bntemp

bntemp

Átigazolási útmutató

2011. január 02. - s4tch

Holnap elkezdődik az az időszak, amelyik az olasz újságírók számára a sport igazi lényegét adja. Az elmúlt hetekben folyamatosan záporoztak felénk a hírek arról, hogy ki az akit szinte biztosan leigazol a klub - persze e hírek alapján a Juventusnak kb. 90 fős kerete lenne. Nézzük, mire számíthatunk a januári piactól!

Holnap elkezdődik az az időszak, amelyik az olasz újságírók számára a sport igazi lényegét adja. Az elmúlt hetekben folyamatosan záporoztak felénk a hírek arról, hogy ki az akit szinte biztosan leigazol a klub - persze e hírek alapján a Juventusnak kb. 90 fős kerete lenne. Nézzük, mire számíthatunk a januári piactól!

Nézzük, ki távozhat, hiszen ez a rövidebb névsor. Szinte biztos, hogy a keveset játszó Lanzafame Cesenába kerül kölcsönbe - erről állítólag már meg is egyezett a játékjoga felét birtokló Palermo és Juventus. De vinné őt a Brescia és a Bari is. Távozhat a Bonucci érkezésével egyértelműen a cserék közé szoruló Legrottaglie is, akit több klub is vinne. A góliszonyban szenvedő Amauritól (és fizetése jelentette tehertől) pedig a klub szabadulna meg, már amennyiben sikerül valakit igazolni a támadósorba. Felmerülhet még a nyáron hiába kínálgatott Grosso és Szalihamidzsics eladása is: értük télen még lehetne valamit akpni, ráadásul kettejük féléves fizetése nettó 2 millió euró. De vajon jó ötlet lenne-e eladni őket, hiszen nem biztos, hogy nincs rájuk szükség. Végezetül Sissoko távozása sem lenne meglepetés. Őt a Fiorentina és a Lazio is vinné, de Marotta nyilatkozatai alapján csak külföldre engedik el - pl. a Wolsburgba, amely igen rosszul szerepel, és már a télen jól jönne nekik valaki, aki stabilizálhatja a középpályát. Egyébként Sissokonak kulcsszerepe lesz/lehet az átigazolási szezonban, több játékoscsere kapcsán is felmerülhet a neve.

A lehetséges érkezőkről rengeteget olvashattunk, nem is érdemes végignézni a felmerült neveket. Inkább azt vegyük figyelembe, amit, amiket Marotta nyilatkozott, illetve ami nyár óta a klub stratégiája. Utóbbinak például fontos eleme, hogy a Juventust elsősorban fiatal olasz játékosokra akarják építeni, és lehetőleg alacsonyan kívánják tartani a fizetéseket. Emellett nem valószínű, hogy sokat tud költeni a klub, hiszen csak a nyári opciókra (Quagliarella, Aquilani megszerzésére) több mint 25 millió eurót kell majd költeni - ha Pepét is meg akarják tartani, akkor 30 millió fölé kúszik ez az összeg. Azaz nagybevásárlás nem lesz, és legfeljebb 1-2 új igazolás várható.

Aztán érdemes észben tartanunk azt a nyilatkozatot, ami szerint a Juve megpróbál egy csatárt igazolni a télen, és elsősorban olyan jöhet szóba, akinek gondjai vannak a klubjánál, és Marottáék elsősorban kölcsönvételben gondolkodnak, opcióval a végleges leigazolásra. Ez alapján például szóba jöhet a Madridban alulteljesítő Benzema, aki viszont se nem olasz, se nem alacsony fizetésű. Mindkét feltételnek megfelel viszont a Cagliariban játszó Acquafresca, akinek viszont igen gyenge féléve volt: a 16 meccsen szerzett egy gól nem az a szint, ami nagy bizakodással tölthetne el minket. Fontos tényező még, hogy a Juventus első számú célpontja Dzeko: már a nyáron is így volt, vélhetően azért csak az átigazolási időszak végén jött Kraszics, hiszen Marottáék végig abban reménykedtek, hogy a nem EU-s helyre ő érkezik. Bár a Manchester City nagyon akarja Dzekot, a Juve egyáltalán nem esélytelen a versenyfutásban, például ha Sissoko már a télen Wolfsburga költözne, az nagyban növelné a bosnyák leigazolásának esélyét. De ez csak a nyáron lehetséges, így addig kellene egy áthidaló megoldás. Aki Gilardino vagy Pazzini lehetne? Nem egy elemző szentül meg van győződva arról, hogy a firenzei csatár a legkésőbb nyáron a Juvéé lesz - őszintén szólva ezt én is elég valószínűnek tartom. De én bedobnék egy meglepetésnevet is: a lazios Rocchiét, aki Juve nevelés, és bár csapatkapitány, meglehetősen keveset játszott az ősszel. Vagy a genovai Toni lehet a befutó? Fél évre akár még megoldás is lehet... Ha idejönne, a Juve lenne 12 hónap alatt a 4. csapata - szép, nem?

Látunk-e ilyet jövőre?

A gondokkal küzdő támadók közé tartozhat Santa Cruz is, akinek ráadásul van spanyol útlevele is, így nem akadályozná meg az EU-n kívüliekre vonatkozó kvóta az érkezését - viszont ő nem akar kölcsönbe igazolni sehova.

A manchesteri Machedát állítólag Marotta és Delneri is szívesen látná a csapatban, de csak akkor, ha nem csak simán kölcsönbe érkezne, hanem legalább opciót kapna rá a Juventus - na, ez az, ami meg Fergusonnak nem tetszik, és lehet, hogy inkább agy angol klubhoz engedi el.

Problémát jelentenek a szélsővédők is. A sajtó több balhátvédet is szóba hozott a Juvéval, de szerintem nem valószínű, hogy oda érkezzen valaki a télen. Traoré végre egészséges, lassan De Ceglie is felépül, akiben nagyon bíznak a klub vezetői. És persze ott van Grosso is, aki ugyan nem villogott, amikor játszott, de nagyon rossz sem volt. Persze ha reális esély nyílik mondjuk Bridge vagy Ziegler megszerzésére, lehet, hogy Marotta nem habozik majd. Problémásabb a jobbhátvéd pozíciója, hiszen az ide igazolt Mottát már a 18 éves, és alapvetően középhátvéd Sörensen mögé rangsorolja Delneri. Ide érkezhetett volna az arsenalos Ebué, akinek fél év volt hátra a szerződéséből, így elképzelhető volt, hogy a klubja a télen pénzt akart volna belőle csinálni. Csak éppen a hétvégén jelentette be Wenger, hogy Ebué szerződést hosszabbított... Sokak vágya Mattia Cassani leigazolása, aki ráadásul Juve nevelés, de ő biztosan nem lenne olcsó, így az ő januári megszerzése szerintem meglepetés lenne. Én is őt tartanám a legjobb megoldásnak, stabilizálhatná Kraszics mögött a védekezést.

Maradva a jobbhátvédeknél: a lazios Lichtsteiner a Juve elleni meccsen is igazolta, hogy jó játékos, nem véletlenül akarja egy csomó nagy klub is. Lotito elnök állítólag 11 milliót akarna érte - mondjuk egy játékoscserével (Amauri vagy Sissoko) ez csökkenhetne.

A liverpooli Johnson még nála is többe kerülne, ráadásul nem vagyok arról meggyőződve, hogy egy olyan jobbhátvédre lenne szükségünk, aki sem a Chelseánál, sem a Liverpoolnál nem vált be, és akinek állítólag az a legnagyobb baja, hogy jobban támad, mint védekezik... Jobban hangzik a hoffenheimi Andreas Beck neve, de vélhetően inkább nyáron lesz lehetőség az ő megvételére is.

Legro távozása esetén szükséges lehet egy középső védő megszerzése is, hiszen Sörensen rutintalan, Rinaudo meg sérült és rossz játékos. Ide a bolognai Britost emlegetik, aki viszont stabil kezdő Bolognában, nem tudom, miért cserélné ezt fel a Juve kispadjára... Inkább maradjon még Legrottaglie egy fél évig, aztán a nyáron meglátjuk, ki lehet megszerezni, vagy esetleg beépíthető-e valamelyik fiatal

Személy szerint én azt várom a januártól, hogy érkezik egy csatár, és egy védő, és Sissoko távozása esetén egy középpályás (Cigarini?) - de legalább egyikük csak kölcsönbe jön. A kulcs Dzeko: ha sikerül az ő nyári érkezését bebiztosítani, akkor vagy nem jön senki a támadósorba, vagy csak egy féléves kölcsönvétel jöhet szóba. De a költést is befolyásolja a bosnyák sorsa: ne feledjük, a hogy Dzeko ára legalább 30 millió euró, ami az korábban emlegetett opciós jogokkal együtt már 50-60 milliós nyári kiadást valószínűsít. És ennek az összegnek csak kis részét lehet előteremteni játékoseladásból, mivel a piacképes játékosok többségére számít a klub a jövőben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr228239218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kover 2011.01.02. 22:50:09

én változatlanul szívesen látnám Llorrentét is a csatársorban, ha Dzekóra lecsap a City akkor mindenképp megpróbálnám őt elcsábítani. ma is néztem a Depor ellen, kikaptak ugyan de életveszély az a gyerek, fejelt is egy gólt. egyszer nekünk is hátha bejönne hogy egy relatíve kis v középcsapatból igazolunk egy jól teljesítő játékost aki nálunk érik klasszissá (pl. Milito Genoából interbe v Villa még anno Zaragozából Valenciába)

király 2011.01.02. 22:59:53

kover szívemből szólt

258945 2011.01.03. 09:14:04

Szerintem távozók: Lanzafame kölcsönbe Salihamidzic végleg Érkezők: senki, talán egy szélső védő, nagyon talán egy csatár, Macheda lenne az optimális megoldás, még opció nélkül is. Szerintem Marrotta a Januárt, mint a tavaly nyarat nagy részben Dzekoval tölti, holnap repül elvben Wolkswagenfalvába. Ha a bosnyák jönni akar akkor oké, ha a pénz számít akkor City.

254476 2011.01.03. 09:44:08

Én is örülnék Dzekonak. Reméljük szereti annyira Az Öreg Hölgyet, mint mi és nem az átkozott pénz motiválja. Macheda is jó megoldás lehetne, olasz, fiatal, opcióval jöhetne kölcsönbe. Viszont Kover, hallod Llorrente nekem eszembe sem jutott, pedig tegnap én is néztem a Depor elleni meccsüket. Jól focizik a srác.

334233 2011.01.03. 10:25:45

Szerintem nem jön ide Dzeko, még nyáron se. A Wolfsburg 40 misit kér érte most, ezt meg jelenleg a ManCity az egyetlen aki ki tudja fizetni - Mourinho is vitte volna, de ennyire Perez is nemet mondott. A Vfl meg annak fogja eladni akiből a legtöbbet tud kivasalni, és ez most a City. Sissoko-t meg hiba volna elengedni. Igaz hogy Melo most a csapat egyik legjobbja és megkérdőjelezhetetlen a helye, de bennem még él a tavalyi szezonja...azonkívül ha megsérül vagy eltiltott, nincs méltó helyettese. Aquilani nem erre a posztra való, Marchisio detto. Szükség van Mommo-ra. Csatárposzton meg Pazzini lehetne szerintem a jó megoldás. Acquafresca-nak 3 éve volt egy jó szezonja a Cagliari-nál. Azóta semmit nem bizonyított, pedig többet vártam tőle, ergo: nem megoldás. A védelem jobb oldalára meg Van der Wiel is jöhetne.

Gnd 2011.01.03. 10:30:41

Én még egy Buffon történetre is kíváncsi leszek, mert vele is lehet keverni azért a lapkat.

147668 2011.01.03. 12:35:38

Dzeko-ról úgy néz ki lemaradtok. Megegyezésről cikkeznek már a lapok 27 m fontért megy a Citybe. Szerintem Adebayor simán jó lenne nektek.Jó kis játékos Amauri,Iaquinta kettősnél sokkal jobb,bár szerintem ha felét átvállalná a City a fizetésének akkor is ő keresne a legjobban a Juventusnál, amekkora pénzek ott röpködnek.

DartagnanX 2011.01.03. 12:59:20

[Reiko](#271718): Hol olvastad? Dzeko a Juvéba akar jönni. Ismét elmondta. Ha a pénz számít, akkor alapból mindegy, ha tényleg a Juvéba akar jönni, akkor a MC nehézségekbe fog ütközni, ahogy Krasic esetében is így lett.

262910 2011.01.03. 13:11:55

Azért ez is jópofa: "“If you want me, make an offer.” These were the latest quotes attributed to Edin Dzeko by the Italian media this morning, sent by the Wolfsburg striker to Juventus via SMS." Valaki nem tudja a Juve SMS-számát?

147668 2011.01.03. 13:26:40

[DartagnanX](#271745): Nemzeti Sport,goal.com. eléggé előrehaladott állápotokról értekeznek.

336035 2011.01.03. 15:06:48

Marha jó, ahogy azt anno is mondtam ismét előjött a "váltásfaktor". Amauri felépült a cimborája meg lesérült a megszokott tendencia...

334417 2011.01.03. 15:22:06

[Itáliainagysándor](#271883): Még mindig jobb, mintha ők ketten együtt "rohamoznának". Én azt mondom, rendes dolog ez tőlük.:) No Vincenzo, no! http://www.youtube.com/user/tuttozuliani?blend=1&ob=4#p/u/8/rdoVFEJLtpk

336035 2011.01.03. 15:26:52

[Reiko](#271786): Enyhén szólva sem hiteles hírforrás egyik sem. Ha Dzeko tényleg elmegy a Citybe, akkor jó nagy IQ harcos a menedzserével együtt, így is marha sok csatáruk van, teljesen felesleges lenne a leigazolása még az ő részükről is. Bár szerintem kétséges, hogy Dzeko a fizun van fennakadva és csak abban nem tudnak megegyezni, ugyanis a Juvéban még a felét sem kapná meg szerintem a jelenleg ajánlottnak.

336035 2011.01.03. 15:35:08

[calciodirigore](#271904): Az is igaz. :) A kommentátor megmondja a lényeget, kénytelen voltam hangosan felröhögni rajta. :)

vektra 2011.01.04. 09:14:50

azt gondolom, hogy most a legkényesebb poszt a kapus a Juvéban, és erről nem esett szó a cikkben. most 3 kapus verseng az 1.számú mezért. ebből pedig nem biztos hogy profitálni fog a csapat. mondjuk Manninger elfogadja a 2.számú kapus szerepét, de harmadik nem biztos, hogy szeretne lenni. Storarival szemben nem lenne fair, ha most kikerülne a kapuból viszont Buffon vissza akar térni mindenképp. szerintem ez most Delneri legnagyobb gondja. valaki menni fog, az tuti!

vektra 2011.01.04. 09:40:19

most olvastam az index.hu-n hogy Macheda a Sampdoriához kerül fél évre kölcsönbe. erről lemaradtunk...

147668 2011.01.04. 11:04:46

[Itáliainagysándor](#271906): A Pénz az nagy úr. Annyira nincs sok csatár a Cityben. Tevez mindennap visszakar vonulni és nagyon rossz a viszonya Manciniel magyarán időzített bomba. Adebayor,Santa Cruz és Jo számkivetett lett nem igazán játszanak.Balotelli megint nem egy megbízható ember.

336035 2011.01.04. 11:48:11

[Reiko](#272476): Erre pont Krasic érkezése a legjobb érv, hogy nem minden játékosnál dominál a sok pénz, maximum a zsoldosoknál. Ráadásul kapásból felsoroltál 6 nevet, akik talán előtte vannak, ha szerinted okos a menedzserével együtt, ha odamegy 7. embernek gyertyát tartani ráadásul szerinted nem sok csatár van a Cityben, akkor egészségedre, élj a véleményeddel boldogan.

336035 2011.01.04. 12:06:46

[Reiko](#272476): Ötöt írtál csak, ne haragudj, nem akartam belegázolni a lelkedbe, csak egy kicsit... :) Tevezhez még annyit, hogy azóta megbékélt egy kis prémium fejében és esze ágában sincs elmenni, ráadásul ez a "hamarosan visszavonul" is érdekes mert azt mondta, hogy 30 éves koráig akar focizni, addig meg még van 4 év, bár a Goal.com lehet máshogy írta neked. ;) [vektra](#272412): Igen, mert vásárlási opció nélkül Marottának nem kellett.

334207 2011.01.04. 15:04:44

Közben Dzeko adott egy 2napos ultimátumot a Juvénak, mert a Wolf és a City már megegyezett.

336035 2011.01.04. 15:23:09

Na, nálam már betelt a pohár, húzzon a Citybe, ha egyáltalán megfontolja az ajánlatukat az én szememben már most zsoldos. Ő ne adjon ultimátumot, ki Ő, hogy egyáltalán ilyeneket nyilatkozik? Ráadásul a téli átigazolási szezonban biztosan nem tudjuk leigazolni EU-s útlevél hiányában ez az egyik a másik pedig az, hogy akármi is történhet nyárig még le is sérülhet, óriási blama lenne a klub részéről egy előszerződés. Egyébként szeretem a játékát, de ha nálunk akar játszani akkor várnia kell, ha nem tud vagy nem akar akkor menjen isten hírével. http://www.skysports.com/story/0,19528,11679_6634149,00.html#yourviewcomments

258945 2011.01.04. 15:40:31

[Itáliainagysándor](#272611): Zsoldos miért is? Ez pont azt jelenti, hogy inkább ide jönne, csak pakoljunk már a Wolfsburg és ő elé is egy épkézláb ajánlatot. Ha zsoldos lenne egyből aláír a Cityhez, mert ne legyenek kétségeink az ő fizetési ajánlatuk biztos hogy pár millióval több (120ezer font hetenként, az barátok közt is 7 millió ajró/év, mi mit tudunk ajánlani 4-5 millió max.), mégis vár a Juve ajánlatára. Nem minden játékos álmainak netovábbja a Juve.

336035 2011.01.04. 16:03:32

[t.junior](#272619): Például azért mert, ha Marottáék nem reagálnak a sajtóban tett fenyegetéséről, hogy eligazol, ha nem lép a klub, mit lépjen a Juve, amikor 1-éve a seggét nyalja a vezetőség meg a szurkolók többsége, persze a Wolfsburg nem akarta elengedni, most meg a City tett egy jó ajánlatot. Ne tegyen már ultimátumot, főleg ne a sajtón keresztül, én Krasic esetében ilyenről nem hallottam, sőt,, Ő meg sem fontolta az ajánlatukat, ami nyílt bizonyítéka volt annak, hogy nálunk akar játszani, na Dzeko ennek a full ellentéte. Ha visszaemlékezel arra, hogy mit mondott Marotta még nyáron úgy általánosan az átigazolásokról: "A Juve soha nem fog belemenni más klubok (City) által generált árversenybe! Meg áruld már el nekem, hogy ezekkel a tényekkel a tarsolyodban, milyen lépésre gondolsz? Kössünk vele egy előszerződést? És ha lesz egy keresztszalag szakadása a fél év alatt, akkor mit csinálsz? Bukod a 30millió eurót vagy mi? Ráadásul a németek most megengedhetik maguknak, hogy elkérnek 30 milliót érte apelláta nélkül mert a City ennyit adott. A Juve meg kizárt, hogy a költségcsökkentés szellemiségében kiadna 5 milla fizut bárkinek is, max 3-4 a teteje. Buffon szerződése is újratárgyalás alapját képezi mert 6 helyett 3 milliót adnának neki maximálisan. Na remélem világos számodra is, hogy mi a szitu.

258945 2011.01.04. 16:13:42

[Itáliainagysándor](#272635): Ne akard már megmondani a frankót ennyire, amiket leírtál minddel tisztában van a legtöbb Juve szurkoló. Ez az 1 éve Dzeko seggét nyaljuk dolog nekem nem világos, már csak azért sem mert nyáron a Wolfsburg nem engedte el.

336035 2011.01.04. 16:21:39

[t.junior](#272640): Te kérdezted? Igen. Válaszoltam rá, ne haragudj, ha tudod akkor ne kérdezd. Ha ennyire nagy fanatik vagy akkor tudhatnád, hogy a Wolfsburggal, még Secco is tárgyalt Dzekoról. Az ajánlatra viszont kíváncsi lennék amit rebesgettél, érdekelne a véleményed, ha van olyan.

258945 2011.01.04. 22:04:22

[Itáliainagysándor](#272656): Válaszoltál rá, ja, a stílus a probléma, finoman szólva is lekezelő....de ez a te problémád. Én is olvasok juventushungaryt és egyéb juvés oldalakat.... Kezdjük ott hogy miért kellene télen leigazolnunk? Megegyezni meglehet most is, júniusban meg érkezhet így az EUs hely nem probléma. Amúgy meg lehet olyan dolgokat beletenni egy előszerződésbe, hogy mondjuk mi van egy súlyos sérülés esetén, vagy ha leprás lesz vagy átműteti magát nővé stb. Krasicot ne vegyük bele, mert ő unikum, óriási szerencsénk volt vele, hogy ennyire ide akart jönni, de mint írtam nem minden játékosnak az álmai netovábbja a Juve, ettől talán még nem zsoldos. Szeretne idejönni, de nem mindenáron, ajánlat nélkül meg nehéz. Persze egy tökéletes világban az lenne, hogy minden játékos csurgó nyállal várja a Juve hívását, akinek nem tetszik, vagy nem bír várni annak a homlokára a zsoldos billogot sütik. Megjegyzem hiába volt tegnapelőtt hír hogy Marotta csökkenteni akarja fizetését, ha kicsit használod az eszed, rájöhetsz Gigi fizetésének felére csökkentése teljesen esélytelen, biztos nem megy bele, és ezt Marrotta is tudja. Nem kell minden pletykát kész ténynek venni. 32 verziójú pletyka van, hogy mit ajánlottunk nekik Dzekóért, melyiket linkeljem be neked?

hunjuvefan 2011.01.05. 00:13:07

Itáliainagysándor eléggé el vagy tévedve. A City most egy erős csapat, akik 2-3 éven belül (ha okosan csinálják) sok mindent elérhetnek. Kap egy "álomajánlatot" tőlük. Erre mondjon úgy nemet, hogy lehet, hogy a Juve nem is fogja leigazolni? Csak azért várja, hogy a Juve is tegyen ajánlatot, mert nem akar két szék közé esni. Szerintem ebben semmi megvetni való nincs.

336035 2011.01.05. 12:09:23

[t.junior](#272887): Nem tudom honnan veszed, hogy az általad említett oldalt szoktam kiindulási alapként venni, te valami különleges (elbaszott) látnok lehetsz, mert olvasni sem szoktam itthoni oldalakat, max ezeket a blogokat. A többi kacsa oldalt meghagyom neked a látnoki képességeddel. Ezeket is csak azért mert az NST-tetszett, de itt kicsit hígabb a közeg, az nso átka. Krasicot igenis ide kell venni, mivel az ő esete pont azt tükrözi, hogy vannak olyan játékosok akik a pénz ellenére is nemet tudnak nekik mondani. Buffon meg, ha nem megy bele a fizucsökkentésbe, akkor valószínűleg átadólistára kerül, egy jelenleg cserepados játékos ne keressen 6 millát, mivel koránt sem biztos, hogy Delneri számolna vele, főleg úgy, hogy Storari bevált. És ez nem pletyka, hanem racionális tény, nyugodt szívvel megszabadulnak tőle, ahogyan tették azt nyáron Diegoval is. "ha kicsit használod az eszed" fejezd be a személyeskedést nem áll jól neked. Ne is reagálj rám többet mert nem kapsz választ. [hunjuvefan](#272985): Senki nem mondta, hogy a City gyenge csapat, és nem fog 2 szék közé esni sem mert ott van neki a Wolfsburggal az élő szerződése, akár maradhat is. Még csk karszalagot is kapott csak, hogy maradjon. A cityről csak egy linket küldenék, hogy mi megy ott. Mivel ahogy régebben is írtam, JÁTÉKOSOKAT LEHET VENNI, VISZONT CSAPATSZELLEMET SOHA. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3331384/How-Manchester-City-became-fight-club.html

258945 2011.01.05. 12:46:30

[Itáliainagysándor](#273062): "Ne is reagálj rám többet mert nem kapsz választ." Ezt vehetem igéretnek? :) Humánus ember lévén, szólok hogy egyre jobban fröcsögsz. Ha ennyire nehezen viseled az ellenvéleményt teljesen felesleges bármit bárhova leírnod. Elnézést az offért.

336035 2011.01.05. 13:11:11

[t.junior](#273088): Két különböző dolog a kötekedés és az ellenvélemény. Én annyira nem vagyok humánus főleg nem a tudatlanokkal szemben (utánad szabadon)... Visszaolvasva is jókat rehegek, hogy miket írtál, enyhén szólva is viccesen látod a dolgokat, Buffontól kezdve Krasicon át Dzekoig. Amúgy igen, de nem ígéretnek, hanem inkább ténynek.

258945 2011.01.05. 13:44:35

[Itáliainagysándor](#273102): agresszív ember lehetsz ha az 1.hozászolásomat kötekedésnek vetted, azért az mutat valamit rólad...a többi meg gyenge oltogatás, arrogancia, stb. de hát a stílus maga az ember. Sok sikert a továbbiakban :)

334417 2011.01.05. 13:58:39

[t.junior](#272619): "Nem minden játékos álmainak netovábbja a Juve." Ez biztos így van, de nem nagyon értem, hogy jön ez ide? Lassan már úgy csinálnak egyesek, mintha a Juventusnak lenne megtiszteltetés, hogy ajánlatot tehet Dzekóért, hol élünk?? A vezetők sem tudják még, hogy nyáron mennyit költhetnek, ki gondolja komolyan, hogy télen elkezdenek licitálni a Cityvel? Ha Dzeko kibírna még fél évet, sokkal nagyobb esélye lenne ide jönni, de ha ez neki túl nagy áldozat, akkor sok sikert neki máshol.

336035 2011.01.05. 15:01:53

[calciodirigore](#273130): Köszönöm! Valaki képes volt felfogni a mondandómat, ezer hála érte.

334491 2011.01.06. 00:14:27

Dzeko a Cityben, Mancini bejelentette hivatalosan, es az utobbi idokben ugy voltam vele, hogy ha a Citynek igent mond, talan jobb is, hogy nem igazoltuk le, nyaron a piacon lesz meg rengeteg nagy nev (pl Suarez szerintem olcsobb lenne) egyebkent azt fogom elvezni, ahogy a mi olcsojanos csapatunk majd darabjaira bontja jovore a Cityt, ha netan osszekerulunk, ahogy mar vki mondta, csapatszellemet nem lehet penzert venni, es ezert vagyunk jobbak szerintem meg most is naluk, mert bar jobb a keretuk, de (fontos, vagyis nem EL) meccsen megvernenk oket

334491 2011.01.06. 00:18:45

amugy csak szerintem jarnank igen jol, ha penzkoltes helyett visszahivnank par jatekost kolcsonbol? balszelen giovinco, elol pasquato, hatul ariaudo, es sissoko tavozasaval mondjuk marrone, meg mondjuk bamba, aztan a sissokobol (es meg vaki-k-bol befolyo penzbol pont kijonne egy normalis jobbhatved)
süti beállítások módosítása