bntemp

bntemp

Értjük? Nem értjük.

2011. szeptember 25. - s4tch

Mélyebb elemzés helyett csupán néhány gondolattal adózom a Catania elleni pontvesztésnek. Örüljünk a tabellán elfoglalt első helynek, amit figyelembe véve még bosszantóbb, hogy már 4 ponttal mehetnénk, ha!

Mélyebb elemzés helyett csupán néhány gondolattal adózom a Catania elleni pontvesztésnek. Örüljünk a tabellán elfoglalt első helynek, amit figyelembe véve még bosszantóbb, hogy már 4 ponttal mehetnénk, ha!

Persze a cataniaiak kontrái is életveszélyesek voltak, így az egy pont sem tűnik igazságtalannak. Inkább az a kérdés, hogy miért lett ebből az előzetesen nem túl nehéznek tűnő (a csapatok játékosállományát tekintve legalábbis) mérkőzésből egy igazságosnak mondható x.

- Conte vaskalapos (?)

Quagliarella technikai tudását, gólérzékenységét és lelkesedését tekintve többször bizonyította, hogy ott van a legjobb olasz csatárok között. Conte valamiért nem számol vele, az átigazolási időszak végén felreppent az is, hogy esetleg megszabadul a játékostól a klub. De nem ez történt, Q ma is a padon kezdett.

Conte annyira nem akarta játszatni, hogy inkább megváltoztatta a teljes felkészülés és az első bajnoki meccsek alatt játszatott 4-2-4 (4-4-2) felállást, és egy csatárral álltunk fel a Catania ellen. Ennek sok előnyét nem láttuk. Majd amikor bajban volt a haza, akkor is inkább Matri helyett (!) hozta be Alexet (!!). Maradtunk egy csatárral, pedig nyerni akartunk. A 80. percben érkezett Q végre. Volt 10 perce valami maradandót alkotni. Vannak olyan hangok, hogy Q félti a lábát, félve játszik. Ha ez a helyzet, ezt igazán elmondhatná Conte: "Srácok, azért nem kezd Q, mert fél. Félős játékosokra nincs szükségem. Majd ha nem fél már, akkor játszik." Ilyet sem láttunk. Miért inkább a felállást változtatta meg a Májsztró, miért nem kezdett Q?

Csak.

- Chiellini, Krasic, Elia.... klasszisok?

Chiellini legendája stabilan tartja magát. Még én is úgy gondolok rá, mint egy igazi védőistenségre, aki bárkit megállít, akire lehet számítani. Nos, most hullámvölgyben van. Egyes elemek (szerkesztőségünk bizonyos tagjai) szerint viszont egyszerűen nem klasszis. És hajlamos vagyok én is erre gondolni, hiszen két meccsen zsinórban kaptunk gólt róla (persze Grosso mellett sem kéne így begurítani a labdát középre), és számos hajmeresztő hibával borzolta az idegeinket. Ha érkezik új középhátvéd, mondjuk Rhodolfo, akkor ő bizony nem Barzaglit, hanem Chiellinit fogja kivarázsolni a kezdőből.

Krasic ezen a meccsen a legjobbak között volt. Az angol kommentátor szerint Man of the Match teljesítményt nyújtott. És valóban sokat futott, jó cselei voltak. De sajnos ő sem az a klasszis, aki el tud dönteni egy meccset. Persze ezt nyilván nem írnám, ha Alex befejeli a ziccert, mert a labdát ott Krasicstól kapta. És akkor sem írnám, ha az egész pályás szólója végén nem a kapusba helyez gyengén, hanem bevágja ballal. Hiszen akkor klasszis lenne. A gólja szép volt, örülünk, hogy belőtte idei elsőjét, de ne felejtsük el azért, hogy egy ilyen lövést Sebők Vili is kivédett volna optimális esetben.

De nem is az ő személyükre akartam ezt kihegyezni, hanem arra a jelenségre, ami már az átigazolási időszak végén is látszott. A Juventus igazolt egy rakás játékost, jó játékosokat. De egyetlen kiemelkedő képességű sincs köztük (itt ne emlegessük Alexet - méltatlan lenne), nincs olyan ember, aki az ilyen meccseket eldönthetné a mi javunkra.

Eliánál ma jobb volt Pepe. Pepéről pedig tudjuk, hogy mire képes. Elia emberhátrány ebben a játékban, főleg úgy, hogy egy tapasztalt Serie A-s balhátvédet elpasszoltunk az utolsó nap. Ezért egy Grosso Elia balszél kész életveszély. És ugyanez De Cegliével is. A mostani meccsen balról jött a beadás a gól előtt. Az előző meccsen De Ceglie hajmeresztő hibájából következett a gólt érő szöglet.

Pirlót ma levették a pályáról, vagy fásultabb volt a kelleténél, reméljük, hogy nem marad így. Marcsi a szokásos. Lichti az egyetlen, aki stabil, megbízható játékot nyújtott mindegyik meccsen, így ma is.

Ez bizony nem zebramez

- Nem számít, elsők vagyunk

A Bologna és a Catania ellen veszítettünk pontokat. Előbbi ellen úgy, hogy 10 emberrel szorítottuk be őket, tehát nem túlzott merészség azt mondani, hogy Vucsi kiállítása elég nagy hátrányt jelentett, és a 2 pont veszteség luxus volt azon a meccsen. A Cataniának nem szokása pontot szerezni a Juventus ellen, legalábbis régebben ilyenkor örömtüzek gyúltak a városban, míg az elmúlt egy évben ez szinte már megszokott. Ami kellemetlen. Hiába esett az eső őrült módon. Senki sem fogja kérdezni a végelszámolásnál, hogy Vidal az eső miatt rúgta üres kapura fölé, Alex pedig épp a szemébe csapódot esőcseppek miatt rántotta bénán a fejét a labda elé, így fejelt 5 méterről 7 méterre mellé. Tehát hogy a fenébe ne számítana 4 elszórt pont?

Inkább az a röhej, hogy vezetjük így is a tabellát. Ilyen teljesítménnyel ez nem lesz így sokáig.

Kövessetek!

- Pech

Persze bízzunk benne, hogy ez csak egy kisiklás volt, hiszen ma tényleg semmi sem sikerült. Vidal remélhetőleg tízből kilencszer kapuba vágja a labdát, ha a ma is látotthoz hasonló ziccer adódik. Alexről tudjuk, hogy általában eltalálja a kaput ilyen közelről fejjel, lábbal, háttal és bal herével is. Tapasztaltunk már olyat is, hogy ha egy csatárt fejberúgnak a 16-oson belül (ahogy ma tették Vidallal), akkor tizenegyest ítélnek - emlékezzünk Sissoko nagy igyekezetű, ám félresikerült ollózós felszabadítási kísérletére, amiért simán 11-est ítélt a bíró néhány évszázaddal ezelőtt. Bízzunk benne, hogy Chiellini játszik még úgy majd, mint amikor Zlatant szedte le a pályáról úgy, hogy a végén szinte sírt a bosnyák svéd. És nyilván felesleges lenne véleményes tizenegyesre várni, amikor simán nyerni kéne, de Matri buktatásánál sem sírhatott volna senki szája, ha a büntetőpontra mutat a bíró.

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr348239698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

338554 2011.09.25. 20:22:48

"...hanem Chiellinit fogja kivarázsolni a kezdőből." - Ezen az egy mondaton jót nevettem (a szójáték miatt), de a többin inkább sírásra állt a szám. Egy vicc ahogy Agüero nem elgurítja a kapus mellett, hanem elhúzza és bepasszolja az üres kapuba. Mindenféle hosszas beilleszkedés nélkül, már az első fordulótól kezdve ilyen természetességgel rugdalja a gólokat a Cityben. Nálunk még beletelik újabb 5 évbe mire ilyen játékosból lesz több a kezdőben és nem a harcos "pepékből".

334474 2011.09.25. 20:25:10

Tökéletesen egyetértek, kivéve Lich esetében. Minden felé irányuló szeretetem ellenére, ma sztem kimondottan szar volt.

KrAjCzy 2011.09.25. 20:26:22

Grosso ma is félelmetesen szar volt, ELia tudtuk hogy nem védekezik, szóval balbunkóba kell egy megbízható megoldás. Felőlem lehet de ceglie de akkor védekezzen is!MArchisio viszont mi olyat csinál, amiért kirobbanthatalan a kezdőből. MErt lőtt egy szép gólt, még nem azt jelenti, hogy a csapat hasznára van mindig! Mondjuk ma lehetett volna fennt a helyén Q vagy Alex

339991 2011.09.25. 20:33:41

Conte ezen döntéseit semmivel az égvilágon nem indokolja?

336679 2011.09.25. 20:36:54

[EstiKornél](#525236): Q maga mondta, hogy összefosta magát a Notts ellen egy kemény belépő után. Lehet, hogy tényleg félti a lábát. Ziegler és Melo távozását nem indokolta. Melónál mondjuk van néhány tippünk, hogy miért távozott.

266797 2011.09.25. 20:51:08

Quagliarrelával semmi baja nincs Conténak, egyszerűen nem 100%-os nagy sérülés után tért vissza, a felkészülés végén is rásérült picit. Eliat eddig is jegelte, látjuk miért. Taktikailag nem felkészült, ahogy Estigarribia sem, és akkor sem lesznek jobbak ha média követeli őket a kezdőbe, mint ahogy most is követelte mindenki.. Pirlo eddig minden meccset végignyomott, úgy hogy mindig ő volt a legjobb a csapatban, kinézett már neki egy gyengébb teljesítmény. Conte a Milan elleni meccsre készülve próbált egy 4-1-4-1-et de Matri nagyon egyedül volt, nem jött be. 'Conte annyira nem akarta játszatni, hogy inkább megváltoztatta a teljes felkészülés és az első bajnoki meccsek alatt játszatott 4-2-4 (4-4-2) felállást, és egy csatárral álltunk fel a Catania ellen. ' szerintem ez nevetséges.

335692 2011.09.25. 21:01:59

lassan jó lenne megtalani Alex után a csapatunk következő franchise ikonjat, azt hittem Chiellini lesz de ha sérülés nélkül kijátssza magát a kezdobol akkor más után kell nézni

260706 2011.09.25. 21:13:32

Az alábbiakat nagyon adom: - "Egyes elemek (szerkesztőségünk bizonyos tagjai) szerint viszont egyszerűen nem klasszis." - "A Juventus igazolt egy rakás játékost, jó játékosokat. De egyetlen kiemelkedő képességű sincs köztük." Az utóbbiról: nyár előtt nem arról volt szó, hogy klasszisokat fogunk igazolni végre? Hát Pirlon kívül egy klasszis sem jött... És ugye ő sem pályafutása csúcsán jár. Továbbá azt el tudná valaki magyarázni nekem, hogy Marchisio mi a f***t keres a kezdőcsapatban meccsről meccsre? Köszönöm.

258945 2011.09.25. 21:30:45

Conte túlgondolta ezt a taktikát, másképp nem tudom értelmezni ezt a 4-1-4-1et. Ennél rosszabbat nehezen találhatott volna ki, plusz Pirlo is haloványabb volt, mondjuk ez teljességgel. Várható volt, 3 meccs 1 héten belül. Nem mellesleg a 3 középső középpályás egymás sarkát taposta teljesen feleslegesen, Eliat és Krasicot simán lekettőzték vagy éppen 3an estek a nyakukba, hát így nehéz. Lichti is halványabb volt előre fele, Grosso meg... 2.félidőre összeszedtük magunkat ez jó, a X teljesen igazságos. meg az összeomlás.

dagneross 2011.09.25. 21:30:45

Szar volt a netem, ezért lemaradtam a meccsről. Nem bánom. Pont. ( :( )

258945 2011.09.25. 21:32:18

mármint a tavalyi szokásos hátrányban összeomlás elmaradt

341778 2011.09.25. 22:19:42

Lényeg a lényegben, hogy a Parma ellen parádé marhára távoli már a játék tükrében. Conte dolgai pedig simán bizonytalanítóak, most már a harmadik helyre kellene odaérni, hogy érjet valamit az idei szezon, min van 2 csapat a ki a Juve jelenlegi szintjét megüti. Az Udinese és a Napoli. Idén jobbnak tűnik a Fio és a Lazio is, és a Genoa is. Tényleg szükség lenne minden pontra és az a legbosszantóbb, hogy Conte sokszor igen csak a csapat ellen dolgozik a rigolyáival.

130106 2011.09.25. 22:42:52

Teljesen egyetértek hogy Marcisio miatt változott a felállás..nincs töke Conténak ezt a botlábú marcit leültetni és Vidal,Pirlo kettössel kezdeni..az 1 csatáros játékkal mit kezdenénk a Milan ellen..a szélsöink nincsenek olyan állapotban hogy 4-3-3 á alakuljunk át támadásban..így kell a két csatár..Q félti a lábát ezért nem játszik..marhaság..egyszerüen nem kellett Conténak mint Ziegler se csak öt 10 misiért vettük és ezt már Marotta se nyelte le neki hogy elpazaroljuk mint a svájcit..utólag nézve nagy ötlet volt elengedni..most szép sorozat elé nézünk,amibe Conte bele is bukhat..ha nem képes objektíven csapatot építeni és ilyen ballaszthoz mint Marcisio ragaszkodik mikor vkp ként 2 értelmes szerelése sincs egy meccsen akkor jobb is ha nem szenvedünk tovább..a Milan ellen bármi lehet,jó taktikával nyerhetünk de akár bele is szaladhatunk a késbe..a középpályás szürés létfontosságú lesz így ha Marci a pályán lesz borítékolható a vereség..ébresztö Conte!!

juvebt 2011.09.25. 22:58:17

Sokkal jobbak voltunk mikor Marci és Vidal helyet cserélt. Pirlo is ki tudott segíteni Grosso felé. Kiváncsi lettem volna így mit mutat Elia. Már csak a Marci Q csere hiányzott. A ziccereket be kell rúgni, fejelni!

babo410 2011.09.25. 23:29:30

Én ma Marchisiot a 2. félidőben nem láttam olyan rossznak. És az meg egyenesen nevetséges, hogy Conténak nem kell Q, azért nem játszatja. Ha egyszer fél évig sérült, és rásérül, okosabb nem játszatni amíg fel nem épül teljesen, mint megkockáztatni, h rásérül, és megint fél évig sérült legyen. Ziegler meg mi a rákot mutatott, amiért mindenki oda van érte? Nekem az jött le a felkészülési meccseken, h kb DC is megcsinálja amit a svájci. Az meg nevetséges indok, h válogatott. Meg h hol mi volt. Az nem Conte hibája, h Ziegler elment, hanem Marottaé. Érdekes Conte Amaurival, Iaquintaval, Grossoval, Mottaval se számolt, mégis itt vannak még! Ja és ennyi erővel Conte kért egy középső védőt, meg egy bal bekket. Azt se hoztunk. Akkor? Marotta elpasszolta, mert bejelentkezett érte a trabzonspor. És én nem vagyok meggyőződve, hogy annyival jobb lett volna. Amúgy meg nem kell sírni, ez olaszország, itt nincs olyan, h léefutott meccs. Itt a kiscsapatokra oda kell figyelni, mert okozhatnak meglepetést. Ez nem Anglia, vagy Spanyolország, ahol az első két helyezett tönkreveri a bajnokságot és 4-5 meccs alatt lőnek 20-30 gólt! A kizárás elött is voltak vereségeink. 2000/01-ben 34 meccsből 21-et nyertünk meg 10döntetlenünk lett és 3 vereségünk, 2. helyen lettünk. 2001/02: 34/20/11 1. 2002/03: 34/21/9/4 1. 2003/2004: 34/21/6/7 3. 2004/05: 38/26/8/4 1. 2005/06: 38/27/10/1 1. És 2008/09-ben úgy lettünk 2. helyen, hogy 21 győzelmünk volt csak, és 6 vereségünk. Döntetlenünk, és vereségünk mindig is volt. Nem is kevés. Nem kell betojni, ettől a 2 döntetlentől még ott lehetünk a legjobb 3-ban. És a játék lesz még jobb is!

338492 2011.09.26. 01:13:12

Mondhatunk sok mindent a meccsre!Szerintem egy élterműen Conte hibázott!Még pedig ,4-2-4 (4-4-2)szerkezeti felállást változtatni nem volt oka(parma,siena, bologna)!?!DE A LEGSZÖRNYŰBB DOLOG Grosso ÉS De ceglie !Remélem Conte házon belül meg oldja ezt az ügyet pl primavera játékos , vagy bánom is én hogy! Mert ha ez így megy télig , SZERINTEM A SZIHIÁTRIÁN,IDEG GYÓGYÁSZATOKON FOGUNK KI KÖTNI!!

266797 2011.09.26. 02:22:23

[Yeti00](#525597): "SZIHIÁTRIA" ??? az mi?

257608 2011.09.26. 08:25:11

Maximálisan egyetértek azzal a résszel (is),hogy sok játékost hoztunk,de egyik sem nyertes típusú. A fórumon rengetegszer leírtam,hogy én például Vucinicnek egyáltalán nem örültem,mert ha már költünk pénzt csatárra,akkor adjunk ki többet rá,de akkor már olyat vegyünk,aki képes meccseket eldönteni. Vucinic meg egy fokkal nem jobb,mint Q vagy Matri vagy Alex. Ha Agüerot vagy Rossit sikerült volna idehozni,világos lenne mindenkinek,hogy most 12 ponttal állnánk. Annyit megért volna a dolog.

257608 2011.09.26. 08:26:26

[gacseer](#525671): Érdekes,az biztos. De az sem rossz,hogy "egy élterműen". :)

338211 2011.09.26. 08:34:31

Amiben bíztam, hogy a kicsik ellen jók leszünk már most nem jön be. Talán nekünk volt a legkönnyebb sorsolásunk a szezon kezdetre (így hogy az Udinese meccs decemberre marad), a minimum 10 pont szerintem simán elvárható lett volna. Az, hogy ki játszik meg ki nem az edző döntése és bár én sem rajongok egy-két arcért, egy-két húzásért, de az edzésekbe az öltözői beszélgetésekben em látunk bele. Viszont ami mérhetetlenül zavar, az az hogy ezzel a "hiperagresszív" 4-2-4-es taktikával alsóházi csapatok ellen sikerült egy 1-0 és két darab 1-1. Komolyan, akkor mit gyakoroltak a fiúk a nyáron, ha ennyire telik? Miért nem gyakorolták a zárt "10 emberes" védekezés ellen a támadójátékot? Ettől függetlenül lehet, hogy a Milan ellen jók leszünk, mert a piros-feketék játszani, nyerni szeretnének majd, de bőven benne van a pofon is.

szabo2323 2011.09.26. 09:33:42

Szerintem leginlkább Conte baszta el én se értettem miért egy csatárral játszunk mikor tudtommal nincs belöle hiány és a Catania se egy Barca,hogy csak egy csatárt rak be a kezdőbe

puniman 2011.09.26. 10:16:47

Sziasztok! Ket dolgot nem ertek, de talan valaszt kapok ra toletek. 1. Ha a tarsasag nagy resze ilyen felkeszult a jatekosok ero- es kedelyallapotabol valamint a gyoztes taktikai felallas is meg van, miert nem ti ultok szeretett csapatunk kispadjan? Tisztelt onjelolt edzo sporttarsak! Talan egy kicsit elhamarkodott egy olyan edzo folott itelkezni a TV elol, akinek tobb, mint 300 Seria A-s meccs van a lababan es ket csapatot juttatott fel az elso osztalyba edzokent. 2. Vezetjuk a bajnoksagot, tehat a tobbi "nagy" is hullajtja a pontokat a jatekukat elnezve pedig neha a nevetes kerulget. A dolgot megforditva es az elmult szezonokat nezve kimondhatjuk, hogy nincs mar "nagy" es "kiscsapat" a Seria A-ban sem. Barki elkaphat barkit. Ennek tudataban igenis ertekes az 1 pont Cataniaban es arra hivatkozni, hogy "A Cataniának nem szokása pontot szerezni a Juventus ellen", egyszeruen nevetseges. A csapatnak szurkolokra es tamogatokra van szuksege, nem pedig orokke fanyalgo TV nezokre! A tavalyihoz kepest jelentos elorelepesek lathatoak es elsok vagyunk. Oruljunk mar egy kicsit!!!

DartagnanX 2011.09.26. 10:54:04

Csinálni fogunk gyorskommenteket puniman hozzászólásának részleteiből.

2011.09.26. 10:57:23

[puniman](#526180): féltjük a csapatot, egyszerűen csak nem lenne jó folytatni a sormintát: 2 győzelem, 2 döntetlen ...

257608 2011.09.26. 11:12:14

Ráadásul finoman szólva nem élcsapatok ellen. Lehetne örülni,ha a Milannal,az Interrel,a Lazioval meg a Napolival játszottunk ovlna eddigés így lenne 8 pontunk. De így azért én sem tudok felhőtlenül örülni,mert ha a kicsik ellen ez megy,akkor... Bár azért nekünk nagy előnyünk,hogy csak a kupa van meg a bajnokság.

puniman 2011.09.26. 11:40:19

Tudom, hogy mindenki felti a csapatot, de akkor sem hiszem, hogy barki abban a helyzetben van kozulunk, hogy Conte-t lehulyezze, vagy kioktassa! Az internek 4, a roma, milan, lazio csodatrionak egyenkent 5 pontja van. Az o szurkoloiknak nyilvanos akasztast kene csinalni?

338211 2011.09.26. 12:10:17

[puniman](#526304): Az Internél volt nyilvános akasztás, a Románál csak a mostani győzelem miatt nem kerültek elő a kötelek. A Lazio-nal a vezetőedző már beadta a lemondását (bár szerencsére nem menesztették) a Milan meg azért jóval erősebb ellenfelekkel találkozott, mint mi. (Lazio, Nápoly, Barca nem egyenlő a Parma, Bologna, Catania trióval). Szóval ha megnézed, ahol gyengébben indult a szezon ott már megkongatták a harangokat, nehogy elússzon a szezon. És a többség itt is csak attól tart, hogy ha jön egymás után 4 nehezebb meccs akkor nehogy megint a tavalyi mocsárban találjuk magunkat. (Pl, ha a hétvégén a Milan megver minket, akkor azért már közel sem lesz fényes a statisztika.) Illetve tényleg szép meg jó, hogy vezetjük a táblázatot, de 4 alsóházi csapat ellen a 2 győzelem 2 döntetlen hagy ne adjon már okot a pezsgőzésre. (Még akkor sem, ha tavaly ennyi se volt)

338211 2011.09.26. 12:12:45

[Chievo&Juve](#526352): Valamint ahogy már említettem engem főleg az zavar, hogy nem látom az egerrengető taktikát. 4 meccs 7 rúgott gól, mindegyiket másik ember szerezte. Se fenomenális támadó játék, se bombaformában lévő csatár, se semmi. (ráadásul a Parma elleni eredmény erősen javítja a statot.)

puniman 2011.09.26. 12:20:57

A szurkolok nyilvanos onakasztasara gondoltam, nem az edzok menesztesere. Nyilvan tudom, hogy van kulonbseg az ellenfelek kozott es pezsgozesre nincs okunk. Termeszetesen van sok negativuma a teljesitmenyunknek, amit normalis hangnemben lehet velemenyezni. Ugyanakkor pozitivumot is latok es a problemam az,hogy hajlamosak vagyunk ezeket elfelejteni es meg egy gyoztes meccs utan is megy a fikazodas es ez eleg szomoru. Amit probalok elmondani: A jelenlevok kozul szerintem senkinek nincs joga egy edzot vagy jatekost nyilvanosan lehulyezni, lebotlabuzni! Ha valaki jobban tudja, lehet jelentkezni edzonek vagy jatekosnak a Juve-hoz. Fino alla fine forza Juventus...

338211 2011.09.26. 12:54:45

[puniman](#526373): Pusztán védekező-mechanizmus amit a blogon látsz. Az idelátogató Juve drukkerek nagy része bízott 2 éve is, bízott 1 éve is, belekapaszkodott minden pozitívumba, aztán .. tudjuk mi lett a vége. Ahogy én látom most kicsit úgy van, hogy inkább pesszimistábbak az emberek, így ha véletlenül Conte is megbukik az már nem fog annyira fájni. Persze ettől még legbelül mindenki abban bízik, hogy Neked lesz igazad, meg Conténak. :)

puniman 2011.09.26. 13:29:03

Tudom, mi mind egy celert "harcolunk" es az aggodassal sincs baj, en is felek.Kimondottan a kovetkezo 3-4 fordulotol, ez az ido vizvalaszto lesz. Nekem egyedul a kioktato hangnemmel volt bajom. Koszonom a valaszokat:)

n3sH 2011.09.26. 14:04:52

Gyorskomment. Ez jó. :D Egyébként a tavalyi szezonból és Conte hozzáállásából én arra következtetek, hogy idén sem lesz gond a nagy csapatok ellen. Teljesen más egy 6 pontos meccsen feltüzelve, telt ház előtt játszani, mint egy 11 emberrel bekkelő, a focit csak ölni képes csapat ellen. Továbbra is tartom, hogy sokk jobb ez a csapat mint a tavalyi és az az előtti. Nem mondom, hogy nincsenek negatívumok, de legalább látok valami koncepciót, elképzelést. Továbbra is bizakodó vagyok.

adrian988 2011.09.27. 00:56:29

Egy telefonbeszélgetés fordítását teszem közzé, 2004 őszéről,egy Inter-Juve előtti telefonbeszélgetését. Főszerepben:B.,mint Bergamo,az egyik bíróküldő. R.,mint Rodomonti,a meccs bírója. Lássuk hát,miről fecsegtek ezek az "urak"! B.:Jól készülsz a meccsre? R. igen,igen,igen… B. Láttál ma valami különöset pihenés közben? R. Nem,nem láttam szinte semmit… B. Azonban azt ajánlom,megkérlek… Sokat güriztél,hogy odakerülhess...(ERGO ,hogy ilyen rangadót vezethess - ezt én írom hozzá) Hogy visszakerülhess...szóval én azt várom,hidd el, hogy ne hibázz el semmit. R. Rendkívüli örömet szerez az,amit mondtál,hiszen ez az igazság. B. Mindazonáltal,van egy 15 pontos különbség a két csapat között,érted? Tehát pszichológiailag is készüljetek fel jól! R. Jól van,nyugi... B. A fáradalmakat,melyeket kibírtál,ne vond kétségbe...Vezesd a meccsedet,ne foglalkozz senkivel,és - ha adhatok egy tanácsot - ebben az időszakban,ha kétség merülne fel, inkább arra gondolj,aki hátrébb van,mint arra,aki előrébb,higgy nekem! R.Jól van,becsületszó,jól van,nyugodt lehetsz. B. Ez a dolog köztünk marad...Ilyen magasra felérni,tudod,milyen fáradalmas,és visszatérni alulra kifejezetten hülyeség lenne a részedről. Légy intelligens ember! R. Tökéletes,mindent megértettem! B.A dolog maradjon köztünk,ahogy azt szeretném! R. Nyugodt lehetsz...Nem,nem,nyugi,én sohasem beszélek másokkal magamról! B. Számolok vele,mert ez csupán egy választás (lehetőség) számodra... és hidd el nekem,saját magadra kell gondolnod ebben a pillanatban.

adrian988 2011.09.27. 00:58:01

Mai hír,több olasz fórumon is fellelhető. Remélem,hamarosan egy poszt keretében is foglalkozhatunk vele!

343009 2011.09.27. 18:05:36

Sajnos mi úgy látjuk, hogy egyetlen poszton fog bukni az egész szezon. Pedig szeretnénk ezt a csapatot. (a második bekezdésben borongunk róla) http://futballsznob.blog.hu/2011/09/27/meglepetesek_es_a_magyar_fu_1 kár
süti beállítások módosítása