bntemp

bntemp

Könnyebb már nem lesz

2011. december 05. - s4tch

Kicsit olyan az ember érzése, mint amikor egy amerikai (hetero kapcsolatokról szóló) tinédzserfilmben a suli legmenőbbje sorra dönti le a jobbnál-jobb csajokat, aztán elhatározza, hogy (többnyire fogadásból) megpróbálja elkapni az egyik legcsúnyábbat is – végül nagy nehezen sikerül csak neki. A Juventus az egyik legszerényebb – bár játékosállományában azért annyira nem gyenge – ellenfelét próbálta betörni: megvolt az ára, de sikerült. Egy olyan meccs értékelése, amelyen benito bőrtangája (sőt, akár maga benito) is védhette volna a Juventus kapuját.

Kicsit olyan az ember érzése, mint amikor egy amerikai (hetero kapcsolatokról szóló) tinédzserfilmben a suli legmenőbbje sorra dönti le a jobbnál-jobb csajokat, aztán elhatározza, hogy (többnyire fogadásból) megpróbálja elkapni az egyik legcsúnyábbat is – végül nagy nehezen sikerül csak neki. A Juventus az egyik legszerényebb – bár játékosállományában azért annyira nem gyenge – ellenfelét próbálta betörni: megvolt az ára, de sikerült. Egy olyan meccs értékelése, amelyen benito bőrtangája (sőt, akár maga benito) is védhette volna a Juventus kapuját.

Úgy éreztük, hogy nem lehet gond, bár azért az utóbbi két év, sőt, a Bologna, illetve a Genoa elleni döntetlen óvatossá bennünket: visszatekintve láthatjuk, hogy nem volt hiábavaló az az óvatosság. A Cesena olyan tökéletesen megszervezte a védekezését (aki focizott már valaha életében, az tudja, hogy a favágás is iszonyatos szervezettséget igényel), hogy tehetetlenségében szinte bömbölni tudna ilyenkor az ember. Aztán jött a megoldás, az új Tardelli (ezt az a Di Livio mondta ma róla a meccsközvetítés alatt, akiről mostanában Pepét keresztelték el új Di Liviónak), és az egész idény talán legelemibb erejű hangrobbanását okozta az új stadionban. De amíg eddig eljutottunk…

Pirlo végre kedvenc hobbijának, az alvásnak hódolhatott (azért kivitték a meccsre, berakták egy kényelmes székbe, és jól betakarták, hogy meg ne fázzon), helyette – de nyilván nem a helyén – pedig Pazienza kapott szerepet. A Nápolyból sokak szerint töltelékként érkező középpályásról bővebben nem szeretnék írni, legyen elég annyi, hogy gyakorlatilag hibátlanul játszott, de várjuk meg, hogy egy izmosabb csapat ellen, akkor, amikor nagyobb nyomás van a középpályán és a védelmen, mit nyújt majd. Elsőre pazar, de tényleg.

A labdabirtoklással – akárcsak Pirlo jelenlétekor – ezúttal sem volt gond, a megszerzett labdák megjátszása viszont sok problémát okozott. Messze nem volt olyan kombinatív a játék, mint szokott, az iszonyatos Juve-fölény irracionálisan meddőnek tűnt. Ha akadt is szép akció, az többnyire a parkolókba kirúgott labdákkal ért véget, vagy szimplán a labdát sem találták el a játékosok (Matri egyszerűen képtelen volt megoldani az agya és a rúgásért felelős izmai közötti információáramlást). A hátsó alakzat pedig annyira unatkozott, hogy Bonucci csak a maga szórakoztatására egyszer belebotlott a saját lábába, hogy azért mégis szinten tartsa a figyelmét. Chiellininek szintén akadtak megingásai, Barzagli pedig röhögve hozta le a meccset, és immár hónapok óta nem tud hibázni.

Pepe nem lőtt gólt. Mi sem értjük a dolgot

Persze a védelem tehermentesítéséért a legtöbbet a középpálya tette: Pazienzáról már írtunk, Vidalról viszont még eddig nem. Sokak szerint Felipe Melo és Vidal fantasztikus párost alkotnának, szerintem viszont Vidal az, aminek Felipe Melónak kellett volna lennie az elmúlt években. Furcsa ezt mondani egy chilei és egy brazil válogatott játékos összevetésében, de ki kell mondjuk: Vidal klasszisokkal jobb focistának tűnik, aki fegyelmezett, és aki tudja, ha nem vigyáz, egy, az oldalvonal mellett rohangáló, őrjöngő vadállat tépi szét. Valahol ott van benne a dél-amerikai könnyelműség, amely viszont nem jön ki belőle a gyepen. Látszik, hogy ő az, aki az edzéseken megpaskolja a srácok seggét, aki fogkrémet ken a kilincsre, a pályára lépve azonban akkurátusan végzi a dolgát, mint egy jól kiképzett katona. Nagy kedvenc már most is – és piszok jóképű!

Vucsinics ismét megosztotta a közönséget, enerváltnak tűnt, valószínűleg fáradt. Az első félidő jelentős részében holdkórosként tévelygett, aztán az utolsó percekben Conte megkérte (vagy simán ráordított), hogy húzódjon ki a bal szélre, mert ott már a besárgult Rossi várta. A húzás tulajdonképpen bejött, mert a montenegrói ebben az utolsó néhány percben többet mutatott, mint az előtte lévő 40-ben. Quagliarella pedig ekkor már melegített…

Tudni lehetett, hogy jönni fog, végül a gyenge napot kifogó Matrit hívta le Conte, hogy a korábbi sérülése miatt eddig csak perceket kapó exnápolyi végre kiteljesedhessen (nem sikerült neki). Közben Vucsinics megsérült, így Conte olyan dologra kényszerült, amire még előtte soha: a második félidő első 10 percére ellőtt két cserét – a 18. percre pedig ki kellett használnia a harmadikat is, miután Rossi majdnem kirúgta (az 500. juvés bajnokiján szereplő) Del Piero bal szemét. Nem tudni, hogy mit kellett volna elkövetnie a második sárgájáért, mindenesetre a cesenai mészáros a pályán maradhatott. Jöhetett Giaccherini, jobb híján.

Ha egyre sötétebb az éj, azt jelenti, hogy közeledik a hajnal – és Marchisiónak hála meg is érkezett. Beni a meccs közben hisztizett a levlistán, hogy Claudio nem sokat tesz ma a csapat játékához. Marchisio erre – „most megmutatom ennek a kis buzi bloggernek” felkiáltással - ismét pazar és nagyon fontos gólt lőtt. A hangrobbanásra felkelt Pirlo is, akit megnyugtattak, hogy nem történt semmi különös, így aludhatott tovább.

Conte azt nézi, hogy kihez vághatná hozzá a palackot

A meccs ezen a ponton eldőlt. A második gól (amelyet jogtalan büntető és kiállítás előzött meg) tulajdonképpen csak arra szolgált, hogy a mezőny legjobbja, Vidal megünnepeltesse magát a közönséggel.

Most egy újabb, picit sűrűbb hét következik: kíváncsiak vagyunk, hogy a csapat mennyire teszi magát oda a Bologna ellen. Conte valószínűleg a Primavera elleni nyárzáró felkészülési meccsre is prémiumegvonás terhe mellett küldte fel a játékosait, tehát az ő hozzállását nézve a kupasorozat is fontos lehet az idényben – ráadásul ez nem vesz ki annyi erőt a játékosokból, hogy feltétlenül vissza kelljen fogni magukat.

Egy hét múlva pedig irány a főváros, ahol a televíziózás történetének első, 3 dimenzióban közvetítendő olasz bajnokijára kerül sor, és ahol egy megroggyant Róma lesz az ellenfél.  Bizakodni kell, de elbízni magunkat nem szabad: a közegellenállás nő, az év végéig a mainál könnyebb meccs már aligha lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr408239836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vladimir Iljics Lenin 2011.12.05. 08:09:46

Ha ilyen jól tudjátok, miért nem ti ültök a kispadon?

343361 2011.12.05. 08:13:11

Ha viccnek szántátok, annak nagyon gyenge.

337583 2011.12.05. 08:19:43

Tardellinek a héten nem tetszett (valamiért), hogy Marchisiot "az új Tardelli"-nek nevezik. Azt mondta ő Tardelli, Marchisio meg Marchisio. Azt nem tudom, miért húzta fel magát ezen ennyire, de Di Livio vagy utálja, vagy nagyon jóban vannak, hogy csakazértis tardellizett.

343871 2011.12.05. 08:30:46

szerintem jogos volt a tizenegyes és a piros is. A labda tovább pattant Giaról, játékban volt, ha Antonioli nem tarolja le el is érhette volna,

atis123 2011.12.05. 08:36:46

dinovercotti, remélem nőnemű vagy különben kezdek aggódni :)

Elodv 2011.12.05. 09:13:59

Fú de megnézném azt a 3Ds meccset!

Izo 2011.12.05. 09:14:45

"Vidal piszok jóképű" Buzi zebrák!

joz_ 2011.12.05. 09:31:57

Vidal egyszerűen király, mekkora volt már a gólöröme ? azon azt hittem besírok :D

336679 2011.12.05. 09:45:32

[tcs19](#620951): Én mondjuk nem láttam, de el tudom képzelni, hogy ezt lehet nem felháborodottan is mondani. Például, ha arra gondol, hogy ne basztassák már Marchisiót azzal, hogy ő az "új" valaki, hiszen Marchisióból egy van, és a saját játékát játssza. Ő pedig Tardelli és játszotta a saját játékát.

343755 2011.12.05. 09:56:08

[Izo](#620984): eddig még nem nyilatkoztam Juvés fórumon, pedig a barca után ők a másik "nagy kedvenceim" ... :D de ezek után már kezd körvonalazódni számomra, hogy itt is nagyobb a szoba átlaghőmérséklete az öltözőben a kelleténél... :D micsoda jóképű focisták ezek a Juvésok... :D még szerencse, hogy ez az elsődleges egy focistánál, főleg egy fiú szemszögéből, grat a cikkírónak :D epic fail xD

343755 2011.12.05. 09:57:29

[Devss](#621011): ja és halványrózsaszín kiemőlővel áthúzhatta volna... mint ahogy halványkékkel a benitot, hogy mégjobban üssön xD ha már a mezük is rózsaszín ...:D sejteni lehetett, hogy nem véletlen xD

simoon 2011.12.05. 10:02:47

le nem írom nyárig h Conte az isten... hatalmasat hibázott h nem Alex Q párossal kezdett ezt jóvá tenni lehetetlen

338554 2011.12.05. 10:14:39

[Devss](#621012): Ilyet én is tudok, grat a madridos trolloknak, CR7-tel az alacsony öltözői hőmérséklet ellen, epic fail az, hogy te öltözői hőmérsékletről beszélsz mikor köztudottan csak a Bianconeri blog stábjának nem kell télen hősugárzó, a csapat egyenes, mint Conte haja. A Jóisten irgalmazzon neked földi utad során, ha mákszemnyi humorérzék nélkül kell leélned az egész életed.. Ja és biológiailag még éretlen kislány módjára XD Xd xd xD :))))))))))))))))))))))))))

343755 2011.12.05. 10:20:43

[neuropa](#621032): bocs de ki mond már olyat dícséretnek egy focistáról, hogy piszok jó képű?:D nem az hogy remek képességű, vagy nagy játékos... xD ha nem csaj az illető akkor nem azt nézi egy focistában, hogy néz ki... szóval nekem tök mind1 CR. hogy zselézi a haját, és hogyan nézegeti a séróját a kivetítőkön miközben rúgdossa a gólokat, jelen pillanatban is vezeti a spanyol góllövőlistát... :D de nem akartam megbántani a cuki fijúk érzékeny lelkivilágát, nehogy elsírják magukat xD

snoodpdagi 2011.12.05. 10:32:26

Atyaég, Te milyen retardált vagy kedves Devss. :) A cikk is fasza, de a Contés képaláírás óriási, így tovább!

338554 2011.12.05. 10:34:14

[Devss](#621036): Menthetetlen vagy.. Megbántani pedig akkor sem tudnál senkit ha értenéd ami oda van írva, nem még így. De hogy igazad legyen: "immáddom a kukit". Tessék, leírtam, visszavonhatatlanul homok került a gépezetbe. :) Remélem most nagyon boldog vagy. Szívből.

336677 2011.12.05. 10:41:25

[Devss](#621036): azt hiszem, benned egy agyrák éhen halna

343892 2011.12.05. 10:49:13

Jó kis cikk, mint mindig. De az ilyen nyominger kis retardált homár realmargit-csicskákon tudok a legjobban elszórakozni, akik már annyira "másként" látják a világot, hogy egy poénnak szánt megjegyzésen próbálnak még jobban felmelegedni ebben a zord időben. Ehhez tényleg csak gratulálni tudok. így tovább fiúk, Forza Juve!

258945 2011.12.05. 10:52:32

[Devss](#621036): zseniálisan ostoba vagy :), imádom

338211 2011.12.05. 10:56:32

Én nagyon örülök neki, hogy Conte és a csapat bizonyítja, hogy tiki-taka nélkül, Pepékkel a fedélzeten is lehet élvezetes focit játszani. Számomra a fanatizmus mindig is fontosabb volt a technikai tudásnál, remélem Kraszics is ilyen mentalitással tér majd vissza a pályára. (Ha még el nem adta a vezetőség suttyomban)

334376 2011.12.05. 10:56:59

Buzi zebrák! néddmá, a gyorkommentba is! többmintt gyanúss!

343755 2011.12.05. 11:41:48

[aszabolcs85](#621052): nem poénnak szánta ezt a cikkíró :D egyébként a Real Madrid már nagyon szívesen találkozna a Bl-ben a mostani Juventus-al, ezért remélem idén legalább sikerül az első 4 hely vmelyikén végeznetek... xD őszintén remélem, mert olyan jó lenne már elverni a szátokat :D csakis ezért szorítok a Juvenak xD tudom tök rendes vagyok :D simiznivaló buksim van xD na pá cukifijúk klubja ... xD

338144 2011.12.05. 11:57:12

[Devss](#621098): Fájdalmasan hülye vagy :D meglátszik hogy először olvasod a blogot és kb 14 éves vagy... ami egyébként nem gond. Ne félj, azért kiskorúakat itt sem bántanak, bármilyen simiznivaló a buksid :D A Real-osok anno is várták hogy elverik a Juvét, aztán a vége az lett, hogy kénytelenek voltak felállva tapsolni Del Pierot, mert más örömük nem volt a meccsen :) Menj is, mert becsöngettek! :)

343892 2011.12.05. 12:00:10

[Devss](#621098): ha ilyen biztosan tudod, kezdem azt hinni, hogy azért mert a te kis popsidat alázza minden nap. Én is várom hogy újra összecsapjanak a BL-ben, főleg az utolsó két, a madridra nézve igen hízelgően sikerült találkozó végett is. Rátok férne a javítás.

257608 2011.12.05. 12:02:02

[Devss](#621098): Megkaptátok az esélyt,hogy addig mutassatok a BL-ben valamit,amíg mi nem vagyunk ott. Leírhatnád,hogy a Madrid mit játszott a Juvéval mondjuk a legutóbbi 3-4 találkozásukon. A meleg témára meg annyit,hogy Cristiano "festemakörmöm" Ronaldoval a csapatomban igencsak befognám a számat.

257608 2011.12.05. 12:02:43

Ja igen,még annyit,hogy megkaptátok a lehetőséget,bár élni nem sikerült vele ugyebár.

343755 2011.12.05. 12:02:49

[Reiro](#621110): bocs, de ki is nyert Bl-t mikor egymás ellen játszották a döntőt...? hoppá... csak nem a Real ?! cumi :D ülj le 1-es kicsöngettek xD

338554 2011.12.05. 12:04:32

[Devss](#621098): "nem poénnak szánta ezt a cikkíró :D" - Hogy rájött a kis okos! :) Egyébként sem kicsinyes ahogy a jelenlegi (és már tavaly is erős) Madridot összeeresztenéd a jelenlegi (még jövőre is épülgető) Juvéval, csak hogy legyen egy kis sikerélményed.. De ne aggódj, mikor a sors(olás) úgy hozza, megint el lesztek verve. Majd akkor is várunk szeretettel.

343755 2011.12.05. 12:07:14

[grundfocisc](#621118): tavaly már eljutott ez a csapat a negyeddöntőig, pedig még összeszokatlan volt és Mou mindig a 2. évében nyeri a kupákat... :) ott is azért estünk ki a barca ellen, mert ugyebár mi nem játszhatunk ellenük 11 emberrel sosem... (meglepődnék ha dec. 10-én másként lenne xD), de idén már ez sem lesz akadály, az UEFA nem lesz elég hozzá hogy a barca vagy bárki más megállítsa ezt a Madridot, meg lesz a 10.-ik Bl ;) amúgy a Juvenak mennyi is van ?:D jaj de kínos xD

258133 2011.12.05. 12:07:31

Nagyon jó volt!(Conte azt nézi, hogy kihez vághatná hozná a palackot)! Imádom ezt a blogot!!!

343755 2011.12.05. 12:09:29

[neuropa](#621120): oks, majd jövök vagy 20 év mulva ha egy barimeccsen elvertek végre ... xD mert lehet még addigra se jutottok vissza a Bl-be, sok van még a bajnokságból... :D

kdavid86 2011.12.05. 12:20:01

Ejj de trollkodik valaki, látszik hogy szerelmes vagy Devss a madrid összes focistájába....menjél és nyalogasd CR golyóit és ne rontsd itt a levegőt :)

343755 2011.12.05. 12:22:11

[kdavid86](#621137): nem én "dícsérgettem" úgy CR-t vagy bárkit is a Realból, hogy piszok jó képű... xD de am nem ciki ez srácok, ma már elfogadják sokan a melegeket... :D csak az a gáz, hogy ennyire próbáljátok kimagyarázni és áthárítani másra xD

338144 2011.12.05. 12:31:08

[Devss](#621141): Devss, Devss...istenem :D a real drukkerek meg fogják a fejüket, mert szar (te) került a palacsintába :D gyakorold Del Piero nevét, hogy amint meglátod a monitoron rögtön haptákba vágva magad, tapsolhass :D előbb nyeri a Juve a következő bl-t mint a real... nehogy elvegye az osztályfőnök a ájpododat, vigyázz :D

343892 2011.12.05. 12:32:07

[Devss](#621141): te vagy a gáz inkább, kicsi, ha figyelnél észrevennéd, hogy rajtad kívül már mindenki leakadt a témáról, csak te lovagolsz rajta. menj, lovagold meg inkább a cr7 poszteredet. egs.

315427 2011.12.05. 12:37:53

@Devss ejj de vicces vagy. Bírom az ilyen önjelölt bohócokat,akik jót elröhögnek magukon . Főleg ettől a sok "ikszdétől" leszel roppant módon vicces.

258945 2011.12.05. 12:43:18

[Devss](#621141): az Amerikai szépség jutott eszembe rólad, meg Fitts ezredes :) az volt még ilyen homofób, aztán mik ki nem derültek :)

Lazy 2011.12.05. 12:46:36

@Devss: Te nyilván a City-t és a Chelsea-t is nagyon szereted, azok sem különböznek semmiben az összevásárolt csapatodtól, ezt az egészet még a Madrid kezdte az 50-es években, azóta is ezt csinálják és erre büszkék. Inkább arról beszélnél ennyit, h mit csináltatok a tényleg jó, saját nevelésü játékosaitokkal. Egy Raúl el lett üldözve amikor a nagyszerü Mourinho megérkezett, egy Eto´o-t adtatok el a Mallorcanak, aztán sírtatok mikor úgy megpörgette R.Carlost hogy még ma is pozitív a Bárány-próbája. Egy Guti nem kapott lehetöséget, mert nektek kellett Figo és mellé még egy Zidane...honnan is? Az,h a viccet nem érted, egy dolog. De hogy még tanújelét is adod is más csapat fórumán, hogy mekkora oligophren vagy, az már veszélyes... Vigyázz, mert a buzi zebrák megbasznak Titeket nemsokára megint:-)

343755 2011.12.05. 12:50:14

már megérte ide beírnom :D nem vagytok ti se különbek, mint a barcások... a sok hülye egyből ugrik és próbál visszaoltani, egy élmény volt nézni :D Hala Madrid! ;)

343892 2011.12.05. 12:53:36

[Devss](#621164): gratulálok. most rohanj anyuhoz, meséld el mennyire király gyerek vagy, hátha még egy kis jutalomfalat is jut. puszi

Lazy 2011.12.05. 12:54:29

csak Téged jellemez, ha ez okoz örömet, biztos büszke Rád az egész család. Menj, látogass meg más fórumot is, ott is biztos hasonlóan fognak fogadni a rendkívül kvalifikált hozzászólásaiddal. A helyedben meg óvatos lennék, mert lehet,h CR gólkirály lesz, de hogy Aranylabdát nem kap, és a Madrid sem nyer semmit a kupán kivül, míg Messi játszik, az biztos...

338553 2011.12.05. 12:59:35

[Devss](#621164): /facepalm

315427 2011.12.05. 13:08:28

[Devss](#621164): Visszaoltani? Lelettünk oltva? :O:O "Boldogok a lelki szegények mert övéké a mennyek országa.." :D

turorudi 2011.12.05. 13:21:31

ne bántsátok szegényt, alsóban még nem olyan nagy bőn, ha nem megy a szövegértés, és nem tudja mi az az irónia:) nekem a kedvenc meccsem, amikor buffi 11est védet, alex, trez és nedved meg gyönyörű gólokat szerzett! ha jól emléxem valami madridi csapat ellen toltuk.. :) Forza Juve!

KBenc3 2011.12.05. 13:24:39

Meccsről: Nem értem, hogy Conte mért kezdett Vucsinics - Matri párossal, egyértelmű volt, hogy nem lesznek fejben a pályán és rájuk fér a pihi, kézenfekvő lett volna két bizonyítástól fűtött csatár kezdetése. Devss-el kapcsolatban: Nem kellene kommentálni azt amit csinál, ha valamit elér az az, hogy égeti a madrid szurkolókat és elsősorban azokat akik nem divatból szorítanak a blancokért. Magunkról meg annyit, hogy ha leereszkedünk egy ilyen élőlény szintjére azzal meg magunkat tüntetjük fel rossz színben. Juventus mindig példát mutat, mutassunk mi is és hagyjuk az ilyet magában motyogni

KBence3 2011.12.05. 13:30:45

Ja és a magam részéről hanyagolnám a dicső múltra emlékezést, hogy mit csináltunk és hogyan 2003-ban, vagy hogyan tapsolták Alexet madridban. Szép, gyönyörű emlék, de akkor is a jelen a fontos és az úgy fest hogy két 7. hely után végre versenyképes a csapat lehetünk, a Real pedig az egyik legnagyobb Bl esélyes...

336679 2011.12.05. 13:35:51

Azt azért ne felejtsük el megjegyezni a Reál kapcsán, hogy CR is piszok jóképű, ráadásul a teste is jó.

342564 2011.12.05. 14:03:36

[Devss](#621098): Egyébként tényleg igazad van fantasztikus forméban van a Real madrid.Egy királyi gárda.Szerintem 10.én vagyis remélem hogy kitömitek a szarházi Barcelonát.Fantasztikus a Real keret.Szerintem is tinyeritek a BL-t.De lehet hogy a bajnokságot is.

344204 2011.12.05. 14:26:37

[Devss](#621098): Érdekes, hogy én be se nézek a real és barca blogokba... Mert NEM érdekel!!! Szóval valamiért csak érdekel a Juve ha itt olvasgatsz és kommentelgetsz!? Vagy nektek nincs normális blogotok??? Szánalmas! Ja igen, a realokat és barcakat anno a Juve verte ki évről-évre a BL-ből... csak arra te nem emlékszel, mert még anyukád pelenkázott és belenőttél a divatdrukkerségbe... ;)

forzaalex 2011.12.05. 14:39:04

[Devss](#621125): Jézusom, te nem csak hülye vagy, de még a saját csapatodat sem ismered? A Real tavaly elődöntőig ment. Ha idén nyernek valamit, az csak Mou miatt lesz, nem C. Rinyáldó meg a többi pénzéhes senki miatt. Ja és szólok h Olaszországban az első 3 hely ér BL-t. Legalább informálódj egy kicsit, mielőtt idejössz pampogni, volt már 12 éved az okosodásra.

342564 2011.12.05. 14:44:51

[forzaalex](#621271): Azért azt ismerjük már el hogy a Real valami fantasztikus formában van.És had örüljenek hogy lesz egy szezonuk ami a Barcáénál jobb lesz.Tényleg nemtudok elképzelni olyan csapatot a BL-ben aki megállítaná őket.Tény hogy a milan szorongatta a Barcát de a Realt nemtudná az biztos.

340119 2011.12.05. 14:49:03

[Dartagnanx](#621208): :DDDDDDDD

14Krisz 2011.12.05. 15:02:51

csak engem zavar, hogy 50 hsz szól a realról meg céronáldóról? kit érdekel?

x 2011.12.05. 15:29:58

Nagy a pofátok, pedig tavaly is szoptatok!

338554 2011.12.05. 15:32:45

[14Krisz](#621292): Nem csak téged zavar, de nem szeressük felső tagozatos trollokat. Egyébként ha olyan izgalmas lett volna a Cesena elleni meccs akkor nyilván arról beszélne mindenki, de sajnos olyan volt amilyen.. Mindenesetre a Roma ellen gálaelőadásra számítok, mert szerencsére nem fognak 10 emberrel védekezni, támadni meg nem tudnak.

343755 2011.12.05. 18:49:06

ja am multkor pont odakapcsoltam mikor a Napoli ellen ikszelt a juve és 3-3-nál a nagy Del Pierot küldték be a 92. percben... már csak időhúzásra tartják, szegényke xD ennyire becsüli meg a juve is a "dicső" játékosait... :D

344204 2011.12.05. 19:49:49

[Devss](#621544): Mondj már egy játékost a mai foci világában aki legalább annyi időt "szolgál(t)" csapatában, mint Del Piero!? Érdekes, hogy Őt még más csapatok szurkolói is megtapsolják... Mondj egy ilyet a "nagy" madridból! Raúl évekig termelte a gólokat, annyi rekordot tart még most is és Őt megbecsülte a real??? Erről ennyit te s.gglyuk... Ja és húzz vissza a saját blogotokhoz.... ;)
süti beállítások módosítása