bntemp

bntemp

Szezonváró poszt

2011. szeptember 05. - s4tch

A válogatott meccsek miatt szünet után végre elindul a 2011-12-es idény, így itt az ideje, hogy mérhetetlen bölcsességünket megosszuk olvasótáborral: a hajtás utána Bianconeri-hu szerkesztői tömören, de rendkívül tartalmasan elmondják, mit várnak a bajnokságtól!

A válogatott meccsek miatt szünet után végre elindul a 2011-12-es idény, így itt az ideje, hogy mérhetetlen bölcsességünket megosszuk olvasótáborral: a hajtás utána Bianconeri-hu szerkesztői tömören, de rendkívül tartalmasan elmondják, mit várnak a bajnokságtól!

Hányadik helyen végez a Juventus az idény végén?

Benito: A Juventus azért bőven erősödött a tavalyihoz képest, miközben a vetélytársak közül ki gyengült, ki csak stagnál, de pl. a Milan és a Napoli is elsősorban Európára fog koncentrálni. Én javíthatatlan optimista vagyok, ősszel már a bajnoki címről fogunk beszélni, végül a többiek fáradtságát kihasználva a harmadik helyre fut be a Juventus.

Darti: Megpróbálok kitartani a mercato nyitásakor tapasztalt optimizmusom mellett. Valami megmagyarázhatatlan ok miatt én bízom Contéban. 70 pontunk lesz az idény végén, és ez a negyedik helyre hozza a csapatot! (Milyen tippem lett volna, ha nem bízom Contéban?)

dinovercotti: 3-4. hely.

Tyler: A 3. és 6. hely között bármi lehet, legyen mondjuk az 5. hely. Nem bízom Contéban, és szerintem a nagy költekezésben Marotta nemhogy betömte a lyukakat a csapaton, hanem még újakat is "csinált" (lásd a védekező középpályás posztja).

 

Ha nem a Juventus, akkor ki lesz a bajnok?

Benito: Milan

Darti: A MilÁn.

dinovercotti: Milan.

Tyler: Egyértelműen a Milan tűnik a legerősebbnek.

 

Ki volt a klub legjobb igazolása a nyáron?

Benito: Lichsteiner és Vidal, előbbi biztosan hozni fogja magát, utóbbinál nagy kérdés, hogy milyen posztra szánja Conte. A kurva anyánkat Ziegler miatt!

Darti: Lichtsteiner szerintem. De olyan sok számomra ismeretlen figura jött, hogy bárki okozhat meglepetést.

dinovercotti: Pirlo.

Tyler: Lichtsteiner, aki a Serie A egyik legjobbja a posztján (de Ziegler sem volt rossz igazolás...)

 

Ki volt a  legrosszabb/legfeleslegesebb igazolás?

Benito: Hát így, ahogy végül jártunk vele, egyértelműen Ziegler. Meg egyben a legnagyobb baromságunk is, persze csak Pirlo után, de erről már kiértekeztük magunkat elégszer. Amúgy meg az érte adott pénz, és a posztja miatt idefér Vucsinics is, aki miatt nem fogjuk annyit látni Quagliarellát, mint szeretnénk.

Darti: Motta. Motta. Motta.

dinovercotti: Motta.

Tyler: Nehéz döntenem Vucsinics, Elia és Pirlo között, de legjobban Pirlót utálom, úgyhogy legyen ő.

 

Ki lesz a szezon felfedezettje/meglepetése a Juve játékosai közül?

Benito: Nincs rá ésszerű magyarázat, de valamiért azt gondolom, Estigarribia.

Darti: Remélem, hogy az egész csapatot felfedezik. Bízom benne, hogy a semmirekellő Elia teljesítménye méltó lesz hatalmas arcához. Egyébként pedig Vidal.

dinovercotti: Pirlo.

Tyler: Lehet, hogy kincstári optimizmus, de szerintem De Ceglie fut egy sérülésmentes idényt, és igazolja azokat, akik bíznak benne.

 

Ki okozza majd a legnagyobb csalódást a játékosaink közül?

Benito: Rámragadt Darti Kraszics-parája, az előszezonban atomszar volt, de nyilván ezt inkább elbírjuk, mint Pirlót. Tőle nagyon félek.

Darti: Tartok tőle, hogy Krasic ebben az idényben már nem foghatja a fáradtságra gyenge teljesítményét. Szerencsére a túloldalon is lesz egy állítólag kreatív játékos, így talán nem lesz rajta akkora nyomás. Valószínűleg soha nem ő lesz a leggyengébb a csapatban, ám a várakozásokhoz képest alul fog teljesíteni (és ez lesz a valós tudása).

dinovercotti: Kraszicsban jelenleg semmi olyat nem látok, amellyel hozzá tudna tenni a csapathoz. Félek még Chiellinitől, Bonucci pedig már tavaly is csak azt bizonyította, hogy túlárazott. Marchisio szintén problémás lehet. De ha egyetlen embert kell választanom, akkor az Kraszics.

Tyler: Kraszics és Marchiso is igazolni fogják, hogy erőteljesen túlértékelt játékosok.

 

A távozók közül kár-e valakiért?

Benito: Melo egészen biztosan nagyon fog hiányozni, azt talán senki nem vitatja, hogy jelenleg nincs a keretben ütköző középpályás. Nem sokat számít, de én Motta helyett Brazzót tartottam volna meg backupnak Lichsteiner mögé, és ha Iaquinta és Amauri között kell választanom, nálam Jágó marad.

Darti: Benicica leírta egy korábbi posztban, hogy miért kár Melóért - ebben egyetértek vele. Emellett Ziegler eladását megdöbbentőnek és gusztustalannak tartom, és elképzelni sem tudom, hogy miként gondolják De Ceglie és Grosso segítségével végigtolni az idényt. Pasquato fiatal még, lelkes, a felkészülési meccseken jól mozgott - ezt sem igazán értem, és sajnálom is.

dinovercotti: Ziegler távozása legalább akkora rejtély, mint a Bermuda-háromszög. Pasquato talán maradhatott volna. Melo eltakarítása részemről kívánatos volt már egy ideje.

Tyler: Ziegler elpasszolása óriási marhaság volt, és így, hogy senki nem jött Melo helyett, őt is kár volt kölcsönadni. (Ha jött volna értelmes játékos a helyére, én nem sajnálnám a távozását.) De Pasquatot sem engedtem volna el, elég jól tolta a felkészülés során.

 

Conte helyében milyen felállásban küldenéd a pályára a csapatot?

Benito: Storari - Lichsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Pazienza - Vucsinics, Quagliarella - Matri. Mivel soha nem fog karácsonyfában játszani, 4-2-4-ben így: Storari - Lichsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo - Elia, Quagliarella, Matri, Vucsinics

Darti: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Krasic, Vidal, Pirlo, Elia - Vucinic, Matri

dinovercotti: Peruzzi - Porrini, Ferrara, Montero, Pessotto - Di Livio, Deschamps, Conte - Zidane - Del Piero, Vialli.

Tyler: Buffon - Lichsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Marchisio - Kraszics,  Quagliarella, Vucsinics - Matri

A bejegyzés trackback címe:

https://bntemp.blog.hu/api/trackback/id/tr448239654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

337644 2011.09.06. 17:28:24

dino kezdőjét preferálom!!!:D meg egy baszott nagy álom is lenne azokat megint zebrában látni...Piszkos gyenge lesz a kp!!!

simoon 2011.09.06. 17:45:22

Dino csapata pöpec lenne most is

z40 2011.09.06. 17:54:26

1. kérdés: A védelem az egy szem Lichtsteinerrel erősödött; a középpályán Pirlo és Pazienza nulla előrelépést jelent, Vidal jó lehet (bár nem vagyok benne biztos, hogy jobb lesz, mint Melo) a szélsők inkább mennyiséget, mint minőséget képviselnek; Vucinic mentalitása általában szar, ezért szvsz csak annyival vagyunk erősebbek csatárposzton, hogy többen lettünk. Quagliarella érzésem szerint sajnos alig fog játszani. Ráadásul szerintem túl sok problémás játékos érkezett. Mindez arra elég lesz, hogy egy helyet lépünk előre tavalyhoz képest, és a 6. helyen zárjuk a szezont. 2. kérdés: Milan 3. kérdés: Lichtsteiner 4. kérdés: Hasonló dilemmában szenvedek, mint Tyler. Nem tudom eldönteni, hogy a Pirlo, Vucinic, Elia trió közül melyik, bár én még Mottát is ide veszem. De én is Pirlót választom. 5. kérdés: Nem lesz ilyen. 6. kérdés: Marchisio. 7. hely: Ziegler (bár szerintem Melo is hiányozni fog). Még most sem tudom felfogni, hogy küldhették el ezek a marhák, ezzel Grosso-t "előléptetve". 8. kérdés: Megpróbálkoznék én is egy 4-2-3-1-gyel: Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pazienza - Krasic, Marchisio, Quagliarella - Matri

275991 2011.09.06. 17:59:21

tippek: 5. hely bajnok: Milan legjobb igazolás: Vidalt írnám, csak egyedül sztem nem fogja felszántani a pályát egy egész szezonban, ki fog fáradni, legyen Elia legrosszabb: Motta felfedezett: Estigarribia csalódás: Conte távozók: Melo és utána egy nagyon vastag vonal, és úgy első helyen Ziegler(érthetetlen hogy a két dilettáns Marchisio és De Ceglie maradhatott és a náluk 25xx képzetebb két játékos mehet kölcsönbe) csapat: Storari-Januári védő Chiellini Barzagli Lichsteiner-Vidal Felipe Melo-Elia Estigarribia-Matri Quaglirella

IloveJU 2011.09.06. 19:16:17

1. 3. hely, nagy csatába a 2.helyért az interrel és a napolival 2.Milan 3.Vidal 4.Motta 5.Amauri vagy Motta,mert amilyen szarok, könnyű lesz észrevenni ha már teljesítenek valamit. XD Egyébként Estigarribia és remélem Sörensen 6.nem lesz, vagyis a 3 hely tudatába nem fog minket annyira érdekelni 7.Meloért. Meg Amauriért,hogy nincs ott... 8.Buffon-Lichtsteiner-Bonucci-Chiellini-De Ceglie(téli mercatóig)-Krasic-Pirlo-Vidal-Elia-Matri-Qaugliarella

334474 2011.09.06. 19:26:29

1. 2-5 között. Legyen 3, mert az jó lenne. 2. Milan 3. Matri. Sokan elfelejtik, hogy az előző szezonnak Amauri/Iaquinta sorral mentünk neki. Második Vidal, mert féláron szereztük, és az egyetlen olyan játékos, akit rajtunk kívül akartak még komolyabb klubok. Lichsteiner a harmadik a dobogón, mert szinte biztosan betölt egy régóta meglévő nagy űrt. Zebina-Grygera-Motta Wtf ez a Juve? 4. Motta. 5. Giaccherini. 6. De Ceglie. 7. Melo, mert akkor lenne ember visszaállni 433-ra, ha Conte elképzelése nem működik a 4222-vel. Esetleg egy törőre cserélni Pirlot, ha túl pussy a középpálya. 8. Buffon-DC,Bonucci(Ha már maradt mutasson valamit),Chiellini,Lichsteiner-Pirlo,Vidal-Elia,Krasic-Vucnic,Matri. Ha Marci megemberelné magát azonnal beraknám Pirlo helyére, mert sztem a dolog bőven működhetne egy kicsit a védekezéshez is konyító KKP-val. Ahogy az MU-nak is eredményes az Anderson(Vidal), Cleverley(Marci)-Nani(Krasic),Young(Elia) középpálya.

AttilaPiero 2011.09.06. 20:34:26

1.) a 3.- 6. hely között bármi lehet, de sztem az 5. 6. hely a legvalószínűbb sajnos 2.)Milan 3.) Lichsteiner és Vidal 4.) Pirlo, de csak 1 hajszállal veri Vucsinicst 5.) Vidal, és reménykedem egy jó Elia teljesítményben, csak játszon olyan jól mint akkor pofája van seggfejnek és akkor jók vagyunk 6.)Pirlo 7.) MELO,átfognak szaladni a középpályánkán 1 másodperc alatt, hatalmas szívás...nem tudok mit mondani, hatalmas hiba volt, szezon közben mikor kapjuk a gólokat sorban majd lehet gondolkozni azon, hogy miért is adtuk el Melot. Amugy még Ziegler eladása volt undorító és indokolatlan húzás. 8.)Buffon - Lichsteiner,Barzagli,Chiellini, De Cegle, - Krasic,Vidal,Pirlo,Elia- Quagliarella,Matri,

334265 2011.09.06. 21:02:11

A Ziegler ügy valami elég béna húzás volt, és a felesleges játékosok itt tartása sem valami jó húzás, de egyébként nem vagyok annyira borúlátó mint tavaly, vagy előtte. A szezon attól függ, hogy a középpálya mennyire fog majd beválni. Ha beválik, lehet álmodozni, ha nem, akkor tökmindegy. De remélem Conte gatyába ráz mindenkit, mert ez nem egy olyan gagyi bagázs. Mellesleg a legnagyobb bajnokesélyes szerintem nem a Milan, hanem a Napoli. Szurkolok nekik a BLben.

Torinojuve 2011.09.06. 23:07:06

........Buffon Lich-Bonucci-Chiellini-De Ceglie ....Krasic-Pirlo-Vidal-Elia ...Quagliarella-Matri Nos szerintem az idei bajnokságot a védekezés miatt fogjuk bukni: Amikor letámadnak: Nincs kifejezetten védekező/ütköző kp. A középpálya teljes szélességében átgyalogolnak mindenféle ellenállás nélkül, Egyrészt De Ceglie oldaláról folyamatosan jönnek be a labdák, vagy csak simán kipasszolnak. Amikor lekontráznak: a középpályáról visszaérhet a gyors, de komoly védőmunkára képtelen Krasic, Vidal,Elia trió, valamint kis szerencsével Lichsteiner is, a védelemből lehet hogy gyenge, de annál valamennyivel gyorsabb Bonucci tud reagálni a kontrára, de Chiellinit ezzel megfogják.

Torinojuve 2011.09.06. 23:16:09

De talán nincs minden veszve támadáskor: Felépített támadás: Conte sokat emlegetett gyors, rövid passzos játékkal felhozhatjuk a labdát, 3 dolog történhet : 1.Pirlo hajszál pontos labdával szolgálja ki a csatárokat vagy a betörő szélsőket. 2.Pirlo-Vidal összjátékkal Vidal betörhet a csatárokig, így hárman, vagy 1 behúzódó szélsővel immár 4 en helyzetet alakítanak ki 3.Valamelyik berobbanó szélső játsza be magát a 16 oson belűre,és helyzetbe hozni a csatárokat. amíg Eliának De Ceglie vel kell valamit alkotni,vagy 1 az 1 ben megoldani (amire Krasic képtelen) addig remélhetőleg a szerb számíthat Lichsteiner fáradhatatlan munkatempójára. Kontra:szerintem ha Elia bevállik, és Krasic észhez tér, veszélyes kontrákat lehet indítani 2 szélről, vagy Vidal felől.

258945 2011.09.07. 08:45:21

-3.hely -Milan -Lichsteiner, Vidal és Matri véglegesítése -Estigarribia -Sörensen -Melo és Ziegler -egyetértés Tylerral

258945 2011.09.07. 08:47:59

ja a legrosszabb igazolás meg Motta ez egyértelmű

341862 2011.09.07. 16:35:55

tippek: 4. hely bajnok: Milan legjobb igazolás: Vidal legrosszabb: Motta felfedezett: Estigarribia (Pasquato es Giandonato a Lecceben) csalódás: De Ceglie távozók: Melo, Giovinco, Ziegler csapat: Storari - Lichtsteiner, Chiellini, Bonucci, De Ceglie (telen hozni kellene egy Balzarettit legalabb) - Krasic, Vidal, Pazienza (ide meg Diarrat, de el tudom azt is kepzelni megoldasnak, hogy beepiti Marronet Conte, mivel Sienaban alapember volt, meg az utanpotlas valogatottban is), Estigarribia - Matri, Quaglirella/Vucinic (rotacio)

341778 2011.09.07. 20:51:58

Benito és tyler csapta közel áll hozzám. kedvelem ezeket e felállásokat

341778 2011.09.07. 21:16:15

egyébként tényleg hülye volt a vezetőség tyler és benito csapata zieglerrel a balszélen, és meloval pazienza és marchisio helyén, nagyon erős kezdő lenne.

342626 2011.09.07. 21:55:08

[adams23](#487197): Hát nemrégen hasonlóan nagy nevek játszottak a gála meccsen:) Amúgy Pirlonak is lehet még egy jó szezonja:) Reménykedek benne... Azért remélem nem rá építik az egész játékot, Talán ha Kraszicnak is fog menni...

254290 2011.09.07. 21:59:39

Nekem az egész mercato egy óriási csalódás. Remélem nem válnak valóra a félelmeim. Forza grande JUVE per sempre!

atibike 2011.09.07. 22:03:17

Ki az a Matri?

atibike 2011.09.07. 22:03:17

Ki az a Matri?

Paco 2011.09.07. 23:01:22

1. meglesz a scudetto 2. Milán de szerintem a Juve behúzza 3. Matri 4. Motta 5. Elia, Vucinic 6. Bonucci, Marchisio utóbbi ha nem a belső középpályás poszton fog játsuani 7. Ziegler 8 Buffon - Lichtsteiner - Barzagli - Chiellini - De Ceglie - Krasic - Vidal - Pirlo - Elia - Vucinic - Matri

341862 2011.09.07. 23:02:34

@atibike: valami fiatal, bar attol tartok, Amauri mellett nem igen lesz helye a kezdoben :(

294469 2011.09.07. 23:45:11

Szerintem az egyik legjobb húzása a Juve vezetőségnek Elia elhozása volt! Meg fogja mutatni, hogy nagyon jó játékos, és rácáfol a kétkedőkre! A Juvétól én kellemes meglepetést várok: 2-3. helyezést! Sajnos egyébként csak 2, azaz kettő nagy csapat maradt az olasz bajnokságban! Nem szabad hagyni, hogy a Róma előbb váljon ismét nagyjá! Forza Juve!

csab 2011.09.08. 00:09:30

[adams23](#487197): benyomom a kazit es mar almodok is :) pl egy bl dontot a 90-es évekbol

337123 2011.09.08. 03:32:33

A keret 1-2 hely előrelépést hozhat maximum nem többet.

334474 2011.09.08. 10:33:14

Azért megdöbbentő ez az általános depresszió. 2 olyan szezon után vagyunk, amit az ellenségünknek se kívánnánk. Sérülések, formahanyatlások, ferrara- és zacceroniféle horror taktikák után voltunk többször is dobogó közelben. Általában a szezon közepén-végén fogytunk el. Akkor is leginkább létszámban és fejben. Ehhez képest szinte semmit se gyengülünk(Melo az egyetlen érték akitől megváltunk), viszont számos helyen erősödtünk. Nem kell itt 6. helyezések rémálmaival sokkolni magunkat. Ha valami nem fog működni, az a taktika, és Conte elképzelése, de maga a keret baromira elég kéne, hogy legyen. A tavaszi pokoljáráshoz képest itt van Vidal, Lichsteiner, Quagliarella, Vucinic és három gyors technikás szélső. A közvetlen rivális Napoli 6 baromi nehéz meccset játszik a BL-ben. Képzeljük el a kezdőjüket, ha mondjuk egy fele akkora sérüléshullámot kapnak mint mi az előző 2 év során kb folyamatosan, és pl kiesik egy időre Lavezzi, Maggio és Inler. Legalább a szezon elején legyünk már bizakodóak. Ma nyit a stadion mégis 2 hónapja másról se lehet olvasni a fórumokon, hogy (az amúgy ingyenes igazolás) Pirlo öreg, Vucinic meg csúnya.

Kaszi10 2011.09.08. 11:18:04

[andree10](#490308): Szívemből szóltál tesó, nem ismétlem meg az érveidet! blog + mindenki: Lehúzósok vagytok srácok, ez gáz! Csak a Juventus van! Emlékszem amikor szétszedtétek a riválisainkat a "hangulatkeltő posztokkal". Imádtam őket, jókat nevettem, bátor, kritikus írások voltak. (Sokszor vér igazak!) Persze jött a népharag, kissé tán vissza kellett venni. (Szerintem nem!) Abba se mennék bele, hogy mi az "alapjuk" azoknak akik a Juvéba törlik a lábukat már több, mint öt éve! Volt róla szó bőven. Erre Ti átestetek a ló túloldalára. Csúnyán. Azóta olyan nagy az önkritika, hogy már túlmegy a jó ízlés határán. Ennek eredményeként jár ide kommentelni kb. az össze többi csapat szurkere és köpködi a Juvét. Azt a Juvét amely ma ismét Zászlóvivője lett az olasz futballnak! Remélem visszatér a blog a helyes útra és remélem még sok Juve szurkoló érez úgy mint én, és nem adja fel sosem. Tönkretették a csapatot, sok hibát is elkövettünk. De egy biztos - a Juventus visszatér a csúcsra! La JUVE siamo noi!

341778 2011.09.08. 11:23:56

[Kaszi10](#490381): "De egy biztos - a Juventus visszatér a csúcsra!" vagy nem ;)

341862 2011.09.08. 14:40:10

[garlandrivera](#490394): elobb-utobb visszater a csucsra, ha nem most, vagy 2 ev mulva, akkor akar 10 ev mulva, ebben egeszen biztos vagyok (persze az utobbi szkennario nem lenne fasza) vannak csapatok, amelyek jonnek-mennek, de vannak a futballtortenelemben biztos pontok, olyanok, amiknek lehetnek gyengebb idoszakaik, lehetnek godorben, egy ido utan ugyis visszaternek a futballelitbe, es bar a Juvet sokmindenert lehet szidni, egy valamit kenytelen mindenki elismerni: egyszeruen fantasztikus, amit ez a csapat csinal, hogy kb 250 millios penzkieses (Calciopoli), meg 250 millio feleslegesen elszort penz (Secco) utan kepes legyen sajat stadiont epiteni, es 70 milliokat kolteni a jatekospiacon ugy, hogy nem all a csapat mogott milliardos arab vagy orosz, es mindezt ugy, hogy a csapat nem kolcsonokbol tartja fenn magat, es penzugyileg igen biztos labakon all, tobbszaz csapat bukott volna bele egy ilyen szituacioba (nem ilyen szituacio, de emlithetnem a Leeds Unitedet pl), szoval hidd el, vissza fog terni a csucsra valamikor a Juve ;) erre mar a neve garancia (ami meg ilyen szezonok utan is vonzo egy Vidalnak, Vucinicnek, Krasicnak, vagy akar Bruno Alvesnek, vagy Rhodolfonak)

334207 2011.09.08. 18:12:12

tippek: 4. hely bajnok: Milan legjobb igazolás: Vidal legrosszabb: Motta felfedezett: Sörensen csalódás: Buffon távozók: Melo, Ziegler csapat: Storari-Lichtsteiner,Sörensen, Chiellini,DC - Krasic,Vidal,Pirlo,Elia - Q,Matri
süti beállítások módosítása