bntemp

bntemp

A torinói tiki-taka és a Föld Névadója

2012. április 12. - s4tch

Elpoénkodtunk itt ezzel az orákulum dologgal, de lassan ott tartunk, hogy Dartitól kezdünk félni. Az ősszittya emlékhelyeket Beatrice-kendőben kutató reklámszakember mindössze két percet tévedett a vezetőgólunk idejét illetően, majd 1-1-nél jelezte, hogy a második gólunk nemcsak döntő jelentőségű, de óriási is lesz. Az lett, de erről később.

Aztán a beharangozóval sem nyúltunk mellé különösebben, hiszen nagyjából az történt a Lazio ellen, amire számítottunk: a rómaiak tömörültek, védekeztek, ütköztek, és magasról szartak rá, hogy  csak másodpercekre sikerül átjutniuk a félpályán. Főleg azután, hogy egy ilyen rövid látogatás végén szereztek egy gólt.

Elpoénkodtunk itt ezzel az orákulum dologgal, de lassan ott tartunk, hogy Dartitól kezdünk félni. Az ősszittya emlékhelyeket Beatrice-kendőben kutató reklámszakember mindössze két percet tévedett a vezetőgólunk idejét illetően, majd 1-1-nél jelezte, hogy a második gólunk nemcsak döntő jelentőségű, de óriási is lesz. Az lett, de erről később.

Aztán a beharangozóval sem nyúltunk mellé különösebben, hiszen nagyjából az történt a Lazio ellen, amire számítottunk: a rómaiak tömörültek, védekeztek, ütköztek, és magasról szartak rá, hogy  csak másodpercekre sikerül átjutniuk a félpályán. Főleg azután, hogy egy ilyen rövid látogatás végén szereztek egy gólt.

Ezért a győzelemért nagyon meg kellett harcolnunk. Ennek két oka volt: az egyik, hogy a Lazio kiválóan megszervezte a védekezését, a másik, hogy a csatárok közül (pedig most három is volt a pályán) megint nem volt igazán jó napja senkinek. A rómaiak olyan mélyen behúzódtak, hogy még Pirlo őrzésére sem hagytak feljebb egy embert, ami egyébként igen komoly taktikai hiba volt, hiszen nélküle a Juventus fölénye impotens kézilabdázásból állt: felállt a csapat a kilencesen, és járatta a labdát keresztbe. Ha felidézzük a veszélyes helyzeteket, szinte mindegyik abból lett, hogy Pirlo suhintott egyet a varázspálcájával, amit nyilván nem tudott volna megtenni, ha a nyakán lóg Ledesma, vagy akárki.

De ne foglalkozzunk a Lazióval, csak emeljük meg a kalapunkat, mert keményebb ellenfél volt, mint az utóbbi hetekben a 3. helyért hajtó csapatok nagy része. Nézzük inkább a győzteseket, akik a legutóbbi öt meccsükön 15 pontot szereztek, a gólkülönbségük pedig 14-1, amivel újra vezetik az olasz bajnokságot.


szólj hozzá: Juventus 2-1 SS Lazio

Nem tudjuk, mi történt De Cegliével, de reméljük, nem súlyos. Chiellini ugyan a szokott magabiztossággal takarított védekezésben, de a csapat annak ellenére kicsit féloldalas lett, hogy Chiello egyáltalán nem játszott rosszul támadásban sem. A támadás egyébként itt jobbára azt jelenti, hogy villámgyorsan visszaszerezte a labdákat (vagy megakasztotta a kontrát), amikor a Lazióhoz került. A jobb oldalunk sokkal aktívabb volt, Pepe sokat volt játékban Lichtsteinerrel, és ha Vidalnak most csendesebb meccse is volt, ez a szél hozta a helyzeteket. A chilei egyébként sok labdát szerzett, ahogy Marchisión sem nagyon vitték át a labdát (bár amikor átért a Juve térfelére a Lazio, azt jobbára a mi védelmünk bal oldalán tette), úgyhogy Pepe gólja után minden csordogált az 1-0 felé.


Meg kell állnunk egy kicsit itt. Mármint Pepe góljánál. Bár a jelenlegi Juventus helyzetében bőven túl van a szerénytelenség határán ilyen kijelentést tenni, de a játékunk annyira hajazott tegnap a Barcelonáéra, hogy eltéveszthetetlen volt a párhuzam. Tény, hogy sem a passzsebesség, sem a labdabiztonság nem annyira látványos, de a Juve ugyanúgy 25 méterre szorítja be ellenfelét, ugyanúgy keresi a rést a falon – amit általában ugyanúgy egy zseninek köszönhetően talál meg – és ugyanolyan agresszíven azonnal visszatámad, és pár másodperc után vissza is szerzi az elvesztett labdákat. A játék minősége nyilván még messze van a Barcáétól, de a felfogás nagyon hasonló, és szerencsére az eredményessége is hajaz a katalánokéra. Csak mi vezetjük a bajnokságot vele, bruhaha.

Képzeljük csak el ezt az idényt úgy, hogy van egy Cavanink, Ibrahimovicunk, vagy egy 6-8 évvel ezelőtti Del Pierónak. Emlékezzünk csak vissza a döntetlenjeinkre: a Juventus egyszer sem szerzett pontot, szinte minden alkalommal vesztett kettőt. Még Nápolyban is, ahol 1-3-ról kellett visszajönnie. Ez kevés kivétellel (ezek voltak azok a meccsek, ahol a középpálya volt punnyadtabb, és helyzetünk is alig volt, mint például Parmában és a Siena ellen) a bírók csatárok hibája, és a Lazio ellen is hasonló volt a helyzet. Pepe aktív volt, és gyönyörű gólt szerzett, de egyébként nem játszott veszélyesen, Vucsinics két meccse csak a faszát vakarja, Quagliarella pedig görcsösebb, mint Darti, amikor véletlenül betéved egy heteroszexuális szórakozóhelyre.

Ezzel szemben Alex talán már tett annyit az utóbbi hetekben, hogy több lehetőséget kapjon szűk 20-25 perceknél. Ha Contének voltak is kétségei, azt Ale biztosan eloszlatta tegnap, hiszen iszonyú fontos pillanatban lőtt olyan gólt, amilyet rajta kívül valószínűleg az egész keretben nem tud senki. Nincs erre jobb kifejezés: úgy átbaszta az amúgy kiválóan védő Marchettit, mint szart a palánkon. Gyorsan megmondom azt is, ki volt az utolsó kapus, akit hasonlóan vert át: Casillas, amikor a Bernabeu felállva tapsolta a lecserélésekor. Dino a gól után nem sokkal jelezte, lesz, ami lesz, ő elindul Torino felé, és megkéri a kezét. Akik végigkövették velünk az egész szezont, biztosan emlékeznek Dino javaslatára (a Sporting elleni gólja után), hogy nevezzük el a földet Del Pieróról.

Sok boldogságot, Dincsi


Már a beharangban is mondtuk: a Milan már kapott egyszer lendületet idén attól, hogy agyonvesztett meccset nyert meg. Most megtette ugyanezt Veronában, így csak egy ponttal vezetünk, és ha a milánóiak ugyanúgy összekapják magukat tőle, mint az udinei győzelem után, iszonyatos hajránk lesz. De amíg így játszunk, egyetlen gondolat erejéig sem kell foglalkoznunk a Milannal. Bőven elég lesz a Cesenával.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr38240054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

loko 2012.04.13. 09:36:47

[Deni Bodi](#785755): Hát én is, de lassan megunom. Van ott egy-két hülyegyerek. Lassan már az is a JUVE hibája lesz, hogy Pato sérült, Nesta öreg, Zambrotta lassú, Ibra köcsög.

sajt 2012.04.13. 09:50:55

kb. egy hete én is beleolvastam egy Milan fórumba és nem hittem a szememnek, hogy ezek még mindig azon a meg nem adott gólon keseregnek :D ha véletlenül megnyerjük a bajnokságot a nyakamat a tőkére teszem, hogy az egy gól lesz a kifogás.

335361 2012.04.13. 10:07:41

[sajt](#785898): Ezért lenne jó legalább 3 ponttal nyerni a bajnokságot, hogy ne lehessen azt mondani, hogy ha azt megadják, a Milan a bajnok. Amúgy az vicces, hogy egyik szavukban azt írják (tisztelet a kivételnek, nem személyeskedés), hogy milyen szégyen és gyenge ez a Juventus (annak ellenére, hogy minden rangadónkat szépen lehozzuk), a Milan meg csak azért béna, mert sok a sérült. Mégsem örülnek, hogy ennyi sérülttel is bajnokesélyes a csapatuk, hanem azt kívánják, hogy a Juve is ugyanolyan szerencsétlen, bukdácsoló legyen, mint ők, mert hát milyen már, hogy nem a piros-feketék vezetik a tabellát, mi meg még csalunk is mellette.

loko 2012.04.13. 10:47:54

Tök mindegy, ha mi nyerjük a scudettot, mindig lesz kifogás. Most ez a muntari féle gól a sláger. Ha ez nem lett volna jönne az értelmesebb szurkolóktól a "sok a sérült" a közesp értelmi sérültektől "a JUVE-t nyomják a bírók" a súlyos értelmi sérültektől a "csaltak megint". Azt észrevettétek, hogy az elmúlt két évben nem voltunk csalók, le se voltunk szarva a 7. helyen. Most, hogy kicsit jobban állunk, egyből jön a csalók szlogen. Na ez szánalmas, nem a többi.

269797 2012.04.13. 11:14:38

[Deni Bodi](#785755): ...vitázásra? hehe vágod mi az az eufemizmus? Mert most merítetted ki a tényállást.

258945 2012.04.13. 11:52:53

[sev](#785960): miért? minek neveznéd? veszekedésnek? anyázásnak? Annak viszont örülök, hogy mióta 1-2 vérben forgó szemű, minden mondatra ugró Juventus drukker átpattan rendszeresen a milan fórumra, végre a saját bőrötökön is érzitek milyen az amikor hívatlan látogatók okoskodnak és belepofáznak mindenbe :)

258945 2012.04.13. 11:52:55

[sev](#785960): miért? minek neveznéd? veszekedésnek? anyázásnak? Annak viszont örülök, hogy mióta 1-2 vérben forgó szemű, minden mondatra ugró Juventus drukker átpattan rendszeresen a milan fórumra, végre a saját bőrötökön is érzitek milyen az amikor hívatlan látogatók okoskodnak és belepofáznak mindenbe :)

kdavid86 2012.04.13. 11:59:59

“I was trying to kiss Claudio Marchisio’s nose, but he moved. I am very happily married and like girls. Besides, he’s not my type.” Alessandro Del Piero explains why he locked lips with his teammate when celebrating a goal. We totally believe him. Most találtam ezt a nyilatkozatot. Aki nem érti, annak majd lefordítom :D

loko 2012.04.13. 12:02:23

Én is belepofázok mindenbe, pedig nem forog vérben a szemem. Azért csinálom mert szeretem és megtehetem :). Egyébként egy jó vita sosem rossz! Kár, hogy nem mindenki érett meg rá.

sajt 2012.04.13. 12:41:55

@kdavid86: Benitoék lehettek ilyen hatással rá D

Deni Bodi 2012.04.13. 12:45:33

Én sem hinném, hogy nagy baj lenne, mindenki azért ír mert szeret belepofázni a dolgokba... mindenkinek tuti lenne jobb dolga, nekem is...:D valaki ezt, valaki del piero zárt ajkait, valaki a szomszéd kecskéjét, mindenki más perverziót választ...Mi a Juventust! Az öreg hölgy még mindig baszott jól tartja magát több mint 100 éve! Az egyetlen milf az életemben!

258945 2012.04.13. 13:40:04

[loko](#785999): csináld, ezzel alapvetően nincs baj, igazából nekem az "zavar" amikor a milanosok besértődnek itt, hogy el vannak küldve melegebb égtájakra. Aki a házigazdának beugat ne várjon szívélyes fogadtatást. Gasbert itt az erény meg a szólásszabadság bajnoka, ott meg a cenzúrázni akar. Ez valahol vicces :)

269797 2012.04.13. 13:54:25

[t.junior](#786082): Te is vicces vagy meg egészen okos is. Nálunk szerencsére továbbra sincsenek gyűlölködő posztok, mi nem buzizunk, patkányozunk és niggerezzünk, vagy bírózunk, mint az agyhalott Juve szurkolók. Szóval erőltesd csak az analógiát, még ha nyilván nem is megy, de sokkal nagyobb király lennél ha facebook accounttal tolnád az észt. De így is bátor fiú(?) vagy.

338554 2012.04.13. 14:01:01

[sev](#786096): Ti nem bíróztok? :) youtube.com/watch?v=qh_IFymXS9o

258945 2012.04.13. 14:09:35

[sev](#786096): köszi a bókokat :), nagyon szívesen tolom facebook profillal is :). Azért az érdekelne mi lesz ha tudod kivagyok? Megtalálsz? Megversz? :D

269797 2012.04.13. 14:11:40

Mi nem csak nem bírózunk, hanem nem buzizunk, niggerezünk és patkányozunk. Olvasgass egy kis Benitot korábbról, érdemes. Ti sírtatok, hogy a kiscsapatok ellen nem kaptatok meg elképesztően sok 11est, aztán mikor felhívtam erre a figyelmet, hogy ez milyen kurva veszélyes (klubközlemény testvér) mert ebből csak acsarkodás lesz, oops beütött Muntari gólja, amire ti azt mondtátok, hogy nem osztott nem szorzott mert tőletek is elvettek egyet, meg amúgy is felállnátok 2 gólról, mert a Napoli ellen is megtörtént. Ebből az is következhetne, hogy ha megkapjátok a "jogos" 11eseket, akkor az se számítana, mert már jó pár kiscsapat felállt ellenetek -1ről (pl. Chievo, Cagliari). De bocs, hogy logikát keresek az agyhalottak között, my bad. Gyere te is facebookra.

269797 2012.04.13. 14:16:44

[t.junior](#786109): Pfff. Te a magadfajtából indulsz ki, csak kiváncsi lennék, hogy tanítottak-e téged, vagy magadtól vagy ennyire agyas :D Én már jópárszor kommenteltem fb-vel, jót is röhögtünk azon a megérzésemen, hogy a Juve arcok nagyrésze bölcsész, de sajna ilyen kaliberű agytröszttel még nem találkoztam, szóval gyere, fedd fel magad :D

scirea 2012.04.13. 14:17:27

[sev](#786115): Nem bíróztok? Nézd meg a blogotokat baszod. Így vagyunk csalók, meg úgy szoptuk Tagliavento faszát...Allegri is állandóan sír. És mit jössz itt azzal a tetves facebookkal ahol még nagyobb agyhalott emberek vannak mint itt. Szánalmas.

258945 2012.04.13. 14:21:32

[sev](#786122): na ha ilyen faszipántos karakán gyerek vagy, mutatkozz be, így illik ha vendég mondja az adjon istent :)

258945 2012.04.13. 14:21:37

[sev](#786122): na ha ilyen faszipántos karakán gyerek vagy, mutatkozz be, így illik ha vendég mondja az adjon istent :)

269797 2012.04.13. 14:32:33

Nem tudom, hogy érdemes-e, de azért megpróbálom neked is külön elmagyarázni. Egyébként nem szép dolog szerintem, hogy ezt a nevet választottad ezekkel a képességekkel, no offense :D 1. Nem mi kezdtük, hanem a Juve, amikor nem ment a szekér, hogy egyenlő feltételeket szeretne, stb. klubközlemény(!), Conte rinyálása a meccsek után. Erre reagált Allegri, hogy ezek hosszú távon kiegyenlítik egymást, erre egyből megkaptátok a Muntari gólt, milyen igaza volt az öreg toszkánnak :D 2. Ha gondolod egyébként összeszedhetem az ellenünk elkövetett komoly, mérkőzést befolyásoló hibákat, valamint a Juve javára történt tévedéseket. Eddig nem ezzel akartam érvelni, de te meg tudsz győzni :D 3. Nálunk azt hiszem egyetlen olyan poszt sem született, amiben bíróztunk buziztunk vagy patkányoztunk volna. Azzal, hogy bizonyos arcok nicknevek alatt miket írnak, arról nem tehetünk (értsd: ezek nem blogírók, nincs felelősségük) ezért javaslom a facebookot, ahol legalább a nevét és életkorát (végzettségét, ha van) felvállalják ezek az arcok (Juve és Milan oldalon is vannak hülyék, nálatok szerintem több, de ez szubjektív) és talán elrettentő lehet és kicsit megtisztul ez az egész, mert a Juve blog morális vs. erkölcsi színvonala "kicsit" messze van egyébként azoktól a sportemberektől, akiket imádtok és akiket én is tisztelek (pl. Del Piero). 4. Ajánlom a Zebina nevet felvételre

269797 2012.04.13. 14:34:05

[t.junior](#786129): megtörtént :D

kdavid86 2012.04.13. 14:40:39

[sev](#786115): Tényleg nem szitkozódtok, csupán körülírjátok szépen megfogalmazva, hogy aki szerint nincs igazatok az elmehet a k.anyjába. Akár ki is schmittelhetek neked részleteket a posztjaitokból. A hozzászólásokról nem is beszélek, mert ott nem -1 a lemaradásotok IQ-ban. :D

269797 2012.04.13. 14:43:03

[kdavid86](#786144): Ezt bárcsak kifejtenéd...

344520 2012.04.13. 14:44:10

Tényleg muszáj ezt újra elkezdeni fiúk? Légy szíves fejezzétek már be ezt a végtelen acsarkodást. Úgy sem juttok 1-ről a 2-re, te ezt állítod ő meg azt. Rohadt unalmas mindig ugyanazt olvasni másképpen megfogalmazva.

258945 2012.04.13. 14:45:15

[sev](#786142): lájkoltalak, legalább érezd hogy néha törődik veled valaki :)

269797 2012.04.13. 14:46:39

[t.junior](#786154): Lájkolnám a lájkod. Tök jó érzés, hogy te is felnőtt ember vagy :D

258945 2012.04.13. 14:48:44

[sev](#786155): látod, érik még meglepetések az embert :)

loko 2012.04.13. 14:48:46

[t.junior](#786082): Na jó mondjuk én JUVE-s vagyok, csak a filozófia végett írtam. Tehát lehetne vitázni normálisan, akár még élveznénk is, ha lenne hozzá partner. De sajnos nincs! Mármint az ellentáborban.

344520 2012.04.13. 14:50:37

Váltsunk témát:D:D Lehet, hogy Alex még is kap új szerződést, 1 éveset. Nagyon sokan követelik a vezetőségtől, hogy hosszabbítsanak vele, Agnelli elnök, lehet, hogy fontolóra veszi. Ezért csak szorítani lehet.

338554 2012.04.13. 14:53:08

[Godbluff](#786152): Támogatom, de sevnek nehéz bármit is elmagyarázni. Kétszer próbáltam meg, mindkétszer kiforgatta a szavaim és terelte a szót. Most is tagadta, hogy bíróznának, következő kommentben már ott tart, hogy "de nem ők kezdték" (reflexből hárít), és még így is kurva messze áll a valóságtól. Na ezért nincs értelme ainterneten vitába bonyolódni, mert nem képes mindegyik fél belátni ha nincs igaza, így meg sosem lesz közös álláspont. Pont. Amúgy meg ez nem egy ENSZ-konferencia, felőlem mindenki úgy anyáz ahogy akar, csak akkor viseljük is el ha a másik visszaszól. De azért csak jobb lenne enélkül..

269797 2012.04.13. 14:53:21

[sev](#786155): Sokkal jobb úgy vitatkozni valakivel, ha vállalja a nevét, egyszerűen visszafogjuk magunkat és nem személyeskedünk, meg acsarkodunk, mert igenis van következménye. A facebook egy igazi trolltemető.

loko 2012.04.13. 14:54:36

[sev](#786115): Azzal kezdeném, hogy nem vagyok agyhalott!!! Sértegesd a barátaidat látatlanul!!! Esetleg fogalmazz helyesen (pl.: néhány agyhalott vagy ez és ez aki agyhalott). Facebookon nem regisztráltam, soha nem is fogok, így ezt mellőzük.

258945 2012.04.13. 14:55:26

[Godbluff](#786162): valami olyasmiről van szó, hogy megy az MLSbe ALex, aztán télen jön kölcsönbe vissza, mint Beckham vagy Anri

344520 2012.04.13. 14:58:28

[t.junior](#786170): Akkor lehet, hogy gyorsan és felületesen olvastam el. Bár ilyet is meg olyat is olvastam, hogy nálunk hosszabbít 2013-ig, meg a másikat, amit te említettél, hogy visszajön kölcsönbe.

344520 2012.04.13. 15:00:33

[loko](#786169): Sajnos én sem tudnék a Facebook-on vitába kezdeni, mert én sem vagyok regisztrálva. Meg is vagyok nélküle, így is van barátnőm, arra meg nem vagyok kíváncsi, ahogy a sok "ismerős" kiírja még azt is, hogy milyen illatút szellentett.

269797 2012.04.13. 15:01:29

[neuropa](#786166): Ne haragudj, de hol állítom, hogy mi bíróztunk volna, egyszerűen leírtam arra a kommentre, hogy "Allegri sír" azt az időrendi cuccot. Kérlek azok közül, amit leírtam, valamit cáfolj meg érdemben, most komolyan. És nem muszáj, hogy az legyen az eredményességed mérőfoka, hogy én bocsánatot kérek, meg hamut szórok a fejemre, hanem hogy más is igazat ad neked. Egy vitában általában nincs közös álláspont, nem is ez a célja, általában a hallgatóság meggyőzése, meg egy érvrendszer felvázolása. Az enyém eddig is az volt, ami Allegrié, hogy hosszú távon ezek kiegyenlítik egymást és nem azért mert ez tényleg így van, hanem ha mást gondolsz, akkor az azt jelenti, hogy valaki részére csalnak, ezt viszont érdemes bizonyítani. 2005-2006ban elképesztően fel voltam háborodva, mert látszott hogy valami nincs rendben, aztán elszomorodtam, hogy ebben a Milan is szerepet játszott, még ha nem is haszonélvezőként (értsd minket is megbüntettek, meg a bajnokságot sem nyertük meg).

269797 2012.04.13. 15:08:09

[loko](#786169): Kifejtenéd, hogy hol fogalmaztam rosszul, mert elképzelhető, csak nem találom? Léci léci. Figyu, nekem8, hogy nincs facebook accountod, de ha egyetértesz azzal, hogy az igazi arcok névvel vállalják a mondandót, akkor regisztrálj a becsületes neveden.

344520 2012.04.13. 15:10:38

[sev](#786184): Szerintem lásd be, hogy csak "szélmalom harcot" vívsz itt, semmilyen módon nem fogod tudni kiharcolni magadnak az igazadat.

258945 2012.04.13. 15:13:45

[Godbluff](#786174): hát ez az MLS téma, az a kecske is jóllakik, káposzta is megmarad esete. Alexnek jó, imádja amerikát, meg a Lakerst, hát gondolom elmegy a Galaxyba, valószínű pénzt is többet keresne, Agnelli is elmondhatja, hogy nem kellett felülbírálnia magát, a szurkolók is örülhetnek, nem végleg megy el.

269797 2012.04.13. 15:15:54

[Godbluff](#786188): Én ezzel tisztában vagyok, de nem adhatom fel :D Most nem jut eszembe egyetlen Coelho vagy G.G.Marquez közhely arra, hogy a reménytelen harc is lehet önmagában értékes :D

344520 2012.04.13. 15:22:55

[sev](#786193): "Nem szokásom feladni a harcot, mindig a legvégső pillanatig próbálok kitartani, ami persze általában a legrosszabb eredményt szüli. Hiába vagyok ennek tudatában, nem tudok rajta változtatni." Ezt nyomtasd ki, keretezd be és tedd ki a falra, magaddal szembe:D:D:D

344520 2012.04.13. 15:27:31

[t.junior](#786191): Az biztos, hogy valamiféle, olyan megoldás kell találnia Agnellinek, ami legalább hagy egy kis kaput a szurkolóknak. Mert így, hogy Alex gólokat rúg, nem is akármilyeneket, még nehezebb, azt beadni nekünk szurkolóknak, hogy már nem kell Alex. Tuti valamiféle lázadás törne ki, ha csak úgy kidobnánk, bár szerintem ő is boldogabban távozna egy bajnoki és kupa elsőséggel. De szerintem 100%-ék, hogy ő is jön, majd a vezetőségbe, Nedved mellé.

loko 2012.04.13. 15:47:32

[Godbluff](#786179): Elvből nem regisztrálok sem facebook-on, sem iwiw, sem twitter.....stb. Nem kell mindenkinek mindent tudni rólam és kész. Akire kíváncsi vagyok azzal szoktam találkozni.

loko 2012.04.13. 15:55:41

[sev](#786184): Tessék, pár sorral feljebb írtad: "De bocs, hogy logikát keresek az agyhalottak között..." Agyhalottak között, tehát köztünk. Általánosítottál, úgy, hogy nem is ismersz bennünket. Mindenki agyhalott aki olvassa a blogot, JUVE szurkoló, és esetleg kommentel is? Ez lapvetően sértő számomra. Ezt személyes...dolgot meg kár erőltetni. Meg kell értened, hogy nem mindenki kívánja az életét a facebook-on leélni. Nagyon sok milános barátom van, együtt focizunk, együtt bulizunk, együtt nézünk meccset is. Soha nem volt közöttünk ellentét a szurkolói hovatartozás miatt és nem tartanak agyhalottnak (igaz én sem őket). Lehet, hogy a te személyiségeddel is vannak problémák? Ki tudja? Kikelsz magadból, hogy itt mindenki "troll" és jön az agyhalottak vagytok szöveg, de neked sértő ha másik köcsögnek tartanak. na bumm! Legyen igazad, ha neked így szebb az életed. Én többet nem szólítalak meg egy fórumon sem, tehát mostantól amit írok az nem sev-nek szól. Amennyiben mégis késztetést érzel reagálni a kommentjeimhez, ám legyen. Viszont azt tedd agyhalottazás és egy sértő megjegyzések nélkül. További jó mulatást.

scirea 2012.04.13. 16:13:44

@sev: Na te is elkezdted, hogy összeszeded a ti károtokra és a mi javunkra történt tévedéseket. Tudod mit, szedd össze, nyomasd ki szórólapon, mi meg majd magasról szarunk rá. Te is lecsúsztál azok szintjére akiket kritizáltál, te is ideszartad, hogy agyhalottak vagyunk. Ki a faszt izgat az meg, hogy kinek milyen végzettsége van? Nekem pl. olyan amilyen neked sose lesz, mert olyan színvonalú főiskola-egyetem nincs is MO-n. Na pusszancs, milanisti pezzi di merda.

338554 2012.04.13. 16:14:07

[Godbluff](#786188): "Szerintem lásd be, hogy csak szélmalom harcot vívsz itt, semmilyen módon nem fogod tudni kiharcolni magadnak az igazadat." Még ha igaza lenne, azt csak elismernék itt is (vagyis illene). De hogy ők (szurkolói vagy klubszinten) ne bíróznának amióta hátrányba kerültek, az minimum nevetséges. És akkor még én mutassak példát rá, mert lusta visszanézni a legutóbbi 5-10 posztjukat, meg amit Massimiliano "a bírói hibák hosszútávon kiegyenlítik egymást" Allegri művel az utóbbi időben, pl. a Barca után. Szóval csak okosan..

loko 2012.04.13. 16:17:33

[scirea](#786246): Az ember intelligencia szintje soha nem volt és nem is lesz iskolázottság függvénye. Persze, bizonyos alapok elsajátítása szükséges a megfelelő szocializálódáshoz. A vérmérséklet pedig tényleg egyénektől függ. Egyébként pedig igazad van! Forza JUVE!

336679 2012.04.13. 16:21:29

Hinnye, jó kis beszélgetés kerekedett itt. Úgy látszik, hogy szánnunk kell egy posztot a diplomáink bemutatására is.

loko 2012.04.13. 16:22:56

[neuropa](#786247): Barátom, az a baj, hogy amit Te itt tényként felsorolsz (mert bizony tényekről van szó), az egy milan szurkoló számára csak fikció, és ez okozza a problémát. 2 évig csend volt és nyugalom, le sem voltunk szarva, mert a 7. helyen vegetáltunk (akkor nem csaltunk, bírót sem vettünk, pedig pénzünk nem volt kevesebb mint most). Ez az idény egy kicsit összejött, ebből az következik, hogy csalunk. Ez van sajnos, de ne is törődjünk vele. Szerintem úgy a 4. csillag környékén majd megint visszasorolnak minket, annak érdekében, hogy milánóban is nyerjenek valamit.

loko 2012.04.13. 16:24:57

[Dartagnanx](#786259): Felesleges, Mi mint JUVE szurkolók egyértelműen csalással szereztük azokat, ne adj isten egyszerűen megvásároltuk azokat..;). A szörnyű, hogy ezt a kijelentést még meg is fogják indokolni...:)

zzz888 2012.04.13. 16:26:12

[loko](#786262): hát a 4 csillag már idén meglesz... 3 arany+ 1 ezüst... dupla annyi csillagunk lesz, mint az Izéknek és a milányosoknak együtt XD

loko 2012.04.13. 16:30:26

[zzz888](#786266): Na ja, igazad van.

338554 2012.04.13. 17:40:09

Na asszem Rossit biztosan nem szánják majd "nagy névnek" a nyáron, megint elszakadt a térdszalagja..

269797 2012.04.13. 17:58:50

[neuropa](#786247): Igen tudod a vita úgy zajlik, hogy ha állítasz valamit, akkor azt neked kell megpróbálni igazolni. Sajnos ez ilyen műfaj. Akkor felteszek neked egyértelmű kérdéseket és kérlek tisztelj meg annyival, ha már a nevem is tudod, hogy válaszolsz rá. 1. Melyik klub adott ki közleményt a folyamatos vélt vagy valós bírói hibák ellen? 2. Egyetértesz-e azzal általában, hogy egy klub ilyen tartalmú közlemény ad ki? Milyen hatása lehet egy ilyen közleménynek? Nyomásgyakorlás, figyelemfelhívás, stb? 3. A Milan amikor vezetett azt a bírói ítéleteknek köszönhette? Amennyiben igen a kérdés ugyanúgy vonatkozik a Juve mostani szereplésére. 4. Amennyire emlékszel én bármikor is csalóztam? 5. Rakj be olyan posztokat, amiben a Juve-t csalózzuk, vagy a konstans bírói hibák ellen lázadunk fel. 6. Kérlek sorold fel a Milan kamu 11eseit. Nyilván a kérdések szubjektívek, de okos srác vagy, válaszolj rá ha gondolod.

269797 2012.04.13. 18:05:55

[loko](#786262): De ki csalózta le a Juve-t? Ki bírózik folyamatosan? Most hogy vezettek, már azzal a dumával jöttök, hogy minden le van szarva, meg savanyú a szőlő, stb. Előtte meg az a duma ment hogy mennyi 11est nem kaptatok meg. Az általánosítást meg visszautasítom, az hogy agyhalott Juve szurkoló az nem azt jelenti, hogy minden Juve szurkoló agyhalott, hanem konkrétan az agyhalott Juve szurkolókra vonatkozik. Ennek kiszűrésére lenne király a facebook account, de hát látom itt senki regisztrálva. Az általánosításról jó példaként hoznám, amikor az egyik Juve poszt alatt kommentként elhangzott a Milan-ra vonatkoztatva, hogy "köcsög csalók". Erre én beírtam, hogy anyád a csaló, mit gondolsz ki lett kimoderálva és ebből melyik az általánosítás? Talán darti tud segíteni (ha jól emlékszem).

269797 2012.04.13. 18:08:02

[Dartagnanx](#786259): Neked nem kell, mert megértetted a lényegét, mint általában :D Te moderálj csak bátran!

269797 2012.04.13. 18:10:03

[scirea](#786246): Tényleg fölösleges volt neked leírni azt a sok mindent. Köszi az érdemi hozzászólást.

338192 2012.04.13. 18:55:04

már csak azért is érdemelne Alex még egy évet, hogy a BL-től (aminek egyik első sztárja volt) elbúcsúzhasson

claudio 2012.04.13. 19:15:42

Aki véresen komolyan veszi, mikor Benitóval az élen "buzizunk, niggerezünk és patkányozunk" egy focidrukker blogon, arra nehéz szavakat találni. Mondjuk úgy, hogy az illető mérsékelt szellemi kapacitásokkal büszkélkedhet. De meglehet, hogy egyszerűen csak egy magát véresen komolyan vevő apró pöcsfejjel van dolgunk.

269797 2012.04.13. 19:24:25

[claudio](#786409): Na az agyhalott például rád vonatkozott. Köszi, hogy empirikusan is igazolsz :D Azzal meg csak magadat minősíted, hogy létezzen olyan fórum, ahol nem kínos buzizni, patkányozni, niggerezni. Csak így tovább, szerencsére már élettér és párt is van számodra.

juvebt 2012.04.13. 19:24:46

[claudio](#786409): +1 Remélem felfogja és többé nem hallunk róla, de sajnos erre a fajtára ez nem jellemző.

269797 2012.04.13. 19:37:29

[juvebt](#786415): -1. Mit kéne felfogni? Fejtsd ki, mert +1-et írni elég könnyű dolog, még neked is ment.

338554 2012.04.13. 20:40:06

[sev](#786419): Már megint a semmin pörögsz, szeded-e a nyugtatót rendesen? De hogy a kérdéseid is válaszra találjanak - ha már ilyen szépen kérted - íme: 1. A Juventus, mintha nem tudnád. Volt már erről szó, 1-2 héttel később mély hallgatásba burkolózott a klub. Azóta nem hallasz Juve-alkalmazottat bírózni, ellenben milanost annál többet (Galliani, Allegri, Ibra, Boateng, meg a fél keret a Barca meccs óta). 2. Hiba volt, ezt ők maguk is belátták (lásd: 1. pont). 3. Nem tudom. Segítettek is, ugyanakkor hátráltattak is. A Juvét szintúgy. Szóval ha ezek célzottan történnek, akkor vagy ti mentek most 10 ponttal, vagy mi. De mint látjuk, egyik sem történt meg. 4. Akinek nem inge, ne vegye magára. Attól még a táborod egy része bicskanyitogató fassságokat ír odaát. Nem mindig, de akkor indokolatlanul. 5. Van jobb dolgom is, mint újra elolvasni olyat amit már láttam. Neked viszont újdonság lehet, ha még mindig nem tudod miről beszélek. Nem posztokban, de néha megy az utalgatás, hogy már megint a bíró hozott pontot a Juvénak, miközben az ellenfeleinknél jó ha 20 percet van a labda. 6. Szerintetek 2 volt, végül a Fior elleni semmit nem ért, de attól még bosszanthat minket, hogy a Juve ellen 2 meccsen sem fújtak be 1-1 (valószínűleg) győzelmet jelentő büntetőt kezezésért. Az a +4 pont minden esetben több, mint az az 1-3 pont, amit szerintetek ott kellett volna hagynunk egy olyan meccsen, ahol 3 kezezést nem fújtak be a Juve ellen. Ha befújják azokat is, meg ezeket is, még 1-3 ponttal több lenne, persze ez mind utólagos okoskodás, de talán érzed, mennyire nincs ennek értelme és mennyi mindent bele lehet magyarázni. Részemről Muntari fantomgólja is ilyen, a kutya nem garantálta volna, hogy 0-2-ről már biztosan nem jó a Juve egy ikszre (60+ perc alatt), de ti akkor ezt is jobban tudtátok. A Milan meg egyre csak fáradt.. Persze megértem, de az életben semmire nincs garancia. Remélem megérte ennyi időt rászánni és átgondolod, miért ne akadj ki mindenen amit ainterneten találsz. Nem vagyunk egyformák, a véleményünk meg főleg nem, szóval csigalom, nyugavér!

scirea 2012.04.13. 20:40:20

[sev](#786419): Nem tudom mit kéne neked itt magyarázni. Lassú a felfogásod. Azzal meg eleve leírtad magad, hogy az emberek végzettségét követeled itt. Attól, hogy valaki nem végzett egyetemet már hülye? Na húzz vissza a szaros odúdba.

258945 2012.04.13. 21:23:45

[sev](#786419): figyi mán fészbuk tesó, a 116 komment közül kb 30 a tied, nem érzed ezt kicsit gáznak? :). Jó lehet itt mondani hogy körülötted mindenki agyhalott meg a szokásos, és te csak vissza akarod terelni az akolba az eltévedt báránykákat, de akkor is...te viszont utolsó mondat szindrómában szenvedsz, többek közt, ehhez jön még, a pökhendi, félművelt lekezelő stílusod...nem kéne, nincs mire szerintem.

269797 2012.04.13. 22:09:23

[neuropa](#786485): Köszönöm, szerintem korrekt, amit írtál. Az, hogy a Barca ellen kiakadtak egyrészt a Juve-Milan relációban nem igazán érdekes, másrészt kicsit túlozva az egész fociközvélemény egyetért abban, hogy a 2. tizenegyes nevetséges volt. Erről például heinrich írt egy posztot, hogy elvették a játékunkat, ugyanezt érzem, nem arról van szó, hogy jobb csapat-e volt pl. a Barca, hanem hogy megadták-e az esélyt hogy megszorítsuk őket (nem).

269797 2012.04.13. 22:18:12

[scirea](#786486): Senki végzettségét nem követeltem, a tiedet meg végképp nem. Nem gondolom, hogy ez alapján lehet/kell megítélni valakit, a lényeg, hogy facebook account-tal(névvel/életkorral/munkahellyel) értelmes ember nem fröcsög, és ez egyébként egy kívánatos dolog volna, persze te a szókincsed nagy részét elvesztenéd. Szóval te semmiképp ne írj facebook-kal, de talán ezzel a nick-kel se. Ha jóérzésű Juve szurkoló lennék, jobban zavarna.

269797 2012.04.13. 22:25:41

[t.junior](#786518): Sajna még ezzel a sok kommenttel is le vagyok maradva loko, godbluff és mögötted. Nyilván a mennyiség nem esztétikai kategória (ezt már sokszor ellőttem, fábrysanyi bácsitól nyúlva), szóval nem tudom, hogy miért érezzem gáznak. Miután így bemutatkoztunk egymásnak kicsit fáj ez a fajta személyeskedés, hogy pökhendinek lekezelőnek és félműveltnek neveztél, azért ennyire még nem ismersz Tamás :D Írj valamit és akkor végképp tied az utolsó mondat, bár lehet scirea vagy claudio ideböfög valamit, esetleg egy szellemes Darti touche még beficcen, bár egy cinikus/relativizáló/közepesen vicces, de belterjes poénokkal teletűzdelt posztot jobban szeretnék.

scirea 2012.04.13. 22:50:07

[sev](#786571): Már miért veszíteném el? Itt neked nem terem babér. Te csak egy túlmisztifikált álintellektuel megmondóember vagy. Köszönjük, hogy jót szórakozhattunk a székrekedésgyanús erőlködéseden. Jóccakát

258945 2012.04.14. 01:21:34

[sev](#786576): nem kell hogy ismerjelek, elég olvasni a megnyilvánulásaid Pötörke :), összefutottam már pár neurózisos, az eszével kérkedő prolival itt és egyéb helyeken az interneten, túl sok van sajna belőletek :(

HungarianMotorMouse 2012.04.14. 01:58:57

Del Pieron az LA Galaxy-be megy. Sok sikert kapitány

juvebt 2012.04.14. 10:15:48

[sev](#786096): te észrevetted milyen blogon vagy? Mi ide nem azért járunk, hogy lelki beteg, hisztis hullarablók sebeit nyalogassuk. Mi itt csalózunk, anyázunk, vagy éppen szerelmet vallunk saját játékosainknak. Legkevésbé sem azért vagyunk itt, hogy az ökörségeidet olvasgassuk, főleg ilyen mennyiségben..... A legjobb és legegyszerűbb megoldás ha ott maradsz ahová való vagy.

344520 2012.04.14. 18:13:15

Nah, akkor kipihenhetik magukat a srácok. Sajnos a szörnyű tragédia miatt elmarad a teljes Serie A-B forduló. Ez biztos a Milannak jobban jön most, kipihenhetik magukat, a sérültek felépülnek.

loko 2012.04.14. 21:03:20

[Godbluff](#787395): Sajnálom szerencsétlen srácot tragikus :(! Azt remélem tudod, hogy az "Ez biztos a Milánnak jobban jött most" megnyílvánulásof haragot és megvetést fog kiváltani a milán híveiből, ami egyébként jogos is mert most fut a szekerük hiszen csúnyán leverték a Chievo-t :).

juvi 2012.04.14. 21:12:26

[Godbluff](#787395): ne haragudj, de nem azzal kellene foglakozni, hogy mi jó a milannak most. pláne ha nem is tudod biztosan. szégyelld magad...

344125 2012.04.15. 01:11:34

Van egy Milan-os haverom, aki már a stadionban fényképezgetett, amikor kiderült, hogy elmarad a meccs. Nem lennék a helyében... Sajnálom ezt a szerencsétlen játékost, aki meghalt, de kövezzetek meg, szerintem nem jó megoldás, hogy az egész fordulót elhalasztják. Álszent dolognak és struccpolitikának tartom, amikor ilyen sajnálatos eset előfordul és az élsportolók (de főleg vezetőik) csóválják a fejüket, meg sajnálkoznak, holott ők pontosan tudják, tudhatják, hogy mi áll az ilyen halálesetek mögött :(

loko 2012.04.15. 08:19:36

[KBM](#788138): Szerintem nagyjából mindenki tudja, hogy mi áll az ilyen tragédiák hátterében. Sajnos korunk élsportolói túlhajtottak és folyamatos eredménykényszer alatt állnak. Nyilván próbálják segíteni őket a legújabb orvosi felfedezésekkel. Ilyen teljesítmény eléréséhez és szintentartásához elengedhetetlenek a táplálékkiegészítők is. Bizony van akinek bírja a szervezete a megterhelést és sajnos van akinek nem :(.

286390 2012.04.15. 08:45:44

[loko](#788212): "Ilyen teljesítmény eléréséhez és szintentartásához elengedhetetlenek a táplálékkiegészítők is." Sokkal több embernek volna szüksége táplálékkiegészítőre, nem csak az élsportolóknak. Csak azt tudnám, hogy mi köze van a táplálékkiegészítőknek egy hirtelen szívmegálláshoz.

344125 2012.04.15. 09:30:28

[loko](#788212): Mindannyian tudjuk, hogy nem egyszerű táplálékkiegészítőkről van szó. Ha csak az lenne, senkinek nem lenne semmi baja, vitaminokra valóban szüksége volna mindenkinek. Persze akkor nem volna ilyen sebességű az élsport (én nem bánnám). Engem továbbra is a sportvezetők magatartása zavar a dologban. Mossák kezeiket, holott ők nem csak találgatnak, hogy mi lehetett az ok. A másik pedig a sportszerető közönség, akik közül ilyenkor homokba dugják a fejüket...

338554 2012.04.15. 11:12:21

@KBM: Legfeljebb tudni véled.. Mindenki szeretné kihozni a maximumot a saját játékosából, de nem az élete árán. A szteroidokat minimum tömegalapon, de akár egyéb szempontok szerint is személyenként meghatározott mennyiségben "szokás" adagolni, ezért nem lehet csak úgy beletenni vízbe/ételbe, mert valaki többet iszik/eszik belőle és megvan a baj. Névre szóló iskolatejet meg nem kapnak tudtommal.. Többek között a játékosok táplálkozása sem előre meghatározott, jobb helyeken (pl. a Chelsearől volt egy poszt pár hete) egy adott (nyilván egészséges) palettáról azt és annyit esznek amennyit akarnak, szóval nem értem miért nem itt kezdenék a teljesítményfokozást a koksz adagolása helyett. A kiegészítők (vitamin, aminosav, stb.) pedig egy hobbisportolónak is jól jönnek, hát még egy profinak. Ezek mind a testi fejlődést és regenerációt segítik, nem pedig "extra", már halálos teljesítmény elérésére késztetik a testet. A lappangó szívelégtelenség alattomos dolog, még csak külön koksz sem kell hozzá. Persze az állandó feszített terhelés talán nem a legjobb egy ilyen embernek, de eddig egyik áldozatnál sem tudták időben diagnosztizálni, pedig profi csapatok profi orvosai vizsgálták őket. Biztos ők is a karrierjükkel és az orvosi esküvel játszanak amikor eltussolják a boncoláskor kimutatott kokszot, nem? Végezetül ez az évi kevesebb mint 1 eset bármilyen szomorú is, még mindig nem olyan sok, hogy összeesküvés-elméletet kelljen szőni köré. Dárdai B. (2002), Foé (2003), Fehér M. (2004), Zavadszky G. (2006), Puerta (2007), "Zyzz" (2011), Muamba (2012, szerencsére jobban lett), Morosini (2012). 11 év alatt 7 haláleset és egy sikeres életmentés. Muambával nem tudom mi lesz, tud/akar-e még élsportoló lenni, de sok erőt a felépüléshez, a többiek pedig nyugodjanak békében!

344125 2012.04.15. 11:53:07

[neuropa](#788308): Igazad van, rosszul fogalmaztam, tudni vélem. Hidd el, van az a pénz, ami miatt a profi orvosok az esküjükkel játszanak... Nem kötekedni akarok, mert látom jobban értesz a témához, de a példáid kizárólag focipályáról valók és csak a 2000-es évektől. Ez lehet azért, mert ekkortól igazán gyors a játék, feszített az élsport tempója - és nem bírja az emberi szív a terhelést - és lehet azért mert a doppingolás és az azt elfedő szerek ekkortól kezdtek el igazán fejlődni, mint ahogy azt a pekingi olimpia előtt kitálaló (talán mexikói) orvos elmondta. Nem célom összeesküvés elméleteket gyártani, csak érdekesek a tények meg a szekrényekből kieső csontvázak.

286390 2012.04.15. 12:15:54

[KBM](#788353): sajnos le kell számolni azzal az illúzióval, hogy egészen fiatalokat nem veszélyeztet a szívinfarktus, a hirtelen rosszullét miatti halál. Csak lehet, hogy egy élsportoló túlzott megterhelése provokálja ezeket a folyamatokat. A könnyebb út az, hogy rögtön doppingra gyanakszunk, mert ha ilyet sejtetünk a háttérben, akkor kellően informáltnak tűnünk. Sokan még a kreatintól is összeszarják magukat, pedig annak aztán kb. annyi köze van a doppinghoz, mint a lekváros buktának (utóbbi persze egészségtelenebb). Komoly orvosi háttérrel dolgoznak ezek a klubok, de ebbe nem kell doppinglaborokat belelátni: mérnöki precizitással megtervezett étkezést, a regenerációs időszak másodpercre lebontott kimunkálását, vitaminok és ásványi anyagok megadózisban történő adagolását. Amennyiben illegális teljesítményfokozókat használnak/használnának azt is csak kontroll alatt tehetik/tehetnék meg, de az ilyen esetek egyáltalán nem olyan tömegesek, mint amennyire az okos közvélemény szeretné, hogy tömegesek legyenek. Most természetesen a fociról beszélünk, vannak természetesen mérgezettebb sportok (a kerékpárosok elég szép számban buktak le, sajnos a testépítésben is akadnak szar alakok, de az sem a többség).

344125 2012.04.15. 12:35:58

[dinovercotti](#788371): Biztos igazatok van, nem szeretnék, nem is tudnék vitába szállni a profi klubok témájában, nem voltam még alkalmazottja egynek sem (és nem is leszek valószínűleg). Továbbá nem akarok sem kellően informáltnak tűnni - pláne, hogy nem vagyok az - sem pedig okos közvélemény lenni, csak leírtam a véleményemet, ami egyrészt a forduló elhalasztására vonatkozik, másik pedig arra, hogy nem vagyok jóhiszemű a szövetségekkel szemben.

286390 2012.04.15. 12:41:02

[KBM](#788391): egyik reakciód sem feltételezi azt, hogy okoskodnál, nem neked szólt elsősorban a hozzászólásom. Nem vagyok hajlandó személyeskedő vitába szállni egy ilyen szomorú ügy kapcsán, úgyhogy ne is szabadkozz.

344125 2012.04.15. 12:45:38

[dinovercotti](#788395): Értem, úgy tűnik félreértettelek. Igazad van, ez egy szomorú dolog, nem vitázni kell rajta, hanem a szegény elhunyt családjára gondolni, mit élhetnek most át.

338554 2012.04.15. 14:25:11

[KBM](#788353): Én sem a vita kedvéért írtam, csak bosszant, mikor egy fiatal sportoló korai halálánál a dopping kerül előtérbe. Ez rájuk nézve megalázó, ezért írtam, hogy néhány információmorzsával elültessek annyi szkepticizmust, hogy ne csak az összeesküvést lásd az ilyen esetekben. Egy példám egyébként nem focis, a Zyzz művésznevű srác 22 évesen hunyt el szaunázás közben, persze sportoló volt (testépítő, de nem a nagy, hanem az ízléses kategóriából). De említhettem volna Kolonics Gyurit is, Isten nyugosztalja!

tegnaputan 2012.04.15. 22:31:58

[KBM](#788399): A családja ígyis tragikus sorsú volt. A szülei fiatal korában elhunytak, az öccse autóbalesetben vesztette életét. A huga pedig fogyatékkal élő (akinek Di Natale a történtek után segít a felnevelésében).

338554 2012.04.16. 01:26:55

[tegnaputan](#789154): Egész pontosan az Udinese segít, csak a kapitány jelentette be: "A szombaton elhunyt labdarúgó az Udinese játékosa volt, ám ezt a szezont a Livornóban töltötte kölcsönben, Morosini a Pescara elleni meccsen esett össze. A mindössze 25 évesen elhunyt labdarúgó még 18 éves kora előtt elvesztette mindkét szülőjét, majd bátyja öngyilkos lett. Emellett húga is súlyos beteg, eddig Morosini viselte gondját. A játékos klubja jelezte, hogy természetesen pártfogásába veszi a szívrohamban meghalt játékos testvérét, az Udinese játékosai közül Antonio Di Natale jelentette be a klub nemes gesztusának hírét." Szomorú egy história az övé, szavakat is nehezen talál az ember.

loko 2012.04.16. 09:31:28

[dinovercotti](#788223): Nem átlagos táplálékkiegészítők, de mondok egy példát. Barátom elég sokáig tolta a testépítést, természetesen táplálékkiegészítők segítségével. Soha semmi baja nem volt és most sincs. A másik srác ugyan azt csinálta (együtt kezdték) és sajnos az Ő szervezete másként reagált, orvosi tanácsra le kellett állnia bizonyos kiegészítőkkel, mert a szíve nem bírta. Egyszerűen nem vagyunk egyformák. És itt nem doppingról beszélek, csak egy átlagos bevizsgált fitnesstermékről.

loko 2012.04.16. 09:34:10

[KBM](#788245): Hát igen, sajnos az élsport nagy pénz. Ahol pedig pénzről szólnak a dolgok ott ritkán tapasztalható a vezetők részéről bármiféle megbánás, önkritika, őszinteség.

loko 2012.04.16. 09:40:48

[neuropa](#788308): Szerintem ezek a játékosok maguktól szedik, talán azt is amit az orvos nem javasol. Egyébként meg természetesen nem akartam összeesküvés elméleteket gyártani, de sajnos saját tapasztalatom alapján mondom, hogy egy sima kreatin-aminosav-zsírégető kombóval haza lehet vágni valakit (és ezek bevizsgált legális szerek). Persze nem fog belehalni, de lehetnek következményei, ami párosulhat egy folyamatosan magas megterheléssel és megvan a baj. Mindenesetre nagyon sajnálom a srácot, szomorúak az ilyen esetek. Ott van pl. a Fehér Miki, ismertem, soha semmi baja nem volt és mégis mi történt...

loko 2012.04.16. 10:04:44

[dinovercotti](#788371): Még hozzátenném, hogy állítólag az illegális szerek kúra szerű használata, nagyon drága és időigényes a kezelés, hogy ne bukjanak meg minden vizsgálaton. Ezért általában nem is tolják a focisták,hiszen nekik nem egy versenyre, hanem egy egész idényre kellene jó formában lenni, az pedig túl hosszú idő.

269797 2012.04.16. 14:26:08

[t.junior](#786650): Proli, eszével kérkedő, neurózisos? Vágod egyáltalán ezeknek a szavaknak a jelentését? Tényleg annyi vagy, amennyinek látszol sajna...

269797 2012.04.16. 14:32:55

[scirea](#786588): Hehe, kinyitottad a minoszima szótárt :D Egyébként elképesztően jó érzés, hogy szerintetek félművelt, álintellektuel, neurózisos proli vagyok, akkor egész jól csinálok valamit :D Pontosan ez a túlmisztifikálás, hogy ilyen kemény kijelentéseket puffogtatok el, valami nem stimmel otthon mi? :D

284129 2012.04.16. 15:32:06

Mi az a minoszima szótár? hihihi Ez jó :D:D

258945 2012.04.16. 16:00:56

[sev](#789650): nagy kő esett le a szívemről Pötörke :), be kell valljam, átgondoltam volna az életem ha bármilyen szinten kedveltél volna és/vagy találtál volna egyetlen egy pozitívumot sem bennem, remélhetőleg most már besértődsz annyira, hogy a környékre sem jössz :), te hisztis ribanc :)

334536 2012.04.17. 16:09:18

Kit érdekel a bl, ha vasárnap Juve-Roma. Gyertek meccset nézni: http://granderoma.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/17/Ugysem_lesztek_bajnokok/

raould 2012.04.20. 23:11:18

Uram bocsá', de az az érzésem, mintha Alex gólja bunda lett volna. Amúgy Del Piero életem kedvenc játékosa, szerintem megérdemelt egy gólt a 700 ezredik meccsén. Nézzétek meg néhányszor ezt a gólt. A bíró, Pirlo, Alex és a kapus is mintha tudták volna mit kell csinálni, hogy Alexnek sikerüljön. Ha nem lett volna calciopoli, nem is mernék ilyenre gondolni, de már semmin sem lepődöm meg...

258945 2012.04.21. 07:20:22

[raould](#795097): igazad van bakker, visszanéztem, A Lazio és Marchetti különösen, olyan előzékeny volt, hogy megrizikózzák a BL indulásuk, csak Alexnek meglegyen a Jubileumi gól :D
süti beállítások módosítása