bntemp

bntemp

Anelka 15 gólt fog lőni nyárig

2013. január 28. - s4tch

Ő közénk tartozik. Mármint a világ legjobb blogjának szerzői közé: se gerince, se gátlásai, pénzéhségét nem ködösíti el felesleges moralizálás, kizárólag saját magával foglalkozik. Az ennyire hasonló emberek persze bevonzzák egymás társaságát, nem véletlen, hogy a szerkesztőségi orgiák többször is keresztezték Anelka  útját. Innen az ismeretség.

Tyli többször említett curacaói nyaralójában egyszer vendégeskedett pár napig, ott már ismerősként köszöntöttük egymást. Tudtuk róla, hogy őt is kizárólag a pénz és a hatalom érdekli, furcsa is lett volna, ha nem befektetési tanácsokat kér tőlünk egy olyan futballista, akire pályafutása során 117,972,800 millió fontot költöttek különböző klubok. Aztán amikor elfogyott az összes Dom Perignon White Gold, elköszöntünk, és nem is hallottunk Nicolas Anelkáról egészen négy hónappal ezelőttig.

Ő közénk tartozik. Mármint a világ legjobb blogjának szerzői közé: se gerince, se gátlásai, pénzéhségét nem ködösíti el felesleges moralizálás, kizárólag saját magával foglalkozik. Az ennyire hasonló emberek persze bevonzzák egymás társaságát, nem véletlen, hogy a szerkesztőségi orgiák többször is keresztezték Anelka  útját. Innen az ismeretség.

Tyli többször említett curacaói nyaralójában egyszer vendégeskedett pár napig, ott már ismerősként köszöntöttük egymást. Tudtuk róla, hogy őt is kizárólag a pénz és a hatalom érdekli, furcsa is lett volna, ha nem befektetési tanácsokat kér tőlünk egy olyan futballista, akire pályafutása során 117,972,800 millió fontot költöttek különböző klubok. Aztán amikor elfogyott az összes Dom Perignon White Gold, elköszöntünk, és nem is hallottunk Nicolas Anelkáról egészen négy hónappal ezelőttig.

Szeptemberben egy furcsa kéréssel fordult hozzánk. „Fiúk, nem tudnátok elintézni, hogy leigazoljon a Juventus?” Eléggé meglepődtünk, hiszen úgy tudtuk, évi 10 millió eurót keres kínai klubjánál, de gyorsan megnyugtatott minket, hogy nem változott mihaszna erkölcscsősszé, csak a kínai bajnokság nyáron indul, és addig szeretne focizni egy kicsit. „Csak a poén kedvéért, tudjátok. Kicsit hiányzik a játék, és elég hangulatos helynek tűnik Torino.”

One of us


Dino hátradőlt a kihalt állatok csontjából faragott, pandaszőr foteljében. Izmos mellkasán szinte szétpattant az Eton Diamond ing, amikor előre hajolt, hogy levegyen egy darab sárgadinnyét az asztalon egzotikus gyümölcsökkel takarva fekvő Tyler combjáról. - Ez sok pénzedbe fog kerülni – szólalt meg végül búgó baritonhangján. Aki ismeri Dinót, tudja, hogy számára kizárólag a pénz számít, de azon sem lepődtünk meg, hogy Tyli felemelte a fejét, és csak ennyit tett hozzá: „Mennyanyádba!”.

- Nyugodj meg, Tyli. Legalább hallgassuk meg az ajánlatát – szólalt meg a szokott higgadtságával Darti, miközben a ház előtt parkoló Maybach kulcsával piszkálta ki a homár húsát. - De figyelmeztetlek – fordult Anelka felé – az én ingerküszöbömet csak nagyon sok nullával lehet átlépni. Ha az időmet pazarlod, akkor viszont dühös leszek – tette hozzá, és elindította a telefonján a Sors szimfóniát.

- Mégis mit gondoltok, mit tud ajánlani nekünk – pattant fel dühösen Tyli. A gyümölcsök a földre hullottak. „Ne pazarolj!” - csattant fel Dino, aki annyira fösvény, hogy még soha életében nem dobott ki semmit.

- Mindenki maradjon csendben – szólt szokott, ellentmondást nem tűrő hangján S4tchy, és hogy nyomatékot adjon szavainak, a földhöz vágta az ölében tartott Fender Telecastert. Könyörtelen tekintete szinte átdöfte Anelkát. Mi, akik már láttuk, ahogy pusztán szavakkal és lelki terrorral az öngyilkosságba kergetett egy kolumbiai drogbárót, már ekkor tudtuk, a francia játékos behódol előttünk. S4tchy néhány rövid mondattal lebeszélte a telefonjába üvöltő Tylit arról, hogy a haciendára rendelje az érdekeltségeit védő ukrán halálosztagot, és meggyőzte, hogy nem jó ötlet Anelka eleven testét a krokodilokkal felfalatni. „De azért megerőszakoljuk, ugye?” - kérdezte reménykedve Tyli, miután lehiggadt annyira, hogy újra tudott gondolkodni.

- Arra várunk, hogy elkápráztass minket – szólt színtelen hangon Darti. Csak abból lehetett rájönni, hogy már kezd türelmetlen lenni, hogy lopva rápillantott Caliber 89-es Patek Philippe órájára. „Mennyi pénzt ajánlasz?” - mondta ki szinte egyszerre Dino és S4tchy, akik eközben kézen fogva a verandára sétáltak. Dino ujjai S4tchy aranybarna fürtjeivel játszottak a lenyugvó nap fényében, de Anelkára szegeződő tekintete hideg maradt.

- Nézzétek – köszörülte meg a torkát a némileg megszeppent Anelka. - Nyilván akkora összeget nem tudok felajánlani, ami nektek jelentős anyagi hasznot hoz. - Idáig jutott a mondanivalójával, amikor Darti az utolsó pillanatban elkapta a játékos torka felé vetődő Tylit, és kicsavarta a kezéből az aranyozott, drágakövekkel ékesített műpéniszt. Dino Anelka felé köpött, S4tchy pedig egy sorozatot eresztett a falba a megkövülten ülő játékos feje fölé egy Hello Kitty-s UZI-ból. - Félreértetek, srácok – fogta könyörgőre. - Azt nyilván sejtettétek, hogy nem fogok tudni annyi pénzt ajánlani, ami nektek is jelentős. Inkább valami különlegességre gondoltam, ezért is hoztam nektek ezt az ajándékot – mondta, majd felállt, és átnyújtott egy üveg 1907-es Heidsiecket. „Nem iszom alkoholt” - Darti kezdte elveszíteni a türelmét, de mielőtt hozzávághatta volna a Swarovski kristályokkal díszített crackpipáját, S4tchy egyetlen mondatával megállította: „Ezt a pezsgőt 1907-ben az orosz cár rendelte, de a szállítmány Finnország partjainál elsüllyedt, és egészen 1997-ig a tengerben pihent. A kimentett 200 palack csak egyetlen szállodában kapható a világon, 275 ezer dollárba kerül egy pohár. - Anelka felé fordult – Tudod, honnan tudom, kisfiam? Onnan, hogy a moszkvai Carlton-Ritz az én szállodám.”

Dino valamit Tyli fülébe súgott, majd intett a szemével Dartinak. Hozzászokott, hogy ha testbeszédével jelzi, hogy szólni kíván, a pápa is elhallgat. Fatörzshöz hasonló alkarjával bevezette a szobába S4tchyt a verandáról, Tyli hanyag eleganciával lépkedett mellette. Felállt a fotelből Darti is. Körbeállták Anelkát, aki reszkető szájszéllel nem tudta, mire számítson. Már elkészült a legrosszabbra, amikor Darti szólalt meg: „Csak egyetlen dolgot tehetsz értünk”. Anelka maga alá vizelt, kezét a fülére tapasztva üvöltve imádkozni kezdett.

- Gólokat kell lőnöd! – csattant fel kartácstűzként S4tchy hangja, amitől Anelka abbahagyta a siránkozást. - Pontosan tizenötöt – tette hozzá Dino, és megfeszítette a bicepszét. - Annyit bizony, kisköcsög! - rikoltott fel az izgalomba jött Tyli, és leharapta egy játékmackó fejét. - Különben kibaszottul el leszel intézve – üvöltött plüsst fröcskölve a szájából.

Mindenki megnyugodhat, Anelka rendben lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr708240530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

346514 2013.01.28. 09:16:29

Szóval a ti hibátok... De rendben, 15 gól, eggyel sem kevesebb. Be lesz írva, számon lesz kérve. Rajtatok a szemem ;)

349368 2013.01.28. 09:20:53

Zsiráf kedden majd szombaton rendesen föl...-ta az agyam, de nektek most végre sikerült megnyugtatnotok!

257237 2013.01.28. 09:24:59

Elmentek Ti a.... Vártam már az Anelka posztot, (mint az elmaradt Korda viccet) hogy végre fröcsöghessek egy jót a világ talán egyik legnagyobb futballqrvájának érkezése miatt és ezáltal levezethessem a hétvégén felgyülemlett szexuális frusztrációim, de a bejegyzést olvasva csak annyit tudok mondani, hogy ez jóóóóóó! Mondjuk ezekért a fotókért, meg a vastagkeretes hemügéért egy csicskalángos kijárna neki.

346364 2013.01.28. 09:29:50

Srácok az első mondat pénzéség részét most nem értem. Az rendben van, hogy Ti egy túlfizetett zsoldos sereg vagytok, ezt tudjuk, mert elmodntátok ;). Anelka viszont, ha jól tudom most 5 hónapra írt alá, 600.000 eur fizetésért, amennyiben tényleg így van, nem itt fog meggazdagodni. Neki ez a pénz csak apró, ezért is bízom ebben az igazolásban. Nme apénzért jött az biztos, akar ez a srác itt valamit, reméljük nem a edzőbuktató szarkeverő oldalát szeretné csillogtatni, hanem a gólszerzőt. Magáról a játékosról: Tapasztalt, technikás és gólérzékeny. Ziccerben általában jól dönt (ez nagyon hiányzik most nekünk) játékstílusa abszolult illik a jelenlegi taktikához. Szélen és középen is eredményesen mozog, tud és akar is passzolni. Képes egy az egyben helyzetet teremteni magának. Ezekre alapozva én is azt mondom, hogy meglesz a 10 gól/félév, hozzá pedig bonuszként 5 assziszt. A Celticet már az Ő góljaival fogjuk kiejteni.

346893 2013.01.28. 09:36:29

Ennél jobb posztot nem is kívánhattam volna tőletek a születésnapomra! Valamikor igazán átugorhatnátok hozzám, a kolumbiai villámba, egy jót orgiázni. :)

262910 2013.01.28. 09:41:15

[giorgioOo](#1067793): isten éltessen! ha te is gazdag vagy, akkor előbb az üzlet, csak azután a szórakozás.

339140 2013.01.28. 09:49:57

"- Bátyám! Mennyit fial majd a disznó? - Há' mennyit fialjon? - Tizenkettőt."

346364 2013.01.28. 09:50:29

Majdnem elfelejtettem. Kibaszottul jó lett a poszt, de tényleg. Írhatnátok ennek a sztorinak a mentén egy 300 oldalas ponyvát, vinnék mind a cukrot. Amennyiben megtörténik természetesen 20%-ot várok utalással és egy dedikált első kiadást (keményborítással).

346893 2013.01.28. 10:25:45

[s4tch](#1067805): Köszönöm! Nagyon gazdag vagyok, csak 123456789 kvintdecillió dollár folyik be naponta a cégeimtől és a különböző leányvállalatoktól, szóval üzletelhetünk.

334219 2013.01.28. 10:43:03

Ha Muntari gólját megadták volna, akkor a hasadóanyag- és koreai lánykereskedelmi cégeim féléves tőzsdebevétele átlépte volna Szaúd-Arábia GDP-jének a felszorzott átlagát, így viszont szarok én Anelkára. Az ilyenek nálunk "otthon" a Tuwa-Tuwa szigeteki apartmanjaimban a gyerekeimnek szokták felszolgálni a kokainos Red Bullt, libériában. Egyébként is ennyi pénzért inkább bírót vegyetek, csak ne nápolyit.

334219 2013.01.28. 10:49:32

A cikk egyébként nyilvánvalóan kitaláció, Anelka köztudottan nem tud beszélni.

338823 2013.01.28. 11:34:55

Ezen a szinten már nincs könnyű ellenfél. Erre súlyosbítjátok Análkával, gratulálok :D Évekig vártam h eltakarodjon Európából. Érik a nápolyi feljövetel

349372 2013.01.28. 11:36:28

Gratulálok! Jó lett! Mióta tudom, hogy Anelka jön, felmerült bennem, hogy miért nem hozzuk vissza Del Pierot? Nem tudom megérteni!

340942 2013.01.28. 11:56:58

A pandaszőr foteles résznél, azt hittem ez az egész kamu, mert a pandák védett állatok. De a műpéniszes résznél már biztos voltam a történet hitelességében :)

334309 2013.01.28. 12:11:16

[kdavid86](#1068091): dino nagy súlyt fektet rá, hogy csak védett állatok bőréből készült ruhái legyenek. ezzel is hangsúlyozza, hogy ő bármit megtehet, hiszen közel korlátlan a hatalma és az anyagi lehetőségei.

347168 2013.01.28. 13:18:15

Milyen könnyedén összejött... Az ember az újságok meg a sok kacsahír alapján azt hinné, hogy a játékosigazolás egy többfordulós, ügynök-ügynök elleni, kusza jogi és pénzügyi attrakció fehér asztal mellett, ügyvédek és könyvelők kereszttüzében. Köszönöm, hogy bepillantást engedtetek a valóságba, már az Amauri eladására tett kísérlet megidézésénél is sejtettem, hogy Ti vagytok Azok. A többi már valóban csak puszta formalitás.

349073 2013.01.28. 14:19:08

Meglátjuk, mennyit ér ez Európában!

334191 2013.01.28. 14:21:16

Maradt még nekem is, B? Kérek.

348517 2013.01.28. 14:27:47

Vicces, nem is értem hogy lehet valaki vicces hétfő reggel?

337123 2013.01.28. 15:11:03

Szerintem Anelka még 1 teljes idényben sem lőtt soha 15 gólt

338823 2013.01.28. 15:19:45

[Ice Weasel](#1068320): nagyot tévedtél, még a PL gólkirálya is volt http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/20090524/anglia_nicolas_anelka_lett_a_premier_league_golkiralya

347168 2013.01.28. 15:19:52

[Ice Weasel](#1068320): Kiwikiztem, hogy igen.

262910 2013.01.28. 15:48:16

[chiedis](#1068332): és azt beni intézte neki, csak olyan visszafogott, hogy elhallgatja saját érdemeit.

340942 2013.01.28. 16:09:03

[benitoNST](#1068109): Abban az esetben, ha megrúgja Análka a góljait megbocsátom ezt a szörnyű magamutogató vandalizmust :). Ellenkező esetben kénytelen vagyok jelenteni az igazságszolgáltató szerveknek, hogy a vagyonotok férfi prostituáltak illegális futtatásából szereztétek.

337123 2013.01.28. 16:11:46

[chiedis](#1068332): Na, akkor az élete szezonja volt! Vhogy nem rémlett ilyesmi. Most már így én is utána néztem! Összesen 3x jutott 15 gól fölé életében TELJES szezonban.

349295 2013.01.28. 17:54:50

ez agyfasz poszt XD. am szerintem annyit fog játszsani mint Bendtner

349379 2013.01.28. 18:23:19

a posztok egyáltalán nem nem viccesek. ez az elmúlt évre igaz. írjatok rendesen! sajnálom azt, aki szerint ez vicces. (nyilván ők meg engem, mert szerintem ez nem az. )ilyen idióta fikciókat egy napközis csoport is össze tudna hozni. persze kevesebb trágársággal.

349379 2013.01.28. 18:41:01

ja, a legszarabb rész kimaradt, hogy Bencének köszönhetően mindig az NSO-főoldalról köszön vissza ez a blog.

338502 2013.01.28. 18:48:58

Ezt is összecsalta nektek Moggi!

343217 2013.01.28. 19:07:30

Már megint nagy a pofátok!

257237 2013.01.28. 19:23:21

[biancorossonerazzurri](#1068526): Egy nagyon egyszerű dolgot tudsz csinálni, ne olvasd. Szerintem teljesen jó, hogy nem azt kell boncolgatni, hogy miért is ezt a jéghideg (szart) profit kellett leigazolni, amikor Del Piero-t meg elküldtük. Jobb inkább egyet derülni kellemes fiatalemberekkel, mint szomorkodni.

348517 2013.01.29. 14:11:00

[biancorossonerazzurri](#1068545): "ja, a legszarabb rész kimaradt, hogy Bencének köszönhetően mindig az NSO-főoldalról köszön vissza ez a blog." - ne rágódj ezen sokat, az irigység nem egészséges hosszú távon; és ha az írások szerinted nem viccesek, vegyél elő egy Rejtőt.

346364 2013.01.29. 22:23:20

[Ice Weasel](#1068320): http://hu.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Anelka

349437 2013.02.03. 14:06:46

[MJZJUVE](#1068278): Anelka volt már gólkirály, a BL-ben még ha jól tudom nem,mert csak lesz!!!
süti beállítások módosítása