bntemp

bntemp

Követeljük vissza a világsztárunkat!

2012. február 17. - s4tch

Talán csak a feminin énünk miatt van, de tény, hogy szélsőségesebbek vagyunk, mint a forint árfolyama. Hajladozunk össze-vissza, prompt véleményt formálunk, hogy aztán nem sokkal később megbánjuk, és pont az ellenkezőjét állítsuk. Aztán ez fordul vissza, és így tovább, míg végül már magunk sem tudjuk, megdugnánk, vagy megrúgnánk az adott játékost.

Van nekünk egy játékosunk, akit tavaly a szezon végén elküldtünk a picsába (és igazunk volt benne), aztán idén saját bőrünkből cserzettünk neki pajzsot, amin végighordtuk a városon. Most újra elő kell vennünk, mert úgy érezzük – és természetesen igazunk is van benne –, a Juve támadójátékának visszaesése az ő formaingadozásának köszönhető. Hajtás után megtudod (bár már most tudod), kiről van szó.

Talán csak a feminin énünk miatt van, de tény, hogy szélsőségesebbek vagyunk, mint a forint árfolyama. Hajladozunk össze-vissza, prompt véleményt formálunk, hogy aztán nem sokkal később megbánjuk, és pont az ellenkezőjét állítsuk. Aztán ez fordul vissza, és így tovább, míg végül már magunk sem tudjuk, megdugnánk, vagy megrúgnánk az adott játékost.

Van nekünk egy játékosunk, akit tavaly a szezon végén elküldtünk a picsába (és igazunk volt benne), aztán idén saját bőrünkből cserzettünk neki pajzsot, amin végighordtuk a városon. Most újra elő kell vennünk, mert úgy érezzük – és természetesen igazunk is van benne –, a Juve támadójátékának visszaesése az ő formaingadozásának köszönhető. Hajtás után megtudod (bár már most tudod), kiről van szó.

"Ennek az az oka, hogy mióta a Juventus visszajutott, nem láttunk a pálya közepén olyan teljesítményt egyetlen játékostól sem, amit tegnap mutatott Marchisio. És igen, azt gondoljuk, hogy Conte pontosan arra várt - vagy talán ő tudta - hogy a vámpírszemű kiscsávó megmutassa, milyen lenne Antonio Conte a XXI. századi futballba applikálva. Hát ilyen."

Ezt írtuk itt, amikor Marchisio két góljával legyőztük hazai pályán a Milant. És akkor nem is a két gólja miatt írtuk ezt, hanem amiatt a közel tökéletes, a csapat szempontjából végtelenül hasznos, kiegyensúlyozott teljesítmény miatt, amit a pályára tett. De nem volt ez mindig így, hiszen tavaly így búcsúztunk tőle az utolsó forduló után:

Marchisio technikás, okos játékos, két évvel ezelőtt nagy ígéretnek tartottam, és védtem az utolsó töltényig. De mostanra odáig jutottam, hogy vagy keressük meg végre a helyét a pályán, vagy engedjük el szépen egy olyan csapathoz, ahol megkeresik neki, mert a Juventus botrányos tavasza pont az övéhez hasonló teljesítmények miatt lett olyan, amilyen.


Ez tavaly volt, nem is akarunk foglalkozni vele, hiszen most egészen más a helyzet, hála a magasságosnak. Most nem azért vagyunk dühösek, mert a kilátástalanul szar csapatban keresik a helyét, miközben boldog-boldogtalan agyonveri a Juvét. Ez egy egészen más érzés: most a bajnoki címünket féltjük a komoly formahanyatlás miatt, ami azért nyilvánvalóan kisebb indulatokat szül, mint amikor egy félidő alatt hármat lő a Chievo, Melo arcon rúgja az ellenfelét, vagy Delneri emberhátrányban lecseréli Kraszicsot.

Viszont nem tarthatjuk magunkban azt a véleményünket, hogy az ősz nagy részében, illetve a télen látott Juventus között elsősorban Marchisio teljesítménye jelenti a különbséget. A nyomás ugyanúgy megvan bárki ellen, a Juve Leccében, Parmában és a Siena ellen is az ellenfél térfelén töltötte a 90 perc nagy részét, ami csak még dühítőbbé tette, hogy elmaradt a győzelem. De ha visszagondolunk, hiába volt 70-75 százalékban a Juvénál a labda, igazából nem beszélhetünk helyzetcunamiról sem – nem véletlen, hogy kétszer is a bírózásba menekült a csapat, ami szerintünk nem illendő, még ha jogos is. Csak az van, hogy míg korábban a 16-os előtt keresztbe szaladgáló Marchisio vagy zseniális gólpasszokat adott, vagy ő maga lőtte be a helyzeteit, most se nem szaladgál keresztbe, se nem lő gólokat, és a Matrinak az Udinese ellen adott (erősen mázliszagú) gólpasszán kívül ezek is hiányoznak a repertoárból.

Nem Marchisio az egyetlen középpályás, akinek visszaesett a formája, hiszen újabban Lichtsteiner sem képes embert találni a beadásaival, Vidalnak sokkal több rossz megoldására emlékszünk télről, mint jóra (örülhet, hogy nem kapott pirosat Parmában), és Estigarribia, Giaccherini és Pepe is erősen visszaesett őszi önmagához képest. De egyikük gyengébb teljesítménye, ingadozó formája sincs olyan brutális hatással a csapat eredményességére, mint Marchisióé.

Hosszú-hosszú idő után idén Marchisio megmutatta, nem voltunk teljesen hülyék, amikor láttunk benne valamit, és a kínszenvedős szezonok közben is vártuk, hogy egyszer csak megindul. Aztán tényleg megindult, mi pedig a könnyeinket nyeldesve néztük, hogy nem igazoltunk, hanem kineveltünk egy világsztárt. Egyszerre láttuk benne Pirlo utódját, Conte játékának örökösét, és azt az univerzális középpályást, aminek az ősz nagy részében mutatta magát. Gondoljunk csak a kupameccsre, amit a hosszabbításban beállva döntött el, vagy az Inter elleni elképesztő teljesítményére, ahol lőtt egy gólt, és kiharcolt egy büntetőt – amit természetesen nem fújt be a játékvezető. Marchisio játéka az ősz nagy részében legalább annyira hatással volt a Juve teljesítményére, mint Pirlóé. Először is nagy terhet vett le Szundi válláról támadásban, Pirlónak szinte át sem kellett jönnie az ellenfél térfelére, ugyanakkor feltűnt mellette is, amikor arra volt szükség. Ott volt, ahol lennie kellett, azt tette, amit tennie kellett. Szerettük is nagyon.

Nem véletlen, hogy december elején pont akkor kezdett visszaesni a csapat, amikor Marchisio kihagyott néhány meccset, aztán amikor visszatért, folyamatosan zuhant a formája. Bő másfél hónap alatt eljutott odáig, hogy az utóbbi hetekben jobban emlékeztetett tavalyi önmagára, mint idén bármikor. A csapat pedig nagyon durván megérzi, hogy a támadójátékából kiesett egy olyan láncszem, ami kreativitást, intelligens passzokat, helyzeteket eredményező összjátékot hozna a Juve töketlen akcióiba. Most megy a labdabasztatás az ellenfél kapuja előtti 30 méteres félkörben, de egyszerűen képtelen bárki is elfogadhatóan begyömöszölni a labdát a kapu elé, azt pedig már Tyli is megírta, mennyire hiányzik valaki, aki egy csellel tisztára tudja játszani magát. Marchisio mindkettőre alkalmas, ahogy arra is, hogy maga fejezzen be akciókat akár átlövésből, akár egy szép kényszerítőből, esetleg tökéletesen érkezve egy labdára (úristen, ez milyen gyönyörű volt).

Ő mondja, nem mi

Nem kell nagyon aggódni, hamarosan jönnek a rangadók, illetve azok a meccsek, ahol kicsit nyíltabban fognak játszani az ellenfelek, és a több terület kevesebb kreativitást kíván, viszont több helyzetet eredményez. Viszont ha tetszik, ha nem, le kell játszanunk a Novara, Lecce, Cesena elleni meccseket is, ahol ugyanaz lesz a helyet, mint az utóbbi meccseken. Az ilyen meccseket egy-egy jó megmozdulás, okos passz, pontos átlövés dönti el, mert az első gól után már jön a többi magától. Már csak meg kellene találni azt a játékost, aki képes ezeket végrehajtani. Azért szeretnénk, ha ez (újra) Marchisio lenne, hogy tovább hihessük: nem vettünk, hanem kineveltünk egy világsztárt.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr428239958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

predy 2012.02.17. 12:20:13

igazatok van, nagyon sok mindenben, de azért annyit levennék Marchisio válláról, hogy amíg a csatár(ok) nem tud(nak) a kapuval szembe fordulni a belőtt labdával, vagy magára vonni egynél több védő figyelmét, (mert mostanában az is elég, ha a csatárjainkat követi a kapus a szemével, mert úgy is visszapasszol valahova félpálya környékére) addig neki sincs meg az a területe, amit szezon elején kihasznált arra, hogy besunnyogjon a kapuba a labdával. Ez a fele, a másik fele, meg hogy most tényleg shit formában van.

Hulio 2012.02.17. 12:24:21

a baj az, hogy mig a szezon elején rendszeresen aktivan résztvettek a támadásokban Vidallal egyutt, mára valahogy ez abbamaradt! csak a fáradságnak lehet ez betudhato, mert nem hiszem hogy Conte mondta volna nekik, hogy na akkor mostantol ne támadjatok annyit, lényeg a védekezés! mi más lehet a baj?

335302 2012.02.17. 12:29:45

Volt már szó itt is, és az NST-n is, hogy a Juventusnak is meg fog jönni a hullámvölgye. Eljött ez az időszak, reméljük mielőbb kikecmergünk belőle. A sorsolást nézve inkább most jöjjön, mint tavasszal, amikor a közvetlen riválisokkal meccsel a csapat.

MR 2012.02.17. 12:42:00

én abban reménykedem, hogy végre az évek óta megszokott teljesítményt láthatom Pirlotól és Marchisiotól, ugyanis a Milannak szurkolok. eddig messze-messze a keret erején felül teljesít a csapatotok idén, és őszintén szólva Ti sem láttátok rózsaásnak a helyzetet a szezon előtt, Pirlo leigazolásával meg Marchisioval "megáldva"...hiszen mind2 évek óta leszerepel...és ha valaki éveken át szar, az lehet h tényleg szar. bízom benne, hogy a papírforma kijön és a Milan behúzza a bajnoki címet, mert jövőre már tutira nagyon komoly lesz a Juve az idei keretet kicsit tovább erősítve, Contét megtartva. Persze, a Milan is erősödni ha 1-2 nyugdíjast lecserélnek. Forza Milan!

334474 2012.02.17. 12:48:01

Kb az előző 4 kommentben foglaltakat akartam írni. Szóval +1 eddigiek és csak annyi: Dugnám!

341862 2012.02.17. 13:00:30

van egy Marronenk, szerintem neki tobb lehetoseget kene adni, amig Marci magara talal

zoldember 2012.02.17. 13:23:22

Nem Marchisioval van a gond. B-kategóriás csatárokkal nem lehet bajnokságot nyerni. Ilyen Parmák ellen anno Trezegól röhögve döntötte el a meccseket (és talán még most 34 évesen is megtenné). Ezek a surmók meg azt se tudják hol a kapu. Sztem még mingid Alex az egyetlen éppkézláb csatárunk. Ez a baj...

258945 2012.02.17. 13:28:02

[predy](#713503): Matri meg azért nem lő gólt, mert nem kap értelmes labdát, ez ördögi kör,

344639 2012.02.17. 13:36:02

Matrival és az egész csapatal nincs az égvilágon semmi gond.Ez az egész csak is a szerencsén múlik.100%-ból 95% a szerencse a többi meg a tudás.Olyan mint a póker.

344639 2012.02.17. 13:36:46

Egyedül azt a kis szemét Bonut raknám ki a csapatból.

334570 2012.02.17. 13:44:55

Javaslom felvenni a gyorskommentek közé a Nulla vagy, benito opciót. :)

adams 2012.02.17. 13:47:09

matri egy középszerű csatár ,neki öt helyzet kell egy gólhoz ,ezt amit ő csinál,még Szamauri is megcsinálná... Marchisio -Vidal kettős meg fáradt! Conte meg egy makacs pöcs sokszor, nem értem miért nem tudja leültetni Matrit és helyére Q-t betenni!Matrit fogdossa a tusolóba ez fix,buzulnak!

334309 2012.02.17. 14:04:24

[csabinter](#713613): soha az életében nem tudta még helyesen leírni. az volt a célom, hogy addig nem baszom ki, amíg meg nem tanulja, erre te jössz, és elrontod a mókát. nem véletlenül vagy te interes, csabi, hogy essen rád a rézfaszú bagoly a templomtoronyból.

314004 2012.02.17. 14:25:48

Ó, pedig mekkora arccal írtátok, hogy kiesik a Milan a BL-ből... Pech, hogy gyakorlatilag meg sem erőltettük magunkat, és úgy ütöttük ki az Arsenalt, mi? Azért egy olyan idény után, amikor szarra sem volt képes a csapatotok, és egy nyűves EL-helyet sem sikerült elcsípnie, talán nem kellett volna elragadtatnotok magatokat. Szép ez az eredmény, de még ti is elhittétek, hogy Conténak pár hónap elég volt, hogy az évek óta tartó válságból kivezesse a Juventust. Szépen, nyugodtan kell felépíteni a zebrákat. Most egy dobogóval már boldogok lehettek! Nyáron tovább lehet építeni a csapatot. Hogy a rangadókra felpörög a Juve, rendben van. De a Milant is rengetegszer érte az a vád tavaly és most is, hogy a kicsik ellen nem tud semmit sem kezdeni. Ez a Juventus egy egészen jól összerakott csapat, amelynek az ereje egy hét múlva derül ki egy addigra valószínűleg teljes kerettel, visszatérő kulcsemberekkel kiálló Milan ellen. Ha ott is meg tudja őrizni a veretlenségét a Juve, akkor én leszek az első, aki gratulál nektek.

343021 2012.02.17. 14:44:05

Sziasztok! Szerintem Marchisio nem volt és nem is lesz világsztár. Mondom ezt úgy, hogy 85 óta szurkolok a csapatnak. Támadásban nem elég kreatív, a védekezése meg nem elég határozott. Könnyű felborítani a pálya közepén, ahol mind az előre-, mind a hátrafelé történő játékban néha erővel is meg kell tudni oldani a dolgokat. Mindemellett mintha nem is akarna távolról lőni, ami nagyban segítené a kicsik elleni támadójátékot. Persze szélsőjáték nélkül (miért kellett megvenni Eliát, ha nem játszik soha, még véletlenül sem, pedig a Hamburgban nagyon jó volt, egyszerre gyors, robbanékony, jól cselez, és szeme is van) nagyon nehéz a középpályáról beszélni. Mintha a csapat úgy játszana, hogy minden áron a veretlenséget kell megőrizni. Egyre ritkább egy-egy váratlan megoldás, amire Alex, vagy anno Nedved képes volt. Amilyen formában Vucsinics és Matri van, helyettük akár Elia, akár Esti, akár Giaccherini, vagy akár Kraszics is kezdhetne, nem is beszélve Q-ról, vagy Del Pieróról. Akinek nincs állandó helye a kezdőben, talán jobban bele is merne menni egy cselbe, vagy nem elégedne meg a 0-0-val. Persze nem azt mondom, hogy az állandó (!) kezdő valójában nem akarna nyerni, de a bérelt hely és a kihagyhatatlanság (úgy látom) fásulttá teszi a csapatot. Én Pirlóra sem építenék. Marrone valóban többet érdemelne, félek ugyanarra a sorsra jut, mint Giovinco, vagy Immobile. Vagy hogy Marchisio-nál maradjak, mint Nocerino. Az olasz A-osztály tele van volt Juvés játékosokkal...

335302 2012.02.17. 15:01:27

[GoPatsForzaMilan](#713674): Az utóbbi időben nem szopni jár a San Siróba a Juve, de te tudod...

344639 2012.02.17. 15:01:51

[csabinter](#713613): Nállatok még gyorskomment sincs.:D:D:D.Nem tudom hogy neked hogy esne ha azt mondanák rólad hogy nulla vagy csabinter.:D:D:D.Azért titokban ez benitonak rosszul esik ám.Csak ő jó fiú és ezért nem veszi le a sértegetéseket,mert ő nem veszi magára a sok irigykedők beszólásait.Nállatok meg egyből már vagy troll az ember vagy kivágjátok a kommentjét a büdös faszba.

Eng_uni_ 2012.02.17. 15:09:16

@GoPatsForzaMilan: Mikor írtuk azt, hogy a Milan ki fog esni a BL-ből? Miért lenne pech? Miért ne ragadtattuk volna el magunkat? Ki hívott már megint ide? Legközelebb használd a gyorskomment funkciót, legalább a billenytűzet nem fog kopni. "A jó büdös kurva életbe, hogy te milyen buta vagy."

334309 2012.02.17. 15:27:30

[Fujimaro](#713721): nyugi, csabi konkrétan haver, teljesen korrekt arc. csak ízlésficama van, de ettől még egészen emberforma.

soggy 2012.02.17. 15:44:20

A Milan-Juvét is könnyen eldöntheti egy Marchisio-Boateng csörte. Február 25., hol vagy már?

344520 2012.02.17. 15:56:07

[Kierkegaard](#713698): Teljes mértékben egyet értek. Mindegyik résszel, Marchisio talán azért kap ekkora figyelmet a Juve szurkolóktól, mert zebra nevelés és amióta a nagycsapatban bemutatkozott, folyamatosan a legnagyobb tehetségnek van kikiáltva. Nem azt mondom, hogy rossz játékos, de sohasem lesz Nedved szint, ha már azt várják sokan tőle. Egy tipikus harcos, sokat mozgó igazi Lippi csapatába való, típusú játékos. Azt meg már sokan szajkózták, hogy miért nem lehet kipróbálni már Eliát? Q is kezdhetne már nyugodtan M helyett. A nyáron én, ha súghatnék B. Marottának, akkor kívánságom a nyárra: 1 balhátvéd, egy mélységi irányító(vagy kapjon Marrone több lehetőséget) egy jobboldali tkp(Pepe cserének jó lesz) és egy igazi vérbeli támadó, aki végre konstansan szállítja a gólokat. Ezt meg is köszönném nekik, ha teljesülne.

335302 2012.02.17. 15:59:27

[soggy](#713771): Elégedjen meg annyival, ha most nem állítják ki...

336704 2012.02.17. 16:21:13

[daneeka29](#713795): Vehehehehehe :)

336704 2012.02.17. 16:26:44

[daneeka29](#713523): ha neked ez a hullámvölgy, akkor a te szótáradban az Everest legfeljebb egy pattanás.

344639 2012.02.17. 16:34:24

Egyébként elkeseredésre a juventusnak semmi oka nincs,bajnokesélyesek vagyunk továbbra is,és a milan most vérszemet kapott a BL-ben hogy húha ők mekkora királyok legyőzték a nagyongyenge arsenalt.A bajnokság megnyerése nekik csak a 2.helyen van.Úgyhogy mi bajnokok leszünk.Conte bácsi biztos hogy valamit ki fog találni.

344639 2012.02.17. 16:37:48

[soggy](#713834): Én azt mondom hogy a milant legközelebb is elfogjuk verni.Az arsenalt nem volt valami nagy szám legyőzni.A juve 6 gólt lőtt volna nekik.Így tehát még gyengék is voltatok.

336704 2012.02.17. 16:43:55

[Fujimaro](#713843): szóra sem érdemes.

343021 2012.02.17. 16:46:42

[Godbluff](#713791): Mélységi irányító helyett inkább még egy Vidal-szerű ütköző kellene a csapatba, aki képes távolról is lőni, vagy érkezni a kapu elé. A Pirlo jellegű játékosoknak (lát a pályán, és pontosan passzol, de keveset ütközik, és rosszul védekezik, valamint az ereje sincs meg a mérkőzések végén a döntő szituációkban) a véleményem szerint lejárt az ideje. Boateng is játszott védekező középpályást, de megvan a lövőereje, a sebessége és a harcossága is ahhoz, hogy a kapu elé kerüljön, és ott fel is találja magát. egyszerre Busquets és Iniesta, de mindkettőnek egy lágyabb kiadása. A Ziegler-affér után a balhátvéd kérdés érdekes lesz. Viszont valóban kellene egy olyan csatár (mint Trezeguet volt), akinek a füléről is bepattan a labda (Klose, Inzaghi, Torghellesanyi. :-)))

Sebastian Loeb 2012.02.17. 16:53:55

Marchisio formahanyatlása bele illik az elmult 2 év januárban megkezdett formahanyatlásába. Akkor -joggal- magyaráztuk a sok sérüléssel, most meg be kell látni nincs forma ingadozás nélküli teljes szezon senkinél sem! Az elmult 2 évben simán buktuk az ilyen meccseket, most meg mi kerülünk ziccerbe a 90.percben, tehát ennél rosszab sose legyen.. Szerintem Liverpooltól Gelsenkirchenig (akiknek elméletileg több pénzük van mint nekünk) elfogadnák azt a formaingadozást...

336704 2012.02.17. 17:04:05

[Sebastian Loeb](#713859): Ez most nem rosszmájúskodás, de a Juventusnál van zsé. Nem is kevés. De ezt itt (ezen a blogon) is olvastam már.

300426 2012.02.17. 17:17:48

nem lehetne valahogy megoldani, hogy Fujimaro kommentjeinek szövegét automatikusan kijelölje az oldal, hogy ha felé visszük az egeret halljuk azt a nevetős hangot?

314004 2012.02.17. 17:19:57

[Eng_uni_](#713728): A legutóbbi (?) posztot - "Újabb kiscsapat, a franc essen bele" - így kezdte a szerző: "Miközben a leendő bajnoki második helyezett két héten belül az utolsó kupasorozatból is kiesik, a világ figyelme néhány kilométerre délre, Parmára szegeződik." Ez ilyen kis vicc akart lenni a Milanra célozva... Hogy ki hívott ide? Senki. Tiltott? Nem. Miért pech? Mert nektek az lett volna jó, ha a belünket is kihajtjuk az ágyúsok ellen... Ha-ha-ha.

Sebastian Loeb 2012.02.17. 17:21:33

Nem mondtam, hogy nekünk nincs pénzünk (bár 50 millióval csökkent a bevétel tavalyhoz képest) csak azt, hogy nálunk többet költeni tudó -akár télen is- csapatok is betliznek. (pl.: City játéka sem olyan lehengerlő mint ősszel stb.)

300426 2012.02.17. 17:24:53

[GoPatsForzaMilan](#713882): yeah, vegyél komolyan mindent, amúgy igen, nagy pech lenne a számunkra, ha a milan kiesne a BL-ből és utána már csak a bajnokságra kellene koncentrálnia. (what?)

307916 2012.02.17. 17:59:00

[Fujimaro](#713843): 6 gólt lőtt volna? :-)))))) Azért ez a Juventus még a szétesése óta nem igazán játszott komoly nemzetközi meccset. Lehet, hogy egy-két játékos a boldogságtól túlpörögve már a meccs utáni mezcserén gondolkodna :-) A Milanról sem gondolta volna senki, hogy ennyire összejön nekik az ágyúsok ellen, sőt megkockáztatom, hogy ha ma újrajátszanák, akkor nem lenne ilyen sima.

343871 2012.02.17. 18:12:28

[kataluny](#713911): ja, igaz, a margit oda-vissza pofozása, vagy a chelsea elleni párharc komolytalan kategória

307916 2012.02.17. 18:34:42

[tjunior2](#713928): Mire jó a google :-) Nem vagyok elájulva a Realtól (elverik őket a BL-ben úgyis) de az a Heinze, Drenthe stb. csapat Scusterrel, háát... gáz volt. Cannavaroról nem is beszélve, aki siralmasan játszott ott, ahol a vak védelem közepén kiemelkedhetett volna (nem tette)

300426 2012.02.17. 18:50:46

[kataluny](#713947): fujimarot nem kell komolyan venni ;)

258945 2012.02.17. 19:00:18

[kataluny](#713947): ha már ennyire karmolod a guglit, akkor miért nem használod mielőtt hülyeségeket írnál? na ugye

345150 2012.02.17. 19:31:17

[GoPatsForzaMilan](#713882): Minél továbbjuttok annál jobban örülünk. Franc se akarja hogy csak a bajnoki címre összpontosítsatok. Jó ez így, meneteljetek csak az elődöntőig, aztán ott essetek ki kettő 5-0-ás zakóval.

307916 2012.02.17. 20:31:49

t.junior! Azért az angol-magyar 3:6 sem volt semm! Igaz nem oda-vissza, de az is megtörtént ;-)

307916 2012.02.17. 20:38:31

Legalább Conte is bekerült a Serie A vérkeringésébe, mint edző. Minden sikerszériában istenítik az edzőt (ez így természetes), de kíváncsi leszek egy pár rosszul elsült meccs után a reakciókra, vagy egy következő szezonbeli esetleges gyenge kezdés után mennyien kívánják a búsba olyan indokkal, hogy nem képes újítani. Lesz ő még Bologna, Parma, Fiorentina edző is.

258945 2012.02.17. 21:24:24

[kataluny](#714107): deja vu-m van, mintha már ezt kérdezted volna, a következő posztban is meg fogod kérdezni? Amúgy már megint tájékozatlan vagy, Conte már volt Seria As edző a Juventus előtt is

307916 2012.02.17. 21:34:11

Sokat nem is húzta egyik helyen sem :-(

344520 2012.02.17. 22:04:52

[Kierkegaard](#713850): Sajnos igen, a mai foci nagyon elment a hihetetlen fizikai igénybevétel felé. Ma már minden játékos 2000 km-et fut a pályán, 1 hónapban 5 meccs(ha nemzetközi színtéren vannak). Lassan minden játékostól elvárás a gladiátor felépítés. Elég, ha csak megnézzük a 1996 eb, aki talán látta. Nekem az volt az első nagyobb focieseményem, amit néztem. Ott a kedvenceim a Csehek voltak, hát ők igazán nem egy gyors futballt játszottak, míg a Németek akik végül nyertek már akkor is hihetetlen sokat ütköztek, futottak használták a fizikai előnyüket. Sok elemzést lehetett akár itt a népsport blogon is olvasni, hogy az igazi irányítók mint Michael Laudrup(talán a 90-es évek legjobbja szvsz), Rui Costa, Bergkamp elvesztek. Hiszen ma már egy játékosnak mindegy, hogy mi a posztja a játék minden egyes elemében részt kell vennie: védekezés, támadás, letámadás, területfogás. Ennek estek áldozatul az irányítók, hiszen ők volt h hátra sem mentek csak megvárták míg felszabadítanak és ő megkapja a labdát, majd aztán ő osztja ahova kell. Ebben a robotfutballban nincs helye lustaságnak. Bár én azért elfogom siratni őket még Seedorfot is. Hiányozni fognak a fazonszabászok. Bár én mindig is védő centrikus voltam, mivel c.d voltam míg fociztam. Valahogy többre értékelek egy szép becsúszást vagy szerelést, bár ez az én személyes véleményem. De a sok hablagy után a lényeg, amit mondani akarok kell Pirlo helyettese, hiszen azért hasonlítsd össze sokkal többet védekezik, mint tette anno a Milanba. Azért van mellette Vidal, hogy a 8 tüdejével helyette is fusson és védekezzen

Juventino 2012.02.17. 23:24:19

Szerda este még dühös voltam, tegnap frusztált, ma meg rájöttem, hogy lehetne sokkal rosszabb is: lehetnénk akár Inter-szurkolók is! :D

344639 2012.02.18. 08:55:10

[Juventino](#714375): Na igen az internek nagyon szarul megy,meg amúgy is 1 szar csapat,meg utálatosak is.Akkor már inkább az Udi,vagy a novara.:D

344639 2012.02.18. 08:59:57

Az igaz hogy Mattia Destro nyáron jön a siena-ból hozzánk?

344639 2012.02.18. 09:07:18

4-3-3-as formációval fogunk játszani a Catania ellen?A támadósorban Vucinic és Pepe biztosan helyet fog kapni,és Quagliarella-Borriello közül is valamelyik pályára lép.vidal eltiltás miatt nem fog játszani,Giaccherini vagy Padoin fogja őt váltani.Lichtsteiner pihenni fog valószínűleg a milan meccsre,cacares fogja őt váltani.

329018 2012.02.18. 13:28:54

En orulok a milan gyozelmenek a bl-ben: egyreszt,mert a szarzenal veresege mindig kéjes orommel tolt el, masreszt ez az olasz foci poziciojat erositi europaban; szivesebben latnek egy napoli-milan bl dontot, mint pl egy margit-bárka-t. Harmadreszt pedig hadd fokuszaljon a milan csak a bl-re (eleg az nekik), a qpa, meg a scudetto pedig eleg lesz nekunk :) Nagyon remelem,h Marchisio teljesitmenye pedig visszajavul az oszi szintjere, klasszis jatekot produkalt. Viszont nyaron kell majd egy elsorangu csatar, meg egy belso vedo, mert ha kidol a Chiellini-Barzalgi parosbol valaki, akkor leszunk am bajban...
süti beállítások módosítása