bntemp

bntemp

Átmeneti impotencia

2012. február 05. - s4tch

A tabella első öt helyezettje nem tudott nyerni, ha a vasárnapi játéknap előtt tudjuk ezt, szinte látjuk magunk előtt, hogy a Siena agyonverése után megszaporodnak a scudetto, a Grande Ikszipszilon, meg hasonló tartalmú hozzászólások. Kikapott az Udinese, a Lazio és az Inter, a Milan csak döntetlent játszott, ami azt jelenti, hogy a Milannal szemben három, az Udinesével szemben hat pontra növelhette volna az előnyét a Juve.

De nem tette, és nem is tehet senkinek szemrehányást azért, mert nem jött össze a győzelem a kiesés elől menekülő Siena ellen. Az ilyen meccseket egyszerűen meg kell nyerni, kell lennie valakinek a csapatból, aki húz egy váratlant. Egy olyat, amire nincs válasza egy mégoly szervezetten védekező csapatnak sem. Ilyen most nem volt.

A tabella első öt helyezettje nem tudott nyerni, ha a vasárnapi játéknap előtt tudjuk ezt, szinte látjuk magunk előtt, hogy a Siena agyonverése után megszaporodnak a scudetto, a Grande Ikszipszilon, meg hasonló tartalmú hozzászólások. Kikapott az Udinese, a Lazio és az Inter, a Milan csak döntetlent játszott, ami azt jelenti, hogy a Milannal szemben három, az Udinesével szemben hat pontra növelhette volna az előnyét a Juve.

De nem tette, és nem is tehet senkinek szemrehányást azért, mert nem jött össze a győzelem a kiesés elől menekülő Siena ellen. Az ilyen meccseket egyszerűen meg kell nyerni, kell lennie valakinek a csapatból, aki húz egy váratlant. Egy olyat, amire nincs válasza egy mégoly szervezetten védekező csapatnak sem. Ilyen most nem volt.

Persze könnyű lenne anyázni a bírót, hogy nem adta meg a teljesen egyértelmű tizenegyest (nem is értjük, hogy a bánatba nézte ezt el, mikor három méterre állt az esettől). Mi viszont szponzorgallér nélkül is ki merjük jelenteni, hogy nem szokásunk a bíróval foglalkozni – és nincs de. Szögezzük le helyette: a Juventus lófaszt sem érdemelt a Siena elleni teljesítményért, nemhogy győzelmet.

A mérkőzés képe igen egysíkúan alakult: Pirlo felvitte a labdát 40 méterig (azaz nagyjából 6-8 méterre a sienai lövészárkoktól), aztán vagy kitette valamelyik szélre, vagy felívelte a tizenhatoson belülre, hátha valaki lefejeli/megcsúsztatja/kezd vele valamit. Ennyiben nagyjából ki is merült a csapat támadójátékának kreativitása, és mivel a Siena kifejezetten kulturáltan védekezett, nagyon gyorsan látszott, hogy itt csak oltári mázlival szerez gólt a Juve. Ilyen még idén úgysem volt, úgyhogy ebben lehetett reménykedni. Meg talán abban, hogy a maradéktalanul teljesítő védelemből valaki felér egy támadással, és be is tudja fejezni, de Chiellini beadásánál elmaradt a büntető, a fejesét pedig kipaskolta a végig magabiztos Pegolo.


Tulajdonképpen annak kell örülnünk, hogy nem kaptunk ki, mert a Siena előtt is adódott ziccer. Tessék egy örömhír: a tavalyi Juve ezt a meccset elbukta volna 1-0-ra. Akkor azt már lemondó legyintéssel fogadtuk volna, most viszont másfél négyzetméternyi tapétát rágtunk le a falról, olyan kurva idegesítő volt nézni egyrészt a játékot, másrészt néhány játékos teljesítményét. Matri például pont azt csinálta, mint múlt héten, csak most nem volt esélye rá, hogy bepattanjon róla egy lövés, Vidal pedig botrányosan gyengén futballozott (nem először), és még a kontrák megakadályozása sem ment neki. Marchisiót alig láttuk, Vucsinicsnek sem ment, Pepe pedig úgy néz ki, korán jött vissza, és rásérült a bajára. A helyére beálló Giaccherini volt a támadósor legjobbja, de neki is a lábában maradt a győztes gól.

Borriello becserélése nem volt rossz ötlet, hiszen beadásokig eljutott a csapat, de talán Matri helyén jobb öltet lett volna, hogy korábban jöhessen Quagliarella, aki a földön is és a levegőben is hasznos. De igazából mindegy volt, ilyen teljesítménnyel akkor is rossz érzésünk lett volna a meccs után, ha egy kósza kísérletből megszületik a győztes gól. Dicsérnünk is kell, méghozzá a védelmet, és most nem csak a középen újra régi fényében csillogó Chiellinit, vagy a szokásos, sallangmentesen precíz Barzaglit, hanem De Cegliét is, aki most már sorozatban játszik nagyon jól a balhátvéd posztján. Még nem neveznénk sorozatnak, de zsinórban másodszor homályosította el Lichtsteinert, aki kicsit fáradtnak tűnik az utóbbi hetekben. Buffon meg Buffon, ennyi.


Bologna, Cagliari, Genoa, Siena. Ezeket a csapatokat nem tudta megverni hazai pályán a Juventus, és az itt megszerezhető 12 pontból összekapart négy nagyon sovány, ha a bajnoki címre hajt a csapat. Ennek a mostaninak az időzítése is belerobbantotta a foskupacot a képünkbe, mert most – februárban – lehetne elbizonytalanítani az üldözőket, akiket így viszont felhozunk, ha látják, hogy esélyük van. Nyilván sokkal jobb érzés a rangadókat megnyerni, de az ilyen eredmények pont nem azt az üzenetet hordozzák, amire most szüksége lenne a Juvénak. Mást kellene üzennünk. Olyan ez, mint amikor rég csorgatod a nyálad egy fajtársra, de amikor végre lekerülnek a göncök, makacsul hatot mutat az óra.

Idén talán először mondunk ilyet, de ezt a Siena elleni meccs úgy, ahogy van el kell felejteni. Reméljük, ezt a reménytelen impotenciát ezzel a meccsel letudtuk, és nem látjuk viszont többet az idei Juventustól tökéletesen szokatlan látványt. Ehhez már csak annyit tennénk hozzá, hogy őszintén gratulálunk a Sienának, szervezetten, jól játszott, megérdemelte a pontot. Most pedig menjünk inni.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr508239932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GrandeAlex86 2012.02.05. 18:53:27

-7°C volt, jó hogy nem áll fel :D

343871 2012.02.05. 18:58:12

ezekkel a 10 emberrel bekkelő csapatok ellen nem nagyon megy, a Siena 0-0ért jött és amit akart azt maradéktalanul végrehajtotta, remekül védekezett, aztán ha éppen véletlenül hozzájuk került a labda előrevágták hátha lesz valami, majdnem lett is. Még így is meglehetett volna a 3 pont a Pegolo nem játsza ellenünk a szezon meccsét. Egy fordulóval kevesebb van. Nagyon kíváncsi leszek hány meccset kap Ibra.

szabo2323 2012.02.05. 19:16:33

Na azért én még mindig feltudnék robbanni. Nincs mese egy igazi komoly, nem ilyen harmad osztályu csatárok kellenek,jók ők csak nem nekünk aki egy villanással eldönti ezeket a meccseket,mert ez nagyon kevés volt és 9 döntetlen az nagyon sok

339362 2012.02.05. 19:26:32

ha nem leszünk bajnokok, akkor az az ilyen meccsek miatt lesz.

340119 2012.02.05. 19:39:58

Szerintem De Ceglie nem volt rossz, de nem is volt egy nagy szám. Észrevehető volt, hogy nyomás alatt tétovázik, hibázgat, (valószínűleg ez a kevés meccs miatt van). Főleg Reginaldo beállása után látszott mindez. A másik, hogy egy 10 emberrel védekező Serie A-s csapatot, azért nem egyszerű feltörni, még akkor sem, ha ez a csapat a Siena. 70 – 30 volt a labdabirtoklási arány a javunkra, 8 – 1 a kapura rúgás, 9 -3 a szöglet (Bet365 szerint). Gyakorlatilag megfojtottuk őket, de ezzel kicsit magunkat is. A Siena atombunkerként viselkedett, mi meg elfáradtunk abban, hogy bejussunk. Nyerni kellett volna persze, de ez van. Ha pár embernek haloványabb a teljesítménye, rögtön meglátszik a játékon. De én egyáltalán nem vagyok dühös, mert így is évek óta ez a legjobb keretünk és ezt a csapatot a rajongásig lehet szeretni minden hibájával együtt. Egyébként is bajnokok leszünk. Csak kimondtam, bassza meg. :)

343871 2012.02.05. 19:50:34

Rendkívül érdeklődve várom Ibrakadabra hány meccses eltiltást kap ütésért.

264364 2012.02.05. 20:26:21

nem lett volna baj, ha az euróezrekért foglalkoztatott urak képesek lettek volna ütempasszokat adni, de ahányszor sikerült a középpálya mögé kerülni, az összes labdaátvételhez meg kellett állni vagy vissza kellett lépni. a másik meg, hogy ha közeledett egy ellenfél, akkor minden esetben vissza, a hazai kapu felé fordult a labdás játékos. ez egy olyan csapat ellen, aki amúgy tíz emberrel védekezik, csak akkor működik, ha van egy hajszálpontos beadás, van egy hasonló átlövés.

Paco 2012.02.06. 07:16:41

Aki testnevelésből fel volt mentve az biztos nem tudja milyen -7fokban iramot diktálni és energikusan játszani. Igen elég sovány volt a teljesítmény de nincs jobb csapat a Juventusnál az olasz baknokságban ebben a szezonban szóval elég lesz. Akár mit is vészmadárkodik itt imádott bloggerem :)) Nagyon be fogja nézni ha bajnok lesz a Juve remélem küld egy választ hogy bocs Paco nekem ez a dolgom ezért írok ilyen sok baromságot :)))

344975 2012.02.06. 08:31:24

tjunior2! Eszméletlen! Mig más a csapatukat élteti,vagy kesereg, te csak az Ibrával foglalkozol mindenhol! Sztem tetszik neked a "svéd csödör"!:)

258945 2012.02.06. 08:57:11

[sevcseny](#695844): mekkora igazság hogy mindenki magából indul ki, ne vetítsd ki rám az elfojtott deviáns hajlamaidat köszi :) Amúgy a csapatom szempontjából baromira nem mindegy hogy a szövetség következetes lesz és Ibra játszik a Juve ellen vagy sem.

344975 2012.02.06. 09:06:20

Ezt akartam hallani!!! Csak sikerült kinyögnie vkinek, hogy azt szeretné minden juvés, hogy Ibra ne játszon ellenetek!!!Sajnálom,tjunior,hogy ilyen módszerrel kellett kiszednem belöled!Sorry,rendben...?:(

hehehaha 2012.02.06. 09:21:21

[sevcseny](#695856): Nem értem, miért baj, hogy örülünk neki, ha a legnagyobb riválisunk legjobb játékosa nem játszik ellenünk...

judoka 2012.02.06. 09:42:19

En juve drukker vagyok,de sajnos azt kell mondjam,hogy az idei eredmenyeket inkabb a szerencsenek koszonhetjuk sok esetben mint Conte-nak.Ha van egy Piero-m,mikor allitsam be ha nem egy ilyen meccsen?Vagy csak azert nem mert meg par eve Piero CSK-kent mondta meg Conte-nak,hogy jobbra vagy balra szaladjon.A szerencsenek egyszer vege es akkor ebennek az embernek mar nem lesz elegendo a tudasa/onfejusege.

344975 2012.02.06. 09:50:17

tjunior!Semmi gond, csak nem szimpatikus! Bár ha végtelen örömet szerez az, hogy a sok sérült mellett még Ibra is kiesik, akkor lelketek rajta!!!Szerintem is eltiltást érdemel, de szimpatikusabb lenne ha játszana 1 olyan meccsen ami a scudettorol dönt, és akkor gyözzön a jobbik!De ha nem fog játszani, és kikapunk, akkor sem fogok ezzel takarozni, mert Ö kereste a bajt!!!

338554 2012.02.06. 10:13:53

[sevcseny](#695856): Te zokni, melyik szurkoló nem szeretné, ha az egyetlen épkézláb játékosotok jogos büntetését töltve megtenné azt a szívességet, hogy nem játszik a csapata ellen? Őszintén.. Alapvető emberi dolog, szeretnénk egy fokkal nyugodtabban ülni a TV előtt, de nyugodtan beleköthetsz. Idén (is) szarok vagytok: no Zlatan, no party, pedig a torinói 2-0-on még játszott is.

258945 2012.02.06. 10:14:43

[sevcseny](#695870): ne legyünk már álszentek, gondolom telebőgted a kispárnád tavaly amikor Krasicot eltiltottátok és nem játszhatott a milan ellen :), ha máskor nem a meccs végén biztos :). Amúgy felőlem játszhat Ibra az összes komoly meccsen betlizett eddig pályafutása során :D

simoon 2012.02.06. 10:22:57

boldog panda vagyok, mert nem tudtam megnézni ezt a meccset

344975 2012.02.06. 10:23:59

neuropa!Lehet, hogy idén szarok vagyunk, nem is költöttünk annyit mint ti.Plussz mi szerepelünk a BL nevü sorozatban, mig ti 1 szánalmas EL helyet sem voltatok képesek elcsipni.Nagy teljesitmény.És idén (is!!!) mi vagyunk szarok!!????

149015 2012.02.06. 10:33:25

Túl jó képet festettél egy-két játékosról benito:) De Ceglie: sose fogok a suta mozgásával megbarátkozni, a védőmunkát lehozta ez igaz, bár nemigazán volt ott semmi különösebb dolga,aztán beállt Reginaldo és azt csinálta a gólyalábunkkal amit akart. Támadásban meg számoltam, szinte egy 1az1 elleni párharcot se volt képes megnyerni, pedig nem Dani Alvessel kellett versenyt futnia.. Marchisio: elhitte magáról h mekkora faszagyerek, olyan évkezdete volt, aztán még mindig nem esett le neki h nem elég ha kiküldi a mezét maga helyett a pályára..Tavaly mikor elzavartam vna uezt produkálta sorozatban és hát most sem az első ilyen meccse, amikor összjátékban teljes mértékben haszontalan, illetve nemhajlandó belőle kivenni a részét. Ezért nem lesz belőle nálunk sohasem igazi húzóember, mert egyenletes teljesítményre egyszerűen nemképes hosszútávon. Vidal: borzalmasan játszik, nekem tiszta Sissoko feeling, amit megszerez, azt elis adja, lövései meg katasztrófálisak Vucinic: ha tévéből nézi a meccset, talán jobb lett vna..mentségére szóljon h ő nem szélső Conte: ritkán kritizálom és nincs is miért hiszen az eredmények többnyire őt igazolják, de a néhai fafejűsége hosszabb távon probléma lehet. Az alapcsapat elfáradt, ezt a vak is látja. A kérdés: akik partvonalon kívül vannak, egy Siena ellen miért nem kapnak szerepet, lehet jobban is harapnának, amellett kevésbé fásultak (elég csak visszagondolni a Roma elleni meccsre). Miért nem váltott meccs közben 3középpályásról 2re, pedig ordított, h a gólszerzés másképpen nemfog menni (lsd egy esetleges Vidal-Q csere a szünetben). Továbbra se értem h Elia azonkívül h talán sérült, miért nem kap egyáltalán lehetőséget még egy hasonszőrű meccsen sem..elképzelésem nincs mit nemcsinál edzésen, esetleg nemtud még perfektül káromkodni olaszul, más ötletem nincs.

258945 2012.02.06. 10:43:31

[sevcseny](#695894): ne ennyire ne olts minket kérlek :), főleg ilyen eredeti módon :D

344975 2012.02.06. 11:12:19

tjunior! Az összes komoly meccsen? Pl a barca ellen is ahol golt szerzett, és csapata egyik legjobbja volt!!! De mit beszélek itt barcáról?Ti jó ideje nem tudjátok mi az, hogy BL! Számotokra a siena elleni meccsek számitanak komolyaknak!!! Tavaly is eltiltották 6-7 meccsre Ibrát, mégis fényévekre voltatok tölünk! Krasic? Vhogy nem hallok rola semmit mostanság, sérült?Gondolom azért nem játszatja Conte, hiszen 1 ilyen sztárnak a kezdöben a helye az egész idényben!!!!

335302 2012.02.06. 11:17:46

[sevcseny](#695870): 2005-ben Ibrát tiltották el a bajnoki címről döntő Milan-Juventusról. Bár erre nyilván nem emlékszel, mert akkor még rejszolni tanultál.

258945 2012.02.06. 11:29:45

[sevcseny](#695923): nem kell kiírnod a nevem elég ha ráböksz a "válasz erre" szövegre :). Istenem ezek a féligazságok, pl. egy BL csoport meccs ami aszem az 1. volt, még is miben volt döntő? vagy mondjuk a tavaly őszi Krasicot összekeverni azzal hogy idén Conte nem játszatja, gondolom teljesen véletlenül :). Ha lenne valami értelem is a pökhendi lekezelő stílusod mögött azt még értékelném is, de csak egy nagyszájú ostoba troll vagy, nyugi nem haragszom :), frusztráló lehet várni már hónapok óta hogy mikor eresztünk le aztán csak nem akar jönni, marad a hátunk nézése egyre távolabról :). Na dobj még be pár kemény oltást hogy idén nem játszunk a BL-be XD.

danteturin 2012.02.06. 11:37:44

Van némi igazság abban mit judoka mondott. Szerény véleményem szerint is Conte enyhén pikkel a Capitano-ra. Ha van a juveban ember aki képes a "váratlan húzásokra" akkor az éppen Alex. Fél idei meddő játék után sztem illett volna becserélni. Az az érzésem, hogy taktikai szervezésben Contenak még lenne mit tanulnia. Baromi sok az a 9 döntetlen. Amondó vagyok hogy ideje lenne már kikapnunk 1x és akkor az helyrerázná a gondolkodását Contenak.

334207 2012.02.06. 12:33:27

Sztem Barza most jatszotta a legrosszabb meccset,miota itt van, Chiellinirol meg epphogy nem kaptak golt a 40 meteres kotenye utan, de tenyleg jo volt a vedelem, foleg DC. Sztem is Q-nak tobbet, Alexnak pedig jatszani kellett volna, vagy ha mar volt fent 2 bolya, akkor kicsit tobbet ivelgetni rajuk. Az viszont kurvajo,ahogy Pirlo es Lichti minden meccsen eljatssza ugyanazt a kombot.

344975 2012.02.06. 12:54:18

Na!Tényleg nincs értelme ennek, hisz semmi tényzserü dolgot nem tudtok felhozni.Csak azt,hogy "nem kell kiirnod a nevem!"tjunior.Le a kalappal az idei teljesitményetek elött, ezt már csak elvesziteni lehet, amire a tegnapi meccs alapján képesek is lehettek.Ibra barcásként is eldöntött 1 elclassicot,pl.De gondoltam vmi friss dolgot irok.Ja! Ma azt is irtad, hogy a legjobb játékosunk Ibra, nem?Ez van!!!Nem ezzel kéne foglalkozni, hanem belátni, hogy itt 1 hatalmas esély arra, hogy bajnokok legyetek tisztán,és meg is nyerni!!! [daneeka29](#695931): Én akkor sem örültem neki! 25 évesen az ember már nem rejszolással elégiti ki magát,vagy nálad igy müködik? Mennem kell,majd folytathatjuk, ha birjátok még az oltást!

258945 2012.02.06. 13:30:51

[sevcseny](#696007): ember, amit írsz annak se füle se farka, kész szerencse hogy csak ontod magadból a tényeket. :) Szeretettel várunk vissza, hogy végre el is kezdj oltogatni minket, a gyorskommentek közt találhatsz egy kis segítséget is hozzá. Béke. :)

344639 2012.02.06. 14:06:41

Nincs szerintem abba semmi, hogy mi szurkolók örülünk annak hogy a nagyorrú szemét patkány Ibruska eltiltásban részesül.Inkább azért örülünk ennek mert rettegünk tőle, meg a milan-tól is.Így legalább Ibruska nélkül egyenlőre nagyon gyengék lesznek,azért jó ez minden csapatnak, mert ő minden mérkőzésen gólt lő.Na most nem fog.hahahahahaha

bianconeri_2007 2012.02.06. 14:12:49

sziasztok! én azt nem értem, h miért üli szinte végig mindkét secondo puntánk az ilyen meccseket... q játszott 20 percet, az nagyon kevés

335302 2012.02.06. 15:47:44

[sevcseny](#696007): Nem, én a rivális csapatok blogjában trollkodok.

278403 2012.02.06. 16:57:54

Nem értem azokat, akik azt mondják, hogy folyton szerencsénk van. Hogy lenne? Büdös életben nem kapunk meg egy 11-est sem. nem emlékszem mikor rúgtunk utoljára. Az összes ellenfél kapusa ellenünk mutatja be a lehető legjobb formáját, és ellenünk brillíroznak. Senki más ellen. Csak azért nem tudunk nyerni. A kiscsapatokat a Milan úgy lépi át, hogy befújnak nekik 3-4 11-est, lásd Atalanta-Milan, míg mi egyet sem kapunk meg. Egyébként meg velünk roppant kellemetlenül játszanak a bírók. De Ceglie viszont eszméletlenül magára talált, hihetetlen a srác. Szerintem a régi, motiválatlan csapat nem tudta felpörgetni, de itt Conte felpörgeti őt is meg a csapatot is. Ez volt az a meccs, amit Conte (tisztelet jár neki mindenért amit eddig a Juventusért tett, Isten fizesse meg) tényleg elszúrt. Sérült volt Pepe is, Vucsi is, Marchisio is, Pirlo eleve lassú a kora miatt, ezt a meccset pedig eleve a sebességgel lehetett volna megnyerni meg egy tapasztalt csatárral. Eliat, Estit Giakkerinit és Marronet kellett volna játszatnia elől a tapasztalt és Siena gyilkos ADP-val, mellette segítségként a mindig harcos földön-vízen-levegőben szuper Q-val. ADP-t elől fent hagytam volna a 11-es pontnál, Q körbefutotta volna, és helyezkedhetett volna, míg a szélről és a középpályáról meg a gyors emberek betörhettek volna. Ez lett volna a győzelem útja. Még mindig nem értem, hogy miért a félig sérült, eleve formán kívüli játékosokat játszatta, ráadásul a fiatalok most teljesen formában voltak. Mindegy. Ezen kívül még mindig tisztelet és Hozsanna Conténak. Hiszem, hogy vele meg lesz a ***. :) Szép napot, jó vitát!

343490 2012.02.06. 16:59:27

[sevcseny](#696007): Jól van na! Játsszon csak nyugodtan Júdea fia ellenünk, vele is sima zakó. Még a kutyaürülék sintér is megvert titeket. Ennyit ér Allegri papa, ameddig ő a góré ,fix hogy cida- csak mondom, a bolond Ranieri simán beletojt a rendszerébe.

babo410 2012.02.06. 18:33:29

Mért pikkelne Conte Del Pierora? Nem értem? Egyszerű egyébként a dolog. Öreg már. Lassú, körülményes, önző, könnyen feldöntik. Mit nem lehet ezen észrevenni? Kezdenie kellett volna? Mit értünk volna vele? Sokat nem szerintem. Igaz a Roma ellen a kupában jó volt, de azon kívül idén több értékelhető produkciót nem is tudok. Ott volt pl a Cagliari elleni meccs. Beállt Borrielloval, és egyértelműen nekik köszönhető, hogy nem tudtunk a végén nyerni. Nagyon rossz volt. Tehát az, hogy játszatjuk, nem biztos, hogy jó ötlet lett volna. Sőt egy Siena ellen kifejezetten rossz. Illetve a Végén én előbb behoztam volna Q-t, és lehet később DP-t. De hogy kezdő nem lett volna, az biztos. Nagyon nem lettünk volna kisegítve vele.

babo410 2012.02.06. 18:41:26

Ja amúgy a meccset úgy nyerhettük volna meg véleményem szerint, ha Conte nem ezt a taktikát választja. Az zseniális volt, hogy 70% volt a labdabirtoklás csak pont, hogy nem ért semmit. Nem a kapu előtt kellett volna adogatni, hanem legalább a félpályáig felengedni őket. Akkor máris a kapu előtt nagyobb területek lettek volna. Vagy néha hagyni kellett volna feljönni őket a térfelünkre, és kontrából lehetett volna gólt szerezni. A Milan is azért nyeri meg az ilyen meccseket, mert hagynak területet az ellenfélnek és nem ragasztják be őket a 16-osra. Erre fel kéne Conte figyelmét is hívni. Sajna a Chievo ellen is ugyan így lett 0-0. és sajnos így lesz megint, ha ezt Conte nem veszi észre. Sajnos nem tudjuk a 11 emberes védekezést feltörni. Pláne, ha még be is szorítjuk őket minél kisebb területre. Hagynikell kicsit őket is kinyilni, mert különben nem lesz győzelem. Mondjuk ennek köszönhető az is, hogy nem tudnak nekünk gólt lőni. De nem kell őket a kapunkig engedni, csak félpályáig!

344639 2012.02.06. 18:54:36

Conte amúgy nem tököl,már vinovóban megkezte a felkészülést a milan ellen.A csapat a labdabirtoklást és a támadást gyakorolták.Conte holnap 14:00-kor fogja megtartani Vinovóban a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatóját.
süti beállítások módosítása