bntemp

bntemp

Szeretünk/gyűlölünk - Inter

2011. október 29. - s4tch

Kezdődik az idény, és mi idén sem maradhatunk túlfűtött érzelmektől mentesek. Az előző szezon során hatalmas sikerrel futott gyűlölködős sorozatunk, szurkolók ezrei nézték ökölbe szorult lábujjakkal a meccset, arra gondolva, hogy dögöljünk meg, amiért kedvenc csapatukról / valamelyik szimpatikus kiscsapatról csúnyákat írtunk. Vállaljuk! Ismét előhoztuk a garázsból páncélozott autóinkat, lemostuk őket (egy szál bőrtangában), majd nekiláttunk megírni idei nyolcadik hangulatkeltésünket.

Kezdődik az idény, és mi idén sem maradhatunk túlfűtött érzelmektől mentesek. Az előző szezon során hatalmas sikerrel futott gyűlölködős sorozatunk, szurkolók ezrei nézték ökölbe szorult lábujjakkal a meccset, arra gondolva, hogy dögöljünk meg, amiért kedvenc csapatukról / valamelyik szimpatikus kiscsapatról csúnyákat írtunk. Vállaljuk! Ismét előhoztuk a garázsból páncélozott autóinkat, lemostuk őket (egy szál bőrtangában), majd nekiláttunk megírni idei nyolcadik hangulatkeltésünket.

Idén kissé finomítottunk a koncepción, hogy az érzékeny lelkűek is be tudják fogadni ezt a rendhagyó beharangozót. A szemétláda Tyler és én, a Jóságos _benito fogunk írni szombati ellenfelünkről, az Interről. Ne is húzzuk az időt, csapjunk bele, kurkásszunk a múltban!

Legnagyobb sikerük:

Az Inter számtalan csodálatos sikere között említhetnénk a Grande Inter sikersorozatát, de sajnos tudjuk, hogy ehhez folyamatos doppingolás és játékvezetők rendszeres megvásárlása kellett, vagy ott van az UEFA-kupában vitézkedő időszak, bár ekkor útlevél-, illetve lehallgatási ügyek borzolták a roppant szimpatikus csapat reputációját. Ha egy olyan sikert keresünk, ami tökéletesen visszaadja a csapat szellemiségét, akkor vagy az elmúlt öt évről, vagy erről a gólról kell beszélnünk, amivel pontot mentettek a Juventus ellen a 91. percben - kis híján szabályosan.

A válasz egyértelmű: a Juventus 2006-os kizáratása egyértelműen az Inter történetének legdicsőségesebb pillanata, amely mellett eltörpülnek az olyan emlékezetes sikerek, mint az, hogy sikerült az Ecserin útlevelet venni Recobának, hogy 1922-ben sikerült elérniük (a La Gazzetta dello Sporttal együttműködve), hogy ne essenek ki - annak ellenére, hogy az eredmények alapján a Serie B-ben kellett volna folytatniuk, vagy hogy Ronaldo a környék fáit elrágva sikeresen épített gátakat az Alpok folyóin.

Legnagyobb játékosuk:

Csak úgy özönlenek a világsztárok elénk a fantasztikus klub történetéből. A közelmúltból Ibrahimovic, Vieira és Vieri ugrik be, közvetlen utánuk pedig Baggio copfocskája rémlik fel. Igaz, hogy ők mind a Juventusban lettek nagy játékosok, és a megszerzésükhöz különböző trükkök bevetése kellett. De mondhatnánk Jugovicsot és Davidsot, bár rájuk is tökéletesen illik a fenti lemondás. Na, hát csak tudunk olyan világsztárt mondani, aki volt Interes, és tényleg világsztár lett. Ja, igen: Seedorf, Pirlo, Cannavaro mondjuk...

Ha az erkölcsi normákat tekintenénk, valószínűleg Repülős Gizi lenne a tökéletes Inter játékos, de a többiek azt mondták, őt nem választhatom. Aztán eszembe jutott... izé, senki nem jutott eszembe, akit nagy játékosnak neveznék az Interből. Ja, de egy mégis: Filkor Attila tök jól nyomta az olasz válogatott ellen!

Mit játszottunk tavaly?

Sajnos nem sikerült nagyon megnehezítenünk a Juventus dolgát, hazai pályán egy sovány döntetlen jött össze, Torinóban pedig kikaptunk, mint a szar.

Még Delnerivel is vertük őket, ami mindent elárul róluk. Idegenben pedig udvarias vendégként viselkedtünk: nem pakoltuk el a táskánkba szendvicseket és bontatlan bort az asztalról, hagytunk nekik is valamit - hadd tetszelegjenek az egyenlőség illúziójában!

Mi lesz idén?

Nem vagyunk túl jó formában, hazai pályán kötelező lenne legyőzni a Juventust a derbin, de őszintén szólva már egy szűk vereséggel is elégedettek lennénk. A torinói meccset előre feladtuk, emlékszünk még a 9-1-re.

Komplexen értelmezve a kérdést több változót is bevontam az előzetes számításokba: a játéktudás mellett a történelmet, a klubokban valaha megfordult Balotellik és Materazzik számát, az elnökök szépségét, az olasz jelleget, a csapatoknak szurkoló Dinovercottik számát, a szurkolói által örökbe fogadott állatokat és egyéb fontos tényezőket. Ezek alapján a Juventus 1-0-ra nyer - minden játékmásodpercet.

Miért szimpatikus/antipatikus az Inter?

ööö... hát azért, mert... na. Vagyis... igen, meg mert... hát, izé.

Ki rajzolta, és miért a Nazca vonalakat? Mikor igazolják megfigyeléssel a Higgs bozon létezését?Mi történt Roswellben? Ki volt valójában Hasfelmetsző Jack? Létezik-e Földön kívüli élet? A nagymellű munkatársnőnk miért nem minket választott? Hogy képes bárki is az Internek szurkolni? A világ legnagyobb megoldatlan rejtélyei ezek... Az Inter az a klub, amelyik akkor is másokkal foglalkozik, amikor mindent megnyer. Az elnökük olyan ronda, hogy gyerekkorában telefonon puszilgatták. Az sem véletlen, hogy Mourinho őket választotta, tökéletes párt alkottak, az Isten is egymásnak teremtette őket. De az sem véletlen, hogy Adriano alkoholista lett attól, hogy az Interben játszott! Na, és ilyen ügyes fiúkat nevelnek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr718239760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

275991 2011.10.29. 10:32:54

Nagy a pofátok, pedig tavaly is szoptatok! vagy mégsem? :D ezután mennyi anyázás lesz te atyavilág, délben jövök és összeszámolom a cikk remek lett, a világsztáros résznél röhögtem nagyot :D

147668 2011.10.29. 11:24:45

Ez a műgyülöködés eddig és nevetséges volt, de, ahogy lejöttek a hivatalos nyilatkozatok és mind két edző teljesen jó dolgokat nyilatkozik, az tette röhejes ezt a ósdi megjátszott bohóckodást. Kb olyan vagytok benito ezzel a panel gyűlölködéssel mint a magukat négernek képzelő vörhenyes fehér srácok. magyarán nevetségesek.

343008 2011.10.29. 11:32:49

[Reiko](#583417): Úgy látom te nem érzed azt a mély gyűlöletet az inter iránt mint mi.

338144 2011.10.29. 11:34:54

[Reiko](#583417): Ne haragudj majdnem Druszám, de nem igen bírom kihámozni, mit akartál... valahogy nem passzolnak a mondatrészek néhol :D

Warband United 2011.10.29. 11:46:16

-Legnagyobb sikerük: A Mourinho-tripla 2010-ben. Sosem ismétlik meg, ez teljesen biztos. -Legnagyobb játékosuk: Ronaldo, ez kétségtelen, de azok közül, akik ténylegesen ott játszottak/játszanak, azok közül Javier Zanetti. A

Warband United 2011.10.29. 11:48:39

-Legnagyobb sikerük: A Mourinho-tripla 2010-ben. Sosem ismétlik meg, ez teljesen biztos. -Legnagyobb játékosuk: Ronaldo, ez kétségtelen, de azok közül, akik ténylegesen ott játszottak/játszanak, azok közül Javier Zanetti. A többi sztárjuk a Juvétól jött -Mi lesz idén? Ha most nem győzünk a SS-közönség kedvencei ellen, akkor soha... -Miért antipatikus az Inter? LEHET KEDVELNI EGY OLYAN CSAPATOT, AMI A VILÁGNAK ADTA MARIO BALOTELLIT? A kérdés költői...

337583 2011.10.29. 11:55:35

Nagyon óvatosak voltatok. Ennél sokkal durvább alázást érdemelne ez az orkhadsereg. Persze még így is jönnek majd az egyszerű szurkolóik picsogni, mivel mindig ezt csinálják...

258945 2011.10.29. 12:00:04

[Reiko](#583417): ja mert Conte nem utálja az intert mint szart :), de egy sajtótájékoztatón mégse mondhatja, Ranieriben meg sosem volt annyi karakter hogy bárkinek bármit is megmondjon, Moratti nem ember ergo nem tudom miről beszélsz? Alakoskodó, megjátszós, álszent futballsznob ez sem jobb.

337297 2011.10.29. 12:07:46

Olyan gyorsválasz miért nincs, hogy "te inkább ne olvasd a szeretünk/gyűlölünk posztokat, mert úgysem érted"?

340463 2011.10.29. 12:54:53

[Reiko](#583417): hagyd Horas, ennyi Benitonak jár - egyrészt vannak benne jó poénok, másrészt meg az ilyenek után szokott tökjó calcio-posztokat írni az NST-re (alig várom, maestro benito, alig várom ...)

338554 2011.10.29. 13:02:17

[Reiko](#583417): Ha valós gyűlölködés (Hispán07 szerint), az a baaaj, ha műgyűlölködés (szerinted), most az a baaaj. Nem kell ide ez az komoly úriember-módi. Ez itt a Zinternet, have some fun! Hihetetlen, hogy hétről hétre mennyi sótlan f@sz találja meg ezt a blogot.. Pedig neked vannak jó meglátásaid, de ezzel most egy igen méltatlan sorba álltál be. Gondolom a juvés versikéteken azért kettéröhögted a májad.. :) "Azon a napon válik az ember igazán felnőtté, amelyiken először nevet magán tiszta szívből." Ethel Barrymore

Habbal 2011.10.29. 13:37:03

Remélem megcsapjátok a mocskos Intert rendesen!!

334536 2011.10.29. 14:18:36

Mi akik vagyunk a Grande Roma aka AS Totti megmondjuk jól, hogy olyan is van, mikor nem a derby di italia a fordul rangadója. http://granderoma.blog.nepsport.hu/archives/2011/10/29/Beharangozo_Terez_Mit_nekunk_az_olasz_derbi/ Amúgy tökjó a poszt.

jakuza 2011.10.29. 14:57:18

Este szét lesz szaggatva a mezetek interes majmok.4 gólt tuti lövünk.Az intert ma fel lőjük műholdnak.16. az inter ugye? Na ugyhogy csikiricsáááá.Ja és Benito senki le ne merészelje venni a csúnya írásokat legalább ma,nehogy baj legyen.Semmire kellő inter,ez egy senki alja csapat.Ez így igaz.Proli gyerekekből áll a csapat.Mindet az út széléről hozták.

342620 2011.10.29. 15:49:23

"Az elnökük olyan ronda, hogy gyerekkorában telefonon puszilgatták. Az sem véletlen, hogy Mourinho őket választotta, tökéletes párt alkottak, az Isten is egymásnak teremtette őket." Marottával a sportigazgatói székben nem ugatnék. Ha Mourinho ülne a Juve kispadján akkor recska menne egésznap, mondjuk ő ennyire azért nem ganyé, h egy juve padjára üljön. Ez az egész gyűlölködés annyira gyerekes és undorító. A sport pont arról szól, h tiszteljük az ellenfelet. Nem kell szeretni, mindenkinek meg lehet a saját véleménye, de ez már szánalmas. Miért nem tűntettek a FIGC háza előtt h zárják ki az Intert???

339362 2011.10.29. 15:59:18

[PatrickJane](#584069): mi szeretjük az ellenfeleket, sőt , néhányat különösen, mint például a sintert írtam a figc-nek, hogy ezentúl valentin napon legyen JUVE-sinter, esetleg szentestén!

334417 2011.10.29. 15:59:27

[PatrickJane](#584069): "mondjuk ő ennyire azért nem ganyé, h egy juve padjára üljön." "Ez az egész gyűlölködés annyira gyerekes és undorító. A sport pont arról szól, h tiszteljük az ellenfelet." Bravó, öreg! :))

342620 2011.10.29. 16:01:11

[juuvee](#584083): ;)

342620 2011.10.29. 16:03:35

Az a legviccesebb, h minden év elején ez van. Megy az ige, h megverjük a világot és még azon túl is hódítunk. De valamiért sose jönnek össze dolgok.

258945 2011.10.29. 17:10:29

[PatrickJane](#584092): lehetséges, nem vagyok tisztában teljesen mi folyik éve elején az internél

338554 2011.10.29. 17:12:41

[t.junior](#584181): WIN! :D

342620 2011.10.29. 17:15:27

[t.junior](#584181): :D csak annyit mondok, h altatás:D:D Az a mottónk, h innen szép nyerni:D

342620 2011.10.29. 17:16:26

Nem poénos szarrá verni midnenkit azt 12 ponttal bajnokságot nyerni. Valami extrémebb kell már.

258945 2011.10.29. 17:21:25

[PatrickJane](#584191): igen, végül is ebben kell hinned, más már nem nagyon maradt, teljesen érthető

342620 2011.10.29. 17:27:04

[t.junior](#584202): 38 forduló után kiderül, h jól hittem-e :)

338554 2011.10.29. 17:36:17

[PatrickJane](#584092): Öngól. Viszont most gondoltam bele, hogy Hispán07 után másodszor vetődik fel az a téma, hogy mi itthonról úgy gyűlöljük a kedvenc csapatunk riválisait mintha olaszok lennénk, és hogy ez mennyire szánalmas. Már elnézést, de szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy neki ki/mi szimpatikus és ellenkezőleg. A Real nagy bevásárlásaitól pár éve hányingert kaptam, azt hiszem jogosan. Van aki ma is utálja a Chelsea/ManCity határtalan anyagi fölényét. Miért is lenne ez gyerekes? Miért gyerekes az, ha nekem az inter sunyisága, alattomossága az ami nem tetszik? Tekintsünk el a ténytől, hogy ősi rivális a nerazzurri, senki nem kötelezhet rá, hogy szimpatizáljak Materazzi vagy Samuel taplóságával. Innentől meg értelmetlen az egész egymásra mutogatás, mert ez válik egyre szánalmasabbá és gyerekesebbé. Ti se szeretitek a Juvét (én sem értem miért..) és nekünk sem tetszik amit képviseltek (bíróküldőkkel telefonálni, Militot szabálytalanul leigazolni, Recobának fű alatt útlevelet szerezni ÚGY, hogy ezekért titeket sosem büntettek meg, de mi elvittük a balhét helyettetek is 5 éve). Lehet itt csaló Juvézni, de a ti szátokból igen visszásan hat. A Juve mindig is az összetartás jelképe volt (Sir Alex is minket mutogatott példaként a vörös ördögeinek, nem titeket), míg nektek maradt a kígyó, és ez nem gúnynév, NEM azoktól kaptátok akik nem szeretnek, hanem a saját klubotokat áraztátok be vele, telitalálat volt.. Ettől függetlenül szeressétek nyugodtan az intert, de tőlünk ne várjátok el. Ebben nincs semmi gyerekes, egyszerűen más az értékrendünk. Pont.

342620 2011.10.29. 18:16:34

[neuropa](#584226): de olyna jó, h kiforgatod a szavaimat. 1. nem csaló Juvéztam! 2. azért nem mert kurvára nem tudja ezen a blogon és az országban is, h igazából mi történt. 3. Sose kértem h szeresd az Intert. 4. Azt se mondtam amit hispán. Szóval vegyél vissza a hülyeségedből. Volt sok alattomos húzása az Inter vezetőknek, ez tény. De, hogy mi követtünk el mindent és direkt rátok kentük, h eltakarítsunk a képből, tényleg szánalmas. Oltsatok nyugodtan, csak nevetek rajtatok, h egy 5 évvel ezelőtti szarságban keresitek állandóan mindennek az okát de közben már rég visszatérhetetek volna a csúcsra és visszanyerhettétek volna a 2 scudettot. Ennyi lenne a történet. Most se mutat többet a Juve mint az előző években, mi meg kurva szarok vagyunk.

kislippi 2011.10.29. 18:40:53

[PatrickJane](#584296): őszintén kívánom sorolják vissza a sintert és akkor megmutathatjátok mennyire könnyű ujra bajnokesélyessé válni.

342620 2011.10.29. 18:42:49

[kislippi](#584386): jól van. :) Visszakerülés után kapásból 3ikok lettetek és utána 2ikok. Adott volt egy alap, amit rendesen szétvertek. De inkább hagylak titeket...

Eztgondoljaakolto 2011.10.29. 18:51:49

Megfeszül izma a hős tizenegynek Egyre kilépnek s a bőrgolyó száll Ranierinek arcán könnycseppek erednek Dobban a szív és ordít a száj Alessandro lő és óh, betalál Izzad és szenved a csúf lombard horda Nyögve mozdulnak de buknak megint Törve a sípcsont és roppan a borda Elzuhan Pazzini, érzi a kínt Rája a hős Gigi kacagva legyint Förtelmes csontzene hallik a pályán Ordítás, csattanás, vad fergeteg Rácsúszik Pirlóra a félpálya táján Zanetti, ám még ő hempereg A bírót kérleli a csúful vert sereg Jer velem, herceg, igyunk egy pohárral Utolsót rúgják a kék-feketék Végül a Juve neve zúg majd az árral Egy nagy csapat nevét zengi az ég!

342564 2011.10.29. 19:29:58

[Eztgondoljaakolto](#584436): Hát szépöcsém ez nagyon király írás.Ezt magadtól írtad mert ez egy mestermű.Én mondom hogy ez hatalmas,ezt gyorsan leírom egy papírra.

342564 2011.10.29. 19:33:10

[Eztgondoljaakolto](#584436): Tudnál estleg csúnyábban fogalmazni?Elég kedves voltál az zinterrel

342564 2011.10.29. 19:35:33

Nemtudom hogy a zintert ki menti meg tőlünk?Remélem tudják és látják hogy Matri a fenegyerek mijen jó formában van.Nagyon gyenge játékosuk van a zinternek

338783 2011.10.29. 19:39:24

Egyszerűen nevetséges ami itt megy. Kíváncsi vagyok, hogy az egyfolytában merdázó fórumozók közül hányan voltak már kint a csapatuk meccsén, gyanítom, nem sokan. Értem én, hogy nehéz megemészteni a kizárást, de basszátok meg, ti magyarok vagytok (többségében, gondolom) ezek pedig olasz csapatok, nem kéne vért folyatni értük, csak barátságosan drukkolni nekik, szimpatizálni velük. Egyszerűen végtelenül primitív az ami ezen a blogon folyik és ezért elsősorban a cikkírók a felelősek.

130885 2011.10.29. 19:47:26

Tiporjátok sárba ezt a kék-fekete színű valamit! Ha ilyen jól tudjátok, miért nem ti ültök a kispadon?

342564 2011.10.29. 19:51:59

[Hype_HUN](#584568): Jaj megne mond már itt hogy ki mitcsináljon.Inkább nézd a meccset met midjárt a roma kiegyenlít.Egyébként meg az egész ország ilyen szemét mocskos.

342564 2011.10.29. 19:54:35

[deep purple](#584601): Hogy kerülsz ide? Valaki nyitva hagyta a ketrecedet? A multkor minket szidtál most meg az inter.Nem muszáj barszás létedre ide feljönni.Na csááááá

Sylvester94 2011.10.29. 19:58:00

Hát ez a videó nagyon jó, csorgott a könnyem! 20:45-től FORZA JUVE!!!

338783 2011.10.29. 20:00:19

[future2014](#584623): Meglett végül a meccs. Egyébként meg azt csináltok amit akartok.

339362 2011.10.29. 20:01:10

[Hype_HUN](#584568): 1. milán merda 2. nem folyik semmilyen vér(még!) 3. ki a fasz vagy te, hogy itt fölényeskedve megítéld a szellemi színvonalat? 4. milán merda 5. miért ne lehetne a kedvenc klubom olasz? 6. humorérzéked, olyan mint a csapatod, egy hatalmas nulla 7. ne nézzél soha montipálytont, nem fogod érteni úgyse 8. milán merda

342564 2011.10.29. 20:02:58

[juuvee](#584656): Hát öcsém nagy vagy.Jó vágod ezaz csak így tovább.

339362 2011.10.29. 20:04:54

[future2014](#584659): drága bátyám, hát még is megkerültél!

Sylvester94 2011.10.29. 20:05:31

[Reiko](#583417): Az edzők nem nyilatkozhatnak durván, mert ugyebár "fer pléj" van. A gyűlölködést én is meghagyom a meccs után - ha győzünk, akkor azért, ha nem, akkor meg azért

342564 2011.10.29. 20:06:54

Kikapott a napoly a milan vezeti a tabellát.

338783 2011.10.29. 20:07:19

Hú baszd meg, ti lejjebb vagytok, mint azt valaha álmodni mertem volna. :D

339362 2011.10.29. 20:07:26

semmi ciki és kivetni való nincs abban, hogy utálsz egy csapatot, főleg, ha az milánói.

339362 2011.10.29. 20:10:32

[Hype_HUN](#584676): csak tudnám hogy lehet targonca kezelés közben írogatni!

fecooo 2011.10.29. 20:10:52

Buzi zebrák! az összes olasz csapat szar főleg a jve haha BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fecooo 2011.10.29. 20:12:54

Nagy a pofátok, pedig tavaly is szoptatok!

fecooo 2011.10.29. 20:13:08

Ha viccnek szántátok, annak nagyon gyenge.

fecooo 2011.10.29. 20:13:18

Emiatt a cikk miatt fogok az ellenfélnek szurkolni!

fecooo 2011.10.29. 20:13:31

Ti nevezitek magatokat újságírónak?

339362 2011.10.29. 20:13:50

[fecooo](#584688): na, jó! beszóltál, ezért nem adunk több doppingszert!

fecooo 2011.10.29. 20:15:33

[juuvee](#584699): srác akkor ugass mikor végre a béelbe lesztek tavaly ki is nyerte?:DD ja h az ÉVSZÁZAD CSAPATA

342564 2011.10.29. 20:15:45

[fecooo](#584688): Hát a barcelónának nagyon nem megy.A real lesz a király csapat.Elvégre nem hiába a nevük királyi gárda nem? A kócos messi-nek sem megy.Mi van a Barcával majom?

339362 2011.10.29. 20:17:54

[fecooo](#584703): te vagy az én emberem! :D de tényleg! a bárszelónát jobban utálom az internél is :) szerencsére ebből az évszázadból még csak kevés év telt el!

fecooo 2011.10.29. 20:17:56

[future2014](#584706): altatjuk a népet tesó év végén mi lesz? ja h első hely, bl győzeleem, meg lehet 1 kupa is leesik, de azt lehet hadjuk céró hagy örüljön

fecooo 2011.10.29. 20:19:21

Buzi zebrák! eNNYI EGY NULL MESSI444444444444444

339362 2011.10.29. 20:20:11

[fecooo](#584715): :) ez milyen csávó :D

338783 2011.10.29. 20:20:12

[juuvee](#584686): Mi bajod lenne vele, ha targoncát kezelnék? Nem hiszem, hogy ez minősítene. Téged viszont minősít minden mondatod.

342564 2011.10.29. 20:20:26

[fecooo](#584703): A barcelóna szophatja a reál faszát. Iszonytos jócsapat ez a Mourinho féle banda.Kaka is jóformában van.De még a Levante is jobb nálatok:Azért nemszégyenled magad hogy idejössz és te teszel szemrehányást?Egyébként ma láttalak jól nézel ki, hánytál?hahahhahahhaha

342564 2011.10.29. 20:22:01

[juuvee](#584721): Húha eltaláltad tényleg targoncás.Nagyon felhúzta magát.

fecooo 2011.10.29. 20:22:17

[future2014](#584723): tavaly is ez volt azt csak ötöt vertünk nekik idén lehet nem alázzuk meg őket ennyire

339362 2011.10.29. 20:22:29

[Hype_HUN](#584722): pont az a bajom, hogy nem kezeled, hanem munkaidő alatt itt írogatsz.

342564 2011.10.29. 20:22:30

[Hype_HUN](#584722): Mit mondtál hány éves vagy?

342564 2011.10.29. 20:24:35

Na jóvan leléptem.4-0 jósolok nekünk.

fecooo 2011.10.29. 20:24:50

am szerintetek melyik a jobb? pirlo-vidál-markízió-kraszics v busquets-xavi-iniesta-villa-pedro nemkérdés:DDDD még ez is jobb a tieteknél keita-thiago alcantara-busquets-cuenca-villa ja bocs már 2-0 újabb gála?:D

339362 2011.10.29. 20:25:20

[future2014](#584735): csatlakozom a 4-0-hoz!

339362 2011.10.29. 20:27:04

[fecooo](#584737): de itt ez senki nem érdekel, felőlem nyerhettek 20-0 is, hidegen hagy mindenkit. vagy átjöttetek az olasz bajnokságba?

343361 2011.10.29. 20:34:03

Ha viccnek szántátok, annak nagyon gyenge.

138196 2011.10.29. 20:35:24

Kár ezért a rengeteg indulatért. 1969 óta tartom magam INTER drukkernek. Kék-fekete szín jól hanzó nevek nagy győzelmek. Egy kisfiúnak mi kell még. Mazzola, BEK sikerek stb stb. Később a magyar vonatkozásai a csapatnak. (edzők és játékosok) Milánó művészeti értékei + 8 Inter meccs a Meazzaban. Jah és még egy apróság: A csapat neve: Nemzetközi Football Club Milano. Tehát egy magyarnak épp annyi joga van drukkolni a csapatnak mint pl. egy milánói olasznak. FORZA INTER !!!

338783 2011.10.29. 20:35:28

20 vagyok, de szerintem ez sem jelent semmit.

138196 2011.10.29. 20:42:26

Jahh és még 1 A cikk nagyon sok hamis , hazug dolgot is tartalmaz. Nem értem miért nem lehet elegánsan fogalmazni. Elismerni Mazzola ,Suarez Altobelli, Ganz, Milito , Zanetti tehetségét IS! FORZA INTER!!!

joe 2011.10.29. 21:02:46

8 meccs 4 győzelem és 4 döntetlen. Mit ne mondjak csodálatos eredmény!!! Forza Inter

Sylvester94 2011.10.29. 21:24:05

Beautiful goooooooooooaaaaaaaaallll!!!! Claudio Marchisiiiiiiooooooooooo!!!! Grande Juventus!

225533 2011.10.29. 21:28:29

az a szánalmas a juvéban, hogy rohadtul gyűlöli az intert, pedig az inter le se szarja őket, inkább a milánt tekinti ellenfélnek.

Sylvester94 2011.10.29. 21:33:52

AZ NEM VOLT SEMMI, TE AGYALÁGYULT, IDIÓTA, ESZEMENT BAROM!? EZ TELJESEN TISZTA TIZENEGYES VOLT, TE HÜLYEGYEREK!!!

Sylvester94 2011.10.29. 21:37:50

[qwestfield](#584895): Az Inter most csak szeretné ellenfélnek a Milant tekinteni! Most a Bologna, a Novara, az Atalanta és a hasonlóan, khm, majdnembajnokesélyes csapatok az ellenfelei. A Milannak meg marad ez a szánalmas Juventus...

334302 2011.10.29. 21:44:54

Nem tudom, mire akar tizenegyest adni ez a csörgősipka, ha nem erre. Tipikusan az a helyzet, amit egyszerűen nem lehet elnézni.

Nabokov 2011.10.29. 22:16:50

ezt a cserét bazz...

325529 2011.10.29. 22:26:42

A juventusnál undorítóbb csapat nincs a Földön...

343255 2011.10.29. 22:33:02

Csak nekem tűnik úgy, hogy az olasz témájú blogoknál alacsonyabb az átlag IQ? Amúgy ez a legjobb olasz bíró? heh Del Piero ezt berúghatta volna...

Sylvester94 2011.10.29. 22:50:06

Gyönyörű mérkőzés! Az első félidő káprázatos, a másodikban pedig láthattuk azt a Juvét, amiben a mostani edzőt láthatták a szerencsésebbek még játszani. Visszaállt a világ rendje. Az a Benito, aki a tévében beszélt Milánóból, az a Jóságos _benito, aki írta a cikket is?

334474 2011.10.29. 22:54:21

[Sylvester94](#585110): igen Ez bizony nagyon szép meccs volt. Nem diadal, hanem egy okosan lejátszott meccs. Conte jól nyúlt bele, minden szükséges pillanatban. Bonucci elképesztően nagyot javult a 2. félidőre. Volt honnan mondjuk, de most ez nem számít. Zarate cseréje, ha nem sérülés, akkor kb. a legnagyobb hülyeség amit edzőtől láttam.

138196 2011.10.29. 22:58:34

Sajnos vereség!Ez van. A Juventus megérdemelte az 1 gólos sikert. Néhány játékosunk rengeteg hibával játszott. persze azért FORZA INTER !!!

Sylvester94 2011.10.29. 23:05:17

[ForzaBayern](#585066): Én nézek angol meccseket is, ahhoz képest ez maga a minőségi játékvezetés. Hol van már Collina?

Sylvester94 2011.10.29. 23:07:49

[intertomega](#585133): Tudod, hogy van ez, a jó győzelme, a rossz kínjai... Ismét a helyes úton! Ezt még sosem mertem kimondani, de lehetséges volna, hogy Conte tudja, mit csinál?

Sylvester94 2011.10.29. 23:11:17

[andree10](#585123): hát igen, káros, ha egy edző végig alszik a meccsein... de viccet félretéve, és még nemigen láttam jó húzást az Inter padján CR-től.

343490 2011.10.29. 23:14:42

Milánó csatornái újra tiszták, néhány rágcsálót ma jól legyalultunk. Szép volt, sőt, csodálatos! Majdnem bejött a szabadkozás közepette befújt tizi is(« VILÁGPREMIER! Inter - Juventus beszámoló! ), de a spori érthető módon jobban ragaszkodott a családjához, minthogy ezt befújja :D

337664 2011.10.29. 23:15:45

1. A divatkocsogok - azaz barca"drukkerek", takarodjanak a helyukre, de nagyon gyorsan, mert ez már valami elképeszto, hogy minden blogon jelen van valamelyik hulye kozoluk, aztán dongeti a mellét, meg mondja a baromságait az "évszázad csapatáról", hihetetlen. Keressetek már rá, hogy állt fel a csapatotok (sic!), mondjuk 5 éve, aztán játsszatok el a gondolattal, mi lesz újabb 5 év múlva, amikor a maiak fele sem lesz ott, Messi pedig kb. három éve lesz már MCity játékos.Annak a másik agyatlannak meg uzenném, aki szerint az Internek nem ellenfél a Juve, hogy a meccs olasz neve Derby d'Italia, mond ez neked valamit ?! 29 !!!

254834 2011.10.29. 23:16:21

Amikor ezeket írod nem szoktál gondolkodni? Vagy ez a tevéknység úgy általában hibádzik? Sajnálatos, de úgy tűnik, ez nem egyszeri hiba. Talán megfontolandó lenne, hogy kevesebb szeméttel járulj hozzá a jövőhöz. Hidd el, sokakkal jót tennél.

dosaszi08@gmail.com 2011.10.29. 23:22:23

[stefanovic](#585177): Erről eszembe idézted egy haverom szavait. De amikor hallottam, azt hittem összekarmolom magam. Azt mondta, idézem szó szerint (nem én találom ám ki!): "Messi olyan gyorsan ellavírozik a védők között, hogy már immunis a felrúgásra!" (mondjuk, amikor egy haveri meccsen 6-1-re legyőztük őket, akkor is azt mondta, hogy jobbak voltak, mert 3-szor is ügyesen mögénk kerültek...)

Sylvester94 2011.10.29. 23:28:28

[E y e t y r a n t](#585178): Jogos felvetés, habár a mondandó értékes információkat tartalmaz, de ez túlságosan interi megfogalmazás, amit egy magára valamit adó torinói "mensevik" (mert köztudomásúlag a Juvésok vannak Torinóban kisebbségben, mint az más igen színvonalasan ki lett fejtve) papírra vetett szövegében átfogalmaz. Magyarul: mér' nem írsz szebben b@szd meg, te marha!

Sylvester94 2011.10.29. 23:36:02

Mióta vártam már rá, hogy egy megnyert idegenbeli rangvevő után (az Útwenger által kitalált szó ide is tökéletes) azzal a jóleső tudattal hajthatom mély álomra fejemet, hogy Torinó kicsit lányosabb (én amúgy tudom, miért van ez az ocsmány vendégmez: ugyebár a Torino FC beceneve a bikák, és hangsúlyozni kell az ellentéteket...), de sokkal szimpatikusabb alakulata a bajnokság első helyezettje, és bár valószínűleg a favorit Fárosz lesz a szezon végén a befutó, de a Juvéra is lehet tenni a téteket, mert mi NEM ADJUK FEL! FORZA JUVENTUS!!!

337664 2011.10.29. 23:39:19

[Sylvester94](#585210): Fárosz - ez nagyon nagy :)

343490 2011.10.30. 01:09:48

Ne már! Miért veszitek le egy JUVÉS kommentjét? Én csak reagáltam egy kisstílű pajszer, egy normális kijelentés után tett mocskolódására!

339362 2011.10.30. 02:32:04

1-2, nincs mese be lehet kapni,forza JUVE !

337583 2011.10.30. 16:03:16

[juuvee](#585408): Engedelmeddel ezt előterjeszteném gyorskommentre.
süti beállítások módosítása