszik minden meccsen és nincs kiállítva 10 meccsenként. Egyszerűen mindenki a saját portáján nézzen szét és ott fitymáljatok minket, de ne gyertek ide demagóg írásaittokkal, és ne csodálkozzatok, hogy ezután a Juventinók népharagját vívjátok ki ezzel a nem túl érdemes viselkedéssel!!!!!

sacris 2012.02.09. 16:05:49

[benitoNST](#699700): Bocs, de jó rég volt már, amikor találkozHATtak...

uatis 2012.02.09. 16:07:47

[sev](#699698): semmiképp sem veled azonosítottam a milán vezérkarát. te egy értelmes srácnak látszol, semmi bajom veled, és arra sem emlékszem, h személy szerint neked intéztem volna vmi sértést. 1. a Milan büntijét megemlítettem, olvass vissza, és persze nevetségesnek tartottam, akkor is és most is. és nem, nem láttam a sport1 valószínűleg frenetikus összeállítását, viszont egy halom mást olvastam, olyat, amit hozzáértőbb emberek írtak, és igen, kaptatok büntit, de pont annyit, h becsukjátok a száját a kétkedőknek 2. nem hinném, h valaha is el tudod hitetni velem, h moggi nagyobb bűnöző mint galliani v berlusconi, morattiról nem is beszélve, ezért mondhatsz bármit is, mindenki rendelte a bírókat, és mégis csak mi!! lettünk kizárva, a játékosállományunk nagy része lelépett, sőt, többségüket pont ti (főleg az inter, de akkor is..) loptátok el.. az h most hol állunk hozzátok képest az a ti impotenciátokat tükrözi és a mi potenciálunkat, sztem ezt hagyjuk.. 3. hála az égnek vannak normálisan gondolkozó emberek, akik tudják, h a Juventusba fektetni megéri, nem sikerült teljesen kinyírnotok minket.. 4. és mint írtam, te egy értelmes milan drukkernek tűnsz, akkor meg kell, h értsd, h ez egy meddő vita, m mi juvésok, soha nem bocsájtjuk ezt meg nektek....

Forza Milan 2012.02.09. 16:14:39

Nagy a pofátok, pedig tavaly is szoptatok!

uatis 2012.02.09. 16:14:40

[sev](#699698): ami pedig a blogot illeti, pont olyan jó, mint a csapat, pont olyan szerethető és igenis írják meg a véleményüket, hisz volt idő, amikor nem mondhattuk el.. itt az idő újra felülni Európa trónjára és ez a blog az ami örömkönnyeket szül egy ilyen győzelem után a szemünkbe, ne akarjatok ettől is megfosztani minket.. az hogy néha trágár, néha durva, nem hinném h degradáló, inkább érzelmekkel teli...

puniman 2012.02.09. 16:16:49

@sev:Ide sem muszaj jonni olvasgatni es utana trollkodni...

337276 2012.02.09. 16:26:54

Nagy a pofátok, pedig tavaly is nullák voltatok! Amúgy jó ötlet volt ez a trollfogó.

269797 2012.02.09. 16:27:33

[uatis](#699714): 1. A Milan büntetését megemlítetted, de elbagatellizáltad. Tőletek elvettek 2 bajnoki címet, érdekes módon mindkétszer mi voltunk másodikak, mégse kaptunk egyetlen bajnoki cimet sem. Sőt a 2006-2007es szezonban 8 pont hátránnyal indultunk. Abban lehet vitatkozni, hogy ki milyen büntetést érdemelt, de ti is sárosak voltatok, meg mi is, de az ítélet szerint ti jobban. Ebből hogy vezeted le azt, hogy ez az egész a mi érdekünk volt, mi akartunk kivégezni titeket (ha már ezt a szembeállítást akarod használni)? Ez továbbra sem világos. És mi is csinálhatnánk azt, hogy basszátok meg a 2005/2006 bajnokságot elcsaltátok, mocskos csaló bagázs. 2. Egyébként vicces, hogy a hazai, konkrétan az NST szurkerek sokkal komolyabban, meg alpáribb módon fikázzák egymást, mint ahogy mondjuk a két klub vezetése vélekedik a másikról (kölcsönösen nem mozdulnak egymás kiszemeltjeire, játékosokkal segitik ki egymást pl. Abbiati kölcsönbe Buffon sérülésénél) És ennek egyik fő okozója ez a Blog. Kicsit hiteltelen azért mégiscsak évente egy-két meccsre tudunk kimenni stb. Olyan mint amikor a zsidókból lett kápók keményebben kínozták a fajtársaikat mint a nácik.

269797 2012.02.09. 16:29:16

[puniman](#699726): Jó de én nem kapok ezért sem pénzt sem nyilvánosságot...

269797 2012.02.09. 16:31:34

[Godbluff](#699710): Szerintem is elképesztő gáz Del Pierot fikázni, Galliani is élete legnagyobb baklövésének nevezte, hogy anno nem tudta leigazolni. Sajnálnám is (akár csak Pippo-Milan) ha nem a Juveból vonulna vissza.

344520 2012.02.09. 16:42:07

[sev](#699742): Ezen csodálkoztam én is és majdnem leestem a székemről. Komolyan szidhatjuk egymást így láthatatlanban mindenkivel meg egymás szeretett klubját, de azért a világfutball egyik élő legendáját lefitymázni és nem elismerni tudását eléggé fura. Az egy dolog, hogy napellenzős szemüveget vesz fel egy-két ember és csak azt szajkózza amit ő vall és nem képes az értelmes érveléses beszélgetésre. Talán elfogadni mások véleményét, és nem csak ökörségeket hadoválni, az mindenképpen előrébb vinné ezt az ősember szintjén ragadt "beszélgetést" egymás "ugatását. Én sem megyek a Real-blogra és szidom, Gutit, Raul, Cassilast(ha már legendákról van szó) így kérlek ti se tegyétek, minket lehet eltűrjük és max vica versa alapon megoldjuk és sárral dobálhatjuk egymást.

344520 2012.02.09. 16:50:41

[devs](#699752): Erre csak annyit reagálnék, hogy Don't feed the troll!!!! Mást nem érdemes neki válaszolni.

258945 2012.02.09. 16:53:06

[devs](#699752): madird? az valami Albán csapat? vagy Kazah? :) de "nyejrutek" (így kell ragozni ezt a szót?) meg a BL-t, nem akarok én "hiba" ugatni :D

344520 2012.02.09. 17:04:52

Egy kérdésem lenne a blog készítőihez, hogy eddig ehhez a bejegyzéshez érkezett a legtöbb hozzászólás?:D:D:D

311083 2012.02.09. 17:05:30

Trolletetés abszolút sikeres volt, ahogy látom. :)

sev 2012.02.09. 17:05:39

Minden Juventus szurkolótól bocsánatot kérek,ne haragudjatok,csúnyán viselkedtem.A Juve tényleg bizonyítottan jobban focizott nállunk és valószínű hogy bajnok csapat lesz.Csak teljesen el vagyok keseredve ami ennél a Milan klubbnál történik,Silva is nagyon rossz játékot mutatott,és Zlatan is rosszul játszott.Szerintem elúszik a hajónk,még lehet a BL-ben is.Mégegyszer bocs.

334309 2012.02.09. 17:20:00

[sev](#699778): köcsögség ellopni a másik nickjét, nem is vicces, nem is elegáns. NE tegyük, ha lehet. [Godbluff](#699772): nem, a tavalyi milan elleni meccs előtti posztnál sokkal több volt

forzaalex 2012.02.09. 17:24:22

[sev](#699778): Ezt a kommentet megmutathatod a többi Milánosnak is, ha mind ilyen stílusban írnátok, nem lenne veszekedés. Teljesen korrekt hozzászólás volt. Nekünk nem a Milanosokkal van a bajunk (egy középiskolai osztálytársam Milanos, sokat ugrattuk egymást, de mégis nagyon jól megvagyunk), nem is azzal van a bajunk, hogy idejöttök kommentelni, hanem a stílussal. Én elismerem azt is, hogyha szarul játszunk, azt is, ha a Milan a legjobb formában lévő csapat Olaszországban, azt is, ha minket jogosan vertek meg egy év alatt 2x is 3-0-ra (lásd 2009/2010). De sok Milanos járt itt az elmúlt napokban, aki nem ismerte el ugyanezeket a Juvéról, jöttek itt fikázni mindenkit, jöttek a "gyenge Juventus" megnyilvánulások, már ha egyáltalán sikerült leírniuk a csapatunk nevét. Ha valaki szerint ez a csapat gyenge, akkor egyrészt nem ért hozzá, másrészt bármilyen erőt is képvisel a Juve, a Milan előtt van a tabellán, szóval ha mi gyengék vagyunk, a Milan gyengébb, szóval a saját csapatát is szólja le az ilyen. Mindenesetre én köszönöm a kommentedet, jó látni, hogy vannak még értelmes ellenszurkolóink is. [Godbluff](#699772): 3-mal lejjebb van egy 150-es :D

269797 2012.02.09. 17:25:18

[benitoNST](#699795): Jó érzés, hogy mindkettőnek részese lehettem :) bár mint tudjuk a mennyiség nem esztétikai kategória (Fábry Sasa).

269797 2012.02.09. 17:28:59

[forzaalex](#699798): Ezt nem tudom melyik hozzászólásomra írtad, csak remélni merem, hogy nem a 124.re mert azt bizony nem én írtam. A helyesíráson látszik egyébként, de sebaj. Tényleg elég fosfejség lenyúlni a nickem, mondjuk előfordult már korábban is.

344520 2012.02.09. 17:45:14

[forzaalex](#699798): Tényleg, igazad van, hamarabb írtam, minthogy szétnéztem volna:D:D [sev](#699803): Én is szerettem volna hasonlót reagálni ahhoz a hozásszósálhoz, mint forzaalex, de aztán rájöttem, hogy biztos nem te írtad.(mármint, ezzel nem megsérteni akartalak, de eléggé meghunyászkodó hangvételű volt, szemben a többi hozzászólásodhoz) Meg az előző troll is, aki devss nevében akart írni csak devs- re sikerült változtatnia. Azért elég kemény mások nicknevei mögé rejtőzve trollkodni.

laleey 2012.02.09. 18:59:52

Vannak ám érdekes emberek.... Del Pierot fikázásához oltári hülyének kell lenni. Egy olyan játékosról beszélünk, aki már a futball történelem nagyjai között van, aki már rengeteget letett az asztalra, és a világ minden pontján ismerik. Igaz az ilyen 10-en éves CR fanatikusoktól mit is lehetne várni... Egyébként szép! Real,Milan,inter szurkoló jön ide pocskondiázni, kíváncsi vagyok jövőhéten milyen újabb szurkolótábor képviselője jelenik meg itt. A Milan szurkolók nem tudom miért jönnek ide, ha csak mocskolódni képesek(tisztelet a kivételnek), én a Juve-Milan előtt elolvastam a Milan hasonló blogját is, és azért őket se kell félteni, ha mások lekicsinyítéséről van szó, nem tudom pontosan idézni, de voltak olyan dolgok amihez én is szívesen hozzászóltam volna, csak nem állt szándékomba más csapat fórumát használni, és égetni magam és a Juve szurkolókat. Lehet mindenkinek véleménye, de, hogy sok állat minek reklámozza magát, és a hülyeségét, azt nem tudom. Egyébként kibaszott jó a cikk, de már hozzászoktam! :D

334233 2012.02.09. 19:05:16

[Godbluff](#699820): basszus, ez fel se tűnt! Én csak olvasgattam a hozzászólásokat, Devss-re reagáltam, mert arra azért muszáj volt, a Real-os szimpátiám miatt is. Fel se merült bennem, hogy az ő nevét is lenyúlták. Nem szoktam annyira figyelni a nickneveket, így nem is tűnt fel. Ezt orbitális parasztságnak tartom, de hát nem állíthatunk minden blog oldalra egy rendőrt...Viszont valahogy fel kellene ez ellen lépni, csak nem tudom, hogy lehetne, hogy elegáns is maradjon (az agyonverés nem az), meg az illető, aki ilyet tesz, az is megemlegesse egy életre.

344520 2012.02.09. 19:14:40

[IronRock](#699914): Szerintem, te még az igazi Devss hozzászólására reagáltál, ami igazán arc fennhordós volt. Itt a 120. komment környékén volt egy Devs névvel aki elég nagy baromságot írogatott(azóta törölték a kommentet) , csak gondolom ő is visszaolvasva kiszúrta ezt a nicknevet és remélte tovább szíthatja az indulatokat, mint a másik sev esetében. Bár elnézést, ha rosszul gondolom és tényleg valójában két külön emberrel van dolgunk.

L3VI 2012.02.09. 19:59:31

Hehe! Jó kis írás! Érdekes, de tegnap a meccs után magam is úgy voltam vele, hogy bizony könnyebb, jóval simább meccsre számítottam! Aztán gyorsan az agyamhoz kaptam, hogy nézzenek oda... új idők új szelei fújnak mifelénk, ha egy Milan elleni 2-1 után én még fanyalgok! :) A Róma elleni bajnoki óta azon töprengek, ki fog minket lenyomni? :D

344639 2012.02.09. 20:07:09

Állítólag azt mondják nagyon sokan hogy Beni írkál mindenki nevében.Ez igaz?Meg a dartanya :D ez hihetetlen, hogy ők tényleg magukkal beszélgetnek?Állítólag a 133 kommentből 125 beni vagy dartanya írkálja.Mindenki inkább regisztráljon és akkor nem lesznek ilyen problémák.De lehet hogy benito 100 néven is regisztrálva van.hát ez súlyos.

344639 2012.02.09. 20:11:32

az is hihetetlen hogy a 134 kommentből kb 10 regisztrált vagy annyi sem írkál.A többi meg bújkálva kommentelnek.hahhahaha

forzaalex 2012.02.09. 20:16:08

[sev](#699803): Akkor ezer bocs hogy szépeket mondtam rólad, mégsem szolgáltál rá.

'Niel 2012.02.09. 21:07:38

[uatis](#699724): Gratulálok, kedves uatis. Újfent bebizonyítottad intellektusodat és ELFOGULATLAN hozzáértésedet. Ennyit a tiszteletről. Mondom, majd meglátjuk, ki tiplizik.

336679 2012.02.09. 21:09:53

[Fujimaro](#699987): Hamarosan megoldjuk a problémádat, ne aggódj.

334309 2012.02.09. 21:15:27

['Niel](#700043): most tök komolyan: miért várod, hogy egy szurkolói blogon bárki elfogulatlan legyen?

338554 2012.02.10. 00:01:06

[sev](#699698): Sport1 meg "vélelmezett" bírói tévedések.. Eredj már! Téves ítéletek minden csapat mellett/ellen vannak, de ha csak az egyik kategóriát nézed, akkor a bírók feltűnően segítik/hátráltatják az adott csapatot. A Sport1 összeszedte a kirobbant ügyet alátámasztó kategória tévedéseit, a többi meg kit érdekel. Ilyen dedó nem lehetsz, hogy ennek felülsz.. Itt egy hasonlat: moillusions.com/wp-content/uploads/2010/01/Media-Manipulation-Optical-Illusion1.jpg

269797 2012.02.10. 03:45:32

[neuropa](#700214): Nyilván azért volt anyag, nehéz lett volna összeszedni a semmit. 2. Azért arra emlékszem, hogy akkor tényleg valamennyire téma volt, hogy a Juvenak fújnak a bírók. Igazából két érvem van a calciopoli Juve bűneinek bagatellizálása ellen (megengedve, hogy létezhet aránytalan ítélet, vagy későbbi bizonyítékok, stb. erről volt szó itt a blogon), az egyik, amiről a Sport Tv-s összeállítás is bizonyít, hogy nagyon kilógott a lóláb "empirikusan" is; a másik, hogy mégiscsak született egy független bírói ítélet egy demokratikus országban.

269797 2012.02.10. 03:52:02

[forzaalex](#699997): Sajnálom, hogy megint csalódást okoztam. Bocsánat a stílusért is, amely nyilván nem kompatibilis az itt megszokottal, sorry azért is hogy nem vagyok korrekt Milan szurkoló, meg lefikáztam a Juve-t minden hozzászólásomban, stb. Demagóg ON: Bárcsak idéznél egyetlen ilyet is :)Demagóg OFF.

344639 2012.02.10. 08:41:18

[sev](#700359): most ez sem az igazi sev?

forzaalex 2012.02.10. 09:16:31

[sev](#700358): "Vagy mindenki bűnös, vagy senki sem az." Luciano Moggi

334302 2012.02.10. 09:28:51

"a másik, hogy mégiscsak született egy független bírói ítélet egy demokratikus országban." :) ez a nyerő nálam kérlek, keress rá a calciopoli tagre, és olvass vissza néhány posztot. ne a véleményekkel, hanem a tényekkel foglalkozz, találni fogsz néhány meglepőt közöttük.

269797 2012.02.10. 10:26:11

[heinrich](#700570): Hehe. Akkor a bírói ítélet a vélemény és a ti posztjaitok a tények? Ez azért elég jó :) De ti vagytok a jogászok, nekem csak közgáz meg pol diplomám van :( Egyébként igazából nem én kezdtem a calciopolival foglalkozni, mert ezen a blogon fölösleges felhozni. De egy kicsit már unalmasnak meg falsnak érzem, hogy én lettem egyrészt megszemélyesítve valamiféle milánói gengszterbandával (nyilván egyenlőségjelet téve a Milan és az Inter közé az ügybe) másrészt hogy itt valami tudatos kivégzésről, meg koncepcióról volt szó. Azt sem teljesen értem, hogy ez a Milannak miért lett volna érdeke, mikor minket is megbasztak másrészt meg a Juve vitte el anno a bajnoki aranyakat, amit aztán az Inter kapott (egyet).

269797 2012.02.10. 10:37:13

@forzaalex: Ok, én Mogginak hiszek, tavaly is megmondta hogy a Milan lesz a bajnok :) Egyébként a Juve szurkolók körében milyen Moggi megítélése? Most ez tök komolyan érdekel, bár csak egy troll vagyok. Mert nekem nem teljesen egyértelmű. Most akkor mégiscsak okozója/résztvevője volt a Juve history legnagyobb botrányának, ebből a szempontból nem is teljesen fontos, hogy mit gondolunk a calciopoliról. Másrészt ha elfogadjuk, hogy a Juve nem volt sárosabb mint az inter, milan (ez a fő állítás?) akkor viszont egy valamennyire érdemtelenül meghurcolt, de egyébként zseniális sportvezető, aki a Juve egyik aranykorát fémjelezte.

269797 2012.02.10. 10:52:36

[heinrich](#700570): Most minden irónia nélkül, ígérem, hogy mindenképpen átnézem a "kötelező irodalmat", de lehet nem csak a posztokat és ígérem hogy semmi prekoncepcióm nem lesz. Mert az sokkal izgalmasabb ha a végén egyet tudok érteni azzal, hogy a calciopoli egy elbaszott szarság volt, főleg a Juve-ra nézve. Ez izgalmasabb, mint Juve szurkolóként egyből elfogadni azt a kánont, meg értelmezést, amiben a Juve bűnei eltörpülnek és közös hitté válik egy nagy közös összeesküvés.
süti beállítások módosítása