bntemp

bntemp

Exluzív interjú - Delneri másodszor

2010. december 07. - s4tch

Folytatjuk exkluzív interjúsorozatunkat a Juventus prominenseivel (tehát a játékosokkal vagy vezetőedzővel, vagy bárkivel akit meg tudunk szólaltatni). Delneri a múltkor megadta Skype elérhetőségét, ezért ismét őt értük el a legkönnyebben.

Folytatjuk exkluzív interjúsorozatunkat a Juventus prominenseivel (tehát a játékosokkal vagy vezetőedzővel, vagy bárkivel akit meg tudunk szólaltatni). Delneri a múltkor megadta Skype elérhetőségét, ezért ismét őt értük el a legkönnyebben.

Delneri pajkosan mosolygó arca gyorsan megjelenik a Skype ablakban. A vén kujon... ki hinné, hogy egész éjjel bírja a kőkemény szexet?!

Jó estét kívánunk, Mester!
Szervusztok! Üdvözlöm a méltán világhírű Bianconeri Blog olvasóit is.

Motta helyett Sörensen kezdett a védelem jobb oldalán, mi volt az oka? Elégedetlen volt Motta teljesítményével?

Nem mondanám. Motta egyszerűen nincs megfelelő fizikai állapotban most a játékhoz.

Ennyire elfáradt?

Nem, ennyire szarrá vertük az öltözőben a Fiorentina elleni meccs után.

Grosso viszont újra kezdett, számít rá hosszú távon is?

Hosszú távon arra számítok, hogy a szövetség engedélyt ad egy új taktikai elem bevetésére.

Mire gondol?

Grosso helyére egy szalmabábut, madárijesztőt vagy valami ilyesmit állítunk. Legalább annyira vicces, mint Fabio, de kevesebb kárt okoz nekünk. És talán többet is szerel.

Nem Totó! A madárijesztőt nem engedjük!

A meccs második félidejében, annak is a második felében a csapat kicsit beszorult. Számtalanszor kellett Chiellininek a széleken is tisztáznia. Mire következtet ebből?

Arra, hogy ha ezt a meccset a Barcelona ellen játszottuk volna, akkor 19 gólt kapunk. De szerencsére az európai élvonallal nem kell foglalkoznunk még.

A Catania hazai pályán egy éve kapott ki utoljára. Így a győzelem még értékesebbnek tűnik. A cél a scudetto?

Nem. A cél a világuralom, ha közben scudettót is nyerünk, az mondjuk nem baj.

Kit emelne ki a csapatból a hétvégi mérkőzés után?

A kérdés most még egyértelműbb mint a múlt héten. Természetesen magamat. Egyszerűen fantasztikus az a teljesítmény, amit nyújtok hétről-hétre a csapat mellett. Nem szerénykedek, egyszerűen félisteni minden megmozdulásom.

Sok panasz érkezett a bíráskodásra, volt egy tizenegyes-gyanús eset, egy meg nem adott gól, és néhány elmaradt sárga is.

Sörensen tanári becsúszása egyértelműen labdára irányult. Egy ilyen fiatal srácnál nem lehet hibaként felróni, hogy ennek ellenére nem találta el a pöttyöst. Quagliarella nagyon elégedetlen volt a meg nem adott gól után. De remek utasításokat adtam neki közvetlenül az eset után, így végül megszerezte a vezető gólt.

Ne szórakozzál, menj oda és rúgd be rendesen. Na. Menjél.

Köszönjük az interjút! Nagyszerű élmény volt ismét egy ekkora emberrel társalogni!

Én köszönöm a lehetőséget, hogy a blogotok segítségével többmilliárd emberhez juthatnak el a gondolataim.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr638239140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juvefan 2010.12.07. 13:43:50

folynak a könnyeim :D

337583 2010.12.07. 15:45:00

Te barom...:D

297576 2010.12.07. 17:55:28

Ááá, nagyon jó, erre vártam! :D Még, még, még! :D Gratula, nagyon jó poszt, bár ugye csak le kellett fordítanod a mester szavait olaszról? Vagy angolul beszéltetek? Meg tudnád adni a Skype címét? :D

254290 2010.12.07. 23:30:47

Jó kis cikk. Egyben meg is mondta, hogy miért nem igazolnám le Dzsudzsákot. Szélső védelemre kell költeni a pénzt. Esetleg Sörensent felfuttatni, hátha jól sül el. De Ceglie meg mire formába lendül, mindig lesérül. Régi Trezeguet szintű befejező csatár is kellene. Grosso,Amauri,Motta mehet a levesbe. Sok munka vár még a vasutasra, de Deschamps óta az 1. edző, akinek látszik is a munkája. FORZA GRANDE JUVE PER SEMPRE!

256049 2010.12.08. 00:04:05

Ez nagyon jó. És sajnos igaz is. :o)

simoon 2010.12.08. 15:02:08

idióóóótaaaaaaaaaaaaaa vinnyogok

258090 2010.12.09. 14:50:32

Interes vagyok, de ezek a riportok szenzációsak, grat hozzá!:D
süti beállítások módosítása